Read the King-Crane Commission Report of Mandates in Turkey (1919) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos Nea - Eidhseis (Sep. 05)

Cosmos (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορα του μη κερδοσκοπικου οργανισμου Μεσων Ενημερωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


  • Νεοι διαξιφισμοι μεταξυ κυβερνησης και Νεας Δημοκρατιας για την πατροτητα του αεροδρομιου των Σπατων, που θεμελιωσε ο πρωθυπουργος.
  • Με περιοδειες των πολιτικων αρχηγων συνεχιζεται η προεκλογικη εκστρατεια. Απεκλεισε η Αλεκα Παπαρηγα μετεκλογικη συνεργασια του ΚΚΕ με αλλα κομματα.
  • Πρωτος σε δημοτικοτητα ο Κωστας Σημιτης, ακολουθουν οι Κωνσταντοπουλος, Τσοβολας, Εβερτ, Σαμαρας και Παπαρηγα.
  • Ποινικη διωξη για δυο κακουργηματα και τρια πλημμεληματα ασκηθηκε εναντιον του παιδεραστη που αποπλανησε πανω απο 30 ανηλικα κοριτσια.
  • Σε πυρινο κλοιο απο το πρωι η Κρητη. Τεσσερις πυρκαγιες στα Χανια και απο μια σε Ρεθυμνο και Λασηθι. Οι πεντε τεθηκαν υπο ελεγχο. Για οργανωμενο σχεδιο εμπρησμων κανει λογο ο νομαρχης Χανιων.
  • Συλλαλητηριο των βαμβακοπαραγωγων της Θεσσαλιας στη Λαρισα. Απεκλεισαν συμβολικα για μια ωρα την εθνικη οδο.
  • Μικρη υποχωρηση του πληθωρισμου που ετρεχε τον Αυγουστο με ρυθμο 8,5%.
  • Τουρκικα στρατευματα μαζευονται στα συνορα με το βορειο Ιρακ παρα τις δηλωσεις Τσιλερ οτι δεν προκειται να επιτεθουν.
  • Συμφωνια για σχηματισμο κυβερνησης συνασπισμου στην Τσετσενια μεταξυ Ρωσων και Τσετσενων αυτονομιστων.
  • Σε εγχειρηση καρδιας θα υποβληθει μεχρι το τελος Σεπτεμβριου ο Μπορις Γιελτσιν.
  • Πτωση 0,21% στο Χρηματιστηριο.


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Με εκατερωθεν βολες και φραστικους διαξιφισμους, μεταξυ κυβερνησης και Νεας Δημοκρατιας, αυτη τη φορα για την πατροτητα του αεροδρομιου των Σπατων, συνεχιζεται η προεκλογικη εκστρατεια, η οποια φουντωνει, οσο πλησιαζει η κρισιμη μερα των εκλογων της 22ας Σεπτεμβριου.Ο πρωθυπουργος θεμελιωνοντας το νεο αεροδρομιο, που θα ονομασθει Ελευθεριος Βενιζελος, τονισε οτι προκειται για ενα εργο πνοης που θα παιξει καταλυτικο ρολο στην ανακαμψη της οικονομιας και θα συνδεθει με νεες μορφες αναπτυξης για τον εκσυγχρονισμο της χωρας. Παραλληλα, ο κ. Σημιτης εκανε λογο για κοσμογονια μεγαλων εργων σε εθνικη και περιφερειακη κλιμακα, επισημαινοντας οτι σε ολοκληρη τη χωρα πνεει ανεμος δημιουργιας. Ο κ. Σημιτης αναφερθηκε επισης στο οφελος που ειχε το ελληνικο δημοσιο απο την επαναδιαπραγματευση της συμβασης, καθως και στις διαφανεις διαδικασιες που ακολουθηθηκαν. Προσθεσε επισης οτι τοσο κατα την εκτελεση του εργου οσο και μετα την ολοκληρωση του θα δημιουργηθουν χιλιαδες νεες θεσεις εργασιας. Εργο υποδομης μεγαλων και ανοιχτων οριζοντων, που φιλοδοξει να βαλει την Ελλαδα στην τροχια του 21ου αιωνα, χαρακτηρισε το νεο αεροδρομιο ο υπουργος ΠΕΧΩΔΕ, Κωστας Λαλιωτης. Το εργο θα ολοκληρωθει σε 4,5 χρονια.

Η κυβερνηση εγκαινιασε, με καθυστερηση 18 χρονων, ενα εργο της Νεας Δημοκρατιας, το οποιο ειχε εγκαταλειφθει απο το ΠΑΣΟΚ, δηλωσε ο εκπροσωπος της Νεας Δημοκρατιας, υποστηριζοντας οτι τοσο η επιλογη του χωρου οσο και ο τροπος χρηματοδοτησης του εργου ανηκουν στις κυβερνησεις της Νεας Δημοκρατιας, ενω ο κ. Σημιτης και το ΠΑΣΟΚ μονο αρνητικη συμβολη εχουν να επιδειξουν. Για αποικιοκρατικου χαρακτηρα συμβαση, εκανε λογο η γγ του ΚΚΕ, Αλεκα Παπαρηγα.

Κατα τα αλλα η προεκλογικη εκστρατεια συνεχιζεται με περιοδειες των πολιτικων αρχηγων σε διαφορες περιοχες της χωρας. Ο πρωθυπουργος αναχωρει αυριο για τη Θεσσαλονικη οπου το Σαββατο απο το βημα της Διεθνους Εκθεσεως θα εξαγγειλει την οικονομικη και εισοδηματικη πολιτικη για το 1997. Ο Μιλτιαδης Εβερτ επισκεπτεται απο το απογευμα υποβαθμισμενες περιοχες της Β'Αθηνων και συγκεκριμενα το Κερατσινι, τον Κορυδαλλο και την Ελευσινα. Ο Αντωνης Σαμαρας θα επισκεφθει το Κιλκις και αυριο την Κρητη, ενω ο επικεφαλης της Επιτροπης Εκλογικου Αγωνα της Πολιτικη Ανοιξης, Νικητας Κακαλαμανης, δινει απο τις 18. 30 συνεντευξη Τυπου στο Ζαππειο Μεγαρο. Ο Νικος Κωνσταντοπουλος μιλαει αποψε στην Κομοτηνη και ο Δημητρης Τσοβολας επισκεπτεται την Καβαλα.

Η κυρια Αλεκα Παπαρηγα σε συνεντευξη της στο Ζαππειο κατηγορησε τα δυο μεγαλα κομματα για μοιρολατρεια και ακατασχετη προεκλογικη παροχολογια, υποστηριζοντας οτι στην ουσια εξαγγελουν νεα φρικτη λιτοτητα και σκληρα μετρα, τα οποια θα εξυπηρετησουν τα μεγαλα συμφεροντα και θα πληξουν τους εργαζομενους. Παραλληλα επεκρινε και τα μικροτερα κομματα οτι συμφωνουν με τις επιταγες του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαικης Ενωσης, τονιζοντας οτι η μονη λυση ειναι η ενισχυση του ΚΚΕ, ωστε να συνεχισθει η παλη και η αντισταση του λαου. Η κυρια Παπαρηγα ειπε ακομη οτι δεν υπαρχει θεμα συνεργασιας του ΚΚΕ με αλλα κομματα, εξαιτιας των μεγαλων διαφορων στις πολιτικες αρχες, προεβλεψε διχοτομηση της Κυπρου και του Αιγαιου και ζητησε εκ νεου δημοψηφισμα για τη συνθηκη του Μααστριχτ.

Συνεχιζονται τα προβληματα στα δυο μεγαλα κομματα, με αφορμη τις λιστες των υποψηφιων. Ο πρωθυπουργος θα εχει σημερα συναντηση με τον κ. Χρηστο Ροκοφυλλο, ο οποιος απειλουσε να παραιτηθει, διαμαρτυρομενος για τη συνθεση του ψηφοδελτιου του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανια. Στη Νεα Δημοκρατια δεν εχει ακομη κοπασει ο θορυβος απο την παραιτηση του βουλευτη Εβρου, Παναγιωτη Χατζηνικολαου, αν και η Ρηγιλλης προσπαθει να χαρακτηρισει το γεγονος ληξαν. Ο κ. Εβερτ σε επιστολη του στους υποψηφιους βουλευτες του κομματος του καλει ολο το στελεχιακο δυναμικο να δραστηριοποιηθει και επισημαινει την αναγκη να επικρατησει ηρεμο πολιτικο κλιμα και πνευμα αμοιβαιας κατανοησης και ειλικρινους συνεργασιας. Παραλληλα, αναφερει οτι απαγορευει στους υποψηφιους βουλευτες η αναρτηση αεροπανο, η χρηση μεγαφωνικων συσκευων, η τοιχοκολληση αφισων σε κοινοχρηστους χωρους και η χρησιμοποιηση φειγ-βολαν.

Στο τριτο μερος της δημοσκοπησης της εταιριας ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ για λογαριασμο του ραδιοσταθμου ΦΛΑΣ 9,61, ο πρωθυπουργος Κωστας Σημιτης βρισκεται στην πρωτη θεση της δημοτικοτητας μεταξυ των πολιτικων αρχηγων με 58,1%, με δευτερο το Νικο Κωνσταντοπουλο 57% και τριτο το Δημητρη Τσοβολα 48,6%. Ακολουθουν ο Μιλτιαδης Εβερτ με 31,9%, ο Αντωνης Σαμαρας με 29% και η Αλεκα Παπαρηγα με 22,2%.

Τα μελη της διακομματικης επιτροπης του υπουργειου Εσωτερικων κατεληξαν σε συμφωνια για τον τροπο παρουσιασης των συνεντευξεων και των δεκαδων μηνυματων των πολιτικων κομματων και απο τους ιδιωτικους τηλεοπτικους σταθμους. Ο υπηρεσιακος υπουργος Τυπου κ. Κωνστας ανακοινωσε οτι στις συνεδριασεις διακομματικης επιτροπης θα συμμετεχει και εκπροσωπος του ΔΗΚΚΙ, το οποιο θα μπορεσει να χρησιμοποιησει το Ζαππειο για συνεντευξη Τυπου εφοσον το ζητησει.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετα τις απειλες της Αγκυρας για στρατιωτικη επεμβαση στο βορειο Ιρακ, τωρα η υπουργος εξωτερικων Τανσου Τσιλερ διαβεβαιωνει οτι δεν εχει σκοπο για πραξει κατι τετοιο. Ανωτερος ομως στρατιωτικος αξιωματουχος δηλωσε οτι τουρκικα στρατευματα υποστηριζομενα απο αεροπορικες δυναμεις ειναι πιθανο να επιτεθουν εναντιον των κουρδων ανταρτων στο βορειο Ιρακ, ενω αυτοπτες μαρτυρες στο Ντιγιαρμπακιρ ανεφεραν οτι τουρκικα Φ-16 απογειωθηκαν απο βαση της πολης με αγνωστη κατευθυνση. Την ιδια ωρα, ο αρχηγος του Εργατικου Κομματος του Κουρδισταν Αμπντουλαχ Οτζαλαν, καλεσε τα μελη του κομματος του ξεκινησουν μια ιερη αντισταση κατα της Τουρκιας. Και ενω ολα αυτα συμβαινουν στην Τουρκια, σε στρατηγικο σημειο του βορειου Ιρακ δυναμεις του Δημοκρατικου Κομματος του Κουρδισταν του Μασουντ Μπαρζανι, συγκρουσθηκαν με εκεινες της Πατριωτικης Ενωσης του Τζαλαλ Ταλαμπανι. Στην Κυπρο εντεινονται τα μετρα ασφαλειας για την προστασια αμερικανικων στοχων μετα την κριση που ξεσπασε στον Περσικο κολπο. Στην Αθηνα, ο υπουργος Εθνικη Αμυνας Γερασιμος Αρσενης, σε ομιλια του σε κεντρικο ξενοδοχειο, επεσημανε την αναγκη η Ευρωπαικη Ενωση να λαβει κοινη αποφαση και σταση εναντι της κρισης στο Ιρακ.

Στο διπλωματικο επιπεδο, το Συμβουλιο Ασφαλειας του ΟΗΕ εξακολουθει να εμφανιζεται διηρημενο, αναφορικα με την εκδοση ψηφισματος για τις τελευταιες εξελιξεις στο Ιρακ, καθως υπαρχουν διαφωνιες αν στο κειμενο πρεπει να περιληφθει και η αμερικανικη απαντηση στις επιθεσεις των ιρακινων δυναμεων στις κουρδικες περιοχες του βορειου Ιρακ. Η Ρωσια δηλωνει οτι δεν ειχε ενημερωθει για τα σχεδια των αμερικανων κατα του Ιρακ, ενω τις επιθεσεις καταδικασε και η Κινα απο την Ουασιγκτον να σταματησει καθε στρατιωτικη δραστηριοτητα στην περιοχη. Η Ρωσια και η Κινα, που ως μονιμα μελη του Συμβουλιου Ασφαλειας διατηρουν το δικαιωμα του βετο, προτειναν χθες σειρα τροπολογιων στο σχεδιο αποφασης, για την αμερικανικη στρατιωτικη επιθεση στο Ιρακ.

Σε συμφωνια για σχηματισμο κυβερνησης συνασπισμου στην Τσετσενια, κατεληξαν ο ρωσος στρατηγος Αλεξαντερ Λεμπεντ και ο αρχηγος των στρατιωτικων δυναμεων των τσετσενων αυτονομιστων, Ασλαν Μασκαντοφ. Μετα τη συναντηση των δυο ανδρων, ο Λεμπεντ δηλωσε οτι η ειρηνευτικη διαδικασια εξακολουθει να ειναι δυσκολη, περιπλοκη και πιο αργη απο οτι περιμενε καθως και οτι εξακολουθει να συναντα ακομα αντισταση στη Μοσχα. Τα πρωτα ρωσικα στρατευματα θα αποχωρησουν απο την Τσετσενια στις 8 Σεπτεμβριου.

Εικοσι επιβατες ενος Μποινγκ 747 της εταιριας Αιρ Φρανς τραυματιστηκαν, εκ των οποιων δυο σοβαρα, οταν το αεροσκαφος επεσε σε κακοκαιρια πανω απο τη Μεσογειο με αποτελεσμα να υπαρξουν ισχυρες αναταραξεις. Το αεροσκαφος που εκτελουσε την διαδρομη Γιοχανεσμπουργκ -Παρισι πραγματοποιησε αναγκαστικη προσγειωση στο αεροδρομιο της Μασσαλιας.

Τελικα τα σεναρια για επιδεινωση της υγειας του ρωσου προεδρου Μπορις Γιελτσιν αποδειχθηκαν αληθινα. Οπως μεταδιδει το πρακτορειο ΙΝΤΕΡΦΑΞ, ο ρωσος προεδρος συμφωνησε να υποβληθει σε εγχειρηση καρδιας πιθανως στο τελος Σεπτεμβριου στη Μοσχα. Σε μια αλλη μικροτερης σημασιας χειρουργικη επεμβαση και συγκεκριμενα, αφαιρεση μιας μικρης καλοηθους κυστης στο αριστερο τμημα του λαιμου του, υποβληθηκε ο αμερικανος ομολογος του Μπιλ Κλιντον. Η επεμβαση κρατησε 15 λεπτα και ηταν απολυτα επιτυχης.

Υλικες μονο ζημιες προκληθηκαν απο ισχυρη σεισμικη δονηση, μεγεθους 4,2 βαθμων της κλιμακας Ριχτερ που συγκλονισε το πρωι τη δυτικη κουρδικη επαρχια Κουρντεσταν στο Ιραν. Οι σεισμοι πληττουν συχνα το Ιραν. Ο χειροτερος, μεγεθους 7,3 βαθμων της κλιμακας Ριχτερ, σημειωθηκε το 1990 προκαλωντας τον θανατο 35. 000 ατομων και ισοπεδωνοντας πυκνοκατοικημενες παρακτιες περιοχες της Κασπιας Θαλασσας.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον εισαγγελεα ποινικης Αγωγης Ευαγγελο Παντιωρα οδηγηθηκε ο συνταξιουχος του ΙΚΑ και πατερας τριων παιδιων Γερασιμος Μπιλης,51 ετων, ο οποιος φερεται οτι την τελευταια 10ετια αποπλανησε και βιασε περιπου 30 ανηλικα κοριτσια, ηλικιας 13 εως 17,5 χρονων. Στον εισαγγελεα ο Μπιλης παραδεχθηκε τις περισσοτερες απο τις πραξεις του και εναντιον του ασκηθηκε διωξη για δυο κακουργηματα και τρια πλημμεληματα. Με την ογκωδη δικογραφια που σχηματιστηκε και που περιεχει καταθεσεις των κοριτσιων που αποπλανησε, παραπεμφθηκε να απολογηθει σε τακτικο ανακριτη, απο τον οποιο πηρε τριημερη προθεσμια. Κατα την προσαγωγη του, ο κατηγορουμενος προσπαθησε με καθε τροπο να αποφυγει τα φλας των φωτορεπορτερ και τις καμερες των τηλεοπτικων σταθμων. Τον κατηγορουμενο συνοδευε η συζυγος του και μια ανηψια του. Ο Μπιλης συνεληφθη προχθες επ'αυτοφωρω μεσα στο φορτηγακι αυτοκινητο του, το οποιο εχει διαμορφωσει σε κρεβατοκαμαρα με βιντεοκαμερα. Μαζι του ειχε και αποπλανουσε δυο 17χρονες διδυμες, με τις οποιες οπως εγινε γνωστο, ειχε σεξουαλικες επαφες απο τετραετιας.

Σε οργανωμενο σχεδιο εμπρηστων απεδωσε ο νομαρχης Χανιων της τεσσερις πυρκαγιες που ξεσπασαν τα ξημερωματα στο νομο, σε διαφορετικα σημεια. Οι τρεις απο τις τεσσερις πυρκαγιες τεθηκαν υπο ελεγχο, ενω σε εξελιξη βρισκεται μονο η φωτια στην κοινοτητα Χλιαρου, η οποια εχει αποτεφρωσει μεγαλες δασικες εκτασεις. Στις προσπαθειες κατασβεσης των πυρκαγιων πηραν μερος, εκτος απο τις επιγειες δυναμεις, πυροσβεστικα αεροσκαφη, ενα ελικοπτερο τυπου ΣΙΝΟΥΚ, δασοκομαντος και κατοικοι της περιοχης. Επισης, η πυρκαγια στο νομο Ρεθυμνου τεθηκε υπο πληρη ελεγχο, καθως και η φωτια στο νομο Λασιθιου.

Εκκληση για εθνικη συστρατευση, ωστε να προστατευσουμε το σημερα και να κερδισουμε το καλυτερο μελλον, που αξιζει στον ελληνικο λαο απευθυνει, με το μηνυμα του για την 61η ΔΕΘ, ο Προεδρος της Δημοκρατιας Κωνσταντινος Στεφανοπουλος. Σε συναντηση που ειχε με τους ομογενεις βουλευτες, που βρισκονται στην αθηνα, ο κ. Στεφανοπουλος κατηγορησε τα Σκοπια οτι παραβιαζουν την ενδιαμεση συμφωνια και χαρακτηρισε την Τουρκια ως διαρκη πηγη ανησυχιας.

Με συμβολικη καταληψη της εθνικης οδου Αθηνας - Θεσσαλονικης, στο υψος της Λαρισας και των Τεμπων, για μια ωρα, ολοκληρωθηκαν οι κινητοποιησεις των αγροτων της Θεσσαλιας, που διαμαρτυρονται για τις χαμηλες τιμες στο βαμβακι. Οι αγροτες πραγματοποιησαν συλλαλητηριο στο κεντρο της Λαρισας, ζητωντας απο την κυβερνηση που θα αναδειχθει στις εκλογες να προχωρησει σε μετρα υπερ των αγροτων και να καθιερωσει μια ενιαια εθνικη αγροτικη πολιτικη. Για υποκρισια και ψευτικη συμπονοια κατηγορησε η Πολιτικη Ανοιξη την κυβερνηση και τη Νεα Δημοκρατια, εκφραζοντας παραλληλα τη συμπαρασταση της στους βαμβακοπαραγωγους.

Μικρη υποχωρηση παρουσιασε ο πληθωρισμος τον Αυγουστο. Συμφωνα με τα στοιχεια της Εθνικης Στατιστικης Υπηρεσιας στο τελος Αυγουστου ο πληθωρισμος ετρεχε με ετησιο ρυθμο 8,5%, εναντι 8,6 του προηγουμενου μηνα.

Τα σοβαρα προβληματα ιατρικης περιθαλψης που αντιμετωπιζουν τα νησια του Αιγαιου, αναδειχθηκαν για αλλη μια φορα, με την περιπτωση ενος 30χρονου, ο οποιος στις δυο τα ξημερωματα επεσε θυμα τροχαιου δυστυχηματος στην Παρο και η κατασταση του ηταν σοβαρη. Το ΕΚΑΒ ζητησε απο την Ολυμπιακη και την Πολεμικη Αεροπορια να στειλει ελικοπτερο για να τον μεταφερει στην Αθηνα. Η απαντηση που ελαβε το ΕΚΑΒ ηταν αρνητικη, καθως δεν υπαρχει ο καταλληλος φωτισμος στο αεροδρομιο του νησιου. Τελικα ο Δημητρης Γιακουλας διακομισθηκε στις 9 το πρωι στον Ερυθρο Σταυρο και η κατασταση του χαρακτηριζεται σοβαρη, αλλα εχει διαφυγει τον κινδυνο.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Μικρη υποχωρηση 0,21% σημειωσε ο γενικος δεικτης τιμων στη σημερινη συνεδριαση του Χρηματιστηριου και εκλεισε στις 932,34 μοναδες, αν και αρχικα επεκρατησαν ασθενεις ανοδικες τασεις. Η αξια των συναλλαγων εφθασε στα 6,4 δις. δρχ. Οι επιμερους δεικτες εκλεισαν ως εξης Τραπεζα πτωση 0,04%, Ασφαλειες ανοδος 0,08%, Ληζινγκ πτωση 0,26%, Επενδυσεις πτωση 0,58%, Κατασκευες ανοδος 0,06%, Βιομηχανιες πτωση 0,25%, Διαφορες πτωση 0,84%, Συμμετοχων πτωση 0,03%. Ο δεικτης Παραλληλης Αγορας υποχωρησε σε ποσοστο 0,29%.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Θα συνεχισθει και αυριο ο αστατος καιρος με σποραδικες βροχες κ αι καταιγιδες στα δυτικα, κεντρικα και βορεια και λιγες νεφωσεις και διαστηματα με ηλιοφανεια στην υπολοιπη χωρα. Οι ανεμοι θα ειναι βορειοδυτικοι μετριοι και τοπικα ισχυροι και η θερμοκρασια θα κυμανθει στα βορεια 15 με 25 βαθμους, στο Ιονιο και τα υπολοιπα ηπειρωτικα 17 με 29 και στο Αιγαιο 21 με 30. Σχεδον αιθριο καιρο, με λιγη συννεφια κατα διαστηματα, μετριους ανεμους και θερμοκρασια 22 με 29 θα εχει η Αθηνα. Στη Θεσσαλονικη ενδεχεται να σημειωθει προσκαιρη βροχη τις πρωινες ωρες, οι ανεμοι θα ειναι μετριοι μεχρι ισχυροι και το θερμομετρο στην πολη θα δειξει απο 17 μεχρι 24 βαθμους.
Cosmos (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html cv1.00 run on Thursday, 5 September 1996 - 22:17:25