Browse through our Interesting Nodes of Military & Security in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-01-27

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/01/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] ΝΔ
  • [3] Ολυμπιάδα
  • [4] Ελληνοτουρκικά
  • [5] Παιδεία
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Χρηματιστήριο-Επιτόκια-Θετικές εξελίξεις.

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, το σκάνδαλο με την Ολυμπιάδα, τα εσωκομματικά ΝΔ και τα ελληνοτουρκικά είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ναυάγιο. Η ΟΛΜΕ τορπίλισε το διάλογο. Οι νέες "παροχές" του Αρσένη.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Αθάνατες μίζες. Παγκόσμιος χαμός για το "λάδωμα" μελών της Ολυμπιακής Επιτροπής. Επιχειρούν να εμπλέξουν και την Αθήνα. Ωριμάζει η ιδέα μόνιμης τέλεσης των Αγώνων στην Ολυμπία.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ανάρμοστες σχέσεις ιεραρχών. Οι "προγαμιαίες σχέσεις" του Χρυσόστομου έβαλαν φωτιά στην Εκκλησία. Αιχμές για την ηθική των δεσποτάδων.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: "Δεκεμβριανά" πάλι στα σχολεία. Με παλαιά πρόταση επιχείρησε τη "Βάρκιζα" ο Αρσένης.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ναυάγιο στην Παιδεία. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Τα'σπασαν Αρσένης-καθηγητές. Εκρηκτική πλέον η κατάσταση.

    Η ΑΥΓΗ: Παρατείνεται το αδιέξοδο. Μετέωρος ο διάλογος για την εκπαίδευση. Ο υπουργός Παιδείας επιμένει στις εξετάσεις της Β Λυκείου προσφέροντας μόνο επουσιώδεις αλλαγές. Αύριο νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με συμμετοχή της ΓΣΕΕ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Δουλειά για 110.000 άνεργους. Με ποιά κριτήρια θα γίνουν οι προσλήψεις.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Που το πάνε Μητσοτάκης και Ντόρα. Οσα λέγονται πίσω απο τους τοίχους της Ρηγίλλης. "Παίζουν" Αβραμόπουλο, ενώ δεν τον θέλουν στο κόμμα, όπως λένε στελέχη της ΝΔ. Οργή στα Τρίκαλα για την ομιλία της Μπακογιάννη.

    ΕΘΝΟΣ: Εμπλοκή και οργή. Αρσένης-ΟΛΜΕ: δεν βγήκε... άσπρος καπνός. Μετά απο 11 ώρες διαλόγου δεν βρήκαν τρόπο ν'ανοίξουν τα σχολεία και τους δρόμους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Δεσποτομαχία ξεσπά στους κόλπους της Εκκλησίας. Ενώ καταγγέλονται οι Μητροπολίτες Καισαριανής, Θεσσαλιώτιδος, Μυτιλήνης και Κεφαλληνίας για αντιχριστιανική συμπεριφορά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μπουλντόζας ο Εβερτ. Ξετίναξε κυριολεκτικά το Σημίτη. Εβγαλε τη μάσκα του πρωθυπουργού.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Διάλογος ντροπής Πάγκαλου με τα Σκόπια. Μαχητικός στις κάμερες, υποχωρητικός στις μυστικές διαπραγματεύσεις. Αυτονόητη η σύνθετη ονομασία. Δέχθηκε ως γέφυρα το "Ουράνιο Τόξο". Ομολόγησε οτι υπάρχουν Ελληνες αλλά δεν τους αναζητεί.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ακόμα ένα βήμα κ. Αρσένη μετά το σπάσιμο του διαλόγου. Περισσότερο αίσθημα ευθύνης κύριοι της ΟΛΜΕ.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Μανιφέστο ετοιμάζει ο Ακης ως αντιπερισπασμό στα κεντροδεξιά σενάρια. Στη Θεσσαλονίκη στις 7 Φεβρουαρίου θα δημοσιοποιήσει τις θέσεις του.

    ΕΣΤΙΑ: Αλλού ο κίνδυνος για την Ολυμπιάδα. Το χαμένο 16μηνο της προετοιμασίας.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Στο χείλος του χάους η Παιδεία. Μέχρις εσχάτων πόλεμο "αποφάσισαν" χθές καθηγητές και μαθητές, παρά τις ουσιαστικές υποχωρήσεις του κ. Αρσένη.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Δραματικό αδιέξοδο στην παιδεία. Μετωπική σύγκρουση ΟΛΜΕ-κυβέρνησης. Αδιάλλακτο το Συντονιστικό μαθητών που απορρίπτει και τις νέες προτάσεις Αρσένη.

    ΤΑ ΝΕΑ: Αποχώρησαν... και έμεινε μετέωρος ο διάλογος μετά τις νέες προτάσεις Αρσένη στους καθηγητές.

    ΝΙΚΗ: Μαφιόζικη επίθεση απο τη Ρώμη. Λάσπη στην Αθήνα για την Ολυμπιάδα του 2004. Διαπλεκόμενα πίσω απο τις κατηγορίες του δημάρχου Φραντσέσκο Ρουτέλι.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κυβερνητική κοροϊδία σε μαθητές-καθηγητές-γονείς.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Αυξήσεις συντάξεων σε Δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΓΑ. 2,5-5% αναδρομικά απο την 1η Ιανουαρίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μακάβριο τρίκ. Σκηνοθετημένη, μάλλον, η σφαγή στο Κόσοβο.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΠΑΣΟΚ: Ιδρύουν "πατριωτική κίνηση" κεντρώοι βουλευτές.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Τερατογέννεση στα "ερείπια" της ΔΕΘ. Σοβαρές καταγγελίες των εργαζομένων της HELEXPO -ΔΕΘ για το μέλλον της.

    [2] ΝΔ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι "οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, τα μισόλογα και οι επιλεκτικές διαρροές του Κώστα Μητσοτάκη έχουν προκαλέσει εύλογο προβληματισμό στο ηγετικό επιτελείο της Ρηγίλλης. Θεωρούν οτι ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ εσκεμμένα δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του για το κυοφορούμενο κόμμα Αβραμόπουλου, γιατί πιστεύει οτι η απομάκρυνση του δημάρχου απο τους κόλπους της ΝΔ ανοίγει το δρόμο για την κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη".

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει οτι "πιέσεις απο τους βουλευτές και τους συνεργάτες του να ξεκαθαρίσει "τι θα κάνει με τον κ. Αβραμόπουλο" δέχεται ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής ο οποίος σήμερα περιοδεύει στη Βόρεια και ανατολική Αττική και αύριο αναχωρεί για την Κύπρο, την ώρα που ο δήμαρχος Αθηναίων θα ορκίζεται στην Κοτζιά. Η ομιλία Αβραμόπουλου αναμένεται με αγωνία απο τη Ρηγίλλης γιατί εκτιμάται οτι θα δώσει ένα ακόμη στίγμα των προθέσεών του για το επόμενο βήμα του".

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ, "σε εργώδη προσπάθεια να συσπειρώσει τη βάση του κόμματος απέναντι στο υπο επώαση κόμμα Αβραμόπουλου θα αποδυθεί τις προσεχείς ημέρες ο κ. Καραμανλής. Ο κ. Μητσοτάκης όμως κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση ευελπιστώντας να παίξει μελλοντικά το ρόλο του Ελληνα....Ζάκ Σιράκ".

    [3] Ολυμπιάδα

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ γράφει οτι "ο Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ είναι ο νέος στόχος των επιθέσεων που εξαπολύει ο διεθνής Τύπος εναντίον της ΔΟΕ μετά την αποκάλυψη των δωροδοκίας μελών της. Τυατόχρονα φαίνεται να κερδίζει έδαφος στην κοινή γνώμη η παλαιά πρόταση του Κωνσταντίνου Καραμανλή για μόνιμη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα. Την πρόταση υπενθυμίζει με αλλεπάλληλα δημοσιεύμετα ο βρετανικός τύπος που πρωτοστατεί στις επιθέσεις κατά του πρώτου των αθανάτων της ΔΟΕ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει οτι "ενώ η αθλητική ηγεσία της Ιταλίας και τα τέσσερα μέλη της ΔΟΕ διατηρούν καθαρά επιφυλακτική θέση, δηλώνοντας οτι η ανάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα ήταν "καθαρή" ο δήμαρχος της Ρώμης και μια κοινοβουλευτική επιτροπή που είχε συσταθεί τότε για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της Ρώμης ανακινούν το θέμα και ζητούν να επαναληφθεί η ψηφοφορία".

    Η ΕΣΤΙΑ επεσήμανε "απο την προηγούμενη ήδη εβδομάδα, το ενδεχόμενο να τεθή και η επιλογή των Αθηνών για τους Ολυμπιακούς του 2004 υπο αμφισβήτησιν. Τα αποκαλυφθέντα για το Σώλτ Λαίηκ Σίτυ και τα εποακολουθήσανατα για το Ναγκάνο και το Σίδνεϊ επόμενο ήταν οτι θα έθεταν και την απόφαση για την Αθήνα στο μικροσκόπιο".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει οτι "νέα "βρόμικη" επίθεση κατά της Αθήνας εξαπέλυσε η Ρώμη σχετικά με την ανάθεση της Ολυμπιάδας του 2004 στη χώρα μας. Μετά την απίθανη μηνυτήρια αναφορα'στν Εισαγγελία της Ρώμης απο την Ενωση Καταναλωτών, χθές είχαμε την ανήθικη πρόταση του δημάρχους της "αιώνιας πόλης". Η θέση του δημάρχου της Ρώμης προκάλεσε δυσφορία στην Αθήνα και ο πρόεδρος της ΕΟΑ Λάμπης Νικολάου, υποστήριξε: "όποιος θέλει μπορεί να έρθει στην Ελλάδα και να κάνει οποιαδήποτε έρευνα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος ) προσθέτει οτι "το μεγαλύτερο σκάνδαλο του Αθλητισμού άρχισε να ξεδιπλώνει τις πτυχές του και η δυσοσμία του να πνίγει τον πλανήτη. Η πρώτη ορατή πτυχή του είναι σκάνδαλο δωροδοκιών, σκάνδαλο σεξουαλικών οργίων και άλλων παραδόξεων τρόπων επηρεασμού των λεγομένων "αθανάτων" δηλαδή των προσώπων (συνολικά είναι 114) που αποφασίζουν με μυστική ψηφοφορία ποιά πόλη θα αναλάβει τους Ολυμπιακούς ή τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες".

    [4] Ελληνοτουρκικά

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ γράφει οτι "με ελληνοτουρκικό πόλεμο για την αλλαγή του υφιστάμενου καθεστώτος της περιοχής, απειλούν ανώτατα στελέχη του στρατιωτικού κατεστημένου της Τουρκίας. Οι εγκέφαλοι του Γενικού Επιτελείου της γειτονικής χώρας φαίνεται πως καθάρισαν τα κιτάπια τους κι άρχισαν να διατυπώνουν κατηγορίες κατά της Ελλάδας... απο την εποχή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι "αλλαγή... νοοτροπίας εκ μέρους της χώρας μας απαιτούν οι Τούρκοι στρατηγοί για να αποφευχθούν πολεμικά "παρατράγουδα" στο Αιγαίο. Η πρωτοφανής αυτή αξίωση καταγράφεται σε νέα έκθεση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου με τίτλο "Το Αιγαίο, η Τουρκία, η Ελλάδα και η Κύπρος".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στο σχόλιό της αναφέρει μεταξύ άλλων οτι "η νέα πρόκληση της Αγκυρας, με τη δημοσιοποίηση έκθεσης του τουρκικού Γενικού Επιτελείου που φθάνει μέχρι του σημείου να επισείει την απειλή θερμού επεισοδίου εάν δεν επιλυθούν οι ελληνοτουρκικές "διαφορές"-στην πραγματικότητα, εάν δεν ικανοποιηθούν οι εξωφρενικές αξιώσεις που συστηματικώς εγείρει η Τουρκία... -μπορεία μέν να εντάσσεται στο πλαίσιο της επιδιωκόμενης όξυνσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων απο τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ετσεβίτ, εν όψει των εθνικών εκλογών του Απριλίου, ωστόσο, δεν πάει να μας οδηγεί σε ευρύτερα αποκαλυπτικά συμπεράσματα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) προσθέτει οτι "το τουρκικό επιτελείο εξέδωσε μια αναφορά για τα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό, προβαίνοντας στην επίσημη καταγραφή όλων των διεκδικήσεων που ήγειρε η Αγκυρα την τελευταία διετία. Οι πανίσχυροι στρατηγοί της γείτονος χώρα απευθύνουν όμως και προειδοποιήσεις, που θυμίζουν έντονα στρατιωτικές διαταγές, καλώντας την Ελλάδα "να αλλάξει νοοτροπία".

    Σύμφωνα με την ΕΞΟΥΣΙΑ, "στην έκθεση των στρατηγών γίνεται αναφορά σε όλα τα εκκρεμή ελληνοτουρκικά ζητήματα όπως τα ανατιλαμβάνεται η Αγκυρα. Η Συνθήκη της Λωζάνης χαρακτηρίζεται "λυδία λίθος" των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, ενώ η Ελλάδα κατηγορείται για μεγαλοϊδεατισμό έναντι της οθωμανικής αυτοκρατορίας απο την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της και μετά καθώς επίσης και για τριπλασιασμό της έκτασής της όλα αυτά τα χρόνια είς βάρος της Τουρκίας".

    [5] Παιδεία

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "σε νέα αδιέξοδο οδηγήθηκε η χθεσινή συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας με την ομοσπονδία των καθηγητών. Διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων και οι εκπρόσωποι των καθηγητών αποχώρησαν αφήνοντας αναπάντητες τις νέες βελτιωτικές προτάσεις του κ. Αρσένη και μετέωρο τον διάλογο που ξεκίνησε χθές με ελπίδες. Η ΟΛΜΕ επέμεινε στη θέση της για κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων στη Β'Λυκείου. Ωστόσο, αργά χθές το βράδυ η ΠΑΣΚ επανήλθε με νέα πρόταση και ζήτησε απο το υπουργείο Παιδείας να ορίσει νέα συνάντηση το συντομότερο δυνατόν".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι"αγνοώντας επιδεικτικά το αγωνιώδες αίτημα χιλιάδων οικογενειών, της καταταλαιπωρούμενης αυτής πλειονότητας που διαπιστώνει καθημερινά οτι η κρίση στην Παιδεία δεν μπορεί να παραταθεί άλλο, η διοίκηση της ΟΛΜΕ οδήγησε χθές την ύσταταη και πλέον κρίσιμη απόπειρα διαλόγου σε "τείχος " συνδικαλιστικής ακαμψίας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "θα μπορούσε να εκτονωθεί η κρίση και να σταματήσει η αναταραχή στην εκπαίδευση, που παρατράβηξε απαράδεκτα, αν γινόταν ένα ακόμη βήμα απο τον υπουργό Παιδείας κ. Αρσένη αλλά και αν απο την άλλη πλευρά η ΟΛΜΕ επεδείκνυε περισσότερο αίσθημα ευθύνης και λιγότερο ενδιαφέρον για τα στενά συνδικαλιστικά των καθηγητών".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "αδιάλλακτη παραμένει η κυβέρνηση και του υπουργείο Παιδείας, παρά τα φληναφήματα περί "διαλόγου" που άλλο στόχο δεν έχουν παρά τη χειραγώγηση του κινήματος με την προσπάθεια για την χρησιμοποίηση των καθηγητών σε ρόλο διασπαστή του μαθητικού και πανεκπαιδευτικού αγώνα".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι "συζητούσαν επί 11 ώρες υπουργός Παιδείας και ΟΛΜΕ χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Χθές επισημοποιήθηκε το πλήρες αδιέξοδο μεταξύ υπουργείου και καθηγητών παρόλο που ο Γ. Αρσένης έκανε βήματα πίσω".

    Η ΑΥΓΗ ισχυρίζεται οτι "με παροχή "διευκολύνσεων" που δεν απαντούν στην ουσία των προβλημάτων που θέτουν οι φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας επιχειρεί να αντιμετωπίσει δύο και πλέον μήνες αναταραχής στην Παιδεία ο Γ. Αρσένη. Η χθεσινή συνάντηση που είχε με την ΟΛΜΕ ο υπουργός Παιδείας δεν απέφερε αποτέλεσμα αφού ο Γ. Αρσένης περιορίστηκε σε επουσιώδεις "παραχωρήσεις".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά οτι "άγονη απέβη και η χθεσινή πεντάωρη συζήτηση που είχε ο υπουργός Παιδείας με τα 9 απο τα 11 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΜΕ, αποκλείοντας έτσι την ελπίδα εκτόνωσης στο χώρο της Παιδείας που φάνηκε πως υπήρχε ως το προχθεσινό βράδυ. Ο κ. Αρσένης δεν ικανοποίησε το αίτημα της Ομοσπονδίας για κατάργηση των εξετάσεων πανελλαδικού χαρακτήρα στη Β Λυκείου, προχώρησε όμως σε τρείς νέες βελτιώσεις, ευνοϊκές για τους μαθητές της Β και Γ Λυκείου κερδίζοντας έτσι το παιχνίδι των εντυπώσεων".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η νέα άνοδος-ρεκόρ των τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η σημαντική πτώση του επιτοκίου στα δεκαετή ομόλογα και οι εκτιμήσεις της Moody's για την ελληνική οικονομία είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: ``Νέο ιστορικό ρεκόρ στη Σοφοκλέους - Στις 3.032 μονάδες ο γενικός δείκτης και άνοδος 3,94%. ''

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Επιτόκια για την ΟΝΕ - Οριακή πλέον η απόσταση για την κάλυψη και αυτού του κριτηρίου. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Τρία ιστορικά ρεκόρ! - Στις 3.032 ο δείκτης - Επιτόκια 6,1%. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Επιτόκιο ΟΝΕ διαμορφώνει η αγορά στα ομόλογα - 6,1% το επιτόκιο στους δεκαετείς τίτλους. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Εμπιστοσύνη για 10 χρόνια από τους ξένους επενδυτές - Προσφορά 2,3 τρισ. και νέα έκρηξη στη Σοφοκλέους. ''

    [7] Χρηματιστήριο-Επιτόκια-Θετικές εξελίξεις.

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι: ``Τρία ιστορικά ρεκόρ επιτεύχθηκαν χθες. Πρώτον η Σοφοκλέους επέτυχε νέο ρεκόρ και ο δείκτης έφτασε στις 3.032 μονάδες. Δεύτερον, τα επιτόκια στη δημοπρασία 10ετών ομολόγων σημείωσαν εντυπωσιακή κάμψη στο 6,1%. Στην ίδια δημοπρασία υπήρξε πρωτοφανής προσφορά κεφαλαίων ύψους 2,3 τρισ. δρχ. ''

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Wednesday, 27 January 1999 - 9:04:19 UTC