Browse through our Interesting Nodes on Internet Service Providers in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 08-01-11

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

Διεύθυνση Πληροφόρησης

Τμήμα Δημοσιογραφικών Καλύψεων

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2008

Αριθμός Δελτίου: 115498978

Έκδοση 1

brf1101

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2008

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΝΤΩΝΑΡΟ

Χαίρετε.

Η ελληνική οικονομία έχει αποκτήσει γερές βάσεις χάρη στο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα των τελευταίων χρόνων. Από τα στοιχεία που παρουσίασε, χθες, ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, προκύπτει ότι ο Προϋπολογισμός του έτους 2007 κλείνει εντός των στόχων που είχαν τεθεί. Τα φορολογικά έσοδα, παρά τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές πέρυσι το καλοκαίρι καθώς και τη διεθνή χρηματοπιστωτική αναταραχή, αυξήθηκαν, σύμφωνα με τους στόχους. Ειδικά τα έσοδα από τον ΦΠΑ αυξήθηκαν κατά 10,3%. Η κυβέρνηση συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις για την περαιτέρω βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας και την περαιτέρω εξυγίανση του δημόσιου τομέα. Διότι μια ανταγωνιστική οικονομία, με ένα αποτελεσματικό και διαφανή δημόσιο τομέα, είναι εχέγγυο και για την ανάπτυξη και για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και για την απασχόληση και για την κοινωνική συνοχή.

Παρακαλώ τις ερωτήσεις σας.

ΑΡΜΕΝΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, όμως, απ` ό,τι φαίνεται, στο πρόβλημα της ακρίβειας δεν τα έχει καταφέρει τόσο καλά η κυβέρνηση. Και αναρωτιέμαι, αν αρκούν οι πιο αυστηροί έλεγχοι που γίνονται από το Υπουργείο Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση προβλημάτων, φαινομένων κερδοσκοπίας.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Όπως γνωρίζετε, έχει κάνει πρόσφατα δηλώσεις ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας. Όσοι προσπαθούν να αισχροκερδήσουν, θα υποστούν τις συνέπειες.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Αφού έχει γερές βάσεις η ελληνική οικονομία και τα φορολογικά έσοδα αυξήθηκαν σύμφωνα με τους στόχους, γιατί δεν δίνετε το επίδομα θέρμανσης στα 2 εκατομμύρια ανθρώπους που είναι κάτω από το επίπεδο της φτώχειας;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έχουμε τοποθετηθεί πολλές φορές σε αυτό το θέμα.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Για ποιον βελτιώνεται η οικονομία, κ. Εκπρόσωπε;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Για όλους τους Έλληνες πολίτες.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Αυτό ακριβώς δεν γίνεται. Γίνεται για τους λίγους.

ΓΑΡΓΑΛΑΚΟΣ: Θα ήθελα να μας πληροφορήσετε, αν έχει γίνει κάποιος τυπικός ή άτυπος εσωτερικός έλεγχος στο Υπουργείο Πολιτισμού από τον οποίο να προκύπτουν, έστω ίχνη ατασθαλιών, με δεδομένο ότι η τέως επικεφαλής της Υπηρεσίας Διαχειριστικού Ελέγχου του Υπουργείου υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι ο κ. Ζαχόπουλος την πίεζε να υπογράψει συμβάσεις μη σύννομες και μάλιστα, κατά τους ισχυρισμούς της, μη σύννομες χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες συμβάσεις και ο νομικός σύμβουλος του Υπουργείου.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Εγώ απάντησα, όπως είπα και χθες σε σχετική ερώτηση, για τις καταθέσεις οι οποίες γίνονται στον ανακριτή, διότι βάσει του νόμου, οι καταθέσεις αυτές έχουν το χαρακτήρα της εμπιστευτικότητας. Συνεπώς, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, αν τα αποδιδόμενα --χωρίς καμία πρόθεση εκ μέρους μου να θέσω σε αμφιβολία την αξιοπιστία των Μέσων Ενημέρωσης-- είναι αυτά που όντως κατέθεσαν οι μάρτυρες.

ΓΑΡΓΑΛΑΚΟΣ: Έλεγχος επί της ουσίας έχει γίνει, εσωτερικός, στο Υπουργείο, από την κυβέρνηση, να δει αν έστω υπάρχουν ίχνη ατασθαλιών;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Γίνονται πάντοτε έλεγχοι στα Υπουργεία.

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, ωστόσο, η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι τα στοιχεία που παρουσιάζει για την κατάσταση της οικονομίας είναι εν πολλοίς πλασματικά.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Είναι γνωστό σε ποια ζοφερή κατάσταση παρέδωσε την ελληνική οικονομία το σημερινό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά από τα χρόνια που βρέθηκε στην εξουσία.

Α. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Στο προηγούμενο ερώτημα, είπατε ότι γίνονται πάντα έλεγχοι στα Υπουργεία. Έχει προκύψει κάτι από τον έλεγχο που φαντάζομαι ότι έχει γίνει και στο Υπουργείο Πολιτισμού;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν μου είναι γνωστό κάτι τέτοιο.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Είπατε προηγουμένως ότι οι έρευνες που διεξάγονται στο Υπουργείο Πολιτισμού έχουν το χαρακτήρα εμπιστευτικότητας.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν είπα αυτό.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Αλλά;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Είπα ότι οι καταθέσεις κατά τη διάρκεια μιας ανάκρισης περιβάλλονται, έχουν το χαρακτήρα της εμπιστευτικότητας. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν νομίζω ότι επιδέχεται την οποιαδήποτε αμφισβήτηση.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Ωραία, τότε να συνεχίσω την ερώτηση. Τον ίδιο χαρακτήρα εμπιστευτικότητας, εκτός από την ανάκριση, έχουν και οι έρευνες που διεξάγονται από δυνάμεις που σχετίζονται με το Υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης για την απόσυρση του επίμαχου υλικού που έχει να κάνει με τις ιδιωτικές στιγμές του κ. Ζαχόπουλου;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν κατάλαβα, ειλικρινά, το περιεχόμενο της ερώτησης.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Εγώ σας καλώ να επιβεβαιώσετε ή να διαψεύσετε την είδηση που αναγράφεται σήμερα σε εφημερίδα ότι κάποιοι από το Υπουργείο Εσωτερικών, ενδεχομένως δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί, έχουν εξαμοληθεί  θα έλεγα εγώ-- προκειμένου να βρουν το υπόλοιπο υλικό της επίμαχης κασέτας που σχετίζεται με τις ροζ ιστορίες του κ. Ζαχόπουλου.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Η θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου δεν είναι, βεβαίως, να σχολιάζει διάφορα σενάρια τα οποία αναγράφονται υπό την επήρεια φαντασιοπληξίας.

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, απασχολεί την κυβέρνηση, σας προβληματίζει η ύπαρξη άλλου υλικού, πέραν του γνωστού DVD, το οποίο παραδόθηκε στον ανακριτή και που, όπως αποδεικνύεται, πρόκειται για συρραφή αποσπασμάτων;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έχει εξαντληθεί το θέμα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι.

ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ: Υπάρχουν επιστολές του κ. Τατούλη στον Πρωθυπουργό με τις οποίες κατήγγειλε κακοδιαχείριση στο Υπουργείο Πολιτισμού;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Και σε αυτά τα θέματα έχουν δοθεί απαντήσεις.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Η κυβέρνηση αποκαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο για να δικαιολογήσει ότι ο κ. Ανδριανός δεν κατονομάζει τον κομιστή του DVD. Και μάλιστα, επικαλείται το συγκεκριμένο άρθρο του Καταστατικού της ΕΣΗΕΑ. Όμως, αμέσως μετά, το Καταστατικό της ΕΣΗΕΑ σημειώνει ότι κάθε μέλος που διορίζεται σε οποιαδήποτε μετακλητή θέση δεν μπορεί να δημοσιογραφεί. Ο κ. Ανδριανός είναι μετακλητός, αποσπασμένος, σύμφωνα με ΦΕΚ της 15 Σεπτεμβρίου 2004 από τη δημοτική επιχείρηση του Δήμου της Αθήνας.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έχει απαντήσει ο κ. Ρουσόπουλος.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Όχι. Δεν έχει απαντήσει. Είναι μετακλητός υπάλληλος και δεν δικαιούται να δημοσιογραφεί. Επιμένετε ότι έχει ακόμη δημοσιογραφικό απόρρητο;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έχουμε απαντήσει με απόλυτα επαρκή τρόπο σε αυτό το θέμα.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Η υπόθεση αυτή με τα ροζ DVD έχει χαρακτήρα εθνικό ή όπως θα λέγαμε, εθνικής ασφάλειας; Σχετίζεται με ζητήματα εθνικής ασφάλειας; Πολύ απλά, αν σχετίζεται με ζητήματα εθνικής σημασίας η ιστορία του κ. Ζαχόπουλου.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν βλέπω καμία τέτοια σύνδεση.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Συμμερίζεστε τις εκτιμήσεις ότι η υπόθεση Ζαχόπουλου λειτουργεί παραλυτικά για το έργο της κυβέρνησης;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ρωτήθηκα, χθες, αν θυμάμαι και σας είπα ότι η κυβέρνηση δεν λειτουργεί με βάση τα όσα γράφουν κατά ανάγκη ή τα όσα σχολιάζονται στα ΜΜΕ. Η κυβέρνηση ...

ΚΑΚΑΛΗΣ: Το κλίμα δεν σας επηρεάζει;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Μου επιτρέπετε να ολοκληρώσω, παρακαλώ; Η κυβέρνηση έχει συγκεκριμένο έργο στα πλαίσια του προγράμματος το οποίο είχε εξαγγείλει, όπως γνωρίζετε, εγκαίρως προς τους Έλληνες πολίτες και για το οποίο οι Έλληνες πολίτες της ανανέωσαν την εντολή να κυβερνήσει τη χώρα για άλλα τέσσερα χρόνια. Η κυβέρνηση προχωρεί στην υλοποίηση αυτού του έργου. Υπάρχουν πάρα πολλές πρωτοβουλίες, όπως φαίνεται άλλωστε καθημερινά, αλλά και από την κατάθεση νομοσχεδίων στη Βουλή, που αποδεικνύουν πέρα από οποιαδήποτε αμφισβήτηση ότι η λειτουργία της κυβέρνησης συνεχίζεται ανεμπόδιστα.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Εγώ θα επιμείνω, όμως, πέρα από τη λειτουργία της κυβέρνησης, από τη στιγμή που εσείς παραπέμπετε στις έρευνες της Δικαιοσύνης, μια απλή ερώτηση: Για ποιο λόγο ο κ. Ανδριανός επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο και δεν διευκολύνει τις έρευνες της Δικαιοσύνης για την αποκάλυψη, ενδεχομένως, κυκλώματος εκβιαστών;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Η συμπεριφορά του κ. Ανδριανού κατατείνει ακριβώς προς τα εκεί: Να διευκολύνει το έργο και την έρευνα την οποία διεξάγει η Δικαιοσύνη. Γι` αυτό, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Εγώ δεν αμφισβητώ αυτό. Εγώ άλλο λέω: Για ποιο λόγο δεν υποδεικνύει τον προμηθευτή, κάτοχο του DVD;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έχουμε απαντήσει.

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, από τη μια ο κ. Ανδριανός κάνει λόγο για δημοσιογράφο χωρίς να τον κατονομάζει. Από την άλλη, στελέχη του κόμματος καθημερινά λένε ότι ο Τύπος κρατά ψηλά το θέμα του κ. Ζαχόπουλου, χωρίς να υπάρχει λόγος. Τώρα, έχουμε και δηλώσεις κορυφαίας Υπουργού ότι ο «διάολος αδίκως μας κυνηγά». Τι απαντάτε σε όσους υποστηρίζουν...

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Επαναλαμβάνετε πάλι το τελευταίο τμήμα της ερώτησης γιατί δεν άκουσα;

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ: Φέρεται να έχει κάνει κάποιες δηλώσεις η κ. Μπακογιάννη ότι ο «διάολος αδίκως μας κυνηγά».

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν τις γνωρίζω.

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ: Ναι. Σας είπα και τα προηγούμενα. Όλα αυτά, κάποιοι λένε ότι γίνεται μια προσπάθεια της κυβέρνησης να δαιμονοποιήσει τα Μέσα.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν υπάρχει καμία τέτοια προσπάθεια. Όπως γνωρίζετε, εδώ είμαστε, κάθε ημέρα συναντιόμαστε, κάθε ημέρα επικοινωνούμε, κάθε ημέρα απαντούμε ο κ. Ρουσόπουλος και εγώ στα τηλεφωνήματά σας, κάθε ημέρα είμαστε διαθέσιμοι και εμείς ως εκπρόσωποι της κυβέρνησης και όλα τα μέλη της κυβέρνησης σε όσα ερωτήματα μας υποβάλλετε.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Επειδή είπατε ότι ο κ. Ανδριανός διευκολύνει τις (δεν ακούγεται)

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Είπα ότι η συνολική συμπεριφορά του κ. Ανδριανού αποδεικνύει ακριβώς την πρόθεση της κυβέρνησης, την πρόθεση του κ. Ανδριανού να διευκολύνει την έρευνα, η οποία διεξάγεται από τη Δικαιοσύνη.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Ωραία. Στην πρόθεση του κ. Ανδριανού είναι, όπως αναφέρεται και σε φιλικά προσκείμενες προς την κυβέρνηση εφημερίδες, να κατονομάσει όταν κληθεί την ερχόμενη εβδομάδα ή όποτε κληθεί τον κομιστή του επίμαχου υλικού;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις. Δεν γνωρίζω να υπάρχει καμία ειδοποίηση (προς τον κ. Ανδριανό).

ΚΑΚΑΛΗΣ: Επειδή μιλήσατε για πρόθεση.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Η πρόθεση αποδεικνύεται από τις πράξεις...

ΚΑΚΑΛΗΣ: Το ακριβώς αντίθετο έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: ... τις συγκεκριμένες ενέργειες οι οποίες έχουν γίνει. Σε υποθετικές ερωτήσεις δεν πρόκειται να απαντήσω.

ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ: Με αφορμή τις προχθεσινές δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη. Έκανε καλά η υπουργός Εξωτερικών και αναφερόταν όντως στον κ. Σαρκοζί όπως φέρεται να είπε στους συναδέλφους που καλύπτουν την επίσκεψη του Πρωθυπουργού;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Το εξαντλήσαμε το θέμα από χθες.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Σε ένα άλλο θέμα. Εξετάζει η Κυβέρνηση το ενδεχόμενο επιστράτευσης των εργαζομένων στον Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης μετά την παρέμβαση του ΝΑΤΟ που μέσω του Γάλλου πρόξενου στην Θεσσαλονίκη ζητά από τη διοίκηση του λιμανιού να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Πρώτον, δεν υπάρχει καμία ιδιωτικοποίηση, για να θέσουμε το θέμα στην ορθή του βάση.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Το ξεπούλημα...

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Σας παρακαλώ. Αν εσείς δεν ξέρετε τους όρους ακριβώς, θα μου επιτρέψετε να τους διευκρινίσω. Υπάρχει παραχώρηση εκμετάλλευσης συγκεκριμένων χώρων στα λιμάνια για συγκεκριμένο χρονική περίοδο.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Διπλωματική έκφραση του ξεπουλήματος.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Αυτή είναι δική σας ερμηνεία, την οποία βεβαίως δεν συμμερίζομαι και δεν συμμερίζεται και η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών όχι μόνο της Ελλάδος, αλλά και απανταχού του κόσμου, που ξέρει πώς λειτουργούν αυτά τα πράγματα.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Θα μου επιτρέψετε, όμως, να εκφράζομαι όπως θέλω εγώ.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν θα το αμφισβητήσω αυτό το δικαίωμα, αλλά θα μου επιτρέψετε και εμένα να ολοκληρώνω τις απαντήσεις μου.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Δεν μου απαντήσατε επί της ουσίας, αν εξετάζετε το ενδεχόμενο επιστράτευσης.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν έχει συζητηθεί κανένα τέτοιο θέμα.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Για την ίδια την παρέμβαση του προξένου τι έχετε να πείτε;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν γνωρίζω τα πραγματικά περιστατικά. Εκείνο το οποίο εγώ γνωρίζω είναι ότι η προσπάθεια η οποία γίνεται από την σημερινή κυβέρνηση και από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είναι να αναπτυχθούν τα ελληνικά λιμάνια προς όφελος και της οικονομίας και των Ελλήνων πολιτών και των εργαζομένων στα λιμάνια. Κάποιοι δεν θέλουν αυτή την ανάπτυξη.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Εγώ θα επιμείνω στο θέμα της ιστορίας Ζαχόπουλου. Πιστεύει η κυβέρνηση ότι βρίσκεται μπροστά σε μια καλοσχεδιασμένη απόπειρα εκβιασμού ανώτατου πολιτειακού παράγοντα και συγκεκριμένα του Πρωθυπουργού;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν μπορώ, σε καμία περίπτωση, να σας παρακολουθήσω σε αυτές τις ερωτήσεις επιστημονικής πολιτικής φαντασίας τις οποίες διατυπώνετε.

ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ: Με αφορμή και την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη αξιωματική αντιπολίτευση και τη Δικαιοσύνη, το Σώμα των Δικαστών, υπάρχει μια επιστολή του κ. Χατζηγάκη προς το ΣτΕ, η οποία φαίνεται ότι προκαλεί κάποιες αντιδράσεις. Έχετε κάποιο σχόλιο γι αυτό;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν γνωρίζω την επιστολή. Εγώ εκείνο το οποίο γνωρίζω είναι ότι με απαράδεκτο τρόπο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο αρχηγός του κ. Παπανδρέου επιτίθενται εναντίον της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.

Σας ευχαριστώ.

Καλό Σαββατοκύριακο.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Friday, 11 January 2008 - 13:41:10 UTC