Visit the Hellenic Society of Virology (HSV) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 05-08-05

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
  • [02] ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
  • [03] ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ
  • [04] 5 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ
  • [05] ΠΑΚΕΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ
  • [06] ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΒΑΘΥΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • [07] ΣΤΟΥΣ 1813 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ
  • [08] "ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ" ΑΠΟ ΤΗ NASA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΙ
  • [09] ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ Ο ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΡΙΑΣ

  • [01] ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

    Θεσσαλονίκη, 5 Αυγούστου 2005 (05:59 UTC+2)

    Στο Ιόνιο, την ηπειρωτική Ελλάδα και το βόρειο Αιγαίο τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο, ενώ η θερμοκρασία σήμερα, θα σημειώσει πτώση.

    Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.

    Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

    Στη δυτική Ελλάδα ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι στο Ιόνιο ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στα ανοιχτά τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

    Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησος ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

    Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος. Αργότερα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

    Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν βροχές η καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και στα υπόλοιπα δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

    Στην Αττική ο καιρός προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

    [02] ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο Γ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ

    Αθήνα, 4 Αυγούστου 2005 (19:38 UTC+2)

    Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου για τις δυνατότητες συμπράξεων μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

    Οπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης, οι συμπράξεις αποτελούν μια ουσιαστική μεταρρύθμιση που αφορά δύο βασικούς τομείς για την οικονομία: Τη δημιουργία νέων υποδομών και την παροχή υπηρεσιών του κράτους προς τον πολίτη.

    Ο υπουργός ανέφερε δώδεκα κύρια σημεία του σχεδίου νόμου:

    -Ορίζονται οι δημόσιοι φορείς (υπουργεία, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, ΟΤΑ) που μπορούν να προχωρούν σε συμβάσεις σύμπραξης με τους ιδιωτικούς φορείς.

    -Το αντικείμενο των συμπράξεων είναι η δημιουργία υποδομών και η παροχή υπηρεσιών που ανήκουν στην αρμοδιότητα των δημοσίων φορέων.

    -Προβλέπεται ότι οι ιδιωτικοί φορείς αναλαμβάνουν ουσιώδες μέρος των κινδύνων που συνδέονται με τη χρηματοδότηση, τη διαθεσιμότητα και την κατασκευή των αναγκαίων υποδομών.

    -Το συνολικό προϋπολογιζόμενο κόστος εκτέλεσης του έργου ή της παροχής υπηρεσίας δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 200 εκατ. ευρώ, εκτός αν η Διϋπουργική Επιτροπή αποφασίσει ομόφωνα να εντάξει μία σύμπραξη υψηλότερου προϋπολογισμού.

    -Η χρηματοδότηση για την υλοποίηση των υποδομών και την παροχή υπηρεσιών θα γίνει με κεφάλαια και πόρους που εξασφαλίζουν οι ιδιωτικοί φορείς.

    -Στις συμπράξεις ενσωματώνει το Δημόσιο την καινοτομία και την τεχνογνωσία του ιδιωτικού τομέα.

    -Εξαιρούνται των συμπράξεων η άσκηση δημόσιας εξουσίας και γενικά οι δραστηριότητες που, κατά το Σύνταγμα, ανήκουν αποκλειστικά και άμεσα στο κράτος(εθνική άμυνα, έννομη τάξη, απονομή δικαιοσύνης, ευθύνη σωφρονισμού).

    -Καθορίζονται επακριβώς οι υποχρεώσεις των δημοσίων φορέων που θα υπαχθούν στις διατάξεις του νόμου.

    -Συστήνεται διϋπουργική επιτροπή συμπράξεων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, η οποία θα χαράζει την κυβερνητική πολιτική για τη δημιουργία υποδομών και την παροχή υπηρεσιών με τη συμμετοχή ιδιωτικών κεφαλαίων.

    -Συστήνεται Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών με σκοπό την προώθηση ανάπτυξης των συμπράξεων και τη διευκόλυνση και υποστήριξη των δημοσίων φορέων στο πλαίσιο των διαδικασιών ανάθεσης για την επιλογή των ιδιωτικών φορέων που θα αναλάβουν την υλοποίηση.

    -Προσδιορίζεται το ελάχιστο περιεχόμενο των συμβάσεων σύμπραξης, και

    -Ορίζονται τα νομικά θέματα που διέπουν αυτές τις συμπράξεις, όπως είναι τα φορολογικά ζητήματα, η διαιτησία (επίλυση διαφορών), η εκχώρηση απαιτήσεων κλπ.

    Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει τους τελευταίους 16 μήνες μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, τη βελτίωση της παραγωγικότητας μέσω των επενδύσεων και το μετασχηματισμό της οικονομίας, ώστε να καταστεί αυτή εξωστρεφής και ανταγωνιστική. Σε αυτή την προσπάθεια σημαντική συμβολή θα έχουν και οι ΣΔΙΤ.

    Το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών διευκρινίζει ότι η ένταξη δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα στο ΣΔΙΤ είναι προαιρετική και ότι αναμένεται να εκτελεστούν και μικρά έργα αμέσως μετά την εφαρμογή του νόμου.

    [03] ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

    Λευκωσία, 5 Αυγούστου 2005 (11:25 UTC+2)

    Τρία νέα σημεία διέλευσης ενσωματώνονται, με πρόταση της κυπριακής Kυβέρνησης, στον Κανονισμό της Πράσινης Γραμμής. Τα τρία σημεία είναι: Κάτω Πύργος- Καραβοστάσι, Κόκκινα -Κάτω Πύργος και Παχύαμμος -Κόκκινα.

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο σχετικός Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 1283/2005 δημοσιεύθηκε χθες στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και θα έχει νομική ισχύ στις 7 Αυγούστου, ενώ τα τρία νέα σημεία στην περιοχή Τηλλυρίας θα μπορούν να ανοίξουν όταν το κατοχικό καθεστώς συγκατανεύσει στη λειτουργία τους.

    ''Η συμπερίληψη των τριών σημείων στον Κανονισμό της Πράσινης Γραμμής γίνεται κατόπιν ανανέωσης του αιτήματος που η Δημοκρατία υπέβαλε τον Ιούνιο του 2004 προς την Ειρηνευτική Δύναμη και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με πρόταση για διάνοιξη πρόσθετων σημείων σε οκτώ τοποθεσίες'', αναφέρεται στην ανακοίνωση.

    ΜΠΕ-ΚΥΠΕ

    [04] 5 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ

    Άγκυρα, 5 Αυγούστου 2005 (09:50 UTC+2)

    Πέντε τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και επτά τραυματίσθηκαν από επίθεση κούρδων ανταρτών εναντίον των γραφείων της περιφερειακής διοίκησης στην ανατολική Τουρκία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή. Αντάρτες του ΡΚΚ εξοπλισμένοι με όπλα μεγάλου βεληνεκούς και ρουκέτες επετέθησαν στην περιφερειακή διοίκηση του Σεμντινλί στην επαρχία Χακάρι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00.45 τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας).

    Η ανταλλαγή πυρών διήρκεσε περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια οι κούρδοι αντάρτες διέφυγαν.

    Στο μεταξύ, οι σημερινές εφημερίδες γράφουν ότι αντάρτες του ΡΚΚ είχαν συλλάβει αιχμάλωτο, το βράδυ της Τετάρτης, έναν τούρκο στρατιώτη τον οποίο άφησαν ελεύθερο αργά χθες.

    Στις 11 Ιουλίου αντάρτες του ΡΚΚ είχαν πάρει όμηρο το στρατιώτη Κοσκούν Κιράν όταν απέκλεισαν ένα δρόμο στην επαρχία Τουντσελί και λήστεψαν τους κατόχους περίπου 40 διερχόμενων οχημάτων.

    [05] ΠΑΚΕΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

    Τεχεράνη, 5 Αυγούστου 2005 (11:28 UTC+2)

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα υποβάλει πακέτο προτάσεων στο Ιράν που θεωρείται ως κίνητρο για να σταματήσει η χώρα αυτή τις ευαίσθητες δραστηριότητες για την παραγωγή πυρηνικών καυσίμων, ανακοίνωσαν κύκλοι του περιβάλλοντος των διαπραγματεύσεων.

    "Οι τρεις πρεσβευτές από τη Βρετανία, της Γαλλία και τη Γερμανία κατέθεσαν τις προτάσεις τους σήμερα το πρωί", ανακοίνωσαν οι ίδιοι κύκλοι.

    [06] ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΒΑΘΥΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

    Μόσχα, 5 Αυγούστου 2005 (08:33 UTC+2)

    Βαθυσκάφος του ρωσικού ναυτικού με επταμελές πλήρωμα έχει καθηλωθεί στο βυθό, σε βάθος 190 μέτρων, ανοικτά της χερσονήσου Καμτσάτκα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιτάρ Τας.

    Το σκάφος καθηλώθηκε στο βυθό πιθανώς επειδή μπλέχτηκε σε αλιευτικά δίχτυα, ή σε κάποιο υποβρύχιο καλώδιο. Το βαθυσκάφος εκτελούσε άσκηση διάσωσης στα βάθη του κόλπου Μπερεζόβαγια, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Ρωσικού Στόλου του Ειρηνικού.

    Τα επτά μέλη του πληρώματος του σκάφους, που έχει μήκος 13,5 μέτρων, είναι σε καλή κατάσταση, αλλά είναι άγνωστο πόσα αποθέματα αέρα διαθέτουν. Σύμφωνα με το Ιτάρ Τας, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τη διάσωσή τους. Το πολεμικό ναυτικό αρνήθηκε την παροχή βοήθειας από τις πολιτικές υπηρεσίες του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών.

    [07] ΣΤΟΥΣ 1813 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ

    Βαγδάτη, 5 Αυγούστου 2005 (08:32 UTC+2)

    Τρεις Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν την Τετάρτη, από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Βαγδάτη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αμερικανικός στρατός.

    "Τρεις στρατιώτες χάθηκαν όταν το όχημά τους δέχθηκε επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο, στη νοτιοδυτική Βαγδάτη, στις 3 Αυγούστου", αναφέρει η ανακοίνωση του στρατού.

    Την ίδια ημέρα σκοτώθηκαν άλλοι 15 στρατιώτες, σε δύο διαφορετικές επιθέσεις, στη σουνιτική επαρχία αλ Ανμπάρ, δυτικά της Βαγδάτης.

    Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, από την ημέρα που άρχισε η αμερικανική εισβολή στο Ιράκ έως χθες, σκοτώθηκαν 1813 Αμερικανοί στρατιώτες από επιθέσεις Ιρακινών ανταρτών.

    [08] "ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ" ΑΠΟ ΤΗ NASA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΙ

    Χιούστον, 5 Αυγούστου 2005 (06:45 UTC+2)

    Η NASA άναψε το πράσινο φως για την επιστροφή στη Γη του διαστημικού λεωφορείου Ντισκάβερι, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την ασφάλεια του πληρώματος.

    Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα επιστροφή του Ντισκάβερι στο Κέιπ Κανάβεραλ, στη Φλόριντα, θα είναι η πρώτη μετά την τραγωδία του Κολούμπια, πριν από 2 1/2 χρόνια, όταν ανατινάχτηκε καθώς μπήκε στην ατμόσφαιρα, πάνω από το Τέξας.

    "Δεν θα σας πω ότι ο κίνδυνος είναι μηδενικός. Όμως είναι ο χαμηλότερος. Η καλύτερη επιλογή και η ομόφωνη απόφαση της ομάδας των μηχανικών είναι να επιστρέψει (το Ντισκάβερι), όπως είναι", δήλωσε διευθυντής του προγράμματος Γουέιν Χέιλ, στους δημοσιογράφους.

    [09] ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ Ο ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΡΙΑΣ

    Ουάσιγκτον, 5 Αυγούστου 2005 (06:44 UTC+2)

    Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Ντόναλντ Ράμσφελντ επέκρινε τη συριακή ηγεσία, υποστηρίζοντας ότι "δεν συμπεριφέρεται με σοφό τρόπο" καθώς, κατά την Ουάσινγκτον, βοηθά τους Ιρακινούς αντάρτες. Προειδοποίησε μάλιστα ότι αυτή η τακτική μπορεί να στραφεί τελικά σε βάρος της Δαμασκού.

    "Οι ΗΠΑ και η διεθνής κοινότητα οφείλουν να καταστήσουν ακόμα πιο σαφές στα μυαλά των ηγετών της Συρίας ότι αυτό που κάνουν θα πλήξει τελικά τους ίδιους", ανέφερε ο Ράμσφελντ σε ομιλία του στο Μπέβερλι Χιλς.

    Στην αρχή του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, οι ΗΠΑ είχαν εκφράσει την εκτίμησή τους για τη συνεργασία της Συρίας, αλλά το τελευταίο διάστημα η Ουάσινγκτον επικρίνει τη Δαμασκό ότι δεν πράττει ό,τι πρέπει για να σταματήσει τη διέλευση ανταρτών από το συριακό έδαφος στο Ιράκ.

    Ο Ράμσφελντ στην ομιλία του ανέφερε πως επικρίνει τη συριακή ηγεσία για την άρνησή της να επιστρέψει ιρακινά κεφάλαια, γιατί φιλοξενεί Μπααθιστές του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσέιν και επιτρέπει σε αντάρτες να περνούν από τα συριακά σύνορα. Εξέφρασε μάλιστα την βεβαιότητα ότι η Συρία "αναμφίβολα χρηματοδοτεί" κάποιες ομάδες ιρακινών ανταρτών.

    "Η Συρία θα συνεχίσει να ζει σε αυτή τη γειτονιά και το Ιράκ δεν αρέσει τα όσα πράττει η Συρία. Το Ιράκ θα παραμείνει σε αυτή τη γειτονιά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι μεγαλύτερη και πιο πλούσια χώρα και θα γίνει πανίσχυρη. Κατά την άποψή μου οι Σύροι δεν συμπεριφέρονται με σοφό τρόπο αυτή τη στιγμή", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Ράμσφελντ.

    Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας ανέφερε επίσης πως "άλλες χώρες και οι ΗΠΑ οφείλουν να συνεχίσουν τις προσπάθειες για την άσκηση πιέσεων σε αυτούς, ώστε να κατανοήσουν τις συνέπειες που έχει για τους ίδιους η συμπεριφορά τους".


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Friday, 5 August 2005 - 18:13:42 UTC