Browse through our Collection of Internet Directories by Country Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (PM), 97-10-13

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 18:02 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 13.10.1997

Οι τελευταίες εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και οι τουλάχιστον εβδομήντα παραβιάσεις του εναέριου χώρου Αθήνας και Λευκωσίας, από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης της ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι. Κατά τη διάρκεια της σημερινής φάσης της ελληνοκυπριακής άσκησης "Νικηφόρος - Τοξότης", τα τουρκικά μαχητικά εισήλθαν στον εναέριο χώρο της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας και παρενόχλησαν ευθέως τα αεροσκάφη που μετείχαν στην άσκηση. Άμεση ήταν η αντίδραση των ελληνικών και κυπριακών ενόπλων δυνάμεων, καθώς ακολούθησαν εικονικές αερομαχίες και αναχαιτίσεις των εχθρικών αεροσκαφών. Για το θέμα η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα προέβη σε σειρά διαβημάτων για τις παραβιάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας. Παράλληλα ενημερώθηκε το αρχηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες και η αμερικανική κυβέρνηση. Σε διαβήματα προέβη και η Κυπριακή πλευρά τόσο προς τα Ηνωμένα Εθνη, όσο και προς το Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας.

Η Τουρκία με τη στάση της επιδιώκει να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις της με την Ελλάδα, τόνισε το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος επισήμανε χαρακτηριστικά ότι: "Οι δραστηριότητες που αναπτύσσουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και οι δυνάμεις που καθοδηγεί η κυπριακή κυβέρνηση βρίσκονται στο πλαίσιο νομίμων διαδικασιών, αποτελούν άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και έχουν αμυντικό χαρακτήρα". Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννος Κρανιδιώτης εξέφρασε την ετοιμότητα της χώρας μας να αντιδράσει στη συμπεριφορά της Τουρκίας, που παραβιάζει, όπως είπε, κάθε έννοια δικαίου. "Οι Τούρκοι ουσιαστικά κινούνται σπασμωδικά, διότι γνωρίζουν ότι πλησιάζει η ώρα να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις για το αν θα πορευτούν με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη, τηρώντας και σεβόμενοι τις ίδιες αξίες και αρχές που τηρούν όλοι οι πολιτισμένοι λαοί, ή αν θα παραμείνουν στο περιθώριο των εξελίξεων", σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κρανιδιώτης. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος έφτασε το απόγευμα στη Λευκωσία προκειμένου να παρακολουθήσει την ελληνοκυπριακή άσκηση, χαρακτήρισε υπερβολές όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τον κίνδυνο ενός "θερμού επεισοδίου" στο Αιγαίο. Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελικής φάσης της διακλαδικής άσκησης του ΝΑΤΟ "Dynamic Mix-97", έξω από το χωριό Προφήτης του νομού Θεσσαλονίκης, σημείωσε ότι η Ελλάδα δεν είναι διατεθειμένη να προσδιορίσει τις σχέσεις της με την Τουρκία, μόνο από τις προσπάθειες αμφισβήτησης και αποσταθεροποίησης που επιβάλει η Τουρκία. Ως προς την άσκηση "Dynamic Mix- 97", τη χαρακτήρισε επιτυχημένη και αναφέρθηκε στην πολύτιμη εμπειρία που αποκόμισαν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Κρίσιμη συνάντηση με αντικείμενο το Κυπριακό θα έχουν αύριο στην Αθήνα ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκος Κληρίδης.

Για ανυπαρξία συγκεκριμένης στρατηγικής αντιμετώπισης των τουρκικών προκλήσεων κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος. Κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της άσκησε και ο Συνασπισμός ο οποίος την κάλεσε να ξεκαθαρίσει τη στρατηγική και τις τακτικές της, έτσι ώστε να προωθήσει τη μόνη αποτελεσματική πολιτική του διαλόγου, στο πλαίσιο των διεθνών συνθηκών και του Διεθνούς Δικαίου".

"Τα κράτη του κόσμου αποδεικνύουν ότι δεν μπορούν να διακρίνουν μεταξύ του επιδρομέα και του αμυνόμενου" δήλωσε με θρασύτητα ο κατοχικός ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς. Ο Ντενκτάς, σχετικά με την τουρκοκυπριακή άσκηση "Πολιτική Άμυνα ΄97", στην οποία συμμετείχαν περίπου 5.000 μέλη πολιτικών οργανώσεων, είπε ότι "ο κόσμος θα πρέπει να παρακολουθήσει την ελληνο-κυπριακή άσκηση "Νικηφόρος" και την άσκηση "Πολιτική Άμυνα" και να κατανοήσει τις προθέσεις κάθε πλευράς". Ο κατοχικός ηγέτης, ιδιαίτερα προκλητικός, τόνισε ότι σε κάθε στάδιο οι Ελληνοκύπριοι είχαν προθέσεις στρατιωτικών και οικονομικών επιθέσεων εναντίον της τουρκοκυπριακής πλευράς.

Τη θέση ότι η διεθνής Κοινότητα θα πρέπει να πιέσει την Τουρκία για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στο βρετανικό δορυφορικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο SKY-TV. "Η Τουρκία έχει στρατό στο νησί, μετά από 23 χρόνια, με την δικαιολογία ότι προστατεύει την τουρκοκυπριακή κοινότητα", είπε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι θα είναι μεγάλα τα οφέλη από την αποστρατικοποίηση της νήσου, καθώς η Κύπρος θα προστατεύεται πλέον από τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ερωτηθείς για την επίδραση, στο Κυπριακό, της αποτυχίας των ελληνοτουρκικών συνομιλιών στη Νέα Υόρκη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών σημείωσε ότι το ναυάγιο των συνομιλιών, σε καμιά περίπτωση, δεν θα σημάνει το τέλος των προσπαθειών που καταβάλλονται, τουλάχιστον, από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης. Σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, εξέφρασε την άποψη ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να ενταχθεί στην οικονομική και νομισματική ένωση, ένα χρόνο μετά την εφαρμογή της από τις άλλες χώρες μέλη. "Η οικονομία βελτιώνεται σταθερά, ο πληθωρισμός πέφτει και τα ελλείμματα μειώνονται", είπε ο υπουργός και πρόσθεσε πώς, η προσπάθεια εναρμόνισης της ελληνικής οικονομίας με αυτές των άλλων χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συνεχιστούν.

Την ανάγκη γενικότερης κινητοποίησης της κοινωνίας για τα θέματα της επανένταξης των πρώην χρηστών ναρκωτικών, αλλά και της πρόληψης, υπογράμμισε, ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, σε δηλώσεις του, μετά από σύσκεψη για το θέμα των ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Το δίλημμα της αποποινικοποίησης ή μη της χρήσης των ναρκωτικών αποτελεί εμπόδιο στην επίλυση του προβλήματος, είπε ο κ. Σημίτης και πρόσθεσε ότι ήταν κοινά αποδεκτή η επισήμανση της εθνικής συντονίστριας για τα ναρκωτικά, Μαριέττας Γιαννάκου - Κουτσίκου ότι πρόκειται για ένα ευρύτερο πρόβλημα με πολλές πτυχές που χρειάζεται πολιτική αντιμετώπιση. Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε η επαναλειτουργία της διακομματικής επιτροπής της Βουλής για τα ναρκωτικά. Στο θέμα παρενέβη σήμερα και η Μαρία Δαμανάκη, η οποία επισήμανε ότι δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση της κοινωνίας και πρόσθεσε ότι η καταστολή δεν είναι λύση, επισημαίνοντας ότι υπάρχει καθυστέρηση στην επέκταση του προγράμματος χορήγησης μεθαδόνης.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα, σε απόσταση διακοσίων πενήντα χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Αθήνας. Το επίκεντρο του σεισμού προσδιορίζεται στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πελοποννήσου και Κρήτης. Από τη σεισμική δόνηση δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές, μονάχα ρωγμές σε κτίριο της αστυνομίας, στην Κορώνη της Μεσσηνίας.

Ριζικές αλλαγές για το ασφαλιστικό σύστημα εισηγείται ο καθηγητής Γιάννης Σπράος και ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Πλάτωνας Τήνιου, όπως έγινε γνωστό σήμερα κατά την παρουσίαση της έκθεσης του κ. Σπράου που αριθμεί διακόσιες σελίδες. Στην έκθεση, που διέπεται από έξι άξονες, καταδεικνύονται οι αντιφάσεις και τα αδιέξοδα της σημερινής κοινωνικής ασφάλισης και προτείνονται τρόποι για την κατάργηση προνομίων και εξαιρέσεων, όπως η πρόωρη συνταξιοδότηση, οι αναπηρικές συντάξεις και τα βαρέα επαγγέλματα. Πιο συγκεκριμένα, προτείνεται μετάβαση σε μεικτό κεφαλοποιητικό σύστημα νέου τύπου για τη χρηματοδότηση των συντάξεων. Οι κύριοι Σπράος και Τήνιος επισήμαναν ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις και πρόσθεσαν ότι η έκθεση δεν προτείνει συγκεκριμένα μέτρα αλλά γενικές κατευθύνσεις που θα τεθούν ως προβληματισμοί όταν αρχίσει η συζήτηση για το ασφαλιστικό στον κοινωνικό διάλογο.

Επίσημη επίσκεψη στα Τίρανα θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, την Τετάρτη, προκειμένου να έχει συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Αλβανίας, Ρετζέπ Μεϊντάνι, τον πρωθυπουργό Φατός Νάνο και τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης. Ο κ. Σημίτης, θα συζητήσει μαζί τους θέματα που αφορούν στην ανοικοδόμηση της γειτονικής χώρας. Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν οι συνοδεύουν οι υπουργοί Εξωτερικών και Δημόσιας Τάξης, Θεόδωρος Πάγκαλος και Γιώργος Ρωμαίος καθώς και οι υφυπουργοί Εθνικής Οικονομίας και Άμυνας, Αλέξανδρος Μπαλτάς και Δημήτρης Αποστολάκης. Ευρεία δημοσιότητα στην επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού δίνουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης. Οι εφημερίδες της γειτονικής χώρας υπογραμμίζουν τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου της Αλβανίας, σύμφωνα με την οποία "βασικός στόχος της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού είναι η προώθηση της διμερούς συνεργασίας.

Δύο στους δέκα ασθενείς, που εισάγονται στα νοσοκομεία, προσβάλλονται από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, οι οποίες αποτελούν παγκοσμίως την τέταρτη αιτία θανάτου μετά τα καρδιαγγειακά νοσήματα, τον καρκίνο και τα δυστυχήματα. Στη χώρα μας, όπου οι συνθήκες υγιεινής στα νοσοκομεία δεν είναι πάντα οι καλύτερες, η συχνότητα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων είναι η μεγαλύτερη και οι συνέπειές τους τρομακτικές, σύμφωνα με εκτιμήσεις, που θα κατατεθούν στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διπλωματούχων Νοσηλευτριών- Νοσηλευτών Χειρουργείου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου 1997 στη Χαλκιδική.

Νέα αιματηρή ληστρική επίθεση πραγματοποίησαν τα μεσάνυχτα στην περιοχή Σέιχ-Σου στη Θεσσαλονίκη άγνωστοι οι οποίοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν νεαρό Ελληνοπόντιο. Δύο μόλις εικοσιτετράωρα μετά τη δολοφονία του στρατιώτη Κωνσταντίνου Γίδαρη, από ομάδα ένοπλων ληστών, στην περιοχή Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, δύο άγνωστα άτομα πυροβόλησαν εν ψυχρώ δύο Ελληνοπόντιους, που αρνήθηκαν να τους παραδώσουν τα χρήματά τους. Οι δύο νεαροί αντέδρασαν και στη συμπλοκή που επακολούθησε ο ένας από αυτούς δέχθηκε μία σφαίρα στο μηρό που του προκάλεσε διαμπερές τραύμα. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Αγιος Δημήτριος" όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Στο μεταξύ, συνεχίζονται και σήμερα από το πρωί οι προσαγωγές υπόπτων στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την εξιχνίαση της δολοφονίας του νεοσύλλεκτου στρατιώτη. Από τις περιγραφές που έδωσε στην ασφάλεια η 22χρονη φίλη του θύματος -νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο "Ιπποκράτειο" νοσοκομείο- θεωρείται βέβαιο ότι οι δράστες της δολοφονίας είναι Αλβανοί λαθρομετανάστες.

Περισσότερα από 1.000 χειρόγραφα έγγραφα της Καινής Διαθήκης, που χρονολογούνται από τον 7ο ως τον 16ο αιώνα φυλάσσονται στις μονές του Αγίου Όρους σύμφωνα με εισήγηση του καθηγητή του ΑΠΘ, Ιωάννη Καραβιδόπουλου στο ΙΑ' διεθνές επιστημονικό συνέδριο με θέμα: "Χριστιανική Θεσσαλονίκη: Πόλις Συναντήσεως Ανατολής και Δύσεως". Τα 250-260 από το σύνολο των 1006 χειρογράφων περιέχουν τις Πράξεις των Αποστόλων. Στις ιδιαίτερες σχέσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου με την Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ θα αναφερθεί στην αυριανή του εισήγηση ο καθηγητής της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, η οποία δεν λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια, Βασίλειος Σταυρίδης. Μετά το κλείσιμο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης οι περισσότεροι από τους ιεράρχες του Πατριαρχείου, που προέρχονται από τη νεότερη γενιά, προτίμησαν να σπουδάσουν στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ. "Υπάρχει άμεση σχέση του Οικουμενικού Πατριαρχείου με τη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ", τόνισε στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Σταυρίδης.

Μειωμένες εμφανίζονται το 1997 η παραγωγή και οι εξαγωγές ελληνικών υποδημάτων και δερμάτινων ειδών, καθώς ο κλάδος φαίνεται να ακολουθεί τη γενικότερη πτωτική τάση της μεταποιητικής βιομηχανίας της χώρας μας. Οι εξαγωγές υποδημάτων και δερμάτινων ειδών των βορειοελλαδικών επιχειρήσεων, που αντιπροσωπεύουν το 20% της παραγωγής τους, έχουν το τελευταίο διάστημα μειωθεί ακόμη και στις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, που παραδοσιακά απορροφούσαν μεγάλες ποσότητες των ειδών αυτών. Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υποδηματοποιών Βορείου Ελλάδος, Γεώργιος Χρηστάκος, σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία της έναρξης -το Σάββατο- της 2ης Έκθεσης "ΔΕΡΜΑ-ΦΟΡΜΑ".

Διαβαλκανική συνάντηση παραγωγών κινηματογραφικών και διαφημιστικών ταινιών διοργανώνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Διαβαλκανικό και Παρευξείνιο Επιχειρηματικό Κέντρο, τον ερχόμενο Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη. Το συνέδριο, που θα διεξαχθεί στη διάρκεια της φετινής 38ης διοργάνωσης του Φεστιβάλ, από τις 23 έως τις 30 το μήνα, θα ασχοληθεί με την κατάσταση στο χώρο παραγωγής ταινιών στη βαλκανική και παρευξείνια περιοχή και τα μοντέλα μεταφοράς τεχνολογίας και τεχνογνωσίας από Έλληνες παραγωγούς σε συναδέλφους τους των Βαλκανίων και της Μαύρης Θάλασσας.

Τις διερευνητικές επαφές του με τους προέδρους των πολιτικών κομμάτων της Ιταλίας συνεχίζει ο Πρόεδρος της χώρας, Όσκαρ Λουίτζι Σκάλφαρο προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για το σχηματισμό βιώσιμου κυβερνητικού σχήματος. Οι ηγέτες της κεντροαριστεράς, μετά από επαφές τους με την Κομμουνιστική Επανίδρυση, δήλωσαν έτοιμοι να ξεπεράσουν την πολιτική κρίση σχηματίζοντας έναν νέο κυβερνητικό συνασπισμό με πρωθυπουργό τον Ρομάνο Πρόντι.

Βήματα προς τη διευθέτηση εκκρεμών προβλημάτων, ειδικότερα στα ζητήματα συνολικής αντιμετώπισης των σερβικών πληθυσμών, άρχισε να κάνει η Κροατία αναθεωρώντας το πλαίσιο των σχέσεων της με το Συμβούλιο της Ευρώπης, μετά την πρόσφατη αμερικανική επιστολή, που έθετε θέμα αναστολής της συμμετοχής της στον πανευρωπαϊκό οργανισμό. Είναι αξιοσημείωτο ότι η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προστασία των Μειονοτήτων, αλλά και η Ευρωπαϊκή Χάρτα Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα τεθούν σε ισχύ στην Κροατία από την 1η Φεβρουαρίου του 1998, μετά την επικύρωση τους το περασμένο Σάββατο από τον πρόεδρο Φράνιο Τούζτμαν και τον υπουργό Εξωτερικών Μάτε Γκράνιτς σε συνάντηση που είχαν με τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ντανιέλ Ταρσίς, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής των κρατών-μελών.

Δέκα χιλιάδες νέα όπλα, έχει παραγγείλει η Τουρκία από τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Observer". Στρατιωτικοί κύκλοι του Λονδίνου, εκτιμούν ότι τα όπλα πρόκειται να διανεμηθούν στην πολιτοφυλακή του τουρκικού καθεστώτος στις κουρδικές περιοχές, η οποία αριθμεί περίπου 62.000 μέλη και υλοποιεί την πολιτική εξάρθρωση των Κούρδων.

Οι βροχές, οι τοπικές καταιγίδες και οι πολύ ισχυροί άνεμοι θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του αυριανού καιρού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα, αύριο σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις, τοπικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 16 μέχρι 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 μέχρι 27 και στα νησιά από 22 μέχρι 25 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη αύριο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 18 μέχρι 23 βαθμούς Κελσίου.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Monday, 13 October 1997 - 16:06:24 UTC