Read about The Ecumenical Patriarchate of Constantinople Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 03-05-19

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αθήνα, 19 Μαΐου 2003

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

Γεια σας και καλή εβδομάδα.

Σας έχω ανακοινώσει το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού μέχρι και την επόμενη Τρίτη. Να υπενθυμίσω, απλώς, ότι πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός προήδρευσε σύσκεψης με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Χριστοδουλάκη, με τον υφυπουργό Οικονομίας Χ. Πάχτα και μια σειρά υπουργών, για θέματα του Γ@ Κ.Π.Σ..

Με την ευκαιρία, να θυμίσω τις δηλώσεις του κ. Μπαρνιέ, οι οποίες έγιναν την Παρασκευή, στη διάρκεια του άτυπου Συμβουλίου των Υπουργών Οικονομικών στη Χαλκιδική, σύμφωνα με τις οποίες και σε σχέση με το κλείσιμο του Β@ Κ.Π.Σ., είμαστε ίσως κάτω από το μέσο όρο της Ευρώπης, των προβλημάτων δηλαδή που αντιμετωπίζουν οι χώρες-μέλη της Ε.Ε..

Η Ελλάδα είναι μέσα στις χώρες εκείνες που έχουν την καλύτερη εικόνα, σε σχέση με το κλείσιμο των προγραμμάτων και σύμφωνα με τις σαφείς δηλώσεις του κ. Μπαρνιέ υπάρχει μια πολύ καλή εικόνα για τη διαχείριση και την πορεία του Γ@ Κ.Π.Σ.. Αυτά, από τον ίδιο τον Κοινοτικό Επίτροπο, που γνωρίζετε πολύ καλά, ότι "δεν κρύβει λόγια", όπως λέμε συνήθως. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί έρχεται να αναγνωρίσει την πολύ καλή δουλειά και την πολύ καλή διαχείριση που γίνεται από την ελληνική κυβέρνηση στο Γ@ Κ.Π.Σ..

Η δεύτερη παρατήρησή μου αφορά ένα θέμα ιδιαίτερα κρίσιμο, λόγω του ότι επηρεάζει πολλές χιλιάδες πολιτών. Εχει γίνει συνεννόηση με το υπουργείο Ανάπτυξης να το υπογραμμίσουμε ιδιαίτερα προς ενημέρωσή σας. Αφορά το θέμα της συνεδρίασης της Διυπουργικής Επιτροπής Συντονισμού Ολυμπιακής Προετοιμασίας για την εναλλακτική πρόταση που παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Α. Τσοχατζόπουλος για το ΚΥΤ Ηλιούπολης - Αργυρούπολης. Όπως γνωρίζετε, υπήρξαν αρκετές διαφωνίες και συγκρούσεις, οι οποίες προκλήθηκαν στην περιοχή, με αφορμή τα θέματα των σταθμών ηλεκτρικής ενέργειας. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με τη σαφή απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής, η οποία ισχύει απόλυτα, έχει ματαιωθεί η κατασκευή του ΚΥΤ 400ΚW και των σχετικών συστημάτων υποστήριξής του. Προχωρεί η άμεση δενδροφύτευση του χώρου που απελευθερώνεται, καθώς επίσης και η μεταφορά των πυλώνων κατά 200 μέτρα, από τον οικισμό δυτικά του ΚΥΤ, που σήμερα διέρχονται πλησίον κατοικιών. Περιλαμβάνεται και έχει αποφασιστεί η κατασκευή εντός του προβλεπομένου αρχικά χώρου της εγκατάστασης του συστήματος των 150KW, με διακόπτες κ.λπ., όπως ήδη έχει αδειοδοτηθεί, για την ορθολογική διαχείριση της υπάρχουσας στο χώρο γραμμή των 150KW, με σκοπό την αύξηση της ασφάλειας και αξιοπιστίας -πράγμα που είναι απαραίτητο- του συστήματος ηλεκτροδότησης και τη λειτουργία της γραμμής από το Λαύριο στα 150KW.

Να προσθέσω, επίσης, ότι ο υπουργός Ανάπτυξης έχει προτείνει και έχει γίνει αποδεκτό, να παρίστανται μηχανικοί, εκπρόσωποι των δύο Δήμων στο νέο εργοτάξιο, ώστε να εξασφαλιστεί η ενημέρωσή τους για την πορεία και τον τύπο των εργασιών. Θα γίνει, δηλαδή, μια μερική κατασκευή εκεί. Καμία σχέση δεν θα έχει με τα αρχικώς προβλεπόμενα και τα πιθανά προβλήματα που είχαν επισημανθεί από τους Δήμους και τους κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής του Συντονισμού της Ολυμπιακής Προετοιμασίας προβλέπεται σειρά μέτρων προστασίας του περιβάλλοντος. Η δενδροφύτευση έχει ήδη ξεκινήσει και θα υπάρχει και έλεγχος από τις δημοτικές αρχές για τις όποιες εργασίες γίνονται, προκειμένου να είναι όλοι βέβαιοι για την πλήρη προστασία της υγείας, αλλά και του γενικότερου περιβάλλοντος. Ισως με αυτό τον τρόπο επέρχεται και μια ηρεμία, μία ομαλότητα στην περιοχή της Ηλιούπολης-Αργυρούπολης -γύρω από την οποία είχαν εγερθεί, τελευταία, αρκετά ζητήματα- με τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Παρακαλώ, τις ερωτήσεις σας.

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλω να σας ρωτήσω, σχετικά με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας "Απογευματινή": Υπάρχουν πράγματι διαπραγματεύσεις, γίνονται διαβουλεύσεις μεταξύ ελληνικής και αλβανικής κυβέρνησης για τη χορήγηση διπλής υπηκοότητας σε Βορειοηπειρώτες;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Γίνονται διαβουλεύσεις, αλλά αυτές έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση εθνικών λόγων. Είναι απαράδεκτο να αποδίδονται σκοπιμότητες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Κύριε Υπουργέ, θα ήθελα να σχολιάσετε τις δηλώσεις Ερντογάν, αυτό το νέο ελιγμό της Τουρκίας, ο οποίος μας λέει ότι θα μπορούν να ταξιδεύουν οι Ελληνοκύπριοι προς την Τουρκία, μέσω κατεχομένων. Αυτό είναι η μια άποψη. Η άλλη είναι ότι μπορεί να πηγαίνουν, χωρίς να περνούν μέσα από τα κατεχόμενα, που τούτο σημαίνει, εάν συμβεί, ότι η Τουρκία αναγνωρίζει πλέον την Κυπριακή Δημοκρατία. Θα ήθελα το σχόλιό σας;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Ο κ. Ερντογάν είπε ότι μπορούν να πηγαίνουν στην Τουρκία, περνώντας μέσα από τα κατεχόμενα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Υπάρχει η πληροφορία ότι εννοεί πως μπορούν να πηγαίνουν και απευθείας.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Υπάρχει μια πρώτη τοποθέτηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσου Παπαδόπουλου, ο οποίος ομιλεί για "δώρον-άδωρον". Θα ήθελα να μείνουμε στην τοποθέτηση αυτή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τώρα, εάν δοθούν περαιτέρω διευκρινίσεις και υπάρξει μια διαφορετική ερμηνεία, καλό θα είναι να περιμένουμε αυτή να γίνει επισήμως από την τουρκική πλευρά. Εν πάση περιπτώσει, να θυμίσουμε ότι καλό θα είναι η Τουρκία, πέρα από τις επιμέρους ρυθμίσεις και διευθετήσεις, να κοιτάξει για το μείζον που είναι η επίλυση του κυπριακού προβλήματος, στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΟΗΕ. Αυτή είναι η πραγματική λύση στο ζήτημα.

ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ: Ο αρχηγός της τουρκικής αεροπορίας, ο πρώην, το 1996, παραδέχθηκε την πτώση τουρκικού αεροσκάφους. Η ελληνική κυβέρνηση@;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Σας έχω ξαναπεί ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας κάτι τέτοιο. Προσθέτω σήμερα, ότι τότε είχε διαταχθεί ΕΔΕ, με βάση τη διαδικασία που προβλέπεται από τον κανονισμό γι` αυτές τις περιπτώσεις και είχε εκδοθεί πόρισμα. Δεν είχε επιβεβαιωθεί κατάρριψη τουρκικού αεροσκάφους. Εάν λόγω μηχανικής βλάβης έπεσε τουρκικό αεροσκάφος, είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να το αποδώσουμε στην ελληνική πλευρά.

ΚΑΛΑΡΙΤΗΣ: Γνωρίζετε και εάν δεν γνωρίζετε, όταν ενημερωθείτε να μας απαντήσετε, αν ο Ελληνας πιλότος που είχε λάβει μέρος στη συγκεκριμένη εμπλοκή έτυχε μετά δυσμενούς μετάθεσης;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Εξ όσων γνωρίζω, δεν υπήρξε κατάρριψη τουρκικού αεροσκάφους από ελληνικά αεροσκάφη. Επαναλαμβάνω ότι είχε γίνει σχετική έρευνα και είχε εκδοθεί και πόρισμα. Μεταθέσεις μπορεί να έχουν γίνει για χίλιους λόγους, δεν μπορούμε να το αποδώσουμε σε αυτό.

ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ: Ο συνάδελφος επέμενε, γιατί υπάρχει η πληροφορία ότι ο συγκεκριμένος πιλότος είχε παραδεχθεί ότι κατά λάθος έγινε αυτό. Το "κατά λάθος" το αποδέχεστε;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Σας λέω την επίσημη ενημέρωση που έχω. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να σχολιάσω τι πληροφορίες έχει ο καθένας. Υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, είχε εκδοθεί πόρισμα, από το οποίο δεν προκύπτει ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

ΦΙΛΗΣ: Σχετικά με την Ηλιούπολη - Αργυρούπολη ακούσαμε την ενημέρωση που κάνατε. Για το θέμα που αφορά το Πάτημα Χαλανδρίου, τα Βριλήσσια, το άλλο πρόβλημα που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, ξύλο, ΜΑΤ κ.λπ., επιμένει εκεί η κυβέρνηση στην κατασκευή; Δέχεται να υπάρξει φόρμουλα συμμετοχής εκπροσώπων, μηχανικών του Δήμου στην επίβλεψη των έργων;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Γνωρίζετε ότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει συνεχής προσπάθεια του υπουργείου Ανάπτυξης και της ΔΕΗ, ώστε να βρεθούν λύσεις. Εάν έχω κάτι καινούργιο, θα σας ενημερώσω.

ΦΙΛΗΣ: Δέχεστε τη φόρμουλα της συνεργασίας με το Δήμο Βριλησσίων;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Πάντα θέλουμε τη συνεργασία με τους Δήμους, όπως αποδεικνύεται και στην περίπτωση των Δήμων Ηλιούπολης και Αργυρούπολης.

ΦΙΛΗΣ: Για τα Βριλήσσια μιλώ.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Δεν υπάρχει κάποια νέα εξέλιξη στον τομέα αυτό για να σας ενημερώσω. Αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι πως ό,τι μπορούμε να κάνουμε, θα το κάνουμε. Το υπουργείο Ανάπτυξης είναι θετικό και πάντα αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση.

ΦΙΛΗΣ: Σήμερα, απεργεί η ΑΔΕΔΥ με συγκεκριμένα αιτήματα. Θα ήθελα το σχόλιό σας και αν η κυβέρνηση προτίθεται να κάνει ουσιαστικό διάλογο με την ΑΔΕΔΥ.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Δεν θέλω να κάνω σχόλια και να οξύνουμε καταστάσεις, ιδιαίτερα τις ημέρες που υπάρχουν απεργιακές κινητοποιήσεις μεγάλων κοινωνικών οργανώσεων. Ακολουθώ πάγια αυτή την πολιτική. Με αυτή την έννοια, θα έλεγα ότι δικαίωμα των κοινωνικών οργανώσεων είναι να κάνουν τις κινητοποιήσεις τους και κανείς δεν μπορεί να τους το αμφισβητήσει αυτό. Εμείς πάντα θέλουμε το διάλογο και τη συνεργασία για την εξεύρεση λύσεων, που βεβαίως πρέπει να είναι μέσα στις δυνατότητες που έχει η ελληνική οικονομία.

ΦΙΛΗΣ: Οι διοργανωτές των διαδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, όταν θα γίνεται η Σύνοδος Κορυφής στη Χαλκιδική, έχουν εξαγγείλει ότι θα διοργανώσουν πορεία από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική. Θα είναι νόμιμη; Θα απαγορευτεί;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Οι πορείες είναι νόμιμες. Εξάλλου, πορείες έγιναν και κατά τη διάρκεια της Συνόδου στην Αθήνα. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ περίπτωση απαγόρευσης. Από ένα σημείο και μετά, όμως, όπως έγινε και στη Σύνοδο της Αθήνας για την προστασία των ηγετών και των αντιπροσωπειών, ανάλογα μέτρα θα υπάρξουν και στη Χαλκιδική. Αυτά δεν είναι πρωτοφανή. Γίνονται σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, κατά τη διάρκεια των Συνόδων. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα ήθελα να καλέσω -το έχει κάνει, επανειλημμένως, και ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γ. Πασχαλίδης- τις κοινωνικές οργανώσεις που ετοιμάζουν τις πορείες και τις συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη, να κάνουν αυτό που επιθυμούν, αλλά όπως έγινε και στην Αθήνα, πρέπει να ρίξουν ιδιαίτερο βάρος στο σεβασμό της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της Θεσσαλονίκης.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ: Εχετε κάποιο σχόλιο για τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν χθες στην εφημερίδα "Καθημερινή", σύμφωνα με το οποίο υπάρχει ήδη διαπιστωμένο πρόβλημα στην πορεία εκτέλεσης περίπου 28 έργων από το Γ@ Κ.Π.Σ.;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Πριν από λίγο αναφέρθηκα στις δηλώσεις του κ. Μπαρνιέ, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την πορεία εκτέλεσης του Γ@ Κ.Π.Σ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Μπαρνιέ, το Γ@ Κ.Π.Σ. πορεύεται καλά, ενώ εκφράζεται και ιδιαίτερη αισιοδοξία για τα αποτελέσματά του. Με βάση και τη σημερινή σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπάρχει στενή παρακολούθηση αυτής της καλής πορείας και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ώστε να εξασφαλιστεί μέχρι τέλους στην ίδια κατεύθυνση. Επομένως, στη διάρκεια του σχεδιασμού και της ωρίμανσης των έργων, μπορεί να παρατηρούνται προβλήματα, αλλά αυτά ξεπερνιούνται, προχωράμε και σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είμαστε και μέσα στα χρονοδιαγράμματα, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Τώρα, σε κάθε έργο, αν το πάρουμε μεμονωμένα, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ένα πρόβλημα περιβαλλοντικό ή με την αρχαιολογική Υπηρεσία ή ένα πρόβλημα που μπορεί να προκύψει σε κάποιο μέρος με κάποιες προσφυγές. Αυτά είναι συνήθη. Ομως, όλα αυτά ξεπερνιούνται. Το Γ@ Κ.Π.Σ. είναι σε καλή πορεία και το διαπίστωσε και ο αρμόδιος Κοινοτικός Επίτροπος. Να είστε βέβαιοι ότι όλα θα γίνουν κανονικά στα χρονοδιαγράμματά τους.

ΦΙΛΗΣ: Χθες, η "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" είχε ένα δημοσίευμα, επικαλούμενη και μια δήλωση του Προέδρου της Ευρωβουλής, το οποίο έλεγε ότι είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν, με βάση τις προθεσμίες που έχει ορίσει το Ευρωκοινοβούλιο, διπλές εκλογές στην Ελλάδα. Θα ήθελα κάποιο σχόλιο και αν είναι δυνατό ή αδύνατο να το κάνει η ελληνική κυβέρνηση.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Δεν υπάρχει κάποια τελική απάντηση. Εξάλλου, αυτές οι απαντήσεις δεν δίνονται από το Ευρωκοινοβούλιο, αλλά από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Γνωρίζω ότι το Ευρωκοινοβούλιο είχε ερευνήσει το θέμα διεξοδικά. Δεν φαίνεται, όμως, μέχρι στιγμής, ότι υπάρχει κάποια απάντηση περί του αντιθέτου, για μετάθεση της ημερομηνίας των ευρωεκλογών. Δηλαδή, θα γίνουν κανονικά, όπως αρχικώς προβλεπόταν.

ΦΙΛΗΣ: Αρα, είναι αδύνατο να γίνουν διπλές εκλογές.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει περί του αντιθέτου απάντηση. Αρα, παραμένουμε στο αρχικό πλαίσιο.

Ι. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: Υπάρχει αίτημα;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Οχι. Υπήρξε "έρευνα" από το Ευρωκοινοβούλιο γύρω από το θέμα πιθανής προσαρμογής της ημερομηνίας των ευρωεκλογών για μια σειρά λόγους που δεν σχετίζονται με την Ελλάδα. Από ό,τι πληροφορούμαι, δεν φαίνεται να υπάρχει διαφορετική τοποθέτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Αλλά αυτό δεν αφορά τη χώρα μας. Δεν έγινε αίτημα από τη χώρα μας, για να το κάνω σαφές.

ΦΙΛΗΣ: Με δεδομένο ότι η Ελλάδα αυτή την περίοδο ασκεί την Προεδρία, έχει την πρόθεση να αναλάβει θεσμική πρωτοβουλία, να ανακινήσει θέμα ημερομηνίας ευρωεκλογών;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Από την ελληνική Προεδρία, δεν έχει αναληφθεί τέτοια πρωτοβουλία.

ΦΙΛΗΣ: Με βάση τα σημερινά χρονοδιαγράμματα, πηγαίνουμε δηλαδή για διπλές εκλογές;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Με βάση τα ισχύοντα, πηγαίνουμε για δύο εκλογές. Τις εθνικές εκλογές, κατά το Σύνταγμά μας και τις ευρωεκλογές, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ε.Ε. Δεν υπάρχει, αυτή τη στιγμή, νεότερη εξέλιξη.

ΜΙΧΑΗΛ: Το γεγονός ότι δεν το αποκλείετε, θα εξαρτηθεί από πρωτοβουλία που ενδέχεται να αναλάβει ή να εκδηλώσει η Ελλάδα μετά την Προεδρία;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Δεν έχουμε αποφασίσει κάτι τέτοιο.

ΜΙΧΑΗΛ: Δηλαδή, μπορούμε να υποβάλουμε ένα αίτημα στο μέλλον ή θα δούμε αν το αποφασίσουν οι Ευρωπαίοι, για άλλους λόγους;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Δεν έχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο, αυτή τη στιγμή. Αυτά είναι θέματα που δεν αφορούν μόνον εμάς. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μόνοι μας και να καθορίσουμε κάτι διαφορετικό. Πρέπει να υπάρχει συλλογική απόφαση της Ε.Ε. Αυτή τη στιγμή, τέτοια απόφαση δεν υπάρχει και δεν υπάρχουν περί του αντιθέτου προβλέψεις. Δεν μπορώ να κάνω πολιτικές προβλέψεις για το επόμενο διάστημα. Σήμερα, τέτοιο θέμα δεν υπάρχει.

Σας ευχαριστώ.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Monday, 19 May 2003 - 13:05:09 UTC