Browse through our Interesting Nodes of Mass Media in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-10-10

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στυλιανίδης-Παπαδημούλης για την επίσκεψη Μέρκελ
  • [02] Θετικός ο απόηχος της επίσκεψης Μέρκελ για κυβέρνηση και Βερολίνο
  • [03] Ανοιχτή επικοινωνία των ΥΠΕΞ Ελλάδας και Τουρκίας για την αποφυγή κρίσεων
  • [04] 441χρόνια από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου

    [01] Στυλιανίδης-Παπαδημούλης για την επίσκεψη Μέρκελ

    Ο απόηχος της επίσκεψης Μέρκελ και ο μαραθώνιος για τη δόση των 31,6 δις ευρώ βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του Υπουργού Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυαλιανίδη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ.

    Ο κ. Στυλαινίδης μιλώντας υποστήριξε ότι με την επίσκεψη Μέρκελ δόθηκε συνέχεια στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Βερολίνο και την θεώρησε απαραίτητη προϋπόθεση για την επανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας. Παράλληλα τόνισε ότι η επίσκεψη Μέρκελ έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα ότι η ευρωζώνης παραμένει ενωμένη. Ο Υπουργός Εσωτερικών, αναφερόμενος στα νέα μέτρα τα θεώρησε απαραίτητα, ώστε η χώρα να παραμείνει στην ευρωζώνη και τόνισε ότι παρότι είναι επώδυνα, πρέπει να ληφθούν για να μπορεί η χώρα στη συνέχεια να διαπραγματευτεί και στη συνέχεια θα υπάρξει διόρθωση της πολιτικής.

    Ο κ. Παπαδημούλης, τόνισε από την πλευρά του ότι η επίσκεψη Μέρκελ δεν κόμισε τίποτα και ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος ήρθε για να στηρίξει το μνημόνιο και τον κ. Σαμαρά, παρότι ξέρει ότι η συγκεκριμένη πολιτική που έχει αποτύχει. Η κυβέρνηση επιμένει σε μια πολιτική δογματικής λιτότητας, που οδηγεί στην φτωχοποίηση των πολιτών και στην αύξηση ου χρέους και ζήτησε αλλαγή πολιτικής για να βγει η χώρα και η κοινωνία από το αδιέξοδο.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 23569

    [02] Θετικός ο απόηχος της επίσκεψης Μέρκελ για κυβέρνηση και Βερολίνο

    Στην τελική ευθεία για την εκταμίευση της δόσης και την επιμήκυνση μπαίνει η χώρα μας μετά την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα - μια επίσκεψη που αλλάζει θετικά το κλίμα για την Ελλάδα στην Ευρώπη. Με θετικό πρόσημο αποτιμά το Μέγαρο Μαξίμου την επίσκεψη της Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, ενώ θετική αποτίμηση για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου κάνει και το Βερολίνο, με τον εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης να κάνει λόγο για ένα καλό και χρήσιμο ταξίδι και για πολύ ενημερωτικές συναντήσεις.

    Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου που μίλησε στην NET FM: «Η επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα συμπαράστασης στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης. Αναγνώρισης των θυσιών στις οποίες έχουν υποβληθεί οι Έλληνες. Εμπιστοσύνης στην αποφασιστικότητα μας, να πετύχουμε στην αποστολή μας, να εξυγιάνουμε και να αναδιαρθρώσουμε την οικονομία μας. Να κάνουμε μια σύγχρονη, ανταγωνιστική, ανεξάρτητη οικονομία

    Κυβερνητικά στελέχη που ήταν παρόντα στη συνάντηση επισημαίνουν ιδιαίτερα την αναφορά που έκανε η Γερμανίδα Καγκελάριος στην ανάγκη για ανάπτυξη.

    Πίσω από τις κλειστές πόρτες τέθηκαν από την ελληνική πλευρά όλα τα ανοικτά ζητήματα της χώρας. Για το μείζον θέμα της εκταμίευσης της δόσης, η κ. Μέρκελ φέρεται να είπε πως θα κάνει προσπάθειες να καταβληθεί έγκαιρα και μάλιστα ως σύνολο, ενώ για την επιμήκυνση σύμφωνα με πληροφορίες απάντησε: Να το δούμε, με την ελληνική πλευρά να βλέπει ένα θετικό πρόσημο στην απάντηση αυτή.

    Ικανοποίηση υπάρχει στην ελληνική πλευρά και για την συζήτηση που είχε η κ. Μέρκελ με 12 Έλληνες και γερμανούς επιχειρηματίες, ο οποίοι ανέλυσαν με μελανά χρώματα την παρούσα κατάσταση στην ελληνική αγορά και τονίζοντας ιδιαίτερα το θέμα της ρευστότητας στην αγορά επισημαίνοντας ότι αν αυτή η κατάσταση δεν βελτιωθεί το επόμενο διάστημα δεν θα έρθει γρήγορα η ανάπτυξη.

    Στη συνάντηση πήραν μέρος επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών, των επενδύσεων , των φαρμάκων αλλά και τραπεζίτες.

    Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν οτι η επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου βοήθησε την εθνική υπόθεση τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενώ εκφράζονται αρνητικά για τη στάση Κουβέλη να μην θελήσει την εμφάνιση όλων των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν την κυβέρνηση . Για τα μέτρα, πηγές της Ιπποκράτους, θυμίζουν το ευρύτερο πλαίσιο για το οποίο μιλά σταθερά και επίμονα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    Για τη ΔΗΜΑΡ στα θετικά είναι η ίδια από μόνη της παρουσία και η επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ που αν μη τι άλλο σηματοδοτεί μια στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση και στην χώρα μας, οι σαφείς αναφορές στο ζήτημα της ανάπτυξης και ότι δεν υπάρχουν εκ νέου αναφορές σε θέματα λιτότητας.

    Σε σκληρή γραμμή η αντίδραση της αντιπολίτευσης

    Σε σκληρή γραμμή, σύσσωμη η αντιπολίτευση, βάζει στο κάδρο της κριτικής της, την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου κι εκτοξεύει πυρά για τους στόχους, τους οποίους εκτιμά πως είχε, η παρουσία της στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η επίσκεψη Μέρκελ δεν προσέφερε τίποτα καινούριο. Είχε δε, ως κύριο χαρακτηριστικό, τη συμβολική στήριξη στην παραπαίουσα κυβέρνηση του πιστού συμμάχου της, κ. Σαμαρά, όπως λένε στην Κουμουνδούρου.

    «Η κ. Μέρκελ δεν ήρθε εδώ ως καγκελάριος της Γερμανίας μιας χώρας ισότιμης εταίρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά ήρθε ως επικυρίαρχος», τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκαι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος καμμένος.

    Η επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου σχολιάστηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προσχεδίου του προϋπολογισμού του 2013, στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

    «Το μήνυμα από την επίσκεψη Μέρκελ όσο και αν θέλουν κάποιοι να το θολώσουν, είναι ότι η Ελλάδα θα μείνει στην ευρωζώνη», τόνισε ο εισηγητής της ΝΔ Αντώνης Μπέζας.

    «Βεβαίως η Άγκελα Μέρκελ προσέφερε στήριξη. Δεν ανέλαβε ωστόσο καμία δέσμευση για την εκταμίευση», σημείωσε από την πλευρά του ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης.

    «Επί της ουσίας η κ. Μέρκελ μας είπε: πάρτε τα μέτρα γρήγορα, εφαρμόστε τα και θα δούμε εάν θα πάρετε τα λεφτά», υπογράμμισε ο Ηλίας Παναγιώταρος από τη Χρυσή Αυγή.

    Το ΚΚΕ δηλώνει πως η επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου, πρέπει να στείλει μήνυμα στο λαό για εργήγορση και αντεπίθεση. «Η επίσκεψη Μέρκελ βοηθάει τους μονοπωλιακούς ομίλους και την κυβέρνηση για να ξεζουμίσουν ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους», τονίζει ο Περισσός.

    Αδειανό πουκάμισο χαρακτηρίζει την επίσκεψη Μέρκελ ο ΛΑ.Ο.Σ. δια του Κωστή Αϊβαλιώτη, προσθέτοντας πως θα αδειάσουν ακόμα περισσότερο οι τσέπες των Ελλήνων.

    Ο Διεθνής Τύπος για την επίσκεψη της Α. Μέρκελ

    Στον υψηλό συμβολισμό που συνόδευσε την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα εστιάζει η μεγαλύτερη μερίδα του γερμανικού Τύπου. Η στήριξη της Ελλάδας, έστω και χωρίς δεσμεύσεις, ήταν σημαντική σημειώνουν, ενώ το Focus απευθύνεται στους Έλληνες ζητώντας τους να μη μισούν τη Μέρκελ.

    Δύο αντικρουόμενες εικόνες μεταφέρουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Από τη μία η ευρείας κυκλοφορίας Blid κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τις φωτογραφίες μικρής ομάδας διαδηλωτών με ναζιστικές στολές και σημαίες αποκαλώντας τους Έλληνες αχάριστους.

    Από την άλλη, η Deutsche Welle σημειώνει την ψήφο εμπιστοσύνης της Άνγκελας Μέρκελ και το μήνυμά της στο εσωτερικό της Γερμανίας ότι οι Έλληνες δεν αξίζουν υποτιμητικά σχόλια από πολιτικούς και μέσα ενημέρωσης.

    Περιγράφοντας τη βόλτα Μέρκελ-Σαμαρά στην Ηρώδου Αττικού οι Financial Times γράφουν ότι η γερμανίδα Καγκελάριος φρόντισε να μην φανεί σαν τη δασκάλα που επικρίνει το μαθητή και ότι η επίσκεψη ήταν ένα πολιτικό ρίσκο που τελικά ευνόησε και τους δύο ηγέτες.

    H Wall Street Journal σχολιάζει ότι το ταξίδι επισφραγίζει την αναθέρμανση των σχέσεων της Άνγκελα Μέρκελ με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

    Σχετικές ειδήσεις:

    Στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν οτι η επίσκεψη Μέρκελ βοήθησε την Ελλάδα

    ΔΗΜΑΡ: Θετική η επίσκεψη Μέρκελ ως μέρος της πολιτικής αναδιαπραγμάτευσης

    ΚΚΕ: Εγρήγορση και αντεπίθεση το μήνυμα της επίσκεψης Μέρκελ

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ , ΝΕΤ FM, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Γιάννης Δασκαλάκης, Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 21:43

    Είδηση: 23528

    [03] Ανοιχτή επικοινωνία των ΥΠΕΞ Ελλάδας και Τουρκίας για την αποφυγή κρίσεων

    Δυόμιση ώρες διήρκεσαν οι συνομιλίες του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών με τον Τούρκο ομόλογό του κατά τη διάρκεια των οποίων συζητήθηκε όλο το φάσμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων και ιδιαίτερα η προετοιμασία της δεύτερης σύγκλησης του Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας τον Ιανουάριο στην Τουρκία. Επίσης, επαναβεβαιώθηκε η βούληση των δύο κυβερνήσεων στην οικονομία και το εμπόριο, ενώ συζητήθηκε επίσης η κρίσιμη κατάσταση στη Συρία και η λαθρομετανάστευση, ζήτημα για το οποίο η Ελλάδα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συνεργασία τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και σε ευρωπαϊκό.

    Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ιδιαίτερα πως η συνεννόηση μεταξύ δύο γειτονικών χωρών δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης και πως πρέπει να αποφεύγονται ενέργειες που θα επιβαρύνουν το κλίμα και ελλοχεύουν κινδύνους ατυχήματος ή κρίσεων. Γι' αυτό το λόγο συμφωνήθηκε να υπάρχει ανοικτή επικοινωνία μεταξύ των δύο υπουργείων, ώστε να αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους περιστατικά, όμως, πρόσθεσε ο κ. Αβραμόπουλος, όλα αυτά θα μείνουν στα λόγια αν δεν υπάρξει σεβασμός του διεθνούς δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας.

    Μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης του ελληνικού λαού από τον τουρκικό μετέφερε ο Τούρκος ΥΠΕΞ κ. Νταβούτογλου εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι Ελληνες θα τα καταφέρουν, ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των δύο χωρών, όπως το Αιγαίο, που μπορούμε να τις προσεγγίσουμε με θετικό τρόπο.

    Ο κ. Αβραμόπουλος επιβεβαίωσε εκ νέου την «αλληλεγγύη» της Ελλάδας προς την Τουρκία, εν σχέσει με την ένταση Άγκυρας-Δαμασκού, αλληλεγγύη που η Αθήνα εξέφρασε ήδη χθες στο ΝΑΤΟ. Ο υπουρόγς τάχθηκε υπέρ της αποκλιμάκωσης της έντασης και της εξεύρεσης πολιτικής λύσης στο πρόβλημα, προσθέτοντας: «Καταδικάζουμε και αποδοκιμάζουμε οποιαδήποτε παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας κράτους από οποιονδήποτε».

    Από την πλευρά του, ο κ. Νταβούτογλου υπογράμμισε τη σημασία των προσπαθειών που καταβάλλουν τα Ηνωμένα Έθνη και αναγνώρισε ότι η στήριξη του ΟΗΕ προς την Άγκυρα οφείλεται εν μέρει και στις προσπάθειες της Ελλάδας. «Ως δημοκρατικές χώρες παρέχουμε στήριξη στα δημοκρατικά αιτήματα των αραβικών λαών», προσέθεσε ο Τούρκος υπουργός.

    Ο Δ. Αβραμόπουλος εξέφρασε εκ νέου την υποστήριξή της Αθήνας προς την πλήρη ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ στη βάση κριτηρίων που ισχύουν για όλους, υπογραμμίζοντας ότι προϋπόθεση είναι η λύση του Κυπριακού, στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας και του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

    Σε ό,τι αφορά την παράνομη μετανάστευση, ο κ. Αβραμόπουλος υπογράμμισε ότι έγιναν κάποια βήματα, αλλά πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα. Η Ελλάδα, πρόσθεσε, δίνει έμφαση στη βελτίωση της ελληνοτουρκικής και ευρωτουρκικής συνεργασίας

    Αμφότεροι οι υπουργοί αναφέρθηκαν επαινετικά στις προόδους της οικονομικής, πολιτιστικής και τουριστικής συνεργασίας, ενώ ο κ. Νταβούτογλου υποστήριξε ότι «δεν είναι ανέφικτος» ο στόχος να φτάσουν οι ανταλλαγές των δύο χωρών τα 10 δισ. δολάρια από 4,1 που είναι σήμερα. Προσέθεσε ότι πρέπει να ενισχυθούν και να αναβαθμισθούν οι υποδομές των θαλάσσιων και σιδηροδρομικών μεταφορών.

    Από την πλευρά του, ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι οι δύο λαοί πλησίασαν ο ένας τον άλλο με τον τουρισμό, ενώ εξέφρασε την επιθυμία επέκτασης του πιλοτικού προγράμματος για τις θεωρήσεις στα νησιά και από κοινού προσέλκυσης τουριστών.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ: Κατερίνα Φρύσσα

    Επιμέλεια: Γιάννης Δασκαλάκης

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 22:51

    Είδηση: 23525

    [04] 441χρόνια από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου

    Δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, η Ναύπακτος συνδυάζει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, την ηρεμία του βουνού και τη ζωντάνια της θάλασσας.

    Ελκυστική όλες τις εποχές του χρόνου, όχι μόνο για την υπέροχη φύση της, αλλά και για τις πολύ καλές πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται όλο το χρόνο και αποτελούν πόλο έλξης επισκεπτών.

    Η ιστορία της χάνεται στα βάθη των αιώνων. Το όμορφο «Λεπάντο» των Ενετών έχει ένα από τα ωραιότερα βενετσιάνικα λιμάνια της Μεσογείου. Σ' αυτό το λιμάνι έγινε και ιστορική «Ναυμαχία της Ναυπάκτου» στις 7 Οκτωβρίου του 1571.

    Φέτος συμπληρώνονται 441 χρόνια από την ιστορική ναυμαχία και οι εκδηλώσεις στο Δήμο Ναυπάκτου που έχουν ήδη ξεκινήσει ολοκληρώνονται την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

    Ιστιοπλοϊκοί αγώνες, εκθέσεις, ομιλίες και διαλέξεις, επιδείξεις ξιφομαχίας, αλλά και μάχες στρατηγικής στο 4ο τουρνουά σκακιού στην παραλία του Γριμπόβου, πλαισιώνουν τις φετινές εκδηλώσεις.

    Το βράδυ του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου στο γραφικό βενετσιάνικο λιμάνι θα γίνει η φαντασμαγορική αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.

    Οι εορτασμοί ολοκληρώνονται την Κυριακή 14 Οκτωβρίου με την εντυπωσιακή κωδωνοκρουσία, την αρχιερατική λειτουργία και την καθιερωμένη πομπή από τον ιερό Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Δημητρίου στο ιστορικό λιμάνι της Ναυπάκτου.

    Η πόλη της Ναυπάκτου προσφέρει στους επισκέπτες της φιλοξενία, αλλά και όμορφες εικόνες όπως το Κάστρο της και η θέα από εκεί στο μικρό ενετικό της λιμάνι. Γραφικές γειτονιές αλλά και το Στενοπάζαρο με τα παραδοσιακά κτίρια και τα παραδοσιακά μαγέρικα.

    Το παλιό βενετσιάνικο λιμάνι με τους δύο γραφικούς πύργους γοητεύει τους επισκέπτες, εκεί θα δείτε και το άγαλμα του μεγάλου Ισπανού λογοτέχνη Μιγκέλ ντε Θερβάντες που έγραψε τον «Δον Κιχώτη» και ο οποίος συμμετείχε στη Ναυμαχία της Ναυπάκτου με τον ισπανικό στόλο.

    Στον δυτικό βραχίονα, δίπλα στα κανόνια βρίσκεται και ο ανδριάντας του θρυλικού πυρπολητή Γιώργου Ανεμογιάννη.

    Το Κάστρο επιδιορθώθηκε και αναπτύχθηκε από τους Ενετούς και είναι ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα κάστρα της χώρας. Το Ρολόϊ βρίσκεται σε περίοπτη θέση μέσα στο Κάστρο και κτίστηκε με έξοδα του Μητροπολίτη Ναυπακτίας και Ευρυτανίας Σεραφείμ Δομβοΐτη το 1914. Ερείπια του μεγαλύτερου τζαμιού της πόλης σώζονται μέσα στο Κάστρο, ενώ στην κορυφή του βρίσκεται το ξωκλήσι του Αΐ Λιά.

    Στενοπάζαρο ονομάζεται ο πλακόστρωτος στενός δρόμος που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι και στον οποίο υπήρχαν παλιά μαγέρικα όπου μπορούσε κανείς να απολαύσει την τοπική νόστιμη κουζίνα και καλό κρασί. Σήμερα στο Σενοπάζαρο υπάρχουν εμπορικά καταστήματα και όμορφα καφέ και μεζεδοπωλεία, που αξίζει να επισκεφθείτε.

    Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πόλης είναι και ο παραδοσιακός της χαρακτήρας που είναι εμφανής, από τα πλακόστρωτα σοκάκια της με τα πολλά παραδοσιακά ναυτικά σπίτια και τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά που θα δείτε κάνοντας μια βόλτα στην πόλη.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: Φωνή της Ελλάδας

    Ρεπορτάζ: Νότα Χατζηαναστασίου

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 23405


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 10 October 2012 - 20:49:38 UTC