Browse through our Interesting Nodes of the Cyprus Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-10-22

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/10/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] ΚΟ ΠΑΣΟΚ
  • [3] Ελληνοτουρκικές σχέσεις
  • [4] Ελληνική οικονομία
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] Συνεδρίαση ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - Σημίτης - ΟΝΕ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, η Ευρωπαϊκή Ενωση για ελληνική οικονομία και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πόντιος Πιλάτος ο Σημίτης. "Σταύρωσε" Ρωμαίο, Γείτονα, Παπαϊωάννου, Μαντέλη. Ενιψε τας χείρας για τα δικά του. Τώρα ψάχνει για νέα πρόσωπα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Κράτος μαστροπών. Ζητείται ένοχος για την πορνεία των αλλοδαπών κοριτσιών που αυτοκτονούν. Γυμνές οι δικογραφίες, αθώοι οι προστάτες, στημένες "επιχειρήσεις αρετής".

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Σημίτης στην ΚΟ: είπε πολλά, άκουσε πολλά, αλλά.. Τον πόνεσε η Βάσω.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Πρωθυπουργός εναντίον υπουργών. Ο Κ. Σημίτης δεν υποχωρεί και δεν δέχεται προτάσεις.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ομηρος των "ανταρτών" ο Σημίτης. Πρωθυπουργός και Πρόεδρος υπο προθεσμία. Του επέρριψαν ευθύνες για την ήττα. Απείλησαν να πάρουν "πρωτοβουλίες". Αντέδρασε με κατηγορίες στην ΚΟ.

    Η ΑΥΓΗ: Πολιτικό το έλλειμμα της διεθνούς οικονομίας. Πυκνώνουν οι παρεμβάσεις κατά της κυριαρχίας του νεοφιλελευθερισμού.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Γροθιά Σημίτη στους υπονομευτές. Τέλος η ανοχή και τα διαλυτικά συμπτώματα στην κυβέρνηση.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Η ευθύνη δική σου. Πύρ ομαδόν απο τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Καρφιά στο περιβάλλον του Μαξίμου.

    ΕΘΝΟΣ: "Αδειασε" 4 υπουργούς. Ο Σημίτης "φωτογράφισε" επερχόμενο ανασχηματισμό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Εδώ το "βέτο" χάνεται και οι πολιτικοί.. χτενίζονται. Η χειρότερη διπλωματική ήττα μας, γεμίζει την Τουρκία ECU.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μίλησε σαν τρίτος. Αγριο σφυροκόπημα απο την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Εξω απο τα δόντια τα είπαν στον πρωθυπουργό ακόμα και οι δικοί του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τι έκανες στην Κατοχή Βαγγέλη;Δύο περίεργες προαγωγές του απο τη γερμανοντυμένη κυβέρνηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Κάνε κάτι. Οχι τώρα. Ο Σημίτης άκουγε 8 ώρες επικρίσεις. "Εδειξε" 4 υπουργούς αλλά...

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Στο στόχαστρο του Σημίτη 4 υπουργοί. Ανοιξε την πόρτα για ανασχηματισμό ο πρωθυπουργός. Επέρριψε ευθύνες σε Γείτονα, Μαντέλη, Ρωμαίο, Παπαϊωάννου.

    ΕΣΤΙΑ: Οι Βρυξέλλες μας αποκλείουν. Δεν επιτυγχάνονται τα κριτήρια εντάξεως.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σύντροφε Σημίτη εσύ φταίς, εσύ να επανορθώσεις. Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό απο την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Ενώ το θέμα της ΟΝΕ δεσπόζει στις πολιτικές μας εξελίξεις.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αντιμήνυμα Σημίτη με πολλούς αποδέκτες. Δεν αλλάζει η οικονομική πολιτική. Δεν τίθεται θέμα νέας ηγετικής ομάδας. Θα επανεξαταστεί λογική των χρισμάτων σε Δήμους και Νομαρχίες.

    ΤΑ ΝΕΑ:77 γιατί "βασανίζουν" τον Σημίτη. Οκτάωρη κριτική απο βουλευτές. Ο πρωθυπουργός άφησε έκθετους 4 υπουργούς.

    ΝΙΚΗ: ΚΟ ΠΑΣΟΚ: Αναζητούνται ευθύνες. Επίθεση πολλών βουλευτών κατά του πρωθυπουργού.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ανάποδα διάβασε... το μήνυμα η κυβέρνηση. Συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Καστανίδης προς Σημίτη: Εχετε ευθύνες για το αποτέλεσμα των εκλογών.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Φυγή προς τα εμπρός.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Επιτελείο εξουσίας απο Καραμανλή. Ενώ ο πρωθυπουργός προέβη σε μια ρηχή ανάλυση της ήττας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αναθάρρησαν στελέχη και οπαδοί ΝΔ. Μετά το θρίαμβο στις δημοτικές-νομαρχιακές εκλογές.

    [2] ΚΟ ΠΑΣΟΚ

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "σε υψηλούς τόνους κυμάνθηκε η ομιλία του πρωθυπουργού στη χθεσινή, μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ, που έκανε τον απολογισμό της ήττας του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Για πρώτη φορά ο κ. Σημίτης προσωποποίησε τις ευθύνες για την αρνητική εικόνα της κυβέρνησης και χτύπησε το καμπανάκι για τους υπουργούς Υγείας, Μεταφορών, Δημ. Τάξης και Εργασίας παρ'οτι στη δευτερολογία του επιχείρησε να αμβλύνει τις εντυπώσεις".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει οτι "αναζητούνται υπεύθυνοι στο ΠΑΣΟΚ για να.. χρεωθούν το μήνυμα. Χθές, κατά την πολύωη συνεδρίαση της ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος, ο μέν πρωθυπουργός αναλύοντας το μήνυμα επέρριψε ευθύνες σε κάποιους βουλευτές που δεν... φέρθηκαν καλά στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, οι δε βουλευτές ζήτησαν "ίδια μέτρα και ίδια σταθμά" για όλους μέσα στο κόμμα, καθώς και να ληφθούν πρωτοβουλίες".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει οτι "η έλλειψη συνοχής και η αποδιοργάνωση ήταν έκδηλες στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, όπου επικράτησαν οι παράλληλοι μονόλογοι "είς ώτα μη ακουόντων". Ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης υπεραμύνθηκε της πολιτικής του, τονίζοντας οτι δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει τίποτε στη γραμμή και τους στόχους που έχει θέσει, αγνοώντας τόσο τα μηνύματα των πρόσφατων εκλογών όσο και τις εσωκομματικές αντιδράσεις".

    Ο ΛΟΓΟΣ υπογραμμίζει τη φράση του πρωθυπουργού οτι "θέλω να είμαι χρήσιμος και όχι ευχάριστος. Δεν θα αλλάξουμε ούτε θέση, ούτε πορεία". Με αυτή την φράση του, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης έστειλε το δικό του μήνυμα απαντώντας έτσι τις προτάσεις που δεχόταν τον τελευταίο καιρό απο στελέχη του ΠΑΣΟΚ για αλλαγές προσώπων και πολιτικής".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υποστηρίζει "πρωθυπουργέ κάνε κάτι. Σ'αυτή τη φάση συμπυκνώνεται η έκκληση προς τον κ. Σημίτη απο τους βουλευτές του, που είχε όμως αμφίσημο χαρακτήρα. Οι εκσυγχρονιστές τον καλούσαν να βγάλει τα "βαρίδια" των εσωκομματικών συσχετισμών και να αναλάβει, επιτέλους, δράση αποκαθιστώντας την αξιοκρατία, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του εσωκομματικούς συσχετισμούς, ούτε τις πιέσεις και αξιώσεις των σπουδαιοφανών, εκείνων που λανσάρονται ως υπουργοί VIPS".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) τονίζει οτι "σαν τρίτος απευθύνθηκε χθές στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο κ. Σημίτης, με αοριστολογίες και χωρίς να αναλάβει δεσμεύσεις, πράγμα που επισημάνθηκε απο την εσωκομματική αντιπολίτευση. Οσο για τις ευθύνες της εκλογικής ήττας, εμφανίστηκε και εκεί αμέτοχος και χωρίς να κατονομάσει φωτογράφισε τέσσερις υπουργούς ως μαύρα πρόβατα".

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων "και όσα προχθές ειπώθηκαν - ως πρώτη επίσημη μετεκλογική αποτίμηση-στην Κυβερνητική Επιτροπή αλλα και όσα -και ήταν πολλά- χθές ακούστηκαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.. συγκλίνουν όλα πως χρόνος δεν περισσεύει στον πρωθυπουργό για την ανάληψη πρωτοβουλιών.. ώστε να αναστραφεί το τόσο δυσμενές για την κυβέρνηση κλίμα που αποτυπώθηκε στις εκλογές".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει οτι "χαμηλότεροι των αναμενομένων ήταν οι τόνοι που επικράτησαν τελικά στη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Ενώ απο προχθές στους διαδρόμους της Βουλής διαφαινόταν οτι θα έβγαιναν τα "μεγάλα μαχαίρια"-κάποιοι φαίνονταν έτοιμοι να ζητήσουν ακόμη και αλλαγή στην ηγεσία του Κινήματος κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ωστόσο κλίμα έντονης αντιπαράθεσης υπήρξε".

    [3] Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι "αμηχανία, προοίμιο άτακτης υποχώρησης, χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις της κυβέρνησης για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με την οποία παρακάμπτεται το ελληνικό "βέτο" σχετικά με την κοινοτική χρηματοδότηση της Τουρκίας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει οτι "μποφόρ... έντασης πνέουν στο Αιγαίο και την Κύπρο. Το στρατιωτικό κατεστημένο της Αγκυρας με στρατιωτικές ενέργειες και πολιτικές δηλώσεις -ανοιχτές προσκλήσεις, δυναμιτίζει το κλίμα, ενώ οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι "σύμμαχοι" της Ελλάδος εθελοτυφλούν".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά οτι "σαφή παραβίαση των όρων και των προϋποθέσεων που έχουν συμφωνηθεί τόσο μεταξύ των χωρών -μελών της ΕΕ, όσο και μεταξύ της ΕΕ με την Τουρκία, με απρόβλεπτες συνέπειες για την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συνιστά η χθεσινή απόφασή της να προχωρήσει στη χρηματοδότηση της Τουρκίας, βαφτίζοντάς την ως "αναπτυσσόμενη " χώρα, τη στιγμή που ήδη έχει υπογράψει συμφωνία για Τελωνειακή Σύνεδση με την "ευρωπαϊκή οικογένεια".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει οτι "την ώρα που οι Ελληνες πολιτικοί όλων των κομμάτων μετρούσαν τα κέρδη και τις ζημίες των τελευταίων εκλογών και η κυβέρνηση εταλανίζετο στην μαραθώνια διαδικασία της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας προχωρούσαν σε δεινό λάκτισμα κατά της Πατρίδος. Η Ε. Επιτροπή, η οποία κατ'ουσίαν συνιστά την εκτελεστική εξουσία και την Κεντρική Αρχή της "Κοινότητος" προχώρησε κατόπιν, προεργασίας εβδομάδων, σε απόφαση που απελευθερώνει χρηματοδοτικά κονδύλια ύψους τελικώς 150 εκατομμυρίων ECU προς την Τουρκία. Τούτο συμβαίνει κατά παράβασιν του Ελληνικού "veto" και φυσικά, όλων των προγενέστερων αποφάσεων των Συνόδων Κορυφής της Κοινότητος".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει οτι "η κυβερνητική "μυθολογία" για την ισχυρή θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη κατέπεσε σε ερείπια με την απόφαση της Κομισιόν να χρηματοδοτήσει την Τουρκία, αχρηστεύοντας το "βέτο " της Αθήνας και αδιαφορώντας για τις αποφάσεις των Συνόδων Κορυφής και του Ευρωκοινοβουλίου. Με πρωτοβουλία του Χάνς Βάν Ντερ Μπρούκ, η Επιτροπή αποφάσισε με τεχνικούς και νομικούς ακροβατισμούς να ενισχύσει την Τουρκία με 150 εκατομμύρια ECU, με διαδικασία που θέτει σε κίνδυνο το δικαίωμα της αρνησικυρίας των μικρών κρατών - μελών σε θέματα ζωτικού εθνικού συμφέροντος".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ επισημαίνει οτι "στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα προσφύγει η Ελλάδα κατά της Κομισιόν, μετά την απόφαση του "Κολεγίου των Επιτρόπων" στο Στρασβούργο, οι οποίοι ενέκριναν την πρόταση για χρηματοδότηση της Τουρκίας, παρά τις έντονες - και δικαιολογημένες- αντιρρήσεις του Χρήστου Παπουτσή. Ο Ελληνας επίτροπος έκανε λόγο για πρόταση που βασίζεται σε αμφισβητούμενη νομική ακροβασία, ενώ το υπουργείο Εξωτερικών σημείωσε οτι τέτοιες πρακτικές θέτουν σε δοκιμασία την καλή γειτονία και τη σταθερότητα".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, "η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με μια προκλητική για τη χώρα μας διπλή πρόταση, που υιοθέτησε χθές στο Στρασβούργο, άνοιξε διάπλατα το δρόμο για την παράκαμψη του ελληνικού βέτο στη χρηματοδότηση της Τουρκίας απο την Κοινότητα".

    [4] Ελληνική οικονομία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "οι χθεσινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την πορεία της ελληνικής οικονομίας φέρνουν τη χώρα μας πιο κοντά στην ΟΝΕ και γενικώς δημιουργούν την πεποίθηση οτι στο βαθμό που μείνει αδιατάρακτη η οικονομική πολιτική και δεν επηρεασθεί απο τις πολιτικές συνθήκες, θα είναι σε θέση να πάρει το εισιτήριο του ευρώ".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "την στιγμή που ο κ. Σημίτης εβεβαίωνε κατηγορηματικώτατα την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ οτι "θα πετύχουμε τον στόχο της ΟΝΕ", η εξαμηνιαία έκθεσις της Ευρωπαϊκής Επιτροής έθετε ουσιαστικώς την Ελλάδα εκτός Νομισματικής Ενώσεως. Οι προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία κατά την προσεχή διεετία φέρουν την χώρα μας να αποτυγχάνη στα κριτήρια του Μάαστριχτ και κυρίως στον πληθωρισμό".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει οτι "ενώ η Ευρωπαϊκή Ενωση αποφάσισε χρηματοδότηση της Τουρκίας απο τα Κοινοτικά Ταμεία παρακάμποντας το ελληνικό βέτο, νέα απαισιόδοξη προοπτική βλέπει η εξαμηνιαία έκθεση της Κομισιόν για τη χώρα μας. Θεωρεί οτι η Ελλάδα δεν θα μπεί στην ΟΝΕ ούτε το 2000, μια και δεν θα καταφέρει να μειώσει τον πληθωρισμό στα προκαθορισμένα επίπεδα που προβλέπει η συμφωνία του Μάαστριχτ".

    Κατά το ΕΘΝΟΣ, "τα προγνωστικά της Κομισιόν για την Ελλάδα δεν απέχουν ιδιαίτερα απο τα όσα έχουν καταγραφεί στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα σύγκλισης που ενέκρινε η ίδια πριν 3 εβδομάδες. Εχει ενδιαφέρον η διαπίστωση οτι στα βασικά μακροοικονομικά μεγέθη, απο τα οποία εξαρτάται η ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ και το ευρώ, δεν παρατηρείται καμία απόκλιση μεταξύ των χθεσινών προγνωστικών της Κομισιόν και των αντίστοιχων του προγράμματος σύγκλισης, με εξαίρεση το δημόσιο χρέος της χώρας".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει οτι "ο πληθωρισμός είναι το μεγάλο "αγκάθι" για την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ και η κυβέρνηση έχει ήδη γνωστοποιήσει στις Βρυξέλλες οτι θα πάρει πρόσθετα μέτρα στον προϋπολογισμό του 1999. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει απο τις προβλέψεις της Ε. Επιτροπής για την εξέλιξη των βασικών δεικτών της ελληνικής οικονομίας, αλλά και απο δηλώσεις του αρμοδίου επιτρόπου Ιβ Τιμπό ντε Σιλγκί".

    (Γ. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Τα βασικά θέματα του οικονομικού Τύπου:

    Η ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, οι θέσεις του ΣΕΒ για την οικονομική πολιτική, οι μετοχές με τις καλύτερες αποδόσεις, η έκθεση της ΕΕ για την ελληνική οικονομία και οι ρευστοποιήσεις κερδών στα Διεθνή Χρηματιστήρια.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Σημίτης: ούτε ένα βήμα πίσω", η κυβέρνηση θα επιτύχει τους στόχους της ΟΝΕ το 2000".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ο πρωθυπουργός το ξεκαθάρισε χθες στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ: πρώτα ΟΝΕ, μετά εκλογές".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Τη σκυτάλη πήραν μικροί και τεχνικές - Εκπλήξεις στη Σοφοκλέους από περιφερειακά χαρτιά".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Εφικτή η ένταξη της δραχμής στην ΟΝΕ - Οι προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ελληνική οικονομία".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "ΕΕ: Στα όρια της σύγκλισης οι επιδοτήσεις σας το 1999 2,5 - 2,6% το κριτήριο του πληθωρισμού".

    [6] Συνεδρίαση ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - Σημίτης - ΟΝΕ

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ αναφέρει ότι: "Η αφιερωμένη στην ερμηνεία του εκλογικού μηνύματος συνεδρίαση, χαρακτηρίσθηκε από την κατηγορηματική δήλωση του κ. Σημίτη "ούτε ένα βήμα πίσω, ούτε ένας συμβιβασμός, ούτε μια συναλλαγή. Η Ελλάδα πρέπει το 2001 να είναι ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Thursday, 22 October 1998 - 10:22:24 UTC