Read about International Treaties, Human & Minority Rights in Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 98-06-25

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Μεγαλη υποδοχή επεφύλαξε ο κυπριακός ελληνισμός, στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο, που έφθασε το πρωί στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για επίσημη επίσκεψη. Ειναι η πρώτη επισκεψη αρχηγού του ελληνικού κράτους, μετά την ίδρυση της κυπριακής δημοκρατίας το 1960. Στην προσφώνησή του ο πρόεδρος της Κύπρου, Γλαύκος Κληρίδης, τόνισε ότι η επίσκεψη του κ. Στεφανόπουλου στέλνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα προς διάφορες κατευθύνσεις. Ο κ. Στεφανόπουλος διαβεβαίωσε τον ελληνισμό της Κύπρου πως η Ελλάδα δεν λησμονεί τη μεγαλόννησο και αν υπάρξει ανάγκη θα συστρατευτεί για την υπεράσπιση της νομιμότητας. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόσθεσε ότι πηγαίνει στην Κύπρο ως κομιστής φιλικών και αδελφικών αισθημάτων και πρόσθεσε οτι η Κύπρος μπορεί να γίνει τόπος ευτυχίας για όλους, μόνο αν γίνουν δεκτές οι αποφάσεις και τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και επανέλθει η νομιμότητα στο νησί. Ο κ. Στεφανόπουλος θα έχει πολλές διαδοχικές συνομιλίες με την πολιτειακή, την πολιτική και τη θρησκευτική ηγεσία της Κύπρου, ενώ θα επισκεφθεί σχεδόν όλες τις ελεύθερες περιοχές του νησιού.

Δύο τουρκικά F-16 παρενόχλησαν μέσα στο FIR Αθηνών ένα μεταγωγικό αμερικανικό αεροσκάφος, το οποίο είχε καταθέσει σχέδια πτήσης τόσο στις ελληνικές όσο και στις κυπριακές αρχές. Τα τουρκικά αεροσκάφη προχώρησαν παράτυπα σε διαδικασία αναγνώρισης του αμερικανικού αεροπλάνου, εκατό μίλια δυτικά της Σητείας και νοτιοανατολικά της Ρόδου. Την ίδια ώρα, αεροσκάφη της Πολεμικής μας Αεροπορίας βρίσκονταν σε ετοιμότητα για να προχωρήσουν σε αναχαίτιση των τουρκικών, γεγονός που δεν χρειάστηκε γιατί τα αεροσκάφη της Τουρκίας αποχώρησαν αμέσως.

Ραγδαία μείωση των επιτοκίων δανεισμού από το φθινόπωρο προανήγγειλε ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος προέβλεψε μάλιστα ότι στα δύο επόμενα χρόνια τα επιτόκια θα έχουν προσεγγίσει τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά και από τα επίπεδα του 15% που είναι σήμερα θα μειωθούν 6 - 7%. Ο κ. Παπαντωνίου προέβλεψε επίσης πτωτική πορεία των υπολοίπων επιτοκίων από το φθινόπωρο, ενώ θα υπάρξει ραγδαία μείωσή τους από το τέλος του 1999, καθώς ο πληθωρισμός τότε θα έχει πέσει στο 2%.

Οξύτατη αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώθηκε το μεσημέρι στη βουλή με αφορμή την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία. Σε πολιτικό επίπεδο η αντιπαράθεση επικεντρώθηκε στο θέμα της επετηρίδας και της ίδρυσης των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Και για τα δύο ο πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση, ενώ ο κ. Καραμανλής επέμεινε στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων. Σε προσωπικο επιπεδο αωταλαχτηκαν οξεις χαρακτηρισμοι. Με αυστηρο τονο απευθυνομενος στον κυριο Καραμανλη οταν αυτος τον επέκρινε για ατολμία και προχειρότητα στην πολιτική του, ο Πρωθυπουργος ειπε , '' σας είχα παρακαλέσει να σταματήσετε την τακτική των προσωπικών σχολίων που υποβαθμίζουν το κοινοβούλιο, αλλά φαίνεται πως είστε ανεπίδευκτος μαθήσεως σε κάτι καλύτερο. δεν υπάρχει χυδαία γλώσσα, αλλά χυδαίοι άνθρωποι, ενώ ο κ. Καραμανλής δανείστηκε τον τίτλο του θεατρικού έργου "Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε" του Πιραντέλο, για να χαρακτηρίσει την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση, την οποία επέκρινε για έλλειψη διαλόγου και στρατηγικής, για αυταρχισμό και ερασιτεχνικούς πειραματισμούς. Για πλήρη εναρμόνιση του εκπαιδευτικού συστήματος στην οικονομία της αγοράς έκανε λόγο η Αλέκα Παπαρήγα, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος μίλησε για απογοητευτική κατάσταση στο χώρο της παιδείας, ενώ ο Δημήτρης Τσοβόλας τόνισε την ανάγκη η εκπαιδευτική πολιτική να είναι ανθρωποκεντρική.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε με απόφαση του αρχηγού της ελληνικής αστυνομίας ο αστυφύλακας Βασίλης Σωτηρίου, ο οποίος ενώ ήταν παρών στον άγριο ξυλοδαρμό του φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή, από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης Χρυσή Αυγή, όχι μόνο δεν επενέβη, αλλά απέκρυψε το γεγονός από την υπηρεσία του. Στο μεταξύ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε και σήμερα ότι συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να επιρρίπτονται ευθύνες στην αστυνομία από τη στιγμή που δεν υπάρχουν στοιχεία.

Με έμμεσες αλλά σαφείς αιχμές κατά του πολιτικού κόσμου, αυτή τη φορά για το θέμα των Σκοπίων, συνόδευσε την επίσκεψή του στη Βεργίνα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Χριστόδουλος. Οποιος ξεπουλάει την ιστορία του δεν είναι άξιος να λέγεται απόγονος εκείνων των άξιων προγόνων μας, τόνισε ο προκαθήμενος της εκκλησίας και διαμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ότι πρέπει να δείξουμε πως είμαστε διατεθειμένοι να υπερασπιστούμε τα δίκαιά μας, αντί οποιασδηπότε θυσίας χρειαστεί. Νωρίτερα ο κ. Χριστόδουλος παρέστη σε δοξολογία στη Βέροια, όπου οι κάτοικοι της πόλης του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Με χαμόγελα βγήκαν από τις αίθουσες οι υποψήφιοι της τέταρτης δέσμης, καθώς τα θέματα της ιστορίας στην οποία διαγωνίστηκαν, χαρακτηρίστηκαν σχετικά εύκολα. Αύριο, οι εξετάσεις ολοκληρώνονται για τους υποψήφιους των τριών πρώτων δεσμών, ενώ η αυλαία των εξετάσεων πέφτει το Σάββατο με τους υποψήφιους της τέταρτης δέσμης να διαγωνίζονται στα μαθηματικά. Αύριο λοιπόν, οι υποψήφιοι της πρώτης και δεύτερης δέσμης διαγωνίζονται στη χημεία και της τρίτης στα λατινικά.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα 51 της χρόνια έδωσε τέλος στη ζωή της, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ρένα Παγκράτη. Τη βρήκε νεκρή η αδελφή της στο σπίτι της και όπως διαπιστώθηκε είχε πιεί υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών. Η Ρένα Παγκράτη είχε τα τελευταία χρόνια ψυχολογικά προβλήματα. Είχε γεννηθεί το 1947 στην Κέρκυρα και εκτός από πολλές κινηματογραφικές ταινίες και βιντεοκασέτες, συμμετείχε στο συγκρότημα ``Νοστράδαμος`` και είχε κάνει προσωπικούς δίσκους. Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 5. 30 το απόγευμα από το νεκροταφείο του Βύρωνα.

Τρεις νεκροί και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη, είναι ο απολογισμός δυο τροχαίων δυστυχημάτων, που έγιναν τα ξημερώματα. Το πρώτο τροχαίο δυστύχημα, έγινε στην Ηλιούπολη, όταν μοτοσικλέτα ξέφυγε από την πορεία της, ανετράπη και προσέκρουσε σε κολώνα σημάτων, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο Γκαμπριέλ Καμπούρης 24 ετών και ο Νίκος Τσιακτάνης 22 ετών. Το δεύτερο έγινε μια ώρα αργότερα, στην οδό Αλκυονίδων, όταν αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε, οδηγούμενο από το Γιώργο Τζώρτζη, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο. Νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου και σοβαρά τραυματίας, η φίλη του Τζένη Φραγκούλη.

Μεγάλης έκτασης φωτιά, εκδηλώθηκε το πρωί σε εργοστάσιο κατασκευής και επεξεργασίας χρωμάτων στην περιοχή Οινόφυτα Βοιωτίας. Η φωτιά εκδηλώθηκε στο χώρο παρασκευής και λόγω των εύφλεκτων υλικών, γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε και στους άλλους χώρους του εργοστασίου. Στην κατάσβεση της φωτιάς πήραν μέρος 63 πυροσβέστες με 17 οχήματα, ενώ η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί σβήστηκε δυόμισι ώρες αργότερα.

Αιματηρή ληστεία με ένα νεκρό, σημειώθηκε το μεσημέρι στο υποκατάστημα του ΟΤΕ στο Μαρούσι. Νεκρός είναι ο ταμίας του Οργανισμού, Λυκούργος Λατζούνης, 50 ετών, τον οποίο οι δράστες πυροβόλησαν δύο φορές στο στήθος και την καρωτίδα. Οι δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν υπαλλήλους, ζητώντας από τον ταμία να τους παραδώσει τα χρήματα. Ο Λατζούνης προσπάθησε να αντιδράσει και τότε οι ληστές τον πυροβόλησαν δύο φορές τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Το θύμα μεταφέρθηκε αμέσως στο ΚΑΤ, αλλά ήταν ήδη αργά. Οι ληστές στη συνέχεια εκμεταλλευόμενοι τον πανικό που προκλήθηκε, τράπηκαν σε φυγή, επιβαίνοντες σε φορτηγάκι που οδηγούσε μια γυναίκα συνεργός τους, το οποίο εγκατέλειψαν σε μικρή απόσταση και διέφυγαν με άλλο ΙΧ. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ενοπλη ληστεία με λεία 1,5 εκατ. δρχ σημειώθηκε το μεσημέρι στο υποκατάστημα της ασφαλιστικής εταιρίας "Φοίνικας" στα Χανιά. Οι δράστες ήταν δύο, φορούσαν κουκούλες και γάντια και με την απειλή όπλων εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται στο κέντρο των Χανίων. Οι δύο κουκουλοφόροι χτύπησαν στο πρόσωπο έναν υπάλληλο της εταιρίας, κλείδωσαν το προσωπικό σ'ένα δωμάτιο και αφού έκαναν τα γραφεία άνω κάτω, πήραν τα χρήματα και διέφυγαν πεζή.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΑΕΚ μένει οριστικά εκτός Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ άν το αργότερο μέχρι την 1η Ιουλίου, δεν πάψει να ανήκει στην ENIC, όπως αποφάσισε η UEFA και ενημέρωσε σχετικά την ``Ενωση`` μέσω της ΕΠΟ. Ετσι αν η ΑΕΚ δεν αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς μέχρι το τέλος του μήνα, τότε η ΕΠΟ διατηρεί το δικαίωμα να δηλώσει άλλη ομάδα στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και συγκεκριμένα τον Ιωνικό, που τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος '97-'98.

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται και σήμερα το Μουντιάλ στη Γαλλία. Στούς δύο πρώτους αγώνες που διεξήχθησαν σήμερα Ολλανδία και Μέξικο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με 2-0 και οι Μεξικάνοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ισόπαλος 1-1 έληξε και ο αγώνας Βελγίου-Νότιας Κορέας και έτσι το Βέλγιο αποκλείσθηκε από την επόμενη φάση. Στις 10 το βράδυ θα διεξαχθούν οι αγώνες Γερμανίας-Ιράν, που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1 και ΗΠΑ-Γιουγκοσλαβία, που θα μεταδοθεί από μαγνητοσκόπηση στις 12 το βράδυ από τη ΝΕΤ.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Οι σημαντικές ρευστοποιήσεις, κυρίως στο χώρο των τραπεζων που σημειώθηκαν τα τελευταία λεπτά της σημερινής συνεδρίασης, οδήγησε την αγορά σε χαμηλότερα επίπεδα αν και αρχικά ο γενικός δείκτης τιμών σημείωνε άνοδο μεχρι και 1,60%. Εκλεισε στις 2420,25 μονάδες, μειωμένος κατά 0,59%. Σημαντικά αυξημένος ήταν ο όγκος των συναλλαγών που έφθασε τα 91,4 δισ. δρχ. λόγω της διακίνησης σημαντικών πακέτων κυρίως στον ΟΤΕ και τις τράπεζες. Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν ως εξής: Τράπεζες πτώση 2,12%, Ασφάλειες πτώση 0,69%, Επενδύσεις άνοδος 1,20%, Λήζινγκ πτώση 2,97%, Βιομηχανικές άνοδος 0,56%, Κατασκευές πτώση 1,58%, Διάφορες πτώση 1,83%, Συμμετοχών πτώση 0,72%. Σημαντική υποχώρηση 2,42% σημείωσε ο δείκτης της Παράλληλης Αγοράς.

ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος θάναι αύριο ο καιρός σ'όλη τη χώρα, αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί 17 με 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά 19 με 36 και στα νησιά 21 με 33 βαθμούς Κελσίου. Σχεδόν αίθριο καιρό με ασθενείς έως μέτριους ανέμους και θερμοκρασία 22 με 35 και 20 με 32 βαθμούς αντίστοιχα, θα έχουν αύριο Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατά της ανεξαρτησίας της σερβικής αυτής επαρχίας, τάχθηκε σήμερα και ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Κλάους Κίνκελ, μετά τις συνομιλίες που είχε στη Βόνη με τον αλβανό ηγέτη Ιμπραήμ Ρουγκόβα, ο οποίος με τη σειρά του κατέστησε σαφές οτι δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από το στόχο του, ο οποίος είναι η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου. Κατά της ανεξαρτησίας είχε ταχθεί χθες και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Χαβιέ Σολάνα. Στο μεταξύ, ο αμερικανός απεσταλμένος Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Γιουγκοσλαβίας, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, για δεύτερη φορά σε διάστημα 48 ωρών, προκειμένου να εξευρεθεί ειρηνική λύση στο πρόβλημα. Από την πλευρά του, ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Γεβγένι Πριμακόφ, δήλωσε οτι εναπόκειται στους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου να ανταποκριθούν στην επίσημη πρόταση του Βελιγραδίου για συνομιλίες.

Στην Κίνα βρίσκεται από το μεσημέρι ο Μπιλ Κλίντον, για επίσημη επίσκεψη εννέα ημερών, την πρώτη που πραγματοποιεί στη χώρα αμερικανός πρόεδρος από τη σφαγή στην πλατεία Τιενανμέν, το 1989. Η επίσκεψη αυτή αποφασίσθηκε ύστερα από μακροχρόνιες διπλωματικές προσπάθειες των δύο πλευρών και για την κινεζική ηγεσία αποτελεί διπλωματικό γεγονός, καθώς πλέον εξομαλύνονται πλήρως οι διμερείς τους σχέσεις, μετά τα αιματηρά εκείνα γεγονότα που είχαν συγκλονίσει τότε την υφήλιο. Στο μεταξύ, οι νεκροί από τις πλημμύρες, τις κατολισθήσεις και τους θυελλώδεις ανέμους που πλήττουν εδώ και ένα μήνα πολλές περιοχές της αχανούς αυτής χώρας, ξεπέρασαν τους 530.

Για την επισφράγιση της συμφωνίας η οποία επετεύχθη στις 15 Απριλίου και θα επιφέρει μία διαρκή ειρήνη στη βόρεια Ιρλανδία, προσήλθαν σήμερα στις κάλπες οι κάτοικοι της περιοχής. Η κάλπη θα αναδείξει μία τοπική βουλή, η οποία θα διαθέτει ένα αρκετά μεγάλο βαθμό αυτονομίας, ενώ βάσει της συμφωνίας, η βόρεια Ιρλανδία θα παραμείνει υπό βρετανική κυριαρχία, εκτός εάν στο μέλλον η πλειοψηφία των κατοίκων της επιλέξει την ένωση της επαρχίας με την Ιρλανδική Δημοκρατία

Στην αυτονομιστική βασκική οργάνωση ΕΤΑ, αποδίδουν οι ισπανικές αρχές την ευθύνη της δολοφονικής επίθεσης κατά ενός βάσκου δημοτικού συμβούλου. Η επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Ρεντερία, κοντά στο Σαν Σεμπαστιάν, στην καρδιά της χώρας των Βάσκων, όταν μία βόμβα εξερράγη κοντά στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο σύμβουλος. Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο σωματοφύλακάς του. Τραγική σύμπτωση αποτελεί το γεγονός οτι το θύμα είχε αναλάβει πρόσφατα στη θέση αυτή, καθώς ο προκάτοχός του είχε πέσει και αυτός θύμα της ΕΤΑ.

Αλλο ένα λουτρό αίματος σημειώθηκε στην πολύπαθη Αλγερία. Ισλαμιστές αντάρτες έσφαξαν 17 άτομα και τραυμάτισαν άλλα πέντε, τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή της Σάϊντα, νότια της πρωτεύουσας. Στο μεταξύ, στη νότια Ρωσία 20 άτομα έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 60 τραυματίσθηκαν όταν κατέρρευσε εξώστης γηπέδου, κατά την διάρκεια αγώνα ελεύθερης πάλης. Το δυστύχημα συνέβη στην πόλη Ναλτσίκ και οι αρχές εκφράζουν το φόβο οτι οι νεκροί θα είναι περισσότεροι, διότι ο εξώστης ήταν μεγάλος και τα συντρίμμια έχουν σκορπιστεί σε ακτίνα πενήντα μέτρων.

Μία παρατεταμένη πολιτική κρίση ταλανίζει τα τελευταία δύο χρόνια την Τουρκία, όπου διάφορες κυβερνήσεις εναλλάσσονται στην εξουσία. Παρότι ο πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ έχει δεσμευθεί οτι μέχρι το τέλος του έτους θα παραιτηθεί, προκειμένου να σχηματισθεί υπηρεσιακή κυβέρνηση η οποία θα οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές μέσα στο 1999, η αντιπολίτευση εμμένει να υποβάλει συχνά-πυκνά διάφορες προτάσεις μομφής, με σκοπό να ανατραπεί νωρίτερα η κυβέρνηση Γιλμάζ. Το ισλαμιστικό Κόμμα της Αρετής, το μεγαλύτερο της αντιπολίτευσης, ανακοίνωσε οτι θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του πρωθυπουργού, με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας. Μέχρι στιγμής, ο Γιλμάζ έχει επιζήσει τριών προηγούμενων προτάσεων μομφής σε βάρος της κυβέρνησής του, εδώ και ένα χρόνο που έχει αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.


Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.03a run on Friday, 26 June 1998 - 2:12:09 UTC