Read the UN Convention on the Law of the Sea (10 December 1982) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (AM), 98-01-27

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 09:09 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 26.1.1998

Την απόσυρση της ρύθμισης του φορολογικού νομοσχεδίου, που καθορίζει το είδος της σχέσης εργασίας του προσωπικού στις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ζητά η ΓΣΕΕ που έχει προγραμματίσει 24ωρη απεργία για αύριο, με τη συμμετοχή των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τις τράπεζες του δημοσίου τομέα. Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα κάνουν αύριο στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι ως τις 4:30 το απόγευμα. Οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το μεσημέρι, απηύθυναν αυστηρή προειδοποίηση ότι σε περίπτωση που η κυβέρνηση υιοθετήσει τη ρύθμιση, οι ίδιοι θα την ακυρώσουν στην πράξη. "Τα συνδικάτα του χώρου θα παρέμβουν και με κινητοποιήσεις και με κάθε τρόπο που θα κρίνουν πρόσφορο και αποτελεσματικό", είπε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, και πρόσθεσε ότι οι εργαζόμενοι θα προσφύγουν ακόμη και στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια για να ακυρώσουν την επίμαχη ρύθμιση ως αντισυνταγματική.

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να φέρει αύριο προς συζήτηση στη Βουλή την τροπολογία που αλλάζει τις εργασιακές σχέσεις στις ΔΕΚΟ, αλλά με νέα διατύπωση, τόνισε το απόγευμα ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Γιάννος Παπαντωνίου. "Αν αυτές οι αλλαγές δεν πραγματοποιηθούν αυτές οι επιχειρήσεις δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν και οι πρώτοι που θα πληρώσουν θα είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Αυτή είναι η πραγματικότητα", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαντωνίου. Για το θέμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας, επισήμανε ότι η κυβέρνηση θα εμμείνει στην πολιτική της σε ότι αφορά στα εργασιακά ζητήματα. Ο υπουργός Τύπου επισήμανε ότι η κυβέρνηση σέβεται τον κοινωνικό διάλογο, αλλά πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις της.

Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις ελληνικές θέσεις αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά, τόνισε το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών, Θεόδωρου Πάγκαλου, σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα "Μιλλιέτ", ότι η Άγκυρα θα πρέπει να προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όχι μόνο για την υφαλοκρηπίδα αλλά και για τις άλλες διεκδικήσεις που προβάλλει. "Ο υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε τις πάγιες ελληνικές θέσεις. Αυτή είναι η πάγια εξωτερική μας πολιτική. Τίποτα καινούριο δεν προστίθεται. Απλά καλείται η Τουρκία να συνάψει σχέσεις με το Δικαστήριο της Χάγης, να αναγνωρίσει τη γενική δικαιοδοσία του και από εκεί και πέρα να σταματήσει να συμπεριφέρεται με τον τρόπο που συμπεριφέρεται μέχρι σήμερα ως διεθνής ταραξίας", διευκρίνισε ο κ. Ρέππας. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, δήλωσε ότι ο δρόμος αυτός είναι επικίνδυνος και ιδιαίτερα ολισθηρός, ακόμη και για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη, απέστειλε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Εβερτ, ο οποίος ζητά τη σύγκλιση της επιτροπής εξωτερικών και άμυνας της Βουλής, στην οποία θα πρέπει να κληθεί ο κ. Πάγκαλος προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις. Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή ζήτησε η Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Αντιδράσεις υπήρξαν και από το ΔΗΚΚΙ και την Πολιτική Άνοιξη.

Για το θέμα των αντιδράσεων που προκάλεσε η συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα "Μιλλιέτ" ρωτήθηκε στις Βρυξέλλες ο υπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο κ. Πάγκαλος κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει αλλαγή πολιτικής καθώς η Ελλάδα έχει αποδεχτεί τη γενική δικαιοδοσία του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης. Από εκεί και πέρα, συνέχισε ο υπουργός εξωτερικών, όποια χώρα έχει κάποιο πρόβλημα με την Ελλάδα μπορεί να προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο, αρκεί η χώρα αυτή να αποδεχτεί αυτό το διεθνές νομικό πλαίσιο επίλυσης διαφωνιών. Τα ελληνοτουρκικά, το πρόβλημα των Κούρδων λαθρομεταναστών και η συμμετοχή της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Διάσκεψη είναι τα θέματα που συζητούνται σήμερα στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο του συμβουλίου των Υπουργών Εξωτερικών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, δήλωσε ότι η Ελλάδα επιθυμεί τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Τουρκίας, αν η Άγκυρα σεβαστεί τους όρους που τέθηκαν στη σύνοδο κορυφής του Λουξεμβούργου.

Τη διεξαγωγή προ ημερήσιας διάταξης συζήτησης στη Βουλή για το θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων ζητά με την επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Σώματος, Απόστολο Κακλαμάνη, η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. ''Οι εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις το τελευταίο διάστημα, η ενεργότερη παρέμβαση του αμερικανικού παράγοντα, αλλά και η στάση της ελληνικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο της νέας δομής του ΝΑΤΟ, δημιουργούν εύλογες ανησυχίες για τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν στα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και για την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή'', επισημαίνει στην επιστολή της η κ. Παπαρήγα.

Επιστολή του υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννου Κρανιδιώτη στην οποία αναγγέλλεται η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για την κατάργηση του άρθρου 19 του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, παρέδωσαν στο Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης (Σ.τ.Ε), Ντανιέλ Ταρσίς, ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Σ.τ.Ε, βουλευτής Κωνσταντίνος Βρεττός. Ο κ. Βρεττός, που επισκέφθηκε τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Στρασβούργο, Δημήτρη Κώνστα, υπογράμμισε τη σημασία της απόφασης αυτής και εξήγησε στον κ. Ταρσίς ότι, τις αμέσως προσεχείς μέρες, θα κατατεθεί σχετικό νομοσχέδιο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Με την απόφαση αυτή, όπως τονίστηκε, παύει πια να υπάρχει και το τελευταίο σημείο τριβής της χώρας μας με το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο γύρω από τα έργα δικτύωσης επιχειρήσεων ("clusters"), εμφανίζεται η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης. Η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς στο θέμα των clusters, επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι η προκήρυξη της δεύτερης φάσης υλοποίησης τους, ορίστηκε για τον προσεχή Μάιο. Παράλληλα, στενεύουν διαρκώς τα περιθώρια για όσες επιχειρήσεις καθυστερούν στην πραγματοποίηση των αλλαγών που απαιτούνται για την ένταξη στα clusters. "Το πρόγραμμα υλοποίησης έργων δικτύωσης δεν έχει άλλα περιθώρια καθυστέρησης και, κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται να γίνουν απεντάξεις των επιχειρήσεων που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Αν μέσα στις επόμενες 15 ημέρες οι επιχειρήσεις δεν ενεργοποιηθούν, τότε ορισμένες θα απενταχθούν, γιατί τα κονδύλια δεν είναι δυνατόν να μένουν δεσμευμένα. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για το ποιοι θα προχωρήσουν και ποιοι θα μείνουν πίσω", υπογράμμισε η υφυπουργός Ανάπτυξης, Άννα Διαμαντοπούλου, με την ευκαιρία σημερινής συνάντησης -στη Θεσσαλονίκη- των φορέων διαχείρισης και υλοποίησης των clusters της Βόρειας Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι ενδιάμεσος φορέας διαχείρισης του προγράμματος για τη Βόρεια Ελλάδα είναι η Αναπτυξιακή Ένωση Μακεδονίας, ενώ ως συνεργαζόμενοι φορείς έχουν οριστεί τα επιμελητήρια Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και οι ΚΕΠΑ, ΑΝΚΟ και ΕΚΕΜ.

''Η κυβέρνηση είναι μια, λειτουργεί κατά τρόπο ενιαίο και συλλογικό. Και αυτό το νόημα είχε και η αναφορά που έκανε ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο. Αλλωστε, αν κάποιος υπουργός θεωρούσε ότι τον αφορά η παρατήρηση του πρωθυπουργού, το λιγότερο θα ζητούσε μια διευκρίνιση για να αποσαφηνισθεί το θέμα'', δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στα όσα φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης περί εισηγήσεων για την Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων. Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ σύσκεψη κυβερνητικών και κομματικών στελεχών με αντικείμενο την πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα του αθλητισμού.

Μεθαύριο, Τετάρτη θα συνέλθει στην πρώτη της συνεδρίαση, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων. Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τα μέλη της Επιτροπής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο. Σήμερα, ο υπουργός Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο και το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων ''Αθήνα 2004'', Στράτη Στρατήγη και Κωνσταντίνο Μπακούρη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης, στέγασης και χρηματοδότησης της Εταιρείας, προκειμένου οι κ. Στρατήγης και Μπακούρης να ετοιμάσουν τις σχετικές εισηγήσεις τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

Τα όσα φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στο Υπουργικό Συμβούλιο, σχετικά με εισηγήσεις για συμμετοχή προσώπων στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι το αντικείμενο των επίκαιρων ερωτήσεων των βουλευτών της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη και Δημήτρη Σιούφα. Τόσο η κ. Μπακογιάννη όσο και ο κ. Σιούφας, με ξεχωριστές ερωτήσεις τους ζητούν από τον πρωθυπουργό να κατονομάσει τους υπουργούς που υπεδείκνυαν πρόσωπα.

Με σημαντική κάμψη για τις τιμές των μετοχών άρχισε η εβδομάδα στην Σοφοκλέους. Ο γενικός δείκτης σημείωσε κάμψη κατά 2,29% και έκλεισε στις 1. 427,79 μονάδες. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι πιέσεις για τις τράπεζες επανήλθαν σήμερα, ενώ όλοι οι επιμέρους κλάδοι παρουσίασαν απώλειες με μοναδική εξαίρεση τις εταιρίες επενδύσεων.

Η Τουρκία ανακοίνωσε σήμερα ότι πιθανόν θα δημιουργήσει αεροπορική βάση στο βόρειο τμήμα της Κύπρου, ως αντίδραση στη λειτουργία της ελληνοκυπριακής βάσης στην Πάφο για τα ελληνικά στρατιωτικά αεροσκάφη, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο, η συγκεκριμένη βάση να λειτουργεί μόνιμα και με πλήρη δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Νεκάτι Ουτκάν, τόνισε ότι "τα μέτρα που παίρνει η Τουρκία δεν θα περιοριστούν μόνο σ' αυτή την ενέργεια, αφού συνεχώς θα λαμβάνονται διαφορετικά μέτρα, ανάλογα με την εκτίμηση της απειλής που θα προκύπτει". Κατά τη διάρκεια των ελληνοκυπριακών ασκήσεων τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, στη βόρεια Κύπρο, οχτώ τουρκικά αεροσκάφη τύπου F-16 προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Λευκόνοικου, ύστερα από τουρκική διαταγή, ενώ λίγες ώρες μετά από τα εγκαίνια της βάσης στην Πάφο, η Άγκυρα είχε ανακοινώσει ότι θα διαμαρτυρηθεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, προειδοποιώντας ότι η κίνηση αυτή της ελληνοκυπριακής πλευράς θα προκαλέσει σοβαρές συνέπειες.

"Η ενίσχυση της άμυνάς μας είναι καθήκον μας και το δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου είναι η απάντησή μας στους πρωτοφανείς τουρκικούς εξοπλισμούς", δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύπρου, Μανώλης Χριστοφίδης. Ο κ. Χριστοφίδης σημείωσε ότι η στάθμευση ή όχι ελληνικών αεροσκαφών στη βάση της Πάφου θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες που θα προκύψουν και τις αποφάσεις των κυβερνήσεων Κύπρου και Ελλάδας και σχολιάζοντας τις απειλές του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, ο κ. Χριστοφίδης είπε ότι τόσο ο κ. Ντενκτάς όσο και άλλοι Τούρκοι επίσημοι εκτοξεύουν καθημερινά τέτοιες απειλές.

Απερίσκεπτα χαρακτήρισε σήμερα τα σχόλια του υπουργού Άμυνας της Συρίας, ο οποίος υποστήριξε ότι η διάλυση του ισλαμικού κόμματος της Ευημερίας (Ρεφάχ), μπορεί να οδηγήσει σε έκρηξη βίας ανάλογη με αυτή της Αλγερίας, ο εκπρόσωπος του Τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Νετσάτι Ουτκάν. Ο κ. Ουτκάν τόνισε πως η Τουρκία δε χρειάζεται μαθήματα δημοκρατίας και θρησκευτικής ανοχής από την Συρία, και σημείωσε πως η άποψη αυτή αποτελεί ευχή από μέρους της Συρίας παρά εκτίμηση της κατάστασης. Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του την προηγούμενη εβδομάδα ο αντιπρόεδρος της συριακής κυβέρνησης είχε επίσης δηλώσει πως "αν η τουρκική στρατιωτική ηγεσία δε λογικευτεί και δε σεβαστεί να ισλαμικά αισθήματα του τουρκικού λαού, τότε εκείνος θα πάρει την εκδίκησή του και η Τουρκία θα μετατραπεί σε Αλγερία".

Κλιμακώνεται η αντίδραση των οκτώ δικαστών, που συνεχίζουν για εικοστή πρώτη ημέρα την απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενοι για το νόμο που ρυθμίζει το θέμα της αναδιάρθρωσης των οργάνων της Δικαιοσύνης στην Αλβανία. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι δικαστές, στην αυλή του σπιτιού, όπου πραγματοποιούν απεργία πείνας, κατηγόρησαν με σκληρά λόγια την αλβανική κυβέρνηση για απόλυτη αδιαφορία σχετικά με τα αιτήματά τους. Ο πρόεδρος της επιτροπής των απεργών, Ντρε Μόλα γνωστοποίησε την ομόφωνη απόφαση των οκτώ δικαστών, να διακόψουν -από τις 4 το απόγευμα ώρα Ελλάδας- κάθε επαφή με τους ανθρώπους, τις αλβανικές αρχές, τα αλβανικά κόμματα και τους ξένους οργανισμούς. ''Δε δεχόμαστε να συναντηθούμε ούτε με τα παιδιά μας'', δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Μόλα.

Η έλλειψη ενός ξεκάθαρου νομικού πλαισίου για την ίδρυση και λειτουργία ιδιωτικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών δεν εμπόδισε αρκετούς να βγουν στον αγώνα της ενημέρωσης και της ελεύθερης ραδιοφωνίας. Σήμερα στον ευρύτερο χώρο της νότιας Αλβανίας, εκτός από τον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό και τις τοπικές εφημερίδες, κάνουν δειλά τα πρώτα τους βήματα τρεις τηλεοπτικοί και τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Μήνυση κατά του υπουργού Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Μπογκομίλ Μπόνεφ, θα υποβάλει ο βουλγαρικός ιδιωτικός όμιλος "Μούλτιγκρουπ", όπως ανακοίνωσε σήμερα στη Σόφια ο αντιπρόεδρος του ομίλου, Ραντοσλάβ Νένοφ. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών τόσο στη Βουλή, όσο και σε συνέντευξη Τύπου στη Φιλιππούπολη, με τις οποίες αποκάλεσε τη "Μούλτιγκρουπ" "μαφιόζικη οργάνωση" και δημιούργημα του πρώην Βουλγαρικού Κομμουνιστικού (νυν Σοσιαλιστικού) Κόμματος και του δολοφονηθέντος πρώην πρωθυπουργού Αντρέι Λουκάνοφ.

Αθώος δήλωσε σήμερα ο Σερβοβόσνιος καταζητούμενος για εγκλήματα πολέμου, Γκόραν Γιέλισιτς, ο αυτοαποκαλούμενος και "Σέρβος Αδόλφος Χίτλερ" ο οποίος προσήχθη στο δικαστήριο της Χάγης κατηγορούμενος για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ο 29χρονος Γιέλισιτς, συνελήφθη την Πέμπτη από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στη Βοσνία και βαρύνεται με 56 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων, γενοκτονία, δολοφονίες, βασανιστήρια, βιασμοί και απάνθρωπη μεταχείριση κρατουμένων.

Οι θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι στα πελάγη και οι χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του αυριανού καιρού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα αύριο στην βόρεια Ελλάδα, το Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Στη Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων, ενώ βροχές θα εκδηλωθούν στα νότια πεδινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από -5 μέχρι 4 βαθμούς, στα δυτικά από 0 μέχρι 12 και στην υπόλοιπη χώρα από 2 μέχρι 10 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη αύριο προβλέπονται λίγες νεφώσεις σποραδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 0 μέχρι 4 βαθμούς Κελσίου.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Tuesday, 27 January 1998 - 7:40:12 UTC