Read the Monthly Armed Forces Magazine (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 00-06-11

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ: ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
  • [02] ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ"
  • [03] ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΕ ΚΡΙΣΗ
  • [04] Ο ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ
  • [05] ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ Ο ΕΤΖΕΒΙΤ
  • [06] ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΣΑΝΤ
  • [07] ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
  • [08] ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ
  • [09] ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
  • [10] ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ Ι. ΣΤΟΛΤΙΔΗ
  • [11] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΚΚΙ
  • [12] ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΥΡΙΟ Ο Λ. ΓΚΙΟΡΓΚΙΕΦΣΚΙ
  • [13] ΠΡΟΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΟΔΕΥΕΙ Ο ΟΠΕΚ
  • [14] Α. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ
  • [15] Ο ΚΟΛΙΝ ΜΑΚ ΡΕΪ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
  • [16] ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ 2000
  • [17] ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΑ "ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΑ"
  • [18] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΖΕΜ ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ
  • [19] Ο ΛΙ ΠΕΝΓΚ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
  • [20] ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΛΟ - Ο ΑΡΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ Α1
  • [21] ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Β΄ ΚΑΙ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
  • [22] Τ. ΧΥΤΗΡΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

  • [01] Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ: ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Θεσσαλονίκη, 11 Ιουνίου 2000 (10:58 UTC+2)

    Η κυβέρνηση αποφάσισε να αναδείξει την τρομοκρατία ως κεντρικό κοινωνικοπολιτικό και τούτο συνεπάγεται σειρά ενεργειών για την επίλυση του, δηλώνει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοίδης σε συνέντευξη του στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία".

    Σε ότι αφορά στην αστυνομία ο χαρακτήρας της αλλάζει άρδην με προγραμματισμένο και επιθετικό προσανατολισμό. Αλλάζει ο χαρακτήρας της δράσης των αστυνομικών υπηρεσιών, με κύριο χαρακτηρισμό τη μαχητικότητα, την εγρήγορση και την ένταση. Ο υπουργός σημειώνει ότι το μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ, για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, είναι "καλών προθέσεων", έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις και εντός του 2000 αναμένεται να υπογραφεί από τις δύο χώρες. Ως προς το θεσμικό πλαίσιο επισημαίνει ότι είναι γενικά επαρκές, αλλά ίσως απαιτούνται ορισμένες οριακές βελτιώσεις τις οποίες πρέπει να μελετήσουν τα αρμόδια υπουργεία. Προσθέτει, όμως, ότι ο σεβασμός στα ατομικά δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες που πηγάζουν από το Σύνταγμα και τις ιστορικές αξίες του ελληνισμού δεν μπορεί να τεθεί υπό διαπραγμάτευση.

    Ο κ. Χρυσοχοίδης τονίζει κατηγορηματικά ότι η Ελλάδα μπορεί να διοργανώσει απολύτως ασφαλώς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και δηλώνει πως λαμβάνονται και θα ληφθούν όλα τα μέτρα προκειμένου να μη συμβεί κάτι, όχι μόνο στους Αγώνες, αλλά και μέρχι τότε, το οποίο θα βλάψει τη χώρα.

    [02] ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ"

    Αθήνα, 11 Ιουνίου 2000 (11:08 UTC+2)

    Την πεποίθηση ότι η αλλαγή της νομοθεσίας για τρομοκρατικές υποθέσεις δεν θα έχει αποτελέσματα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, εξέφρασε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, κι ενώ αναζωπυρώθηκε, μετά το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα της "17 Νοέμβρη", η συζήτηση για την ανάγκη ή όχι αλλαγών στην αντιτρομοκρατική νομοθεσία.

    Ο κ. Τσοχατζόπουλος, επεσήμανε ότι η λύση είναι η πρόληψη που μπορεί να επιτευχθεί με σειρά μέτρων όπως τη συνεχή παρακολούθηση και συνοδεία, ωστόσο τα μέτρα αυτά απαιτούν υψηλό κόστος, και έτσι οδηγούμαστε σε αδυναμία την οποία κάποιοι χρησιμοποιούν, όπως είπε χαρακτηριστικά.

    Η κυβέρνηση, επισπεύδει για τον Ιούλιο την υπογραφή του μνημονίου αστυνομικής συνεργασίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τις έντονες πιέσεις που δέχεται εξαιτίας του νέου δολοφονικού χτυπήματος της 17Ν. Την ίδια ώρα ανοικτό είναι το ενδεχόμενο αλλαγών στην απονομή δικαιοσύνης για τρομοκρατικές υποθέσεις, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για συγκρότηση Δικαστηρίων "ειδικής σύνθεσης" όπου θα οδηγούνται οσοι τρομοκράτες συλληφθούν.

    Πάντως, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοίδης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό "ΑΛΦΑ ΝΙΟΥΣ 98, 7", ξεκαθάρισε οτι δεν υπάρχει λίστα υπόπτων της 17Ν.

    Την ίδια στιγμή, να εξεταστεί ο πρώην αρχηγός της Σι-Αϊ- Έϊ, Τζέιμς Γούλσεϊ, ο οποίος ισχυρίστηκε οτι μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης γνωρίζουν ονόματα της "οργάνωσης-φάντασμα", ζήτησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με κατεπείγον αίτημά της προς τις αμερικανικές αρχές.

    "Η κίνηση αυτή ενέχει και ένα υψηλό συμβολισμό. Οτι όποιος στρέφεται εναντίον της Κυβέρνησης και της χώρας, θα πρέπει να καλείται να φανερώνει τα χαρτιά του ώστε να γνωρίζουμε τί τον ωθεί να εκστομίζει τέτοιες κατηγορίες", δήλωσε απο το Ηράκλειο Κρήτης ο υπουργός Τύπου Δημήτρης Ρέππας.

    [03] ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΕ ΚΡΙΣΗ

    Αθήνα, 11 Ιουνίου 2000 (20:26 UTC+2)

    Στο έκτακτο συνέδριο της η ΝΔ επιβεβαίωσε ότι είναι μία παράταξη σε κρίση με επόμενο σταθμό το τακτικό Συνέδριο της στο τέλος του χρόνου, τονίζει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ..

    Επιβεβαίωσε ότι το δεν διδάσκεται από τις ήττες της, δεν αντιλαμβάνεται τα αίτια τους δεν μπορεί να διορθώσει την πορεία της, προσθέτει, και υποστηρίζει ότι η πρόσφατη εφεύρεση του "καραμανλησμού" επιβεβαιώνει την ιδεολογική σύγχυση και την μόνιμη πολιτική αγκύλωση της ΝΔ.

    Τέλος, το ΠΑΣΟΚ εκφράζει την ελπίδα ότι η ΝΔ θα καταφέρει τουλάχιστον να ασκήσει με στοιχειώδη υπευθυνότητα τα καθήκοντα της ως αξιωματική αντιπολίτευση και δεν θα επιχειρήσει την εξαγωγή της δικής της κρίσης στην κοινωνία.

    [04] Ο ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ

    Λονδίνο, 11 Ιουνίου 2000 (20:22 UTC+2)

    Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, Τζορτζ Ρόμπερτσον, επανέλαβε σήμερα ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία δεν έχει καμιά ανάμειξη σε άνομες δολοφονίες πολιτών κατά τη διάρκεια της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο.

    Την προηγούμενη εβδομάδα η διεθνής οργάνωση για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων "Διεθνής Αμνηστία" κατηγόρησε το ΝΑΤΟ για δολοφονίες πολιτών κατά τη διάρκεια της αεροπορικής εκστρατείας κατά της Γιουγκοσλαβίας, τονίζοντας παράλληλα ότι η επίθεση κατά της σερβικής κρατικής τηλεόρασης μπορεί να θεωρηθεί έγκλημα πολέμου.

    Σε συνέντευξή του σε βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό, ο Τζορτζ Ρόμπερτσον είπε ότι υπήρξε και ο ίδιος μέλος της Διεθνούς Αμνηστίας και πρόσθεσε ότι ο διεθνής οργανισμός κάνει καλή δουλειά στην εξέταση περιπτώσεων που αφορούν σε παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επισημαίνοντας παράλληλα ότι παρ' όλα αυτά δεν έχει τη δικαιοδοσία να ασχολείται με την έρευνα των εγκλημάτων πολέμου.

    Σ.Π.

    [05] ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ Ο ΕΤΖΕΒΙΤ

    Αγκυρα, 11 Ιουνίου 2000 (19:51 UTC+2)

    Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπουλέντ Ετζεβίτ, δήλωσε σήμερα ότι πάντα ήταν αντίθετος με τη θανατική ποινή και τόνισε ότι η κατάργησή της θα ήταν μια καλή εξέλιξη.

    "Θα ήταν καλή η κατάργηση της θανατικής ποινής", δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην πόλη Ντιγιάρμπακίρ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου κυριαρχεί το κουρδικό στοιχείο.

    Ο κ. Ετζεβίτ προέβη σε αυτές τις δηλώσεις μια μόλις ημέρα μετά τις δηλώσεις του υπουργοί Δικαιοσύνης της Τουρκίας, Χικμέτ Σάμι Τουρκ, που έκανε λόγο για ενδεχόμενη κατάργηση της θανατικής ποινής το 2001, στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης του νομικού συστήματος της χώρας.

    Ο Τούρκος αξιωματούχος τόνισε ότι η αντίθεσή του στη θανατική ποινή ήταν εκείνη που οδήγησε τελικά στην αναστολή της εκτέλεσης του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν έως ότου το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μελετήσει την έφεση που είχαν καταθέσει οι δικηγόροι του.

    Σ.Π.

    [06] ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΣΑΝΤ

    Δαμασκός, 11 Ιουνίου 2000 (19:45 UTC+2)

    Σύμμαχοι και αντίπαλοι του εκλιπόντα Σύριου προέδρου Χάφεζ ελ Ασαντ υποδέχθηκαν την είδηση του θανάτου του με δηλώσεις που κυμαίνονται από δεσμεύσεις για συνέχιση της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Μέση Ανατολή έως έντονη ανησυχία για το μέλλον της περιοχής.

    Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, χαρακτήρισε τον Ασαντ "φίλο" της Ρωσίας, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του για την πορεία της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Μέση Ανατολή, ενώ ο απεσταλμένος της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΕΕ) για τη Μέση Ανατολή, Μιγκέλ Ανχελ Μορατίνος, έκανε ιδιαίτερη μνεία στις προσπάθειες του Ασαντ στο δρόμο προς την εγκαθίδρυση της ειρήνης στη Μέση Ανατολή. "Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι θα πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στη συνεισφορά του για μια δίκαιη και σταθερή Μέση Ανατολή και ελπίζω ότι αυτή είναι μια κληρονομιά που θα εκτιμηθεί και στο μέλλον", τόνισε ο κ. Μορατίνος.

    Στην Ιαπωνία, ένας από τους μεγαλύτερους οικονομικούς ενισχυτές της Συρίας, ο πρωθυπουργός Γιοσίρο Μόρι εξέφρασε την ελπίδα ότι η χώρα θα μπορέσει να ξεπεράσει τη θλίψη που προκάλεσε ο θάνατος του ηγέτη της και θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την επίτευξη της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή.

    Το μέλλον της πορείας της ειρηνευτικής διαδικασίας στην περιοχή θεωρείται τόσο απρόβλεπτο όσο και οι ενέργειες του εκλιπόντα Σύριου προέδρου, που πολλές φορές αιφνιδίαζε εχθρούς και συμμάχους με το απρόβλεπτο των κινήσεών του.

    Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι παρά το γεγονός πως ο Μπασάρ ελ Ασαντ θεωρείται σίγουρος διάδοχος του Σύριου ηγέτη, οι ειρηνευτικές συνομιλίες ενδέχεται να "παγώσουν" έως ότου ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο στη χώρα.

    Σ.Π.

    [07] ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Βελιγράδι, 11 Ιουνίου 2000 (19:12 UTC+2)

    Ο Σέρβος υπουργός Παιδείας, Μίλιβογε Σιμόνοβιτς, σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε περιοχή νότια του Βελιγραδίου.

    Σύμφωνα με το γιουγκοσλαβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug, ο κ. Σιμόνοβιτς σκοτώθηκε στην εθνική οδό Βελιγραδιου - Νις, κοντά στην πόλη Βέλικα Πλάνα, όταν λόγω υπερβολικής ταχύτητας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε.

    Σ.Π.

    [08] ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ

    Σάναα, 11 Ιουνίου 2000 (19:06 UTC+2)

    Η νορβηγική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ένα μέλος του διπλωματικού της σώματος δολοφονήθηκε από ενόπλους στην Υεμένη.

    Το υπουργείο Εξωτερικών της Νορβηγίας ανακοίνωσε ότι ο διπλωμάτης Γκούντμπραντ Στούβε πραγματοποιούσε ταξίδι αναψυχής στην Υεμένη στον δρόμο της επιστροφής του στη Νορβηγία από τη Ζάμπια, όπου υπηρετούσε.

    Ο 8χρονος γιος του διπλωμάτη, που ήταν μαζί με τον πατέρα του την ώρα της δολοφονίας, δεν φέρει κανένα τραύμα.

    Σ.Π.

    [09] ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

    Μαδρίτη, 11 Ιουνίου 2000 (19:00 UTC+2)

    Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι δυο αγνοούνται και κατά πάσα πιθανότητα είναι νεκροί από τις ισχυρές καταιγίδες και τις πλημμύρες στη βόρεια Ισπανία.

    Το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων Efe μεταδίδει ότι δυο αστυνοιμικοί παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και πνίγηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας για την εκεύρεση δυο αδελφών, που είχαν χαθεί μετά την κατάρρευση γέφυρας.

    Οι ισπανικές εφημερίδες αναφέρουν ότι άλλα τρία άτομα πνίγηκαν από τα νερά των πλημμυρών, που ανάγκασαν εκατοντάδες άτομα να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

    Σ.Π.

    [10] ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ Ι. ΣΤΟΛΤΙΔΗ

    Θεσσαλονίκη, 11 Ιουνίου 2000 (18:48 UTC+2)

    Τη φανέλα του Ηρακλή θα συνεχίσει να φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ιεροκλής Στολτίδης, ένας από τους παίκτες που βοήθησαν την ομάδα να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την Ευρώπη. Η κυανόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε το απόγευμα ανακοίνωση όπου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζει την ικανοποίηση της αφού ο ποδοσφαιριστής Ιεροκλής Στολτίδης ανανέωσε για τρία χρόνια με την ομάδα του Ηρακλή".

    Πάντως, μπέρδεμα δημιουργήθηκε καθώς και η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε και αυτή ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι ο Στολτίδης είναι παίκτης των κιτρινόμαυρων. Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής έδωσε τη δική του απάντηση για να ξεμπερδέψει το θέμα: "Ευχαριστώ τον κ.Μυτιληναίο για την ανανέωση της συνεργασίας. Θέλω να είμαι παρών στο νέο ξεκίνημα του Ηρακλή", υποστήριξε.

    [11] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΚΚΙ

    Αθήνα, 11 Ιουνίου 2000 (18:41 UTC+2)

    Συνεδρίασε σήμερα η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΔΗΚΚΙ και ασχολήθηκε με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τις εισηγήσεις για την πανελλαδική οργανωτική συνδιάσκεψη του κόμματος.

    Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δημήτρης Τσοβόλας, άσκησε έντονη κριτική στην κυβερνητική πολιτική και έκανε λόγο για τεράστιο έλλειμμα δημοκρατίας στη χώρα. "Η δημοκρατία δοκιμάζεται στη χώρα μας και η ευθύνη του ΠΑΣΟΚ είναι καθοριστική και όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ", σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσοβόλας και πρόσθεσε: "Οι κίνδυνοι από εδώ και πέρα είναι πάρα πολύ μεγάλοι. Μεγαλύτεροι από αυτούς που έχουμε κατά καιρούς επισημάνει μέχρι σήμερα". Συγκεκριμένα ο κ. Τσοβόλας μίλησε για μεγάλους κινδύνους στα εθνικά θέματα και ιδίως στο Κυπριακό και στο Αιγαίο ενώ, εξάλλου, προδιέγραψε τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η οργανωτική ανασυγκρότηση του ΔΗΚΚΙ.

    [12] ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΥΡΙΟ Ο Λ. ΓΚΙΟΡΓΚΙΕΦΣΚΙ

    Σκόπια, 11 Ιουνίου 2000 (18:41 UTC+2)

    Διήμερη επίσημη επίσκεψη στη Ρουμανία αρχίζει αύριο ο πρωθυπουργός της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, Λιούπτσο Γκιοργκίεφσκι, μετά από πρόσκληση του ρουμάνου ομολόγου του Μούγκουρ Ισαρέσκου.

    Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο κ. Γκιοργκίεφσκι θα συναντηθεί με τον κ. Ισαρέσκου αλλά και με τον πρόεδρο της Ρουμανίας Εμιλ Κονσταντινέσκου. Οι συνομιλίες θα επικεντρωθούν στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των δύο κρατών.

    [13] ΠΡΟΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΟΔΕΥΕΙ Ο ΟΠΕΚ

    Ριάντ, 11 Ιουνίου 2000 (18:33 UTC+2)

    Την πεποίθηση ότι ο ΟΠΕΚ θα συμφωνήσει στην αύξηση της παραγωγής του πετρελαίου προκειμένου να μειωθούν οι τιμές του "μαύρου χρυσού" στις παγκόσμιες αγορές, σύμφωνα με αξιωματούχου του οργανισμού που γνωρίζει καλά την πετρελαϊκή πολιτική της Σαουδικής Αραβίας.

    "Ολα τα ενδεχόμενα βρίσκονται υπό συζήτηση προκειμένου να δημιουργηθεί μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της ζήτησης και της προμήθειας", τόνισε ο αξιωματούχος του ΟΠΕΚ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο οργανισμός θέλει ελαφρώς μειωμένες τιμές.

    Ο 11μελής οργανισμός, που παράσχει το 40% του πετρελαίου στην παγκόσμια αγορά ενέργειας, αναμενόταν ότι θα προέβαινε σε αύξηση της παραγωγής την προηγούμενη εβδομάδα, όταν οι τιμές ξεπέρασαν τον στόχο των 28 δολαρίων ανά βαρέλι που είχε θέσει ο ΟΠΕΚ. Η αύξηση της παραγωγής δεν ήταν ωστόσο αυτόματη και οι ελπίδες στρέφονται στη σύνοδο του ΟΠΕΚ στη Βιέννη.

    Οι εξαγωγείς πετρελαίου αισθάνονται να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η πίεση των ΗΠΑ- της χώρας που καταναλώνει το περισσότερο πετρέλαιο στον κόσμο- για αύξηση της παραγωγής που θα επιφέρει τη μείωση στις τιμές, οι οποίες είναι αυξημένες κατά περισσότερο από 70% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

    Ο υπουργός Πετρελαίου, Ομπέιντ μπιν Σέιφ ελ Νάσερι δήλωσε νωρίτερα ότι είναι επιτακτική η αύξηση της παραγωγής καθώς έχει ξεπεραστεί κατά πολύ ο στόχος που είχε θέσει ο ΟΠΕΚ προκειμένου να διασφαλίσει την αρμονική λειτουργία του.

    Σ.Π.

    [14] Α. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ

    Αθήνα, 11 Ιουνίου 2000 (18:29 UTC+2)

    Θα υπάρξει λύση που θα άρει και θα ακυρώσει την κατοχή της Κύπρου από τα τουρκικά στρατεύματα, υπογράμμισε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, μιλώντας χθες σε κομματική εκδήλωση.Δεν αρκεί μόνο να συνθηματολογούμε ή να το ευχόμαστε, πρόσθεσε, γι' αυτό η Ελλάδα προωθεί πολιτικές που θα οδηγήσουν σε αυτή την εξέλιξη.

    "Αφενός πετύχαμε την αποδοχή της Ευρωπαϊκής Ενωσης για ανεμπόδιστη ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ, ανεξάρτητα από την πολιτική λύση του προβλήματος τα επόμενα χρόνια. Επομένως, εντός της επόμενης διετίας-τριετίας, ο Ελληνισμός θα βρίσκεται εντός της ΕΕ με δύο πλέον ελληνικές οντότητες την κυπριακή και την ελληνική. Αφετέρου ανοίξαμε το δρόμο για την επίλυση του πολιτικού προβλήματος της Κύπρου, μέσα από την υποστήριξη μας στην προοπτική ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ. Μέσα από τη νέα σχέση Τουρκίας-Ευρώπης, που οδηγεί σε μία αναγκαστική πορεία εξευρωπαϊσμού της Τουρκίας και αλλαγής των σχέσεων της με τις γειτονικές χώρες, σχεδιάζουμε να προχωρήσουμε σε διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε ακύρωση των μονομερών, παράλογων και άδικων απαιτήσεων της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας. Ετσι τα μόνα πραγματικά προβλήματα θα μείνουν στο "τραπέζι" για να βρουν το δρόμο τις διεθνούς συνεννόησης και επίλυσης", σημείωσε.

    Για την κρίση στο Κοσσυφοπέδιο τόνισε ότι οι Ελληνες έχουν το δικαίωμα να είναι υπερήφανοι γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν παρασύρθηκε και δεν έγινε μέρος του προβλήματος, δεν έλαβε μέρος στην επίθεση των νατοϊκών δυνάμεων και υποστήριξε την ανάγκη πολιτικής λύσης.

    Εξάλλου, υπογράμμισε ότι στην εποχή της παγκοσμιοποίησης οι σοσιαλιστικές δυνάμεις ζητούν από το κράτος να θέσει κανόνες λειτουργίας και ελέγχου στην οικονομία, να είναι το "στρατηγείο", που παρεμβαίνει, ρυθμίζει, ελέγχει και περιορίζει την ασυδοσία του κεφαλαίου.

    Δεσμεύτηκε, τέλος, ότι το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει το 2001 σε μεγαλύτερη αύξηση κεφαλαίου του πραγματικού εισοδήματος από αυτήν του 2000. "Διεκδικούμε, στην πράξη, δυναμικότερη συμμετοχή των εργαζομένων, των αγροτών, των παραγωγικών δυνάμεων στο οικονομικό αποτέλεσμα. Δεν αρκεί, όμως, να λέμε ότι αυτό θα υλοποιηθεί μόνο μέσα από την πρωτογενή αύξηση του εισοδήματος. Είναι αναγκαίο να υπάρξει ανακατανομή εισοδήματος, ανακατανομή του πλούτου, που θα επενδυθεί σε κοινωνική υποδομή, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην ελληνική περιφέρεια".

    [15] Ο ΚΟΛΙΝ ΜΑΚ ΡΕΪ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

    Αθήνα, 11 Ιουνίου 2000 (18:26 UTC+2)

    Ο Κόλιν Μακ Ρέι με Ford Focus ήταν ο νικητής του 47ου Ράλι "Ακρόπολις" που ολοκληρώθηκε το απόγευμα στην Ιτέα. Ο βρετανός οδηγός κατέκτησε την πρώτη θέση, καθώς πέρασε στην τελευταία ειδική διαδρομή τον Κάρλος Σάινθ, επίσης με Ford. Ο Σάινθ μετά από εντολή που πήρε από την ομάδα του άφησε τον Μακ Ρέι να τερματίσει πρώτος. Την τρίτη θέση πήρε ο Φιλανδός Γιούχα Κάνκουνεν με Subaru.

    Οσον αφορά τους έλληνες, ο Γιάννης Παπαδημητρίου με Subaru Impreza κατέλαβε την 10η θέση πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Ο Αρης Βωβός με Toyota αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, ενώ εκτός μάχης βρέθηκε και ο Ρίτσαρντ Μπερνς που αντιμετώπισε πρόβλημα στον κινητήρα.

    [16] ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ 2000

    Θεσσαλονίκη, 11 Ιουνίου 2000 (18:25 UTC+2)

    Η γιορτή του ποδοσφαίρου, η τελική φάση του Ευρω 2000, έχει ήδη ξεκινήσει στα γήπεδα του Βελγίου και της Ολλανδίας. Η αυλαία άνοιξε με τη νίκη των Βέλγων επί της Σουηδίας με σκορ 2 - 1. Ωστόσο μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο των Βρυξελλών μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν μια μερίδα οπαδών του Βελγίου προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό προκειμένου να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας του.

    Οι αστυνομικές διευθύνσεις των δύο χωρών έχουν λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μην υπάρξουν παρατράγουδα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Στο σημερινό πρώτο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Β' ομίλου η Ιταλία κέρδισε με σκορ 2 - 1 την Τουρκία. Οι ιταλοί πήραν τους πολύτιμους βαθμούς χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιντζάγκι στο 70' λεπτό.

    [17] ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΑ "ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΑ"

    Ρέθυμνο, 11 Ιουνίου 2000 (18:18 UTC+2)

    Μέτριες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι έλληνες πρωταθλητές του στίβου στο διεθνές μίτινγκ "Βαρδινογιάννεια" που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη. Ο Κώστας Κεντέρης ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στη διοργάνωση, καθώς σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ανδρών με χρόνο 20.25 και άφησε πολλές ελπίδες για μεγάλες επιτυχίες και στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ.

    Στον ακοντισμό, ο Κώστας Γκατσιούδης έμεινε δεύτερος, πίσω από τον Γιαν Ζελέζνι. Ο έλληνας πρωταθλητής από το Διδυμότειχο δεν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και έριξε το ακόντιο μόλις στα 84.60 μέτρα. Πάντως τον επηρέασε και η ταχύτητα του ανέμου. Μέτριες ήταν και οι εμφανίζεις των Παυλακάκη, Αλεξόπουλου και Παναγιωτόπουλου στα 100 μέτρα καθώς και αυτοί επηρεάστηκαν από τον αντίθετο άνεμο. Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Ιακωβάκης και Δημότσιος στα 400 μέτρα.

    Οι καιρικές συνθήκες εμπόδισαν και τις γυναίκες. Στη δισκοβολία η Αναστασία Κελεσίδου έμεινε στην 5η θέση με βολή 61.67 μέτρα, λίγο πίσω από την Κατερίνα Βόγγολη που έριξε το δίσκο στα 61.89μ. Στο μήκος, η Νίκη Ξάνθου μετά από πέντε άκυρες προσπάθειες, την τελευταία στιγμή πάτησε σωστά και πήρε την πρώτη θέση με άλμα 6.50μέτρα, χωρίς όμως να μείνει ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα.

    [18] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΖΕΜ ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

    Κωνσταντινούπολη, 11 Ιουνίου 2000 (18:18 UTC+2)

    Στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα, μετέβη σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Ισμαήλ Τζεμ, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

    Στόχος του ταξιδιού του κ. Τζεμ, που μετά το Καζακστάν θα τον πάει στην Κιργισία, είναι η ανάπτυξη των διμερών σχέσεων της Τουρκίας με αυτές τις δημοκρατίες.

    Στο επίκεντρο των συζητήσεων του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών θα βρεθούν θέματα όπως η κατάσταση στην Κεντρική Ασία, αλλά και πληθώρα άλλων περιφερειακών και διεθνών θεμάτων.

    Από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης, η Τουρκία προσπαθεί να ενισχύσει τους δεσμούς της με τουρκόφωνες χώρες του Καυκάσου και της Κεντρικής Ασάις, μεταξύ των οποίων το Αζερμπαϊτζάν, το Τουρκμενιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τατζικιστάν και το Καζακστάν.

    Πρωτοπόρος σε αυτή την προσπάθεια υπήρξε ο πρώην πρόεδρος της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ.

    Σ.Π.

    [19] Ο ΛΙ ΠΕΝΓΚ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

    Βελιγράδι, 11 Ιουνίου 2000 (18:18 UTC+2)

    Ο πρόεδρος της Λαϊκής Εθνικής Συνέλευσης της Κίνας και νούμερο δύο στην πολιτική ιεραρχία της χώρας, Λι Πενγκ, μετέβη σήμερα στο Βελιγράδι, όπου πρόκειται να έχει σειρά συναντήσεων με υψηλόβαθμους Γιουγκοσλάβους αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.

    Το κυβερνητικό αεροπλάνο που μετέφερε τον Λι, τη σύζυγό του, Ζου Λιν, τον αντιπρόεδρο της Εθνικής Λαϊκής Συνέλευσης, Ζιάνγκ Τσουγιούν, και άλλους αξιωματούχους προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σουρτσιν του Βελιγραδίου λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι.

    Η επίσκεψη της κινεζικής αντιπροσωπείας στη Γιουγκοσλαβία εντάσσεται σε μια περιοδεία δυο εβδομάδων που θα πάει τον Λι Πενγκ τη συνοδεία του στη Σλοβακία, την Κροατία, τη Σλοβενία, το Αζερμπαϊτζάν και την Ουκρανία.

    Τους Κινέζους αξιωματούχους υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο η ηγεσία της γιουγκοσλαβικής βουλής, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Ζίβαντιν Γιοβάνοβιτς και ο αντιπρόεδρος της γιουγκοσλαβικής κυβέρνησης, Νίκολα Σαϊνοβιτς.

    Η επίσκεψη έχει ως στόχο τη διερεύνηση των προοπτικών περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων και της συνεργασίας των δυο χωρών.

    Σ.Π.

    [20] ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΛΟ - Ο ΑΡΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ Α1

    Θεσσαλονίκη, 11 Ιουνίου 2000 (18:12 UTC+2)

    Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πόλο της Α1 κατηγορίας των ανδρών ολοκληρώθηκε με την 22η αγωνιστική. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν οι αγώνες μπαράζ που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή. Στο μεταξύ, ο Αρης παρέμεινε στην Α1 κατηγορία μετά την ισοπαλία που απέσπασε από τη Χίο με σκορ 6 - 6 και έτσι οι ομάδες που υποβιβάστηκαν στην Α2 είναι Ηλυσιακός και Παλαιό Φάληρο.

    Οσον αφορά τους πρωτοπόρους, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση παρά το ότι αναδείχτηκε ισόπαλος στην Πάτρα με την τοπική ομάδα με σκορ 9 - 9. Η Βουλιαγμένη πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στα Χανιά με σκορ 9 - 7, ενώ ο Εθνικός κέρδισε τη Γλυφάδα με 10 - 8. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα επί του Παλαιού Φαλήρου με 12 - 4, ενώ η Χαλκίδα κέρδισε τον Ηλυσιακό 11 - 8.

    Στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν θα αναμετρηθούν τα ζευγάρια: Ολυμπιακός - Γλυφάδα, Βουλιαγμένη - Χίος, Χανιά - Πάτρα και Εθνικός - Παναθηναϊκός.

    [21] ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Β΄ ΚΑΙ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

    Αθήνα, 11 Ιουνίου 2000 (18:05 UTC+2)

    Συνεχίζονται αύριο οι εξετάσεις των μαθητών της Β΄ και της Γ΄ Λυκείου. Οι μαθητές της δεύτερης τάξης του Λυκείου θα διαγωνιστούν στη Φυσική ενώ της τρίτης Λυκείου στην Ιστορία, τα Μαθηματικά, τη Χημεία, τη Βιοχημεία και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον.

    Οι μαθητές της τρίτης τάξης των νυχτερινών σχολείων θα διαγωνιστούν στα Θρησκευτικά και της τετάρτης τάξης σε μαθήματα κατεύθυνσης.

    [22] Τ. ΧΥΤΗΡΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

    Αθήνα, 11 Ιουνίου 2000 (18:05 UTC+2)

    Την εκτίμηση ότι οι εκδηλώσεις που προγραμματίζει η Εκκλησία έχουν πολιτικό χαρακτήρα διατύπωσε ο υφυπουργός Τύπου Τηλέμαχος Χυτήρης. "Είναι ολίσθημα από την Εκκλησία να προβαίνει σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις πολιτικού χαρακτήρα. Αυτός είναι ρόλος των πολιτικών κομμάτων και δεν είναι με κανένα τρόπο ο ρόλος της Εκκλησίας. Ασφαλώς άλλος και ιερότερος είναι ο ρόλος της", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χυτήρης.

    Διευκρίνισε, εξάλλου, ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία αντιπαράθεση και αντιδικία με την Εκκλησία και τόνισε ότι δεν κινδυνεύει ούτε η Ορθοδοξία ούτε η θρησκεία μας από την μη αναγραφή στο δελτίο αναγνώρισης.

    Ο υφυπουργός Τύπου επισήμανε ότι οι όροι "πραξικόπημα", "δικτάτορας πρωθυπουργός", "δημοψήφισμα" και "εκλογές" προσδίδουν πολιτικό χαρακτήρα στην αντιπαράθεση της Εκκλησίας με την κυβέρνηση, μια αντιπαράθεση που, όπως τόνισε, "δεν έχει κανένα λόγο διότι η κυβέρνηση κάνει αυτά που της αναλογούν και η Εκκλησία πρέπει να κάνει επίσης αυτά που της αναλογούν".


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Sunday, 11 June 2000 - 18:14:08 UTC