Read about The Loizidou vs Turkey Case of the European Court of Human Rights (18 December, 1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

OMOGENEIAKA NEA (15/07/1996)

Macedonian Press Agency Expatriates News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Macedonian Press Agency <mpa@philippos.mpa.gr>

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 1996


ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • [01] Α.ΑΘΕΝΣ: "ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ"
  • [02] ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΟΚΤΩ ΜΗΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Σ.Α.Ε.
  • [03] ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ.- (του Κώστα Παϊβανά)
  • [04] ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟ- ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.
  • [05] ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ"ΣΙΚΑΓΟ ΤΡΙΜΠΙΟΥΝ".

  • ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

    [01] Α.ΑΘΕΝΣ: "ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ"

    "Είχαμε πολλές συζητήσεις με την Κυβέρνηση. Φεύγουμε ευχαριστημένοι", δήλωσε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού, Αντριου Αθενς, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσαν στη Θεσσαλονίκη τα μέλη του Προεδρείου του ΣΑΕ με την ευκαιρία της λήξης των εργασιών της δεύτερης συνεδρίασης τους.

    Αναφερόμενοι στο νομοσχέδιο για τη σύγκληση της Παγκόσμιας Συνέλευσης του Ελληνισμού (ΠΣΕ-το δεύτερο νέο θεσμικό όργανο του Ελληνισμού) και τη σύσταση Ιδρύματος που θα αναλάβει την τεχνικοοικονομική στήριξη του Συμβουλίου, που προωθεί προς ψήφιση στη Βουλή στις αρχές Αυγούστου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Γιώργος Ρωμαίος, τα μέλη του Προεδρείου εξέφρασαν τη σύμφωνη γνώμη τους με τις γενικές κατευθύνσεις του. "Το ΣΑΕ είναι σύμφωνο. Εχουμε κάθε δυνατότητα μέχρι τέλος του Ιουλίου να κάνουμε κάποιες επιμέρους προτάσεις. Στη γενική κατεύθυνση είμαστε σύμφωνοι", δήλωσε ο αναπληρωτής Πρόεδρος του ΣΑΕ, Κώστας Παππάς. "Είναι ένα γενικό νομοσχέδιο, το οποίο καλύπτει τις βασικές αρχές και δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας του ΣΑΕ με χρηματοδοτήσεις και ίδιους πόρους" πρόσθεσε ο Γραμματέας του Συμβουλίου Πασχάλης Παπαχριστόπουλος.

    Σε ό,τι αφορά, δε, στην απόφαση σύγκλησης του κεντρικού ΣΑΕ κάθε δύο χρόνια, και όχι κάθε χρόνο, όπως αρχικά είχε προβλεφθεί, και της ΠΣΕ κάθε τέσσερα χρόνια, αυτή, όπως σημειώθηκε, ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη του Προεδρείου του ΣΑΕ για λόγους πρακτικούς και οικονομίας.

    Απαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με το αίτημα των συνέδρων του ΣΑΕ για σύσταση υπουργείου Απόδημου Ελληνισμού, δεδομένης της χθεσινής πρότασης-προτίμησης του κ.Ρωμαίου για καθιέρωση μόνιμου Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού, ο Γραμματέας του Προεδρείου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, τόνισε ότι το ΣΑΕ εμμένει στο αίτημά του. "Η άποψη του ΣΑΕ είναι μία και θα διαρκέσει δύο χρόνια. Στο προηγούμενο συνέδριο του Δεκεμβρίου η άποψη της Ολομέλειας ήταν για υπουργείο Απόδημου Ekkgmislo}. Οπως καταλαβαίνετε, η Ολομέλεια μας έχει δώσει μια εντολή στο συγκεκριμένο θέμα. Αρα αυτό παραμένει, σαν άποψή μας, μέχρι την επόμενη Ολομέλεια. Αν υπάρξει αλλαγή εκεί, αυτό είναι άλλο ζήτημα. Το ΣΑΕ έχει εκφράσει την άποψή του και το Φεβρουάριο και το Δεκέμβριο, ότι ο Απόδημος Ελληνισμός ζητά υπουργείο Απόδημου Ελληνισμού. Αυτή είναι η ξεκαθαρισμένη άποψη", είπε σχετικά, σημειώνοντας ότι παρά τις επαφές με το σύνολο της ελληνικής πολιτείας, μέχρις στιγμής δεν έχει δοθεί καμία απάντηση.

    Σε εφαρμογή από σήμερα το σχέδιο για το παγκόσμιο ελληνικό λόμπι

    Σε ό,τι αφορά στα εθνικά θέματα, όπως ανακοίνωσε ο κ.Αθενς, ελήφθη η απόφαση εφαρμογής του σχεδίου που παρουσίασε το Προεδρείο του ΣΑΕ για τον συντονισμό του όπου γης Ελληνισμού για την προώθηση των εθνικών θεμάτων μέσα από τη δημιουργία ενός παγκόσμιου λόμπι, με έδρα την Ουάσιγκτον και κομβικά σημεία το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες, τον Καναδά και την Αυστραλία. Σημείωσε μάλιστα ότι ο κ.Εντυ Μανάτος, ο οποίος παρουσίασε το σχέδιο, αναχώρησε ήδη χθες το βράδυ για την Ουάσιγκτον, για επαφές με Αμερικανούς γερουσιαστές και μέλη του Κογκρέσου.

    "Εχουμε εκλογές στην Αμερική, άρα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να μπορέσουμε να έχουμε κάτι συγκεκριμένο νωρίτερα", τόνισε ο κ.Αθενς, επαναλαμβάνοντας τη σημασία της πρόσφατης επιστολής του κ.Κλίντον ως απάντηση της επιστολής που είχε στείλει ο ίδιος,μαζί με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ), Φίλιπ Κρίστοφερ, και τον κ.Μανάτο. Η επιστολή των ομογενών αφορούσε τη στάση των ΗΠΑ στο θέμα των Ιμια, της Γαύδου και της παροχής αμυντικού εξοπλισμού των ΗΠΑ προς την Τουρκία.

    "Η πίεση προς τον Πρόεδρο Κλίντον δεν θα σταματήσει. Και με τη δύναμη που θα πάρουμε από όλον τον Ελληνισμό, θα είμαστε σε καλύτερη θέση να βοηθήσουμε την Ελλάδα και την Κύπρο. Δεν θα σταματήσουμε ούτε μια στιγμή", πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΣΑΕ, τονίζοντας στη συνέχεια ότι "είναι η ώρα να έχουμε μία λύση για την Κύπρο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Εικοσιδύο χρόνια είναι πολλά."

    Ιδιαίτερη μνεία έγινε επίσης στο θέμα της διατήρησης της ελληνικής γλώσσας και πολιτιστικής κληρονομιάς, το οποίο, όπως τονίστηκε, αποτέλεσε βασικό σημείο προβληματισμού κατά τις εργασίες και των τεσσάρων Περιφερειακών ΣΑΕ. "Αν θέλουμε να μιλάμε για την Ελλάδα των 17 εκατομμυρίων, θα πρέπει να φροντίσουμε πρώτα από όλα τα παιδιά μας να επιτύχουν στις χώρες, όπου βρίσκονται, αλλά να μην αφομοιωθούν και να μη χαθούν για τον Ελληνισμό", τόνισε σχετικά ο αναπληρωτής Πρόεδρος του ΣΑΕ, Κώστας Παππάς.

    [02] ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΟΚΤΩ ΜΗΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Σ.Α.Ε.

    Η ένωση, για πρώτη φορά, όλου του ελληνοαμερικανικού δυναμικού, ομοσπονδιών και συλλόγων για την προώθηση των εθνικών θεμάτων και ο συντονισμός αντίστοιχων ομάδων στη Μεγάλη Βρετανία, τον Καναδά και άλλες χώρες με έντονη ελληνική παρουσία, όπως και οι συναντήσεις με πολυάριθμους πρωθυπουργούς, Προέδρους, αναπληρωτές πρωθυπουργούς και βουλευτές σε ολόκληρο τον κόσμο για tom ίδιο σκοπό, αποτελούν μερικά μόνο από τα επιτεύγματα που έχει επιτελέσει στους πρώτους οκτώ μήνες λειτουργίας του το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού (Σ.Α.Ε.).

    Σε αυτά συγκαταλέγεται επίσης η ανάπτυξη προτεραιοτήτων δράσης για τον Ελληνισμό σε κάθε περιοχή της γης, με αλλεπάλληλα ταξίδια των αντιπροσώπων του Συμβουλίου στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, για γνωριμία των ιδιαιτεροτήτων κάθε περιφερειακού παραρτήματος και η εγκαθίδρυση σε συντονισμό με τις Περιφερειακές ηγεσίες της νομικής δομής των Περιφερειών και του λογιστικού συστήματος Peat Marwick, με στόχο την ακεραιότητα του Σ.Α.Ε. Επίσης, η έναρξη της καταγραφής του Ληξιαρχείου του Ελληνισμού, των Ελλήνων και Φιλελλήνων σε ολόκληρο τον κόσμο. Σημαντική υπήρξε ταυτόχρονα η συμβολή του ΣΑΕ στην ανακοπή της ολικής ταξιδιωτικής οδηγίας της αμερικανικής κυβέρνησης για το αεροδρόμιο του "Ελληνικού", της Αθήνας, και τη μετατροπή της σε απλή εισηγητική οδηγία, η εφαρμογή, μάλιστα, της οποίας καθυστέρησε, αρχικά, για έναν μήνα για να καταργηθεί, σε δεύτερο στάδιο, μετά από έξι μόνο εβδομάδες. Το κέρδος για τη χώρα μας, σύμφωνα με το Προεδρείο του ΣΑΕ, ανήλθε μεταξύ των 18 και 24 δισεκατομμυρίων δρχ.

    Εξίσου αξιόλογη και αποτελεσματική είναι η μέχρι σήμερα δράση και των Περιφερειακών παραρτημάτων. Στην Αφρική η σχετική με την Ελλάδα ειδησεογραφία έχει αυξηθεί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Προέδρου του Περιφερειακού ΣΑΕ Αφρικής-Ασίας, Στέφανου Ταμβάκη, κατά 50%, ενώ σημαντική υπήρξε η συμβολή του Περιφερειακού ΣΑΕ στην εξομάλυνση των σχέσεων με την αιγυπτιακή κυβέρνηση μετά την επίθεση που δέχθηκαν Ελληνες τουρίστες από τρομοκράτες τη Μεγάλη Εβδομάδα. Σημαντική υπήρξε παράλληλα στο ίδιο διάστημα η διαφοροποίηση της κοινής γνώμης αλλά και κυβερνητικών στελεχών των χωρών της Περιφέρειας για τη χώρα μας και τα θέματα που την αφορούν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπό την αιγίδα του ΣΑΕ έχει αρχίσει η προσπάθεια δημιουργίας στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου του διεθνούς τμήματος μεταπτυχιακών σπουδών "Αλέξανδρος ο Μέγας", με ειδίκευση στην αρχαιολογία της Ελληνιστικής περιόδου, και προοπτική εξέλιξης σε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.

    Η ολοκλήρωση της οικονομοτεχνικής μελέτης, που αφορά στη μετάδοση των προγραμμάτων της ΕΡΤ στη Βόρεια και Νότια Αμερική και η ίδρυση επιτροπών Ελλήνων για έρευνα και επίβλεψη της καλύτερης δυνατής ενημέρωσης για θέματα που αφορούν την ελληνική ομογένεια, αποτελούν καίρια σημεία της μέχρι σήμερα δραστηριοποίησης του Περιφερειακού ΣΑΕ Βορείου και Νοτίου Αμερικής και του Προέδρου του, Χρήστου Τομαρά. Εξίσου σημαντικές και αποτελεσματικές υπήρξαν, εξάλλου, οι προσπάθειες δημιουργίας μιας διεθνούς αθλητικής συνάντησης, ανοιχτής σε όλους τους νέους Ελληνες, η στήριξη του θεσμού των "Αμφικτυονιών" και η ίδρυση της πρώτης επίσημης διασύνδεσης μεταξύ των τοπικών σωματείων στο εξωτερικό, με τον τόπο καταγωγής τους στην Ελλάδα, αλλά και η οργάνωση του οργανωτικού συνεδρίου του Περιφερειακού Συμβουλίου, στο πλαίσιο του οποίου ελήφθησαν καίριες αποφάσεις για τον Ελληνισμό.

    Ανάλογη είναι η εικόνα και στην Ωκεανία, όπου δόθηκε έμφαση στην πληροφόρηση για τα εθνικά θέματα των Ελληνοαυστραλών που εργάζονται στον αυστραλιανό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στην ανάπτυξη σχέσεων με την νέα Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση και στην παροχή πληροφοριών, για το επεισόδιο στα Ιμια, στα αυστραλιανά ΜΜΕ. Tan_dia σε κράτη που δεν αντιπροσωπεύονται στο Σ.Α.Ε. και ίδρυση Επιτροπών Εκπαίδευσης, Επιχειρήσεων, Νεολαίας, Γυναικών, Πολιτισμού, Internet, ελληνικών ΜΜΕ και εθνικών θεμάτων αποτέλεσαν βασικά σημεία ενασχόλησης του Προέδρου του Περιφερειακού ΣΑΕ, Ηλία Ράλλη. Στον μέχρι σήμερα απολογισμό του Συμβουλίου περιλαμβάνεται επίσης η εξασφάλιση ακινήτου από την κυβέρνηση για την ίδρυση Ελληνικού Μουσείου.

    Στην Ευρώπη ιδιαίτερα δραστική υπήρξε η παροχή πληροφοριακού υλικού σε όλη την Περιφέρεια για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κύπρο, την Τένεδο, την Ίμβρο και την Κωνσταντινούπολη, ενώ στις δράσεις του Προεδρείου του ΣΑΕ, με την προτροπή του επικεφαλής του, κ.Αγαθάγγελου Ασλανίδη, συγκαταλέγεται η έναρξη διεξαγωγής μελέτης των χωρών της Περιφέρειας προς εξακρίβωση του μεγέθους του ελληνικής καταγωγής πληθυσμού, καθώς και η διεκπεραίωση οικονομικής μελέτης για την ίδρυση Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας για άτομα από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και η παροχή βοηθείας στους ανέργους κατοίκους της Κύπρου που προέρχονται από την ίδια περιοχή.

    [03] ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ.- (του Κώστα Παϊβανά)

    Σε παραδοσιακό ποντιακό γλέντι εξελίχθηκε ο τέταρτος ετήσιος χορός της Ποντιακής Κοινότητας της Μελβούρνης στο νέο ιδιόκτητο κτίριο, το οποίο μέσα σε λίγους μήνες έχει εξελιχθεί σε στέκι, όχι μόνο των Ποντίων, αλλά όλων των Ελλήνων.

    Σε μία κατάμεστη αίθουσα από μέλη, υποστηρικτές αλλά και φίλους των Ποντίων ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη κ. Γ. Βέης απηύθηνε εγκάρδιο χαιρετισμό , ενώ χειροκροτήθηκαν ιδιαίτερα τα τρία χορευτικά συγκροτήματα της Κοινότητας που χόρεψαν υπό τους ήχους της λύρας του Ηλία Σεβαστόπουλου και της ορχήστρας "Ντέφι".

    Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τους διοργανωτές στην ημερίδα διαλόγου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Μελβούρνη στις 21 και 22 Ιουλίου από την Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων Αυστραλίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ελληνικής Πολιτείας και των Ποντιακών Ομοσπονδιών από όλο το κόσμο.

    [04] ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟ- ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.

    Τρία βραβεία θα δοθούν συνολικά στους καλύτερους ομογενείς επιχειρηματίες από το Ελληνοαυστραλιανό Εμπορικό Επιμελητήριο (HACCI). Το ένα αφορά τον κατασκευαστικό τομέα, το άλλο τον τομέα υπηρεσιών και το τρίτο θα αφορά ένα νεαρό επιχειρηματία.

    Η απονομή των βραβείων θα γίνει στον ετήσιο χορό του HACCI στις 11 Οκτωβρίου.

    [05] ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ"ΣΙΚΑΓΟ ΤΡΙΜΠΙΟΥΝ".

    Με επιστολές διαμαρτυρίας,συνεντεύξεις τύπου και επαφές με τις άλλες εθνικές μειονότητες αντέδρασε η ελληνική παροικία του Σικάγο με επικεφαλής την Ελληνοορθόδοξη Επισκοπή, σε προσβλητικό dglos_eula της μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας του Σικάγο " Σικάγο Τρίμπιουν ",η οποία προσπάθησε να υποτιμήσει ,αναδημοσιεύοντας γελοιογραφία άλλου περιοδικού, την παρουσία και την δραστηριότητα της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας.

    Ηδη εκατοντάδες επιστολές διαμαρτυρίας προς τη διεύθυνση της εφημερίδας από ομογενείς αναγνώστες, κείμενο διαμαρτυρίας από τη μεγάλη ελληνοαμερικανική οργάνωση UXAC και το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού, καθώς και η διοργάνωση κοινής συνέντευξης τύπου, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι Χριστιανών και Εβραίων σε ένδειξη συμπαράστασης, αποτέλεσαν μερικές από τις πρώτες κινήσεις αντίδρασης και κινητοποίησης της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας.

    Στο μεταξύ σε ανακοίνωση της επισκοπής Σικάγο τονίζονται μεταξύ άλλων τα εξής:"τα μέλη της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας του Σικάγο, έμειναν εμβρόντητα αλλά και ταυτόχρονα προσβλήθηκαν, όταν ανέγνωσαν το δίχως ευαισθησία και υπερβολικά υβριστικό δημοσίευμα που εμφανίστηκε στη στήλη της εφημερίδας σας. Το γεγονός ότι η ΤΡΙΜΠΙΟΥΝ θεώρησε απαραίτητο να επαναλάβει το υποτιμητικό αυτό άλλου περιοδικού σχόλιο, δημιουργεί πλήθος ανησυχιών στην ελληνοαμερικανική κοινότητα. Ως ελληνοαμερικάνοι θεωρούμε τους εαυτούς μας κληρονόμους μιας παράδοσης που έδωσε σάρκα και οστά στο ολυμπιακό πνεύμα."

    Κλείνοντας την επιστολή της η Επισκοπή του Σικάγο σημειώνει πως ευελπιστεί σε μια δημόσια συγγνώμη από τη Σικάγο Τριμπιούν για την απρεπή και προσβλητική δημοσίευση, όπως και στη μη επανάληψη παρομοίων δημοσιευμάτων στο μέλλον.

    Τέλος, η Επισκοπή προσκαλεί το συντακτικό προσωπικό της εφημερίδας σε διάλογο με όλους τους εκπροσώπους των εθνικών κοινοτήτων της περιοχής του Σικάγο για την αποκατάσταση των όποιων παρεξηγήσεων.


    Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


    Macedonian Press Agency Expatriates News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpegro2html v1.00 run on Monday, 15 July 1996 - 12:46:32