Read about Turkey's early 20th Century Genocides (by R.J. Rummel) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 01-11-18

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ο ΡΟΥΓΚΟΒΑ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ
  • [02] ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΗΜΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ
  • [03] ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ 42ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • [04] Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ: Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
  • [05] Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΕΚ 77 - 84
  • [06] Α1 ΒΟΛΕΪ: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 3 - 1 ΣΕΤ
  • [07] ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΔΚ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Α.
  • [08] ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ
  • [09] Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 63 - 83
  • [10] ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
  • [11] ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΛΟ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
  • [12] Α' ΕΘΝΙΚΗ: Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
  • [13] Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 2 - 1
  • [14] Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΟΦΗ - ΑΕΚ 0 - 1
  • [15] AΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, FIPRESCI ΚΑΙ
  • [16] ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
  • [17] Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΑΟ - ΑΡΗΣ 97 - 78
  • [18] ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α1: ΣΑΚΑ - ΠΑΟΚ 26 - 26
  • [19] Ο ΑΠ.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ
  • [20] Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 - 1
  • [21] Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0 - 0
  • [22] Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΟΚ - ΑΙΓΑΛΕΩ 3 - 1

  • [01] Ο ΡΟΥΓΚΟΒΑ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

    Πρίστινα, 18 Νοεμβρίου 2001 (17:47 UTC+2)

    Tη νίκη του κόμματός του διακήρυξε ο μετριοπαθής πολιτικός ηγέτης της αλβανικής κοινότητας στο Κοσσυφοπέδιο, Ιμπραήμ Ρουγκόβα, στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές που έγιναν στη σερβική επαρχία, που βρίσκεται υπό την διοίκηση των Ηνωμένων Εθνών, μεταδίδει το BBC.

    Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην πρωτεύουσα του Κοσσυφοπεδίου Πρίστινα, ο κ. Ρουγκόβα είπε ότι το κόμμα του, η Δημοκρατική Λήγκα του Κοσσυφοπεδίου, έλαβε περίπου το 70 % των ψήφων.

    Ο κ. Ρουγκόβα είπε ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να μοιραστεί την εξουσία με άλλα πολιτικά κόμματα, και ζήτησε να αναγνωριστεί άμεσα από τη διεθνή κοινότητα η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου.

    Ανταποκριτές μεταδίδουν ότι εάν τα επίσημα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών, που θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, επιβεβαιώσουν τη νίκη του Ιμπραήμ Ρουγκόβα, τότε η νεοεκλεγείσα νομοθετική συνέλευση αναμένεται να του αναθέσει την προεδρία.

    [02] ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΗΜΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ

    Θεσσαλονίκη, 18 Νοεμβρίου 2001 (10:49 UTC+2)

    Συνεργασία στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές με κόμματα της Αριστεράς και το κίνημα Ελεύθερων Πολιτών του Δημήτρη Αβραμόπουλου θα επιδιώξει το ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ο υπουργός Εσωτερικών Κώστας Σκανδαλίδης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Η Καθημερινή".

    Ο κ. Σκανδαλίδης εκφράζει τη βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και όσο αφορά στις αλλαγές που θα γίνουν στο εκλογικό σύστημα τονίζει ότι αυτές πρέπει να διευκολύνουν τις εκλογικές συνεργασίες και οι βουλευτές να εκλέγονται στην πλειοψηφία τους σε μονοεδρικές περιφέρειες, με πλειοψηφικό σύστημα, και οι άλλοι στις μέιζονες περιφέρειες με αναλογικό σύστημα.

    Επίσης σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Εθνος της Κυριακής" ο υπουργός Εσωτερικών σχεδιάζει μεγάλες αλλαγές στο χάρτης της αυτοδιοίκησης, όπως: Τη συγχώνευση των 1.100 Δήμων σε 300-350. Την κατάργηση των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων. Την ανάδειξη αιρετών γραμματέων στις 13 Περιφέρειες της χώρας.

    [03] ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ 42ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Θεσσαλονίκη, 18 Νοεμβρίου 2001 (21:00 UTC+2)

    Ο Χρυσός και ο Αργυρός Αλέξανδρος, τα κορυφαία βραβεία του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που αντιστοιχούν στην Καλύτερη Ταινία και το Ειδικό Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής απονεμήθηκαν απόψε, σε μια λαμπρή τελετή για τη λήξη του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος του 42ου Φεστιβάλ.

    Το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας-Χρυσός Αλέξανδρος απονεμήθηκε στην ταινία "Τίρανα έτος μηδέν" (Tirana year zero) του Φατμίρ Κότσι (Αλβανία, Γαλλία, Βέλγιο) με χρηματικό έπαθλο 12,5 εκατ. δρχ. (36.700 ευρώ). Το Ειδικό Βραβείο Κριτικής Επιτροπής-Αργυρός Αλέξανδρος δόθηκε στην ταινία "Καθυστερημένο προξενιό" (Hatouna Mehuheret) του Ντοβέρ Κοσασβίλι (Ισραήλ, Γαλλία). To βραβείο προβλέπει χρηματικό έπαθλο 7,5 εκατ. δρχ. (22.000 ευρώ).

    Η Κριτική Επιτροπή απένειμε Βραβείο Σκηνοθεσίας στον Χσιάο Για-τσουάν για την σκηνοθεσία στην ταινία "Το είδωλο στον καθρέφτη" (Μing dai ahui zhu) (Ταϊβάν) ενώ το Βραβείο Σεναρίου δόθηκε στον Ντοβέρ Κοσασβίλι για το σενάριο της ταινίας "Καθυστερημένο Προξενιό" (Hatouna Mehuheret) του ιδίου.

    Το Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου δόθηκε εξ ημισείας στην Μάγιου Οζάουα για το ρόλο της στην ταινία "Μία έφηβη" (Shoujyuo) του Έιτζι Οκούντα (Ιαπωνία) αλλά και στην Ρονίτ Ελκαμπετς για το ρόλο της στην ταινία "Καθυστερημένο προξενιό" (Hatouna Mehuheret) του Ντοβέρ Κοσασβίλι.

    Και το Βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου δόθηκε εξ ημισείας και απονεμήθηκε στους Αλεξάντρου Παπαντοπόλ για το ρόλο του στην ταινία "Γερή Μπάζα" (Μarfa si banii) του Κρίστι Πουίου, και Βουκ Κόστιτς για το ρόλο του στην ταινία "Κινούμενος στόχος" (Αpsolutnih std) του Σριντάν Γκολούμποβιτς.

    Βραβείο Καλύτερης Καλλιτεχνικής Επίτευξης δόθηκε στην ταινία "Το είδωλο στον καθρέφτη" (Μing dai ahui zhu) του Χσιάο Για-τσουάν (Ταϊβάν).

    Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του διεθνούς διαγωνιστικού Τμήματος ήταν ο Βρετανός σκηνοθέτης Τζον Μπούρμαν και μέλη της ο Πολωνός σκηνοθέτης Πάβελ Παβλικόφσκι, ο Τούρκος σκηνοθέτης Νουρί Μπιλγκέ Τζεϊλάν, ο Ελληνας σκηνογράφος Γιάννης Κόκκος, ο Αργεντινός κριτικός και θεωρητικός κινηματογράφου Εντουάρντο Αντίν και η Ελληνίδα συγγραφέας-μεταφράστρια Σώτη Τριανταφύλλου.

    Σημειώνεται ότι η αυλαία του 42ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα πέσει αύριο το βράδυ (8.30μμ) στο Μέγαρο Μουσικής με την απονομή των Κρατικών Βραβείων Ποιότητας στις καλύτερες ελληνικές ταινίες.

    [04] Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ: Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    Θεσσαλονίκη, 18 Νοεμβρίου 2001 (21:00 UTC+2)

    Η ΑΕΚ παραμένει αήττητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 κατηγορίας των ανδρών. Ο Ολυμπιακός ακολουθεί, ενώ Παναθηναϊκός και Ηρακλής είναι στην 3η θέση. Αναλυτικά η βαθμολογία έχει ως εξής:

    Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8η αγωνιστική)

    1.ΑΕΚ 16

    2.Ολυμπιακός 15

    3.Ηρακλής 14

    4.Παναθηναϊκός 14

    5.Πανιώνιος 13

    6.ΠΑΟΚ 12

    7.Ηράκλειο 12

    8.Μαρούσι 11

    9.ΚΑΟΔ 11

    10.Δάφνη 10

    11.Νήαρ Ηστ 10

    12.Περιστέρι 9

    13.Αρης 9

    14.Ιωνικός Ν.Φ. 9

    *Μαρούσι και Περιστέρι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9η)

    ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

    Ολυμπιακός - ΚΑΟΔ

    Ηράκλειο - Ιωνικός ΝΦ

    Πανιώνιος - Μαρούσι

    Περιστέρι - Παναθηναϊκός

    Δάφνη - Ηρακλής

    Αρης - Νήαρ Ηστ

    [05] Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΕΚ 77 - 84

    Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2001 (20:59 UTC+2)

    Η ΑΕΚ συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της και παρέμεινε αήττητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα κέρδισαν σήμερα στην Καισαριανή τη Νήαρ Ηστ με σκορ 84 - 77 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 κατηγορίας των ανδρών.

    Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ για τριάντα λεπτά και κατάφεραν να προηγηθούν ακόμη και με 21 πόντους. Ομως στο τελευταίο δεκάλεπτο οι αθλητές της ΑΕΚ χαλάρωσαν τους ρυθμούς, με αποτέλεσμα η Νήαρ Ηστ να μειώσει το σκορ, ιδιαίτερα επικίνδυνα στο τέλος.

    Παρ' όλα αυτά η Ενωση κατάφερε να πάρει τη νίκη, έχοντας καλύτερο παίκτη τον Κόμαζετς με 25 πόντους.

    [06] Α1 ΒΟΛΕΪ: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 3 - 1 ΣΕΤ

    Θεσσαλονίκη, 18 Νοεμβρίου 2001 (20:47 UTC+2)

    Με νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανελλήνιου με 3 - 1 σετ έπεσε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 κατηγορίας των ανδρών. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και επικράτησε στη Θεσσαλονίκη επί του αντιπάλου του.

    Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

    [07] ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΔΚ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Α.

    Θεσσαλονίκη, 18 Νοεμβρίου 2001 (20:37 UTC+2)

    Την ανάγκη για την πραγματική σύγκλιση της ελληνικής με την ευρωπαϊκή αυτοδιοίκηση για την πραγματική αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων υπογραμμίζει σε ομόφωνο ψήφισμά της η Τοπική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Νομού Θεσσαλονίκης που πραγματοποίησε σήμερα τη Γενική της Συνέλευση. Στο ψήφισμα επισημαίνεται ότι η σύγκλιση της ελληνικής με την ευρωπαϊκή αυτοδιοίκηση είναι η βασική προϋπόθεση ώστε να επιτευχθεί η πραγματική οικονομική και κοινωνική σύγκλιση και να αρθούν οι κοινωνικές και περιφερειακές ανισότητες.

    Μεταξύ άλλων η ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης ζητά τη σύνταξη νέου χάρτη αρμοδιοτήτων, δράσεων και λειτουργιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη θεσμική θωράκιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη δυνατότητα προσλήψεων εκ μέρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη θεσμοθέτηση ενός νέου μοντέλου διοικητικής διάρθρωσης της χώρας και τη διεύρυνση του δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης στα όρια των σημερινών περιφερειών.

    Σχετικά με το νομό Θεσσαλονίκης το ψήφισμα επισημαίνει τα προβλήματα των μεγάλων έργων υποδομής που καθυστερούν ή δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει ενώ ζητείται η επαναφορά των αναπτυξιακών κινήτρων και η αξιοποίηση του τοπικού δυναμικού.

    "Η Τοπική Αυτοδιοίκηση του νομού Θεσσαλονίκης μπαίνει μπροστά με σκοπό την ανάπτυξη με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, συνεργάζεται με δημόσιους, συλλογικούς και ιδιωτικούς φορείς, διασφαλίζει ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες, στηρίζει την τοπική κοινωνία πόλης και υπαίθρου, διεκδικεί τον ευρωπαϊκό δρόμο ως βασικό μοντέλο περιφερειακής ανάπτυξης, ως βασική προϋπόθεση ανάπτυξης ολόκληρης της πατρίδας μας" σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ψήφισμα.

    [08] ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ

    Καμπούλ, 18 Νοεμβρίου 2001 (20:22 UTC+2)

    Αμερικανικά βομβαρδιστικά συνεχίζουν τους σφοδρούς βομβαρδισμούς γύρω από την πόλη Κοντούζ, τελευταίο προπύργιο των Ταλιμπάν στο Βόρειο Αφγανιστάν.

    Ανταποκριτής του BBC στην περιοχή αναφέρει ότι πρόκειται για τους σφοδρότερους βομβαρδισμούς της τελευταίας εβδομάδας καθώς βομβαρδιστικά Β-52 πραγματοποιούν επιθέσεις κατά κύματα αναγκάζοντας τους Ταλιμπάν να οχυρωθούν μέσα στην πόλη.

    Στην περιοχή βρίσκονται και δυνάμεις της Βόρειας Συμμαχίας που έχουν θέσει τελεσίγραφο στους Ταλιμπάν να παραδοθούν μέχρι το τέλος της ημέρας διαφορετικά θα εξαπολύσουν ολομέτωπη επίθεση.

    Χιλιάδες μαχητές Ταλιμπάν και ξένοι εθελοντές βρίσκονται μέσα στην πόλη Κοντούζ και παρά τις επανειλημμένες διαμεσολαβητικές προσπάθειες αρνούνται να παραδοθούν.

    Εν τω μεταξύ περίπου 1400 από τους 2000 ιταλούς στρατιώτες που θα ενισχύσουν τις αμερικανικές δυνάμεις ξεκίνησαν σήμερα από την Ιταλία για την περιοχή του Περσικού Κόλπου.

    [09] Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 63 - 83

    Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2001 (20:20 UTC+2)

    Δεν ίδρωσαν ιδιαίτερα οι παίκτες του Ηλία Ζούρου να κάμψουν την αντίσταση του Ιωνικού Ν.Φ. Ο Ολυμπιακός επικράτησε σχετικά άνετα εκτός έδρας επί του αντιπάλου του με σκορ 83 - 63 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 κατηγορίας των ανδρών.

    Το παιχνίδι παρουσίασε ενδιαφέρον μόνο στα πρώτα λεπτά, εκεί όπου ο Ιωνικός Ν.Φ. κόντραρε τους ερυθρόλευκους. Στη συνέχεια, η ομάδα του Πειραιά πήρε τα "ηνία" του αγώνα και κατάφερε στο ημίχρονο να προηγηθεί με σκορ 46 - 28. Ο Ολυμπιακός και στο δεύτερο ημίχρονο διατήρησε το καλό του πρόσωπο και έφτασε εύκολα στη νίκη.

    Κορυφαίος των νικητών ήταν ο αμερικανός, Τζέιμς Φόρεστ, που σημείωσε 27 πόντους.

    [10] ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    Aθήνα, 18 Νοεμβρίου 2001 (20:13 UTC+2)

    "Ο φανατισμός δεν μπορεί να εκφράζει ποτέ τη θέληση του λαού" είπε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος, ο οποίος μιλώντας από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας αναφέρθηκε στα θέματα του θρησκευτικού φανατισμού και του ρατσισμού. Ο Αρχιεπίσκοπος εκτίμησε πως "οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν γίνονται δεκτές από τους περισσότερους μουσουλμάνους", διευκρίνισε ότι υπάρχουν και μετριοπαθείς μουσουλμάνοι και διερωτήθηκε αν όντως βρίσκεται ο ισλαμικός φανατισμός πίσω από την τρομοκρατική ενέργεια της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.

    Ο αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε και στην παρουσία στη χώρα μας προσφύγων από μουσουλμανικές χώρες τονίζοντας ότι "οι Έλληνες χάρη στην πολιτιστική και θρησκευτική παράδοσή μας δεν δικαιούμαστε, δεν μπορούμε να είμαστε ρατσιστές και να μισούμε καθέναν που δεν είναι σαν κι εμάς".

    Εξάλλου ο κ. Χριστόδουλος στο κήρυγμά του το πρωί από το ναό του Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών επισήμανε τον κοινωνικό χαρακτήρα της χριστιανικής θρησκείας τονίζοντας ότι η χριστιανική θρησκεία διδάσκει τη συλλογικότητα.

    [11] ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΛΟ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

    Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2001 (20:12 UTC+2)

    Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο ανδρών καθώς επικράτησε σήμερα επί του ΠΑΟΚ με σκορ 12 - 6. Οι ερυθρόλευκοι είχαν συνεχώς τον έλεγχο του αγώνα και τα εννιάλεπτα μεταξύ των δύο αντιπάλων έληξαν: 2 - 0, 4 - 2, 2 - 2 και 4 - 2.

    Επίσης, στα προημιτελικά του Κυπέλλου πέρασε και η Γλυφάδα που κέρδισε άνετα τον Ιωνικό με σκορ 14 - 5.

    [12] Α' ΕΘΝΙΚΗ: Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    Θεσσαλονίκη, 18 Νοεμβρίου 2001 (19:50 UTC+2)

    Με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ξάνθη, που θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, ολοκληρώνεται σήμερα η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' εθνικής κατηγορίας. Στα υπόλοιπα ματς, μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ πήρε η ΑΕΚ με σκορ 1 - 0, ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2 - 1 επί του Αρη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

    Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα το Αιγάλεω με 3 - 1, ο Ηρακλής έμεινε στο 0 - 0 με τον Εθνικό Αστέρα, ο Ακράτητος νίκησε την Παναχαϊκή με 3 - 1, ενώ Ιωνικός και Πανιώνιος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1- 1. Αναλυτικά η βαθμολογία έχει ως εξής:

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6η αγωνιστική)

    1.ΑΕΚ 15

    2.Ολυμπιακός 13

    3.Παναθηναϊκός 11

    4.ΟΦΗ 10

    5.Αρης 9

    6.ΠΑΟΚ 9

    7.Ηρακλής 8

    8.Εθνικός Αστέρας 8

    9.Ακράτητος 8

    10.Ξάνθη 7

    11.Παναχαϊκή 4

    12.Πανιώνιος 4

    13.Ιωνικός 3

    14.Αιγάλεω 1

    *Ολυμπιακός και Ξάνθη έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7η)

    Πανιώνιος - Παναχαϊκή

    Αιγάλεω - Ιωνικός

    ΑΕΚ - Ακράτητος

    Ξάνθη - ΠΑΟΚ

    Αρης - ΟΦΗ

    Εθνικός Αστέρας - Ολυμπιακός

    Ηρακλής - Παναθηναϊκός

    [13] Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 2 - 1

    Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2001 (19:40 UTC+2)

    Ο Παναθηναϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς επικράτησε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας επί του Αρη με σκορ 2 - 1, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' εθνικής κατηγορίας. Οι πράσινοι κέρδισαν χάρη σε δύο γκολ του Μιχάλη Κωνσταντίνου.

    Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν 1 - 0 στο 10' λεπτό με σκόρερ τον κύπριο Κωνσταντίνου. Είχαν μάλιστα την ευκαιρία στο 29' να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όμως το πέναλτι που εκτέλεσε ο Γιώργος Καραγκούνης το απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αρη, Αλέκος Δέλλιος. Λίγη ώρα αργότερα, ο Δέλλιος αντικαταστάθηκε από τον Φάνη Κατεργιαννάκη καθώς τραυματίστηκε στο χέρι σε μια μονομαχία με τον Κωνσταντίνου.

    Οι παίκτες του Αρη πάλεψαν στη συνέχεια της αναμέτρησης και προσπάθησαν να απαντήσουν. Το κατάφεραν στο 47' με τον Ιλια Ιβιτς. Ο σέρβος επιθετικός βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα γράφοντας το 1 - 1 για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

    Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ο Παναθηναϊκός πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου το οποίο και κράτησε μέχρι τέλους.

    [14] Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΟΦΗ - ΑΕΚ 0 - 1

    Ηράκλειο, 18 Νοεμβρίου 2001 (19:38 UTC+2)

    Ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει πως όποιος χάνει τις ευκαιρίες, δέχεται γκολ. Ο νόμος αυτός επαληθεύτηκε σήμερα και στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ έχασε πολλές, κλασικές ευκαιρίες και η ΑΕΚ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

    Η Ενωση επικράτησε με σκορ 1 - 0, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι κέρδισαν τις εντυπώσεις, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' εθνικής κατηγορίας.

    Οι κρητικοί έχασαν πλήθος καλών ευκαιριών στο σημερινό παιχνίδι κυρίως με τον Σοάρες, ενώ αντίθετα η ΑΕΚ δημιούργησε μόλις δύο καλές φάσεις και στη μια πέτυχε και το γκολ. Το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε στο 62' λεπτό ο Χρήστος Μαλαδένης, χαρίζοντας στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης.

    [15] AΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, FIPRESCI ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΥ

    Θεσσαλονίκη, 18 Νοεμβρίου 2001 (19:30 UTC+2)

    Οι ταινίες "Δεκαπενταύγουστος" του Κωνσταντίνου Γιάνναρη και "Πες στη Μορφίνη ακόμη την ψάχνω" του Γιάννη Φάγκρα "μοιράστηκαν" το Βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Ταινίας στο 42ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου (Π.Ε.Κ.Κ.) βράβευσε τον "Δεκαπενταύγουστο" για την ευαίσθητη και αφηγηματική στιβαρή γραφή του Κωνσταντίνου Γιάνναρη, μέσα από την οποία προσεγγίζονται ευαίσθητοι, οριακοί αλλά και οικείοι χαρακτήρες ενώ σε ό,τι αφορά στην ταινία του Γιάννη Φάγκρα η Ενωση Κριτικών επισημαίνει τη θαρραλέα και επιθετική ματιά του που "υπερέβη τους οικονομικούς περιορισμούς της παραγωγής και τις κοινωνικές κινηματογραφικές συμβάσεις του θέματος".

    Σχολιάζοντας τη φετινή ελληνική κινηματογραφική παραγωγή η Πανελλήνια Ενωση Κριτικών Κινηματογράφου διαπίστωσε αυξημένο όγκο ταινιών και "ενθαρρυντική ποικιλία ύφους, αισθητικής, γραφής και θεματικής".

    Σε ό,τι αφορά στο βραβείο της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφων (Fipresci), απονεμήθηκε στην ταινία "Γερή Μπάζα" του Κρίστι Πουίου (Ρουμανία) που βραβεύτηκε για την δημιουργία, με περιορισμένους οικονομικούς πόρους, ενός φίλμ με μια έξυπνη, ψυχαγωγική και κοινωνική προοπτική. Το βραβείο Fipresci για τα Παράλληλα Τμήματα απονεμήθηκε στο "Κανταχάρ" του Μοσέν Μαχμαλμπάφ (Ιράν και Γαλλία) για την ποιητική αλλά και αμείλικτη αποκάλυψη του δράματος στο Αφγανιστάν. Ειδική διάκριση απονεμήθηκε στην ταινία "Το Τάμα" του Ανδρέα Πάντζη, για το εύρος και το βάθος της σκέψης, του χιούμορ και των συμβολισμών της.

    Τα βραβεία κοινού Dewars, που παρουσίασε ο ηθοποιός Χριστόφορος Παπακαλιάτης, απονεμήθηκαν από τις ταινίες του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος στην ταινία "Κινούμενος Στόχος" (Apsolutnih Sto) του Σριντάν Γκολούμποβιτς (Γιουγκοσλαβία) και από τις ταινίες του τμήματος "Ελληνικός Κινηματογράφος 2001" στην ταινία μυθοπλασίας "Το μόνον της ζωής του ταξείδιον" του Λάκη Παπαστάθη και στην ταινία ντοκιμαντέρ "Αθανάσιος Χριστόπουλος, ένας Λησμονημένος Ποιητής" του Σταμάτη Τσαρουχά". Κάθε βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο ενός εκατομμυρίου δραχμών.

    [16] ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

    Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2001 (19:22 UTC+2)

    Για τη Βουδαπέστη αναχώρησε σήμερα η Εθνική μας ομάδα πόλο των νεανίδων προκειμένου να πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με το αντίστοιχο συγκρότημα της Ουγγαρίας έως τις 24 Νοεμβρίου.

    Κατά την παραμονή στην Ουγγαρία ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Πετράκης, θα διαπιστώσει την ετοιμότητα των αθλητριών του ενόψει της συμμετοχής των νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Περθ. Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν 13 πολίστριες.

    [17] Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΑΟ - ΑΡΗΣ 97 - 78

    Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2001 (19:11 UTC+2)

    Περίπατο έκανε σήμερα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αρη, ο οποίος δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να κοντράρει τον αντίπαλο του. Οι πράσινοι επικράτησαν άνετα με σκορ 97 - 78 επί του συλλόγου της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 κατηγορίας των ανδρών.

    Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπήκαν από τα πρώτα λεπτά δυνατά στο παρκέ και πήραν ένα σεβαστό προβάδισμα. Αντίθετα, οι κίτρινοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να απειλήσουν τον αντίπαλο. Χαρακτηριστικό της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι το ότι στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 57 - 37.

    Στην επανάληψη, το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί το προβάδισμα και τους παίκτες του Στιβ Γιατζόγλου να μην μπορούν να μειώσουν. Πάντως η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από κάποιο επεισόδιο που είχαν λίγο πριν τη λήξη οι Αλβέρτης και Ρένφροε. Τους δύο παίκτες απέβαλαν οι διαιτητές με ντισκαλιφιέ.

    [18] ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α1: ΣΑΚΑ - ΠΑΟΚ 26 - 26

    Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2001 (19:06 UTC+2)

    Ισόπαλο με σκορ 26 - 26 έληξε το σημερινό παιχνίδι μεταξύ του Κολεγίου Αθηνών και του ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 κατηγορίας των ανδρών. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών της αθηναϊκής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, που ωστόσο εξακολουθεί να προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα.

    Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ακολουθεί ο Πανελλήνιος με 12 βαθμούς, ο οποίος όμως έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Ο ΠΑΟΚ μετά τη σημερινή ισοπαλία βρίσκεται στην 4η θέση.

    [19] Ο ΑΠ.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ

    Θεσσαλονίκη, 18 Νοεμβρίου 2001 (19:02 UTC+2)

    Ο Απόλλων Καλαμαριάς διατηρείται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Β' εθνικής κατηγορίας. Ο Απόλλωνας επικράτησε σήμερα με σκορ 3 - 0 επί του Παναιγιάλειου στη Θεσσαλονίκη. Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ακολουθεί η Προοδευτική που κέρδισε τον Πανηλειακό με 2 - 0, ενώ λίγο πίσω είναι η Χαλκηδόνα που νίκησε εκτός έδρας τον Αθηναϊκό με 3 - 1.

    Στην 4η θέση με δέκα βαθμούς βρίσκονται ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχασε σήμερα από την Καλλιθέα με 1 - 0, ο Πανσερραϊκός που νίκησε 2 - 0 τον Αγιο Νικόλαο και ο Αθηναϊκός παρά την ήττα του από τη Χαλκηδόνα. Επίσης, στις άλλες δύο αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι, η Καλαμάτα κέρδισε τον Απόλλων Αθηνών με 1 - 0, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε εκτός έδρας επί του Πατραϊκού με το ίδιο σκορ (0 - 1).

    Αναλυτικά η βαθμολογία μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Β' εθνικής κατηγορίας έχει ως εξής:

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6η αγωνιστική)

    1.Απ. Καλαμαριάς 14

    2.Προοδευτική 12

    3.Χαλκηδόνα 11

    4.ΠΑΣ Γιάννινα 10

    5.Πανσερραϊκός 10

    6.Αθηναϊκός 10

    7.Πανηλειακός 9

    8.Καλλιθέα 9

    9.Ολυμπιακός Βόλου 8

    10.Αγιος Νικόλαος 5

    11.Καλαμάτα 5

    12.Απόλλων Αθηνών 4

    13.Πατραϊκός 4

    14.Παναιγιάλειος 4

    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7η)

    Αγιος Νικόλαος-Πανηλειακός, Παναιγιάλειος-Πανσερραϊκός, Απόλλων Αθηνών-Προοδευτική, ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Καλαμαριάς, Χαλκηδόνα-Καλαμάτα, Ολυμπιακός Βόλου-Καλλιθέα, Πατραϊκός-Αθηναϊκός

    [20] Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 - 1

    Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2001 (18:57 UTC+2)

    Ο Ιωνικός και ο Πανιώνιος μοιράστηκαν τα πάντα, στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' εθνικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες μετά από 90' λεπτά παιχνιδιού αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1 - 1 στη Νεάπολη, ενώ αμφότεροι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής ποδοσφαιριστών στο 83'.

    Ο Ιωνικός ήταν αυτός που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 28' λεπτό με γκολ του Κουρμπέλο. Ο Πανιώνιος απάντησε με τον Ιωάννου και ισοφάρισε στο 45' σε 1 - 1.

    Ωστόσο και οι δύο αντίπαλοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν από τον διαιτητή στο 83' λεπτό ο Βλάχος από τον Ιωνικό και ο Μπεναλί από τον Πανιώνιο.

    [21] Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0 - 0

    Θεσσαλονίκη, 18 Νοεμβρίου 2001 (18:55 UTC+2)

    Νέο στραβοπάτημα του Ηρακλή. Ο Γηραιός δεν κατάφερε να κερδίσει στο Καυτανζόγλειο στάδιο τον Εθνικό Αστέρα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' εθνικής κατηγορίας, και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με σκορ 0 - 0.

    Οι εξελίξεις που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στο κυανόλευκο στρατόπεδο φαίνεται πως επηρέασαν τους ποδοσφαιριστές του Αγγελου Αναστασιάδη, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς. Ο Ηρακλής δεν παρουσίασε για μια ακόμη αγωνιστική το καλό του πρόσωπο και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, παρά το γεγονός ότι ο Εθνικός Αστέρας από το 37' αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαθανασίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

    Η ομάδα του Γηραιού αν και είχε την αριθμητική υπεροχή, δεν μετέτρεψε σε γκολ τις ευκαιρίες. Από την άλλη, ο Εθνικός Αστέρας είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως ούτε αυτός μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

    [22] Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΟΚ - ΑΙΓΑΛΕΩ 3 - 1

    Θεσσαλονίκη, 18 Νοεμβρίου 2001 (18:53 UTC+2)

    Μπορεί το Αιγάλεω να αιφνιδίασε στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, όμως στο τέλος οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν αυτοί που αναδείχτηκαν νικητές. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε στην έδρα του επί των νεοφώτιστων με σκορ 3 - 1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' εθνικής κατηγορίας και πλέον θα προετοιμαστεί για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με αντίπαλο την Αϊντχόβεν.

    Στο σημερινό παιχνίδι, το Αιγάλεω πάγωσε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ με το γρήγορο γκολ που πέτυχε. Οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα βρήκαν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και έγραψαν το 0 - 1. Η εξέλιξη όμως αυτή "ξύπνησε" τους παίκτες του Μπάγεβιτς οι οποίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν. Πίεσαν τον αντίπαλο και ισοφάρισαν σε 1 - 1 στην εκπνοή του α' ημιχρόνου με τον Γιαννάκη Οκκά.

    Το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ήταν ιδανικό για τον ΠΑΟΚ καθώς στο 46' ένας άλλος Κύπριος, ο Γιασεμάκης Γιασεμή, σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα με 2 - 1 στους ασπρόμαυρους. Το τελικό 3 - 1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ο Νίκος Φρούσος ανατράπηκε στη μικρή περιοχή του Αιγάλεω και ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει στο 93' ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν εύστοχος.

    Η σημερινή νίκη ανεβάζει τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, θα υποδεχτούν στην Τούμπα την ολλανδική Αϊντχόβεν για τη φάση των "32" του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Παράλληλα με τους τρεις βαθμούς ο Δικέφαλος κάλυψε το χαμένο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα.


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Sunday, 18 November 2001 - 19:14:04 UTC