Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 2) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 05-03-16

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Αθήνα, 16 Μαρτίου 2005

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ

ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΝΤΩΝΑΡΟ

Χαίρετε.

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής αναχωρεί σήμερα για τις Βρυξέλλες, όπου το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μπαρόζο. Το βράδυ θα αναχωρήσει για το Λουξεμβούργο, όπου αύριο θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και Προεδρεύοντα της Ευρωπαϊκής Ενωσης κ. Γιούνκερ.

Οι συζητήσεις του Πρωθυπουργού με τον κ. Μπαρόζο θα περιστραφούν γύρω από τρεις άξονες:

Πρώτον, οι δημοσιονομικές προοπτικές για το διάστημα 2007-2013, οι οποίες συνδέονται άμεσα με το Δ@ Κ.Π.Σ.. Η διαπραγμάτευση, όπως γνωρίζετε, μόλις αρχίζει. Πολύ περιληπτικά σας λέω μόνο ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την πρόταση της Επιτροπής.

Δεύτερον, η λεγόμενη «αναθεώρηση του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης». Το θέμα αυτό θα συζητηθεί την Κυριακή στις Βρυξέλλες, σε έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup και του ΕΚΟΦΙΝ. Τη χώρα μας εκπροσωπεί ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αλογοσκούφης, ο οποίος συνοδεύει τον Πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες, λόγω της σημερινής θεματολογίας της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον κ. Μπαρόζο. Στόχος του ΕΚΟΦΙΝ της Κυριακής είναι να υπάρξει συμφωνία, η οποία θα υποβληθεί για τελική έγκριση στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων. Και,

Τρίτον, η στρατηγική της Λισσαβόνας για την ανταγωνιστικότητα στην Ευρώπη. Θέση της Ελλάδας είναι ότι πρέπει να επικεντρωθούν οι προσπάθειες στους τομείς της ανάπτυξης και της απασχόλησης. Υπάρχει, επίσης, η ανάγκη -και η Ελλάδα το πιστεύει αυτό- να γίνει καλύτερος εθνικός συντονισμός. Η Ελλάδα, όπως γνωρίζετε, έχει προχωρήσει και έχει ορίσει ως εθνικό συντονιστή γι` αυτά τα θέματα το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Παρακαλώ τις ερωτήσεις σας.

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Σχετικά με την επιστολή που εστάλη στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ζητώντας αναβολή της σημερινής συζήτησης, εφόσον ο νόμος είναι συμβατός με το Σύνταγμα και το Κοινοτικό Δίκαιο, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, ποιος ο λόγος τότε να ζητάμε από την Ευρωπαϊκή Ενωση να αναβάλλει μια συζήτηση στην οποία υποτίθεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για μας και όλα είναι καλά και έχουμε δίκαιο.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο νόμος είναι σύμφωνος με το Σύνταγμα και συμβατός με το Κοινοτικό Δίκαιο. Αλλά εφόσον η Επιτροπή κρίνει ότι χρειάζονται συζητήσεις -το έχουμε πει και στο παρελθόν- εμείς μετέχουμε στις διαβουλεύσεις. Γι` αυτό ακριβώς ζητείται αυτός ο χρόνος της αναβολής, ώστε να συζητηθούν τα θέματα. Η ελληνική πλευρά έχει σαφή τοποθέτηση στο θέμα.

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Συγνώμη, αλλά έγινε μια συζήτηση προχθές, όπου υπήρχε αρνητική εισήγηση για την Ελλάδα και υπήρχε η πρόταση να σταλεί προειδοποιητική επιστολή.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Πολύ επιλεκτικά μερίδα των ΜΜΕ έκανε χρήση αρνητικών εισηγήσεων. Δεν γνωρίζω γιατί δεν έγινε αναφορά σε τοποθετήσεις γενικών διευθυντών ή αξιωματούχων, όπως για παράδειγμα από τη Γερμανία ή τη Γαλλία, οι οποίοι είχαν πολύ θετική αντιμετώπιση στο συγκεκριμένο θέμα. Ας μη συγχέονται, λοιπόν, οι «μύχιοι πόθοι» ορισμένων με την πραγματικότητα.

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Και γιατί δεν ζητούσαμε να συζητηθεί σήμερα, λοιπόν, εφόσον υπήρχαν θετικές εισηγήσεις και ζητήσαμε αναβολή;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Η ελληνική κυβέρνηση κάνει τις επιλογές της και έκρινε ότι ήθελε να ζητήσει αναβολή.

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ: Υπάρχει ένα θέμα πολιτικής αξιοπιστίας. Εσείς ο ίδιος, εδώ, είχατε χαρακτηρίσει παραφιλολογία, πριν από λίγες εβδομάδες, τα περί ύπαρξης δεύτερης επιστολής. Ο κ. Ρουσόπουλος από το ίδιο βήμα είχε πει ότι δεν υπάρχει θέμα δεύτερης επιστολής και ότι ήταν δύο γνωμοδοτήσεις. Χθες, ο κ. Παυλόπουλος, ας μου επιτραπεί η έκφραση, διαψεύδοντας και εσάς και τον κ. Ρουσόπουλο, με ανακοίνωσή του είπε ότι έστειλε και δεύτερη επιστολή. Υπάρχει τελικά ένα θέμα αξιοπιστίας της κυβέρνησης, όταν και οι δύο εκπρόσωποί της βγαίνουν και λένε άλλα και ο πρώτος τη τάξει υπουργός κάνει άλλα;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Παρακαλώ να διαβάσετε τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Παυλόπουλου. Είμαστε σε απόλυτη σύμπνοια. Δεν υπάρχει καμία διαφορά.

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ: Μα, μιλά σαφώς για επιστολή που κάνει ανακεφαλαίωση. Επειδή διάβασα την ανακοίνωση του κ. Παυλόπουλου, μιλά για επιστολή που ανακεφαλαιώνει τις θέσεις και μάλιστα μιλά για κάποια αόριστα κέντρα κ.τ.λ. Υπάρχει επιστολή. Το αρνείστε;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν έχω να προσθέσω τίποτε σε όσα είπα χθες.

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ: Σήμερα, σας ρωτώ, υπήρξε δεύτερη επιστολή;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Σχετικά με το πρώτο θέμα που αναφέρατε, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» οι κύριοι Καραμανλής και Αλογοσκούφης θα ζητήσουν πολιτική λύση στο πρόβλημα της χρηματοδότησης των έργων από τα κονδύλια του Γ@ ΚΠΣ και εφάπαξ περικοπή κονδυλίων. Ισχύει αυτή η πληροφορία;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Πρόκειται για δημοσιογραφικές πληροφορίες, τις οποίες δεν έχω κανένα λόγο να επιβεβαιώσω. Όπως ξέρετε οι συζητήσεις γίνονται σήμερα το απόγευμα.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Ο κ. Ρουσόπουλος είχε διαβεβαιώσει τους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση της τριμελούς διυπουργικής επιτροπής με τον αξιωματούχο της Κομισιόν, ότι δεν υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα @αυτή ήταν η φράση που είχε χρησιμοποιήσει- και ότι οι άλλοι πρέπει να ανησυχούν και όχι η κυβέρνηση. Τι άλλαξε τώρα και η κυβέρνηση ζητά άρον-άρον αναβολή της συζήτησης στην Κομισιόν; Ποια είναι δηλαδή τα νέα δεδομένα;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Υπάρχουν διαδικασίες οι οποίες ακολουθούνται στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Η κυβέρνηση ακολουθεί τις διαδικασίες όποτε προκύπτουν και όποτε απαιτείται.

ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ: Ποιο είναι το πολιτικό σκεπτικό της επιστολής με την οποία ζητάμε αναβολή;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν υπάρχει για την επιστολή τίποτα πέραν όσων έγιναν γνωστά χθες.

ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ: Δεν υπάρχει κάτι στην επιστολή;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, η κυβέρνηση μιλά συνέχεια για ανάπτυξη. Και τώρα, απ` ό,τι βλέπω, θα συζητήσει πάλι γι` αυτό το θέμα και στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Εδώ πέρασε ένας νόμος τον Νοέμβριο, ακόμη όμως δεν έχει γίνει τίποτα. Στην Περιφέρεια δεν έχουν φτάσει ούτε οι εγκύκλιοι, τίποτα. Γιατί πέρασε αυτός ο νόμος και έχει μείνει ανενεργός, πέντε @ έξι μήνες τώρα;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Το θέμα της ανάπτυξης απασχολεί όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Δεν είναι κάτι το οποίο απασχολεί μόνο την Ελλάδα. Δεν είναι ένα ελληνικό φαινόμενο. Όπως γνωρίζετε, η ανάπτυξη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, τα τελευταία χρόνια, για διάφορους λόγους, σημείωσε μία κάμψη. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα. Ολοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες συναντώνται ακριβώς γι` αυτό το λόγο συχνά, προκειμένου να συζητήσουν εκείνη τη μεθοδολογία, τις ιδέες, τους τρόπους αν θέλετε, που πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε να δώσουν μια νέα ώθηση στην οικονομία. Η Ελλάδα δεν αποτελεί ένα απομονωμένο νησί, αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι. Ελήφθη η πρωτοβουλία, την οποία εσείς προηγουμένως αναφέρατε. Και βεβαίως όλα τα επακόλουθα, οι εγκύκλιοι και τα συναφή έπονται.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Πότε;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Για τις λεπτομέρειες που αφορούν σε όλα αυτά τα θέματα, παρακαλώ να απευθυνθείτε στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί και ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας είπαν ότι βιάζονται για ανάπτυξη, αλλά η ανάπτυξη έχει μείνει σε κάποιο συρτάρι.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Η ανάπτυξη -θα μου επιτρέψετε να σας πω- δεν είναι κάτι το οποίο, με ένα μαγικό ραβδί, προκαλείται και γίνεται μέσα σε 3 - 4 μήνες. Ο νόμος, όπως σωστά είπατε, ψηφίστηκε από τη Βουλή πριν από λίγους μήνες.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Πέντε μήνες.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν έχω κανένα λόγο να μη συμφωνήσω, αλλά, παρά ταύτα, χρειάζεται μία διαδικασία για την εφαρμογή του. Και αυτή η διαδικασία τηρείται.

ΧΟΝΔΡΟΣ: Σε τι μας εξυπηρετεί η αναβολή της συζήτησης του θέματος για το βασικό μέτοχο; Γιατί, για να ζητάμε αναβολή, κάποια σκοπιμότητα έχουμε, σε κάτι μας εξυπηρετεί.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Να εξηγήσουμε κάτι, το οποίο το ΠΑΣΟΚ για τρία ολόκληρα χρόνια δεν έκανε, παρά το γεγονός ότι είχε συνεχείς οχλήσεις: Αυτή η ρύθμιση προβλέπεται από το ελληνικό Σύνταγμα. Εμείς ως κράτος -όπως κάθε κράτος της Ευρωπαϊκής Ενωσης- έχουμε υποχρέωση να υπερασπιζόμαστε το Σύνταγμά μας, έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε συνέχεια, χωρίς διακοπή και με πειστικά επιχειρήματα. Το Σύνταγμα αυτό ψηφίστηκε από τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της Βουλής πριν από λίγα χρόνια. Η βασική ένσταση, η βασική όχληση, η βασική επιφύλαξη, λοιπόν, στρέφεται εναντίον του Συντάγματος. Και πρέπει να υπερασπιστούμε το Σύνταγμά μας αποτελεσματικά και πειστικά.

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Δεν εγκαλούμαστε για το Σύνταγμα στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Εγκαλούμαστε για το νόμο και εφόσον γνωρίζαμε ότι υπάρχει ασυμβατότητα του Συντάγματος με την κοινοτική νομοθεσία, έπρεπε να λάβουμε τις πρόνοιές μας και τα μέτρα μας, ώστε ο νόμος να μην πηγαίνει τρία βήματα περισσότερο.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν είστε καλά πληροφορημένος. Οι βασικές οχλήσεις και ενστάσεις στρέφονται κατά του Συντάγματος. Ισχύει αυτό που είπα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο για το συγκεκριμένο θέμα.

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Εγκαλούμαστε, δηλαδή, για το Σύνταγμα στην Ευρωπαϊκή Ενωση; Ξέρουμε το τι συμβαίνει με το Σύνταγμα. Ψηφίζουμε ένα νόμο, ο οποίος δημιουργεί ακόμη περισσότερα προβλήματα από ό,τι η συγκεκριμένη διάταξη του Συντάγματος;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Είναι η δική σας ανάγνωση, η οποία δεν ανταποκρίνεται στη δική μας ανάγνωση.

ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ: Κύριε Εκπρόσωπε, το θέμα δεν είναι αν ο νόμος αρέσει ή δεν αρέσει στους Ευρωπαίους. Θα μπορούσε και να μην αρέσει στους Ευρωπαίους ή να μην είναι συμβατός με το κοινοτικό δίκαιο. Το θέμα είναι, η κυβέρνηση επιμένει ότι η χώρα έχει ανάγκη αυτού του νόμου;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Αυτό είναι περισσότερο από σαφές.

ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ: Που σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιμένουμε αλλαγές, αλλά πρέπει να περιμένουμε μια μάχη στις Βρυξέλλες;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Τοποθετήθηκα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτε παραπάνω.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Σε ένα άλλο θέμα, μια παρατήρηση και μια ερώτηση. Η παρατήρηση είναι ότι πριν από κάποια χρόνια ένας υπουργός της Νέας Δημοκρατίας έκανε ένα νόμο και δήλωσε υπερήφανος ότι κατάργησε την πάλη των τάξεων. Αυτός δεν το κατάφερε, αλλά το καταφέρατε εσείς. Μια ζωή ο κ. Κυριακόπουλος σας κατηγορεί και επίσης χθες είδαμε κοινή συνέντευξη της Ομοσπονδίας των υπαλλήλων που εργάζονται στα σούπερ μάρκετ και των ιδιοκτητών των σούπερ μάρκετ για το ωράριο. Το ερώτημα είναι: Θα επιμείνετε μετά από αυτή την καθολική κατακραυγή, γιατί περί κατακραυγής πρόκειται;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Πριν από μια εβδομάδα και μια ημέρα, ο Πρωθυπουργός τοποθετήθηκε με απόλυτη σαφήνεια στο θέμα του ωραρίου. Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο.

ΛΕΟΝΤΙΤΣΗ: Είπατε ότι οι βασικές οχλήσεις γίνονται για το ελληνικό Σύνταγμα. Δηλαδή, έχει τεθεί θέμα αμφισβήτησης του ελληνικού Συντάγματος, με το κοινοτικό δίκαιο; Θα υπάρξουν πολιτικές διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο. Ο,τι είχα να πω, το είπα.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Πώς η κυβέρνηση υπερασπίζεται το ελληνικό Σύνταγμα, από τη στιγμή που ζητάει διαρκώς αναβολή της συζήτησης, αν αυτό είναι το θέμα, όπως λέτε; Αν έχετε μια καθαρή θέση υπεράσπισης του ελληνικού Συντάγματος, έπρεπε να ζητάτε να συζητηθεί το θέμα και όχι να αναβληθεί. Αυτό σαν μια απορία. Από την άλλη, μήπως ζητάτε αναβολή για να προσαρμοστεί το ελληνικό Σύνταγμα στο κοινοτικό δίκαιο;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Καταλήγετε σε συμπεράσματα που είναι πολύ βιαστικά και αυθαίρετα. Θα ήθελα, όμως, να σας πω το εξής, χωρίς να θέλω να ακουστεί «δασκαλίστικα»: Οι διαδικασίες στην Ευρωπαϊκή Ενωση δεν έχουν τη μορφή τελεσιγράφων, αυστηρών και άτεγκτων τηρήσεων χρονοδιαγραμμάτων. Είναι μια διαρκής ζύμωση. Στη ζύμωση αυτή η Ελλάδα, σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα -αναφέρομαι γενικά- μετέχει ενεργά και εποικοδομητικά. Αυτό άλλωστε συμβαίνει και τώρα που πηγαίνει ο Πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες και θα συζητήσει άλλα θέματα, τα οποία είναι βεβαίως ελληνικού ενδιαφέροντος, αλλά είναι και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Διότι τα θέματα αυτά ελληνικού ενδιαφέροντος δεν τίθενται μόνο για την Ελλάδα, τίθενται για τις 25 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ελεγα, λοιπόν, ότι μετέχει ενεργά, έτσι ώστε μέσα από τη ζύμωση και τα ελληνικά συμφέροντα να εξυπηρετούνται και μάλιστα να εξυπηρετούνται αποτελεσματικά σε όλα τα επίπεδα, αλλά και η ιδέα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης να προχωράει συνεχώς όλο και περισσότερο. Αυτό είναι το ζητούμενο.

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ: Υπάρχει θέμα πολιτικών ευθυνών σε κάποιους από τους συντάκτες του νόμου που έχουν φέρει τη χώρα αυτή τη στιγμή να ζητάει αναβολή,, να πηγαίνουν τρεις υπουργοί να βλέπουν έναν κοινοτικό υπάλληλο, να πηγαίνουν άλλοι υπουργοί να βλέπουν τον κοινοτικό Επίτροπο; Υπάρχει θέμα πολιτικών ευθυνών ή εκείνων που διαβεβαίωναν τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ότι δεν θα υπάρξει θέμα, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το συγκεκριμένο νόμο;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Αυτές είναι εκτιμήσεις, ευσεβείς πόθοι, θα έλεγα, εκείνων που τις εκφράζουν, τις διατυπώνουν και τις διατυμπανίζουν.

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Αν μέσα από τη διαδικασία της αναβολής ισχύσει τελικά η πρόταση που κάνουν οι γενικοί διευθυντές και η άποψη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ευρωπαϊκή Ενωση ότι ο νόμος δεν είναι συμβατός σε κάποια σημεία με το κοινοτικό δίκαιο, θα υπάρξει τροποποίηση από την πλευρά της κυβέρνησης;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν έχω να πω τίποτε. Αλλωστε, αυτό το οποίο λέτε είναι πολύ γενικόλογο: «άποψη των γενικών διευθυντών». Εχουν εκφραστεί διάφορες απόψεις. Οι τελικές αποφάσεις δεν λαμβάνονται στο επίπεδο των γενικών διευθυντών στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Είμαστε ανοιχτοί πάντως σε αλλαγές, από ό,τι κατάλαβα από την απάντησή σας.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο. Αντιθέτως.

Σας ευχαριστώ.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Wednesday, 16 March 2005 - 14:05:11 UTC