Read the UN Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 98-11-17

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ομαλά και χωρίς σοβαρά επεισόδια εξελίχθηκε η πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία, με την οποία κορυφώθηκαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης για την 25-η επέτειο του Πολυτεχνείου. Λίγο πριν το ξεκίνημα της πορείας, ομάδες νεαρών που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί και φορούσαν κράνη προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδια, χωρίς όμως να καταφέρουν να παρεισφρύσουν στην πορεία. Στη συνέχεια οι περίπου 85 αναρχικοί περικυκλώθηκαν από την αστυνομία και αφού επιβιβάσθηκαν σε κλούβες οδηγήθηκαν στην ασφάλεια για εξακρίβωση στοιχείων. Πάνω από 4. 000 αστυνομικοί είχαν πάρει από νωρίς επίκαιρες θέσεις κατά μήκος της διαδρομής που ακολούθησε η πορεία, ενώ δρακόντεια μέτρα ασφαλείας είχαν ληφθεί μπροστά από πρεσβείες, τράπεζες και άλλα ιδρύματα, ενώ τα αστυνομικά μέτρα θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, κυρίως σε χώρους Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων. Οι πόρτες του Πολυτεχνείου έκλεισαν στις τρείς και μετά από μια σύντομη τελετή ξεκίνησε η πορεία, επικεφαλής της οποίας ήταν η αιματοβαμένη σημαία του Πολυτεχνείου, ενώ χώρους του ιδρύματος είχαν παραμείνει ομάδες περιφρούρησης. Και σήμερα εκατοντάδες άτομα προσήλθαν στο Πολυτεχνείο για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της εξέγερσης. Μεταξύ άλλων, στεφάνι κατέθεσε εκπρόσωπος του προέδρου της Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της βουλής Απόστολος Κακλαμάνης. Στη Θεσσαλονίκη, σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία που ξεκίνησε από την Πολυτεχνική σχολή και δια μέσου των κεντρικών δρόμων της πόλης θα καταλήξει στο αμερικανικό προξενείο. Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες πόλεις.

Θετικές εκτιμήσεις για την πορεία και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, διατυπώνει ο ΟΟΣΑ στην εξαμηνιαία έκθεσή του και διαπιστώνει πρόοδο στη διαδικασία σύγκλισης προς τους στόχους του Μάαστριχτ, ενώ αισιόδοξες είναι οι προβλέψεις του και για την πτώση του πληθωρισμού. Ο διεθνής οργανισμός προβλέπει ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας θα παραμείνει σταθερά υψηλότερα από το μέσο όρο των χωρών του ΟΟΣΑ και επισημαίνει επίσης ότι ο πληθωρισμός θα συνεχίσει την πτωτική του πορεία, εξαιτίας των μειώσεων στους έμμεσους φόρους. Ο ΟΟΣΑ επισημαίνει ωστόσο την ανάγκη υιοθέτησης πιο σφιχτής πολιτικής, τομές στην αγορά εργασίας, εκσυγχρονισμό του ασφαλιστικού συστήματος και προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών. Τονίζει τέλος την ανάγκη αποκλιμάκωσης των επιτοκίων, ώστε να μειωθεί το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης, το οποίο προβλέπει να κυμανθεί σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα από το 2,5% που προβλέπει η ελληνική κυβέρνηση. Στο μεταξύ, νέα μείωση των επιτοκίων σημειώθηκε στη σημερινή δημοπρασία τριετών ομολόγων του δημοσίου. Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 9, 36%, από 9,89% στην προηγούμενη δημοπρασία. Οι επενδυτές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αγορά ομολόγων, με αποτέλεσμα το ποσόν της έκδοσης να καλυφθεί περίπου τρεις φορές. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η πρόθεση της Τραπέζης της Ελλάδος, αν δηλαδή θα προχωρήσει σε μείωση του επιτοκίου παρέμβασης.

Την παρέμβαση του υπουργείου Οικονομικών προκάλεσαν τα προβλήματα που ανέκυψαν στην αγορά του αυτοκινήτου, μετά τις μειώσεις των τιμών των ΙΧ και με αφορμή το γεγονός ότι πολλές αντιπροσωπείες δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τους τιμοκαταλόγους με τις νέες τιμές. Ο υφυπουργός οικονομικών ξεκαθάρισε ότι θα γίνει συμψηφισμός φόρων σε όσους αγόρασαν αυτοκίνητο που δεν έχουν ακόμη εκτελωνίσει, αλλά έχουν καταβάλει ολόκληρο το ποσό. Παράλληλα υποχωρεί το τέλος ταξινόμησης σε μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα με αποτέλεσμα να μειωθεί η τιμή τους

Κρούσματα καταρροϊκού πυρετού εκδηλώθηκαν, κυρίως στα πρόβατα, στη Ρόδο και την Κω. Η ασθένεια αυτή εμφανίζεται με κλινικά συμπτώματα στα πρόβατα και με αφανή λοίμωξη στα υπόλοιπα μηρυκαστικά. Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, ο Νομάρχης Δωδεκανήσου Γιάννης Παρασκευάς απαγόρευσε την εξαγωγή των ζώων προς άλλες περιοχές της χώρας, οι δε μετακινήσεις των προβάτων από το ένα νησί στο άλλο θα γίνεται μόνο με άδεια της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με τους επιστήμονες η ασθένεια αυτή δεν μεταδίδεται στον άνθρωπο.

Την κατηγορηματική αντιθεσή του στο ενδεχόμενο κλωνοποίησης του ανθρώπου, την οποία θεωρεί βέβαιη, εξέφρασε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, μιλώντας στο Πανελλήνιο χειρουργικό συνέδριο. Ο κ. Χριστόδουλος αναφέρθηκε στα μεγάλα διλήμματα από επιστημονικής και ηθικής πλευράς, επικαλούμενος την περίπτωση του εγκληματία γιατρού Μέγκελ, που είχε κάνει πειράματα σε ανθρώπους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ομαλά εξελίσσεται η υγεία του δημοφιλούς ηθοποιού μας Ντίνου Ηλιόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό με λοίμωξη του αναπνευστικού. Καλύτερα είναι στην υγεία του ο 90χρονος ηθοποιός, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο προστίθεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για σειρά ιατρικών εξετάσεων.

Ενα μοναδικό θέαμα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απόψε οι κάτοικοι της γης και κυρίως της ανατολική Ασίας, καθώς βροχή από διάττοντες αστέρες θα εμφανισθεί στον ουράνιο θόλο. Πρόκεται για υπολείμματα της ουράς του κομήτη Τεμπελ-Τάτλ. Το φαινόμενο θα γίνει ορατό και από την Ελλάδα, τα ξημερώματα και εφόσον δεν υπάρχουν σύννεφα. Ωστόσο οι μετεωρίτες ίσως δημιουργήσουν προβλήματα στο διαστημικό σταθμό Μιρ και για το λόγο αυτό οι δύο Ρώσοι κοσμοναύτες θα καταφύγουν στο διαστημόπλοιο "Σογιούζ", που βρίσκεται δίπλα στο Μιρ, ώστε να επιστρέψουν στη Γη, αν υπάρξει πρόβλημα.

Η κατάρτιση των νέων οργανισμών των υπουργείων και το πρόβλημα του ``ιού του 2000`` συζήτησαν ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο υπουργός Εσωτερικών Αλέκος Παπαδόπουλος, ενόψει του Υπουργικού Συμβουλίου της ερχόμενης Παρασκευής. Οπως δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος η κατάρτιση των νέων οργανισμών των υπουργείων θα ολοκληρωθεί ``το συντομότερο δυνατό``, ενώ το θέμα της διευθέτησης του προσωπικού που υπηρετεί σε αυτά, θα αντιμετωπιστεί στο αμέσως προσεχές διάστημα

Στο Σκορπιό βρίσκονται από σήμερα ο Αθηνά Ωνάση και ο πατέρας της Τιερί Ρουσέλ, προκειμένου να τελέσουν μνημόσυνο, σε στενό οικογενειακό κύκλο, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των δέκα χρόνων από το θάνατο της Χριστίνας Ωνάση.

Τριήμερο ταλαιπωρίας ξεκινά από αύριο για το επιβατικό κοινό της Αθήνας. Αύριο και την Παρακευή η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς τρόλεϊ 5 με 9 το πρωί και 9 με 12 το βράδι. Την Πέμπτη και την Παρασκευή στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ληστεία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στο σούπερ μάρκετ ΤΡΟΦΟ, στο Γαλάτσι. Ο δράστης με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους και αφού απέσπασε από τα δυο ταμεία 430. 000 δρχ, εξαφανίστηκε, με μοτοποδήλατο, που οδηγούσε συνεργός του. Ληστεία έγινε και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Χαϊδάρι. Τέσσερις τσιγγάνοι ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Ζαρίκο και του πήραν 400. 000 δρχ.

Αλλος ένας νέος γράφτηκε στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων του λευκού θανάτου. Πρόκειται για τον 35χρονο Ανέστη Αγγελίδη, τον οποίο βρήκε νεκρό η μητέρα του στο σπίτι τους, στο Καβαλλάρι Θεσσαλονίκης. Ο Αγγελίδης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο" όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Φρικτό θάνατο βρήκε τη νύχτα ένας 34χρονος Ιρακινός λαθρομετανάστης κοντά στο Σουφλί, όταν παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ένας συμπατριώτης του. Οι δύο Ιρακινοί είχαν περάσει στο ελληνικό έδαφος από την Τουρκία και βάδιζαν πάνω στις γραμμές του τρένου.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το δρόμο στην εθνική μας ομάδα των ανδρών έδειξε σήμερα η ελπίδων, καθώς συνέτριψε την αντίστοιχη ομάδα της Αλβανίας με 5-0, μετά από έξοχη εμφάνιση σε αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η εθνική μας, που δεν επηρεάστηκε από το αρκετά βαρύ γήπεδο, αγωνίστηκε με σοβαρότητα και ομαδικότητα, ενώ είχε στις τάξεις της και έναν εκπληκτικό Χούτο, που σημείωσε τέσσερα τέρματα. Εκτός από τον ασυγκράτητο παίχτη της Ρόμα, ένα ακόμα τέρμα πέτυχε και ο Καραγκούνης. Η αλβανική ομάδα, που έπαιζε από το 21'με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Σίνα, δεν παρουσίασε τίποτα το ιδιαίτερο.

Την πρώτη θέση έπαιξαν οι ομάδες μπάσκετ της ΑΕΚ και του Αρη, σε δύο καυτές έδρες, για το κύπελλο Σαπόρτα. Η ΑΕΚ έχασε στη Γιουγκοσλαβία από την Παρτιζάν με 87-82. Αντίθετα, ο Άρης νίκησε τη Λιμόζ μέσα στην έδρα της με 79-73, και ρεφάρισε έτσι την ήττα που έκανε στη Θεσσαλονίκη. Μετά την νίκη του και εκτός σημαντικού απροόπτου ο Άρης καταλαμβάνει την πρώτη θέση του ομίλου του στο κύπελλο Σαπόρτα.

"Δεν σπάω το συμβόλαιο μου με την ΕΠΟ. Θα αναλάβω και την ΑΕΚ, μόνο εάν συμφωνεί και η Ομοσπονδία", δήλωσε ο Ιορντανέσκου σήμερα από τα Τίρανα, ένα 24ωρο πριν τον αγώνα της εθνικής μας με την Αλβανία. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα Ιορντανέσκου αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά την επιστροφή της εθνικής μας ομάδας στην Αθήνα, ενώ δεν αποκλείεται η ΕΠΟ να λύσει το συμβόλαιο του Ρουμάνου τεχνικού για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Π. Γιαννάκης, κάλεσε 14 παίχτες στην εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών, ενόψει των αγώνων για την ημιτελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι επιλογές του Γιαννάκη είναι: Σιγάλας, Κορωνιός, Οικονόμου, Αλβέρτης, Ρεντζιάς, Μπουντούρης, Παπανικολάου, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Τσακαλίδης, Καράγκουτης, Λιαδέλης και Σιούτης.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Σταθεροποιητικές τάσεις επεκράτησαν στη σημερινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου μετά τη χθεσινή μεγάλη άνοδο των τιμών των μετοχών. Ο γενικός χείκτης σημείωση μικρή υποχώρηση 0,53% και διαμορφώθηκε στις 2. 303, 86 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών έφθασε τα 44,3 δισ. δρχ. Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν ως εξής:Τράπεζες πτώση 0,49%, Λήζινγκ πτώση 5,65%, Ασφάλειες άνοδος 0,19%, Επενδύσεις πτώση 1,17%, Κατασκευές πτώση 1,22%, Βιομηχανίες πτώση 0,52%, Διάφορες πτώση 1,26%, Συμμετοχών πτώση 2,05%. Με άνοδο 1,40% έκλεισε ο δείκτης της Παράλληλης Αγοράς.

Οι επίσημες τιμές πώλησης των ξένων νομισμάτων, που δίνει η Τράπεζα της Ελλάδος είναι: δολάριο ΗΠΑ προς 284,18 δραχμές, γερμανικό μάρκο προς 170,93, γαλλικό φράγκο προς 50,98 , λίρα Αγγλίας προς 477,05, ελβετικό φράγκο προς 207,84, τις εκατό ιταλικές λιρέτες προς 17,27, τα εκατό γιεν Ιαπωνίας προς 236,49, τη λίρα Κύπρου προς 576,33 και την ECU προς 336,33 δραχμές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη Βαγδάτη επέστρεψαν οι εκατό περίπου επιθεωρητές του ΟΗΕ, μετά την εκτόνωση της κρίσης με το Ιράκ, αφού ο πρόεδρος Σαντάμ Χουσεϊν κάτω από τις πιέσεις και τις απειλές της Δύσης, δέχθηκε τελικά τους όρους του Συμβουλίου Ασφαλείας. Η εκτόνωση της κρίσης όμως είχε ως αποτέλεσμα να πέσει η τιμή του βρετανικού πετρελαίου Μπρεντ, της βόρειας θάλασσας, από τον Οκτώβριο του 1988.

Στο στόχαστρο της Τουρκίας βρίσκεται τις τελευταίες τέσσερις ημέρες η Ιταλία, με αφορμή τη σύλληψη στη Ρώμη του κούρδου ηγέτη, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, την έκδοση του οποίου ζητά κατεπειγόντως η Αγκυρα. Φανερά ενοχλημένος ο ιταλός πρωθυπουργός δήλωσε οτι δεν πρόκειται να δεχθεί πιέσεις για την έκδοσή του, γεγονός που προκάλεσε τη μήνι της Τουρκίας, στο εσωτερικό της οποίας επικρατεί ένα άνευ προηγουμένου αντιϊταλικό κλίμα. Σύσσωμος ο τουρκικός Τύπος επιτίθεται στην ιταλική κυβέρνηση, επισείοντας και την απειλή του οικονομικού εμπάργκο στα ιταλικά προϊόντα και τον αποκλεισμό της χώρας στους διαγωνισμούς για τις ανάγκες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Η θέση της Ιταλίας είναι ιδιαίτερα δύσκολη, σωσίβιο όμως αποτελεί η πρόταση που έκανε σήμερα ο έλληνας αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ζήτησε από τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης να αναγνωρίσουν την κρίση με τον Οτσαλάν ως πραγματικό πρόβλημα που αφορά και τις 15 χώρες-μέλη, οι οποίες πρέπει να το λύσουν από κοινού. Ο ίδιος ο Οτσαλάν, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια ανάκρισής του από τις ιταλικές αρχές, φέρεται να αποκήρυξε το παρελθόν του και την τρομοκρατική του δράση. Την ίδια ώρα, χιλιάδες Κούρδοι πραγματοποιούν πορείες και απεργία πείνας στην Ιταλία και σε άλλες χώρες, ενώ στην νοτιοανατολική Τουρκία μιά νεαρή κούρδισσα πραγματοποίησε επίθεση αυτοκτονίας έξω από αστυνομικό τμήμα. Τέλος, στην Ελλάδα, είκοσι προσωπικότητες από το χώρο του πνεύματος, της επιστήμης, της τέχνης και της πολιτικής, συνέστησαν επιτροπή για τη στήριξη του αιτήματος του Οτσαλάν να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο.

Η πρώτη εκτέλεση κρατούμενου μετά από 22 χρόνια θα πραγματοποιηθεί στις Φιλιππίνες. Πρόκειται για έναν 22χρονο ο οποίος καταδικάστηκε σε θάνατο το 1994 για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της δεκάχρονης θετής κόρης του. Ο δικαστής δεν αποκάλυψε πότε θα εκτελεστεί η θανατική ποινή, υπενθυμίζοντας ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, σύμφωνα με τη νομοθεσία, δεν πρέπει να γνωστοποποιήσουν στον κρατούμενο πότε θα εκτελεστεί παρά μόνο "τα ξημερώματα της ημέρας της εκτέλεσης". Η εκτέλεση θα γίνει για πρώτη φορά με θανατηφόρα ένεση.

Νέα επίθεση πραγματοποίησαν στην Αλγερία φανατικοί ισλαμιστές, σκοτώνοντας οκτώ χωρικούς και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους δέκα. Η επίθεση έγινε στο χωριό Αϊν Ντέφλα, δυτικά του Αλγερίου. Στη γειτονική περιοχή Τισεμσίφτ, φανατικοί μουσουλμάνοι έστησαν ενέδρα την περασμένη Κυριακή σε δρόμο κοντά στο χωριό Μισούμ και άνοιξαν πυρ εναντίον διερχόμενων οχημάτων. Από τα πυρά σκοτώθηκε ένας ταξιδιώτης και τραυματίστηκαν αρκετοί άλλοι.

Επιστήμονες εντόπισαν το γονίδιο που προκαλεί υδρονέφρωση στα νεογέννητα, δίνοντας έτσι ελπίδες οτι μπορεί να τελειοποιηθεί η μέθοδος για τη διάγνωση και θεραπείας της. Η υδρονέφρωση προσβάλλει ένα στα 200 παιδιά και είναι μία εκ γενετής δυσμορφία του ουροποιητικού συστήματος, με την οποία εμποδίζεται η κυκλοφορία των ούρων μεταξύ των νεφρών και της ουροδόχου κύστεως. Είναι η πιο συνήθης στον άνθρωπο μη θανατηφόρα εκ γενετής δυσμορφία. Το γονίδιο που προκαλεί την υδρονέφρωση είναι το GATA-2, και είναι γνωστό για τη δράση του στο σχηματισμό του αίματος.

ΚΑΙΡΟΣ

Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν αύριο σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές, μικρής διάρκειας στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί μείον ένα με 8 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά 4 με 14 και στο Αιγαίο 9 με 16 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις, μέτριους ανέμους και θερμοκρασία 6 με 14 και 2 με 8 βαθμούς αντίστοιχα, θα έχουν αύριο Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.03d run on Wednesday, 18 November 1998 - 1:12:08 UTC