Browse through our Interesting Nodes on the Balkan Peninsula Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-12-24

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24/12/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Κυπριακό
  • [3] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [4] Ελληνική οικονομία
  • [5] Αντικειμενικές αξίες
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Ιδιωτικοποιήσεις - Πρόγραμμα 1999

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, η ελληνική οικονομία και οι νέες αντικειμενικές αξίες είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Οι νέες αντικειμενικές αξίες σε 266 δήμους και κοινότητες.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 18 χρόνια απο λάθος στη φυλακή. Και άλλη απίστευτη δικαστική τραγωδία... Διότι "μάρτυρας" μύρισε..χασίς που ποτέ δεν βρέθηκε.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Τι έγραψε ο Σημίτης στον έλεγχο του Αρσένη. Ο πρωθυπουργός βυσμάτωσε τον υπουργό.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Ολες οι αντικειμενικές αξίες σε 226 περιοχές της χώρας. Οι οριστικές τιμές της εφορίας για τα ακίνητα το 1999.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Τι σχεδιάζουν Καραμανλής-Σημίτης. Η "Α" αποκαλύπτει τα κρυφά χαρτιά τους για το '99. Με τον αέρα του αυριανού πρωθυπουργού αρχίζει περιοδείες. Με ψυχολογία "δεύτερου" αναζητεί λύσεις... ανακάμψης.

    Η ΑΥΓΗ: Υποσχέσεις για την Κύπρο με αντάλλαγμα τους S-300. Ικανοποίηση σε Αθήνα και Λευκωσία, αντιδρά η Αγκυρα. Τα ψηφίσματα του Σ. Ασφαλείας του ΟΗΕ προδιαγράφουν ομοσπονδιακή λύση και ζητούν αποστρατικοποίηση. Κρίσιμη συνεδρίαση σήμερα του εθνικού συμβουλίου στη Λευκωσία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Σπίτωσε όλους τους άστεγους ο Αβραμόπουλος. Πρωτοβουλία ανθρωπιάς απο το δήμαρχο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πλερέζες στο Μαξίμου. Σε ατμόσφαιρα αγωνίας, έκτακτη σύσκεψη υπο τον Σημίτη. Δεκαεπτά κυβερνητικά στελέχη και ειδικοί σύμβουλοι ομολογούν οτι έχει προβάδισμα η ΝΔ με μεγαλύτερη συσπείρωση οπαδών (97%)

    ΕΘΝΟΣ: Ακίνητα: οι αντικειμενικές αξίες για 266 περιοχές της χώρας. Η ισχύς τους αρχίζει σταδιακά απο την 1η Ιανουαρίου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μέχρι 31 Δεκεμβρίου υποτίμηση της δραχμής 7-8%; Λόγω του "Ευρώ" δεν θα μπορέσει να στηριχθεί η σημερινή ισοτιμία απο την Τράπεζα της Ελλάδος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Πανωλεθρία στο Κυπριακό. Πεπονόφλουδα τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, τα οποία εξισώνουν τον "Αττίλα" με την αμυντική θωράκιση της Κύπρου. Στην Κρήτη οριστικά οι S-300. Γελοιοποίηση και κατάρρευση του ενιαίου αμυντικού δόγματος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αντίστροφη μέτρηση για τον Αρσένη. Ο Σημίτης προετοιμάζει την απομάκρυνσή του απο το υπουργείο Παιδείας. Εδωσε στη δημοσιότητα παραδείγματα για τα θέματα των πανελλαδικών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: S-300 λάθη. Πώς κατέληξε σε χωματερή ένα μεγαλεπήβουλο σχέδιο. Πάνε για Κρήτη με άλλοθι ένα ευχολόχιο του ΟΗΕ.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Βρέθηκε πρόσχημα για τη μεταφορά των S-300 στην Κρήτη. Προς ακύρωση εγκατάσταση των πυραύλων μετά τα χθεσινά ψηφίσματα του ΟΗΕ. Θυελλώδης αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση του ΕΘνικού Συμβουλίου.

    ΕΣΤΙΑ: Πολιτικά ακάλυπτος ο κ. Αρσένης. Η πρώτη ένδειξις αποστασιοποιήσεως.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Υποχείρια καθοδηγητών οι μαθητές. Το ΚΚΕ κομματικοποιεί απροκάλυπτα, μέσω της ΚΝΕ, τις καταλήψεις σχολείων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Εκεχειρία στο μέτωπο της Παιδείας. Το Μαξίμου ανανεώνει την εμπιστοσύνη του στον Γ. Αρσένη. Στο πλευρό του υπουργού και η ΠΑΣΚ καθηγητών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Σωσίβιο απο ΟΗΕ για τους S-300. "Προσωρινά" στην Κρήτη.

    ΝΙΚΗ: Και πάλι μεγάλα λόγια. Ψηφίσματα του ΟΗΕ υπερ της Κύπρου. Αθήνα και Λευκωσία ζητούν αποφασιστικές κινήσειες για τη λύση του κυπριακού προβλήματος.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΟΝΕιρα απατηλά οι υποσχέσεις των κυβερνώντων. Εκστρατεία παραπληροφόρησης για το Ευρώ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πωλείται το "Μακεδονία". Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Προτεραιότητες καθαριότητα και κυκλοφοριακό. Ενωτικός ο νέος Δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

    [2] Κυπριακό

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "οι ρωσικοί πύραυλοι S-300 θα εγκατασταθούν τελικά στην Κρήτη, και όχι στην Κύπρο, μια και τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ προσέφεραν το σωσίβιο που απο καιρό αναζητούσαν η κυπριακή και η ελληνική κυβέρνηση".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει οτι " με τις δύο όψεις του νομίσματος μοιάζει το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, καθώς απο τη μία πλευρά ζητά να συνεχιστούν οι προσπάθειες, σύμφωνα με την πρόταση Κληρίδη για αποστρατιωτικοποίηση της Κύπρου, απο την άλλη όμως εκφράζει την ανησυχία του για την "εισαγωγή εξελιγμένων οπλικών συστημάτων στο έδαφος της νήσου".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "με ανακούφιση έγιναν δεκτά στην Αθήνα τα δύο ψηφίσματα του ΣΑ για την Κύπρο, αφού έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη λήψη της πολιτικής απόφασης για την ακύρωση της εγκατάστασης των ρωσικών πυραύλων στο νησί απο την κυπριακή ηγεσία. Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου, κατά τη διάρκεια του οποίου ο πρόεδρος Κληρίδης αναμένεται να εισηγηθεί την υιοθέτηση της πρότασης για τη μεταφορά των S-300 στην Κρήτη, παρά τις περί του αντιθέτου απόψεις των κκ Σπ. Κυπριανού και Β. Λυσσαρίδη".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται οτι "με τις πιέσεις και ευλογίες των ΗΠΑ και της ΕΕ, η Αθήνα και η Λευκωσία δέχτηκαν πανηγυρικώς χθές το πλαίσιο - άλλοθι των ψηφισμάτων του ΣΑ για την εγκατάσταση- αποθήκευση των S-300 στην Κρήτη και όχι στην Κύπρο, χωρίς όμως να υπάρξει ανάλογη πίεση ή δέσμευση προς την Τουρκία να αποσύρει στρατεύματα και οπλισμό απο το νησί".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά οτι "με σχετική ικανοποίηση έγιναν δεκτά απο τη Λευκωσία και την Αθήνα τα δύο νέα ψηφίσματα του ΣΑ του ΟΗΕ. Ζητούμενο, ωστόσο παραμένει η πρακτική εφαρμογή των νέων ψηφισμάτων, η οποία εξαρτάται απο το εάν το ΣΑ θα επιδείξει τη φορά αυτή, την απαιτούμενη αποφασιστικότητα που δεν επέδειξε εως σήμερα για τη συμμόρφωση της Αγκυρας με τις επιταγές αντίστοιχων ψηφισμάτων".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει οτι "για μια ακόμη φορά η ελληνική διπλωματία πατάει την πεπονόφλουδα που η ίδια πέταξε στο δρόμο της αμυντικής θωράκισης της Κύπρου. Τα ψηφίσματα του ΣΑ εξισώνουν τον θύτη και το θύμα. Ομως η Αθήνα και η Λευκωσία πανηγυρίζουν καθώς τα παρουσιάζουν ως σωσίβια που εδώ και καιρό αναζητούσαν για να αποφύγουν τον σκόπελο της εγκατάστασης των S-300 στη Μεγαλόνησο".

    Η ΑΥΓΗ τονίζει οτι "η ώρα της αλήθειας έφτασε για την υπόθεση των ρωσικών πυραύλων S-300. Το ΣΑ του ΟΗΕ ενέκρινε δύο ψηφίσματα, τα οποία προβλέπουν τηνανανέωση για ακόμη ένα εξάμηνο της παρουσίας των ειρηνευτικών δυνάμεων στην Κύπρο, υποστηρίζουν τις προσπάθειες του ΓΓ του ΟΗΕ για λύση του Κυπριακού μέσω της ενεργοποίησης των διακοινοτικών και καλούν τα δύο μέρη να αποφεύγουν απειλές χρήσης βίας. Τα ψηφίσματα προδιαγράφουν ομοσπονδιακή λύση και ζητούν "μια σταδιακά διαδικασία περιορισμού και μείωσης των στρατευμάτων και των εξοπλισμών", διατύπωση που θεωρείται οτι ανταποκρίνεται στην πρόταση του προέδρου Κληρίδη για αποστρατικοποίηση".

    [3] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ γράφει οτι "ιδιαίτερα ανήσυχος και προβληματισμένος είναι ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης απο την "εξέγερση των μαθητών " που αντιδούν στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και κάλεσε (για άλλη μια φορά) τον υπουργό Παιδείας Γερ. Αρσένη (παρουσία του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Γ. Πασχαλίδη), προκειμένου να του καταστήσει σαφές οτι "δεν αντέχει άλλο η κυβέρνηση αυτή την κατάσταση. Κι ενώ μέχρι χθές ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης "στήριζε απόλυτα" τον Γ. Αρσένη και τη μεταρρύθμιση που προωθεί, όλα αυτά δείχνουν να αλλάζουν άρδην".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει οτι "το '99 θα βρεί την Παιδεία εκεί ακριβώς που την αφήνει το '98. Στους δρόμους. Αμετακίνητοι στην απόφασή τους για συνέχιση των κινητοποιήσεών τους και μετά τις γιορτές, εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, οι μαθητές του Συντονιστικού Αθήνας, τονίζοντας οτι είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με μαθητές απ'όλη τη χώρα και συμφωνούν με την απόφαση αυτή".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι "στους γονείς έχει εναποθέσει τις τελευταίους του ελπίδες ο κ. Αρσένης, ώστε να ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου και να διασωθεί ο ίδιος. Απο το κόμμα του δεν περιμένει τίποτα. Ολοι τον εγκατέλειψαν και ο πρωθυπουργός φέρεται να αναζητεί εναλλακτικές λύσεις για το υπουργείο Παιδείας".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει οτι "παρέμβαση στα θέματα της Παιδείας έκανε χθές ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ. Γ. Πασχαλίδη, ο οποίος χαρακτήρισε τις νέες ρυθμίσεις του Γ. Αρσένη ως "διπλή κίνηση καλής θέλησης"και ζήτησε να ανοίξουν τα σχολεία".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "πρώτη σημαντική ένδειξις αποστασιοποιήσεως του πρωθυπουργού απο την πολιτική επιλογή της εκπαιδευτικής μεταρρυθμίσεως, θεωρείται η χθεσινή δήλωσις του στενού συνεργάτη του, υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Πασχαλίδη, η οποία αφήνει ουσιαστικώς ακάλυπτο τον υπουργό Παιδείας κ. Γερ. Αρσένη".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει οτι "διακριτικές αποστάσειες απο τον υπουργό Παιδείας φαίνεται να παίρνει η κυβέρνηση. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει απο μια προσεκτική δήλωση που έκανε χθές ο υφυπουργός παρά των πρωθυπουργώ Γιώργος Πασχαλίδης αλλά κι απο όσα άφηναν χθές να εννοηθεί σε κατ'ιδίαν συζητήσεις ανώτατα κυβερνητικά στελέχη".

    [4] Ελληνική οικονομία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι "σε 400 εκατομμύρια δραχμές-τα μισά πληρωμένα απο τον κρατικό προϋπολογισμό-θα ανέλθει το κόστος της κυβερνητικής επιχείρησης του αποπροσανατολισμού και των νέων..χρυσών κουταλιών. Απο μια πολύμορφη και μεγάλων διαστάσεων εκστρατεία παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού των εργαζομένων συνοδεύεται η επικείμενη εισαγωγή του Ευρώ στις διεθνείς χρηματαγορές στις 4 Γενάρη".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει οτι "ενα νέο νόμισμα, το ευρώ, παίρνει τη θέση 11 νομισμάτων απο την 4η Ιανουαρίου 1999 στην αγορά συναλλάγματος της Αθήνας. Η ισοτιμία της δραχμής με το ευρώ, που θα προσδιορίζεται καθημερινά στο πλαίσιο του Μηχανισμού Συναλλαγματικών ισοτιμιών -2, θα αποτελεί τον άξονα της συναλλαγματικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση και διαχειρίζεται η Τράπεζα της Ελλάδος".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει οτι "δεδομένου οτι η υποτίμηση της Δραχμής που έλαβε χώρα τον Μάρτιο του παρερχόμενου έτους, προκειμένου να ενταχθεί το εθνικό μας νόμισμα στον Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών και να προετοιμασθεί για την ένταξη στο περίφημο Ευρώ εξηνεμίσθη κατ αποσοστό περίου 50% καθίσταται αναγκαίο να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 1998, νέα υποτίμηση εφ'απαξ ή δια της μεθόδου της διολισθήσεως κατά 7-8%. Εφ όσον τούτο δεν συμβεί η εισδοχή στον ΜΣΙ της Δραχμής με την σημερινή ισοτιμμία θα καταστεί αδύνατον να στηριχθεί και θα προκληθεί τεράστια μείωση των συναλλαγματικών διαθεσίμων".

    [5] Αντικειμενικές αξίες

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει οτι "χριστουγεννιάτικο μποναμά" σε συσκευασία αντικειμενικών αξιών επιφύλασσε για τους φορολογουμένους το υπουργείο Οικονομικών. Αφού απο 1.1. 1999 εντάσσονται στο σύστημα των αντικειμενικών αξιών 14 νομοί της χώρας στους οποίους περιλαμβάνονται συνολικά 266 δήμοι, κοινότητες και οικισμοί σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ το μέτρο καταρχήν θα εφαρμοστεί στους δήμους, τις κοινότητες και τους οικισμούς των νομών Γρεβενών, Καστοριάς, Λάρισας και Αργολίδας".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ αναφέρει οτι "ακριβότερες θα είναι απο τον Ιανουάριο οι μεταβιβάσεις ακινήτων σε 266 δήμους, κοινότητες και οικισμούς της χώρας, μετά την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να επεκτείνει το αντικειμενικό σύστημα προσδιορισμού της αξίας τους. Οσοι μεταβιβάζουν ακίνητα σε αυτές τις περιοχές θα "επωμιστούν" απο τον Ιανούάριο του 1999 το πρόσθετο φορολογικό βάρος που συνεπάγεται ο καθορισμός τιμών Εφορίας σε χιλιάδες ακίνητα δεκατεσσάρων νομών της χώρας".

    Σύμφωνα με την ΒΡΑΔΥΝΗ, "στα ύψη ανεβαίνουν οι φορολογικές επιβαρύνσεις για μεταβιβάσεις ακινήτων, κληρονομιές και γονικές παροχές, μετά την ένταξη στο σύστημα αντικειμενικών τιμών ακινήτων 266 δήμων και κοινοτήτων της χώρα. Αυξάνεται επίσης και η επιβάρυνση μέσω του ΦΜΑΠ".

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει οτι "σε 266 δήμους, κοινότητες και Οικισμούς επεκτείνεται το σύστημα αντικειμενικών αξιών των ακινήτων. Στις νέες περιοχές οι τιμές ζώνης κυμαίνονται απο 1000 μέχρι 350 δρχ. Είναι 25-30% χαμηλότερες απο τις αγοραίες αξίες. Οι καινούργιες τιμές, θα ισχύσουν σταδιακά αρχής γενομένης απο την 1η Ιανουαρίυο 1999 για 4 νομούς. Στους υπόλοιπους θα ισχύσουν μετά τη δημοσίευση της απόφασης".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων-μετοχοποιήσεων για το 1999, η άνοδος τιμών κατά 2,5% στο Χρηματιστήριο Αθηνών, οι αντικειμενικές αξίες για 226 νέες περιοχές, η αναδιάρθρωση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, οι αλλαγές στην αγορά συναλλάγματος από 1.1. 1999, αποτελούν τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: ``Θερμό κλίμα στη Σοφοκλέους - Αυξημένες τοποθετήσεις ξένων επενδυτών σε τράπεζες και ΟΤΕ. ''

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Μεγάλες προσδοκίες - Στο εορταστικό κλίμα της "αφθονίας" κινείται το Χρηματιστήριο. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Νομιμοποιούνται 35.000 αυθαίρετα! - Εναντι 150 δισ. τίτλοι για 220 χιλ. στρέμματα. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Κοσμογονικές αλλαγές στο χώρο των τραπεζών - Το 1999 θα είναι χρονιά συγχωνεύσεων και εξαγορών. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Η Κομισιόν ανεβάζει στο 15% το κατώτατο όριο του ΦΠΑ - Ο εμπορικός κόσμος διαμαρτύρεται για νέες επιβαρύνσεις το 1999. ''

    [7] Ιδιωτικοποιήσεις - Πρόγραμμα 1999

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι: ``Τρείς μετοχοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Απρίλιο του 1999. Πρόκειται για τη ΔΕΘ, την Ιονική Τράπεζα και τα ΚΑΕ. Το ΥΠΕΘΟ εκτιμά ότι αυτή τη φορά η προσπάθεια πώλησης της Ιονικής και των ΚΑΕ θα πετύχει. Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ότι από τον Μαϊο έως τον Δεκέμβριο '99 θα μετοχοποιηθούν άλλες 6 ΔΕΚΟ. ''

    (Γ. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Thursday, 24 December 1998 - 17:05:04 UTC