Find out about The HR-Net Group Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-12-18

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/12/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Επίθεση στο Ιράκ
  • [3] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [4] Κυπριακό
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Κρίση στο Ιράκ - Διεθνείς αγορές

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η επίθεση στο Ιράκ, η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και το Κυπριακό είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Βρώμικος πόλεμος κατά της Αθήνας. Μας κατηγορούν οτι "αγοράσαμε" τους "Ολυμπιακούς 2004" με δωράκια.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Η Μιμή σέρνει... Αρχεία. Η κυβέρνηση φοβάται και "προσκυνά" τη χάρη της. Παραγραφή για τη ρόζ βίλα. Ανταλλαγή με τα ντοκουμέντα του Ανδρέα.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Χτύπημα Ακη σε Σημίτη. Τι σχεδιάζει ο υπουργός Αμυνας. Προειδοποιεί με non paper στα στελέχη του την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ: λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Ολοι περιμένουν το αυριανό Ραμαζάνι. Και δεύτερο κύμα βομβαρδισμών, χάος στη Βαγδάτη.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Τι αλλάζει στην οικοδομή. Ετοιμος ο νέος νόμος για τη μεταφορά του συντελεστή δόμησης. Ζώνες υποδοχής στους δήμους. Ποιοί ιδιοκτήτες ωφελούνται.

    Η ΑΥΓΗ: Η ανεξέλεγκτη υπερδύναμη πηγή κινδύνου για την παγκόσμια ειρήνη. Συνεχίστηκαν και χθές οι βομβαρδισμοί στη Βαγδάτη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στηρίζει Αρσένη και ο Χριστόδουλος. Ανοιχτά υπέρ της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης τάσσεται και ο Αρχιεπίσκοπος.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ο χασάπης του Πλανήτη. Παγκόσμια ανησυχία για τις ναζιστικές αποφάσεις του Κλίντον. Αλλεπάλληλες επιθέσεις στη Βαγδάτη.

    ΕΘΝΟΣ: Λεκές απο πετρέλαιο. Παρά τη διεθνή κατακραυγή, ΗΠΑ-Αγγλία χτυπούν το Ιράκ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Οι πεολειχίες Κλίντον εξαργυρώνονται στο Ιράκ. Σαν το χαλάζι οι πύραυλοι... "Λεβίνσκυ" εναντίον των Ιρακινών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Φλέγεται η κυβέρνηση. Ξέσπασε πόλεμος μεταξύ υπουργών και για την επίθεση ΗΠΑ στο Ιράκ. Οι μισοί υπουργοί ομιλούν ως εκπρόσωποι του Κλίντον και οι άλλοι μισοί καταδικάζουν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 2.880 νέες προσλήψεις στην Ολυμπιακή. Ενώ δεν κλείνει ο ισολογισμός του '97 γιατί έχει έλλειμμα 60 δις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ιράκ-γκέϊτ. Κατακραυγή σε όλο τον κόσμο για την επίθεση. Ρωσική Βουλή: Μόνικα, κάλμαρε τον Κλίντον.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Μπούμερανγκ η αλαζονεία του Κλίντον. Ιδού το πρόσωπο ενός άσκοπου πολέμου. Διχασμένη η υφήλιος για την επίθεση.

    ΕΣΤΙΑ: Αληθεύουν όσα βλέπουμε; Ο ρόλος του CNN στο "υπερθέαμα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ανέλεγκτος ο βομβαρδισμός. Απτόητος απο τις αντιδράσεις ο Κλίντον συνεχίζει το σφυροκόπημα του Ιράκ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Επί γής ειρήνη" με εξαίρεση το Ιράκ. Βομβαρδισμός αμάχων το χριστουγεννιάτικο μήνυμα απο Κλίντον -Μπλέρ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Βομβαρδίστε... Σκουπίστε... τελειώσατε!.Ο αντιπερισμασμός για τον λεκέ δίχασε και το ΝΑΤΟ. Αντίδραση και στο ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη απο Σημίτη.

    ΝΙΚΗ: Περιφρόνησε τον πλανήτη. Αντίθετοι όλοι στο χτύπημα διάσωσης του Κλίντον. Για άλλες δύο ημέρες η επίθεση στο Ιράκ. Οι ρεπουμπλικανοί επιμένουν στην καθαίρεση του πλανητάρχη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Διεθνείς εγκληματίες οι Κλίντον και Μπλέρ. Συνεχίστηκαν και χτές οι γκανγκστερικές επιδρομές ενάντια στο Ιράκ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ενσημα: Με δόσεις τα χρέη απο οικοδομές προς το ΙΚΑ.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλά Χριστούγεννα κύριε Κλίντον.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ιράκ: Σαν να μην έγινε!.Οι επιδρομές δεν "άγγιξαν" την Ελλάδα ούτε την παγκόσμια οικονομία. Σε εξέλιξη η "Αλεπού της ερήμου". Διεθνείς αντιδράσεις.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ιράκ: Καταδίκασαν τις επιθέσεις κυβέρνηση-κόμματα

    [2] Επίθεση στο Ιράκ

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "οι "έξυπνες" βόμβες μπορεί να πέτυχαν τους (όποιους) στόχους τους στο Ιράκ, αυτό όμως που επλήγη περισσότερο είναι η αξιοποιστία των ΗΠΑ και του Μπίλ Κλίντον. Πολλοί απο τους συμμάχους, με πρώτη και καλύτερη τη Γαλλία, επικρίνουν έντονα τη νέα επίθεση και τις μεθόδους της Ουάσιγκτον και του Λονδίνου. Ο Σαντάμ παρεμένει άτρωτος, αυξάνοντας μάλιστα το βαθμό συσπείρωσης του λαού στο πρόσωπό του".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει οτι "η επιχείρηση αντιπερισπασμού του Μπίλ Κλίντον, η "Αλεπού της ερήμου", για να γλιτώσει απο την ατιμωτική παραπομπή του σε δίκη στο Κογκρέσο φαίνεται οτι δεν πέτυχε. Εντύπωση προκάλεσε επίσης, η περιφρόνηση στους διεθνείς θεσμούς, γεγονός που έχει δυσαρεστήσει σχεδόν ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα με εξαίρεση τη Μεγάλη Βρετανία".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει οτι "με μια ανακοίνωση που θα μπορούσε να έχει συνταχτεί και απο το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, η Αθήνα έσπευσε να συνταχτεί με το χτεσινό αμερικανοβρετανικό γκανγκστερικό χτύπημα κατά του Ιράκ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως η Ελλάδα είναι δεμένη στο άρμα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "άφωνη παρακολουθεί η ανθρωπότης τις πολεμικές σκηνές που εκτυλίσσονται στις τηλεοπτικές οθόνες. Η σκηνοθεσία τους είναι ομολογουμένως μοναδική. Εικόνες άλλοτε "ζωντανές" και άλλοτε σε "κονσέρβα" δημιουργούν την εντύπωση οτι όλα είναι πραγματικά και όπως ακριβώς μεταδίδονται. Είναι τέτοια η δύναμις της εικόνας, ώστε να πείθη και τον τελευταίο κάτοικο του Πλανητάρχη για αυτό που βλέπει".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει οτι "εμμέσως πλήν σαφώς η κυβέρνηση έριξε νερό στον μύλο των αεροπορικών επιδρομών κατά του Ιράκ, πριν διολισθήσει σε αντιφατικές εκτιμήσεις. Προηγήθηκε ο υφυπουργός Αμυνας κ. Αποστολάκης, ο οποίος δήλωσε πως η κυβέρνηση δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους μονομερείς ενέργειες, για να ακολουθήσει ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών σε σαφώς αντίθετη κατεύθυνση. Στη συνέχεια ο κ. Πάγκαλος κατήγγειλε ΗΠΑ και Βρετανία για αντιδημοκρατικές ενέργειες σε βάρος αδύναμων χωρών".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται οτι "νέα σφοδρότερη επίθεση εξαπέλυσαν χθές το βράδυ Αμερικανοί και Βρετανοί κατά του Ιράκ. Πύραυλοι και βόμβες έπληξαν κατοικημένες περιοχές. Και τα θύματα, δεκάδες. Η ανθρωπότητα παρακολουθεί παγωμένη τη νέα εγκληματική ενέργεια του "χασάπη" του πλανήτη, ο οποίος θέλει με αίμα να ξεπλύνει το λεκέ της Λεβίνσκι".

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων οτι "ποιό είναι το "κράτος-τρομοκράτης" μετά την αεροπορική επίθεση στο Ιράκ, μάλλον δεν είναι ευδιάκριτο, όπως ο Αμερικανός πρόεδρος θέλει να μας πείσει... με τη συνηγορία-και έμπρακτη επικουρία στους βομβαρδισμούς- του Βρετανού πρωθυπουργού-σοσιαλιστή και... φιλειρηνιστή κατά τα άλλα".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά οτι "τη σύμφωνη γνώμη της με τη στρατιωτική επέμβαση Αμερικανών και Βρετανών στο Ιράκ εξέφρασε εμμέσως χθές η κυβέρνηση, ενώ και η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτήρισε καταδικαστέα την άρνηση του Σαντάμ Χουσεϊν να συνεργασθεί με τους εκπροσώπους του ΟΗΕ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει οτι "σχεδόν δύο χρόνια μετά τα ευχαριστήρια προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την εμπλοκή της στην κρίση των Ιμίων, ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης και οι συνεργάτες του εξακολουθούν να εφαρμόζουν την πολιτική του "γιές μέν" που έχει οδηγήσει τη χώρα σε πλήρη ανυποληψία και τα εθνικά θέματα μπροστά στα τραγικά αδιέξοδα. Για μια ακόμη φορά, με αφορμή τη βάναυση επίθεση των Αμερικανών στη Βαγδάτη, η κυβέρνηση του Κ. Σημίτη έδειξε την πλήρη υποταγή της στα κελεύσματα της Ουάσιγκτον την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και τα περισσότερα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, εξέφραζαν σοβαρότατες επιφυλάξεις ή την έντονη δυσφορία τους για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου".

    Ο ΛΟΓΟΣ υπογραμμίζει οτι "σε μια προσεκτικά διατυπωμένη ανακοίνωση του υπουργείου των Εξωτερικών στην οποία επισημαίνεται οτι οι αποκλίσεις απο τις αποφάσεις του ΟΗΕ και τα προσκόματα στην εφαρμογή τους "είναι καταδικαστέες", ταυτοχρόνως όμως τονίζεται οτι "ο λαός του ΙΡάκ δεν ευθύνεται για τις ενέργειες των κυβερνώντων του" αποτυπώνεται η πρώτη επίσημη αντίδραση της κυβέρνησης για τις εξελίξεις στο Ιράκ".

    [3] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι "στο Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας το οποίο θα συνεδριάσει στις 16 και 17 Ιανουαρίου θα συζητηθούν οι όποιες αλλαγές στα μέτρα εφαρμογής της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης. Απο την πλευρά του ο υπουργός Γεράσιμος Αρσένης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διορθωτικών αλλαγών μιλώντας χθές σε μαθητές μέσω της τηλεδιάσκεψης".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει οτι "μάλλον ευσεβής πόθος παρά βάσιμη διαπίστωση της κυβέρνησης είναι η αποκλιμάκωση των μαθητικών κινητοποιήσεων λόγω... κοπώσεως. Το παραδέχθηκε εμμέσως πλήν σαφώς ο κ. Γερ. Αρσένης καταθέτοντας χθές βράδυ στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Το 48% των γυμνασίων και λυκείων, είπε, είναι κλειστά, ποσοστό "σχετικώς υψηλό".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει οτι "διευρύνθηκε απο χθές ο κατάλογος των αμαρτημάτων και ανευρέθη στήριγμα για τον υπουργό Παιδείας. Σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου, το... 59ο αμάρτημα είναι οι καταλήψεις και οι μαθητές (τα αιτήματα των οποίων χαρακτηρίζονται "αήθη") πρέπει να επιστρέψουν πάραυτα στα μαθήματά τους. Με τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου συμφώνησε βεβαίως ο υπουργός Παιδείας, που προχώρησε το θέμα παραπέρα και σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσει τους γονείς ανέφερε οτι έχει καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών στα κατειλημμένα σχολεία".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται οτι "εξελίξεις που υπερβαίνουν την αδιαλλαξία του υπουργού Παιδείας δρομολογήθηκαν χθές. Θεαματική πρωτοβουλία, που κατά πληροφορίες έχει εξοργίσει τον κ. Γερ. Αρσένη, ανέλαβε ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, καθηγητής κ. Ι. Πανάρετος να συγκαλέσει στις 16 και 17 Ιανουαρίου, για πρώτη φορά, το διευρυμένο όργανο, το οποίο θεσμοθετήθηκε προ διετίας επι υπουργίας του κ. Γ. Παπανδρέου, αλλά ουδέποτε λειτούργησε, επειδή δεν το επιθυμούσε ο κ. Αρσένης".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) επισημαίνει οτι "θετικά αποτελέσματα.. είχε χθές η περιβόητη τηλεδιάσκεψη του υπουργού Παιδείας με τους μαθητές, αφού ο κ. Αρσένης άφησε για πρώτη φορά περιθώρια για αλλαγές στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και συγκεκριμενοποίησε τελικά που μπορούν να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις. Παράλληλα, οι μαθητές συνεχίζουν τις καταλήψεις των σχολείων τους, ενώ σήμερα προγραμματίζουν να κάνουν αιφνιδιαστικούς αποκλεισμόυς κεντρικών δρόμων στο λεκανοπέδιο".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει οτι "εκρηκτικές διαστάσις λαμβάνει η κρίση στο χώρο της Παιδείας. Ακόμα και κυβερνητικά στελέχη αρχίζουν τώρα να "παίρνουν" την κατάσταση στα χέρια τους" για εκτόνωση της κρίσης".

    [4] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει οτι "χωρίς να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες η Αθήνα και η Λευκωσία για το περιεχόμενο του ψηφίσματος που αναμένται να εκδοθεί προσεχώς απο το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ το οποίο σε ειδική συνεδρίαση του θα ασχοληθεί με το Κυπριακό, δίνουν ωστόσο το μήνυμα οτι η απόφαση του κορυφαίου Οργάνου του Διεθνούς Οργανισμού, θα μπορούσε να δρομολογήσει μια "διέξοδο" για τους S-300".

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει οτι "απο το περιεχόμενο του αναμενόμενου ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας θα κριθεί και η τύχη των πυραύλων S-300 για τη μεταφορά των οποίων η Λευκωσία ζήτησε και πήρε απο τη Ρωσία νέα μικρή αναβολή. Η ελληνική πλευρά θα προχωρήσει σε ακύρωση της εγκατάστασης των πυραύλων στην Κύπρο αν πάρει ένα ισχυρό ψήφισμα, που θα λαμβάνει υπόψη τις ανησυχίες της στα θέματα ασφάλειας και θα καλεί τα μέρη να δεσμευτούν για την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου για μείωση στρατευμάτων και εξοπλισμών με απώτερο στόχο της αποστρατιωτικοποίηση".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει οτι "Γή και ύδωρ" προσφέρει πλέον η ελληνική κυβέρνηση σε κάθε αμερικανική απαίτηση, πρωτοβουλία ή τυχοδιωκτισμό αγνοώντας τις ιδιαιτερότητες των ελληνικών συμφερόντων, την ιστορία λαών και κρατών προκειμένου να μην....θυμώσει ο "θείος Σάμ". Την ίδαι ώρα που αποδεχόταν τα ευχολόγια των απεσταλμένων του Μ. Κλίντον ικανοποιώντας τα "οθωμανικά όνειρα" της Τουρκίας για τους S-300 (οι οποίοι όπως φαίνεται πλέουν-οριστικά-προς την Κρήτη)".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει οτι "μια δήλωση απο ανώτατο Αμερικανό αξιωματούχο (ίσως τον πρόεδρο Κλίντον) που πιστεύεται οτι θα γίνει στις προσεχείς λίγες μέρες, αναμένται να ανοίξει το δρόμο για τη μη έλευση των πυραύλων S-300 στην Κύπρο και την εγκατάστασή τους στην Κρήτη. Αυτό αποκάλυψαν στην "Ε" έγκυρες διπλωματικές πηγές, οι οποίες πρόσθεσαν οτι ο αμερικανός παράγων δραστηριοποιείται σε όαλ τα επίπεδα για να αποτραπεί η άφιξη των ρωσικών πυραύλων στην Κύπρο".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η κρίση στο Ιράκ και οι επιπτώσεις στις διεθνείς αγορές, η συζήτηση του προϋπολογισμού του 1999 στην Βουλή και η μερική ιδιωτικοποίηση της Olympic Catering είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Ψύχραιμες οι αγορές στην "πρόκληση" Κλίντον. Στα 12,5 δολ ανέβηκε η τιμή πετρελαίου".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Το σενάριο για Εμπορική όπως αναπτύχθηκε σε κυβερνητικούς παράγοντες απο εκπρόσωπο ξένης τράπεζας".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Παύση πυρός προεξοφλούν οι αγορές". Αύριο η Βουλή των Αντιπροσώπων αποφασίζει για τον Κλίντον".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Οι βόμβες κατά του Ιράκ δεν επηρέασαν τις διεθνείς αγορές. Με κέρδη έκλεισαν τα περισσότερα χρηματιστήρια".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ευάλωτη και εκτός κοινοτικών προγραμμάτων η βιοτεχνία. Ερευνα του BEA-SOS για τις μισές επιχειρήσεις".

    [7] Κρίση στο Ιράκ - Διεθνείς αγορές

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι: "Χωρίς σημαντικές επιπτώσεις στη διεθνή οικονομία εκτιμούν οι αγορές ότι θα είναι οι βομβαρδισμοί στο Ιράκ, οι οποίοι συνεχίστηκαν και χθες. Τα διεθνή χρηματιστήρια αντέδρασαν ήπια και τα περισσότερα σημείωσαν κέρδη. Το δολάριο απώλεσε τα ισχνά κέρδη που είχε αποκομίσει προχθές, ενώ η τιμή του πετρελαίου υποχώρησε σημαντικά μετά την αρχική άνοδο".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Friday, 18 December 1998 - 8:39:23 UTC