Read the OECD Report on Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (PM), 97-10-21

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 19:16 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 21.10.1997

Πέθανε το απόγευμα από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 84 ετών, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου, Ιωάννης Ζίγδης που νοσηλευόταν από την προηγούμενη Δευτέρα στην εντατική μονάδα του Θεραπευτηρίου "Υγεία". Ο παλαίμαχος πολιτικός εισήχθη με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, ενώ η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία τις τελευταίες ώρες.

Για πρωτοφανή και απαράδεκτη τοποθέτηση έκανε, το μεσημέρι, λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας, αναφερόμενος στη δήλωση του εκπροσώπου τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζέϊμς Ρούμπιν, ότι η υπερπτήση του C-130 που μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλο, από την Κύπρο συνιστά παραβίαση του μορατόριουμ πτήσεων πάνω από τη Μεγαλόνησο. Μετά από έντονο ελληνικό διάβημα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προέβη σε διευκρινιστική ανακοίνωση που αναφέρει ότι εάν τουρκικό αεροσκάφος πέταξε προκλητικά κοντά στο ελληνικό, μια τέτοια πράξη δεν είναι σύμφωνη με τη δεδηλωμένη επιθυμία της Άγκυρας να μειώσει την ένταση με την Αθήνα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δήλωσε ότι η πρώτη τοποθέτηση ήταν απαράδεκτη, όμως η τελευταία δήλωση με την οποία ανασκευάζεται η πρώτη, αποκαθιστά τα πράγματα, παρά το γεγονός ότι απαιτείται μια σοβαρή αντιμετώπιση για το θέμα, που να αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Επικίνδυνη πρόκληση που θα πρέπει να ανησυχήσει τους συμμάχους χαρακτήρισε τη δήλωση του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης μετά από συνάντηση που είχε το μεσημέρι με μέλη της ελληνογερμανικής ομάδας φιλίας. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, Λευτέρης Βερυβάκης δήλωσε ότι όσα συμβαίνουν δεν του προκαλούν πλέον έκπληξη. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στάση του αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ και πρόσθεσε: "Η δήλωση αυτή είναι προϊόν της τακτικής ίσων αποστάσεων μεταξύ του προκαλούντα και του προκαλούμενου". Για ατύχημα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έκανε λόγο ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Οι Αμερικανοί άφηναν τους Τούρκους ή τους προέτρεπαν σιωπηλώς να υπάρξει αυτό το επεισόδιο για να διαρρήξει το ενιαίο αμυντικό δόγμα που είναι "καρφί" στα συμφέροντά τους. Την άποψη αυτή εξέφρασε στο ΜΠΕ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και δεύτερος αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης, απαντώντας σε ερώτηση για την αμερικανική στάση στο θέμα των γνωστών τουρκικών παρενοχλήσεων. Οι Αμερικανοί είπε ο κ. Σγουρίδης θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο στην περιοχή. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν το ενιαίο αμυντικό δόγμα που "κατεβάζει" τα ελληνικά αμυντικά συμφέροντα σε μια κρίσιμη περιοχή με έντονο ενεργειακό ενδιαφέρον-κατάληξη του ενός αγωγού μεταφοράς πετρελαίων από την περιοχή της Κασπίας στη Μεσόγειο. Ο κ. Σγουρίδης τονίζει ότι πρέπει "χωρίς να προκαλούμε, να μείνουμε ανυποχώρητοι στον εξοπλισμό της Κύπρου, στο ενιαίο αμυντικό δόγμα και στον εξοπλισμό της Ελλάδας, ταυτόχρονα με την επίδειξη κλίματος καλής θέλησης, όπως στη Μαδρίτη".

Διευκρινίσεις για το θέμα του νομοσχεδίου που αφορά στην Παλλαϊκή Αμυνα έδωσε σήμερα, μιλώντας στη Νέα Ελληνική Τηλεόραση, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αποστολάκης. Συγκεκριμένα ο κ. Αποστολάκης επισήμανε ότι η βασική ιδέα του νομοσχεδίου δεν είναι καινούρια, αλλά υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς όμως να πάρει την συγκεκριμένη μορφή. "Δεν πρόκειται για ένταξη των γυναικών στο τακτικό στράτευμα, αλλά για μια σύλληψη ενός τρόπου λειτουργίας του πληθυσμού που δεν είναι στρατευμένος", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολάκης.

Η τελική διαμόρφωση του προϋπολογισμού του 1998 και οι ειδικοί φόροι που θα επιβληθούν για την αύξηση των εσόδων του κράτους αποτέλεσε το αντικείμενο της σύσκεψης που είχε το μεσημέρι με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης. Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννος Παπαντωνίου, χαρακτήρισε δύσκολη χρονιά και το 1998 και πρόσθεσε ότι οριστικοποιήθηκαν τα μεγέθη του προϋπολογισμού, ο οποίος, όπως σημείωσε, θα είναι λιτός. "Οι στόχοι της κυβέρνησης θα επιδιωχτούν, κυρίως μέσα από τη συγκράτηση των δαπανών και μια νέα πολιτική δημοσίων επιχειρήσεων που θα στηριχτεί και στη μετοχοποίηση των κερδοφόρων δημοσίων επιχειρήσεων, ασφαλώς σε μια λελογισμένη μισθολογική πολιτική, σε εξαιρετικά περιορισμένες προσλήψεις και βεβαίως σε μια αύξηση των εσόδων που θα χαρακτηρίζεται από μεγάλη δικαιοσύνη", σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαντωνίου.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, είχε το απόγευμα ο υπουργός Μεταφορών Τάσος Μαντέλης. Μεταξύ άλλων τέθηκε το θέμα της μεταφοράς των εγκαταστάσεων από το αεροδρόμιο του ελληνικού στο αεροδρόμιο των Σπάτων, διαδικασία που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2001. Για την αξιοποίηση του χώρου του αεροδρομίου του Ελληνικού εκπονούνται μελέτες από το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ και το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Νωρίτερα, ο υπουργός Μεταφορών έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο πόρισμα των αρμόδιων εμπειρογνωμόνων για τα αίτια του συμβάντος με το αεροσκάφος τύπου "Ντορνιέ" που είχε πρόβλημα προσγείωσης, επειδή δεν κατέβαιναν οι τροχοί. Το πόρισμα καταλογίζει ευθύνες για έλλειψη ετοιμότητας και συντονισμού στους επιτελείς του αεροδρομίου του Ελληνικού.

Την ικανοποίησή του για τη μέχρι στιγμής πορεία εφαρμογής της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης εξέφρασε από τα Γιάννινα, ο υπουργός Παιδείας, Γεράσιμος Αρσένης. "Η υλοποίηση της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης είναι ένας αγώνας δρόμου και όλοι οι οργανισμοί, το υπουργείο, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο θα πρέπει να τρέξουν", πρόσθεσε ο κ. Αρσένης και διευκρίνισε ότι η συνεργασία αυτή έχει στόχο την επόμενη σχολική χρονιά να είναι έτοιμα όλα τα νέα βιβλία και το ωρολόγιο πρόγραμμα του ενιαίου Λυκείου. Στο μεταξύ, εντός της επόμενης εβδομάδας, το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να εξαγγείλει το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας.

Πρόσκληση προς τον υπουργό Παιδείας, Γεράσιμο Αρσένη, απευθύνει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, να παραστεί στη διημερίδα για τα θέματα της Παιδείας που οργανώνει στις 3 και 4 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή του βουλευτή Στέφανου Μάνου, πρυτάνεων ΑΕΙ, προέδρων Τμημάτων, κοσμητόρων και καθηγητών του ΑΠΘ. Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου εκπρόσωποι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επέκριναν τις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, λέγοντας πως ούτε μεταρρύθμιση, ούτε τομή αποτελούν για το χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Πρότειναν να ανακηρυχθεί το 1998 έτος Παιδείας και διατύπωσαν τις θέσεις της παράταξης για τη χορήγηση φοιτητικών δανείων, την κατάργηση του μονοπωλίου του ενός συγγράμματος, τις εναλλακτικές μορφές εξέτασης, την ίδρυση πανεπιστημιακών γραφείων ευρέσεως εργασίας και την αξιολόγηση των μελών του ΔΕΠ.

Τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας πραγματοποιούν την Πέμπτη οι δημόσιοι υπάλληλοι της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στις πανελλήνιες απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ. Ως απαρχή ευρύτερων αγωνιστικών κινητοποιήσεων χαρακτήρισε την 4ωρη στάση εργασίας ο πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κίτσιος. Ο πρόεδρος της ΕΔΟΘ ανακοίνωσε, ακόμη, ότι εφόσον τα αιτήματα των δημοσίων υπαλλήλων δεν ικανοποιηθούν, θα πραγματοποιηθεί 24ωρη πανελλαδική απεργία το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου. Το εισοδηματικό και το φορολογικό ζήτημα, η τιμαριθμοποίηση της φορολογικής κλίμακας και οι συλλογικές διαπραγματεύσεις κυριαρχούν μεταξύ των αιτημάτων των απεργών, που ζητούν εκλογίκευση της κυβερνητικής πολιτικής, με έμφαση στην κοινωνική παράμετρο.

Σημαντικά στοιχεία για το λαθρεμπόριο υγρών καυσίμων παρουσίασε σήμερα ο Πρόεδρος του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, Γιώργος Κανελλόπουλος, μιλώντας στο 5ο Συνέδριο Ενέργειας και Πολιτικής Πετρελαίου, που διοργάνωσε το περιοδικό "Κεφάλαιο". Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα έχουν διακινηθεί παράνομα 30 εκατομμύρια λίτρα πετρελαίου, ενώ οι έμποροι που πωλούσαν πετρέλαιο χωρίς απόδειξη ήταν 650. Το θέμα απασχολεί και το Υπουργείο Ανάπτυξης που πραγματοποιεί ελέγχους στα πρατήρια υγρών καυσίμων ολόκληρης της χώρας.

Το νέο γενικό γραμματέα του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργο Λυσσαρίδη, παρουσίασε σήμερα στους δημοσιογράφους ο υπουργός Φίλιππος Πετσάλνικος. Ο κ. Πετσάλνικος επισήμανε ότι επέλεξε τον κ. Λυσσαρίδη λόγω της επιστημονικής του κατάρτισης, της εμπειρίας που διαθέτει (έχει διατελέσει γενικός γραμματέας Αθλητισμού και έχει ασχοληθεί με τα προβλήματα των Ποντίων) και της εκτίμησης που χαίρει στον βορειοελλαδικό χώρο. Παρούσα ήταν και η πρώην γενική γραμματέας του ΥΜΑ-Θ, Χρύσα Μανωλιά, η οποία παραιτήθηκε επειδή επιθυμεί να είναι υποψήφια στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης ευχαρίστησε την κ. Μανωλιά για την προσφορά της και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του κ. Λυσσαρίδη.

Να αρχίσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις ταυτόχρονα με όλες τις υποψήφιες χώρες εκτός από αυτές που δεν πληρούν τα πολιτικά κριτήρια προσχώρησης στην Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά να διευθετηθούν τα περισσότερα εκκρεμή προβλήματα, για την προσαρμογή τόσο των ίδιων, όσο και των επιπτώσεων που θα έχουν στους θεσμούς και κυρίως στην οικονομία της Κοινότητας πριν από την ένταξη, ώστε να αποβεί εις όφελος όλων, υποστηρίζει έκθεση του Έλληνα ευρωβουλευτή Ευθυμίου Χριστοδούλου. Τα συμπεράσματα της έκθεσης υιοθέτησε χθες, η επιτροπή προϋπολογισμών του Ευρωκοινοβουλίου, ζητώντας ουσιαστικά να γίνει γύρω στο 1999 επαναδιαπραγμάτευση των δημοσιονομικών επιπτώσεων ιδίως στα διαρθρωτικά ταμεία από το 2000 και μετά, όταν θα τίθεται άμεσα πλέον για την Αθήνα το θέμα ένταξης στην ΟΝΕ.

Πεντακόσιοι με εξακόσιοι Έλληνες και Ελληνίδες προσβάλλονται κάθε χρόνο από εχινοκοκκίαση ενώ περισσότερο κινδυνεύουν από τη νόσο οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών της Βόρειας Ελλάδας λόγω της εκτροφής ζώων αλλά και λόγω γειτνίασης με πολλές χώρες. Αυτά επισήμανε ο καθηγητής της χειρουργικής του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Κατσώχης, με αφορμή το 3ο συνέδριο της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Οκτωβρίου ως την 1η Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι η νόσος μεταδίδεται από ζώα όπως οι σκύλοι οι λύκοι και οι αλεπούδες που περνούν από τη μια χώρα στην άλλη. Σύμφωνα με τον καθηγητή τα 500-600 άτομα στα οποία κάθε χρόνο γίνεται για πρώτη φορά διάγνωση της εχινοκοκκίασης υποβάλλονται σε περίπου 1500 χειρουργικές επεμβάσεις πράγμα που σημαίνει ότι ο πάσχων θα χειρουργηθεί τρεις φορές τουλάχιστον στη διάρκεια της ζωής του. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί δεν αντιμετωπίζεται σωστά η νόσος είτε επειδή υποτροπιάζει.

Την ελληνική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον θα επισκεφθεί σήμερα, δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στις Η.Π.Α, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Τον Παναγιότατο θα υποδεχθεί ο πρέσβης της Ελλάδας στην αμερικανική πρωτεύουσα, Λουκάς Τσίλας, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Νιουτ Γκρίνγκριτς. Το μεσημέρι σε ειδική τελετή στο Αμερικανικό Κοινοβούλιο θα απονεμηθεί στον προκαθήμενο της Ορθοδοξίας το 2ο Χρυσό μετάλλιο , από τους αντιπροσώπους της Βουλής. Σημειώνεται ότι με το πρώτο βραβείο είχε τιμηθεί ο πρώτος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζορτζ Ουάσιγκτον. Το βράδυ η μεγάλη ομογενειακή οργάνωση ΑΧΕΠΑ θα παραθέσει προς τιμή του Οικουμενικού Πατριάρχη, γεύμα , στο οποίο αναμένεται να παραβρεθεί το σύνολο της ελληνοαμερικανικής ηγεσίας, καθώς το φιλελληνικό λόμπι στο αμερικανικό Κογκρέσο.

Έντονες αντιδράσεις στα κόμματα που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό, προκάλεσε το αίτημα που διατύπωσε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα, στην εισήγητική του ομιλία στο συνέδριο του κόμματος, για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Τα κόμματα του συνασπισμού χαρακτήρισαν το αίτημα του Μπερίσα "παράλογο" και έκαναν λόγο για "πολιτικό τυχοδιωκτισμό του πρώην Προέδρου της Αλβανίας". "Μόνο παρανοϊκοί θα μπορούσαν να θέσουν θέμα πρόωρων εκλογών στην παρούσα κατάσταση της Αλβανίας", τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Παντελί Μάικο.

Η προσφυγή των πρώην βουλευτών φιλοκουρδικού κόμματος, που καταργήθηκε από την κυβέρνηση της Τουρκίας, θα συζητηθεί την Παρασκευή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία θα προβεί σε ακροάσεις για να καθορίσει τη θέση της στο διαδικαστικό μέρος και επί της ουσίας της προσφυγής. Μεταξύ των πρώην βουλευτών περιλαμβάνεται και η Λειλά Ζάνα, σύζυγος του πρώην δημάρχου Ντιγιαρμπακίρ (έχει κλειστεί για δέκα χρόνια στις φυλακές), η οποία έχει τιμηθεί με το Βραβείο "Ζαχάροφ" για την ελευθερία σκέψης του Κοινοβουλίου Ευρωπαικής Ενωσης, και της έχει απαγορευθεί η έξοδος από την Τουρκία.

Σε διάστημα λιγότερο της βδομάδας αναμένεται στην αμερικανική πρωτεύουσα, η επίσκεψη του κινέζου προέδρου Ζιανγκ Ζεμιν για την προγραμματισμένη διάσκεψη κορυφής με τον πρόεδρο Κλίντον. Την ίδια στιγμή οι Αμερικανοί κατασκευαστές πυρηνικών αντιδραστήρων κλιμακώνουν τις πιέσεις τους, με στόχο την άρση της απαγόρευσης που ισχύει στις πωλήσεις έναντι του Πεκίνου. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η κινεζική ατομική αγορά μπορεί να εξασφαλίσει σύνολο πωλήσεων που φτάνουν στα 50 δισ. δολάρια, προσφέροντας σανίδα σωτηρίας στην αντίστοιχη αμερικανική βιομηχανία, η οποία και έχει περιπέσει σε τέλμα.

Στις μάχες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο μπάσκετ, επιστρέφουν από σήμερα οι ελληνικές ομάδες, μετά από διακοπή μιας εβδομάδας. Τον κύκλο ανοίγουν Παναθηναϊκός και Απόλλων Πατρών, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στην πέμπτη αγωνιστική του κυπέλλου Κυπελλούχων. Η αυστριακή Σεντ Πόλτεν, είναι η σημερινή αντίπαλος του Παναθηναϊκού, ο οποίος αν και αγωνίζεται εκτός έδρας, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Απόλλων θα υποδεχθεί στην Πάτρα στις 7 το βράδυ τη Ντεν Μπος από την Ολλανδία. Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται και αυτή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου με 7 βαθμούς και σήμερα έχει την ευκαιρία να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους αντιπάλους της και να προκριθεί άνετα στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Βροχές τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας θα σημειωθούν αύριο κυρίως στη δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα, αύριο στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν λίγες καταιγίδες στα νότια δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα κεντρικά και νότια θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 4 μέχρι 18 βαθμούς, στη δυτική Ελλάδα από 9 μέχρι 19 και στην υπόλοιπη χώρα από 8 μέχρι 22 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη αύριο προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικές περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 6 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Tuesday, 21 October 1997 - 16:40:23 UTC