Visit our archive of News, Documents, Maps & Position Papers on the Imia Issue (1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 00-03-05

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠ.ΕΞ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ
  • [02] ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ
  • [03] ΣΥΝ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Μ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ
  • [04] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ
  • [05] ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
  • [06] ΒΟΛΕΪ: Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 4η ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
  • [07] ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ 20ΧΡΟΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΚΟΝΤΙΟ
  • [08] Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 23ης
  • [09] ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  • [10] Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ 4 - 0
  • [11] ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • [01] ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠ.ΕΞ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

    Σόφια, 5 Μαρτίου 2000 (12:05 UTC+2)

    Αρχισε στο Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) η συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Βουλγαρίας, Ναντέζντα Μιχαϊλοβα, της Ελλάδας, Γεώργιου Παπανδρέου, και της Τουρκίας, Ισμαήλ Τζέμ. Μετά την άφιξή τους στον "Οίκο του Αντόν" στην αρχαία πόλη του Πλόβντιβ, όπου βρίσκεται η έδρα του βουλγαρικού υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Τζέμ υπογράμμισαν τη σημασία που αποδίδουν στη συνάντηση.

    Η τριμερής συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών χαρακτηρίζεται ως"περιοδεία της ειρήνης" στην περιοχή. Οι συνομιλίες των τριών υπουργών Εξωτερικών αναμένεται να ολοκληρωθούν με την υπογραφή συμφώνου μη επίθεσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βουλγαρικού Τύπου.

    Προβλέπεται ότι οι υπουργοί Εξωτερικών των τριών γειτονικών κρατών θα συζητήσουν για την κατασκευή έργων υποδομής στην περιοχή. Η Αθήνα δείχνει ενδιαφέρον για τον εκσυγχρονισμό της οδικής αρτηρίας Ντούπνιτσα-Κούλατα, ένα σχέδιο που πρέπει να ολοκληρωθεί πρίν από τους Ολυμπιακούς αγώνες, το 2004. Σύμφωνα με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέχρι το έτος 2004 πρέπει να υλοποιηθούν και δύο από τα τρία σχέδια για την διάνοιξη νέων μεθοριακών διαβάσεων στα βουλγαρο-ελληνικά σύνορα στους μεθοριακούς σταθμούς Γκότσε Ντέλτσεφ-Δράμα και Κίρτζαλι-Κομοτηνή.

    Ωστόσο, το θέμα που απασχολεί τα βουλγαρικά ΜΜΕ είναι εάν πρίν από τη συνάντηση των χωρών-δωρητών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στις Βρυξέλλες, οι υπουργοί Εξωτερικών της Βουλγαρίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας, θα δεσμευθούν με κάποια συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

    Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση αυτή θα ολοκληρωθεί με επισκέψεις στην Αδριανούπολη και την Ορεστιάδα.

    [02] ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ

    Δίστομο, 5 Μαρτίου 2000 (20:53 UTC+2)

    Τη Λιβαδειά και το Δίστομο επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος μαζί με τον Λόταρ Μπίσκι, Πρόεδρο του Κόμματος Δημοκρατικού Σοσιαλισμού της Γερμανίας, τον Μανώλη Γλέζο αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, στελέχη του Συνασπισμού και αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. Οι κ.κ. Κωνσταντόπουλος, Μπίσκι και Γλέζος επισκέφθηκαν το μνημείο των θυμάτων του ολοκαυτώματος του Διστόμου, απέτισαν φόρο τιμής και κατέθεσαν στεφάνια.

    Σε ομιλία του ο κ. Κωνσταντόπουλος διακήρυξε την άρνηση του κόμματός του σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, σε πολέμους, κοινωνικές βαρβαρότητες και φαινόμενα ρατσισμού. "Ο κόσμος περνά στον καινούριο αιώνα και εμείς θέλουμε να μην βρουν μπροστά τους οι κοινωνίες και οι λαοί τους εφιάλτες του νεοφασισμού, του σωβινισμού και του ρατσισμού", είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τη συμπαράσταση του Συνασπισμού σε πνευματικά, κοινωνικά και πολιτικά κινήματα που αντιστέκονται στον εκφυλισμό και τον εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής, στον αυταρχισμό και την αναλγησία των κυβερνητικών και κρατικών θεσμών.

    Αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Αυστρία, τη Γιουγκοσλαβία και το Κοσσυφοπέδιο επισήμανε ότι όλα αυτά φέρνουν ξανά σε προτεραιότητα την ανάγκη για ριζοσπαστικές κοινωνικές και πολιτικές δράσεις αλληλεγγύης για ένα κοινό μέλλον ειρήνης και σταθερότητας.

    Σχετικά με τις γερμανικές επανορθώσεις τόνισε ότι είναι θέμα ιστορικής δικαίωσης και όχι πρόβλημα νομικού ή δικαστικού χαρακτήρα και υπογράμμισε ότι θα είναι όνειδος για την ιστορία της Ελλάδας αν μείνει η μόνη χώρα χωρίς αποκατάσταση για τα εγκλήματα των Ναζί σε βάρος της.

    "Οι Χριστιανοδημοκρατικές και Σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις της Γερμανίας αρνήθηκαν να συμμορφωθούν προς τις επιταγές της ιστορίας και της αξιώσεις της ανθρωπότητας. Οι διάφορες ελληνικές κυβερνήσεις από πολιτική ατολμία και σκοπιμότητα δεν θέλησαν να προτάξουν το αίτημα στο πλαίσιο μιας εθνικής στρατηγικής", είπε ο πρόεδρος του Συνασπισμού και δεσμεύτηκε για την πρόθεση του κόμματός του και του Κόμματος Δημοκρατικού Σοσιαλισμού Γερμανίας να εργαστούν στο ζήτημα αυτό.

    [03] ΣΥΝ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Μ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

    Αθήνα, 5 Μαρτίου 2000 (20:53 UTC+2)

    Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη για την εισαγγελική δίωξη εναντίον του Μίμη Ανδρουλάκη, σημειώνει σε ανακοίνωση του ο Συνασπισμός, καθώς αρνείται την ικανοποίηση του ώριμου αιτήματος για τον συνταγματικό διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας και δεν παίρνει μέτρα που θα οδηγήσουν στην πλήρη εκκοσμίκευση του κράτους.

    Περαιτέρω ο ΣΥΝ καταδικάζει τη δίωξη και ζητά την άμεση παύση της. Την χαρακτηρίζει σκοταδιστική ενέργεια που έρχεται από το παρελθόν, προκαλεί οδυνηρή εντύπωση και εκθέτει τη χώρα μας διεθνώς.

    Σημειώνει επιπλέον, ότι η μεσαιωνική πρακτική των διώξεων εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης και της δημιουργίας πρέπει να συναντήσει την αυστηρή αποδοκιμασία των πολιτών και της κοινωνίας, συμπληρώνοντας ότι είναι αδιανόητο στις μέρες μας η αντιπαράθεση των απόψεων να γίνεται μέσω της δικαστικής οδού.

    "Αποκτά μάλιστα διαστάσεις επικίνδυνου φαινομένου η ενίσχυση σκοταδιστικών, θρησκόληπτων και εθνικιστικών κύκλων που με τέτοιους είδους απαράδεκτες πρακτικές επιδιώκουν λογοκρισία στην πνευματική δημιουργία".

    Τέλος, υπογραμμίζει ότι η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών πρέπει να φυλαχτεί με κάθε μέσο και ότι η κυβέρνηση οφείλει να ενισχύσει το θεσμικό πλαίσιο που κατοχυρώνει την ελευθερία της έκφρασης.

    [04] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ

    Μόσχα, 5 Μαρτίου 2000 (20:25 UTC+2)

    Τριανταένας Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν τις τελευταίες τέσσερις ημέρες κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις τσετσενικές δυνάμεις στο φαράγγι του Αρκούν, σύμφωνα με δηλώσεις ενός εκ των διοικητών του ρωσικού στρατού στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

    Ο στρατηγός Γενάδι Τροσέφ ανακοίνωσε ακόμη ότι υπάρχουν και αρκετοί τραυματίες, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει τον ακριβή αριθμό τραυματιών, ενώ σύμφωνα με τον διοικητή των δυνάμεων του ανατολικού μετώπου, Σεργκέι Μακάροφ, στο ίδιο χρονικό διάστημα σκοτώθηκαν 600 Τσετσένοι αντάρτες.

    Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν χάσει περίπου 1420 άνδρες από το ξεκίνημα της στρατιωτικής επιχείρησης της Μόσχας στην Τσετσενία, σύμφωνα με επίσημο ανακοινωθέν που εξέδωσε την προηγούμενη Παρασκευή το Κρεμλίνο.

    Σ.Π.

    [05] ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

    Θεσσαλονίκη, 5 Μαρτίου 2000 (20:12 UTC+2)

    Πέντε μετάλλια, δύο ασημένια και τρία χάλκινα, κέρδισαν οι έλληνες αθλητές στο 45ο Βαλκανικό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Κιλκικαντερί της Τουρκίας.

    Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Τάσος Φράγκος στους νέους και Γιάννης Κανελλόπουλος στους εφήβους. Τα χάλκινα πήραν οι Βασίλης Πουλόπουλος στους νέους, Χριστόφορος Μαρούσης στους έφηβους και Βασίλης Ζαμπέλης στους άνδρες.

    [06] ΒΟΛΕΪ: Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 4η ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

    Θεσσαλονίκη, 5 Μαρτίου 2000 (20:12 UTC+2)

    Η ομάδα βόλεϊ της Ορεστιάδας δεν τα κατάφερε στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας και τελικά κατέκτησε την 4η θέση στον ευρωπαϊκό θεσμό. Στον ημιτελικό, παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, ηττήθηκε από τη Ρόμα με 3 - 0 σετ και σήμερα αγωνίστηκε στον μικρό τελικό με αντίπαλο πολωνική Μότοσταλ Κεντζιερτζίν. Ομως ηττήθηκε εκ νέου με 3 - 0 σετ και έτσι η ακριτική ομάδα κατέκτησε την 4η θέση στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας.

    [07] ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ 20ΧΡΟΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΚΟΝΤΙΟ

    Δράμα, 5 Μαρτίου 2000 (20:05 UTC+2)

    Ενας 20χρονος αθλητής τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα όταν τον χτύπησε ακόντιο που πέταξε κατά λάθος ένας συναθλητής του, κατά τη διάρκεια προθέρμανσης σε αγώνες στίβου στο Εθνικό Στάδιο της Δράμας. Το ατύχημα συνέβη την ώρα που ο άτυχος Νίκος Ορφανίδης προσπαθούσε να πάρει ένα ακόντιο.

    Ο πατέρας του αθλητή που ήταν και ο κριτής του αγωνίσματος μετέφερε τον γιό του στο νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο ίδιος κάνει λόγο για αμέλεια του συναθλητή του γιού του, ωστόσο ο προπονητής του αθλητή που χτύπησε τον Νίκο Ορφανίδη μίλησε για ατυχές περιστατικό.

    [08] Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 23ης

    Θεσσαλονίκη, 5 Μαρτίου 2000 (19:59 UTC+2)

    Ο Ολυμπιακός διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ΟΦΗ έχασε και άλλο έδαφος αφού ηττήθηκε στην Κρήτη από τον Πανιώνιο. Ο Αρης ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα και την βαριά ήττα του Ηρακλή από τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η βαθμολογία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' εθνικής κατηγορίας έχει ως εξής:

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (22η αγωνιστική)

    1.Ολυμπακός 60

    2.Παναθηναϊκός 57

    3.ΟΦΗ 45

    4.Αρης 38

    5.ΑΕΚ 37

    6.Ηρακλής 36

    7.ΠΑΟΚ 32

    8.Ξάνθη 32

    9.Πανιώνιος 31

    10.Πανηλειακός 28

    11.Ιωνικός 25

    12.Εθνικός Αστέρας 24

    13.Καβάλα 19

    14.Παναχαϊκή 19

    15.Καλαμάτα 19

    16.Τρίκαλα 16

    17.Προοδευτική 15

    18.Απόλλων 14

    *Ιωνικός και Καβάλα έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

    ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23η)

    Καλαμάτα - Εθνικός Αστέρας

    Προοδευτική - Παναχαϊκή

    Ηρακλής - Παναθηναϊκός

    Πανιώνιος - Ξάνθη

    Πανηλειακός - ΠΑΟΚ

    Απόλλων - ΟΦΗ

    Ολυμπιακός - ΑΕΚ

    Καβάλα - Αρης

    Ιωνικός - Τρίκαλα

    [09] ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

    Θεσσαλονίκη, 5 Μαρτίου 2000 (19:55 UTC+2)

    Τους μαθητές που κέρδισαν στο διπλό μαθητικό διαγωνισμό με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών που διοργάνωσε το ΥΜΑΘ και το τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ, βράβευσε σήμερα το πρωί στο Κυβερνείο ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Γιάννης Μαγκριώτης.

    Ο διαγωνισμός απευθύνονταν σε μαθητές της Β' και Γ' Γυμνασίου (διαγωνισμός γνώσεων "ΚΥΡΙΛΛΟΣ") και της Α' Γυμνασίου και ΣΤ' δημοτικού (διαγωνισμός ζωγραφικής "ΜΕΘΟΔΙΟΣ") των περιφερειών Μακεδονίας και Θράκης. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να προβάλλει τις θετικές επιπτώσεις της κοινωνίας των πληροφοριών και του Iντερνετ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο υπουργός, πέρυσι, πρώτη χρονιά που πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός συμμετείχαν περίπου χίλιοι μαθητές, ενώ φέτος πενταπλάσιοι.

    [10] Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ 4 - 0

    Θεσσαλονίκη, 5 Μαρτίου 2000 (19:55 UTC+2)

    Δυναμική επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες. Ο Δικέφαλος του Βορρά μετέτρεψε το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' εθνικής κατηγορίας σε περίπατο και συνέτριψε στο γήπεδο της Τούμπας τον Ηρακλή με σκορ 4 - 0. Οι ασπρόμαυροι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αντίθετα οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη εμφανίστηκαν αγνώριστοι.

    Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά από την αρχή στο γήπεδο και ήταν απειλητικός από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Το σκορ όμως άνοιξε στο 26' λεπτό ο Βασίλης Μπορμπόκης με σουτ, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενα πανηγύρια στις κερκίδες που βρισκόταν οι οπαδοί των γηπεδούχων. Ο ξέφρενος ρυθμός όμως του Δικεφάλου δεν σταμάτησε. Στο 42' ο Παντελής Κωνσταντινίδης διπλασίασε τα τέρματα για τους ασπρόμαυρους και ο ΠΑΟΚ οδηγήθηκε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 2 - 0.

    Ούτε στην επανάληψη όμως άλλαξε το σκηνικό. Ο Βασίλης Μπορμπόκης με απευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 48' γράφοντας έτσι το 3 - 0 και πετυχαίνοντας το δεύτερο του προσωπικό τέρμα. Το καρέ των τερμάτων το συμπλήρωσε στο 61' ο Δημήτρης Ναλιτζής. Αντίθετα, οι παίκτες του Ηρακλή φανερά επηρεασμένοι από την εξέλιξη του αγώνα δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι θετικό στα εναπομείναντα λεπτά.

    [11] ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Θεσσαλονίκη, 5 Μαρτίου 2000 (19:49 UTC+2)

    Επτά βόμβες μολότωφ πέταξαν τα ξημερώματα άγνωστοι στο υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας που βρίσκεται στην οδό Ολυμπιάδος 98, στη Θεσσαλονίκη. Από τη φωτιά που ξέσπασε καταστράφηκαν έπιπλα, μηχανήματα και το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών. Το κόστος των ζημιών υπολογίζεται σε δέκα εκατομμύρια δραχμές. Αμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας που κατάφερε να σβήσει τη φωτιά. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η ασφάλεια Θεσσαλονίκης.


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Sunday, 5 March 2000 - 19:13:45 UTC