Browse through our Interesting Nodes of Military & Security in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-06-11

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/06/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ευρωεκλογές
  • [3] Μολυσμένα τρόφιμα
  • [4] Γιουγκοσλαβία
  • [5] Ελληνοτουρκικά
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] ΕΚΤ - Ελλάδα - ΟΝΕ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι ευρωεκλογές, οι εξελίξεις στη Γιουγκοσλαβία, τα ελληνοτουρκικά και το σκάνδαλο με τα μολυσμένα τρόφιμα είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναικού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Η Αθήνα ψήφισε. Πάνω απο 5 μονάδες η διαφορά.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Αρπαξαν το μισό νησί. Σκάνδαλο-ηφαίστειο στη Σαντορίνη. Αμέτρητες κατηγορίες κατά του "πράσινου" επάρχου και άλλων.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Μαυρίζουν Σημίτη-Κωστάκη. Οι τελευταίες εκτιμήσεις, 48 ώρες πριν απο τις εκλογές. Πανικός στη Χαριλάου Τρικούπη, αμηχανία στη ΝΔ.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Εύθραυστη ειρήνη ηττημένων. Στρατιωτική νίκη του ΝΑΤΟ χωρίς πολιτικό κέρδος με συμφωνία που θα κριθεί στον χρόνο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Λαο-ψήφισμα. Η Αθήνα έβγαλε χθές τον νικητή.

    Η ΑΥΓΗ: Ειρήνη με ανοιχτές πληγές. Υπο την αιγίδα του ΟΗΕ το ΝΑΤΟ μπαίνει στο Κόσοβο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Τσοβόλας και αποχή είναι ψήφος στον Καραμανλή. Να συστρατευθούν στο πλευρό του Σημίτη όλοι οι υπεύθυνοι πολίτες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: "Νόθες" εκλογές. Πρόβλημα δημιουργεί η απροθυμία των ψηφοφόρων. Προβλέπεται στρεβλή η απεικόνιση της δύναμης των πολιτικών δυνάμεων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Λαοθάλασσα. Μήνυμα θριάμβου. Κ. Καραμανλής: θα κυβερνήσει ο λαός και όχι το κατεστημένο.

    ΕΘΝΟΣ: Οχι τώρα πειράματα με την οικονομία. Γ. Παπαντωνίου: το εκλογικό αποτέλεσμα δεν πρέπει να την διαταράξει.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ηταν γνήσιος ανηψιός σε συγκέντρωση του θείου του. Χθές, ο Κώστας Καραμανλής στο Πεδίο του Αρεως.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Σεισμός. Ξύπνησε το ηφαίστειο της λαϊκής οργής. Η Αθήνα ψήφισε ΝΔ-Εκρινε το αποτέλεσμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Γυμνός ο στρατός. Εγγραφο-σόκ απο τον αρχηγό ΓΕΣ στον υπουργό Εμπορίου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Στην ειρήνη ποντάρει ο Σημίτης. Ευρωεκλογές: όλα τα "όπλα" για την ψήφο των αναποφάσιστων.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Καραμανλική εμφάνιση του αρχηγού της ΝΔ. Πάθος και παλμός στην καλοστημένη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση της ΝΔ.

    ΕΣΤΙΑ: Σε ύφος ρεκόρ θα φθάση η αποχή. Ενας στους τέσσερις δεν θα ψηφίση.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τι προβλέπουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Οι τελευταίες εκτιμήσεις για τις κρίσιμες μετακινήσεις ψηφοφόρων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Παιχνίδια διπλωματίας. Αρχισε η εφαρμογή της συμφωνίας Γιουγκοσλαβίας-Νατοϊκών του Κουμάνοβο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ανοιγμα Σημίτη (και) σε ψηφοφόρους ΝΔ-Αριστεράς. Ο πρωθυπουργός στα "ΝΕΑ"

    ΝΙΚΗ: Ειρήνη με ανοιχτές πληγές. Για νίκη του λαού μιλάει ο Μιλόσεβιτς. Ανακούφιση και πανηγύρια στο Βελιγράδι.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Οταν ο λαός θέλει μπορεί. Συμφέρον για το λαό είναι η ήττα του δικομματισμού με ΚΚΕ ισχυρό.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τώρα θα χτίσουν. Αφού επικυρώθηκε η ειρήνη απο το Συμβούλιο Ασφαλείας και το ΝΑΤΟ.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πικρή ειρήνη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Επιβάλλεται τώρα η "τάξη". Το Λιτόχωρο έζησε μια πρωτοφανή απόβαση Αμερικανών.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Λαοθάλασσα Καραμανλή έπνιξε Σημίτη. Η Αθήνα ακολούθησε τη Θεσσαλονίκη.

    [2] Ευρωεκλογές

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει οτι "όλες οι προβλέψεις οδηγούν στο συμπέρασμα οτι η έκταση της αποχής και ο αριθμός των άκυρων/λευκών στις εκλογές της Κυριακής θα "νοθεύσουν" σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα, ακυρώνοντας ουσιαστικά τις όποιες εκτιμήσεις για την πραγματική δύναμη των κομμάτων. Τα επιτελεία των κομμάτων απέτυχαν να κινητοποιήσουν τους πολίτες και για πρώτη φορά αναμένεται οτι μόλις δύο στους τρείς ψηφοφόρους θα προσέλθουν στις κάλπες".

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει οτι "το καθοριστικώτερο ίσως στοιχείο των μεθαυριανών εκλογών, θα είναι η αποχή. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούν τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, απο τις οποίες προκύπτει οτι είναι μεγάλος ο αριθμός των ψηφοφόρων που παραμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή αναφοράσιστοι, με τάση να μη μεταβούν τελικώς στην κάλπη".

    "Ανοιγμα στους ψηφοφόρους της ΝΔ και της Αριστεράς κάνει ο κ. Κ. Σημίτης, με δήλωσή του στΑ ΝΕΑ. Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός εξαπολύει σφοδρή επίθεση στις ηγεσίες της αντιπολίτευσης, τις οποίες κατηγορεί για συγκρότηση "μετώπου άρνησης". Επίσης προειδοποιεί οτι τα Βαλκάνια παραμένουν ασταθής περιοχή παρά την παύση των βομβαρδισμών και οτι η χώρα χρειάζεται "σταθερό τιμόνι".

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει την πεποίθηση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας Γιάννου Παπαντωνίου σύμφωνα με αποκλειστικές του δηλώσεις σε αυτό, "η οικονομία δεν αντέχει σε πειραματισμούς. Εχει ανάγκη απο σταθερότητα και σίγουρη πορεία για να ευοδωθεί ο στόχος της ΟΝΕ. Στη μεθαυριανή κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση διακυβεύονται οι κατακτήσεις της τελευατίας πενατερίας, οι σταθερές τιμές, τα χαμηλά επιτόκια, η ισχυρή δραχμή, ανάπτυξη, τα κοινωνικά προγράμματα".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ σημειώνει οτι "σαρανταοκτώ ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες γαι την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση όλες οι ενδείξεις και εκτιμήσεις υπογραμμίζουν οτι οι πολίτες - όσοι τελικά φτάσουν μέχρι τις κάλπες και δεν απέχουν - θα "μαυρίσουν " (πρωτίστως) το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ-που επέλεξε επίσης το πεδίο του... Αρεως σήμερα για την τελική του συγκέντρωση- ελπίζει μόνο στο "θαύμα" της τελευταίας στιγμής, γνωρίζοντας οτι μια έντονη αποδοκιμασία του ελληνικού λαού θα δημιουργήσει κυβερνητική κρίση (να θυμίσουμε οτι ποτέ σε ευρωεκλογές το κυβερνών κόμμα δεν ήταν δεύτερο)".

    Ο ΛΟΓΟΣ στο σχόλιό του επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "ίσως είναι η μοναδική φορά μέχρι σήμερα, που ο Ελληνικός λαός θα προσέλθει στις κάλπες χωρίς ακόμη να γνωρίζει τι θα ψηφίσει. Δεν έφεραν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα ούτε τα δίς δραχμές που ξοδεύτηκαν για προεκλογική διαφήμιση. Ο κόσμος έμεινε απαθής μέχρι την τελευταία ώρα κάτι που προδικάζει τη δυσκολία στο να υπάρξουν εκτιμήσεις ποσοστών. Μόνο όταν ανοίξουν οι κάλπες θα μπορέσουμε να διαπιστώσουμε τι υπερίσχυσε στην ψυχολογία των ψηφοφόρων την τελευταία στιγμή".

    [3] Μολυσμένα τρόφιμα

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει οτι "ο "πόλεμος" της διοξίνης φαίνεται ανεξέλεγκτος, καθως καρκινογόνα εισαγόμενα τρόφιμα εξακολουθούν να κατακλύζουν τα ράφια των σούπερ - μάρκετ. Στη χώρα μας τα συνεργεία συνέχισαν και χθές να δεσμεύουν ύπποπτες παιδικές τροφές αποτ Βέλγιο, ενώ οι αρχές δεν είναι σε θέση να δώσουν στοιχεία για το που ακριβώς διατέθηκαν οι 25-40 χιλιάδες τόνοι γάλακτος που εισήχθησαν τους τελευταίους μήνες απο το Βέλγιο".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εκτιμά οτι "υπο το κράτος του πανικού συνεχίζεται πλέον η προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης με τα μολυσμένα τρόφιμα, ενώ παρασκηνιακώς εξελίσσεται ένας ακήρυκτος πόλεμος συμφερόντων, με "αποκαλύψεις" και διαψεύσιες. Τις "παράπλευρες ζημίες" λίγο έλειψε να υποστούν και οι ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες που είανι απο τις πρώτες σε εξαγωγές στην Ευρώπη".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, " εγκληματική στάση απέναντι στην υγεία εκατοντάδων εκατομμυρίων καταναλωτών εξακολουθούν να κρατούν η ΕΕ και η Κομισιόν και οι κυβερνήσεις των χωρών-μελών, όπως και η ελληνική. Απο κοινού επιδιώκουν με κάθε μέσο να "κουκουλώσουν" τις διοξίνες".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει οτι "ακάλυπτοι στον κίνδυνο της διοξίνης έμειναν οι καταναλωτές, καθώς η κυβέρνηση, ενώ γνώριζε για τη διοξίνε σε βασικά τρόφιμα (γάλα κλπ), λόγω του πολέμου στα Βαλκάνια, δεν προχώρησε άμεσα σε ελέγχους, ενώ δεν ενημέρωσε έγκαιρα το κοινό, για να το προφυλάξει κατά δύο ή τρείς μέρες απο τη λήψη απαγορευμένων τροφίμων, όταν βγήκαν στη φόρα τα βελγικά προϊόντα με διοξίνη".

    [4] Γιουγκοσλαβία

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι "αυτήν τη φορά, ο πόλεμος τελείωσε οριστικά και με διπλή σφραγίδα - πρώτα του ΝΑΤΟ που τερμάτισε επίσημα τους βομβαρδισμούς, νωρίς χθές το απόγευμα, και κατόπιν του ΣΑ πουέδωσε το πράσινο φώς και το κύρος του διεθνούς οργανισμού για να αναπτυχθεί μια ΝΑΤΟϊκή δύναμη 40.000 ανδρών και μια ρωσική δέκα χιλιάδων".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει οτι " η υιοθέτηση απο το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών του ψηφίσματος που νομιμοποιεί την παρουσία της διεθούς ειρηνευτικής δύναμης στο Κοσσυφοπέδιο σηματοδοτεί την έναρξη εφαρμογής του σχεδίου ειρήνης. Οι διπλωματικές προσπάθειες εβδομάδων οδήγησαν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, τώρα όμως αρχίζουν οι δυσκολίες καθώς όλα όσα συμφωνήθηκαν θα πρέπει να εφαρμοστούν στην πράξη".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, "με τη χθεσινή αναστολή των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία η ειρήνη στην περιοχή κάνει το πρώτο της μεγάλο βήμα. Οπως αναμενόταν, η προχθεσινή στραιωτικοτεχνική συμφωνάι των στρατηγών στο Κουμάνοβο και η αρχή της αποχώρησης των σερβικών δυνάμεων ( απο χθές το μεσημέρι) "έφερε" το επόμενο βήμα απο το ΝΑΤΟ με την αναστολή των βομβαρδισμών που επί 78 ημέρες ισοπέδωσαν τη Γιουγκοσλαβία".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ γράφει οτι "η πανηγυρική ατμόσφαιρα που επικρατεί απο χθές στη Γιουγκοσλαβάι απεικονίζει περισσότερο την ανακούφιση γι τον τερματισμό του πολέμου και λιγότερο τη βεβαιότηατ για την εύθραυστη ειρήνη που θα ακολουθήσει την υπογραφή της συμφωνίας".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης ) αναφέρει οτι "η διάσκεψη - "μαμούθ" που λαμβάνει χώρα στην Κολωνία με τη συμμετοχή υπουργών Εξωτερικών απο 28 χώρες και τους εκπροσώπους 15 διεθνών πολιτικών και οικνομικών οργανισμών, έχει ως στόχο την αποδοχή του σχεδίου για ένα "Σύμφωνο Σταθερότηατς για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ στο σχόλιό της τονίζει μεταξύ άλλων οτι "τα πλατιά χαμόγελα στην έδρα του ΝΑΤΟ και η άφθονη σαμπάνια που κέρναγε ο γγ του Χαβιέ Σολάνα στους παριστάμενους, δημοσιογράφους και μη, μπορεί να εκφράζουν την ανακούφιση που αισθάνθηκαν οι αρμόδιοι της Συμμαχίας με την επισημοποίηση της αρχής του τέλους αυτού του πολέμου, πλήν όμως κρύβουν δύσκολα την αγωνία τους για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην καμμένη γή του Κοσσυφοπεδίου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει οτι "ύστερα απο 78 μέρες, η ειρήνη υπο τον ήχο των ερπυστριών, των μαχητικών αεροσκαφών και των ελικοπτέρων επιστρέφει στη Γιουγκοσλαβία μετά την "αναστολή" των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ και την υιοθέτηση απο το ΣΑ του ειρηνευτικού σχεδίου της G8, με 14 ψήφους υπέρ και την αποχή της Κίνας".

    [5] Ελληνοτουρκικά

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδος προέβη χθές ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Ισμαϊλ Τζέμ, ο οποίος μάλιστα κινούμενος στο δόγμα Οζάλ, σύμφωνα με το οποίο "η δημογραφική εξέλιξη θα καθορίσει το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων" έκανε λόγο για "προκλήσεις της Ελλάδας των 10 εκατομμυρίων στο Αιγαίο".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει οτι "ρόλο αγγελιοφόρου μεταξύ της Τουρκάις και της ΕΕ αναλαμβάνει όλως αιφνιδίως και περιέργως το εληνικό υπουργέιο Εξωτερικών. Σε μια περίοδο που η Αγκυρα ανεβάζει κατακόρυφα το θερμόμετρο της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις επαναφέροντας στο προσκλήνιο τις μονομερείς διεκδικήσεις της στο Αιγαίο, η Αθήνα πολλαπλασιάζει τις κινήσεις καλής θέλησης στο πλαίσιο των αμερικανικών παραινέσεων για προσέγγιση με τη γειτονική χώρα".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "αμα τη λήξη του πολέμου στα Βαλκάνια με θερμοπολεμικό επεισόδιο απειλεί την Ελλάδα ο Τούρκος ΥΠΕΞ Ι. Τζέμ: "η Ελλάδα προχωρείς συνεχώς σε προκλήσεις και προβοκάτσιες στο Αιγαίο. Εάν στα γεγονότα αυτά γίνει το παραμικρό λάθος, μπορεί να προκύψουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ελπίζω να αλλάξουν στάση, διότι η κατάσταση αυτή μόνο πονοκεφάλους μπορεί να προκαλέσει. Σύμφωνα με τον Τζέμ, ο οποίος κινδυνολόγησε με "καταστροφή" σε Αιγαίο και Κύρπο δεν υπάρχει λόγος συνάντησής του με τον Γ. Παπανδρέου".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι "τη δορυφοροποίηση της Ελλάδς στο άρμα της... Τουρκίας, εξασφαλίζει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η περιθωριοποίηση της χώρας μας στα Βαλκάνια που επιβάλει η "νέα τάξη πραγμάτων" με την απόλυτη συναίνεση της κυβέρνησης Σημίτη. Σε μια κίνηση υποτέλειας προς την Τουρκία που εντάσσεται προφανώς στη λογική "καλοπιάσματος της γειτονικής χώρας", ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου εξουσιοδότησε το νέο πρέσβη μας στην Αγκυρα κ. Κοραντή, να δίνει σε τακτά διαστήματα... λογαριασμό στην Αγκυρα σχετικά με την πορεία των ευρω-τουρκικών σχέσεων, ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Αθήνα, Ελλάδα, 11/06/1999 (ΑΠΕ)

    Οι εκτιμήσεις στελέχους της ΕΚΤ για την ελληνική οικονομία, η νέα μικρή πτώση τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το κόστος ανοικοδόμησης της Γιουγκοσλαβίας και οι αυξήσεις κεφαλαίου από τις εισηγμένες εταιρίες είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ο λογαριασμός στην Ευρώπη, εμείς κάναμε το χρέος μας δήλωσε ο Κλίντον! "

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Σίγουρα στην ΟΝΕ αν συνεχίσετε σταθερά".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Αναστάτωση από τους "χρησμούς" Greenspan".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Η συμφωνία για την ανασυγκρότηση - 28 χώρες συνυπέγραψαν για τα νέα Βαλκάνια".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Σύγκρουση - Θρίλερ για την Εργασίας - Εντονες υπόγειες διεργασίες".

    [7] ΕΚΤ - Ελλάδα - ΟΝΕ

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι: "Ιδιαίτερα θετική αναφορά στην πρόοδο, που έχει σημειωθεί στην οικονομία, έκανε χθες το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Οτμαρ Ισινγκ. Μιλώντας σε εκδήλωση, που έγινε στην Αθήνα, τόνισε ότι εφόσον συνεχισθεί σταθερά η ίδια πολιτική η Ελλάδα θα ενταχθεί στην ΟΝΕ. Επισήμανε, ωστόσο, την ανάγκη να υπάρξουν διαρθρωτικές αλλαγές κυρίως στην αγορά εργασίας".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 11 June 1999 - 8:13:24 UTC