Browse through our Interesting Nodes of International Mass Media Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 01-02-26

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΒΑΡΥΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ
  • [02] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
  • [03] ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΡΤΣΕΛ ΚΑΙ ΝΤΕΜΙΡΑΛΠ
  • [04] ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΕ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΔΙΟΥΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
  • [05] Γ. ΜΕΡΙ: "ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"
  • [06] ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΡΟΝ ΣΤΗΝ
  • [07] ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
  • [08] ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ
  • [09] ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ Ο Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
  • [10] ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΕΜΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΤΟΥΝΙΤΣΑ
  • [11] ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
  • [12] ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ. ΤΣΟΒΟΛΑ - Ζ. ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ
  • [13] ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΡΑΪΚΟΦΣΚΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΓΔΜ
  • [14] ΣΚΟΠΙΑ: ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ 30ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ
  • [15] ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • [16] ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ FYROM
  • [17] ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ
  • [18] ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΑΠΟΡΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
  • [19] ΟΓΔΟΝΤΑ ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΙΧ
  • [20] ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ
  • [21] ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
  • [22] ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΔΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

  • [01] ΒΑΡΥΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

    Θεσσαλονίκη, 26 Φεβρουαρίου 2001 (11:07 UTC+2)

    Φωτογραφία: Ουρές τα αυτοκίνητα στα τελωνεία της χώρας λόγω της τρίημερης (19-21.11.98) απεργίας των τελωνιακών υπαλλήλων.

    Βαρύς ήταν και αυτή τη φορά ο φόρος αίματος στην άσφαλτο, από την έξοδο των εκδρομέων για το τριήμερο της Αποκριάς.

    Παρά τα μέτρα της τροχαίας, από την Παρασκευή μέχρι σήμερα 28 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 216 τραυματίστηκαν σε 160 τροχαία δυστυχήματα.

    Για την επιστροφή των εκδρομέων η τροχαία έλαβε έκτακτα μέτρα και στις δύο εθνικές οδούς, ενώ προχώρησε σε ρυθμίσεις που θα επιτρέψουν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς αυξημένη προσοχή λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν σε όλη τη χώρα.

    [02] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

    Θεσσαλονίκη, 26 Φεβρουαρίου 2001 (12:39 UTC+2)

    Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί από αύριο στο Βελιγράδι ελληνική επιχειρηματική αποστολή με επικεφαλής τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργο Πασχαλίδη και με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 100 ελληνικών επιχειρήσεων.

    Την αποστολή διοργανώνουν από κοινού το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), οι Συνδέσμοι Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΕΕ) και Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ) και το Διαβαλκανικό και Παρευξείνιο Επιχειρηματικό Κέντρο (ΔΙΠΕΚ).

    Σκοπός της αποστολής είναι η προώθηση συνεργασιών σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος και η προσέγγιση και διερεύνηση της Γιουγκοσλαβικής αγοράς, η οποία όπως επισήμανε πρόσφατα σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του ΣΒΕΕ, Βασίλης Τακάς, παρουσιάζει μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον, ιδιαίτερα μετά την ένταξη της Σερβίας στο Σχέδιο Ανασυγκρότησης των Βαλκανίων.

    Βάσει του προγράμματος της αποστολής, κατά την πρώτη ημέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση, κατά την οποία θα μιλήσουν ο αντιπρόεδρος της Ο.Δ.Γ, κ.Karajole, ο υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, κ. Pitic και ο υπουργός ιδιωτικοποιήσεων της Ο.Δ.Γ. κ. Vlachovic, καθώς και οι πρόεδροι των δύο Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Ο.Δ.Γ.

    Από ελληνικής πλευράς στην εκδήλωση θα μιλήσουν, o υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Πασχαλίδης και οι πρόεδροι του ΣΒΕΕ, του ΣΕΒΕ και του ΕΒΕΘ.

    Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής αποστολής στο Βελιγράδι, ο κ. Πασχαλίδης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με υπουργούς, παρουσία προέδρων και εκπροσώπων ελληνικών επιχειρηματικών φορέων.

    [03] ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΡΤΣΕΛ ΚΑΙ ΝΤΕΜΙΡΑΛΠ

    Αγκυρα, 26 Φεβρουαρίου 2001 (21:07 UTC+2)

    Η τουρκική κυβέρνηση επιβεβαίωσε σήμερα τις παραιτήσεις του διοικητή της κεντρικής τράπεζας της χώρας, Γκάζι Ερτσέλ, και του υφυπουργού Οικονομικών, Σελτσούκ Ντεμιράλπ, που είχε ανακοινώσει νωρίτερα το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

    "Αναπληρωτές έχουν αναλάβει πλέον καθήκοντα υφυπουργού Οικονομικών και διοικητή της κεντρικής τράπεζας. Εχουμε ήδη αρχίσει να εξετάζουμε νέους διορισμούς ...", δήλωσε ο Μεσούτ Γιλμάζ λίγο μετά τη συνάντησή του με τον τούρκο πρωθυπουργό, Μπουλέντ Ετζεβίτ.

    Σ.Π.

    [04] ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΕ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΔΙΟΥΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

    Στρασβούργο, 26 Φεβρουαρίου 2001 (20:53 UTC+2)

    Μπλόκα σε κύριες συνοριακές διόδους της ανατολικής Γαλλίας έστησαν εξαγριωμένοι κτηνοτρόφοι, που επέλεξαν αυτό τον τρόπο για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στην οποία έχει περιπέσει η ευρωπαϊκή κτηνοτροφία λόγω της νόσου των τρελών αγελάδων και των κρουσμάτων αφθώδους πυρετού που καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα σε βρετανικά αγροκτήματα.

    Περισσότεροι από 300 αγρότες μπλόκαραν με περισσότερα από 50 τρακτέρ τη Γέφυρα της Ευρώπης, που εκτείνεται κατά μήκος του Ρήνου, στα σύνορα Γαλλίας-Γερμανίας.

    "Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις. Περιμένουμε άμεση βοήθεια. Δεν μας ενδιαφέρει εάν αυτή (η βοήθεια) προέρχεται από την Ευρώπη (συνολικά) ή τη Γαλλία", δήλωσε ο πρόεδρος του γαλλικού σωματείου FDSEA, Ζαν-Πωλ Μπαστιάν.

    Εν τω μεταξύ, κτηνοτρόφοι από τη Γαλλία και το Βέλγιο κατέβηκαν σε συντονισμένες κινητοποιήσεις, μπλοκάροντας τρεις βασικές συνοριακές οδούς μεταξύ των χωρών τους.

    Σ.Π.

    [05] Γ. ΜΕΡΙ: "ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

    Ουάσιγκτον, 26 Φεβρουαρίου 2001 (20:50 UTC+2)

    «Δεν επιτίθεμαι εναντίον της Ελλάδας και του λαού της. Οι βάσιμες κατηγορίες μου αφορούν τους πολιτικούς ηγέτες που ντρόπιασαν το έθνος τους, με την ανοχή τους σε τρομοκράτες , που μπορούσαν να έχουν εξαρθρωθεί χρόνια πριν», τονίζει ο Αμερικάνος πρώην διπλωμάτης Γουέιν Μέρι, σε επιστολή του στην αμερικανική εφημερίδα «The Weekly Standard».

    Απαντώντας στην επιστολή του διπλωμάτη της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον Αχιλλέα Παπάρσενου στην ίδια εφημερίδα, με την οποία τον κατηγορεί για βεντέτα σε βάρος της Ελλάδας, τονίζει ότι η «17 Νοέμβρη» έχει αναλάβει την ευθύνη για 106 επιθέσεις, από τις οποίες η ελληνική αστυνομία δεν διαλεύκανε καμία.

    Προσθέτει, δε, ότι η Αμερικανική Εθνική Επιτροπή για την Τρομοκρατία εντόπισε 146 τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον αμερικανικών συμφερόντων και η ελληνική αστυνομία διαλεύκανε μόνο μία στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν επίλυσε καμία από τις 115 βομβιστικές επιθέσεις με πολιτικά κίνητρα (μεταξύ των οποίων είναι και η επίθεση εναντίον του ταξίαρχου Στίβεν Σόντερς) που συμπεριλαμβάνονται σε αναφορά της αμερικανικής κυβέρνησης.

    Για να γίνουν συλλήψεις, η συνεργασία κατά της τρομοκρατίας πρέπει να μη μείνει μόνο στις λέξεις, τονίζει.

    Υπογραμμίζει ότι η επίθεση εναντίον του Βρετανού στρατιωτικού ακόλουθου Στίβεν Σόντερς, επέφερε την μεταστροφή της Ελλάδας και επίσημες υποσχέσεις για πραγματική συνεργασία, ενώ σημειώνει ότι η δολοφονία 12 χρόνια πριν του αμερικανού στρατιωτικού ακόλουθου Γουίλιαμ Νόρτιν είχε ως αποτέλεσμα παρόμοιες βραχυχρόνιες αντιδράσεις, αλλά καμία σύλληψη.

    [06] ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

    Αγκυρα, 26 Φεβρουαρίου 2001 (20:47 UTC+2)

    Το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιπέσει η ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή βρέθηκε στο επίκεντρο των συνομιλιών που είχε σήμερα, στην Αγκυρα, ο Μεϊρ Ροσένε, εκπρόσωπος του εντολοδόχου πρωθυπουργού του Ισραήλ, Αριέλ Σαρόν, με την τουρκική ηγεσία.

    Ο ισραηλινός αξιωματούχος συναντήθηκε με τον τούρκο πρωθυπουργό, Μπουλέντ Ετζεβίτ, αλλά και τον πρώην πρόεδρο της χώρας, Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, ο οποίος είναι μέλος της διεθνούς επιτροπής εμπειρογνωμόνων που εξετάζει τα αίτια του νέου κύματος βίας που πλήττει τα υπό παλαιστινιακή διοίκηση εδάφη της Δυτικής Οχθης και της Λωρίδας της Γάζας.

    Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, μετά το πέρας των συνομιλιών, ο κ. Ροσένε δήλωσε ότι εξέτασε με τους κ.κ. Ετζεβίτ και Ντεμιρέλ διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ των δυο πλευρών, αλλά και το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ Τελ Αβίβ και Αγκυρας.

    Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ανώνυμες διπλωματικές πηγές, ο εκπρόσωπος του εντολοδόχου ισραηλινού πρωθυπουργού τόνισε στην τουρκική πλευρά την επιθυμία της ισραηλινής ηγεσίας να συνεχίσει τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με την παλαιστινιακή πλευρά και κατηγόρησε τον παλαιστίνιο ηγέτη, Γιάσερ Αραφάτ, για "σχεδιασμό τρομοκρατικών επιθέσεων κατά του Ισραήλ".

    Σ.Π.

    [07] ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    Βελιγράδι, 26 Φεβρουαρίου 2001 (20:45 UTC+2)

    Μετά τις δηλώσεις ανώτατου αξιωματούχου της Δημοκρατικής Ενωσης Σερβίας περί προσαγωγής του Μιλόσεβιτς ενώπιον της δικαιοσύνης για κατάχρηση εξουσίας και παράνομη κερδοσκοπία στην υπόθεση αγοράς ενός σπιτιού, και ο ραδιοφωνικός σταθμός Β2-92 του Βελιγραδίου, επικαλούμενος πηγές από το Σοσιαλιστικό Κόμμα Σερβίας, κάνει λόγο για ενδεχόμενο να οδηγηθεί σε ανάκριση από τις γιουγκοσλαβικές αρχές ο πρώην πρόεδρος της χώρας.

    "Υπάρχουν ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η εισαγγελική αρχή θα 'επισκεφθεί' τον γιουγκοσλάβο πρώην πρόεδρο, κάποια στιγμή μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα", δήλωσε εκπρόσωπος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, του οποίου ηγείται ο Μιλόσεβιτς, όπως μεταδίδει ο Β2-92.

    Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα Danas αναφέρει στο σημερινό της φύλλο ότι αξιωματούχοι του κυβερνώντος συνασπισμού κομμάτων στο Βελιγράδι ετοιμάζονται να διατάξουν τη σύλληψη του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.

    Σ.Π.

    [08] ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

    Βρυξέλλες, 26 Φεβρουαρίου 2001 (20:39 UTC+2)

    Για τα αποτελέσματα της Διαβαλκανικής συνόδου που πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια ενημέρωσε τους υπουργούς Εξωτερικών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο του συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Βρυξέλλες.

    Οι ευρωπαίοι υπουργοί Εξωτερικών εξέφρασαν ανησυχία για τις εξελίξεις στη νότια Σερβία και καταδίκασαν τις εκδηλώσεις βίας και τρομοκρατίας από Αλβανούς αυτονομιστές. Παράλληλα πρότειναν μια σειρά μέτρων για την αποκλιμάκωση της έντασης. Στις σχετικές προτάσεις περιλαμβάνονται η μείωση της ζώνης ασφαλείας στη νότια Σερβία, η αποστολή παρατηρητών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής ως μέσο πρόληψης της βίας και των συγκρούσεων. Τις τελικές αποφάσεις αναμένεται να λάβει το ΝΑΤΟ.

    Σε ό,τι αφορά στο Μεσανατολικό, αποφασίστηκε να χορηγηθεί οικονομική βοήθεια ύψους 60.000.000 ευρώ προς την παλαιστινιακή αρχή. Επίσης αποφασίστηκαν η σύγκληση διεθνούς συνάντησης δωρητών, η άσκηση πίεσης προς το Ισραήλ για να σταματήσει τον οικονομικό αποκλεισμό προς τους παλαιστίνιους και η συνεργασία με τους παλαιστίνιους για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού. Το Μεσανατολικό θα απασχολήσει αύριο τη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, στο περιθώριο της οποίας ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του Κόλιν Πάουελ.

    [09] ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ Ο Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    Θεσσαλονίκη, 26 Φεβρουαρίου 2001 (20:34 UTC+2)

    Tην Ομοσπονδιακή Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας θα επισκεφθεί αύριο και μεθαύριο ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Γιώργος Πασχαλίδης, επικεφαλής πολυμελούς επιχειρηματικής αποστολής που διοργανώνεται από το ΔΙΠΕΚ, το ΕΒΕΘ, τον ΣΕΒΕ και το ΣΒΒΕ.

    Η αποστολή αποτελείται από εκπρόσωπους των Επιμελητηρίων ,του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Κυπριακού Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, της ΔΕΘ, της HELEXPO, του ΟΛΘ, της ΕΥΑΘ, του Χρηματιστηριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, των Τραπεζών καθώς και από στελέχη 100 επιχειρήσεων από τη Βόρεια Ελλάδα. Στην αποστολή συμμετέχει και η διευθύντρια του Γραφείου του Συμφώνου Σταθερότητας στη Θεσσαλονίκη Ειρήνη Λαμπράκη.

    Παράλληλα με τις επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με ομιλητές τον υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων της Σερβίας Γκόραν Πίτιτς, τον υπουργό Βιομηχανίας και Ιδιωτικοποιήσεων της Σερβίας Αλεξάνταρ Βλάχοβιτς και τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Γιώργο Πασχαλίδη ο οποίος θα μιλήσει με θέμα «Βήματα Ανασυγκρότησης».

    Ο κ. Πασχαλίδης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Σερβίας Ζόραν Τζίντζιτς, τον αντιπρόεδρο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Σχέσεων με το Εξωτερικό Μίρολιουμπ Λάμπους, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Σερβίας Ζάρκο Κόρατς, με τον υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων της Σερβίας Γκόραν Πίτιτς, με τον υπουργό Βιομηχανίας και Ιδιωτικοποιήσεων Αλεξάνταρ Βλάχοβιτς και με την πρύτανη του πανεπιστημίου του Βελιγραδίου Μαρία Μπογκντάνοβιτς.

    [10] ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΕΜΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΤΟΥΝΙΤΣΑ

    Μπρατισλάβα, 26 Φεβρουαρίου 2001 (20:30 UTC+2)

    Ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας, Βόισλαβ Κοστούνιτσα, επανέλαβε για ακόμη μια φορά σήμερα την πάγια θέση του ότι ενδεχόμενη δίκη του προκατόχου του, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, θα πρέπει να διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

    Μιλώντας από τη Μπρατισλάβα, όπου βρίσκεται, ο γιουγκοσλάβος πρόεδρος τόνισε ότι "οι νόμοι της χώρας μας διασφαλίζουν την ισότητα όλων ενώπιον της δικαιοσύνης και είναι αποφασιστικής σημασίας η διατήρηση του απαραβίαστου των θεσμών του κράτους και του νόμου".

    Ο γιουγκοσλάβος πρόεδρος αναφέρθηκε, επίσης, στο ειρηνευτικό σχέδιο του Βελιγραδίου για την κατάσταση στη Νότια Σερβία, εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι αρχές της χώρας του δεν θα χρειαστεί να εξαναγκαστούν στη χρήση βίας.

    Σ.Π.

    [11] ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

    Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2001 (20:24 UTC+2)

    Ταλαιπωρήθηκαν αρκετά οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών μέχρι να φτάσουν στην Κρήτη, για το μεθαυριανό φιλικό παιχνίδι με τη Ρωσία, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Αρχικά η αποστολή αναχώρησε από την Αθήνα το πρωί της Καθαρά Δευτέρας όμως λόγω καιρού το αεροπλάνο δεν μπόρεσε να προσγειωθεί και επέστρεψε στην πρωτεύουσα. Ωστόσο η δεύτερη απόπειρα που έγινε το απόγευμα της ίδιας μέρας ήταν πετυχημένη.

    Η Εθνική μας Ανδρών θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στο γήπεδο του Ηρακλείου το αντίστοιχο συγκρότημα της Ρωσίας σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Δανιήλ, θα δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες πριν τους επίσημους αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2002 και ειδικότερα πριν την αναμέτρηση με τη Γερμανία. "Στο παιχνίδι με τη Ρωσία υπάρχουν αρκετές απουσίες όμως θα έχω τη δυνατότητα να παρακολουθήσω κάποια νέα πρόσωπα", δήλωσε ο κ. Δανιήλ κατά την παραμονή στο αεροδρόμιο.

    Αναλυτικά οι παίκτες που θα δώσουν το παρών στον αγώνα με τη Ρωσία είναι οι: Κωνσταντινίδης (Χέρτα), Γκούμας, Βόκολος, Μπασινάς, Φύσσας, Καραγκούνης, Λυμπερόπουλος (ΠΑΟ), Ελευθερόπουλος, Πατσατζόγλου, Μαυρογενίδης, Νινιάδης (Ολυμπιακός), Ζαγοράκης, Λάκης (ΑΕΚ), Βενετίδης, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Κατεργιαννάκης και Χαριστέας (Αρης).

    [12] ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ. ΤΣΟΒΟΛΑ - Ζ. ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ

    Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2001 (20:23 UTC+2)

    Συνάντηση με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας Ζίβαντιν Γιοβάνοβιτς θα έχει αύριο στις 7:30 το απόγευμα ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δημήτρης Τσοβόλας.

    Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Κινήματος στην Αθήνα, κατόπιν αιτήματος του κ. Γιοβάνοβιτς.

    [13] ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΡΑΪΚΟΦΣΚΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΓΔΜ

    Σκόπια, 26 Φεβρουαρίου 2001 (20:13 UTC+2)

    Διάγγελμα στο Σκοπιανό λαό απηύθυνε από τα μέσα ενημέρωσης της FYROM ο πρόεδρος της χώρας Μπόρις Τραϊκόφσκι με αφορμή τις σφοδρές συγκρούσεις που σημειώθηκαν σήμερα μεταξύ ένοπλων Αλβανών και ανδρών των σκοπιανών δυνάμεων ασφαλείας, στα σύνορα της FYROM με την επαρχία του Κοσσυφοπεδίου στη Γιουγκοσλαβία.

    Ο πρόεδρος Τραϊκόφσκι τόνισε ότι η επιδείνωση της κατάστασης στη νότια Σερβία μπορεί να έχει συνέπειες και για τη χώρα του. Είπε, συγκεκριμένα, ότι στις παραμεθόριες περιοχές κινούνται ένοπλες εξτρεμιστικές ομάδες που όμως δεν έχουν την υποστήριξη κανενός κόμματος των Σκοπίων. Σημείωσε ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Αμυνας και Εσωτερικών της χώρας αλλά και με εκπροσώπους του ΝΑΤΟ.

    Ο Μπόρις Τραϊκόφσκι διαβεβαίωσε πως οι σκοπιανές ένοπλες δυνάμεις είναι ικανές να διαφυλάξουν την κυριαρχία και ακεραιότητα της χώρας και τόνισε πως προς την κατεύθυνση αυτή διεξάγονται αυτές τις μέρες και στρατιωτικές ασκήσεις. Παράλληλα κάλεσε όλα τα κόμματα της FYROM, ανεξαρτήτως πολιτικής κατεύθυνσης, να συνεισφέρουν στη διατήρηση της σταθερότητας και ασφάλειας της χώρας, επικυρώνοντας στη Σκοπιανή Βουλή τη συμφωνία για τη χάραξη των συνόρων μεταξύ της FYROM και της Γιουγκοσλαβίας, που υπέγραψαν οι πρόεδροι των δύο χωρών την περασμένη Παρασκευή.

    [14] ΣΚΟΠΙΑ: ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ 30ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ

    Σκόπια, 26 Φεβρουαρίου 2001 (20:12 UTC+2)

    Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του 30χρονου αστυνομικού Γκότσε Νικόλοφ ο οποίος δέχθηκε χθες το απόγευμα επίθεση από έναν άγνωστο, ενώ περιπολούσε στη συνοικία Μπιτ Παζάρ των Σκοπίων, στην οποία κατοικούν κυρίως αλβανόφωνοι. Ο Νικόλοφ σταμάτησε για έλεγχο δύο άτομα. Ενα από αυτά τον πυροβόλησε τέσσερις φορές και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού έχει βελτιωθεί αλλά εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. Στην αστυνομία των Σκοπίων προσήχθησαν είκοσι άτομα ωστόσο δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε κανέναν. Οι έρευνες της αστυνομίας για τη σύλληψη του δράστη συνεχίζονται.

    [15] ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Βρυξέλλες, 26 Φεβρουαρίου 2001 (19:55 UTC+2)

    Την άρση του αποκλεισμού των υπό παλαιστινιακή διοίκηση εδαφών λόγω κυρίως των πολύ άσχημων οικονομικών συνεπειών ζήτησε από το Ισραήλ η Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ).

    Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες τονίστηκε η ανάγκη ενεργούς συμμετοχής σε μια καλά συντονισμένη διεθνή προσπάθεια που θα έχει ως στόχο να αποτραπεί η "οικονομική και θεσμική κατάρρευση" των παλαιστινιακών εδαφών, που βρίσκονται υπό τον ασφυκτικό κλοιό του ισραηλινού αποκλεισμού.

    Η ΕΕ ζήτησε, παράλληλα, από την Παλαιστινιακή Αρχή να καταρτίσει από κοινού με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ένα ανανεωμένο σχέδιο προϋπολογισμού, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για την παροχή διεθνούς βοήθειας, και να λάβει μέτρα για την πάταξη τυχόν φαινομένων διαφθοράς.

    Η Παλαιστινιακή Αρχή, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΕ, θα πρέπει να καταβάλει συντονισμένες προσπάθειες για την πραγματοποίηση ενός διεθνούς συνεδρίου δωρητών, το οποίο θα συμβάλει στη στήριξη του παλαιστινιακού προϋπολογισμού.

    Παροτρύνονται, επίσης, και οι δυο εμπλεκόμενες στη διαμάχη πλευρές- Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι- να απέχουν κάθε βίαιης δραστηριότητας και να καθίσουν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την εδραίωση της ειρήνης στην περιοχή.

    Σ.Π.

    [16] ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ FYROM

    Σκόπια, 26 Φεβρουαρίου 2001 (19:55 UTC+2)

    Για το Παρίσι αναχωρεί την Τετάρτη ο σκοπιανός πρόεδρος Μπόρις Τραϊκόφσκι, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών της FYROM, Σεργκάν Κερίμ. Κατά την παραμονή του στη γαλλική πρωτεύουσα ο κ. Τραϊκόφσκι θα έχει συναντήσεις με τον γάλλο ομόλογό του Ζακ Σιράκ, τον πρωθυπουργό Λιονέλ Ζοσπέν και τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών της Γαλλίας.

    Στο επίκεντρο των επαφών του Σκοπιανού πρωθυπουργού θα βρεθούν ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη της διμερούς οικονομικής συνεργασίας αλλά και στα ενεργειακά και αρδευτικά έργα που αναμένεται να αναλάβουν γαλλικές κατασκευαστικές εταιρείες στην κοιλάδα του ποταμού Αξιού.

    [17] ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ

    Μόσχα, 26 Φεβρουαρίου 2001 (19:54 UTC+2)

    Η ρωσική εταιρία πετρελαίου Tatneft ανακοίνωσε σήμερα ότι θα στείλει ομάδα ειδικών στο Ιράκ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες προκειμένου να πραγματοποιήσει γεωτρήσεις, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ria-Novosti.

    Συγκεκριμένα, έχουν ήδη συγκροτηθεί τρεις ομάδες από 88 συνολικά ειδικούς, οι οποίοι από κοινού με 12 άλλους εργαζόμενους στη ρωσική πετρελαϊκή εταιρία Zarubezhneft και 15 ιρακινούς ειδικούς θα αναλάβουν δράση στις πετρελαιοφόρες περιοχές του Ιράκ.

    Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Tatneft, οι γεωτρήσεις δεν έρχονται σε αντίθεση με το εμπάργκο των Ηνωμένων Εθνών κατά του Ιράκ.

    Σ.Π.

    [18] ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΑΠΟΡΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

    Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2001 (19:53 UTC+2)

    Στη μάχη του Κυπέλλου Σαπόρτα επιστρέφει από αύριο το Μαρούσι. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή έχει ήδη προκριθεί στους "8" του ευρωπαϊκού θεσμού (σε βάρος του Αρη) και επιθυμεί να συνεχίσει πετυχημένα την πορεία στη διοργάνωση.

    Γι αυτό το λόγο αύριο στις 7:15 το βράδυ θα υποδεχτεί στην Αθήνα τη γερμανική Τέλεκομ Βόννης, όπου θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση. Το Μαρούσι θέλει όχι απλά να κατακτήσει τη νίκη αλλά να πάρει και μια διαφορά πόντων όσο το δυνατόν μεγαλύτερη για να έχει ευκολότερο έργο στο παιχνίδι ρεβάνς που θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου στη Γερμανία.

    Εκτός όμως από το Μαρούσι με την Τέλεκομ Βόννης στη φάση των "8" του Κυπέλλου Σαπόρτα θα αναμετρηθούν τα ζευγάρια: Κεραυνός Λευκωσίας - Παμέσα Βαλένθια, Σαλόν Σαονέ - Βλότσλαβεκ και Αντβέρπ - Ούνικς Καζάν.

    [19] ΟΓΔΟΝΤΑ ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΙΧ

    Θήβα, 26 Φεβρουαρίου 2001 (19:53 UTC+2)

    Ογδόντα κιλά χασίς και δέκα χειροβομβίδες βρέθηκαν σε εγκαταλελειμμένο ΙΧ αυτοκίνητο, μέσα σε χαντάκι στο Κάστρο Βοιωτίας. Το αυτοκίνητο έφερε κλεμμένες πινακίδες από άλλο αυτοκίνητο.

    Η αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση, εκτιμά ότι τα ναρκωτικά και τις χειροβομβίδες μετέφερε σπείρα Αλβανών που κινούνταν από τον Ορχομενό προς τη Θήβα. Οι δράστες φέρονται να εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο όταν έπεσε σε χαντάκι.

    [20] ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ

    Μπρεστ, 26 Φεβρουαρίου 2001 (19:48 UTC+2)

    Γαλλικό αλιευτικό συγκρούστηκε με τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά των ακτών της Βρετάνης, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι γαλλικές αρχές που έχουν ήδη θέσει σε εφαρμογή επιχείρηση διάσωσης ευρείας κλίμακας.

    Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το τουρκικό πλοίο Marmara Princess, που μετέφερε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από τη Βρέμη της Γερμανίας στην Τουρκία, εξέπεμψε σήμα κινδύνου μετά τη σύγκρουση με γαλλικό αλιευτικό, ανοιχτά της νήσου Belle-Ile-en-Mer.

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ίχνος από τους επιβαίνοντες στο αλιευτικό, ενώ δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί πόσοι ακριβώς ήταν οι επιβαίνοντες σε αυτό.

    Στην περιοχή του ατυχήματος βρίσκονται σκάφη του γαλλικού λιμενικού και άλλα αλιευτικά που έτυχε να πλέουν στην περιοχή την ώρα της σύγκρουσης.

    Σ.Π.

    [21] ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

    Κρύα Βρύση, 26 Φεβρουαρίου 2001 (19:47 UTC+2)

    Πάνω από 30.000 άνθρωποι παρακολούθησαν τη μεγάλη παρέλαση αποκριάτικων αρμάτων που πραγματοποιήθηκε χθες στο πλαίσιο του 13ου Καρναβαλιού της Κρύας Βρύσης. Με την παρέλαση ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού που άρχισαν στο δήμο την Τσικνοπέμπτη.

    Χίλιοι πεντακόσιοι και πλέον καρναβαλιστές προσέφεραν ένα θέαμα κεφιού, χαράς και διασκέδασης ενώ στο πανηγύρι μετείχαν εκατοντάδες άνθρωποι από όλα τα μέρη της Βόρειας Ελλάδας: τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, την Καβάλα, τις Σέρρες, τη Λάρισα, το Κιλκίς, την Αλεξάνδρεια, τη Βέροια, την Αριδαία και τη Σκύδρα.

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του νομού Πέλλας κ.κ. Καρασμάνης, Τζαμτζής και Φουντουκίδου, ο δήμαρχος Μενηίδος κ. Σαρήπαπας, ο διοικητής του αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης κ. Περδικάτσης και άλλοι επίσημοι.

    Την επίσημη έναρξη της παρέλασης έκανε ο δήμαρχος Κρύας Βρύσης Θεόδωρος Θεοδωρίδης ενώ το καρναβάλι ολοκληρώθηκε με ρίψεις πυροτεχνημάτων που προσέφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα.

    [22] ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΔΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

    Χανιά, 26 Φεβρουαρίου 2001 (19:44 UTC+2)

    Στην Κρήτη βρίσκεται από το μεσημέρι της Καθαρά Δευτέρας η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των Ελπίδων καθώς αύριο στις 3 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο των Χανιών το αντίστοιχο συγκρότημα της Ρωσίας στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

    Στο παιχνίδι αυτό ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ανδρέας Μιχαλόπουλος, θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι νεαροί έλληνες διεθνείς ενόψει μάλιστα των επόμενων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Θα δοκιμάσει καινούρια σχήματα, θα δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα χρόνο συμμετοχής και θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

    Στην αποστολή συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κοτσόλης και Σεϊταρίδης (ΠΑΟ), Αναστασόπουλος (Ξάνθη), Μπερνεάνου (Εθνικός Αστέρας), Κυριαζής (Ηρακλής), Νάστος (Καλαμάτα), Κυριάκος (Αγιος Νικόλαος), Κατσουράνης (Παναχαϊκή), Αμανατίδης (Γκρόιτερ), Παπαδόπουλος (Ακράτητος), Σφακιανάκης (Απόλλων Αθηνών), Μανουσάκης (Αιγάλεω), Γήττας (ΠΑΣ Γιάννινα), Λουμπούτης και Θεοδωρίδης (Αρης), Καζάντζης και ήλιουρας (Προοδευτική), Χαραλαμπάκης, Ιορδανίδης και Τζανετής (ΟΦΗ).


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Monday, 26 February 2001 - 19:13:41 UTC