Visit the Greek American Women's Network (GAWN) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 13-01-18

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] από το δελτίο ειδήσεων των 21.00
  • [02] Συστάσεις για φοροδιαφυγή-δημόσιο από το ΔΝΤ
  • [03] Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση για τη λίστα Λαγκάρντ
  • [04] από το Δελτίο Ειδήσεων των 18:00

    [01] από το δελτίο ειδήσεων των 21.00

    1. Προανακριτική για τον Γ. Παπακωνσταντίνου -Προπέμπεται για τη λίστα Λαγκάρντ με 265 ψήφους -Θύελλα για την προανακριτική -Σύγκρουση για τα ψηφοδέλτια πριν από την ψηφοφορία -Κόντρα και για τα πρόσθετα στοιχεία της δικογραφίας

    2. -Οξύτατες αντιπαραθέσεις στη Βουλή -Θυελλώδης συνεδρίαση στην ολομέλεια -Σφοδρή μετωπική σύγκρουση Α. Τσίπρα -Ε. Βενιζέλου για την προανακριτική -Ε. Βενιζέλος: « Είστε επαγγελματίες συκοφάντες» -Α. Τσίπρας: «Κρατούσατε κρυφά τα μυστικά της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας»

    3. Προανακριτική για τον Γ. Παπακωνσταντίνου -Οι 15 της προανακριτικής επιτροπής -Μέχρι τις 25/2 οι εργασίες της προανακριτικής

    4. Στον απόηχο της ψηφοφορίας στη Βουλή -Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση -Στη διάθεση της προανακριτικής δηλώνει ο Γ. Παπακωνσταντίνου Αντιπαράθεση για τα έγγραφα του Υπουργείου Άμυνας

    5. Κόντρα για την συμπληρωματική δικογραφία -Την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής.

    6. Θερμός, ο απόηχος της συνεδρίασης για την προανακριτική στη Βουλή - Σφοδρή μετωπική σύγκρουση ε. Βενιζέλου -Α. Τίπρα - Κυβέρνηση: «Η συζήτηση ανέδειξε τον τυχοδιωκτισμό του ΣΥΡΙΖΑ»

    7. Συστάσεις για φοροδιαφυγή -δημόσιο από το ΔΝΤ

    8.Το νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο - Σε καλή και «κακή» τράπεζα έσπασε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο - Διασφαλισμένες οι καταθέσεις, μπρα-ντε-φερ με την τρόικα για τις θέσεις εργασίας. -Το Σάββατο οι αποφάσεις για τους εργαζομένους

    9.Επίδομα θέρμανσης -Έρχεται για άλλους 160.000 δικαιούχους μέσα στις επόμενες ημέρες

    10.ΔΕΗ -Κοινωνικό τιμολόγιο\ «Βροχή» τα τηλεφωνήματα στη ΔΕΗ από νέους δικαιούχους

    11.Χωρίς μετρό και το Σάββατο η Αθήνα

    12.Έγκλημα στα Πετράλωνα -Φυλλάδια της Χρυσής Αυγής στο σπίτι του δράστη της δολοφονίας του 27χρονου Πακιστανού. - Την Κυριακή η απολογία των κατηγορουμένων στην 16η τακτική ανακρίτρια

    13. Υπόθεση Τσοχατζόπουλου -Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή 20 ατόμων στην υπόθεση του «μαύρου χρήματος»

    14. Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών υποθέσεων Ε.Ε. στο Δουβλίνο -Οι 27 στηρίζουν το ελληνικό πρόγραμμα για τη μετανάστευση - Ν. Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη μεταναστευτική πίεση»

    15. Ένταση μεταξύ Αθήνας -Άγκυρας για τους ιμάμηδες

    16 Θύελλα για την επιχείρηση απελευθέρωσης ομήρων στην Αλγερία από ισλαμιστές αντάρτες. -Έντονες αντιδράσεις -30 οι νεκροί και 60 οι αγνοούμενοι

    17. Οι Ομπάμα γιορτάζουν -Έκλεισε τα 49 της η Μισέλ -Τη Δευτέρα η ορκωμοσία για τη δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο

    18. Αλλαγή σκηνικού στην Ιταλία -Δημοσκοπική άνοδος Μπερλουσκόνι

    19. Προβλήματα για τη Fiat - Ετοιμάζει μαζικές απολύσεις στην Πολωνία

    Αθλητικά

    ERT.GR

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 22:50

    Είδηση: 29829

    [02] Συστάσεις για φοροδιαφυγή-δημόσιο από το ΔΝΤ

    Απολύσεις στο Δημόσιο και διατήρηση των έκτακτων εισφορών αλληλεγγύης και το 2015-16 εισηγείται το ΔΝΤ στην έκθεσή του για την Ελλάδα. Το ΔΝΤ ζητεί, παράλληλα, μετ' επιτάσεως την ουσιαστική αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, ειδάλλως θα υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

    Παράλληλα ζητά την επιτάχυνση στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, ακόμη και με αντικατάσταση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ από ξένους μάνατζερ, εάν δεν επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματος για το Α΄ εξάμηνο εφέτος. Εμφανίζεται απαισιόδοξο για την πορεία της ανεργίας, καθώς, σύμφωνα με τους αναλυτές του, θα συνεχίσει να αυξάνεται, στο 24,4% το 2013 και στο 25,1% το 2014, ενώ εμμένει στη θέση του για νέο «κούρεμα» του δημοσίου χρέους που κατέχουν οι Ευρωπαίοι εταίροι.

    Πάντως, το ΔΝΤ προχωρά και σε «αυτοκριτική»: Σύμφωνα με την έκθεση, ένας ακόμη κίνδυνος είναι να έχουν αποτύχει- εκ νέου- οι υπολογισμοί των αναλυτών του Ταμείου σχετικά με τις επιπτώσεις στο σκέλος της ύφεσης από τις περικοπές που έχουν αποφασιστεί («το πρόγραμμα λαμβάνει υπόψη τώρα μια πιο συντηρητική άποψη για τους δημοσιονομικούς πολλαπλασιαστές, αλλά αυτοί μπορεί και πάλι να είναι υψηλότεροι απ' ό,τι υπολογίζεται», αναφέρεται χαρακτηριστικά).

    Αναλυτικά, η έκθεση αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

    1. Απολύσεις στο Δημόσιο

    Για πρώτη φορά το ΔΝΤ δηλώνει ρητά ότι «τώρα απαιτείται να τεθούν στόχοι για απολύσεις υπαλλήλων», επισημαίνοντας ότι «οι στοχευμένες απολύσεις είναι σημαντικές για να υλοποιήσουν οι αρχές τούς στόχους για μείωση του λειτουργικού κόστους και να διασφαλίσουν το κατάλληλο μείγμα ικανοτήτων στο μελλοντικό εργασιακό δυναμικό του δημόσιου τομέα». Το Ταμείο ζητεί, οι αποχωρήσεις υπαλλήλων να φθάσουν αθροιστικά τις 27.000 έως το τέλος του 2013, συμπεριλαμβανομένων των 2.000 υπαλλήλων που τέθηκαν εκτός Δημοσίου πέρυσι. Οι επιμέρους στόχοι, σύμφωνα με το ΔΝΤ, πρέπει να καθοριστούν κατά τον επόμενο έλεγχο της τρόικας, στα μέσα Φεβρουαρίου. Οι πρώτοι που τίθενται στο «στόχαστρο» της τρόικας είναι οι υπάλληλοι του Δημοσίου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

    2. Προσδιορισμός των πρόσθετων μέτρων, ύψους 4 δις. ευρώ, για την περίοδο 2015- 2016

    Τα μέτρα πρέπει να συμφωνηθούν μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου και, σύμφωνα με το ΔΝΤ, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν την επέκταση υφιστάμενων μέτρων, όπως η εισφορά αλληλεγγύης, η οποία προβλεπόταν να σταματήσει το 2015. Η συγκεκριμένη αναφορά της έκθεσης, μπορεί, επίσης, να αφορά στον νέο ενιαίο φόρο στα ακίνητα, όπως και στη μονιμοποίηση του φόρου πολυτελείας στα ΙΧ. Αλλά, και σε νέα περικοπή των παροχών υγείας και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, τις μεγαλύτερες μειώσεις στα εφάπαξ, τις νέες αυξήσεις των εισιτηρίων στα μέσα μεταφοράς και των τιμολογίων στις ΔΕΚΟ, καθώς και την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών σε ετήσια βάση, ώστε αυτές να προσεγγίσουν τις εμπορικές τιμές. Ταυτόχρονα, το ΔΝΤ απαιτεί ευθέως αλλαγές (ήτοι περικοπές) στο σύστημα κοινωνικών επιδομάτων και άλλων βοηθημάτων, το οποίο «εξακολουθεί να είναι σύνθετο και ανεπαρκές».

    3. Φοροδιαφυγή

    Το ΔΝΤ διαπιστώνει μεγάλη υστέρηση σε σχέση με τους στόχους και στέλνει το μήνυμα «αντιμετωπίστε τη φοροδιαφυγή, για να μην μειωθούν περαιτέρω μισθοί και συντάξεις». Το Ταμείο καυτηριάζει το γεγονός ότι δεν προχώρησαν όσο έπρεπε οι έλεγχοι στους «μεγάλους φορολογουμένους» και σε άτομα υψηλού εισοδήματος. Ακόμη, διαπιστώνει ότι δόθηκε υπερβολικό βάρος στις περικοπές μισθών και συντάξεων και στην αύξηση της φορολογίας των μισθωτών, ενώ οι πλούσιοι και οι αυτοαπασχολούμενοι φορολογούμενοι εξακολουθούν να φοροδιαφεύγουν, και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση. Στην έκθεση επισημαίνεται ότι «οι απώλειες του κράτους από τη φοροδιαφυγή είναι τεράστιες» και υιοθετούνται εκτιμήσεις για «εξαιρετικά διαδεδομένη φοροδιαφυγή στις τάξεις των αυτοαπασχολούμενων (γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών, λογιστών), των οποίων το πραγματικό εισόδημα υπολογίζεται ότι είναι 1,25- 2,5 φορές μεγαλύτερο από το δηλούμενο».

    4. Αποκρατικοποιήσεις

    Οι επιδόσεις της Ελλάδας κρίνονται, στην έκθεση, πολύ χαμηλότερες των στόχων και το ΔΝΤ ζητεί:

    *Σε περίπτωση που σημειωθούν αποκλίσεις από το πρόγραμμα, τόσο στα έσοδα από αποκρατικοποιήσεις όσο και στον αριθμό των περιουσιακών στοιχείων που θα ιδιωτικοποιηθούν, θα πρέπει: (α) να καταργηθεί η πρόσφατη νομοθετική αλλαγή που προβλέπει ότι η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής θα έχει λόγο για σημαντικές αποκρατικοποιήσεις (ΔΕΚΟ του τομέα των υποδομών) πριν από την υλοποίησή τους, και (β) να αντικατασταθεί η διοίκηση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

    *Εάν ο έλεγχος της τρόικας το α΄ εξάμηνο εφέτος δείξει ότι εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα, η κυβέρνηση «θα πρέπει να εξετάσει δραστικές διοικητικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης των σημερινών μάνατζερ από ξένους ειδικούς».

    *Έως το τέλος του 2013, να μεταβιβαστούν στο ΤΑΙΠΕΔ 3.150 ακίνητα.

    *Να εντοπιστούν ακόμη 10.000 ακίνητα, συνολικής αξίας 8 δις. ευρώ, για μελλοντική αξιοποίηση.

    *Να ολοκληρωθούν 21 αποκρατικοποιήσεις έως τον προσεχή Ιούνιο.

    5. Τιμές προϊόντων και υπηρεσιών

    Το ΔΝΤ επισημαίνει ότι αυτές μειώνονται με πολύ αργό ρυθμό, παρά το γεγονός ότι οι μισθοί έχουν υποχωρήσει σημαντικά (-7,5% κατά μέσο όρο, ενώ μέσω των ατομικών συμβάσεων η μείωση έφθασε στο 20%). Αποδίδει το πρόβλημα στις μεγάλες καθυστερήσεις στην απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων και την άρση των εμποδίων στον ανταγωνισμό.

    Σχετικά με το νέο «κούρεμα» του δημοσίου χρέους, το ΔΝΤ επισημαίνει ότι το 2015- εφόσον η Ελλάδα επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα 1,5% του ΑΕΠ το 2014- οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να προσδιορίσουν τα πρόσθετα μέτρα που θα διασφαλίσουν ότι το δημόσιο χρέος θα περιοριστεί στο 124% του ΑΕΠ το 2020 και κάτω από το 110% του ΑΕΠ το 2022. Για τον σκοπό αυτό, αναφέρει, χρειάζεται να βρεθούν τρόποι περαιτέρω μείωσης του χρέους κατά 5,5- 9,5 δις. ευρώ τη διετία 2015- 2016.

    Τα μέτρα που εισηγείται το ΔΝΤ είναι: «κούρεμα» του 1ου δανείου από την ευρωζώνη και μείωση των επιτοκίων του σχεδόν στο 0%, καθώς και μείωση των επιτοκίων στο 2ο δάνειο από τον EFSF. Κατά το Ταμείο, εάν δεν εφαρμοστεί επιτυχώς το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, θα απαιτηθεί «κούρεμα» της τάξης του 25% σε όλα τα δάνεια που έχει λάβει η Ελλάδα από την ευρωζώνη ή δραστική μείωση των επιτοκίων δανεισμού.

    Κίνδυνο για την επιτυχία του προγράμματος αποτελουν σύμφωνα με το Ταμείο, η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Αυτο σύμφωνα με το ΔΝΤ μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική κρίση η οποία θα οδηγήσει σε χρεοκοπία ή έξοδο από το ευρώ.

    Τέλος, αν και τονίζει τη δέσμευση των Ευρωπαίων εταίρων να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και διαβλέπει επιστροφή στις αγορές (έστω και με μικρά ποσά δανείων) από το 2018, εντοπίζει ακόμα κινδύνους που έχουν ως αποτέλεσμα να μην έχει εκλείψει τελείως η συγκεκριμένη πιθανότητα. Όμως, το ΔΝΤ εκτιμά ότι «η παραμονή της χώρας στο ευρώ είναι η καλύτερη πορεία για την Ελλάδα και την Ευρώπη», διότι, στην αντίθετη περίπτωση το δημόσιο χρέος θα καθίστατο μη βιώσιμο, λόγω μιας απότομης υποτίμησης του νέου νομίσματος και της επακόλουθης βαθιάς συρρίκνωσης της οικονομίας. Επιπλέον, τον πρώτο χρόνο μετά την έξοδο, η ευρωζώνη θα είχε απώλειες της τάξης του 2%- 6% του ΑΕΠ της.

    Σχετικές ειδήσεις:

    Στόχους, αναγκαιότητες και εκκρεμότητες υπενθυμίζει ο Πολ Τόμσεν

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 23:48

    Είδηση: 29825

    [03] Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση για τη λίστα Λαγκάρντ

    Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο της χθεσινής, μαραθώνιας συνεδρίασης της Βουλής που κατέληξε στην παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου σε προανακριτική επιτροπή.

    Βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για επιχείρηση συγκάλυψης της υπόθεσης από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, ενώ ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, τόνισε ότι προκύπτουν πολιτικές ευθύνες σε όσους θέλησαν να εκτονώσουν την υπόθεση στο πρόσωπο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

    Παράλληλα σε ανακοίνωση του κόμματος η Κουμουνδούρου, τονίζει ότι η συνεδρίαση στη Βουλή ήταν το αποκορύφωμα της κυβερνητικής προσπάθειας για συγκάλυψη της υπόθεσης, κάνει λόγο για πανικό της κυβέρνησης, ώστε να μείνουν ορφανές οι ποινικές ευθύνες και να περιοριστεί η διερεύνηση μόνο στο ζήτημα της αλλοίωσης της λίστας από τον κ. Παπακωνσταντίνου και επιτίθεται στον πρωθυπουργό αλλά και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, λέγοντας ότι ο κ. Σαμαράς αναδεικνύεται ως ο αρχιστράτηγος της συγκάλυψης ενός ακόμη σκανδάλου, με την πλήρη συνενοχή του κ.Κουβέλη.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει ότι αισθάνεται δικαιωμένος γιατί συνέβαλε στην αποκάλυψη των πραγματικών διαστάσεων του σκανδάλου της λίστας Λαγκάρντ, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τη διαλεύκανση αυτής, όπως και αντίστοιχων υποθέσεων.

    Σχολιάζοντας τις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου χαρακτήρισε κατανοητή την απογοήτευση του κόμματος, επειδή δεν ψηφίστηκε η πρότασή του. Απάντηση στα συνωμοσιολογικά τους σενάρια, έδωσαν οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, κινούμενοι, αποδεδειγμένα, ελεύθερα, τονίζει ο κ.Κεδίκογλου.

    Ημέρα τομή χαρακτήρισε την Πέμπτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς όπως σημείωσε στη Βουλή αποκαλύφθηκε πλήρως η σκευωρία και την πολιτική ένδεια, του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έλαβε αποστομωτική απάντηση εφ' όλης της ύλης και ο δημόσιος βίος απαλλάχθηκε από μία θηλιά που προσπάθησαν να του φορέσουν σε βάρος της αλήθειας, της σταθερότητας και της προοπτικής της χώρας.

    Στη διάθεση της προανακριτικής επιτροπής δηλώνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Το μόνο που θέλω είναι να μου δοθεί η ευκαιρία να καθαρίσω το όνομά μου από μια χονδροειδή κατασκευή σε βάρος μου και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει, τονίζει ο κ. Παπακωνσταντίνου.

    Για κάθαρση μαϊμού από τη βουλή κόντρα στη λαϊκή βούληση, έκανε λόγο η Χρυσή Αυγή, τονίζοντας, ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αθώωσαν Βενιζέλο και Παπανδρέου δίνοντας ανάσα στο διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας.

    «Πολλή συζήτηση και πολλή φιγούρα» όσον αφορά «το δέντρο» δηλαδή τον κ. Παπακωνσταντίνου ήταν τα χαρακτηριστικά της συζήτησης για την προανακριτική επιτροπή σύμφωνα με τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα η οποία κάλεσε τον λαό «να δει το δάσος». Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δήλωσε πως «το μόνο που θέλω, είναι να μου δοθεί η ευκαιρία, να καθαρίσω το όνομά μου, από μια χονδροειδή κατασκευή σε βάρος μου».

    Στη διάθεση της προανακριτικής επιτροπής δηλώνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Το μόνο που θέλω είναι να μου δοθεί η ευκαιρία να καθαρίσω το όνομά μου από μια χονδροειδή κατασκευή σε βάρος μου και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει, τονίζει ο κ.Παπακωνσταντίνου.

    Την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η προανακριτική. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ενώ το πόρισμα της αναμένεται, εκτός απροόπτου, στις 25 Φεβρουαρίου.

    Αναφερόμενος, τέλος, στη διαδικασία των προανακριτικών επιτροπών, ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επεσήμανε ότι θα πρέπει να φύγουν από τη δικαιοδοσία της Βουλής, κάτι που μπορεί να γίνει με την αναθεώρηση του Συντάγματος, διαδικασία η οποία επισήμως ανοίγει τον Ιούνιο του 2013.

    Σχετικές ειδήσεις:

    Την επόμενη βδομάδα οι εργασίες της Προανακριτικής

    Το χρονοδιάγραμμα των συνεδριάσεων και του πορίσματος της προανακριτικής

    ΣΥΡΙΖΑ: Αποκορύφωμα της συγκάλυψης η συνεδρίαση της Βουλής

    Βενιζέλος: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία και η πολιτική ένδεια του ΣΥΡΙΖΑ

    Α. Παπαρήγα: Το σύστημα χαλάει τους ανθρώπους

    Παπακωνσταντίνου: Είμαι στη διάθεση της Επιτροπής για να καθαρίσω το όνομά μου

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ, Α' Πρόγραμμα, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 23:49

    Είδηση: 29806

    [04] από το Δελτίο Ειδήσεων των 18:00

    1. Λίστα Λαγκάρντ: Διατηρούνται οι υψηλοί τόνοι και εκτός Βουλής - Π. Σκουρλέτης: Προκύπτουν πολιτικές ευθύνες - Σ. Κεδίκογλου: Κατανοητή η απογοήτευση του ΣΥΡΙΖΑ 2. Προανακριτική επιτροπή: Δευτέρα ή Τρίτη η πρώτη συνεδρίαση 3. Γ. Στουρνάρας: Αν εφαρμόσουμε το πρόγραμμα δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα 4. ΔΕΗ - Κοινωνικό τιμολόγιο: Οι δικαιούχοι θα ξεπεράσουν τις 400.000 5. «Έδεσαν» τα πλοία - Υπερχείλισε ο Αλφειός 6. 24ωρη απεργία και το Σάββατο: Ακινητοποιημένα τραμ, μετρό και ηλεκτρικός 7. Επίδομα θέρμανσης: Στόχος να δίνεται σε 20 ημέρες από την αγορά 8. Αλγερία: Διεσώθησαν 650 όμηροι - Εκτός λειτουργίας οι εγκαταστάσεις εξόρυξης αερίου 9. Βρετανία: Προβλήματα σε δρόμους, τρένα και αεροδρόμια από τον χιονιά 10. Σε λευκό κλοιό η Ουγγαρία: Κλειστοί 26 δρόμοι-Αποκλείστηκαν χωριά 11. Κροατία: Έπεσε στέγη σχολείου στο Ζάγκρεμπ 12. Ρωσία: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Μόσχας λόγω σφοδρής χιονόπτωσης 13. Αθλητικές ειδήσεις 14. Πρόγνωση καιρού

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 20:28

    Είδηση: 29804


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 18 January 2013 - 21:50:26 UTC