Browse through our Interesting Nodes on Politics in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-06-09

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 09/06/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Χρηματιστήριο
  • [3] Μολυσμένα τρόφιμα
  • [4] Ευρωεκλογές
  • [5] Γιουγκοσλαβικό
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Εurobank - Πρόταση για πλήρη έλεγχο της Tράπεζας Εργασίας

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι ελπίδες για ειρήνη στη Γιουγκοσλαβία, οι ευρωεκλογές, το σκάνδαλο με τα μολυσμένα τρόφιμα και οι εξελίξεις στο Χρηματιστήριο είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): ΝΔ 38% Μεγάλη διαφορά υπέρ Καραμανλή "βλέπουν" οι ειδικοί. Τα κόμματα κρατούν κρυφές τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): "Τρελή αγελάδα" η... κυβέρνηση. Η διοξίνη μας πνίγει, οι υπουργοί στον κόσμο τους. Πιο επικίνδυνα τα παιδικά γάλατα.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Αυτοί τιμωρούν το διπολισμό. Εκπληξη των "μικρών".

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Κενά..αέρος στη Σοφοκλέους. Αναταράξεις στο Χρηματιστήριο προκαλούν η "ΑΛΚΗ" και οι φήμες για ανοίγματα άλλων ΧΑΕ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Οικισμοί απο τράπεζες-συνεταιρισμούς. Νέες δυνατότητες για απόκτηση κατοικίας.

    Η ΑΥΓΗ: Η Ευρώπη καρκινοβατεί στην αγορά της διοξίνης. Αποσύρονται βρεφικές τροφές απο τα ράφια.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Καταστροφή για τη χώρα αν χάσει ο Σημίτης. Ενδεχόμενη οπισθοδρόμηση θα τινάξει στον αέρα την Οικονομία, τη σταθερότητα και την ανάπτυξη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Χωρίς γάλα τα μωρά. Αποσύρονται επίσης τροφές για βρέφη και παιδικές τροφές με βάση δημητριακά. Υπουργική απόφαση για προληπτικούς λόγους.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πανικός. Αποσύρονται προϊόντα των ΔΕΛΤΑ-ΦΑΓΕ-NESTLE. Ολη η αγορά "βουτηγμένη" στη διοξίνη.

    ΕΘΝΟΣ: Πολιτικά κόλπα με τη Σοφοκλέους. Η κυβέρνηση καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία. Η Ρηγίλλης διαδίδει φήμες για να ρίξει τον δείκτη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ο βαρδάρης φούσκωσε τα πανιά τους για το πεδίο του Αρεως. Επιτυχής η συγκέντρωση (και) του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Φιάσκο Σημίτη στη Θεσσαλονίκη, παρά την πανελλαδική κινητοποίηση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κρύβουν μηχάνημα που μετράει τη διοξίνη. Δεν λειτουργεί λόγω έλλειψης... προσωπικού. Αγοράστηκε πριν απο δύο χρόνια και μένει κλειδωμένο στις αποθήκες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Παύσατε πύρ. Απο ώρα σε ώρα αφού συμφώνησαν οι "οκτώ" ισχυροί. Κλίντον: ρωσική δύναμη εκτός ΝΑΤΟ.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Στρατηγικό παιχνίδι απο Λάτση. Στον όμιλο της EUROBANK η Εργασίας; Προσπάθεια δημιουργίας της δεύτερης μεγαλύτερης ιδ. τράπεζας.

    ΕΣΤΙΑ: Τα κόμματα τηρούν το νόμο; Οι κρίσιμες διατάξεις περί εκλογικών δαπανών.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σκιά ανησυχίας πλανάται στο ΧΑΑ λόγω σκανδάλων. Οργιάζουν οι ψίθυροι και οι φήμες.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αόρατη... ειρήνη. Μαντλίν Ολμπράϊτ-Χαβιέ Σολάνα δεν σταματούν τους βομβαρδισμούς.

    ΤΑ ΝΕΑ: Το "δεν απαντώ" κρίνει το εκλογικό αποτέλεσμα. Υψηλό ακόμη το ποσοστό "αδιευκρίνιστης" ψήφου.

    ΝΙΚΗ: Ειρήνη με δόσεις. Η συμφωνία των "8" είναι επιτέλους γεγονός. Σε αναμονή των υπογραφών των στρατιωτικών.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΚΕ ισχυρό δύναμη για το λαό. Μεγαλειώδης η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Πεδίον του Αρεως.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τα διλήμματα είναι υπαρκτά. Ο Κώστας Σημίτης στην πλατεία Αριστοτέλους.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσερνομπίλ στο πιάτο.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ουδείς φόβος απο τα ντόπια. Οι παιδικές τροφές προστέθηκαν στον εφιάλτη των διοξινών.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η Θεσσαλονίκη αγνόησε το Σημίτη. Πολιτικό πρόκριμα απο τη βόρεια Ελλάδα.

    [2] Χρηματιστήριο

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει οτι "στις προεκλογικές σκοπιμότητες επιχειρεί να εμπλέξει το Χρηματιστήριο η Νέα Δημοκρατία, καταγγέλλει η κυβέρνηση. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντά οτι η κυβέρνηση κατασκευάζει και διαρρέει φήμες. Απο την πλευρά του, το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας κατηγορεί τη Ρηγίλλης οτι παραπληροφορεί και κινδυνολογεί είς βάρος των μικροεπενδυτών. Προσθέτει ακόμα, οτι με τις μεθοδεύσεις αυτές προσπαθεί να ρίξει τον δείκτη του Χρηματιστηρίου".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ γράφει οτι "με "αναταράξεις" πορεύεται το Χρηματιστήριο μετά την αποκάλυψη της απάτης των 20 δις που δημιουργεί υπόνοιες οτι δεν είναι το μοναδικό κενό..αέρος. Η διοίκηση του ΧΑΑ εγκατέλειψε τον "αυτόματο πιλότο", αποφάσισε να εντείνει τους ελέγχους και επέβαλε πρόστιμα σε χρηματιστηριακές εταιρίες για καθυστερήσεις στην εκπλήρωση υποχρεώσεών τους, ενώ απέκλεισε τέσσερις απο τη χθεσινή διαπραγμάτευση".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει οτι "με την καχυποψία και την ανησυχία έκδηλη στο επενδυτικό κοινό μετά το τοκογλυφικό σκάνδαλο της Θεσσαλονίκης, η Σοφοκλέους "έτεινεν ευήκοον ους" χθές σε φήμες και πληροφορίες για νέα σκάνδαλα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) επισημαίνει οτι "η νευρικότητα αλλά και η επιφυλακτικότητα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της χθεσινής συνεδρίασης, στη διάρκεια της οποίας ο δείκτης εκινείτο διαρκώς σε αρνητικό έδαφος. Εν τω μεταξύ, το αρνητικό κλίμα της αγοράς εντάθηκε απο τις διάφορες φημολογίες, οι οποίες αφορούσαν "ανοίγματα" και άλλων χρηματιστηριακών εταιριών. Στον κυκλώνα των φημών ακούστηκαν διάφορα ονόματα γνωστών ΑΧΕ ωστόσο δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθει".

    Σύμφωνα με την ΕΞΟΥΣΙΑ, "ακόμη και το Χρηματιστήριο εισήλθε χθές δυναμικά στην προεκλογική αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, καθώς τα δύο κόμματα επιδίδονται σε υποσχέσεις για... ακόμη καλύτερες μέρες στη Σοφοκλέους. Και πώς να μη γίνει άλλωστε αυτό, απο τη στιγμή που ο "ναός του χρήματος" ενδιαφέρει πλέον περισσότερους απο ένα εκατομμύριο επενδυτές και έχει γίνει εν πολλοίς ένας σημαντικός διαμορφωτής της κοινής γνώμης".

    [3] Μολυσμένα τρόφιμα

    ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει οτι "ο υφυπουργός Υγείας κ. Ν. Φαρμάκης έδωσε την εντολή και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων αποφάσισε για λόγους προληπτικούς να αποσυρθούν όλα τα βρεφικά γάλατα και οι κρέμες βελγικής προέλευσης. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ελάχιστες ποσότητες, καθώς τα συγκεκριμένα προϊόντα προέρχονται κυρίως απο την Ολλανδία και την Ελβετία. Ο φόβος όμως που έχει δημιουγηθεί στο καταναλωτικό κοινό επηρεάζει τα πάντα, καθώς οι γονείς ψάχνουν εναγωνίως για εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να θρέψουν τα μωρά τους".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι " ο εφιάλτης της διοξίνης μεγαλώνει. Μεγάλες εταιρίες γαλακτοκομικών, όπως η ΔΕΛΤΑ και η ΦΑΓΕ και παιδικών τροφών αποσύρουν προϊόντα τους. Η ΔΕΛΤΑ ανακοίνωσε οτι αποσύρει το "Actimel" που παράγεται στο Βέλγιο, ενώ η NESTLE απέσυρε παιδικές τροφές -γαλακτούχο άλευρο, ρυζάλευρο και φρουτόκρεμες- βελγικής προέλευσης. Η κυβέρνηση μολύλνει και το περιβάλλον θάβοντας στις χωματερές τα τρόμιμα που περιέχουν διοξίνες".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει οτι "στη μεγαλύτερη - μέχρι σήμερα- διατροφική κρίση εισέρχεται η Ευρώπη, αφού, όπως είχε προβλεφθεί, τα μολυσμένα με διοξίνες βελγικά κοτόπουλα ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Οι αποκαλύψεις γαι τις μολυσμένες τροφές οδηγούν στις ευρωεκλογμες με "μολυσμένες" κάλπες και με τους Ευρωπαίους καταναλωτες στα μαύρα σκοτάδια για το τι πρέπει να βάλουν στο τραπέζι τους. Χθές αποσύρθηκαν απο την ελληνική αγορά για προληπτικούς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΟΦ, λόγους, βρεφικές τροφές γνωστών βιομηχανιών".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά οτι "η Ευρώπη βυθίζεται όλο και περισσότερο στο σκάνδαλο της διοξίνης στα τρόφιμα λίγες ημέρες πριν απο τις ευρωεκλογές, οι καταναλωτές είναι οργισμένοι διότι ορισμένοι παίζουν με την υγεία τους, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση της πηγής της μόλυνσης".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει οτι "σε αμιγώς ελληνικά παραγόμενα προϊόντα, απο σημαντικό αριθμό εταιριών τροφίμων, έχει μεταφερθεί ο φόβος για την ύπαρξη της καρκινογόνου ουσίας διοξίνη, ενώ οι απαγορευμένες τροφές Βελγίου ήταν, όπως αποδεικνύεται τώρα, μόνο η αρχή του διατροφικού εφιάλτη που ζούν τις τελευταίες μέρες όλοι οι καταναλωτές και κυρίως όσοι έχουν μικρά παιδια".

    [4] Ευρωεκλογές

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι "τη μισή Ελλάδα μετέφερε χθές το ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρουσιάσει μια συγκέντρωση αντίστοιχη και -ίσως - μεγαλύτερη απο εκείνη της Νέας Δημοκρατίας. Είς μάτην όμως".

    ΤΑ ΝΕΑ εκτιμούν οτι "ιδιαίτερα υψηλό παραμένει το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου, πράγμα που προϊδεάζει για ένα καυτό προεκλογικό τριήμερο. Εν τω μεταξύ, ο κ. Σημίτης ζήτησε απο τη Θεσσαλονίκη, ψήφο πέρα απο κομματικές γραμμές".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "μετά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή και ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης πέρασε, με σχετική επιτυχία, τις "εξετάσεις" της Πλατείας Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης. Πράγματι, ο Αρχηγός του Κυβερνώντος κόμματος επέτυχε μια καλή, για τα δεδομένα της εποχής, συγκέντρωση οπαδών του στη συμπρωτεύουσα. Κατόπιν αυτού αμφότεροι οι πολιτικοί ηγέττες έχουν ούριο άνεμο και δη... βαρδάρη στα πανιά τους ώστε να πλεύσουν με αρκετές ελπίδες στο "λιμάνι" του Πεδίου του Αρεως στην Αθήνα όπου έκαστος εξ αυτών θέλει να κερδίσει τις εντυπώσει ςαπο τον άλλον, προσελκύοντας κατά το δυνατόν περισσότερο κόσμο".

    "Ενώ συνεχίζεται ο προκλητικός βομβαρδισμός του εκλογικού σώματος με πολυδάπανες διαφημίσεις, "πλαστικές " συγκεντρώσεις και ρυπογόνες αφισσοκολλήσεις, η ΕΣΤΙΑ επανέρχεται στο σοβαρώτατο ζήτημα των εκλογικών δαπανών. Και καλεί τόσο την κυβέρνηση όσο και την Αξιωματική Αντιπολίτευση να δηλώσουν ευθέως αν τηρούν τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ αναφέρει οτι "καθώς μεθαύριο πέφτει η προεκλογική αυλαία, διάχυτη είναι η αίσθηση (ως βεβαιότητα) οτι ο "διπολισμός την Κυριακή θα έχει καταρρεύσει". Και θα πρόκειται για την πρώτη μεγάλη ανατροπή του συστήματος απο το 1974 μέχρι σήμερα (αν εξαιρέσει κανείς- για άλλους λόγους-την άνοδο του ΠΑΣΟΚ το 1981 με τον Α. Παπανδρέου)".

    [5] Γιουγκοσλαβικό

    Η ΝΙΚΗ γράφει οτι "στις διαβουλεύσεις των Σέρβων στρατιωτικών με τους ΝΑΤΟϊκούς ομολόγους τους εστιάζεται τώρα το ενδιαφέρον, προκειμένου η ειρήνη στο Κοσσυφοπέδιο να πάρει σάρκα και οστά. Το ειρηνετυικό σχέδιο των "οκτώ" μεγάλων του κόσμου βρίσκεται ήδη στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο θα αποτελέσει το εφαλτήριο για τη διακοπή των βομβαρδισμών και την ανάπτυξη της διεθνούς ειρηνευτικής δύναμης στη σερβική επαρχία".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι " στο σκοτάδι βυθίστηκε για ακόμη μια φορά το Βελιγράδι, εξαιτίας των Αμερικανονατοϊκών βομβαρδισμών, οι οποίοι έχουν ισοπεδώσει τη χώρα. Κάτω απο την ομπρέλα των ανελέητων βομβαρδισμών συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την ειρήνη με πολύ αργούς ρυθμούς".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει οτι "το δωδεκάωρο θρίλερ που εκτυλίχθηκε στη Γερμανία με τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ομάδας των Οκτώ ισχυρών τελείωσε χθές με ελπίδες για τη σύντομη, έως και μέσα στις επόμενες ώρες, διακοπή των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία με την προϋπόθεση οτι θα ψηφιστεί απόφαση απο το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "ενώ οι νατοϊκοί βομβαρδισμοί και πάλι χτές το Βελιγράδι και άλλες μεγάλες πόλεις της Γιουγκοσλαβίας, οι υπουργοί Εξωτερικών της "Ομάδας των Οκτώ" επανέλαβαν, ουσιαστικά την υποστήριξή τους στο "σχέδιο των 12 σημείων" το οποίο παίρνοντας πλέον το δρόμο για το ΣΑ του ΟΗΕ επιχειρεί τη "νομιμοποίηση" της ΝΑΤΟϊκής εισβολής και κατοχής στο Κοσσυφοπέδιο".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει οτι "ανοίγει ο δρόμος για τον τερματισμό του πολέμου με τη συμφωνάι που επετεύχθη στην Κολονία μεταξύ των ΥΠΕξ της Ομάδας των επτά πλουσιοτέρων χωρών και τη ςΡωσίας στο κείμενο του σχεδίου απόφαση του ΟΗΕ για το Κοσσυφοπέδιο, το οποίο

    μεταβιβάστηκε προς συζήτηση στο ΣΑ. Η συμφωνία των Οκτώ για την οποία εξέφρασαν την ικανοποίησή τοςυ το ΝΑΤΟ και οι δυτικοί ηγέτες, πιστέυεται οτι θα προωθήσει την ολοκλήρωση των συνομιλιών που διεξάγονται στα σκόπια για την αποδοχή της στρατιωτικοτεχνικής συμφωνίας αποχώρησης των σερβικών δυνάμεων απο το Κοσσυφοπέδιο".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει οτι "η τελευταία και πιο μεγαλη νύχτα του πολέμου φαίνεται οτι ήταν αυτή που πέρασε. Αυτό έδειχναν όλες οι κινήσεις μετά τη συμφωνάι των "Οκτώ" με υποχώρηση των ΝΑΤΟϊκών στα θέματα της διοίκησης της ειρηνευτικής δύναμης και του τερματισμού των βομβαρδισμών πριν απο την έγκριση του σχεδίου ψηφίσματος απο το Συμβούλι Ασφαλείας".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι κίνησεις της Eurobank για την απόκτηση της Τράπεζας Εργασίας, η πτώση τιμών κατά 1,1% στο Χρηματιστήριο Αθηνών και οι εκτίμησεις για την τουριστική κίνηση τους επόμενους μήνες είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ρέστα" Λάτση για Εργασίας - Επιθετική κίνηση φιλικού περιεχομένου".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Επίθεση Λάτση - Εξαγοράζει την Εργασίας".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Τραπεζική αγορά: Κίνηση ματ από τον Ομιλο Λάτση - Αγοράζει όσο-όσο και την Εργασίας".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Εργασίας με καπέλο αγοράζει η Eurobank-Premium 32,7% ανα μετοχή με στόχο τον πλήρη έλεγχο".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Κίνηση-ματ από Λάτση για τον έλεγχο της Τράπεζας Εργασίας - "Κοσμογονία" στον τραπεζικό χώρο".

    [7] Εurobank - Πρόταση για πλήρη έλεγχο της Tράπεζας Εργασίας

    Η ΝΑΥΤΕΥΜΠΟΡΙΚΗ αναφέρει ότι: "Ανταλλαγή μετοχών, με αναλογία 110 μετοχές της Eurobank και 200.000 μετρητά για κάθε 50 μετοχές της Τράπεζας Εργασίας, προτείνει στους μετόχους της τελευταίας ο όμιλος Λάτση επιδιώκοντας έτσι να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της τράπεζας, της οποίας ήδη κατέχει μαζί με την Deutsche Bank, το 20,7% του μετοχικού της κεφαλαίου".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 10 June 1999 - 8:38:32 UTC