Browse through our Interesting Nodes on the Environment Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 01-11-09

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2001

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

Γεια σας.

Ακούω τις ερωτήσεις σας.

ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ: Κύριε Υπουργέ, χθες σημειώθηκε ένα φραστικό περιστατικό εις βάρος του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Ισμαήλ Τζεμ. Υπάρχουν ευθύνες της Αστυνομίας για τον μη έλεγχο όσων μπήκαν στην αίθουσα όπου γινόταν η έκθεση του κ. Τζεμ;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Εμείς οι Ελληνες είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σe θέματα φιλοξενίας και θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μας για το συμβάν αυτό. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρέπει αυτό το ατυχές συμβάν να υποβαθμίσει τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα που είχαν οι συζητήσεις μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας Γιώργου Παπανδρέου και Ισμαήλ Τζεμ. Σας θυμίζω ότι υπεγράφη μια σειρά πρωτοκόλλων συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, όπως το πρωτόκολλο για τη λαθρομετανάστευση (η συμφωνία της επανεισδοχής) και ακόμη υπήρξε πρόοδος σε τρία Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ). Εχουμε, λοιπόν, μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων από αυτή τη συνεργασία, ακριβώς για να υπάρξει μείωση της έντασης και εμπέδωση σχέσεων καλής γειτονίας.

ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ: Με συγχωρείτε, σας ρώτησα για τις ευθύνες της Αστυνομίας, της κρατικής ασφάλειας και ενδεχομένως της ΕΥΠ. Δεν γνώριζαν ποιος ήταν αυτός που μπήκε μέσα στην αίθουσα;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Ακριβώς, επειδή τον γνώρισαν συνελήφθη ταχύτατα και οδηγήθηκε έξω από την αίθουσα. Εκείνο που θέλω, επίσης, να τονίσω είναι ότι και οι άνθρωποι αυτοί που τους έχει δοθεί πολιτικό άσυλο -και είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα προβλήματά τους- θα πρέπει με τη σειρά τους να σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί και να μην προβαίνουν σε ενέργειες, οι οποίες μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα, όσον αφορά τη διεθνή εικόνα της χώρας.

ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ: Θα μπορούσατε να μας σχολιάσετε τη δήλωση του κ. Αβραμόπουλου, χθες, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ.;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Είμαι ο τελευταίος που θα μπει στη λογική, να ρίχνει ο ένας τις ευθύνες στον άλλο. Για παράδειγμα, θα μπορούσα να επισημάνω ότι το όλο επεισόδιο έλαβε χώρα σε περιοχή, όπου ο Δήμος Αθηναίων διοργάνωνε τη σχετική εκδήλωση. Αλλά, ας μην μπούμε σε αυτή τη λογική του ποιος φταίει πιο πολύ. Είναι ένα ατυχές συμβάν, για το οποίο εξέφρασα ήδη τη λύπη μας.

ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ: Θα αναζητήσει η κυβέρνηση,το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ευθύνες από τις αστυνομικές Αρχές; Κάποιος δεν είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια ενός ξένου επισήμου;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Ηταν ένα ατυχές συμβάν. Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε εκεί. Μην αφήνουμε οποιοδήποτε τέτοιο θέμα να μειώνει τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα, τα οποία προέκυψαν από τη συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών. Αυτά πρέπει να αναδείξουμε, διότι θα έχουν ιδιαίτερα θετικές επιπτώσεις στα ζητήματα της καλής γειτονίας και της μείωσης της έντασης στην περιοχή. Αυτό είναι το σημαντικό γεγονός.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό το επεισόδιο δημιουργεί προβλήματα, μετά τις προχθεσινές δηλώσεις και του υπουργού Δημόσιας Τάξης ότι υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας παντού. Και δεν υπήρχαν σε έναν τέτοιο επίσημο; Δεν δημιουργείται πρόβλημα για τη χώρα γενικότερα, μετά τις επιθέσεις που δέχεται από διάφορες πλευρές για την τρομοκρατία;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Γνωρίζετε ότι είχαν ληφθεί μέτρα. Από εκεί και πέρα, κάποια στιγμή σε μια έκθεση, σε ένα πολιτιστικό γεγονός, σε ένα χώρο όπου δινόταν δεξίωση, προφανώς υπήρξε μια μικρή χαλάρωση. Κανείς δεν συμφωνεί με αυτό. Ηδη εξέφρασα τη λύπη μας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν μέτρα ή ότι δεν λειτούργησαν οι μηχανισμοί ασφαλείας. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Η ελληνική κυβέρνηση υιοθέτησε την αγγλική γλώσσα, στις επίσημες συναντήσεις; Χθες, είδαμε από την ΕΤ, το κρατικό κανάλι, τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου να είναι υποτιτλισμένες. Αισθανθήκαμε ότι είναι κάποιος υπουργός ξένης χώρας στη χώρα μας. Τι έχετε να πείτε;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Δεν είναι έτσι και το γνωρίζετε πολύ καλά. Κάποια στιγμή, επειδή τα θέματα αυτά είναι λεπτά, ο Ελληνας υπουργός έκρινε σκόπιμο να μιλήσει στη γλώσσα που ο συνομιλητής του καταλάβαινε. Σημειώνω ότι, πολλές φορές, για τις ανάγκες των συνομιλιών και την εξοικονόμηση χρόνου επιλέγεται η αγγλική γλώσσα.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, ο υπουργός Εξωτερικών θα μιλά στα αγγλικά από εδώ και πέρα; Και μάλιστα στην υπογραφή συμφωνιών;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Γνωρίζετε ότι ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών ξέρει πότε μιλά, σε τι μιλά και γιατί μιλά. Είναι σαφές ότι, αν κάποια στιγμή χρειάζεται να γίνει κάποια δήλωση στην Αγγλική, αυτό δεν το θεωρώ αρνητικό, ούτε δημιουργεί κανένα πρόβλημα.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Το πρωτόκολλο επιτάσσει τη χρησιμοποίηση της αγγλικής γλώσσας σε τέτοιες περιπτώσεις; Αυτό θέλω να μου απαντήσετε.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Εχω, ήδη, απαντήσει.

ΦΑΣΟΥΛΑΣ: Θα ήθελα να μας δώσετε περισσότερες διευκρινίσεις, με αφορμή μια χθεσινή δήλωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών κ. Πλασκοβίτη, ο οποίος, στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ελληνικού και του ολλανδικού Κοινοβουλίου, είπε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να δεχθεί σύνθετη ονομασία, εφόσον γίνει κοινά αποδεκτή από Αθήνα και Σκόπια.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Πιστεύουμε ότι είναι καιρός να κλείσουμε την τελευταία εκκρεμότητα που υπάρχει στις διμερείς σχέσεις με την Π.Γ.Δ.Μ., με την αποδοχή σύνθετης ονομασίας που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ποιά θα είναι αυτή η σύνθετη ονομασία; Μπορείτε να μας πείτε;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Θα πρότεινα να αφήσουμε τις διαπραγματεύσεις να εξελιχθούν.

ΚΑΠΠΟΣ: Επειδή, από πλευράς Τύπου της γειτονικής χώρας, θα έλεγα ότι δεν υπάρχει σεναριολογία, αλλά τις τελευταίες ημέρες ή τις τελευταίες εβδομάδες για την ακρίβεια, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα ονόματα και υπάρχει μια εικόνα ότι πραγματικά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και μάλιστα όχι στο επίπεδο του ΟΗΕ, μπορείτε να μας δώσετε κάποιες περαιτέρω διευκρινίσεις γι` αυτό;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Είναι σαφές ότι όποια ονομασία προκύψει, ως αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων -αν προκύψει, βεβαίως, γιατί δεν το ξέρουμε αυτή τη στιγμή- θα ικανοποιεί και τη δική μας πλευρά.

ΚΑΠΠΟΣ: Γι` αυτό, επιμένω. Επειδή η εικόνα που δίδεται είναι ότι οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εκεί που τις τοποθέτησε η ενδιάμεση συμφωνία της Νέας Υόρκης. Δεν γίνονται, δηλαδή, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, αλλά σε κάποιο άλλο, θα έλεγα, παράπλευρο χώρο.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Ολα γίνονται, όπως πρέπει.

ΜΙΧΑΗΛ: Πριν από περίπου ένα μήνα, ο προκάτοχός σας, όταν είχε ερωτηθεί σχετικά, είχε πει ότι η ελληνική θέση είναι δεδομένη, ότι όλα συζητιούνται στον ΟΗΕ και εκεί σε ό,τι καταλήξουν θα το δούμε. Τώρα, έχουμε ένα βήμα παραπάνω. Δηλαδή, η θέση σας είναι ότι το τελευταίο εκκρεμές ζήτημα πρέπει να κλείσει, με αποδοχή σύνθετης ονομασίας.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Η οποία θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

ΜΙΧΑΗΛ: Βεβαίως. Τι έχει μεσολαβήσει αυτό το μήνα;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Δεν άλλαξε τίποτα.

ΜΙΧΑΗΛ: Τότε, πώς ξαφνικά πριν ένα μήνα λέγαμε ότι εμείς συνεχίζουμε τις διαδικασίες στον ΟΗΕ και τώρα λέμε "σύνθετη ονομασία που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές".

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Και πριν ένα μήνα, το ίδιο ακριβώς είχαμε πει.

ΜΙΧΑΗΛ: Δεν μιλάγαμε για σύνθετη ονομασία, αλλά για διαπραγματεύσεις γενικώς στον ΟΗΕ. Λέγαμε "γίνονται και θα δούμε".

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Μιλούσαμε για διαπραγματεύσεις που έχουν να κάνουν με το θέμα της ονομασίας. Είναι η τελευταία εκκρεμότητα. Δεν υπάρχει άλλη. Είναι, λοιπόν, λογικό, με βάση τις συμφωνίες που είχαν γίνει στο πλαίσιο του ΟΗΕ, να γίνονται αυτές οι συζητήσεις. Δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως.

ΜΙΧΑΗΛ: Μερικά πράγματα έχουν μία συνέχεια. Οταν το 1994 ο Ανδρέας Παπανδρέου προχώρησε στην ενδιάμεση συμφωνία, λίγο έως πολύ εξασφάλισε την ανοχή ή τη συμφωνία και των άλλων πολιτικών δυνάμεων. Τώρα, με δεδομένο ότι πάμε στην αποδοχή σύνθετης ονομασίας που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, είναι διατεθειμένη η κυβέρνηση να συζητήσει με τα κόμματα αυτή την προοπτική;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Οταν υπάρχει μια εξέλιξη των διαπραγματεύσεων που να δείχνει ότι υπάρχει δυνατότητα συμφωνίας, είναι σαφές ότι κάτι τέτοιο θα γίνει. Δεν είμαστε, όμως, σε ένα στάδιο που να είμαστε έτοιμοι για να γίνει κάτι. Επαναλαμβάνω, ότι πρέπει να εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις και ότι οποιαδήποτε συμφωνία υπάρξει θα ικανοποιεί και την ελληνική πλευρά. Αλλιώς, δεν θα γίνει.

ΦΑΣΟΥΛΑΣ: Mετά το τέλος της συνεδρίασης της Eπιτροπής, δόθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου και ο συνάδελφός σας και Αντιπρόεδρος της Βουλής, ο κ. Βρεττός, όταν ρωτήθηκε, εάν θα υπάρχει η λέξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», σε μια σύνθετη ονομασία, είπε ότι προσωπικά εκτιμά ότι μπορεί να περιέχει τη λέξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Συμμερίζεστε την άποψή του;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Δεν γνωρίζω, εάν θα περιέχεται ή όχι η λέξη. Από κει και πέρα, δεν έχω κανένα λόγο να κρίνω τις εκτιμήσεις του κ. Βρεττού. Ο κ. Βρεττός είναι ένα έγκριτο πρόσωπο, είναι βουλευτής, είναι Αντιπρόεδρος του ελληνικού Κοινοβουλίου και έκανε κάποιες προσωπικές εκτιμήσεις. Δεν κρίνουμε τις προσωπικές εκτιμήσεις των στελεχών.

ΚΑΠΠΟΣ: Κύριε Υπουργέ, επειδή το θέμα της ονομασίας, ασφαλώς δεν κρίνεται μόνο από την πορεία των διαπραγματεύσεων, αλλά και από το πώς θα εξελιχθεί η συζήτηση και η ψηφοφορία στη Βουλή των Σκοπίων, για την επικύρωση νέου προοιμίου στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας, έχετε κάποια εικόνα ως προς τις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα στάδιο που, από τη δική μας πλευρά, έχει σαφή χαρακτηριστικά, τα οποία περιέγραψα. Και η άλλη χώρα πρέπει να κάνει κι εκείνη τις δικές της κινήσεις. Είναι σαφές ότι εάν οι δικές της κινήσεις είναι σύμφωνες με τις αποφάσεις του ΟΗΕ και τις συμφωνίες που υπάρχουν, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Αλλά, δεν είμαστε σε θέση, αυτή τη στιγμή, να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα. Και καταλαβαίνετε το γιατί.

ΜΙΧΑΗΛ: Ως γνωστόν, είχαμε τις πλημμύρες το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αττική. Το πόρισμα των ελεγκτών του ΥΠΕΧΩΔΕ μιλάει για ευθύνες των δημάρχων και κοινοταρχών που δεν έλαβαν τα κατάλληλα μέτρα. Ο Πρωθυπουργός, απαντώντας, πριν από λίγο στη Βουλή, στην «Ωρα του Πρωθυπουργού», μίλησε για κακοτεχνίες που υπάρχουν και ότι θα καταλογιστούν ευθύνες και έχουν υποχρέωση αυτοί που ανέλαβαν τα έργα να τις διορθώσουν. Τελικά τι ισχύει απ όλα; Οι κακοτεχνίες, οι ευθύνες των δημάρχων ή και τα δύο;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Το πόρισμα είναι σαφές. Δεν θέλω να απομονώσουμε φράσεις για να πούμε ότι ευθύνεται ο Α@ ή ο Β@. Η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, έδωσε στη δημοσιότητα, όπως είχε προαναγγείλει, την έκθεση της έκτακτης επιθεώρησης, η οποία διενεργήθηκε από επιθεωρητές του ΥΠΕΧΩΔΕ. Η έκθεση περιλαμβάνει πάρα πολλά πράγματα. Δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα τα έργα. Για παράδειγμα, όπως θα ξέρετε, με εντολή της κ. Παπανδρέου, στην περιοχή της Ραπεντώσας και στα αντιπλημμυρικά έργα που εκτελούνται εκεί, θα διενεργηθεί σε βάθος έλεγχος, προκειμένου να επισπευσθούν οι εργασίες που γίνονται στην περιοχή και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες. Δεν είναι φυσικά ίδια η κατάσταση με την Αττική Οδό, όπου δεν παρατηρήθηκε κανένα πρόβλημα. Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το ΥΠΕΧΩΔΕ αναφέρονται σημεία που έχουν αναλάβει να επιδιορθώσουν οι κατασκευαστές, όπως στην περίπτωση του αεροδρομίου, το ταχύτερο δυνατό και ήδη εκτελούνται οι σχετικές εργασίες. Επομένως, οι ίδιοι θα πληρώσουν για τις επισκευές ή τις αλλαγές που θα γίνουν. Το γεγονός πως τόσο σύντομα δίδεται το πόρισμα στη δημοσιότητα και υπάρχει μια καθαρή εικόνα γύρω από αυτό το θέμα, είναι ιδιαίτερα θετικό και έτσι πρέπει να το δούμε.

ΜΙΧΑΗΛ: Το πρόβλημα, όμως, παραμένει στο εξής σημείο: Φταίνε τελικά οι δημοτικές αρχές της Β.Α. Αττικής, γιατί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους ή φταίνε οι εργολάβοι που αυτά τα έργα που ανέλαβαν δεν τα έκαναν καλά; Για να καταλάβουμε κι εμείς, την επόμενη φορά, από ποιόν να ζητήσουμε ευθύνες.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Εχω, ήδη, απαντήσει. Θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε τα πορίσματα. Δεν έχουν αυτή τη λογική, του άσπρου-μαύρου. Είναι περιγραφικά. Θέτουν την κατάσταση, όπως πραγματικά είναι. Και να είστε βέβαιοι, όπως στην περίπτωση της Ραπεντώσας, όπου υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα και έχει διενεργηθεί περαιτέρω και σε βάθος έλεγχος, το ίδιο θα γίνεται πάντοτε, όπου προκύπτουν προβλήματα. Δεν πρέπει να έχουμε την εύκολη λύση, ότι φταίει ο Α@ ή ο Β@. Εκείνο που διαπιστώνουμε είναι ότι υπάρχει ένας κρατικός μηχανισμός, ο οποίος προσπάθησε, ένας κρατικός μηχανισμός που προσπαθεί να κάνει σωστά τη δουλειά του, που πετυχαίνει πάρα πολλά πράγματα και όπου υπάρχουν ελλείψεις ή προβλήματα παρεμβαίνει για τη διόρθωσή τους.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Τότε γιατί η Μαλακάσα μας παιδεύει από το 1995; Γιατί δεν έγινε κάτι κι εκεί, που υπάρχουν κακοτεχνίες και πολλά άλλα προβλήματα; Και από την Ε.Ε. έχει σταλεί κάποια επιστολή και δεν έχει γίνει τίποτα. Παραμένει εκεί και όλο πέφτει αυτό. Εχουν γίνει κακοτεχνίες και δεν επιβάλλονται πρόστιμα ή εάν επιβάλλονται, δεν έχουν πληρωθεί.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Περαιτέρω έλεγχος θα διενεργηθεί και στην περιοχή της Μαλακάσας, όπου ήδη έχει γίνει αποκατάσταση του φρεατίου απορροής των υδάτων, ενώ ήδη έχει σταλεί και επιστολή προς τη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ, για τη βελτίωση των φρεατίων, των δικτύων τους που βρίσκονται στην περιοχή. Παντού γίνονται οι σχετικές παρεμβάσεις.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ανεξαρτήτως με τα όσα δηλώσατε μέχρι τώρα, θέλω μια διευκρίνιση: Η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου υπέβαλε την παραίτησή της στον κ. Σημίτη;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Εχω απαντήσει από χθες.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σας ρωτώ διευκρινιστικώς. Ξέρω τι δηλώσατε χθες και ξέρω τι ειπώθηκε γύρω από το θέμα. Επανέρχομαι και λέω, εάν η κα Αγγελοπούλου έχει υποβάλει την παραίτησή της στον κ. Σημίτη.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Εχω απαντήσει από χθες. Δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με την κα Αγγελοπούλου.

Σας ευχαριστώ.

Καλό Σαββατοκύριακο.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Friday, 9 November 2001 - 14:05:10 UTC