Contribute to the HR-Net Forum Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-12-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/12/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [3] Κυπριακό
  • [4] Σκοπιανό
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] Αγορά συναλλάγματος - Αλλαγές - ΟΝΕ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, το Σκοπιανό και το Κυπριακό είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Εκδότης: Κ. Μήτσης): Διπλή ταρίφα στο τηλέφωνο. Ακριβαίνουν πάγιο και κάρτες. 6 δραχμές το λεπτό η χρέωση.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Εκδότης: Δ. Ρίζος): SOFTEX σκάνδαλο. Ξεπούλησαν αντί πινακίου φακής τη μεγάλη επιχείρηση.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Μετεξεταστέος ο Αρσένης. Οι μαθητές απέρριψαν τον υπουργό.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Μικρή υποχώρηση Αρσένη για να μείνει στη θέση του. Οι καταλήψεις πάνε... διακοπές.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μποναμάς 1ος: Αυξήσεις - σοκ στα τηλεφωνήματα. Αρχισαν οι... ευχάριστες εκπλήξεις του Σημίτη για το 1999.

    Η ΑΥΓΗ: "Χειρονομίες" Β' τάξης. Η ένταση των μαθητικών κινητοποιήσεων οδήγησε τον Γ. Αρσένη σε αναδίπλωση.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Η φτώχεια γονάτισε την αγορά. Επεσε κατά 40% ο τζίρος στα καταστήματα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Μπροστά 8% η ΝΔ. Ανοίγει η ψαλίδα με το ΠΑΣΟΚ. Το Μαξίμου σκέπτεται σοβαρά την αναλογική.

    ΕΘΝΟΣ: Τα δώρα ηρεμούν μαθητές, καθηγητές. Ελπίδες τώρα να ανοίξουν τα Λύκεια μετά τις γιορτές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Πήγε για "γάμο" αλλά έπεσε σε... προικοθήρες. Οι Σκοπιανοί τα ζήτησαν όλα απο τον Θ. Πάγκαλο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Βουλιάζουν στα χρέη τα ελληνικά νοικοκυριά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τι αλλάζει στα στεγαστικά των δημοσίων υπαλλήλων. Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μειώνει 1%-2% τα επιτόκια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Δύο πριμ στη Β' Λυκείου. Κίνηση εκτόνωσης απο Αρσένη για φέτος, ίσως και για πάντα. Μένει το αίτημα των ευκαιριών.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Αποκλειστική συνέντευξη Οτσαλάν: "Φοβάται η Ελλάδα να με φιλοξενήσει".

    ΕΣΤΙΑ: Ο νέος κίνδυνος για την οικονομία. Οι διεθνείς αγορές και ο εφησυχασμός.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αδιέξοδο παρά την υποχώρηση. Αδιάλλακτοι ΟΛΜΕ και μαθητές, απορρίπτουν τις νέες προτάσεις Αρσένη.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις Αρσένη. Ελπίδες για εκτόνωση στο μέτωπο της παιδείας μετά τις διορθωτικές κινήσεις της κυβέρνησης.

    ΤΑ ΝΕΑ: 2 βήματα πίσω για να ανοίξουν τα σχολεία. Κίνηση Αρσένη για Β' Λυκείου - μετεξεταστέους.

    ΝΙΚΗ: Τον... μεταρρύθμισαν. Αντί του νόμου πέρασαν τα φροντιστήρια.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κυβερνητική αδιαλλαξία. Οι μαθητές συνεχίζουν. Θορυβημένη είναι η κυβέρνηση απο το μεγαλειώδες κίνημα της Παιδείας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ανένδοτοι οι μαθητές. Τι προτείνει ο υπουργός Παιδείας. Τι απαντούν εκπρόσωποι σχολείων της Β. Ελλάδας.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πάγκαλος εν υαλοπωλείω. Σκοπιανή πρόκληση.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ανέσυραν πάλι την προπαγάνδα οι Σκοπιανοί. Αιφνιδίασαν τον Θ. Πάγκαλο με θέματα μειονότητας και περιουσιών.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ενίσχυση του ρόλου του ΥΜΑΘ ζητά ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Γιάννης Μαγκριώτης.

    [2] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει οτι: "Με τις δύο ευνοϊκές για τη Β' Λυκείου, κινήσεις, που έκανε χθες ο Γ. Αρσένης, προσδοκά οτι οι μαθητές θα γυρίσουν στα σχολεία. "Οχι δεν θα πάρουμε", αναμένεται να πει σήμερα το συντονιστικό όργανο της Αθήνας, αλλά πολλοί μαθητές προβληματίζονται και σκέπτονται. Αλυτο παραμένει το θέμα της δεύτερης ευκαιρίας. Αρνητικά είδαν την κίνηση Αρσένη όλα τα κόμματα και η ΟΛΜΕ. Αντίθετα, θετική είναι για πρώτη φορά η ΠΑΣΚ καθηγητών".

    ΤΑ ΝΕΑ αναφέρουν οτι "δύο βήματα πίσω έφερε χθές την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση ο υπουργός Παιδείας Γερ. Αρσένης σε μια ύστατη προσπάθεια να επαναλειτουργήσουν τα σχολεία, προκαλώντας όμως τα πυρά καθηγητών και αντιπολίτευσης, που τον κατηγορούν οτι κάνει ελιγμούς, διατηρώντας ταυτόχρονα την αδιαλλαξία του. Παράλληλα απηύθυνε έκκληση σε μαθητές, γονείς και καθηγητές να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε τα σχολεία να λειτουργήσουν κανονικά το νέο έτος".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "χάος επεκράτησε χθές στην Αθήνα, καθώς και στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας εξ αιτίας των κινητοποιήσεων των μαθητών, ενώ ο υπουργός Παιδείας κ. Γερ. Αρσένης μετά συνάντηση με τον πρωθυπουγό, σε μια προσπάθεια να δώση τέλος στην αναταραχή, ανακοίνωσε κάποιες τροποποιήσεις που όμως δεν συνιστούν ουσιαστική μεταβολή της "εκπαιδευτικής μεταρρυθμίσεως".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει οτι " ο υπουργός Παιδείας κ. Γερ. Αρσένης τελών υπο συνεχή πίεση όλο το προηγούμενο διάστημα, αποδέχθηκε αιφνιδιαστικά χθές βελτιώσεις στο σύστηαμ των εξετάσεων της Β'Λυκείου και ταυτοχρόνως υποσχέδθηκ διαρκή επιμορφωτικά προγράμματα για τους εκπαιδευτικούς, ελπίζοντας οτι θα κάμψει τις αντιδράσεις και θα επαναλειτουργήσουν ομαλά τα σχολεία μετά τις γιορτές".

    Η ΝΙΚΗ ισχυρίζεται οτι "διέξοδο απο την κρίση που μαστίζει το χώρο της Παιδείας δίνουν οι χθεσινές βλετιωτικές αλλαγές που εξήγγειλε ο Γεράσιμος ΑΡσένης, ικανοποιώντας κάποια απο τα αιτήαμτα μαθητών και καθηγητών. Η κίνηση "καλής θέλησης" εκ μέρους του υπουργείου Παδειας αναμένεται να γίνει τις προσεχείς ημέρες αντικείμενο προβληματισμού των μαθητών, οι οποίοι θα κληθούν ν'αποφασίσουν περίο της συνέχισης ή χόι των καταλήψεων".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει οτι " στο κενό πέφτουν οι "ρυθμίσεις" στις οποίες εξαναγκάστηκε χτές ο υπουργός Παιδείας με στόχο την εκτόνωση των μαθητικών κινητοποιήσεων. Μπροστά στην αποφασιστικότητα των μαθητών οι οποίοι συνεχίσουν δυναμικά τον αγώνα απαιτώντας την κατάργηση των νόμων της "μεταρρύθμισης" και την καιθέρωση εναίου 12χρονου υποχρεωτικού σχολείου για όλους, αιτήματα που συσπειρώνουν ευρύτερα τμήματα εργαζομένων και της κοινωνίας, ο Γερ. Αρσένης επιχείρησε χτές να δείξει οτι "κάνει ένα βήμα" προς τους μαθητές".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ εκτιμά οτι "πολύ αργά και διστακτικά επιχείρησε την τακική του υποχώρηση ο κ. Αρσένης, στην προσπάθειά του να συμβάλει στην εκτόνωση της κρίσης, αλλά και να μη χρειαστεί "να πάει σπίτι του" όπως απειλούσε προ εβδομάδος. Χωρίς να παραδέχεται πως υποχώρησε, προσέφερε δύο αλλαγές (στον υπολογισμό της βαθμολογίας του απολυτηρίου του Λυκείου και στην επανεξέταση μαθητών που θα πέσουν κάτων απο τη βάση), οι οποίες όμως θα ισχύσουν μεταβατικά μόνο για εφέτος, ενώ απηύθυνε έκκληση στους καθηγητές να προσέλθουν σε διάλογο".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ προσθέτει οτι "ο υπουργός Παιδείας προσπάθησε να δελεάσει χθές τους μαθητές, προσφέροντας δύο "χριστουγεννιάτικα δώρα" χωρίς να αλλάξει τίποτα στο νόμο της μεταρρύθμισης. Οι μαθητές δηλώνουν οτι δεν θα πέσουν στην παγίδα και υποστηρίζουν οτι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις".

    [3] Κυπριακό

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "εφόσον το περιεχόμενο των δύο ψηφισμάτων -και ιδιαίτερα εκείνου πουα θα αναφέρεται στο πολιτικό πρόβλημα της νήσου - κριθεί ικανοποιητικό, ειδικότερα σε οτι αφορά την έναρξη μιας διαδικασία σταδιακού αφοπλισμού στην Κύπρο, ο Κύπριος πρόεδρος Γλαύκος Κληρίδης θα εισηγηθεί στο Εθνικό Συμβούλιο, που αναμένεται να συνέλθει αμέσως μετά τις γιορτές την αποδοχή της πρόταση που έγινε απο την ελληνική κυβέρνηση, στη διάρκεια της τελευταίας σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου για εγκατάσταση των ρωσικών πυραύλων S-300 στην Κρήτη".

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει οτι "το χριστουγεννιάτικο "δώρο" που περίμενε ο πρόεδρος της Κύπρου Γλαύκος Κληρίδης, και το οποίο θα του έδινε το δικαίωμα -δικαιολογία να αναβάλει- ακόμα και να ακυρώσιε την εγκατάσταση των ρωσικών πυραύλων S-300 στο νησί, απουσιάζει απο το σχέδιο ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας, που πρόκειται αν εγκριθεί σήμεα, σε ειδική συνεδρίαση του Σώματος και αναφέρεται αποκελιστικά στην αποστολή της ειδικής αντιπροσώπου των Ην. Εθνών κ. Αν Χέρκους".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι "στην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται και πάλι οι σχέσεις Αθήανς και Λευκωσάις, αφού ο πρόεδρος Κληρίδης που φαίνεται να έχει πειστέι γαι τη μεταφορά των πυραύλων S-300 στην Κρήτη αντί της Κύπρου, ευλόγως ζητεί να γίνει η επίσημη ανακοίνωση στο πλαίσιο συναπόφασης, αλλα προσκρούει στην επίμονη άρνηση της κυβέρνησης Σημίτη που θέλει να απαλλαγεί απο το πολιτικό κόστος της υποχώρησης".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει οτι "με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το πρωτοφανές "πίνγκ -πόνγκ" ευθυνών μεταξύ Αθήνας και λευκωσία ςγια το διαφαινόμενο "φιάσκο" με τους S-300, ενώ σήμερα πιθανώς να εκδώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ τα ψηφίσματα για τη μείωση των εξοπλισμών στην κύπρο, το περιεχόμενο των οποίων επιχειρούν οι δύο κυβερνήσεις να παρουσιάσουν ως "αντάλλαγμα" γαι τη μη εγκτάσταση των πυραύλων στην Κύπρο".

    [4] Σκοπιανό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι ``Η συνεχιζόμενη υποχωρητικότητα της ελληνικής κυβέρνησης έχει αποθρασύνει πλήρως τους Σκοπιανούς που θέτουν πλέον επί τάπητος και τις πιο απίθανες και προκλητικές διεκδικήσεις. Πρώτος αποδέκτης ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο παρθενικό επίσημο ταξίδι του στο γειτονικό κράτος. Τα γεγονότα αυτά ανάγκασαν τον Ελληνα υπουργό να επιστρατεύσει τη δηκτικότητά του και το γνωστό του χιούμορ προτρέποντας τους δύο λαούς να κάνουν έρωτα και όχι πόλεμο``.

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ``Ελληνικό διάβημα προκάλεσε εκπομπή της τηλεόρασης των Σκοπίων, η οποία επέλεξε την παραμονή της επίσκεψης του Θόδωρου Πάγκαλου να προβάλει σε επανάληψη ντοκιμαντέρ για την αποχώρηση των ``Σλαβομακεδόνων`` από την Ελλάδα μετά το τέλος του Β` Παγκοσμίου Πολέμου``.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι ``Ηθελε και τα`παθε``, όπως σοφά λέγει ο λαό ςμας σε ανάλογες περιπτώσεις, ο υπουργός Εξωτερικών κ. Θ. Πάγκαλος, ο οποίος επιχειρώντας να αναβαθμίσει τις σχέσεις Ελλάδος - Σκοπίων πραγματοποίησε εκεί 24ωρη επίσημη επίσκεψη. Ο κ. Πάγκαλος όταν βεβαίως διεπίστωσε ότι η απέναντι πλευρά εννοεί διαφορετικά την ``αναβάθμιση των σχέσεων`` και δη δια της οδού μονομερών παραχωρήσεων, ``δώρων`` και υποχωρήσεων των Αθηνών στις παράλογες απαιτήσεις τους, αναδιπλώθηκε και ``τα είπε`` στον Σκοπιανό συνάδελφό του Ντιμιτρόφ ``χύμα και τσουβαλάτα``.

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ ``Σε ευρύτατη πολιτική και οικονομική συνεργασία προχωρούν Αθήνα και Σκόπια βάζοντας σε παρένθεση τα αγκάθια στις μεταξύ τους σχέσεις δηλαδή το ζήτημα της ονομασίας και το μειονοτικό το οποίο η άλλη πλευρά δεν χάνει ευκαιρία να θέσει. Η υλοποίηση της πολιτικής βούλησης και των δύο πλευρών σ` αυτήν την κατεύθυνση με συγκεκριμένα βήματα καταγράφηκε κατά τις συνομιλίες που είχε στα Σκόπια ο υπουργός Εξωτερικών Θ. Πάγκαλος ενώ τον Μάιο αναμένεται συνάντηση των δύο πρωθυπουργών``.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει ότι ``Ξεκάθαρο ``Οχι`` σε όσους προσπαθούν να δηλητηριάσουν τις σχέσεις Ελλάδος - ΠΓΔΜ και ιδιαίτερα στα εθνικιστικά εκείνα στοιχεία των Σκοπίων που αναζητούν ανύπαρκτες μειονότητες στην Ελλάδα, έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος, στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα στα Σκόπια με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ Αλεξάντερ Ντιμίτροφ, λίγο πριν την ολοκλήρωση της μονοήμερης επίσκεψής του στη γειτονική χώρα``.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) τονίζει ότι `` ``Χαστούκια`` από κάθε σημείο του πλανήτη εισέπραξε χθες η ελληνική πολιτική στο θέμα των Σκοπίων και η Ελλάδα έκανε πολλά βήματα πίσω στη διεκδίκηση των εθνικών δικαίων της. Ελπίζει τώρα σε καλύτερη τύχη σε συνάντηση που θα έχει το Μάιο στη Θεσσαλονίκη (...) ο πρωθυπουργός κ. Σημίτης με τον Σκοπιανό ομόλογό του, κ. Γκεοργκιέφσκι... ``.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης ) ισχυρίζεται οτι " βελτίωση του κλίματος και διάθεση για συνεργασίες προέκυψαν κατά την επίσκεψη του Θεόδωρου Πάγκαλου στα Σκόπια. Είδηση αποτελεί η ανακοίνωση για συνάντηση σε επίπεδο πρωθυπουγόων τον Μάιο αλλά λίγο έλειψε να καταστραφούν τα πάτνα, όταν οι Σκοπιανοί έθεσαν ζήτημα σλαβομακεδονικής μειονότητας".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι " η χθεσινή επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Θ. Πάγκαλου στα Σκόπια επεφύλαξε οδυνηρές εκπλήξεις σε όσους αφελείς πίστεψαν κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών, που μεσολάβησαν απο την υπογραφή της Ενδιάμεσης Συμφωνίας της Νέας Υόρκης και την έκτοτε εξομάλυνση των διμερών σχέσεων Ελλάδος- ΠΓΔΜ, οτι οι γείτονες συνετίσθηκαν, απέσυραν τις ιταμές αξιώσεις τους και εγκατέλειψαν την επιθετική τακτική τους είς βάρος της χώρας μας".

    (Γ. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι αλλαγές στην εγχώρια αγορά συναλλάγματος ενόψει της ΟΝΕ, τα νέα τιμολόγια του ΟΤΕ - χρονοχρεώση ανά λεπτό, η μείωση των επιτοκίων των τριμήνων εντόκων, η επικείμενη πώληση της εταιρίας Sοftex και η μικρή άνοδος τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: ``"Εκρηξη" δανείων - Αυξήθηκαν κατά 1,8%, ανησυχία για πληθωριστικές πιέσεις. ''

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Φθηνότερα δάνεια με την κατάργηση της εισφοράς 1,2% του Ν. 128/75''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``F. Boston: Η Ελλάδα θα κάνει την έκπληξη - Οι θυσίες αποφέρουν καρπούς, εκτιμά ο διεθνής οίκος. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Τι αλλάζει στην εγχώρια αγορά συναλλάγματος - Η Τράπεζα της Ελλάδος οριοθετεί το νέο πλαίσιο λειτουργία της αγοράς. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Τέρμα τα καταναλωτικά δάνεια από πολλλές τράπεζες - Σχέδιο περιορισμού των δανείων και στα προσωπικά. ''

    [6] Αγορά συναλλάγματος - Αλλαγές - ΟΝΕ

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι: ``Τους νέους όρους λειτουργίας της εγχώριας αγοράς συναλλάγματος από την 1.1. 99 καθορίζει η Τράπεζα της Ελλάδος με πράξη του διοικητή Λ. Παπαδήμου που δημοσιοποιείται σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες η πολυσέλιδη πράξη οριοθετεί το νέο πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς συναλλάγματος... η δραχμή θα συναλλάσεται αντί των 11 (νομισμάτων της ζώνης ευρώ), με ένα ευρωπαϊκό νόμισμα, το ευρώ, ενω "ξένα" νομίσματα παραμένουν το δολάριο, το γιέν, η στερλίνα και η δανική κορόνα. ''

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Wednesday, 23 December 1998 - 12:32:55 UTC