Browse through our Interesting Nodes of Mass Media in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 05-11-20

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] KATATIΘETAI ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
  • [02] Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ
  • [03] ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ
  • [04] ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕπ
  • [05] ΥΕΝ: ΚΥΡΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • [06] ΚΟΣΟΒΟ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ Ο ΑΧΤΙΣΑΑΡΙ
  • [07] ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ Ο ΜΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ
  • [08] ΡΩΣΙΑ: ΟΧΤΩ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΜΙΚΡΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ
  • [09] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

  • [01] KATATIΘETAI ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

    Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2005 (10:57 UTC+2)

    Κατατίθεται αύριο στη Βουλή ο προϋπολογισμός του 2006. Νωρίτερα θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, προκειμένου να δώσει την τελική έγκρισή του.

    Βασικός στόχος του νέου προϋπολογισμού είναι η μείωση των ελλειμμάτων κάτω από το 3% του ΑΕΠ από 4,3% που αναμένεται να διαμορφωθεί φέτος. Στο νέο προϋπολογισμό προβλέπονται έσοδα κατά 7,9% και συγκράτηση των δαπανών στο 4,8%. Για την εισοδηματική πολιτική προβλέπεται ότι το συνολικό κονδύλι θα είναι αυξημένο γύρω στο 5%.

    Χθες ο πρωθυπουργός από τα Γρεβενά απηύθυνε πρόσκληση συστράτευσης για μια συμμαχία μηδενικής ανοχής στη διαφθορά, ενώ υπογράμμισε για μία ακόμη φορά, την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης, να προχωρήσει στις αλλαγές και στις μεταρρυθμίσεις.

    Ο κ. Καραμανλής κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για κινδυνολογία καταστροφολογία και ανευθυνότητα. Υπενθύμισε ότι οι πολιτικές των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ απέτυχαν και παρατήρησε: "Είναι τουλάχιστον ανεύθυνο να επιστρατεύονται πρακτικές καθολικής άρνησης και μηδενισμού. Είναι υποκριτικό να παριστάνουν τους ανεύθυνους εκείνοι που ευθύνονται για τη δημιουργία των πιο μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων στη χώρα μας".

    "Ο κ. Καραμανλής αναζητά καταφύγιο στο παρελθόν, που ως γνωστόν, του φταίει για όλα", σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Ν.Αθανασάκης.

    «Το έργο της κυβέρνησης είναι υπαρκτό και παράγει ήδη θετικά και απτά αποτελέσματα, απάντησε απο την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος.

    [02] Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ

    Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2005 (18:37 UTC+2)

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, σύμφωνα με την πρόταση της αρμόδιας Επιτροπής, ανακοίνωσε σήμερα στο Λονδίνο η Σοσιαλιστική Διεθνής.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Σοσιαλιστική Διεθνής, παγκόσμια οργάνωση των σοσιαλδημοκρατικών , σοσιαλιστικών και εργατικών κομμάτων , θα εκλέξει τον νέο της Πρόεδρο στην προσεχή συνεδρίαση του Συμβουλίου της, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 30-31 Ιανουαρίου 2006.

    Στη διήμερη συνεδρίαση του Συμβουλίου, που θα γίνει υπό την αιγίδα του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, θα συμμετάσχουν ηγέτες και εκπρόσωποι από κόμματα μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς από όλες τις ηπείρους, και θα συζητήσουν τρέχοντα κρίσιμα ζητήματα της επικαιρότητας.

    Η εκλογή του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αποτελεί την ολοκλήρωση μιας διαδικασίας που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο. Το Προεδρείο της οργάνωσης, ανέθεσε σε μια Επιτροπή, με μέλη ηγέτες κομμάτων από όλες τις περιοχές του κόσμου που συμμετέχουν στη ΣΔ , το καθήκον να συλλέξει και να αξιολογήσει τις υποψηφιότητες για το αξίωμα αυτό . Η Επιτροπή, με Πρόεδρο τον Αντιπρόεδρο της Οργάνωσης, Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεζ Θαπατέρο, κατέληξε στο όνομα του Γιώργου Παπανδρέου , ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, ως υποψήφιου για την Προεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

    [03] ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ

    Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2005 (11:02 UTC+2)

    Κανένα επίσημο κρούσμα της γρίπης των πτηνών στον άνθρωπο δεν έχει αναφερθεί και καταγραφεί στις χώρες της Βαλκανικής αλλά και στις χώρες του Ευξείνου Πόντου τον χρόνο αυτό, διαπίστωσαν οι υπουργοί και υφυπουργοί Υγείας που συμμετείχαν σε σύνοδο με θέμα την γρίπη των πτηνών η οποία οργανώθηκε στην Αθήνα με πρωτοβουλία του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νικήτα Κακλαμάνη.

    Οι υπουργοί αλλά και επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το επικίνδυνο στέλεχος της γρίπης των πτηνών προς το παρόν δεν φαίνεται να γίνεται απειλητικό για τον άνθρωπο σε περιοχές της Ευρώπης καθώς πρόκειται για μια γρίπη που κυρίως μεταδίδεται μεταξύ πτηνών, δηλαδή είναι ζωονόσος και με μεγάλη δυσκολία και υπό συγκεκριμένες συνθήκες περνά στον άνθρωπο. Οι συμμετέχοντες στην σύνοδο συμφώνησαν ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να παρακολουθούν το θέμα και να αναφέρουν άμεσα, σε ένα δίκτυο συνεργασίας και ανταλλαγής πληροφοριών, οτιδήποτε ύποπτο καταγράφεται στις χώρες τους, προκειμένου να αντιμετωπιστεί όποιο πρόβλημα προκύψει στη γέννηση του.

    Όλες οι χώρες έχουν ήδη αναπτύξει δικό τους σχέδιο δράσης προκειμένου να αναχαιτίσουν μια ενδεχόμενη πανδημίας γρίπης στον άνθρωπο ενώ από ορισμένες ζητήθηκε η βοήθεια της ΕΕ καθώς τα κονδύλια που έχουν δεν επαρκούν για να προχωρήσει αυτό το σχέδιο δράσης.

    Όλοι συμφώνησαν να επαναλαμβάνονται αυτές οι συναντήσεις καθώς η επόμενη θα γίνει στην Κροατία.

    Στα παραλειπόμενα της συνόδου ήταν η διαμαρτυρία του υφυπουργού Υγείας της Τουρκίας για τη συμμετοχή της Κύπρου στην Σύνοδο καθώς εκτίμησε ότι δεν ανήκει στη Βαλκανική αλλά και ούτε στις υπόλοιπες του Ευξείνου Πόντου. Η παρεξήγηση λύθηκε αργότερα με την παρέμβαση του υπουργού Υγείας ο οποίος εξήγησε στον Τούρκο υφυπουργό ότι η Κύπρος εκλήθη καθώς ανήκει στο τόξο της αποδήμησης των πτηνών τονίζοντας ότι ο χώρος της Υγείας πρέπει να είναι χώρος συνεργασίας και όχι αντιπαράθεσης.

    Ο υπουργός Υγείας αλλά και ο Επίτροπος για θέματα υγείας της ΕΕ κ. Μ. Κυπριανού ερωτήθηκαν από δημοσιογράφους για το ακατάλληλο ιατρικό υλικό, ενέσεις , καθετήρες και ορούς που εντοπίστηκαν στη χώρα μας παρότι έφεραν το σήμα της ΕΕ. Και οι δύο εξήγησαν ότι θα πρέπει να γίνουν πιο αυστηροί έλεγχοι και να επαναπροσδιοριστεί κυρίως στα ιατρικά προϊόντα το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα μπορεί να γίνεται η τυποποίηση τους.

    [04] ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕπ

    Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2005 (12:12 UTC+2)

    Στα πλαίσια της ενεργοποίησης του «Πρωτοκόλλου για τη χρηματοδότηση των θαλάσσιων λιμένων στην Ελλάδα», που υπογράφηκε τον Ιούλιο 2005 μεταξύ του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και σε συνέχεια της σύναψης δανείου μεταξύ της ΟΛΠ Α.Ε. και της ΕΤΕπ για την κατασκευή του Προβλήτα Νο 1 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε., πρόκειται να ακολουθήσει λίαν συντόμως η υπογραφή αντίστοιχων συμβάσεων για έργα σε λιμένες της χώρας, σε άμεση συνεργασία με το Υπουργείο και τους φορείς διοίκησης των λιμένων.

    Στα πλαίσια αυτά θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη εκπροσώπων της Τράπεζας στη χώρα μας από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου 2005, προκειμένου να συζητηθούν οι περαιτέρω διαδικασίες για την αξιοποίηση του Πρωτοκόλλου, καθώς επίσης η σειρά των έργων που θα χρηματοδοτηθούν. Στη συνάντηση, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του γενικού Γραμματέα Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής του ΥΕΝ κ. Γεώργιου Βλάχου θα παραβρεθούν επίσης εκπρόσωποι των Οργανισμών Λιμένα Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας και Λαυρίου Α.Ε., οι οποίοι εμφανίζουν επιλέξιμα έργα υψηλού βαθμού ωριμότητας, ενώ προγραμματίζεται επίσκεψη των εκπροσώπων της Τράπεζας στους λιμένες του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης.

    Η γρήγορη και αποτελεσματική κινητοποίηση του ΥΕΝ για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που υφίστανται πλέον στα πλαίσια του Πρωτοκόλλου, υποδηλώνει εμπράκτως την αποφασιστικότητα του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Εθνικού λιμενικού συστήματος.

    Σημαντική ώθηση αναμένεται ότι θα προκύψει από την πρόσληψη Τεχνικοοικονομικού Συμβούλου, που προωθείται τάχιστα από το Υπουργείο και ήδη έχει ξεκινήσει επεξεργασία των σχετικών παρατηρήσεων που προέκυψαν στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης.

    [05] ΥΕΝ: ΚΥΡΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

    Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2005 (12:01 UTC+2)

    Με απόφαση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλη Κεφαλογιάννη κυρώθηκε η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας πληρωμάτων των Ακτοπλοϊκών Φορτηγών Πλοίων M/S - Π/Κ - Ι/Φ μέχρι 500 κ.ο.χ. .

    Η ισχύς της ανωτέρω σύμβασης αρχίζει από την 01-01-2005 και λήγει την 31-12-2005.

    [06] ΚΟΣΟΒΟ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ Ο ΑΧΤΙΣΑΑΡΙ

    Πρίστινα, 20 Νοεμβρίου 2005 (18:51 UTC+2)

    Δράση για την αντιμετώπιση της μεγαλύτερης διπλωματικής πρόκλησης των Βαλκανίων, αυτής της διευθέτησης του οριστικού καθεστώτος του Κοσόβου, αναλαμβάνει από αύριο ο ειδικός απεσταλμένος του ΓΓ του ΟΗΕ για τις διαπραγματεύσεις για το μελλοντικό καθεστώς της περιοχής Μάρτι Αχτισαάρι.

    Ο βετεράνος διαμεσολαβητής μεταβαίνει στο Κόσοβο προκειμένου να θέσει τα θεμέλια για έναν διάλογο, το αποτέλεσμα του οποίου θα πρέπει να είναι η οριστικοποίηση του καθεστώτος του Κοσόβου.

    Μιλώντας για το δύσκολο έργο που ανέλαβε, ο Αχτισαάρι είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν από λίγο καιρό ότι οι πιθανότητες επιτυχίας της αποστολής του είναι «καλύτερες από το να αγοράσει κανείς λαχείο».

    Σημειώνεται ότι ο 68χρονος Αχτισάαρι ήταν ο απεσταλμένος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), ο οποίος το 1999 παρουσίασε στον τότε πρόεδρο της Γιουγκοσλαβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς τους όρους για τον τερματισμό των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών.

    [07] ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ Ο ΜΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

    Πεκίνο, 20 Νοεμβρίου 2005 (17:17 UTC+2)

    Ο αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους συνέστησε σήμερα στην κινεζική κυβέρνηση να προσκαλέσει εκπροσώπους από το Βατικανό, το οποίο σημειώνεται ότι δεν έχει επίσημες σχέσεις με την Κίνα.

    "Αναφέρθηκα στην καθολική εκκλησία και στην ανάγκη που υπάρχει η κινεζική κυβέρνηση να προσκαλέσει εκπροσώπους από το Βατικανό για να συζητήσουν την θρησκευτική ελευθερία στην Κίνα", δήλωσε ο κ. Μπους στους δημοσιογράφους, χωρίς πάντως να αναφερθεί στην αντίδραση των οικοδεσποτών του, του προέδρου της Κίνας Χου Τζιντάο και του πρωθυπουργού Ουέν Ζιαμπάο.

    Σημειώνεται ότι το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας είναι ανεκτικό στη θρησκευτική ελευθερία με την προϋπόθεση ότι παραμένει υπό τον έλεγχό της, ενώ δεν αναγνωρίζει την εξουσία του Πάπα στους Κινέζους καθολικούς.

    Ήδη, λίγες ημέρες πριν από την άφιξη του αμερικανού προέδρου στο Πεκίνο συνελήφθησαν αρκετοί πιστοί προς την Αγία Εδρα.

    Με δεδομένο ότι στις αρχές του 1990 απεσταλμένοι του Πάπα είχαν επισκεφθεί την Κίνα πολλές φορές με σκοπό την προσέγγιση , η φετινή εκλογή του νέου Πάπα έχει αυξήσει τις φήμες για μια πιθανή προσέγγιση του Πεκίνου με το Βατικανό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος στο ζήτημα αυτό. Ενώ παράλληλα και το θέμα της Ταϊβάν που έχει σχέσεις με την Αγία Έδρα έχει περιπλέξει ακόμα περισσότερο το ζήτημα αυτό.

    [08] ΡΩΣΙΑ: ΟΧΤΩ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΜΙΚΡΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ

    Μόσχα, 20 Νοεμβρίου 2005 (15:32 UTC+2)

    Και οι οκτώ επιβαίνοντες σε ένα μικρό Τσέσνα σκοτώθηκαν, όταν το αεροσκάφος τους κατέπεσε χθες τη νύχτα λίγο έξω από τη Μόσχα κατά την προετοιμασία προσγείωσής του, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον γενικό εισαγγελέα Νικολάιο Σαβτσένκο.

    Το Τσέσνα κατέπεσε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ειδικών λόγω λάθους του πιλότου κι ενώ στην περιοχή έπεφτε πυκνό χιόνι, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ιντερφάξ.

    Το μικρό αεροσκάφος, που εκτελούσε πτήση από τη νότια ρωσική πόλη Βορονέτς προς τη Μόσχα, αμέσως μετά την πτώση του τυλίχτηκε στις φλόγες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των οκτώ επιβατών ήταν και ο γιος ενός μέλους του ρωσικού κοινοβουλίου.

    [09] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

    Τόκιο, 20 Νοεμβρίου 2005 (10:13 UTC+2)

    Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν έφτασε σήμερα στο Τόκιο για τριήμερη επίσκεψη με θέμα την οικονομική συνεργασία, η ανάπτυξη της οποίας πάσχει λόγω της ρωσο-ιαπωνικής εδαφικής διένεξης σχετικά με τέσσερα νησιά του αρχιπελάγους των Κουρίλων.

    Προερχόμενος από τη Νότια Κορέα, όπου πήρε μέρος στη διάσκεψη κορυφής Ασίας-Ειρηνικού (APEC), ο Πούτιν πρόκειται να έχει αύριο συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Τζουνίσιρο Κοΐζουμι και την Τρίτη θα γίνει δεκτός από τον αυτοκράτορα Ακιχίτο.

    Η Μόσχα επιθυμεί να αυξήσει τις ανταλλαγές με το Τόκιο, το σημερινό επίπεδο των οποίων δεν ανταποκρίνεται στο οικονομικό δυναμικό των δύο χωρών, και κυρίως να ενθαρρύνει τη συμμετοχή ιαπωνικών κεφαλαίων στην κατασκευή ενός πετρελαιαγωγού από τη Σιβηρία στον Ειρηνικό.

    Πριν συναντήσει τον Κοΐζουμι, ο Πούτιν θα μιλήσει αύριο Δευτέρα ενώπιον διακοσίων ρώσων και ιαπώνων επιχειρηματιών.

    Όσον αφορά τις Κουρίλες νήσους, που η Ιαπωνία αποκαλεί Εδάφη του Βορρά, δεν αναμένεται άμεση πρόοδος στη διένεξη αυτή, που είναι κληρονομημένη από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, στο τέλος του οποίου η ΕΣΣΔ κατέλαβε τέσσερα ιαπωνικά νησιά. Ο Πούτιν επιβεβαίωσε πρόσφατα την κυριαρχία της Ρωσίας στα νησιά αυτά, την απόδοση των οποίων ζητεί η Ιαπωνία. Η διένεξη εμποδίζει τη σύναψη μιας συνθήκης ειρήνης μεταξύ των δύο χωρών.

    Πολλά έγγραφα πρόκειται να υπογραφούν τη Δευτέρα στο τέλος των συνομιλιών Πούτιν-Κοΐζουμι. Αφορούν τη συμφωνία της Ιαπωνίας στην ένταξη της Ρωσίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, τη συμμετοχή της Ιαπωνίας στη διάλυση ρωσικών πυρηνικών υποβρυχίων, τον τουρισμό, τις τεχνολογίες της πληροφόρησης και την εκπαίδευση των δημοσίων υπαλλήλων, έγινε γνωστό από πηγές του Κρεμλίνου.


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Sunday, 20 November 2005 - 19:13:49 UTC