Read the CSCE Helsinki Act (1 August 1975) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (PM), 97-09-13

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 15:13 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 13.9.1997

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής. Το βράδυ θα μιλήσει σε δείπνο, με τη συμμετοχή εκπροσώπων παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της HELEXPO-ΔΕΘ, όπου αναμένεται να πει ότι '' τα τελευταία τέσσερα χρόνια, οι Έλληνες πολίτες έχουν υποστεί μία ανελέητη φορολογική επιδρομή για να καλυφθούν οι ανάγκες του τεράστιου, σπάταλου και αναποτελεσματικού κράτους, επισημαίνοντας ότι μόνο στους τελευταίους 18 μήνες επιβλήθηκαν 36 νέα φορολογικά μέτρα ύψους 694 δισ. δρχ, και έπονται νέοι ''ειδικοί φόροι'' του κ. Σημίτη''. Αύριο στις 10.30 το πρωί, ο κ. Καραμανλής, θα απευθύνει χαιρετισμό στο Συνέδριο της ΓΕΣΕΒΕ, που θα πραγματοποιηθεί στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο. Στις 11.30 θα επισκεφθεί την 62η ΔΕΘ, όπου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του εκθεσιακού φορέα και στη συνέχεια θα ξεναγηθεί σε Περίπτερα. Στις 2 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου σε αίθουσα του ξενοδοχείου "Μακεδονία Παλλάς", και θα παραθέσει γεύμα προς τους δημοσιογράφους, ενώ στις 7 το απόγευμα θα παραστεί σε εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης ''Οι Άγιοι Πάντες''.

Αυστηρή προειδοποίηση στην Άγκυρα ότι η πολιτική που ακολουθεί την οδηγεί σε απομόνωση απηύθυναν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, μετά τις νέες απειλές για μόνιμη διχοτόμηση της Κύπρου, που εκτόξευσε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μεσούτ Γιλμάζ, με αφορμή την προμήθεια των ρωσικών πυραύλων S-300 και την Ευρωπαϊκή πορεία της Μεγαλονήσου.

H Ελλάδα επικύρωσε τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την άσκηση δικαιωμάτων παιδιών σε δικαστικές διαδικασίες. Ο Πρέσβης Δημήτριος Κώνστας, Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης, παρέδωσε τα έγγραφα επικύρωσης στο Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού, Ντανιελ Ταρσύς, στο Στρασβούργο. Η σύμβαση θεσπίζει τρόπους άσκησης δικαιωμάτων παιδιών σε οικογενειακές διαφορές, όπως πληροφόρηση, έκφραση γνώμης, κ.α., είτε άμεσα είτε δια μέσου εκπροσώπων (ατόμων ή οργανισμών). Κάθε Κράτος καθορίζει τουλάχιστον τρεις κατηγορίες οικογενειακών διαφορών στις οποίες θα εφαρμόζονται οι διατάξεις της σύμβασης, όπως επιτροπεία ανηλίκων, κατοικία, περίθαλψη, προστασία από απάνθρωπες ή και ταπεινωτικές μεταχειρίσεις, υιοθεσία, πρόσβαση, στέρηση ή περιορισμοί γονικής εξουσίας, μέριμνας, κ.α. Για την έναρξη ισχύος της σύμβασης χρειάζεται η επικύρωση από τρία ακόμη κράτη-μέλη. Μέχρι τώρα, έχει υπογραφεί από 10 άλλα Κράτη μέλη του Συμβουλίου Ευρώπης, (Ιταλία, Γαλλία, Φινλανδία, Σουηδία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Πολωνία, Πορτογαλία, και Σλοβενία). Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχουν πρόσφατα αρχίσει να εξετάζουν στο Στρασβούργο πληθώρα περιπτώσεων οικογενειακών διαφορών από πολλά Ευρωπαϊκά Κράτη, και κυρίως περιπτώσεις ατομικών προσφύγων γονέων κατά στέρησης ή περιορισμών γονικής μέριμνας, ή και επικοινωνίας με παιδιά, σε άμεση και με διάφορες συνέπειες οικονομικοκοινωνικής κρίσης και αιφνίδιων επαγγελματικών ή και κοινωνικών αλλαγών σε οικογένειες.

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, οι κάτοικοι του Πολυγύρου Χαλκιδικής, οι οποίοι αύριο θα παραδώσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια, σε λαϊκή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί, ενώ προτίθενται να προχωρήσουν ακόμα και στο κάψιμο των βιβλιαρίων. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της "Επιτροπής Αγώνα κατοίκων του Πολυγύρου", ενώ σημειώνεται ότι οι κάτοικοι του Πολυγύρου, διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο "Ι. Καποδίστριας", σύμφωνα με το οποίο, ο Δήμος Πολυγύρου, από πρώτος σε πληθυσμό Δήμος που είναι σήμερα καθίσταται έκτος. Η επιτροπή, καλεί τους κατοίκους να παραδώσουν τα βιβλιάρια τους αύριο, για να καούν σε ημερομηνία που θα καθοριστεί, τις διοικήσεις όλων των συλλογικών οργάνων σε παραίτηση, ενώ προειδοποιεί ότι θα προχωρήσει σε καταλήψεις του Δημαρχείου και των σχολείων της πόλης για μια ημέρα.

Η μουσική - και όχι μόνον - τεχνολογία του αύριο, βασισμένη στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα πολυμέσα, τους ηχητικούς πειραματισμούς ειδικών επιστημόνων και τις αναζητήσεις πρωτοποριακών καλλιτεχνών, έρχεται στη Θεσσαλονίκη και πρωτοπαρουσιάζεται στο κοινό της φετινής πρωτεύουσας του Ευρωπαϊκού πολιτισμού. Το φετινό Παγκόσμιο Συνέδριο Μουσικής Πληροφορικής, που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 ως 30 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνει, εκτός από τις συνεδρίες και τις επιστημονικές ανακοινώσεις, συναυλίες, εγκαταστάσεις και επιδείξεις πολυμέσων, ακόμη και ηχητικό παιδότοπο. Σ' αυτό, οι μικροί επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν, με απλές κινήσεις πάνω σε ένα κομπιούτερ , να συνθέσουν μουσική, την οποία μάλιστα θα μπορούν να ηχογραφήσουν σε κασέτα και να πάρουν στο σπίτι τους.

Αρχίζουν αύριο, οι εκδηλώσεις της "Εβδομάδας Μνήμης " προς τιμής της ιστορικής εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης "Θεσσαλονίκη '97". Η "Εβδομάδα Μνήμης" καταδεικνύει τη μακραίωνη ιστορική σχέση που διατηρεί η Θεσσαλονίκη με το εβραϊκό στοιχείο, μια και πριν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο κατοικούσε στην πόλη η πλέον δραστήρια και ευημερούσα εβραϊκή κοινότητα της Βαλκανικής.

Συγκεκριμένες ιδέες μεταφέρει ο Συντονιστής του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών για το Κυπριακό, Τόμας Μίλερ, ο οποίος έφθασε χθες στην Κύπρο για επαφές, στο πλαίσιο περιοδείας του στο τρίγωνο Λευκωσία-Αθήνα-Άγκυρα. Αυτό ανέφερε ο ίδιος σήμερα, σε σύντομη δήλωσή του στους δημοσιογράφους μετά από πρόγευμα εργασίας, με τον Αναπληρωτή Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γ.Γ. του ΟΗΕ στην Κύπρο, Γκουστάβ Φεϊσέλ, παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη, Κένεθ Μπριλ, και του Ύπατου Αρμοστή της Βρετανίας, Ντέιβιντ Μάτεν. Όπως μεταδίδει το ΡΙΚ, ο κ. Μίλερ είπε ότι μεταφέρει συγκεκριμένες ιδέες τις οποίες θα συζητήσει κατά τη διάρκεια των επαφών του τις προηγούμενες μέρες. Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση εάν θα έχει οποιαδήποτε άλλη συνάντηση σήμερα. Τη Δευτέρα, ο κ. Μίλερ θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Κληρίδη και αργότερα θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς. Την Πέμπτη θα έχει συνάντηση στις Βρυξέλλες με τον Κοινοτικό Επίτροπο, Χανς Βαν ντε Μπρουκ.

"Είδα τη Βουλγαρία με άλλα μάτια και τώρα είμαι ακόμη πιο αισιόδοξη για το μέλλον της", δήλωσε η επικεφαλής της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Αν Μακγκέρκ, η οποία πραγματοποιεί περιοδεία στη Βουλγαρία. Χθες η κ.Μαγκέρκ, συνοδευόμενη από τον αντιπρόεδρο της βουλγαρικής κυβέρνησης, Αλεξάντερ Μπόζκοφ, και τον εκπρόσωπο της Παγκόσμιας Τράπεζας στη Βουλγαρία, Αλμπέρτο Μουσαλέμ, επισκέφτηκε το εργοστάσιο επεξεργασίας αραβόσιτου στην πόλη Ράζγκραντ, το οποίο έχει αγοράσει ο βελγικός όμιλος "Αμιλουμ". Συνοψίζοντας τις εντυπώσεις του από την επίσκεψη, ο κ.Μουσαλέμ, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η κυβέρνηση Κόστοφ "δουλεύει προς τη σωστή κατεύθυνση και με μεγάλη ταχύτητα". Σήμερα οι εκπρόσωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας θα επισκεφτούν τις παραθαλάσσιες περιοχές της Βουλγαρίας. Να σημειωθεί ότι η κ.Μακγκέρκ έφτασε στη Σόφια στις 11 Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιο της παραμονής της στη Βουλγαρία επισκέπτεται επιχειρήσεις που έχουν ήδη ιδιωτικοποιηθεί ή που πρόκειται να πωληθούν. Σκοπός της έκτακτης αυτής επίσκεψης της εκπροσώπου του ΔΝΤ είναι να συζητήσει με τους Βούλγαρους αξιωματούχους την πορεία των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στον οικονομικό τομέα.

Κατά της εισαγωγής μαθήματος Θρησκευτικών στα σχολεία της Βουλγαρίας, τάσσεται το αντιπολιτευόμενο Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα. Σε ανακοίνωση της Επιτροπής για την πολιτική του ΒΣΚ στον τομέα της εκπαίδευσης και των επιστημών, που υπάγεται στο Ανώτατο Συμβούλιο του Κόμματος, σημειώνεται πως οι Σοσιαλιστές υποστηρίζουν την έως τώρα πρακτική, η διδασκαλία των θρησκειών να γίνεται στα πλαίσια των μαθημάτων της Ιστορίας και της Φιλοσοφίας. Παράλληλα, το ΒΣΚ τάσσεται κατά της "προπαγάνδας των διαφορετικών θρησκευμάτων" και της ανάμειξης των θρησκευτικών οργανώσεων στο πρόγραμμα εκπαίδευσης, καθώς και κατά της παρουσίας ιερέων στα σχολεία. Να σημειωθεί πως το 85% των Βουλγάρων πολιτών είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, το 13% μουσουλμάνοι, το 0,8% εβραίοι, ενώ οι ρωμαιοκαθολικοί και οι ουνίτες είναι αντίστοιχα 0,5% και 0,2% του πληθυσμού της χώρας.

Η τοπική αυτοδιοίκηση στη Βουλγαρία είναι διεφθαρμένη, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Ιβάν Κόστοφ, ο οποίος συναντήθηκε με εκπροσώπους της δικαστικής εξουσίας. Ο κ.Κόστοφ κατηγόρησε τους τοπικούς άρχοντες ότι "συχνά κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τους εγκληματίες και με αυτόν τον τρόπο δυσφημίζουν τις κυβερνητικές προσπάθειες για την πάταξη της εγκληματικότητας". Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός ζήτησε από τους δικαστικούς να επιταχύνουν την εκδίκαση των σοβαρών εγκλημάτων και ανήγγειλε τη δημιουργία ηλεκτρονικής σύνδεσης μεταξύ των δικαστηρίων της χώρας, με σκοπό την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση της εγκληματικής δράσης σε όλη την επικράτεια. Οπως σημείωσε ο Γενικός Εισαγγελέας της Βουλγαρίας, Ιβάν Τατάρτσεφ, η Σόφια, το Μπουργκάς, η Βάρνα και το Πλόβντιφ (Φιλιππούπολη), είναι οι πόλεις με τον υψηλότερο δείκτη εγκληματικότητας στη Βουλγαρία, ενώ η κατάσταση στις παραθαλάσσιες περιοχές επιδεινώνεται λόγω της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών και εμπορευμάτων.

Μεγάλη δημοσιότητα δίνουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης στην έναρξη, στο Ναυτοδικείο, της δίκης σχετικά με τη διαρροή απόρρητων εγγράφων της "Δυτικής Ομάδας Εργασίας" -που υπάγεται στο Γενικό Επιτελείο- στη Διεύθυνση Ασφαλειας. Οι βασικοί κατηγορούμενοι, τέως Βοηθός Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Πληροφοριών της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλειας Ορακογλου και ο υπαξιωματικός Σαρμουσακ απέρριψαν τις εναντίον τους κατηγορίες και ο μεν πρώτος υποστήριξε ότι έπεσε θύμα της διαμάχης στους κόλπους της αστυνομίας, ο δε δεύτερος, αφού ισχυρίσθηκε ότι υπεβλήθη σε βασανιστήρια κατά την κράτησή του, ισχυρίσθηκε ότι η Διεύθυνση Πληροφοριών του Ναυτικού παρακολουθεί τους πάντες. Στο μεταξύ με απόφασή του που εκδόθηκε ερήμην το Δικαστήριο Κρατικής Ασφαλειας της Άγκυρας διέταξε τη σύλληψη του - κατηγορουμενου για υποκίνηση του λαού σε μίσος και εχθρότητα- Δημάρχου Καισαρειας Σουκρου Καρατεπε, επειδή δεν έχει προσέλθει για να καταθέσει. Η εφημερίδα "Cumhuriyet" γράφει ότι ο Πρόεδρος Ντεμιρέλ, μιλώντας χθες σε επιτροπή του "Ιδρύματος Αποτροπής Τροχαίων Ατυχημάτων", είπε πως περίπου 10. 000 άνθρωποι το χρόνο και περίπου 800 το μήνα, σκοτώνονται σε τροχαία ατυχήματα στην Τουρκία, ενώ οι πεσσόντες κατά την "ειρηνευτική απόβαση στην Κύπρο του 1974" ήταν μόνο 500.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ιδιωτικοποιήσεων Τουρκίας, Ουγουρ Μπαγιρ, είπε ότι ο οργανισμός στοχεύει μέχρι τέλος του χρόνου την ιδιωτικοποίηση των εξής μεγάλων εταιρειών: Erdemir (Σιδήρου - Χάλυβα), Tupras (Διυλιστήρια πετρελαίου), Petrol Ofisi (Εταιρεία πετρελαιοειδών), Petkim (Πετροχημικά), THY (Τουρκικές αερογραμμές). Επίσης θα ιδιωτικοποιηθεί η τράπεζα Etibank, η οποία παρουσιάζει ζημιές, ύψους 400 δισ. Λ.Τ. Στο μεταξύ ο τύπος -κυρίως οι εφημερίδες του ομίλου ΝΤΟΓΑΝ (Milliyet - Hurriyet)- συνεχίζουν το θόρυβο γύρω από τις δραστηριότητες του μεγαλοεπιχειρηματία και τραπεζίτη-ιδιοκτήτη των τηλεοπτικών δικτύων Show TV και CINE 5 - Ερολ Ακσοϋ και τον κατηγορούν για εμπλοκή σε διάφορα σκάνδαλα, παραποίηση εξαγωγικών εγγράφων και "ξέπλυμα μαύρου χρήματος". Η Hurriyet αναφέρεται σε δηλώσεις του υπουργού Τουρισμού Ιμπραχιμ Γκιουρνταλ, ο οποίος είπε ότι επισκέφθηκαν φέτος την Τουρκία 10 εκ. τουρίστες, το δε τουριστικό συνάλλαγμα που απεκομίσθη ανέρχεται σε 7,5 δισ. δολ. Είπε ακόμη ότι στόχος του κράτους αποτελεί η αύξηση των κλινών από 350.000 -που είναι σήμερα- σε 1εκ. το 2000. Η Yeni Yuzyil στο κύριο θέμα της, καθώς και η Radikal, αναφέρονται σε δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Σεκεριγια Τεμιζελ, ο οποίος κήρυξε πόλεμο κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, ανακοινώνοντας ότι σύντομα θα επιβληθούν βαρειά πρόστιμα στους φοροφυγάδες.

Με τιμές αρχηγού κράτους κηδεύτηκε σήμερα στην Καλκούτα, η Μητέρα Τερέζα. Το φέρετρο της ανοικτό πάνω σε κιλλίβαντα πυροβόλου, του ίδιου που μετέφερε τη σορό του Μαχάντ Μαγκάντι, πριν από περίπου μισό αιώνα, περιφέρθηκε στους δρόμους της Καλκούτας για τον ύστατο φόρο τιμής στην ''αγία των φτωχών''. Στην κηδεία της Μητέρας Τερέζας παρευρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι ξένων χωρών.

Με τα βλέμματα στραμμένα στους αγώνες των ευρωπαϊκών κυπέλλων που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, μετά από διακοπή μιας εβδομάδας εξαιτίας του αγώνα της εθνικής μας ομάδας με τη Σλοβενία. Σήμερα στις 6:15 το απόγευμα, οι δύο εκπρόσωποι μας του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στο Ηράκλειο, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει το τελευταίο τεστ πριν τους κρίσιμους αγώνες της ερχόμενης Τρίτης, κόντρα σε Φέρεντσβαρος και Αρσεναλ αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Αθηναϊκό στο στάδιο Καραϊσκάκη, στην τελευταία του πρόβα πριν τον πρώτο του αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στην Πόρτο. Τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν αύριο, είναι ΑΕΚ - Προοδευτική, Παναθηναϊκός - Απόλλων, Ξάνθη - Καλαμάτα, Ιωνικός - Παναχαϊκή, Ηρακλής - Βέροια και Εθνικός -Καβάλα. Η 2η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τον αγώνα Πανηλειακός - Πανιώνιος.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή, που θα διεξαχθεί σήμερα στις 6:15 το απόγευμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δεσπόζει στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντράγκαν Τάρλατς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλής προκρίθηκε επί του ΠΑΟΚ. Στο άλλο παιχνίδι της διοργάνωσης, ο Άρης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λάρισα. Ευχάριστο γεγονός αποτελεί για τους "κιτρινόμαυρους" ότι ο Παναγιώτης Λιαδέλης απέσυρε τελικά την προσφυγή που είχε καταθέσει προ διημέρου και θα αγωνιστεί κανονικά. Ο παίχτης του Άρη, σε δηλώσεις του διευκρίνισε ότι στόχος της ενέργειάς του ήταν η διασφάλιση των οικονομικών του συμφερόντων και βεβαίωσε ότι δεν είχε σκοπό να φύγει από την ομάδα. Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τη Δάφνη, έχοντας όμως το μυαλό στραμμένο στην απόκτηση του β' ξένου παίχτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο Αμερικανός παίχτης Ρίκι Πιρς. Ο αγώνας που θα συμπληρώσει το τέταρτο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας, είναι Παλαιό Φάληρο - Ολύμπια Λάρισας. Η προημιτελική φάση έχει προγραμματιστεί για τις 20 με 21 Σεπτεμβρίου, ενώ το φάϊναλ φορ της διοργάνωσης θα διεξαχθεί το διήμερο 31 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 1998.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Saturday, 13 September 1997 - 16:05:24 UTC