Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 2) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (PM), 97-11-06

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 20:14 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 6.11.1997

Την ικανοποίησή του για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του κοινωνικού διαλόγου, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, σε δηλώσεις του μετά την κοινή συνεδρίαση της μεικτής επιτροπής κόμματος και κυβέρνησης. Τα συμπεράσματα της μέχρι τώρα πορείας του κοινωνικού διαλόγου παρουσίασε στην επιτροπή ο υφυπουργός Εργασίας, Χρήστος Πρωτόπαππας. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ συμφώνησαν στις γενικές αρχές του κοινωνικού διαλόγου, διαφώνησαν όμως οι συνδικαλιστικές παρατάξεις που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση και αποχώρησαν από τις συζητήσεις. "Ανάπτυξη, ανταγωνιστικότητα και απασχόληση είναι τα θέματα κλειδιά για την ελληνική οικονομία και για την πρόοδο του τόπου. Αυτά τα θέματα είναι αντικείμενο του κοινωνικού διαλόγου και σε αυτόν, όπως διαπιστώσαμε σήμερα, προκύπτει μια συμφωνία για το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα αυτά", είπε ο κ. Σημίτης και πρόσθεσε ότι διαπιστώθηκε πως υπάρχει ευρύτερα στην κοινωνία μια κοινή συνείδηση γύρω από τα προβλήματα και μια κοινή αντίληψη για τις κατευθύνσεις των λύσεων.

Για παραδοξολογίες που αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας έκανε σήμερα λόγο, αναφερόμενος στις δηλώσεις του τούρκου πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, ο οποίος παραβρέθηκε στην τελετή ολοκλήρωσης της στρατιωτικής άσκησης "Παρμενίων '97". Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, σε δηλώσεις του επισήμανε ότι ο Μεσούτ Γιλμάζ ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι η Τουρκία διαδραματίζει ρόλο διεθνούς ταραχοποιού. Η αποτίμηση των αποτελεσμάτων της Διαβαλκανικής Συνόδου στην Κρήτη αποτέλεσε το θέμα της σύσκεψης που είχε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης με την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών. Τα ελληνοτουρκικά ήταν το αντικείμενο και της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή που πραγματοποιείται από το απόγευμα σε επίπεδο αρχηγών πολιτικών κομμάτων, μετά από αίτημα της Νέας Δημοκρατίας. Στο μεταξύ, εντείνεται το ενδιαφέρον της αμερικανικής κυβέρνησης για τα ελληνοτουρκικά, ενώ στις 19 Δεκεμβρίου ο Μπιλ Κλίντον θα συναντηθεί στο Λευκό Οίκο με τον Μεσούτ Γιλμάζ. Με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκο Κληρίδη και το Ραούφ Ντενκτάς, θα συναντηθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη στη Λευκωσία ο Αμερικανός προεδρικός απεσταλμένος για το Κυπριακό, Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ.

Τις προτάσεις του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ παρουσίασε το μεσημέρι ο αρμόδιος υπουργός, Γιώργος Ρωμαίος. Οι προτάσεις έγιναν προς την επιτροπή του υπουργείου Μεταφορών που επεξεργάζεται την τροποποίηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σε ότι αφορά στους μεθυσμένους οδηγούς. Συγκεκριμένα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης προτείνει την επιβολή προστίμου 200.000 δραχμών στους οδηγούς στους οποίους το ποσοστό μέθης είναι πάνω από 0.81% και με δύο μήνες φυλάκισης αν το ποσοστό αυτό είναι ανώτερο του 1%. Σε περίπτωση υποτροπής θα επιβάλλεται πρόστιμο 600.000 δραχμών, ποινή οκτάμηνης φυλάκισης, ενώ θα αφαιρείται οριστικά η άδεια οδήγησης με δικαστική απόφαση. Στο μεταξύ, την έντονη αντίδρασή του εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Ρωμαίος, στην παραγγελία του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Γιώργου Κολιοκώστα, για αυστηρότερα μέτρα κατά των ναρκωτικών, αλλά και την αναφορά του περί φαινομένων αδράνειας, ολιγωρίας και αδιαφορίας της αστυνομίας, στον τομέα αυτό. Ο κ. Ρωμαίος σημείωσε ότι η αστυνομία κάνει σωστά τη δουλειά της και αποστολή της είναι η σύλληψη των εμπόρων και των διακινητών ναρκωτικών και όχι των χρηστών που δεν είναι η λύση του προβλήματα. Ο υπουργός παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία για τους ελέγχους έξω από τα σχολεία.

Φυσιολογική χαρακτηρίζουν οι σεισμολόγοι τη σεισμική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα, μετά την έξαρση της σεισμικής δραστηριότητας στον Κορινθιακό κόλπο και τους σεισμούς στην Αττική και την Κρήτη. Ο καθηγητής γεωφυσικής του Α.Π. Θ. Βασίλης Παπαζάχος εμφανίστηκε καθησυχαστικός, ενώ υπογράμμισε ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη του φαινομένου. Όλοι οι σεισμολόγοι πάντως επισημαίνουν ότι δεν πρέπει να επικρατήσει πανικός, αλλά ούτε και εφησυχασμός, καθώς θα πρέπει πρώτα να περάσουν μερικά εικοσιτετράωρα. Στο μεταξύ νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Μερκάλι σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Τίβολι κοντά στη Ρώμη.

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τη δημοσίευση επιστολής στο περιοδικό "ΜΕΝ" η οποία αποδίδεται στον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη και φέρεται ότι είχε σταλεί στον Ανδρέα Παπανδρέου, ρωτήθηκε ο πρωθυπουργός. Ο κ. Σημίτης επισήμανε τη θετική συνεργασία του με τον κ. Σκανδαλίδη, εξήρε τη συμβολή και το έργο του και τόνισε ότι "οι οποιεσδήποτε επιστολές κυκλοφορούν δεν μπορούν να αμαυρώσουν αυτό το έργο". Έκανε ακόμη λόγο για αστειότητες, οι οποίες δεν πρόκειται να έχουν κανένα αποτέλεσμα και πρόσθεσε: "Το έργο μας είναι εκείνο που κατοχυρώνει τη φήμη μας, την εικόνα και την απήχησή της". Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας, δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να αστυνομεύει ποιος έχει στα χέρια του τέτοιες επιστολές και κάλεσε όσους έχουν στα χέρια τους τέτοια έγγραφα να τα παραδώσουν στο ΠΑΣΟΚ, έτσι ώστε να βοηθήσουν σημαντικά στη δημιουργία ενός συγκροτημένου αρχείου για τον ιδρυτή του κινήματος.

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του σχεδίου "Ιωάννης Καποδίστριας" για τις αναγκαστικές συνενώσεις δήμων και κοινοτήτων. Στον Ορωπό της Πρέβεζας οι κάτοικοι απέκλεισαν συμβολικά για μία ώρα την εθνική οδό Ιωαννίνων - Πρέβεζας, ενώ επέδωσαν ψηφίσματα διαμαρτυρίας στις τοπικές αρχές.

Tην αμέριστη συμπαράσταση της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Θεσσαλονίκης στον αγώνα της συντονιστικής επιτροπής δήμων και κοινοτήτων ενάντια στο σχέδιο "Ι. Καποδίστριας", εξέφρασε σήμερα ο επικεφαλής της, νομαρχιακός σύμβουλος, Μιχάλης Σπυριδάκης, με την ευκαιρία της κινητοποίησης σε δήμους και κοινότητες της χώρας. Ο πρώην υποψήφιος νομάρχης κάλεσε, μάλιστα, το σύνολο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης σε αγώνα ενάντια "στον οδοστρωτήρα της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και δημοκρατικής ζωής στην επαρχία", όπως χαρακτήρισε το σχέδιο, και προέτρεψε τους ψηφοφόρους "να μαυρίσουν στις επόμενες εκλογές τις δυνάμεις της κυβερνητικής παράταξης και όσους άμεσα ή έμμεσα σιγοντάρουν τον Καποδίστρια".

Αίτημα προς την κυβέρνηση να εγγράψει στον κρατικό προϋπολογισμό το ποσόν του κατοχικού δανείου ως απαίτηση του ελληνικού δημοσίου, διατυπώνει ο βουλευτής του Συνασπισμού, Γιάννης Δραγασάκης, με επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών που κατέθεσε στη Βουλή. Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε πράξη συμβολική αλλά και ουσιαστικό βήμα για τη διεκδίκηση τονίζει ο κ. Δραγασάκης, ο οποίος επισημαίνει: "Η εκπλήρωση των υποχρεώσεων της Γερμανίας δεν αποτελεί μόνο νομική υποχρέωση αλλά και επιβαλλόμενη ηθική δικαίωση, όχι μόνο προς τους παθόντες αλλά και απέναντι σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό που δοκιμάστηκε σκληρά από το ναζισμό. Το κατοχικό δάνειο της Γερμανίας έχει μια αυτοτελή ύπαρξη σε σχέση προς τις άλλες πολεμικές επανορθώσεις της Γερμανίας. Οι μέχρι σήμερα ενέργειες της Ελλάδας, σε διπλωματικό επίπεδο, φαίνονται τουλάχιστον συγκεχυμένες".

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι μεταξύ των υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννου Παπαντωνίου, Περιβάλλοντος, Κώστα Λαλιώτη και Μεταφορών Τάσου Μαντέλη. Το αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο προσδιορισμός του κόστους των έργων μετεγκατάστασης της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο νέο αεροδρόμιο των Σπάτων.

Το νομό Κοζάνης θα επισκεφτεί το Σάββατο ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να εγκαινιάσει στις 8 το βράδυ την έκθεση εικαστικών εργαστηρίων, στο χώρο του ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ. Νωρίτερα, ο υπουργός θα συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη που θα γίνει στη νομαρχία Κοζάνης, παρουσία του Γ.Γ. περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας, των βουλευτών του νομού, του νομάρχη, των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και των φορέων του πολιτισμού. Στη συνέχεια, ο κ.Βενιζέλος θα επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο και του μουσείο της Αιανής, όπου θα ενημερωθεί για την πορεία του προγράμματος αρχαιολογικών ανασκαφών και για την ολοκλήρωση του μουσείου. Επίσης, θα έχει σύσκεψη με τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ του νομού Κοζάνης, ενώ θα επισκεφτεί τη βιβλιοθήκη και το Λαογραφικό μουσείο της πόλης.

Την εκτίμηση ότι τα κονδύλια που διατίθενται για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό δεν επαρκούν, διατύπωσαν σήμερα οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη των διευθυντών εξωτερικού του ΕΟΤ, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 13ης διεθνούς έκθεσης "PHILOXENIA". Της σύσκεψης προήδρευσε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Νικόλαος Σκουλάς. "Η έντονη παρουσία μας στο εξωτερικό, σε ετήσια βάση, δεν μπορεί να εξασφαλιστεί με τα κονδύλια που διατίθενται σήμερα. Απαιτείται κονδύλιο ύψους τουλάχιστον 10 δισ. δραχμών για την προβολή και τη διαφήμιση του ελληνικού τουρισμού", υπογράμμισε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, κ. Πλεύρης. Την ανάγκη διάθεσης του διπλάσιου ποσού τόνισε, από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Ανδρέας Ανδρεάδης.

Η μακραίωνη πολιτιστική παράδοση της Κύπρου παρουσιάζεται μέσα από την έκθεση "Μνήμες και σύγχρονοι δρόμοι της κυπριακής πλαστικής" που θα φιλοξενηθεί στο Αλατζά Ιμαρέτ από τις 7 Δεκεμβρίου ως τις 27 Ιανουαρίου 1998, στο πλαίσιο της επίσημης συμμετοχής της Κυπριακής Δημοκρατίας στις εκδηλώσεις του ΟΠΠΕΘ. Τα εκθέματα παρουσιάζονται σε τρεις ενότητες. Η πρώτη αναφέρεται στους αρχαίους πολιτισμούς και περιλαμβάνει δεκαπέντε μοναδικής αξίας αντικείμενα κυρίως πήλινα σανιδόσχημα ειδώλια και αγγεία από το Μουσείο του Ιδρύματος Δημήτρη Πιερίδη στη Λαρνακα.

"Οι Ελληνοκύπριοι που επιθυμούν την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα οδηγήσουν το νησί, σε οριστική διαίρεση". Αυτό δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς, στην Κωνσταντινούπολη επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ. Ο κατοχικός ηγέτης τόνισε ότι δεν πήγε στις ΗΠΑ για να εξασφαλίσει κάτι "αλλά για να στείλει κάποια μηνύματα" όπως ανέφερε. "Τα μηνύματα αυτά είναι το Κυπριακό το οποίο ή θα επιλυθεί με ένα νέο συνεταιρισμό ή στο νησί θα υπάρχουν δύο κράτη".

"Ούτε η Τουρκία, αλλά ούτε και η Ελλάδα προσδοκούν την επίλυση των ελληνοτουρκικών ζητημάτων, με μια και μοναδική συνάντηση. Εξάλλου, και οι δηλώσεις στις οποίες προέβησαν οι δύο πρωθυπουργοί είναι προς αυτή την κατεύθυνση". Αυτό τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Σερμέτ Ατατζανλί, ερωτηθείς για τη συνάντηση Σημίτη - Γιλμάζ, στη διαβαλκανική διάσκεψη της Κρήτης. Χαρακτήρισε όμως τη συνάντηση των δύο πρωθυπουργών, θετική εξέλιξη και σημείωσε ότι τα ζητήματα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία έχουν μια περίπλοκη δομή, η επίλυση των οποίων χρειάζεται μακρό χρονικό διάστημα.

"Εγκάρδιες και προς τη σωστή κατεύθυνση" χαρακτήρισε τις συνομιλίες που είχε με τον Ελληνα πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, στο πλαίσιο της διαβαλκανικής διάσκεψης της Κρήτης, ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Κίρο Γκλιγκόροφ στη συνέντευξη που έδωσε επιστρέφοντας στα Σκόπια. Ο κ. Γκλιγκόροφ, αποκαλώντας τον κ. Σημίτη "σύγχρονο και ρεαλιστή πολιτικό", επισήμανε ότι κατά τις συνομιλίες τους κοινή υπήρξε η διαπίστωση ότι οι σχέσεις των δυο χωρών μετά την υπογραφή της ενδιάμεσης συμφωνίας "προόδευσαν πέραν των προσδοκιών". Σχετικά με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Ο κ. Γκλιγκόροφ σημείωσε ότι "δεν ήταν δυνατόν να διευθετηθεί σε μια τόσο σύντομη συνάντηση". Συμφωνήθηκε, συμπλήρωσε, η συνέχιση, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, των διαπραγματεύσεων στη Νέα Υόρκη.

Κριτική στην στρατιωτική παρουσία της Τουρκίας στο βόρειο Ιράκ και στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, άσκησε κατά τις χθεσινές συνομιλίες του με τον Τούρκο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μπουλέντ Ετσεβίτ, ο Υπουργός εξωτερικών της Νορβηγίας, Κνούτ Φόλεμπεκ. "Η μόνιμη παρουσία της Τουρκίας στο Ιράκ είναι απαράδεκτη. Είναι παραβίαση των διεθνών συμφωνιών και δεν θα την ανεχτούμε", είπε ο κ. Φόλεμπεκ. Ύστερα από τις συνομιλίες, ο κ. Ετσεβίτ υπεράσπισε τη στάση της κυβέρνησής του, λέγοντας πως ήταν απαραίτητη. "Όσο το Ιράκ παίζει ενεργό ρόλο στην περιοχή, είμαστε αναγκασμένοι να φροντίζουμε για την ασφάλειά μας", είπε.

Σε διαμετακομιστικό κέντρο λαθρομεταναστών έχουν μετατρέψει την αλβανική πρωτεύουσα οργανωμένα κυκλώματα που δρουν στη χώρα και τα οποία διευθύνονται από την τουρκοαραβική μαφία , όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η ανεξάρτητη εφημερίδα "Κόχα Γιον". Σύμφωνα με την εφημερίδα το "ταξίδι για τον δυτικό παράδεισο" των Κούρδων και των άλλων εθνικοτήτων λαθρομεταναστών που κοστίζει τέσσερις χιλιάδες δολάρια για τον καθένα, έχει τέσσερις σταθμούς: Κάιρο-Κωνσταντινούπολη- αεροδρόμιο Τιράνων και Αυλώνα. Από το λιμάνι της Αυλώνας οι λαθρομετανάστες μεταφέρονται με πλοία στην Ιταλία.

Λήγουν σήμερα οι εργασίες του διεθνούς συνεδρίου με θέμα τις δυνατότητες αλλαγών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Γιουγκοσλαβίας. Στο συνέδριο, που διοργανώνεται από το Οικονομικό Ινστιτούτο της χώρας, σε συνεργασία με το Αμερικανικό Ιδρυμα Ανάπτυξης, έλαβαν μέρος περισσότεροι από 250 σύνεδροι από όλον τον κόσμο. Ο Αμερικανός υφυπουργός, υπεύθυνος για θέματα οικονομίας της Ευρώπης, Ασίας και Μέσης Ανατολής, Μαρκ Μέντις, σε χθεσινή συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι το συνέδριο είναι ένα θετικό και πολλά υποσχόμενο βήμα. Υπενθυμίζεται ότι από τις 31 Οκτωβρίου τέθηκε σε ισχύ νόμος για το καθεστώς ιδιωτικοποιήσεων των δημόσιων οργανισμών και επιχειρήσεων της Σερβίας.

Η κοινή αγορά, το κοινό νόμισμα και η τελωνειακή ένωση βρίσκονται στο επίκεντρο της πρότασης για την ανάπτυξη ειδικών δεσμών ανάμεσα στην Κροατία και την Κροατο- μουσουλμανική Ομοσπονδία της Βοσνίας που ανακοινώθηκε χτες από το Ζάγκρεμπ, όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων. Το σχετικό έγγραφο θα αποτελέσει τη βάση των συνομιλιών για μια σειρά συμφωνιών για τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα επικρατήσουν αύριο στο Ιόνιο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα, αύριο σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες. Το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 7 μέχρι 16 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 μέχρι 21 και στα νησιά του Αιγαίου από 14 μέχρι 23 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη αύριο προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 9 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Thursday, 6 November 1997 - 18:40:18 UTC