Browse through our Interesting Nodes on the United States of America Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-06-08

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 08/06/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Γιουγκοσλαβικό
  • [3] Μολυσμένα τρόφιμα
  • [4] Ευρωεκλογές
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] Δραχμή - Δολάριο - Ισοτιμία

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι εξελίξεις στο Γιουγκοσλαβικό, οι ευρωεκλογές και το σκάνδαλο με τα μολυσμένα τρόφιμα είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Αυτό είναι δημοσκόπηση (φωτογραφία απο συγκέντρωση Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη)

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Τι να τρώμε. Πανικός για τα τρόφιμα της διοξίνης. Ποιά τα ύποπτα, τα επικίνδυνα και ποιά τα αθώα.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Μήνυση κατά Σημίτη για την προδοσία. Ο Οτσαλάν τον πάει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Οι εταιρίες - θύματα της διοξίνης. Σε διατροφικό, πολιτικό ντόμινο εξελίσσεται το σκάνδαλο των μολυσμένων τροφίμων.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μήνυμα μεγάλης νίκης. Συγκέντρωση-σταθμός του Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη.

    Η ΑΥΓΗ: Με τον ΣΥΝ λύση Αριστεράς. Συγκέντρωση ελπίδας και προοπτικής χθές στην Αθήνα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Το 70% των αναποφάσιστων ψηφίζει Σημίτη. Ανατροπή του σκηνικού δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο φόβος στο πιάτο. Νέες αποδείξεις οτι η Ευρώπη τρώει δηλητήρια. Μετά τις διοξίνες στο Βέλγιο βρέθηκαν και άλλες τρελλές αγελάδες στη Γαλλία.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πολιτικός απατεώνας. Δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της χώρας. Συγκλονιστικές καταγγελίες Καραμανλή περί άρρωστου και διεφθαρμένου κράτους.

    ΕΘΝΟΣ: Ψηφίζουν ελληνικά οι Ελληνες καταναλωτές. Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις στην Ευρώπη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η μέτρηση του τέλους άρχισε απο την Αριστοτέλους. Οι συγκεντρώσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη πρόκριμα για τις ευρωεκλογές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: ΠΑΣΟΚ: Βρέχει δις για προπαγάνδα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Φόβοι και για τρόφιμα απο Ολλανδία. Οι Βέλγοι καρφώνουν τους γείτονές τους ως πηγή της διοξίνης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Η τελευταία νύχτα του πολέμου. Παρά την εμπλοκή των "8" όλοι πιστεύουν οτι έφτασε.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Οι απόρρητες μεθοδεύσεις της πανίσχυρης λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Αποσκίρτηση Κοσόβου και Βοϊβοντίνας σχεδιάζουν οι ισχυροί του κόσμου.

    ΕΣΤΙΑ: Ανεξέλεγκτες εκλογικές δαπάνες. Να επέμβη τώρα η αρμοδία Αρχή.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Αρατε πύλας" στις δυνάμεις της Συμμαχίας. Απο τα ελληνικά σύνορα η ειρηνευτική παρέμβαση.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Στην κόψη του ξυραφιού. Αμετακίνητοι οι στρατηγοί στη διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της Γιουγκοσλαβίας.

    ΤΑ ΝΕΑ: Αδεια αγορά για τον φόβο της διοξίνης.

    ΝΙΚΗ: Ευρω-διοξινο-κίνδυνος. Η μόλυνση απο το Βέλγιο παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ολοι στο Πεδίον του Αρεως. Απόψε η μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ζήτησε "μήνυμα" ο Κώστας Καραμανλής στην Αριστοτέλους.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Super Market Πανικός. Τα βρόντηξε και Ολλανδός υπουργός.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Που βαδίζει η οικονομία. Αποκλειστικό: Η έκθεση της Salomon Smith Barney για την Ελλάδα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δίνουν εξετάσεις στην Αριστοτέλους. Καραμανλής και Σημίτης με τις συγκεντρώσεις των κομμάτων τους.

    [2] Γιουγκοσλαβικό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει οτι "παρά την εμπλοκή που σημειώθηκε χθές αργά το βράδυ στη Βόνη, όπου συνεδριάζουν οι υπουργοί Εξωτερικών των "8 μεγάλων" γενική, είναι η πεποίθηση οτι σύντομα όλα θα τελειώσουν και απόψε θα είναι η τελευταία νύχτα του πολέμου. Η εμπλοκή οφείλεται στη διαφωνία της Ρωσίας ως προς το περιεχόμενο του ψηφίσματος που θα σταλεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το οποίο παραμένει σε επιφυλακή".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει οτι " οι εξελίξεις στο διπλωματικό τομέα είναι ραγδαίες, αλλά ουδείς μπορί να προεξοφλήσει οτι οι εξελίξεις αυτές οδηγούν σύντομα στην ειρήνη. Οι "οκτώ" οδηγούνται- όπως δείχνουν τα πράγματα - σε μια κατ'αρχήν συμφωνία και η Ουάσιγκτον ζήτησε την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει οτι "απο σαράντα κύματα περνά η διαδικασία για ανακωχή στο Κοσσυφοπέδιο. Οι νέες απαιτήσεις του ΝΑΤΟ προκάλεσαν την οργή της Μόσχας και η σύνοδος της Ομάδας των Οκτώ ήταν δραματική. Χρειάστηκε η θερμή τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Κλίντον και Γέλτσιν για να διατυπωθεί ένα σχέδιο απόφασης προς τα Ηνωμένα Εθνη, που το Βελιγράδι θέτει ως προϋπόθεση για την αποχώρηση".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "η Ελλάδα ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για τη διέλευση των ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων κατοχής του Κοσσυφοπεδρίου με πρόσχημα το σχέδιο "ειρηνευτικής" συμφωνίας που προσπαθούν αν επιβάλουν οι ιμπεριαλιστές στη Γιουγκοσλαβία με το πιστόλι στον κρόταφο. Ετσι, η ελληνική κυβέρνηση αποδεσμεύεται και απο αυτήν ακόμα την προεκλογική υπόσχεσή της, οτι δνε πρόκειται να περάσουν απο τη Θεσσαλονίκη ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις πριν τις εκλογές της Κυριακής".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται οτι "εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο τα στρατεύματα των δυνάμεων του ΝΑΤΟ θα αρχίσουν να επαναπροωθούνται μέσω των λιμανιών της Βορείου Ελλάδος στα Σκόπια, προκειμένου να συγκροτηθεί η διεθνής δύναμη ασφαλείας, που θα αναλάβει την εφαρμογή της ειρηνευτικής διαδικασίας στο Κοσσυφοπέδιο".

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει οτι "διακόπηκαν χτές τα ξημερώματα οι συνομιλίες μεταξύ Γιουγκοσλάβων και ΝΑΤΟϊκών στρατιωτικών για την εφαρμογή της ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο λόγς της διαφωνίας έγκειται στο οτι το Βελιγράδι επέμενε να υπάρξει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ πριν αρχίζουν ν'αποσύρονται τα γιουγκοσλαβικά στρατεύματα απο το Κοσσυφοπέδιο. Ωστόσο το ΝΑΤΟ, τηρεί μια στάση αναμονής ενώ συνεχίζει τις αεροπορικές επιθέσεις με όλο και μεγαλύτερη ένταση".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επισημαίνει οτι "εκλιπαρούν το ΝΑΤΟ οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές για ειρήνη στα Βαλκάνια λίγο πριν τις ευρωεκλογές, προκειμένου να αποφύγουν τη συντριβή στις 13 Ιουνίου. Στα πλαίσια αυτά και η ελληνική κυβέρνηση καλλιεργεί κλίμα αισιοδοξίας για τις συνομιλίες μεταξύ των ΝΑΤΟϊκων και των Γιουγκοσλάβων τη στιγμή που τα στοιχεία απο τις διαπραγματεύσεις δείχνουν οτι η λύση που θα επιτευχθεί δεν θα εχει μόνιμο χαρακτήρα και οτι την επόμενη των εκλογών είναι πιθανό η κρίση να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει οτι "μέσα στο επόμενο 24ωρο θα σταμαήτσουν οριστικά οι νατοϊκοί βομβαρδισμοί εναντίον της Γιουγκοσαλβίας, εφόσον σήμερα στη Βόννη εγκριθεί απο την ομάδα κρατών της G8, το σχέδιο ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ γιατ ο Κόσοβο. Η ειρήνη δεν θα αργήσει να φθάσει στην ισοπεδωμένη Γιουγκοσλαβία με απαραίτητη προϋπόθεση να τερματιστούν όχι μόνο οι νατοϊκές επιχειρήσεις αλλά και η διπλωματική "διγλωσσία".

    [3] Μολυσμένα τρόφιμα

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "θεαματική στροφή προς τα εγχώρια προϊόντα κάνουν οι Ελληνες καταναλωτές, καθώς στην Ευρώπη έχουν μετατραπεί σε χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις για τα μολυσμένα με επικίνδυνες ουσίες τρόφιμα. Για να προσελκύσουν τους αγοραστές, οι υπεύθυνοι πολλών σούπερ μάρκετ και καταστημάτων κεντρικών αγορών τοποθετούν ελληνικές σημαίες στα ράφια αντί οποιασδήποτε άλλης ένδειξης".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ αναφέρει οτι "διαστάσεις διατροφικού πανικού που ξεπερνά και τον σάλο που είχε προκαλέσει το Τσερνόμπιλ έχει αποκτήσει το τραγικό φιάσκο με τις διοξίνες. Η "μαύρη λίστα" απαγορευμένων τροφίμων εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα προϊόντα και το σκάνδαλο των διοξινών εξελίσσεται σε "ντόμινο" που έχει πλήξει ήδη τη Γαλλία και την Ολλανδία".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει οτι "όλα όσα τρώμε και πίνουμε είναι επικίνδυνα μέχρι να αποδειχθούν οτι είναι υγιεινά. Αυτό είναι με άλλα λόγια το συμπέρασμα της διάρκειας τριών ωρών έκτακτης συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή που ανακοίνωσε οτι ξεκινάει δειγματοληπτικούς ελέγχους σε όλα τα ελληνικά βασικά προϊόντα διατροφής προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι ασφαλή. Εν τω μεταξύ δεν μπορεί να συνταχθεί κατάλογος με όλα τα επικίνδυνα προϊόντα αφού δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία και οι αποκαλύψεις έχουν πλέον προσλάβει μροφή χιονοστιβάδας".

    ΤΑ ΝΕΑ εκτιμούν οτι "άδειασε την αγορά ο φόβος της διοξίνης. Λίγοι κατανλωτές επισκέφθηκαν χθές την Βαρβάκειο Αγορά και ακόμα λιγότεροι αγόρασαν κρέας και κοτόπουλο. Οι κρεατέμποροι κάνουν λόγο για 100% μείωση κίνησης στα κοτόπουλα και 70% στα υπόλοιπα κρέατα. Επιφυλακτικοί ήταν οι καταναλωτές και στα σούπερ μάρκετ ακόμα και για τα ντόπια κρέατα που, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν εγκυμονούν κινδύνους. Αιτία η σύγχυση και η αβεβαιότητα γύρω απο το θέμα των κρεάτων που έχουν προέλευση το Βέλγιο".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, "ανυπεράσπιστοι οι καταναλωτές. Πολιτικούς κραδασμούς προκαλεί το σκάνδαλο με τις καρκινογόνες ουσίες. Γαλλικά βαφτίστηκαν μολυσμένα βελγικά προϊόντα. Σε σκάνδαλο που απειλεί όχι μόνο την υγεία των καταναλωτών αλλά και την πολιτική συνοχή της Ευρώπης εξελίσσεται το σκάνδαλο των διοξινών σε μια μακρά αλυσίδα προϊόντων".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) σημειώνει οτι "μεγαλώνει το χάος που επικρατεί στην ελληνική αγορά τροφίμων μετά το σκάνδαλο που αφορά στη μόλυνση με διοξίνη μεγάλου αριθμού προϊόντων, ο κατάλογος των οποίων μεγαλώνει καθημερινά".

    [4] Ευρωεκλογές

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει οτι "το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αντάλλαξαν χθές κατηγορίες για "μαύρο χρήμα" που χρησιμοποιείται για να κλάυψουν τις προεκλογικές δαπάνες τους και κυρίως την τηελοπτική διαφήμιση και τις προεκλογικές συγκεντρώσεις. Κατ'αυτό τον τρόπο βρέθηκαν στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης οι εκλογικές δαπάνες των μεγάλων κομμάτων για τις οποίες, ωστόσο, τα δύο κόμματα αποφεύγουν να δώσουν πλήρη στοιχεία".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ισχυρίζεται οτι "τρικούβερτο... καβγά για το "πάπλωμα" των ευρωεκλογών ήτοι τα χρήαμτα που δαπανώνται για τη διαφημιστική καμπάνια των δύο κομμάτων ξεκίνησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει οτι "η δυναμική νίκης που έχει αποκτήσει η ΝΔ ενόψει των ευρωεκλογών φαίνεται να εδραιώνεται και απ'όλες τις δημοσκοοοήσεις που διενήργησαν την τελευταία εβδομάδα οι τρείς μεγαύτερες εταιρίες ερευνών της χώρας. Λόγω του σχετικού νόμου, που απαγορεύει αυτή την περίοδο τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων, οι έρευνες δεν πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα, αν και κάποιες πληροφορίες έχουν ήδη διαρεύσει προκαλώντας έντονη ανησυχία στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Χαριλάου Τρικούπη".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι "ριζική ανατροπή του σκηνικού σε βάρος της ΝΔ αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων. Σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγες μέρες η συντριπτική πλειοψηφία των αναποφάσιστων εμφανίζεται να στηρίζει τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει εκμηδενίσει τη διαφορά με τη ΝΔ".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει οτι "τα όσα ανέφεραν σε χθεσινές δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και ο υπεύθυνος εκλογικού αγώνος της Κυβερνητικής Παρατάξεως, είναι αρκετά γαι να κινητοποιήσουν την Δικαιοσύνη και κάθε άλλη αρμοδία Αρχή. Ωστε να διαπιστωθή επί τέλους, κατά πόσον τα δύο μεγάλα κόμματα κατ'επέκτασιν δε και τα μικρότερα, τηρούν τις διατάξεις περί εκλογικών δαπανών και περί οικονομικής διαφανείας".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "διευρύνεται η "ψαλίδα" υπέρ της ΝΔ έχοντας φτάσει μια εβδομάδα πριν απο το άνοιγμα της κάλπης, στις 5,2 ποσοστιαίες μονάδες. Το ποσοστό αυτό είναι σχεδόν ταυτόσημο στις δημοσκοπήσεις που διενεργούν συνεχώς και τα δύο μεγάλα κόμματα. Στη ΝΔ επικρατεί ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία η... γραμμή είναι όμως να μην υψωθούν οι τόνοι και δημιουργηθούν αντισυσπειρώσεις. Αντίθετα στο ΠΑΣΟΚ οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, που δείχνουν την ψαλίδα να διευρύνεται αντί να κλείνει, έχουν αναζωπυρώσει τις εσωκομματικές έριδες".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει οτι "η μάχη των εντυπώσεων δια της οποίας το σύνολο των πολιτικών οργανισμών που συμμετέχουν στις ευρωεκλογές επιχειρεί να αποσπάσει την πολυπόθητο ψήφο του εκλογικού σώματος ήδη έφθασε στο απώτατο σημείο της. Οι αρχηγοί των κομμάτων καθώς πλησιάζει η κρίσιμη αναμέτρηση της ευρωκάλπης επιστρατεύουν τα τελευταία και πλέον πειστικά επχειρήματά τους, προκειμένου να πείσουν για την χρησιμότητά της οσον το δυνατόν μεγαλυτέρας παρουσίας των παρατάξεών τους στο Ευρωκοινοβούλιο".

    (Γ. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η σημαντική διολίσθηση της δραχμής έναντι του δολαρίου, οι εκτιμήσεις για μειώσεις των επιτοκίων από Σεπτέμβριο, οι εξελίξεις στην υπόθεση της "ΑΛΚΗ ΑΧΕ" και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων της Ολυμπιάδας είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: "Προβληματίζει το δολάριο - Ρεκόρ του έτους χθες, έφθασε στις 314,78 δρχ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "2 τρισ. δρχ. θα έρθουν στη Σοφοκλέους - Εκθεση της Salomon".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Ο πρώτος λόγος στις τράπεζες - Deutsche Bank: Πάρτε επενδυτικά θέσεις στις μετοχές της Εθνικής".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σφίγγουν τα λουριά τώρα στις ΕΛΔΕ για την διασφάλιση των πελατών τους".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Συμμετοχή σε Εγνατία-ΤΚΕ αποκτά το γκρουπ της Marfin - Δημιουργούν και ΑΕΔΑΚ με την UBP".

    [6] Δραχμή - Δολάριο - Ισοτιμία

    Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι: "Ιστορικό ρεκόρ έτους χθες για το δολάριο, που έναντι της δραχμής έχει ανατιμηθεί από την αρχή του έτους κατά 11,40%. Η κατά περίπου μια δραχμή αύξηση χθες του δολαρίου έναντι του εθνικού μας νομίσματος αύξησε τον προβληματισμό ως προς την εξέλιξη των οικονομικών μας μεγεθών, αφενός, της διάρθρωσης των εμπορικών μας συναλλαγών και αφετέρου της σύνθεσης του εξωτερικού μας χρέους".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 8 June 1999 - 8:22:25 UTC