Visit the Hellenic Ministry of National Defence (MOD) Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 09-01-22

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

Διεύθυνση Πληροφόρησης

Τμήμα Δημοσιογραφικών Καλύψεων

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009

Αριθμός Δελτίου: 181987930

Έκδοση 1

brf2201

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 2009

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ

ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΝΤΩΝΑΡΟ

Καλημέρα.

Παρακαλώ τις ερωτήσεις σας.

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ: Κύριε Εκπρόσωπε, υπήρξε σήμερα μια συνάντηση του κ. Παπαθανασίου με τον κ. Σουφλιά. Ο κ. Παπαθανασίου επισκέφθηκε τον κ. Σουφλιά στο ΥΠΕΧΩΔΕ. Έχετε να μας πείτε κάτι περισσότερο γι` αυτή τη συνάντηση; Μίλησαν για το θέμα της αύξησης των δημοσίων επενδύσεων, για τους αγρότες... ;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο της συνάντησης. Οι συναντήσεις, όμως, των Υπουργών μεταξύ τους είναι κάτι πολύ φυσικό. Οι Υπουργοί ανταλλάσσουν συναντήσεις, όπως και έχουν συνέχεια τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ τους.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Εκπρόσωπε, το ύψος των αιτημάτων των αγροτών θα φθάσει τα 500 εκατομμύρια ευρώ. Με δεδομένο ότι η κυβέρνησή σας και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει πει ότι εν πάση περιπτώσει να δουν τα αιτήματα και να ικανοποιηθούν τα αιτήματα, πώς σκοπεύει η κυβέρνησή σας εν μέσω ύφεσης να καλύψει αυτό το ποσό;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Με τον τρόπο τον οποίο σας είπα χθες και με τον τρόπο στον οποίο αναφέρθηκε σήμερα ο κ. Χατζηγάκης στη Βουλή των Ελλήνων. Όταν υπάρξει κάτι καινούργιο, θα το πληροφορηθείτε. Όλα θα γίνουν με πλήρη σεβασμό στο κοινοτικό πλαίσιο και στα πλαίσια των δυνατοτήτων που έχει η χώρα μας, η ελληνική οικονομία, εν μέσω μιας διεθνούς οικονομικής κρίσης, της οποίας τις διαστάσεις και το χαρακτήρα έχω περιγράψει, πολλές φορές, τις τελευταίες ημέρες.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Εκπρόσωπε, ωστόσο, οι αγρότες λένε ότι αυτό το ποσό μαζεύτηκε γιατί τόσα χρόνια η κυβέρνησή σας δεν έκανε τίποτε. Εάν λοιπόν πάμε με αυτή τη λογική σε όλες τις τάξεις, οι οποίες σήμερα διεκδικούν διάφορα ποσά και την ικανοποίηση των αιτημάτων, γιατί πέντε χρόνια η κυβέρνηση δεν έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, δεν μπορείτε σήμερα να έρχεστε και να επικαλείστε συνεχώς την οικονομική ύφεση.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Αυτά είναι δικά σας λόγια, τα οποία εγώ δεν χρησιμοποίησα και βεβαίως ...

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ: Τα λένε οι αγρότες αυτά, για τα 500...

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Βεβαίως και δεν συμμερίζομαι. Η κυβέρνηση έχει κάνει πάρα πολλά για όλους τους Έλληνες πολίτες, συνολικά για την ελληνική κοινωνία, συνολικά επίσης για την ελληνική οικονομία. Συγκεκριμένα για τους αγρότες - -όπως σας είπα και πριν από λίγες ημέρες, στο τέλος της περασμένης εβδομάδας- - ήδη στο τέλος της χρονιάς που μας πέρασε, το 2008, ανακοινώθηκαν συγκεκριμένα μέτρα στήριξης του εισοδήματος του αγροτικού κόσμου, συγκεκριμένα μέτρα για τη στήριξη ομάδων του ελληνικού πληθυσμού που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Γίνεται, λοιπόν, ακριβώς η αξιολόγηση και έχουμε πει ότι στηρίζονται εκείνοι που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, οι οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστεροι. Όλα τα άλλα τα οποία κυκλοφορούν περί συγκεκριμένων ποσών, υπολογισμών, θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι πραγματικά δεν τα συμμερίζομαι. Δεν θα υπεισέλθω σε καμιά τέτοια συζήτηση γύρω από το ύψος, ούτε των αιτημάτων, ούτε και των πρωτοβουλιών, των μέτρων, τα οποία θα ανακοινωθούν, όταν αποφασισθούν.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Παρόλο που δέχομαι - -και αυτό είναι μια προσωπική εκτίμηση- - ότι αυτή τη φορά η κυβέρνηση έδρασε και έδρασε προς τη σωστή κατεύθυνση, παρόλα αυτά μένει μια απορία να απαντηθεί: Ο ανασχηματισμός και ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ορκίστηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες. Οι αγρότες εδώ και κάποιες ημέρες δημιούργησαν τα μπλόκα, κόβοντας την Ελλάδα στα δύο, που σημαίνει ότι δεν έδωσαν καθόλου πίστωση χρόνου. Δεν είναι λίγο, δεν παρατηρείται κάποια αργοπορία στο ότι έδρασε η κυβέρνηση προς την κατεύθυνση της ικανοποίησης κάποιων αιτημάτων; Δεν θα μπορούσε να αποφευχθεί αυτό, δηλαδή, πριν;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν μπορώ να αντιληφθώ το ερώτημά σας. Το δεύτερο σκέλος του ερωτήματός σας είναι σε αντίφαση με την πρώτη διαπίστωση την οποία κάνατε.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έδρασε, αλλά έδρασε αργά. Δεν μπορούσε να τα αποφύγουμε αυτά;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Σημασία έχει ότι, όπως σας είπα και χθες, μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο καταγράφονται και μελετώνται τα αιτήματα τα οποία, εν προκειμένω, οι αγρότες αλλά και άλλες ομάδες του ελληνικού πληθυσμού υποβάλλουν, προβάλλουν, καταθέτουν με διάφορους τρόπους. Αξιολογούνται και εξετάζουμε τις δυνατότητες τις οποίες έχουμε και από το κοινοτικό πλαίσιο και από την ελληνική οικονομία, προκειμένου κάποια από αυτά τα αιτήματα, να ικανοποιηθούν. Όταν υπάρξει κάτι, θα το πληροφορηθείτε.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Να ρωτήσω όμως κάτι. Αυτό εδράζεται στο γεγονός ότι αν η κυβέρνηση είχε πρόθεση έτσι και αλλιώς να ικανοποιήσει αυτά τα αιτήματα, οι αγρότες δεν θα πήγαιναν δύο εβδομάδες μετά την ορκωμοσία του νέου Υπουργού να κλείσουν τις εθνικές οδούς. Δεν έχουν προηγούμενα με τον κ. Χατζηγάκη, θέλω να πω.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ό,τι είχα να πω για το θέμα, το είπα.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Είπατε προηγουμένως ότι όλα θα γίνουν στο πλαίσιο το κοινοτικού και των αντοχών του προϋπολογισμού. Αλλά αυτό ακριβώς δεν γινόταν μέχρι τώρα; Έτσι δεν αντιμετώπιζε η κυβέρνηση τα αιτήματα, όχι μόνο των αγροτών, αλλά συνολικότερα; Αλλά ειδικά για τους αγρότες, μέσα σε αυτό το πλαίσιο δεν κινούνταν; Αυτή η αναφορά σας σημαίνει ότι δεν υπάρχουν δηλαδή, είναι πολύ στενά τα περιθώρια και μόνο ψίχουλα περισσεύουν για τους αγρότες;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Θα επαναλάβω τι είπε ο κ. Χατζηγάκης στη Βουλή, όταν από εκπρόσωπο συγκεκριμένου κόμματος χρησιμοποιήθηκε η ίδια ακριβώς φρασεολογία, με αυτή που χρησιμοποιήσατε και εσείς, μόλις τώρα. Είπε ο κ. Χατζηγάκης ότι «αυτό που χαρακτηρίζετε «ψίχουλα» θα είναι μια στήριξη που θα βγει από το αίμα του ελληνικού λαού». Δεν πρόκειται να μπω καθόλου σε περιπτωσιολογία...

ΚΑΚΑΛΗΣ: Καθόλου περιπτωσιολογία. Τα περιθώρια, λέω που λέτε σε αυτά τα πλαίσια, ποια είναι;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Τα πλαίσια είναι γνωστά και όποιος κάνει...

ΚΑΚΑΛΗΣ: Τα περιθώρια, ποια είναι;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Τα περιθώρια στα οποία κινούνται όλες οι ευρωπαϊκές οικονομίες - -και όποιος θέλει να μην το καταλαβαίνει, δεν θα το καταλάβει στον αιώνα τον άπαντα- - είναι συγκεκριμένα. Παρόλα ταύτα, η ελληνική κυβέρνηση έχει αποδείξει, στην πράξη, ότι με την κοινωνική ευαισθησία που τη διακρίνει, ανταποκρίνεται στα αιτήματα των τμημάτων του ελληνικού πληθυσμού - -πρώτα απ` όλα- - που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες, που είναι οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστεροι.

ΜΠΑΛΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, ο Πρωθυπουργός, σε συγχαρητήρια επιστολή που έστειλε στον Μπάρακ Ομπάμα, λέει πως προσβλέπει σε μια συνάντηση. Θέλω να σας ρωτήσω, εάν έχει ξεκινήσει κάποια προεργασία, ώστε ο κ. Καραμανλής να ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον και αν ναι, πότε τοποθετείται αυτή η επίσκεψη.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

ΜΠΑΛΗΣ: Χθες, ο κ. Αλμούνια, αλλά και ο κ. Γιούνκερ, είπαν ότι αφενός η Ελλάδα δεν χρειάζεται να προσφύγει σε κάποιο διεθνή οργανισμό για να εξυπηρετήσει το δανεισμό, όπως επίσης και ότι δεν ανησυχούν, τουλάχιστον οι δύο αξιωματούχοι, σε ό,τι αφορά στη διαφορά των spread για το δανεισμό του ελληνικού Δημοσίου. Αφού, λοιπόν, υπάρχουν αυτές οι καθησυχαστικές δηλώσεις, γιατί μετ` επιτάσεως ζητούν πρόσθετα μέτρα από την ελληνική κυβέρνηση; Γιατί αυτό έγινε χθες.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Εγώ γνωρίζω τις δηλώσεις τις οποίες έκαναν οι δύο εν λόγω Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, ο κ. Αλμούνια και ο κ. Τρισέ, αν δεν με απατά η πληροφόρησή μου, κατά τη διάρκεια συζήτησης που έγινε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αναφέρθηκαν, σε κάποια ερώτηση που τους υποβλήθηκε, ειδικά στην Ελλάδα. Και αναφέρθηκαν και γενικότερα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης που έχουν κάποια προβλήματα - -όπως έχει και η Ελλάδα και δεν σας το αποκρύψαμε ποτέ- - με το έλλειμμα. Η Ελλάδα δεν είναι η μοναδική χώρα. Αντιθέτως, είναι μια από τις περισσότερες χώρες που έχουν υπερβολικό έλλειμμα ή προβλέπεται να έχουν υπερβολικό έλλειμμα. Όλες οι χώρες μαζί, λοιπόν, θα λάβουν εκείνα τα μέτρα τα οποία χρειάζονται, το έχουμε πει, ώστε σταδιακά, με τη σταδιακή δημοσιονομική προσαρμογή, με ευελιξία, αλλά και με κοινωνική ευαισθησία οι υποχρεώσεις που έχουν όλες οι χώρες - -και φυσικά η δική μας- - προς το Σύμφωνο Σταθερότητας να εκπληρωθούν και οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης, για τους Έλληνες πολίτες, να αμβλυνθούν. Αυτά τα δύο πράγματα πάνε χέρι-χέρι.

ΜΑΝΗ: Κύριε Εκπρόσωπε, σύμφωνα με τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ, ένα από τα μέτρα που συζητούνται για τη στήριξη των αγροτών είναι το πάγωμα των χρεών τους προς την Αγροτική Τράπεζα. Τώρα, άλλοι λένε για μήνες, άλλοι για χρόνο, άλλοι για δύο χρόνια, να το δούμε. Θέλω να ρωτήσω, η Αγροτική Τράπεζα έχει τέτοιες αντοχές ή επιβεβαιώνετε τις πληροφορίες ότι ένα ποσό από το σχέδιο των 28 δις ευρώ θα δοθεί επιπλέον ως έξτρα στην Αγροτική Τράπεζα;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν έχω να πω τίποτε για φημολογίες σχετικά με τέτοια μέτρα.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ: Οι αγρότες της αντιπολίτευσης, δηλαδή αυτοί που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση, κατηγορούν τους αγρότες οι οποίοι ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία, ότι με πλάγιους και δόλιους τρόπους προσπαθούν να σπάσουν τα μπλόκα. Είναι τακτική της κυβέρνησης, δηλαδή θεωρεί η κυβέρνηση ότι μπορεί έτσι να λύσει το πρόβλημα;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν γνωρίζω σε τι αναφέρεστε. Αν υπάρχουν τέτοιες πληροφορίες ή αν υπάρχουν τέτοιες φήμες οι οποίες διακινούνται, δεν έχουν κάποια σχέση με την κυβέρνηση.

ΦΑΝΙΔΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την παρουσία στα μπλόκα των αγροτών βουλευτών της; Ο κ. Χαρακόπουλος ήταν εκεί. Θέλω να πω, δημιουργεί πρόβλημα ή κάτι άλλο; Το σχόλιό σας.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για το θέμα των ενταξιακών συζητήσεων της FYROM στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Είναι γνωστή η θέση μας για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι γνωστή η θέση την οποία έχει η Ευρωπαϊκή Ένωση επί του θέματος. Και εκείνο το οποίο απομένει είναι να προσέλθει και η άλλη πλευρά, δηλαδή η κυβέρνηση της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, με τρόπο εποικοδομητικό, στις διαπραγματεύσεις, οι οποίες γίνονται, υπό τη σκέπη του ΟΗΕ, για την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής ονομασίας. Αυτή είναι η προϋπόθεση, προκειμένου να πραγματοποιηθεί - -όπως είπε και ο Πρωθυπουργός μόλις την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή- - ο ευρωατλαντικός προσανατολισμός της γειτονικής χώρας. Αυτές είναι οι προϋποθέσεις τις οποίες θέτει η Ευρώπη. Αυτές είναι οι προϋποθέσεις τις οποίες έχει αποδεχθεί η Βορειοατλαντική Συμμαχία. Ομόφωνες αποφάσεις και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Σας το υπενθυμίζω.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ: Γνωρίζουμε ότι ο προϋπολογισμός τον οποίο είχε καταθέσει ο κ. Λιάπης, για τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακροπόλεως έφθανε στα 6 εκατ. ευρώ. Και γνωρίζουμε ότι ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να μειώσει κατά το ήμισυ αυτόν τον προϋπολογισμό. Εάν τελικά ο Υπουργός δεν τα καταφέρει, εν μέσω ύφεσης το ελληνικό κράτος θα διαθέσει 6 εκατ. ευρώ για τα εγκαίνια του Μουσείου;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Παραπέμπω στην απάντηση που έδωσα την περασμένη εβδομάδα.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Από το 2000 που οι αγρότες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της εκλογικής δύναμης της Νέας Δημοκρατίας, όπως είπε χθες κυβερνητικός βουλευτής, το αγροτικό εισόδημα έχει μειωθεί κατά το 1/5, 20%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat. Ειδικά το 2008 μειώθηκε κατά 7,1%, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία πάντα. Μπορείτε να μας πείτε ένα λόγο γιατί να συνεχίσουν οι αγρότες να ψηφίζουν τη Νέα Δημοκρατία;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Διότι η σημερινή κυβέρνηση είναι εκείνη που βρίσκεται συνέχεια, τα τελευταία πέντε χρόνια, κοντά σε όλες τις ομάδες του ελληνικού πληθυσμού, σε όλα τα τμήματα του ελληνικού πληθυσμού. Ραχοκοκαλιά της Νέας Δημοκρατίας είναι οι Έλληνες πολίτες. Όλοι οι Έλληνες πολίτες.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Υπήρχε κάποια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, χθες;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Όπως γνωρίζετε, δεν αναφέρομαι σε τηλεφωνικές συνομιλίες του Πρωθυπουργού.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν το διαψεύδετε όμως;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν αναφέρομαι ποτέ σε τηλεφωνικές συνομιλίες του Πρωθυπουργού. Έχω πει επανειλημμένως ότι ο Πρωθυπουργός ομιλεί στο τηλέφωνο, πολύ συχνά, με τους Υπουργούς. Μην κάνουμε θέμα και μη δίνουμε χαρακτήρα είδησης στα αυτονόητα.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ: Επειδή η εικόνα από τη χώρα, η οποία εν πάση περιπτώσει είναι κομμένη στη μέση, έχει αρχίσει και βγαίνει και στο εξωτερικό, και γι` αυτό ευθύνεται το ΠΑΣΟΚ κ. Εκπρόσωπε; Ή τα κόμματα της αντιπολίτευσης;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ: Και επειδή, συνήθως, όταν γίνεται κάτι και βγαίνει η εικόνα της χώρας προς τα έξω, ευθύνονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Σας ερωτώ...

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Αυτά που έχω πει είναι πολύ συγκεκριμένα.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ: Αυτή η εικόνα, η οποία παρουσιάζει η χώρα μας αυτή τη στιγμή και η οποία εμφανίζεται και σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, και για αυτό ευθύνονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έχω απαντήσει.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ: Όχι, δεν έχετε απαντήσει κ. Εκπρόσωπε...

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δικαίωμά σας να το πιστεύετε.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Επειδή η ραχοκοκαλιά της κυβέρνησης είναι οι Έλληνες πολίτες και επειδή έχει κάνει πάρα πολλά για την ελληνική κοινωνία, όπως είπατε, η κυβέρνηση, μπορείτε να μας το εξηγήσετε για τα ευρήματα του «ευρωβαρόμετρου», σύμφωνα με τα οποία το 90% είναι δυσαρεστημένο για την οικονομία, το 92% είναι απογοητευμένο για την κατάσταση στην απασχόληση και το 77% έχει έλλειψη εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Όπως γνωρίζετε, δεν σχολιάζω ευρήματα σφυγμομετρήσεων.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Από πού αντλείτε τα συμπεράσματά σας τότε για τις εκτιμήσεις σας;

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ: Θα επανέλθω στην ερώτηση του κ. Φανίδη. Επιτρέψτε μου, αλλά εγώ δεν κατάλαβα γιατί δεν σχολιάζετε ότι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στα μπλόκα των αγροτών.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έχω απαντήσει.

Σας ευχαριστώ.

" Η καθημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου δεν θα πραγματοποιηθεί, αύριο, Παρασκευή 23/1, λόγω της διεξαγωγής της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Thursday, 22 January 2009 - 16:20:38 UTC