Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-11-13

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/11/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Προϋπολογισμός
  • [3] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [4] Ελληνοτουρκικά
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] Προϋπολογισμός - Αντιδράσεις παραγωγικών φορέων

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Ο προϋπολογισμός του 1999, η εισοδηματική πολιτική, η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Κόβουν τα "έξτρα" στα αυτοκίνητα. "Μία ή άλλη" έρχονται οι τιμές.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): ΕΚΑΜίτης ο εκτελεστής. Το "Συνδικάτο" ήθελε να ληστέψει και να σκοτώσει και τον Βασ. Καρρά. Αστυνομικοί έβγαζαν τους φονιάδες απο τα σύνορα.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Τραγουδιστής με 30 οίκους ανοχής. Δημοσιογράφος οδήγησε τους αστυνομικούς στα "ρόζ" σπίτια. Μεγάλο κύκλωμα σωματεμπόρων εξάρθρωσε η Ασφάλεια.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: "Ανάκριση" Κ. Καραμανλή απο μεγαλοεπιχειρηματίες. Τι ήθελαν να μάθουν σε κλειστό γεύμα εργασίας. Ικανοποίηση απο τις θέσεις που εξέφρασε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Απόσυρση για 700.000 αυτοκίνητα για το '99 σχεδιάζει η κυβέρνηση. Επαναφέρουν το μέτρο... εν όψει εκλογών.

    Η ΑΥΓΗ: Τα προβλήματα υποκινούν τις κινητοποιήσεις για την Παιδεία. Μετά την Αθήνα εντυπωσιακή συμμετοχή και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Το Μάρτιο η απόσυρση των παλαιών αυτοκινήτων.700.00 δρχ το κέρδος για τους ιδιοκτήτες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Βροχή μηνύσεων κατά υπουργών. Στο κενό η λίστα με τους "φοροφυγάδες".

    ΕΘΝΟΣ: Ποιοί πληρώνουν το "λογαριασμό"... Πώς θα εισπράξουν τα 498,5 δις επιπλέον.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Για τριάκοντα... Ευρώ θα σταυρωθούν Αιγαίο-Κύπρος. Με το δέλεαρ της ΟΝΕ μας πιέζουν στα εθνικά θέματα. Το καταγγέλλουν επτά κορυφαία στελέχη της ΝΔ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Γκρέμισε το μισό ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Εξωτερικών Θ. Πάγκαλος σε μια χειμαρρώδη συνέντευξή του. Δεν τρέφει ίχνος εκτίμησης προς τα πρόσωπα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πόσα θα πληρώσουν μισθωτοί, συνταξιούχοι. Προϋπολογισμός '99: με τρίκ και αλχημείες μειώνουν 40% το έλλειμμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ηθικόν δίδαγμα.. Διέλυσαν το "Ηθών". Επιασαν κυκλώματα. Πρώτη ψαριά μετά τα ξηλώματα στην ΕΛΑΣ.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ:8 τράπεζες μειώνουν τα επιτόκια. Ραγδαίες εξελίξεις λόγω ανταγωνισμού. Φθηνότερα (1-2%) δάνεια απο τη Δευτέρα.

    ΕΣΤΙΑ: Τα "δανεικά" του κράτους. Η εξέλιξη του δημόσιου χρέους.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πλαστά βιβλιάρια υγείας και λαθρεμπόριο φαρμάκων καταγγέλλει η... κυβέρνηση και προετοιμάζει ανατροπές στο Ασφαλιστικό.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Λιμουζίνες με "σημαίες ευκαιρίας". 5 χιλιάδες υπερπολυτελή ΙΧ δεν πληρώνουν φόρους. Απώλειες εσόδων δεκάδων δις δραχμών για το δημόσιο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Κρυφή λίστα με 14,5 χιλιάδες ονόματα για 2,2 τρις. Κυνήγι για τους οφειλέτες του δημοσίου.

    ΝΙΚΗ: Κλείστε τα μέτωπα. Προτεραιότητα στην Παιδεία. Ανησυχεί ο Κ. Σημίτης για τις κοινωνικές εντάσεις.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Υπόθεση του λαού ο αγώνας για την παιδεία. Μακριά απο την πραγματικότητα η κυβέρνηση. Μεγάλη και δυναμική η μαθητική κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ηφαίστειο η παιδεία με πορείες και καταλήψεις.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Και τα... παιδιά στα κάγκελα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 7 μέτωπα φορολογικών ελέγχων ανοίγει η κυβέρνηση για να πετύχει τους στόχους του '99. Θα εκδοθεί τώρα οδηγών φόρων του πολίτη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Ωρα Μηδέν" για την παιδεία. Μεγαλειώδης πορεία μαθητών παρά τη βροχή. Συνθήματα εναντίον κυβέρνηση και Αρσένη.

    [2] Προϋπολογισμός

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι εκείνοι, οι οποίοι καλούνται και φέτος να πληρώσουν το "λογαριασμό". Στις πλάτες τους πέφτει το μεγαλύτερο μέρος απο τα προβλεπόμενα αυξημένα έσοδα του προϋπολογισμού, που φτάνουν τα 498,5 δις. Μ' αυτό τον τρόπο η κυβέρνση παίρνει πίσω ένα σημαντικό μέρος των πενιχρών αυξήσεων"

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ αναφέρει οτι "στα μόνιμα υποζύγια του προϋπολογισμού (μισθωτούς και συνταξιούχους ) προστίθενται και οι μικρομεσαίοι, η φορολογία των οποίαων αυξάνεται κατά 50 έως 60% έναντι του 1998. Οι αυξήσεις που επιβάλονται ανεξαρτήτως περιοχής ισοδυναμούν με εξόντωση χιλίαδων μικρομεσαίων επιχειρηματιών, που εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραδώσουν συμβολικά τα κλειδιά των καταστημάτων τους στο υπογέιο, προκειμενου να αποφύγουν τη φυλακή λόγω χρεών".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι "αντιδράσεις προκαλεί η εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης, καθώς περιορίζει την αγοραστική δύναμη μισθωτών, συνταξιούχων που καλούνται να αρκεστούν στην πενιχρή αύξση του 2%. Παράλληλα, ιδιοκτήτες ακινήτων, μικρομεσαίοι και επαγγελματίες αλλα'και αγρότες θα πληρώσουνα αυξημένη φορολογία σε σχέση με πέρσι. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση με τρικ και αλχημείες μειώνει το έλλειμμα κατά 40%".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά οτι "μπούμερανγκ αποδεικνύονται για την κυβέρνηση οι λίστες με τους "φοροφυγάδες" που έδωσε στη δημοσιότητα γαι να αποσπάσει τηνπροχήσ του λαού απο τον αντιλαϊκό προϋπολογισμό. Ηδη, κατατέθηκαν οι πρώτες μηνύσεις κατά του υπογοί Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννου Παπαντωνίου και τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Δρύ".

    Σύμφωνα με τα ΝΕΑ "λίστα που κραρτιέται κρυφή με 14.500 ονόματα φορολογουμένων που έχουν οφειλές 2,2 τρις δρχ έχουν συντάξει οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργέιουΟικονομικών. Η λίστα αυτή "ενημερώνεται" κάθε μήνα με στοιχεία που στέλουν οι εφορίες όλης της χώρας και τα οποία αφορούν τους οφειλέτες, αλλά και αυτούς που εξοφλούν μέρος ή και το σύνολο της οφειλής τους".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει οτι "την κατ'αρχήν θετική "ψήφο" του ΣΕΒ απέσπασε ο προϋπολογισμός του 1999 και δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς, αφού πρόκειται για ένανα κόμη προϋπολογισμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους, καθώς τους διασφαλίζει-και με το παραπάνω- τη συνέχιση της συσσώρευσης υπερκερδών, σε βάρος πάντα των μμισθωτών και συνταξιούχων, που για μια ακόμη χρονιά θα σηκώσουν το βαρύ φορτίο της.. "αναγκαιότητας" της ΟΝΕ".

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει οτι "στη διοργάνωση 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου προχωρούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στον προϋπολογισμό. Οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που αποφάσισαν σε χθεσινές συνεδριάσεις των οργάνων τους την κινητοποίηση, θεωρούν οτι δεν ικανοποιούνται με τον προϋπολογισμό σειρά ζητημάτων που έχουν σχέση με την'ασκηση κοινωνικής πολιτικής καθώς και την μη πρόβλεψη κονδυλίων για την αντιμετώπιση της ανεργίας".

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει οτι "σαν πύραυλος εκτινάχθηκε το δημόσιο χρέος της χώρας μας την τελυταία 20ετία. Μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, τον Οκτώβριο 1981, η Ελλάς μπήκε σε ένα φρενήρη ρυθμό υπερχρεώσεως. Ετσι, εφθάσαμε στον προϋπολογισμό του 1999 που αναβιβάζει το χρέος της Κεντρικής Κυβερνήσεως στο αστρονομικό ποσό των 43.693 δις δρχ".

    Κατά τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ, "εξοντωτικό" χαρακτηρίζουν το νέο προϋπολιγσμο οι μικρομεσαίοι της χώρας, αφού οδηγεί σε αύξσηη της φορολόγησής τους έως και 60%. Οπως αναφέρει με χθεσινή της ανακοίνωση η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος, ο προϋπολογισμός που κατέθεσε η κυβέρνση επιβεβαιώνει για άλλη μια χρονιά τη δυσμενή και άνιση μεταχείριση στην οποία υπόκεινται οι ΜΜΕ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υπογραμμίζει οτι "απίστευτη πρόκληση για το σύνολο των εργαοζμένων και των συνταξιούχων αποτελεί η.. εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης για τους βουλευτές. Το 1998 οι 300 εκπρόσωποι του ελληνικού λαού στη Βουλή έλαβαν αυξήσεις 40% στις αποζημιώσεις τους, όταν το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων περιορίσθηκε σε ετήσεις αυξήσεις 2,5%. Η σκληρή λιτότητα πουεπιβάλλουν οι κυβερνώντ3ες στον ελληνικό λαό για την επίτευξη των κριτηρίων ένταξης στην Οικονομική και Νομισματική Ενωση φαίνεται τελικά οτι έχει αποδέκτες όλους... πλήν βουλευτών".

    [3] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Η ΝΙΚΗ γράφει οτι "το ενδεχόμενο όξυνσης των κοινωνικών εντάσεων που ήδη εμφανίζονται στο χώρο της Παιδείας, ανησυχεί έντονα τον πρωθυπογό, ο ποίος ζητά απο τους αρμόδιους υπουργούς να καταβάλουν κάθε προσπάθεια, για να κλείσουν τα μέτωπα που απειλόυν να θέσουν εμποδια στην απρόσκοπτη ολοκλήρωση της πορείας της χώρας προς την ΟΝΕ".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "μετά την Αθήνα, σειρά είχε χθές η Θεσσαλονίκη. Χιλιάδες μαθητές βγήκαν στους δρόμοςυ με ένα σύνθημα: "ο νόμος Αρσένη θα μείνει στα χαρτιά". Αναβρασμός, όμως φαίνεται οτι επικρατεί και στα πανεπιστήμια και κυρίως στο Πάντειο, με αιχμή την απόσυρση του θεσμού που καθιερώνει τα Προγράμματα Σπουδών Επιλογής. Σήμερα φοιτητικοί σύλλογοι θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργέιο Δημόσιας Τάξης γαι τα μέτρα ασυνομοκρατίας που λαμβάνονται γύρω απο τις πανεπιστημιακές σχολές ενόψει του εορτασμού της εξέγερσης του Νοέμβρη".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "ο υπουργός Παιδείας κ. Γεράσιμος Αρσένης, λόγω αρμοδιότητας και όχι λόγω αποκλειστικής ευθύνης, θα έπρεπε να εντυρφήσει στην έρυενα - σόκ που παρουσίασε χθές το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου για τον αναλφαβητισμό στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι συγκλονιστικά και αποκαλύπτουν τις επικίνδυνες αγκυλώσεις της ελληνικής κοινωνίας αλλά και την ανεπάρκεια του εκπαιδευτικού μας συστήματος".

    Σύμφωνα με την ΑΘΗΝΑΪΚΗ, "ούτε η δυνατή βροχή που έπεφτε συνεχώς απο το πρωί μπόρεσε να ανακόψει το δυναμικό παλμό των 3.000 μαθητών, που συγκεντρώθηκαν χθές στις 11.30 το πρώι στο άγαλμα του Βενιζέλου, στην πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στο μεταρρυθμιστικό νομοσχέδιο του υπουργού Παιδείας κ. Γεράσιμου Αρσένη".

    [4] Ελληνοτουρκικά

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει οτι "η αδυναμία της κυβερνήσεως να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εντάξεως της Ελλάδος στην ΟΝΕ και η καταβαλλομένη -και στο πεδίο του ευρωπαϊκού "πάρε δώσε " - προσπάθεια για την ευόδωση του νέου αυτού "εθνικού στόχου" ανοίγει τον δρόμο για συναλλαγές και υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα. Αυτό καταγγέλλουν ευθέως επτά κορυφαία στελέχη τη ςΑξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, συμπεριλαμβανομένων της Ντόρας Μπακογιάννη και του Μιχάλη Λιιάπη, σε επερώτησή τους για τα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό και τους βασικούς στόχους της Εξωτερικής πολιτικής συμπεριλαμβανομένου του Σκοπιανού προς τον αρμόδιο υπουγό κ. Θ. Πάγκαλο".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει οτι "ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ έφεραν χθές οι εταίροι μας την Τουρκία. Και οι 14 μόνιμοι πρέσβεις στις Βρυξέλλες παρά τις έντονες αντιδράσεις του Ελληνα αντιπροσώπου κ. Λ. Τσίλα, αποφάσισαν να συνεξετάσουν την έκθεση της Κομισιόν για την Τουρκία με τις αντίστοιχες εκθέσεις που αφορούν τις 11 επισήμως αναγνωρισμένες ως υποψήφιες για ένταξη χώρες".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι "πληθαίνουν σταδιακά οι φωνές που υποστηρίζουν όλο και πιο απροκάλυπτα την ανάγκη περαιτέρω σύσφιγξης των τουρκοκοινοτικών σχέσεων, παρά το γεγονός οτι η στηριζόμενηνη ποικιλιτρόπως απο τις δυτικές κυβερνήσεις Τουρκία συνεχίζει την αδιάλλακτη τακτική της, αδιαφορώντας για παραινέσεις και κελεύσματα που αφορούν στην αποδοχή στοιχειωδών κανόνων του διεθνούς δικαίου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει οτι "η ΑΓκυρα κατηγορεί την Αθήνα για διαστρέβλωση της υπόθεσης της καθαίρεσης των ομογενών μελών της εφορετυικής επιτροπής της Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη και κάνει αναγωγή του ζητήματος στην παραβίαση των διακιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Κωνσταντινούπολη, ενώ απο την άλλη, κατηγορεί επίσης την Αθήνα για καταπίεση της μειονότητας στη Θράκη".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτσης) " στον αέρα παραμένουν τα σενάρια περί "μετακόμισης" των πυραύλων S-300 στην Κρήτη, καθώς Αθήνα και Λευκωσία επιμένουν να μην επιβεβαιώνουν-αλλά και να μη διψεύδρουν- τις σχετικές πληροφορίες. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπςο συνέστησε χθές στον Τύπο προσοχή και επιφυλακτικότητα".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά οτι "στις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για την τύχη των ρωσικών πυραύλων S-300 που έχει παραγγείλει η κυπριακή δημοκρατία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η λύση που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες είναι η εγκατάσταση του πυραυλικού συστήματος στην Κρήτη, καθώς δνε φαίνεται δυανή η έλευση των πυραύλων στο έδαφος της Μεγαλονήσου".

    (Γ. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι θέσεις των παραγωγικών τάξεων για τον νέο προϋπολογισμό, η εξαγορά του 35% της Rom Telecom από τον ΟΤΕ, η ελαφρά υποχώρηση του δείκτη στη Σοφοκλέους και η πιθανή αναβολή της νέας μετοχοποίησης των Ελληνικών Πετρελαίων είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: ``Το δημόσιο χρέος υπ' αριθμόν ένας κίνδυνος για τη σύγκλιση - Για την εξυπηρέτηση του απαιτείται το 15,5% του ΑΕΠ ή 5,8 τρισ. δρχ. ''

    ΕΞΠΡΕΣ: ``"Ψήφος ανοχής" παρότι η αγορά διατηρεί επιφυλάξεις για τη συνέπεια στους στόχους του προϋπολογισμού''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Ανησυχία για νέες αναταράξεις - Βαραίνει το κλίμα, οξύνονται οι κοινωνικές εντάσεις. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Αποσύρεται η μετοχοποίηση των ``Ελληνικών Πετρελαίων'' - Βέτο από το υπουργείο Ανάπτυξης στη διάθεση νέων μετοχών το 1999. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Βολές στον Προϋπολογισμό για το ύψος των δαπανών - Αντιδράσεις των παραγωγικών τάξεων και για τη φορολογία. ''

    [6] Προϋπολογισμός - Αντιδράσεις παραγωγικών φορέων

    Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι: ``Ως "ψήφος ανοχής" στην οικονομική πολιτική που σχεδιάζει η κυβέρνηση για το 1999 μπορεί να χαρακτηρισθεί η στάση που τήρησε χθες σχεδόν το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου, σχολιάζοντας τον προϋπολογισμό. Οι πρώτες αντιδράσεις διέφεραν από την κριτική επί των προϋπολογισμών προηγουμένων ετών, ως προς το ύφος και την οξύτητα. ''

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Friday, 13 November 1998 - 12:03:29 UTC