Read about The Ecumenical Patriarchate of Constantinople Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos Nea - Eidhseis (Jun. 17)

Cosmos (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορα του μη κερδοσκοπικου οργανισμου Μεσων Ενημερωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


Ο ΚΑΙΡΟΣ

Σχεδον αιθριος θα ειναι αυριο ο καιρος σ'ολοκληρη τη χωρα, εκτος απο τα ηπειρωτικα, οπου το απογευμα ενδεχεται να εκδηλωθουν σποραδικες βροχες η καταιγιδες. Οι ανεμοι θα παραμεινουν βορειοι στα δυτικα ασθενεις μεχρι μετριοι και στα ανατολικα μεχρι ισχυροι. Η θερμοκρασια στα βορεια θα κυμανθει 13 με 27 βαθμους, στο Ιονιο και τα υπολοιπα ηπειρωτικα 18 με 31 και στο Αιγαιο 20 με 28. Λιγες νεφωσεις που το απογευμα θα πυκνωσουν, μετριους ανεμους και θερμοκρασια 18 με 29 και 16 με 26 αντιστοιχα, θα εχουν αυριο Αθηνα και Θεσσαλονικη.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Σε σημερινη συνεντευξη τυπου ο εκπροσωπος του Λευκου Οικου, Νικολας Μπερνς, ειπε οτι οι ΗΠΑ αναγνωριζουν την ελληνικη κυριαρχια στην Γαυδο. "Η Τουρκια παραδεχτηκε οτι εκανε λαθος, " ειπε ο κυριος Μπερνς.

Σε ετοιμοτητα βρισκονται οι ελληνικες ενοπλες δυναμεις, οι οποιες παρακολουθουν διακριτικα την τουρκικη αεροναυτικη ασκηση ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΣ '96, η δευτερη φαση της οποιας αρχισε τα ξημερωματα στην περιοχη της Κυπρου και θα ολοκληρωθει στις 23 του μηνος, κοντα στο Καστελοριζο. Πηγες του υπουργειου Εθνικης Αμυνας διεψευσαν τις πληροφοριες οτι ελληνικα μαχητικα αεροσκαφη εχουν σταθμευσει στο αεροδρομιο της Παφου. Αισθηση εχει προκαλεσει και η συνεντευξη του πρωην πρεσβη της Τουρκιας στην Ουασιγκτον κ. Ελεκνταγκ, ο οποιος υποστηριξε οτι εχει προκαλεσει μεγαλη βλαβη στα τουρκικα συμφεροντα, η υποθεση της Γαυδου. Ο Τουρκος πρεσβης αναφερει στην εφημεριδα ΜΙΛΙΕΤ οτι η τουρκικη σταση στο θεμα της Γαυδου ηταν λανθασμενη γιατι οχι μονο εδωσε σημαντικο ατου στα χερια των αντιπαλων, αλλα δημιουργησε μια κατασταση που βλαπτει τις θεσεις της Τουρκιας στο Αιγαιο και σκιαζει την εικονα της χωρας. Ο κυβερνητικος εκπροσωπος ερωτηθεις αν το μολων λαβε που ειπε ο πρωθυπουργος σημαινει και αυτοκριτικη της κυβερνησης για τα Ιμια, απαντησε πως η κυβερνηση και ο κ. Σημιτης δεν εχουν κανενα λογο να προβουν σε αυτοκριτικη. Αντιθετα, θα μπορουσαν να εχουν ασκησει δριμυτατη κριτικη σε αλλους αλλα δεν το κανουν γιατι τα εθνικα θεματα δεν πρεπει να αποτελουν πεδιο αντιπαραθεσης.

Στο Λευκο Οικο συναντηθηκαν αποψε ο Αμερικανος προεδρος Μπιλ Κλιντον και ο Κυπριος ομολογος του Γλαυκος Κληριδης. Στη συναντηση συζητηθηκαν ολα τα προβληματα που παρουσιαζονται για επιλυση του Κυπριακου, λογω της αδιαλλαξιας της τουρκικης πλευρας, ενω εξετασθηκαν και οι παρενεργειες απο την πολιτικη ασταθεια που επικρατει στη γειτονικη χωρα που καθιστερουν στην επιλυση του προβληματος.

Ανεβαινουν οι τονοι της αντιπαραθεσης στο ΠΑΣΟΚ, περιπου δεκα μερες πριν απο το κρισιμο συνεδριο του κομματος, ενω πολλαπλασιαζονται οι φωνες που ζητουν να αποκλιμακωθει η φραστικη ενταση. Τα επιτελεια των κυριων Σημιτη και Τσοχατζοπουλου, καταστρωνουν τα σχεδια τους ενοψει του συνεδριου και δινουν εντελως διαφορετικα αποτελεσματα και εκτιμησεις, για τις προτιμησεις των συνεδρων, που εχουν εκλεγει απο τα νομαρχιακα συμβουλια. Το κλιμα φορτισθηκε ακομη περισσοτερο, με αφορμη τη συνεντευξη Τσοχατζοπουλου στο ΒΗΜΑ και την ολομετωπη επιθεση που εξαπελυσε κατα του Κωστα Σημιτη, τον οποιο χαρακτηρισε περισσοτερο ομαδαρχη, παρα πρωθυπουργο και τον προειδοποιησε πως αν εκλεγει αντιπροεδρος, θα εχει να αντιμετωπισει ισχυρη εσωκομματικη αντιπολιτευση. Ο πρωθυπουργος δεν απαντησε λεγοντας οτι δεν σχολιαζει συνεντευξεις υπουργων, ενω ο κυβερνητικος εκπροσωπος θελησε να ριξει τους τονους και απαντωντας σε σχετικη ερωτηση τονισε οτι ο κ. Σημιτης ειναι αδιαμφισβητητος πρωθυπουργος μιας κυβερνησης που στηριζεται στην κοινοβουλευτικη πλειοψηφια.

Ο γραμματεας του ΠΑΣΟΚ, Κωστας Σκανδαλιδης, σε συνεντευξη του στα ΝΕΑ, απευθυνει εκκληση να σταματησει ο εμφυλιος στο κομμα, τασσεται υπερ της εκλογης αντιπροεδρου και επιμενει στην πολιτικη συμφωνια μεταξυ των κορυφαιων στελεχων. Παραλληλα, υποβαλλει εξι προτασεις για να πεσουν οι τονοι και να αποφευχθει η μετωπικη συγκρουση. Απο την πλευρα του ο Κωστας Λαλιωτης προανηγγειλε οτι αναλαμβανει πρωτοβουλια για συναντηση κορυφης πριν απο το συνεδριο. Στενοι συνεργατες του προεδρου του ΠΑΣΟΚ δεν απεκλειαν το ενδεχομενο νεας παρεμβασης του κ. Ανδρεα Παπανδρεου, χωρις να αποκλειουν συναντηση του με τους κυριους Σημιτη και Τσοχατζοπουλο πριν απο το συνεδριο.

Παρατεινεται για ενα ακομη διμηνο η διαδικασια καθορισμου των χωρων υγειονομικης ταφης των απορριμματων, μετα την αποφαση του υπουργου ΠΕΧΩΔΕ να κανει δεκτη προταση του νομαρχη Ανατολικης Αττικης να γινει νεα μελετη. Ετσι οι τελικες προτασεις θα κατατεθουν τον Σεπτεμβριο, χωρις να αποκλειεται το ενδεχομενο να επιλεγει τελικα ενας μονο χωρος Ο κ. Λαλιωτης διευκρινισε οτι δεν υπαρχει καμια υπαναχωρηση απο τον αρχικο σχεδιασμο και προσθεσε οτι ο νεος χωρος που θα επιλεγει θα ειναι ισοδυναμος σε ογκο απορροφησης απορριμματων με τους δυο και σημειωσε οτι η λυση της Ριτσωνας δεν εξεταζεται ως ενδεχομενο.

Στο κεντρικο πειθαρχικο συμβουλιο της Νεας Δημοκρατιας παραπεμπει ο Μιλτιαδης Εβερτ το μελος της κεντρικης επιτροπης Μανο Μανωλακο, για τις δηλωσεις του εναντιον του επιτιμου προεδρου Κωνσταντινου Μητσοτακη. Ο κ. Μανωλακος κληθεις να σχολιασει τις επαφες του κ. Μητσοτακη με βουλευτες που προσκεινται στον ιδιο, δηλωσε οτι προκειται για ενα απο τα γνωστα ελαττωματα του επιτιμου προεδρου, ο οποιος παρ' ολη την ηλικια του δεν εννοει να το σταματησει.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε ρολο ρυθμιστη αναγαγεται ο ρωσος μετριοπαθης εθνικιστης στρατηγος Αλεξαντερ Λεμπεντ καθως δεν αναδειχθηκε κανεις νικητης στον πρωτο γυρο των προεδρικων εκλογων. Παρα την δυναμικη προεκλογικη εκστρατεια του, ο προεδρος Μπορις Γιελτσιν δεν καταφερε να αναδειχθει νικητης αφου ελαβε μονο 35% εναντι 32% του αντιπαλου του, κομμουνιστη ηγετη Γκεναντι Ζιουγκανοφ που δηλωσε ικανοποιημενος απο τα αποτελεσματα. Ο Λεμπεντ που ηλθε τριτος στις προτιμησεις του εκλογικου σωματος με ποσοστο 14,89% αρχισε ηδη συνομιλιες με τον Γιελτσιν για την εξευρεση τροπων πιθανης συνεργασιας, προκειμενου να αποκλεισθουν απο την εξουσια οι κοκκινοι. Πολιτικοι παρατηρητες ωστοσο θεωρουν σιγουρη την επανοδο τους κατα την διεξαγωγη του δευτερου γυρου των εκλογων, που θα πραγματοποιηθει πιθανον στις 30 Ιουνιου η στις 7 Ιουλιου. Ο πρωην προεδρος της παλαι ποτε Σοβιετικης Ενωσης, Μιχαηλ Γκορμπατσοφ, χαρακτηρισε φιασκο το 0,50% που ελαβε δηλωσε ομως οτι θα συνεχισει τη μαχη για τη συσταση μιας ενωμενης δημοκρατικης αντιπολιτευσης. Την επικρατηση του Γιελτσιν εναντι του Ζιουγκανοφ χαιρετισαν οι υπουργοι Εξωτερικων της Ευρωπαικης Ενωσης.

Στο παρα πεντε απεφευχθη ενας σινο-αμερικανικος εμπορικος πολεμος, καθως οι δυο χωρες συμφωνησαν επι της αρχης για την προστασια των πνευματικων δικαιωματων. Με την συμφωνια αυτη ενδεχεται να κλεισουν δεκαδες εργοστασια στην Κινα που φτιαχνουν πειρατικες κασετες και διαφορα αλλα ειδη.

Την υποστηριξη του κομματος των ρωσοφωνων, απεσπασε ο νεοεκλεγεις πρωθυπουργος του Ισραηλ, Μπεντζαμιν Νετανιαχου, γεγονος που του εξασφαλιζει την πλειοψηφια στο κοινοβουλιο καθως τωρα το κομμα Λικουντ αριθμει 62 βουλευτες επι συνολου 120. Αυριο, ο Νετανιαχου θα παρουσιασει στο κοινοβουλιο τη συνθεση της νεας του κυβερνησης.

Την ιδια ωρα στο νοτιο Λιβανο συνεχιζεται ο κυκλος της βιας. Εξι παλαιστινιοι σκοτωθηκαν και αλλοι εννεα τραυματισθηκαν απο ισχυρη εκρηξη βομβας σε κτιριο κατοικιων στο οποιο διεμενε η οικογενεια ενος αξιωματουχου της Φαταχ. Κανεις δεν εχει αναλαβει ακομα την ευθυνη της επιθεσης.

Την πρωτη του επισημη επισκεψη πραγματοποιει σημερα ο προεδρος της Τουριας Σουλειμαν Ντεμιρελ, στη Βοσνια μετα την συμφωνια του Ντειτον. Ο Ντεμιρελ θα εχει συνομιλιες με τον προεδρο Αλια Ιζετμπεκοβιτς, θα εγκαινιασει το Γενικο Προξενειο της Τουρκιας στο Μοσταρ και θα επισκεφθει επισης την τουρκικη μοναδα στη Ζενικα.Ο τουρκος προεδρος θα επιστρεψει αυριο στην Αγκυρα.

Το πρασινο φως πηρε η Ευρωπαικη Επιτροπη απο τις χωρες-μελη της Ευρωπαικης Ενωσης για να αρχισει συνομιλιες με τις Ηνωμενες Πολιτειες με στοχο την συναψη συμφωνιας για την φιλελευθεροποιηση των αεροπορικων μεταφορων. Η μονη που αντιτιθεται στις διαπραγματευσεις ειναι η Βρετανια.

Βαρβαρο εγκλημα χαρακτηρισε ο βρετανος πρωθυπουργος, Τζον Μειτζορ, τη βομβιστικη επιθεση του Σαββατου στο Μαντσεστερ, μολις πεντε μερες μετα την εναρξη των ειρηνευτικων συνομιλιων για τη βορεια Ιρλανδια. Απο τις συνομιλιες αποκλεισθηκε το Σιν Φειν, επειδη ο ΙΡΑ αρνηθηκε να κηρυξει νεα καταπαυση του πυρος. Αν και καμμια οργανωση δεν εχει αναλαβει μεχρι στιγμης την ευθυνη, η αστυνομια θεωρει σιγουρο οτι προκειται για ενεργεια του ΙΡΑ.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εσβησε η φωτια που εκδηλωθηκε το μεσημερι σε δασικη εκταση στη θεση Αραπη, μεταξυ Καισαριανης και Βυρωνα. Η φωτια ξεκινησε απο μικρο αλσος και λογω των ισχυρων ανεμων κατευθυνθηκε προς το δασος της Καισαριανης παιρνοντας γρηγορα μεγαδες διασταστεις. Προς στιγμην απειλησε σπιτια της περιοχης, αλλα με την εγκαιρη επεμβαση της Πυροσβεστικης, καθως και με την βοηθεια 7 πυροσβεστικων αεροσκαφων, πολυ γρηγορα τεθηκε υπο ελεγχο αφου πρωτα εκαψε 50 στρεμματα θαμνωδους και πευκοφυτης περιοχης.

Με το ποσο των 220 εκατομμυριων δρχ ζημιωθηκε το ελληνικο δημοσιο απο τη νεα υποθεση λαθρεμποριας πετρελαιου τρανζιτ, που αποκαλυψε η εισαγγελικη ερευνα. Εναντιον των υπευθυνων της εταιριας "Πολυπετρολ Χρυσινα και Σια", ασκηθηκε ποινικη διωξη.

Ποινικη διωξη για παρανομη μεταφορα λαθρομεταναστων με σκοπο το οικονομικο οφελος κατα συναυτουργια, ασκησε ο Εισαγγελεας Πειραια, κατα του Σουδανου πλοιαρχου και των Ελληνων ναυτικων Σωτηρη Κασιδιαρη 42 χρονων, Αντωνη Παναγοπουλου 50 χρονων και του ναυτικου πρακτορα Γιαννη Καπελουζου 49 χρονων, ο οποιος φερεται ως εγκεφαλος της παρανομης μεταφορας των 136 αλλοδαπων λαθρομεταναστων με το πλοιο υπο σημαιας Ονδουρας που εντοπισθηκε ανοιχτα του Σουνιου. Μετα την ασκηση της ποινικης διωξης οι κατηγορουμενοι μαζι με τους υπολοιπους 7 αλλοδαπους ναυτικους που αποτελουσαν το πληρωμα του ξενου πλοιου παραπεμφθηκαν να δικασθουν στο αυτοφωρο.

Κορυφωνεται η αγωνια των υποψηφιων, καθως αρχισε η αντιστροφη μετρηση για τη διεξαγωγη τους. Εναρξη θα γινει την Παρασκευη και στο κεντρο μεταδοσης των θεματων, στο υπουργειο παιδειας επικρατει πυρετος προετοιμασιας. Καθημερινα γινονται δοκιμαστικες εκπομπες ωστε να ελαχιστοποιηθουν τα προβληματα, που τυχον προκυψουν κατα τη μεταδοση των θεματων. Οι πρυτανεις στη συνοδο τους δεν απεκλεισαν το ενδεχομενο να βαλουν λουκετο στα Πανεπιστημια το Φθινοπωρο, αν δεν επιλυθουν τα οικονομικα κυριως προβληματα που αντιμετωπιζουν τα Ανωτατα εκπαιδευτικα ιδρυματα. Σε δυναμικες κινητοποιησεις προσανατολιζονται και οι καθηγητες που ζητουν να μην κατατεθουν μεσα στο καλοκαιρι τα νομοσχεδια που αφορουν στη θεσπιση εθνικου και διεθνους απολυτηριου και να επιλυθουν αμεσα τα οικονομικα και θεσμικα αιτηματα του κλαδου.

Χωρις νοσοκομειακη περιθαλψη παραμενει ολοκληρη σχεδον η βορεια Ελλαδα, καθως οι νοσοκομειακοι γιατροι της Θεσσαλονικης, με εξαιρεση αυτους που εργαζονται στα δυο πανεπιστημιακα νοσοκομεια ΑΧΕΠΑ και Ιπποκρατειο, εισερχονται στο δευτερο μηνα των απεργιακων τους κινητοποιησεων με οικονομικα και θεσμικα αιτηματα και δηλωνουν αποφασισμενοι να συνεχισουν επ'αοριστον τις κινητοποιησεις τους και τις καταληψεις των εξι μεγαλων νοσοκομειων της συμπρωτευουσας.

Με την καταθεση του Ιωαννη Παπαδακη, εκπροσωπου αμερικανικης εταιριας, η οποια ειχε μειδοτησει στο διαγωνισμο για την προμηθεια των ψηφιακων παροχων του ΟΤΕ, αρχισε η ανακριτικη διαδικασια για την υποθεση, με τις καταθεσεις μαρτυρων. Ο κ. Παπαδακης κατεθεσε στον ανακριτη για μια περιπου ωρα και δεν θελησε να κανει δηλωσεις.

Συναντηση με τον υπουργο Εθνικης Οικονομιας, Γιαννο Παπαντωνιου ειχε ο πρωθυπουργος με αντικειμενο το ρυθμο απορροφησης των κοινοτικων κονδυλιων για την προωθηση των μεγαλων εργων. Το πρωι οι κυριοι Παπαντωνιου και Παπαδοπουλος συναντηθηκαν με τους διοικητες της Τραπεζας της Ελλαδος και της Εθνικης Τραπεζας και συζητησαν θεματα που αφορουν την πολιτικη των επιτοκιων αλλα και τη ρυθμιση του ομολογιακου δανειου, υψους 119 δις δρχ που εχει συναψει η εθνικη με το ελληνικο δημοσιο.

Τρια νεα τμηματα της Διωξης Ναρκωτικων προκειται να ιδρυθουν με αποφαση του υπουργειου Δημοσιας Ταξης. Τα τμηματα αυτα θα ιδρυθουν στις Σερρες, την Καστορια και τα Ιωαννινα με στοχο τη θωρακιση των συνορων για την αντιμετωπιση της εισοδου ναρκωτικων απο τις γειτονικες χωρες και κυριως την Αλβανια, τα Σκοπια, τη Βουλγαρια και την Τουρκια.

Τραγικο θανατο απο ηλεκτροπληξια, βρηκε στα ναυπηγεια ΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ στο Περαμα, οπου εργαζοταν ο 45χρονος Ηλιας Φιλιπακος, ο οποιος ενω εβαφε την προσοψη του κτιριου, ηρθε σε επαφη με τα ηλεκτροφορα καλωδια της ΔΕΗ .

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με ευχαριστιες προς τον Γιαννη Ιωαννιδη, ο προεδρος του Ολυμπιακου Σωκρατης Κοκκαλης, παρουσιασε σημερα επισημα το νεο προπονητη της ομαδος Μπασκετ, Ντουσαν Ιβκοβιτς. Ο Σερβος τεχνικος αναγνωρισε τα βαρυ εργο που καλειται να επιτελεσει, αλλα τονισε οτι οι υψηλοι στοχοι δεν τον φοβιζουν και οτι θα προσπαθησει με ολες του τις δυναμεις να κατακτησει ο Ολυμπιακος το ευρωπαικο πρωταθλημα.

Το ποδοσφαιρο μπαινει πλεον στα σχολεια, με πρωτοβουλια της Γενικης Γραμματειας Αθλητισμου, ωστε να διαδοθει και να καλλιεργηθει στις μικρες ηλικιες. Οπως δηλωσε ο γενικος γραμματεας Αθλητισμου, Γιωργος Λυσαριδης, το προγραμμα της Πολιτειας θα επεκταθει σιγα - σιγα σε ολη την χωρα, ενω θα προσληφθουν ειδικοι γυμναστες - προπονητες, που θα επιβλεπουν τις προσπαθειες των παιδιων.

Οι υποψιες για δωροδοκιες και στημενα παιχνιδια στην τελευταια ημερα του ποδοσφαιρικου πρωταθληματος της τριτης εθνικης κατηγοριας, αναγκαζουν τον αθλητικο δικαστη να προχωρησει σε βαθος την ερευνα του και καλει συνεχως νεα προσωπα να καταθεσουν για την υποθεση. Αυτη την φορα καλεσε ενα ακομη προεδρο συλλογου, των Αμπελοκηπων και δυο διαιτητες.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Σε υποτονικο κλιμα πραγματοποιηθηκαν οι συναλλαγες και στη σημερινη συνεδριαση του Χρηματιστηριου. Ο γενικος δεικτης τιμων υποχωρησε σε ποσοστο 0,38%, κλεινοντας στις 911,70 μοναδες. Η αξια των συναλλαγων διατηρηθηκε σε χαμηλα επιπεδα φθανοντας τα 4,3 δις. δρχ. Οι επιμερους δεικτες παρουσιασαν τις εξης μεταβολες:Τραπεζες πτωση 0,38%, Ασφαλειες πτωση 0,11%, Ληζινγκ ανοδος 0,22%, Επενδυσεις πτωση 0,75%, Κατασκευες ανοδος 0,55%, Βιομηχανιες πτωση 0,35%, Διαφορες πτωση 0,09% , Συμμετοχων πτωση 1,27%. Ο δεικτης Παραλληλης Αγορας υποχωρησε σε ποσοστο 0,71%. Συνολικα διακινηθηκαν 199 μετοχες εκ των οποιων 73 εκλεισαν με ανοδο, 102 με πτωση και 24 παρεμειναν αμεταβλητες.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Σχεδον αιθριος θα ειναι αυριο ο καιρος σ'ολοκληρη τη χωρα, εκτος απο τα ηπειρωτικα, οπου το απογευμα ενδεχεται να εκδηλωθουν σποραδικες βροχες η καταιγιδες. Οι ανεμοι θα παραμεινουν βορειοι στα δυτικα ασθενεις μεχρι μετριοι και στα ανατολικα μεχρι ισχυροι. Η θερμοκρασια στα βορεια θα κυμανθει 13 με 27 βαθμους, στο Ιονιο και τα υπολοιπα ηπειρωτικα 18 με 31 και στο Αιγαιο 20 με 28. Λιγες νεφωσεις που το απογευμα θα πυκνωσουν, μετριους ανεμους και θερμοκρασια 18 με 29 και
Cosmos (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.00 run on Monday, 17 June 1996 - 23:22:26