Browse through our Interesting Nodes on Greek Advertizing & Production Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 17 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek, 96-11-22

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ 22.11.96

O υπουργός Εξωτερικών Θ.Πάγκαλος επανέλαβε χθές ότι οι θέσεις της Ελλάδος για τις σχέσεις με την Τουρκία είναι πάγιες και ότι "δεν πρόκειται να αποδεχθούμε λύση πακέτο εφ΄όλης της ύλης". Υπογράμμισε ότι η χώρα μας δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για όλα τα θέματα και πρόσθεσε πώς αν η Τουρκία θέλει μπορεί να προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο για το θέμα των βραχονησίδων και της υφαλοκρηπίδας.

Επερώτηση πρός τον υπουργό Εξωτερικών κατέθεσαν δέκα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας,με την οποία ζητούν να μάθουν ποιά είναι η εθνική εξωτερική πολιτική.Κατηγορούν τον κ.Πάγκαλο ότι ακολουθεί αλλοπρόσαλλη εξωτερική πολιτική ,που "θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα".

Στη συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών "απάντησε" ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, λέγοντας, ότι η Νέα Δημοκρατία είχε επισημάνει την αντιφατικότητα της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης και γι΄αυτό είχε ζητήσει τη σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών,ώστε να χαραχθεί ενιαία εθνική εξωτερική πολιτική.

Οι διάφορες πρωτοβουλίες στο Κυπριακό, η εθνική στρατηγική, καθώς και το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα, κυριάρχησαν στις συνομιλίες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας, Ακη Τσοχατζόπουλο, στις οποίες συμμετείχε, ο Κύπριος ομόλογός του, Κώστας Ηλιάδης. Σε δηλώσεις του μετά από τη συνάντηση, ο κ. Τσοχατζόπουλος, τόνισε ότι είχε μία πολύ ουσιαστική συζήτηση με τον Κύπριο Πρόεδρο, κατά την οποία του δόθηκε η δυνατότητα να πληροφορηθεί, από πρώτο χέρι, για τις εξελίξεις των διαφόρων προτάσεων ή πρωτοβουλιών που προωθούνται ή ''σκέφτονται ορισμένοι να προωθήσουν''. Από την πλευρά του, όπως είπε, ενημέρωσε τον κ. Κληρίδη για την κατεύθυνση της εθνικής στρατηγικής, η οποία επιχειρείται να προωθηθεί με κάθε τρόπο. Ο Ελληνας Υπουργός πρόσθεσε ότι διερευνήθηκαν και τρόποι με τους οποίους το αμυντικό δόγμα θα μπορέσει να έχει μία αποτελεσματικη προοπτική.

"Η δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, η οποία θα κατοχυρώνει τα δικαιώματα όλων των Κυπρίων είναι πάντοτε ο στόχος του Ελληνισμού". Αυτό δήλωσε, μετά τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, ο υπουργός Εθνικής ΄Αμυνας, ΄Ακης Τσοχατζόπουλος. Ο κ. Τσοχατζόπουλος σημείωσε ότι η διασφάλιση της αμυντικής επάρκειας της Κύπρου και η προοπτική ένταξής της στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση ανοίγουν ένα ρεαλιστικό δρόμο προς την επίλυση του Κυπριακού, ενώ επισήμανε ότι "χωρίς κόπο και προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα, τέτοιοι στόχοι δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν". Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, αφού εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής ΄Αμυνας, υπογράμμισε την ανάγκη "για απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών και για αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων".

Δεν θα αποποινικοποιηθεί η χρήση των ναρκωτικών, υπογράμμισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ευάγγελος Γιαννόπουλος στη Βουλή. "Δεν θα επιτρέψουμε να πουλιέται το χασίς ελεύθερα στα περίπτερα" είπε με χαρακτηριστικό τρόπο ο κ. Υπουργός, αφού έχει αποδειχθεί οτι το 93% των χρηστών ηρωϊνης ξεκίνησαν με χασίς. Ο κ.Γιαννόπουλος χαρακτήρισε συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη όσα λέγονται και γράφονται για προώθηση αυστηρότερης νομοθεσίας για τους χρήστες. Ενώ δεσμεύτηκε οτι θα επισπευσθούν οι διαδικασίες για την αποφυλάκιση επτακοσίων τοξικομανών που βρίσκονται στις φυλακές.

Τέσσερις Αλβανοί υπήκοοι, από τους οποίους οι τρεις διαφεύγουν τη σύλληψη, ήταν οι δράστες της απαγωγής του 22χρονου Διαμαντή Τζαμπάζη στις 29 Αυγούστου. Ο νεαρός μεταφέρθηκε από τους απαγωγείς του στην Αλβανία και αφέθηκε ελεύθερος μετά από 19 ημέρες, αφού πρώτα οι δράστες απέσπασαν το ποσό των 150 εκατομμυρίων δρχ. από τους γονείς του νεαρού. Δράστες είναι ο 18χρονος Ηλίας ή Αλέξανδρος ή Dolores (όνομα) Mucios ή Muco ή Tona (επίθετο) από την Αχρίδα, κάτοικος Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνελήφθη, ο 24χρονος αδελφός του Kledi ή Αντώνης, ο 28χρονος Χρήστος ή Βασίλης (όνομα) Tika ή Γκούσος (επίθετο) και άτομο που φέρει το όνομα Κιέντι, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος σύμφωνα με τον πρώτο δράστη είναι δραπέτης φυλακών. Η άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της υπόθεσης ξετυλίχτηκε, όταν μετά από παρακολούθηση συνελήφθη ο πρώτος δράστης και βρέθηκαν στην κατοχή του έξι από τα προσημειωμένα δεκαχίλιαρα που είχαν δοθεί ως λύτρα.

Περί τους 200 εκ των απολυμένων της GOODYEAR μετέβησαν στην Αθήνα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν -εκ του σύνεγγυς- στην κυβέρνηση. Αρχικά, συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Εργασίας. "Διαδηλώσαμε την αντίθεση μας στην αδιαφορία της κυβέρνησης για το κλείσιμο της μονάδας στη Θεσσαλονίκη", τόνισε στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του σωματείου απολυμένων, Σωτήρης Αϊνατζής. Κατόπιν, το προεδρείο του σωματείου είχε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, κατά τη διάρκεια της οποίας ζήτησε τη δημιουργία ειδικού πλαισίου βοήθειας των απολυμένων. Συγκεκριμένα, πρότειναν την υιοθέτηση ειδικών ρυθμίσεων για την υποστήριξη τους κατά το διάστημα που θα παραμείνουν άνεργοι, καθώς και την ανάληψη δράσης από την κυβέρνηση προκειμένου να εξευρεθούν θέσεις απασχόλησης για τους απολυμένους, στο Δημόσιο ή αλλού.

Οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη μιας συντονισμένης επιχειρηματικής δραστηριότητας μεταξύ των βαλκανικών χωρών, ξεκινούν από την επίτευξη οικονομιών κλίμακος μέσω της δημιουργίας επαρκούς διασύνδεσης και μεταφορικής επικοινωνίας.Με αυτό το σκεπτικό, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χάρης Καστανίδης, θα κηρύξει σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, την έναρξη των εργασιών του πρώτου Διαβαλκανικού Επιχειρηματικού Συνεδρίου Διεθνών Διαμεταφορέων. Μεταξύ άλλων, στόχος του συνεδρίου είναι η προβολή των δυνατοτήτων της Θεσσαλονίκης, ως πύλης της διακίνησης βαλκανικών προϊόντων προς τις χώρες της Μεσογείου, της Μέσης και της Απω Ανατολής.Ο υπουργός θα επαναλάβει ότι η Ελλάδα υποστηρίζει τα αιτήματα των γειτονικών βαλκανικών χωρών για την ανάπτυξη των υποδομών τους και, γενικότερα, για την προετοιμασία της ένταξης τους στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Την ανάγκη ίδρυσης Περιφερειακού Γραφείου Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Θεσσαλονίκη επισημαίνουν οι βουλευτές της ΝΔ, Αχιλλέας Καραμανλής, Κώστας Καραμανλής και Σάββας Τσιτουρίδης και με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Εξωτερικών, Θεόδωρο Πάγκαλο, ζητούν να μάθουν σε ποιες ενέργειες σκοπεύει να προβεί το Υπουργείο, προκειμένου να προωθηθεί το θέμα αυτό στην ΕΕ. Στην ερώτησή τους οι τρεις βουλευτές της ΝΔ χαρακτηρίζουν ''επιβεβλημένη'' την ίδρυση του Περιφερειακού Γραφείου της ΕΕ στη Θεσσαλονίκη, καθώς ''οι πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις στις γειτονικές μας χώρες των Βαλκανίων δημιουργούν νέες προοπτικές για τη συνεργασία τους με την ΕΕ και τη μελλοντική ένταξή τους σ'αυτή''. Σημειώνουν ακόμη, ότι ανάλογα Γραφεία υπάρχουν, πλην των πρωτευουσών, σε σημαντικές πόλεις των κρατών-μελών της ΕΕ, όπως η Βαρκελώνη, η Μασσαλία, το Μιλάνο, το Μόναχο και το Βερολίνο, η Γλασκώβη, το Κάρντιφ, το Εδιμβούργο και το Μπέλφαστ.

"Υπάρχουν πολλά θετικά σημεία στις ανακοινώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός όπως η κατάργηση πολλών φοροαπαλλαγών, η εν γένει προσπάθεια περιορισμού των δημοσίων δαπανών και η αυστηρότερη εισοδηματική πολιτική που επιβάλλεται προκειμένου να μην δημιουργηθούν τάσεις για αύξηση του πληθωρισμού", δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ιάσων Στράτος. Ο κ. Στράτος σημείωσε ότι τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση, επισήμανε ωστόσο ότι με τα μέτρα αυτά επιβαρύνονται υπέρμετρα οι ελληνικές επιχειρήσεις. Στο μεταξύ έντονες αντιδράσεις εκφράζουν για τις κυβερνητικές εξαγγελίες η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ που ανακοίνωσαν 24ωρη απεργία για τις 28 Νοεμβρίου ενώ κινητοποιήσεις σχεδιάζουν για την επόμενη εβδομάδα και οι ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι ζητούν την κατάργηση του φόρου ακίνητης περιουσίας.

Τη λύπη του για τη στάση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας απέναντι στο θέμα της καθιέρωσης δεύτερης βάρδιας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, εκφράζει ο Σύλλογος Ναυτικών Πρακτόρων της πόλης. "Διαπιστώνουμε με έκδηλη ανησυχία ότι το θέμα καθυστερεί. Παρά το γεγονός ότι η σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος θεσσαλονίκης βρίσκεται από μέρες στο υπουργείο, η έγκριση της καθυστερεί για λόγους άγνωστους σε μας", τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου σε επιστολή του προς τον υπουργό, Σταύρο Σουμάκη. "Η στάση αυτή δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά κατά πόσον το αρμόδιο υπουργείο ενδιαφέρεται πραγματικά για την ανάπτυξη και την πρόοδο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερα σήμερα, που η κούρσα του ανταγωνισμού με τα λιμάνια της Ανατολικής Μεσογείου φαίνεται να έχει εισέλθει στην τελική της ευθεία", επισημαίνει ο ίδιος.

Με το ντοκιμαντέρ ''Χριστούγεννα στη Θράκη'' συμμετέχει η ΕΤ3, σε μία ευρωπαϊκή συμπαραγωγή, που θα μεταδοθεί φέτος τις γιορτές από δεκάδες σταθμούς της Ευρώπης. Η συμπαραγωγή αυτή, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγών συμπαραγωγών και συνεργασίας, μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών 39 χωρών της Ευρώπης, που είναι μέλη της CIRCOM, της Πανευρωπαϊκής Ενωσης Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών. Τα ''Χριστούγεννα στη Θράκη'' θα αποτελέσουν τμήμα της εκπομπής ''Χριστούγεννα στην Ευρώπη'', που προβάλλει τα έθιμα, τα τραγούδια και τους χορούς της Γηραιάς Ηπείρου. Στο ντοκιμαντέρ καταγράφονται όλα τα έθιμα, όπως αυτά αναβιώνουν ακόμη και σήμερα σε τρία χωριά του Εβρου, που βρίσκονται κοντά στα σύνορα με την Τουρκία και τη Βουλγαρία, τις μέρες των Χριστουγέννων. Στον Πεντάλοφο, τη Νέα Βύσσα και τα Πετρωτά.

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε χθες το βράδυ με επίκεντρο 10 χιλιόμετρα νότια της Αθήνας.Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Αθήνα και σύμφωνα με τους σεισμολόγους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Παρούσα ως ''Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 1997'', ήταν η Θεσσαλονίκη, σε χώρο της Όπερας του Γκρατς, με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης Συλλογής Βορειοελλαδιτών καλλιτεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Θεσσαλονίκης. Η σημαντική αυτή εκδήλωση για την προβολή της Θεσσαλονίκης οφείλεται στην πρωτοβουλία της Ελληνοαυστριακής Εταιρείας Γκρατς, η οποία έτυχε της θερμής και ενεργού υποστήριξης εκ μέρους του Δημάρχου του Γκρατς, Alfred Stingi και του αντιδημάρχου, υπεύθυνου Πολιτιστικών, Helmut Strobl.

Την ελπίδα ότι οι προσπάθειες του διεθνούς παράγοντα θα είναι πιο αποτελεσματικές για την επίλυση του Κυπριακού, εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύπρου, Γιαννάκης Κασουλίδης, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι για να λυθεί το Κυπριακό πρέπει να υπάρχει πολιτική βούληση και από τις δύο πλευρές στη Μεγαλόνησο. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αποχωρούντος Πρέσβη της Ρωσίας στη Λευκωσία, Μπορίς Ζένκοφ, περί δημιουργίας ψευδαισθήσεων για την άρση του αδιεξόδου στις αρχές του 1997, ο κ.Κασουλίδης τόνισε ότι ''στόχος των πρωτοβουλιών είναι να σπάσει αυτό το αδιέξοδο'' και πρόσθεσε: ''Δε θα πρέπει να αναμένεται ότι οι διάφορες ενδείξεις καλής θέλησης θα γίνονται μόνο από τη μια πλευρά. Αν θα υπάρξει πρόοδος θα πρέπει να αναμένεται ότι και η άλλη πλευρά θα ανταποκριθεί κατά τον ίδιο τρόπο''.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τη βαθειά ανησυχία της για τις παραλείψεις των Σερβικών Αρχών στη διαδικασία των δημοκρατικών κανόνων κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων και της επιβεβαίωσης του εκλογικού αποτελέσματος, για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στη Σερβία, που διεξήχθη την Κυριακή, εξέφρασε η αμερικανική κυβέρνηση. Ο εκπρόσωπος του Στέητ Ντηπάρτμεντ, Γκλέιν Ντέιβις, με δήλωσή του στον ανεξάρτητο ραδιοφωνικό σταθμό του Βελιγραδίου ''Β-92'' κάλεσε τις Σερβικές Αρχές να σταματήσουν να χρησιμοποιούν διαδικαστικούς ελιγμούς, οι οποίοι αποβλέπουν, όπως ανέφερε, στην ακύρωση των νόμιμων ψήφων του Σερβικού λαού και συμπλήρωσε ότι η Αμερικανική κυβέρνηση, αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλία σχετικά με το ζήτημα της ακύρωσης των εκλογών σε αρκετά εκλογικά κέντρα μεγάλων πόλεων της χώρας, στις οποίες, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης έχουν επικρατήσει δικοί της υποψήφιοι.

Άρχισε, στη Σόφια, η διάσκεψη των υπουργών Μεταφορών των χωρών μελών της Κεντροευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας και της Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου. Τη διάσκεψη απασχολεί η ανάπτυξη της υποδομής στον τομέα των μεταφορών, στο πλαίσιο της περιφερειακής και ευρωπαϊκής συνεργασίας, ο σχεδιασμός και η κατασκευή των διεθνών συγκοινωνιακών δικτύων στις επικράτειες των χωρών μελών της ΚΕΠ και της ΟΣΕΠ και άλλα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Οι Τουρκικοί Κρατικοί Σιδηρόδρομοι θα πτωχεύσουν το 1997 αν δεν ληφθούν μέτρα αναφέρεται σε έκθεση που ετοίμασε η Παγκόσμια Τράπεζα σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία συμβούλων Bonnz-Allen and Hamilton. Σύμφωνα με την έκθεση η ζημία των Τουρκικών Σιδηροδρόμων ήταν διπλάσια απο τα έσοδά της το 1994 και έφτανε τα 25,4 τρισεκατομμύρια λίρες. Το 1995 το ύψος των ζημιων αυξήθηκε στα 38 και το 1996 έφτασε τα 50 τρισεκατομμύρια. Οπως εξάλλου δημοσιεύει η εφημερίδα "Τούρκιε" το ποσοστό που διατίθεται από τον κρατικό προϋπολογισμό για την κατασκευή του οδικού δικτύου της χώρας, το οποίο σήμερα φτάνει τα 60 χιλιάδες χιλιόμετρα , είναι μόλις 1% ενώ το 1950 ήταν 13%. Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού διεθυντή του οργανισμού οδικού δικτύου, Γιαμάν Κιόκ, όλα τα σχέδια υλοποιούνται με αργό ρυθμό λόγω έλλειψης κονδυλίων.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ομάδες που θεωρούνται κατώτερης δυναμικότητας θα αντιμετωπίσουν στη δεύτερη φάση του κυπέλλου Κόρατς οι τέσσερις ελληνικές ομάδες μπάσκετ που ολοκλήρωσαν προχθες χωρίς ήττα την πρώτη φάση του θεσμού. Το δυσκολότερο έργο αναμένεται να έχει το Περιστέρι, το οποίο θα βρεθεί απέναντι στην ιταλική Κατζίβα Βαρέζε, που έχασε χθες στην έδρα της από την πολωνική Μαζοβζάνκα και τερμάτισε δεύτερη στον 8ο όμιλο. - Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στον 14ο όμιλο, - ο Αρης την τουρκική Μπεσίκτας (δεύτερη στον 2ο όμιλο) ,και, τέλος, - ο Σπόρτινγκ θα τεθεί αντιμέτωπος με την ισραηλινή Μακάμπι Ρισόν, η οποία τερμάτισε δεύτερη στο 12ο όμιλο της πρώτης φάσης του θεσμού. Τα πρώτα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων για τη δεύτερη φάση του Κορατς θα γίνουν εκτός έδρας στις 4 Δεκεμβρίου και οι επαναληπτικοί αγώνες στην Ελλάδα στις 11 του ίδιου μήνα.

Εορταστική εκδήλωση με αφορμή την κατάκτηση του "πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι" θα πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο, αύριο, ο αθλητικός σύλλογος ατόμων με ειδικές ανάγκες Μέγας Αλέξανδρος ΄94. Στην εκδήλωση, η οποία θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Ευόσμου αύριο στις 7 το απόγευμα με τη χορηγία γνωστής εταιρίας, θα παραβρεθούν προσωπικότητες της πολιτικής, του αθλητικού και του επιστημονικού χώρου.

Καταχωρήθηκε: 09:44:04 GMT+2


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.01a run on Friday, 22 November 1996 - 4:08:27