Browse through our Interesting Nodes about Agriculture in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-08-12

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/08/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Αυξήσεις στα καύσιμα
  • [3] Εκλειψη ηλίου
  • [4] Χρηματιστήριο
  • [5] Ελληνοτουρκικά
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Επιτόκια Αποκλιμάκωση - Εκτιμήσεις

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, η έκλειψη του ηλίου, η πορεία του Χρηματιστηρίου και η αύξηση της τιμής των καυσίμων είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Φραγγέλιο πήρε η Νομάρχης. Η Μπεσμπέα έδειξε το δρόμο στο "Χολαργό". Ανοιξε με το ζόρι τις Υπηρεσίες που είχαν πάει διακοπές.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Εκλειψη ανθρωπιάς. Πώς το κράτος σκοτώνει καρκινοπαθή μάνα δύο παιδιών.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Πρέσα σε Κωστάκη για Αβραμόπουλο. Απο χρηματοδότες και στελέχη της ΝΔ.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Μοιρασιά στο Αιγαίο απαιτεί το νέο ΝΑΤΟ. Οι Αμερικανοί επιδιαιτητές μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Στείλαμε την ΑΛΚΑΡ στον εισαγγελέα. Σάλος μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της "Α".

    Η ΑΥΓΗ: Τα καύσιμα ανάβουν τον πληθωρισμό. Ανοδος της τιμής της βενζίνης κατα 4,6 δρχ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Μπλόκο στον Πάχτα απο Βερελή. Ολόκληρη η επιστολή - φωτιά για τους ελέγχους στα δημόσια έργα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πώς "κλέβουν" οι Ελληνες την Εφορία. Ειδική επιτροπή κατέγραψε τις 10 προσφιλέστερες μεθόδους.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Μοιράζουν το Αιγαίο. Υπουλο παιχνίδι για τη σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης.

    ΕΘΝΟΣ: NASA και Ελληνες αστροφυσικοί: Γίναμε πιο σοφοί με την έκλειψη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Εκλειψη" στις υπηρεσίες Συγκοινωνιών του Χολαργού. Αγριο χέρι, χθές, απο την Ε. Μπεσμπέα σε κοπανατζήδες υπαλλήλους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μπουλντόζα Νομάρχης. Ξηλώνει το κράτος της μίζας και της αδιαφορίας. Την ώρα που η κυβέρνηση είναι στις παραλίες και ο κ. Σημίτης κάνει κηρύγματα για την εξυπηρέτηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μείωση τιμών στα αυτοκίνητα. Και ΦΠΑ 8% απο 18% σε ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ και εισιτήρια λόγω πληθωρισμού. "Πακέτο" μέτρων απο την κυβέρνηση μετά τις νέες αυξήσεις στα καύσιμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μπλόκο σε σερβικά κεφάλαια. Απο την Τράπεζα Ελλάδος, όταν μαινόταν ο πόλεμος.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Ενα εκατομμύριο ελληνικές οικογένειες τώρα στο Χρηματιστήριο. Κατακόρυφη άνοδος των εγγραφών στο Αποθετήριο-3.000 νέοι κωδικοί κάθε μέρα.

    ΕΣΤΙΑ: Κερδοσκοπεί η Τράπεζα Ελλάδος; Ανεξήγητη άνοδος της μετοχής κατά 300%

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Καλοκαιρινός παροξυσμός για 1,5 εκατ. επενδυτές. Τζιράρουν καθημερινά το 1% του ΑΕΠ.

    Ο ΛΟΓΟΣ:...Και όμως κινείται!...Δύο δισεκατομμύρια άνρθωποι με τα μάτια στον ουρανό. Η τελευταία έκλειψη της χιλιετίας πέρασε χωρίς να επιβεβαιώσει τους προφήτες.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ψάχνουν κι άλλες μετοχές-φούσκες. Και νέα παρέμβαση του εισαγγελέα.

    ΝΙΚΗ: "Καίνε" και τα καύσιμα. Πάνω 4,5 δρχ η βενζίνη, 2 δρχ το πετρέλαιο.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Διχοτομημένο Αιγαίο με επικυριαρχία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Στην Αθήνα ο διοικητής των αεροπορικών δυνάμεων της ΝΑ Πτέρυγας του ΝΑΤΟ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Αφηνίασε η Σοφοκλέους. Νέο ρεκόρ μέσα σε 24 ώρες. Στις 4.591 μονάδες ο δείκτης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ο Ηλιος τρόμαξε και γοήτευσε όλους.

    [2] Αυξήσεις στα καύσιμα

    ΤΟ ΒΗΜΑ εκτιμά οτι "οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου οδηγούν σε νέες αυξήσεις της τιμής της βενζίνης με ορατό πλέον τον κίνδυνο να φουντώσει ο πληθωρισμός. Για να τον συγκρατήσει, η κυβέρνηση μελετά δραματικές μειώσεις στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και στα τιμολόγια του ΟΤΕ και της ΔΕΗ".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι "μέσα σε εφτά ημέρες δύο συνεχείς αυξήσεις των τιμών στα καύσιμα απορρόφησαν ολόκληρη τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση την προηγούμενη Τετάρτη".

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει οτι "νέες δυσχέρειες στην προσπάθεια αποκλιμάκωσης του πληθωρισμού, φέρνουν οι αυξήσις των διεθνών τιμών του πετρελαίου: ήδη, οι νέες τιμές της βενζίνης που ανακοινώθηκαν χθές απο το υπουργείο Εμπορίου, εξανέμισαν τη μείωση κατά πέντε δραχμές του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης που είχε αποφασίσει η κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα, δημιουργώντας έντονους φόβους στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για εκδήλωση "σκληρών" πληθωριστικών πιέσεων".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, "ακόμη δυσκολότερη γίνεται η προσπάθεια για την πτώση του πληθωρισμού στα επίπεδα που εξασφαλίζουν την είσοδο στην ΟΝΕ, μετά τη χθεσινή αύξηση της τιμής της βενζίνης κατά 4,6 δρχ/λίτρο και του πετρελαίου κατα 2,7 δρχ/λίτρο. Ηδη με την αύξηση αυτή εξαφανίσθηκαν πλήρως οι αντιπληθωριστικές ωφέλειες που είχαν προκύψει απο την προ εβδομάδας μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης βενζίνης κατά 6 δρχ αφού απο χθές η βενζίνη είναι κατά τι ακριβότερη, απ'ότι ήταν πριν απο τη λήψη του συγκεκριμένου μέτρου".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει οτι "φωτιά στην προσπάθεια αποκλιμάκωσης του πληθωρισμού βάζουν άλλη μια φορά τα καύσιμα. Οι νέες αυξήσεις των 4,5 δρχ στην τιμή της βενζίνης και των 2 δραχμών στο πετρέλαιο κυριολεκτικά εξαφάνισαν τη διορθωτική κίνηση της μείωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) επισημαίνει οτι "στα ύψη εκτοξεύονται απο σήμερα οι τιμές της βενζίνης σούπερ και της αμόλυβδης, μετά τη χθεσινή γνωστοποίηση απο την εταιρία "Ελληνικά Πετρέλαια" οτι οι χονδρικές τιμές πώλησης των καυσίμων αυτών αυξάνονται κατα'4,5 -4,6 δρχ /λίτρο".

    [3] Εκλειψη ηλίου

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει οτι "με τα μάτια- υπο προστασία- εκατομμύρια Ευρωπαίοι παρακολούθησαν χθές επί τρίωρον το πολυδιαφημισμένο ουράνιο φαινόμενο της, τελευταίας του αιώνος, έκλειψης ηλίου, ενώ η εξέλιξη και η έκβαση του φαινομένου διέψευσε πανηγυρικά δεκάδες τσαρλατάνους χειριστές της δεισιδαιμονίας και τα θύματα -οπαδούς τους".

    Το ΕΘΝΟΣ επισημαίνει οτι "εξαιρετικής σημασίας θεωρούνται απο την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα οι παρατηρήσεις απο την χθεσινή έκλειψη του ηλίου. Ειδικοί της ΝΑΣΑ και Ελληνες αστροφυσικοί επεξεργάζονται ήδη τα δεδομένα που είναι ιδιαίτερα σημαντικά ακόμα και για τομείς της καθημερινής ζωής. Δαιμονολογίες και δοξασίες των εσχατολόγων, απομυθοποιήθηκαν. Κέρδισε η γνώση, η έρευνα, η επιστήμη και η ανθρωπότητα έγινε σοφότερη".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά οτι "έκλειψη ήταν και πέρασε... ανώδυνα ή λιγότερο ανώδυνα, ανάλογα με την επιστημονική κατάρτιση, τις θρησκευτικές προλήψεις ή την "κοσμική" ευαισθησία των απανταχού θεατρών. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όο τον κόσμο, παρακολούθησαν το πλανητικό σόου, ο ερχομός του οποίου γοήτευσε και συνοδεύτηκε απο κάθε είδους αντιδράσεις. Ενθουσιασμός, φόβος, πανικός, προσευχές και εορταστικές εκδηλώσις τραγικά και ευτράπελα περιστατικά. Η χθεσινή μέρα ήταν, αν μη τι άλλο, διαφορετική".

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, "για δύο λεπτά και κάτι, η ζωή παρέλυσε και τα βλέμματα στράφηκαν ψηλά. Εκατομμύρια άνθρωποι σε δεκάδες χώρες παρακολούθησαν το σύντομο αγκάλιασμα του Ηλίου με τη Σελήνη, ξεχνώντας τις διαφορές και τις σκοτούρες τους, παραδομένοι στο ουράνιο θέμα. Ακόμη και τα "γκρί κοστούμια" των χρηματαγορών απομακρύνθηκαν απο τις οθόνες και ξεκλεψαν μια ανάπαυλα μαγείας. Κάποιοι ένιωσαν δέος ενώ άλλοι, εθισμένοι στα φτιαχτά υπερθεάματα του σινεμά, απογοητεύθηκαν. Το τέλος του κόσμου αναβάλλεται".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ισχυρίζεται οτι "και... ο ουρανός σκοτείνιασε. Η Σελήνη έκρυψε τον Ηλιο στην τελευταία έκλειψη της χιλιετίας. Μια έκλειψη που πέρα απο το εντυπωσιακό θέαμα που πρόσφερε, έγινε τηλεοπτικό σόου αλλά και αφορμή για ακρότητες σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Τρείς σεισμοί που συνέπεσαν με την έκλειψη ήταν η... "επιβεβαίωση" για εκείνους που προέβλεπαν φυσικές καταστροφές. Μοναδικοί χαμένοι εκείνοι που μιλούσαν με σιγουριά για το επερχόμενο τέλος του κόσμου".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης ) προσθέτει οτι "και εγεννήθη σκότος! Η τελευταία έκλειψη ηλίου της χιλιετίας έκανε τη μέρα νύχτα σε μια μεγάλη ζώνη, απο τη Νέα Σκωτία του Καναδά και τη Βορειοανατολική Ευρώπη μέχρι τη Νοτιοανατολική Ασία, όπου η σκιά της Σελήνης δεν επέτρεπε να φανεί ολόκληρος ο Ηλιος. Σε μια πορεία με ταχύτητα 2.400 χιλιομέτρων την ώρα, που έληξε με το ηλιοβασίλεμα στους κόλπους της Βεγγάλης. Αρκετές ήταν οι "τυχερές" πόλεις που βυθίστηκαν στο σκοτάδι απο λίγα λεπτά μέχρι λίγες ώρες".

    [4] Χρηματιστήριο

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει οτι "απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με την τιμή της μετοχής του Κεντρικού Πιστωτικού Ιδρύματος της Χώρας. Μέσα σε ένα μόλις δίμηνο, η τιμής της μετοχής της Τραπέζης Ελλάδος αυξήθηκα κατά ποσοστό 300%. Απο τα επίπεδα των 60 χιλιάδων δραχμών στις αρχές του Ιουλίου εκτινάχθηκε στα επίπεδα των 180 χιλιάδων, ενώ χθες έκανε "λίμιτ ντάουν" κλείνοντας στην τιμή των 154,468 δραχμών".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ εκτιμά οτι "το επενδυτικό ενδιαφέρον των Ελλήνων για το Χρηματιστήριο ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Οπως φαίνεται απο τα τελευταία στοιχεία του Κεντρικού Αποθετηρίου, ο μισός πληθυσμός της χώρας ασχολείται με τη Σοφοκλέους. Ο αριθμός των κωδικών άϋλων τίτλων που έχουν ανοιχθεί ξεπέρασε την προηγούμενη εβδομάδα για πρώτη φορά το 1 εκατομμύριο, ενώ κάθε μέρα προστίθενται περισσότεροι απο 3.000 κωδικοί".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν οτι "διευρύνεται ο έλεγχος γύρω απο τις μετοχές - φούσκες. Η αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρίας ΑΛΚΑΡ προκάλεσε χθές νέα παρέμβαση του εισαγγελέα. Απο την έκβαση των ερευνών αυτών θα εξαρτηθεί αν θα βγούν και άλλες εταιρίες εκτός ταμπλό της Σοφοκλέους στο μέλλον".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει οτι "τη Μεγαλόχαρη, προσκυνούν θεσμικοί και μη επενδυτές της Σοφοκλέους βλέποντας να πραγματοποιείται το αναμενόμενο θαύμα ενόψει Δεκαπενταύγουστου, στο ναό του χρήματος. Ο Γενικός Δείκτης καταρρίπτει τα ρεκόρ της προηγούμενης συνεδρίασης".

    [5] Ελληνοτουρκικά

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει οτι "παρά τις "φιλότιμες" προσπάθειες της κυβερνήσεως Σημίτη να εγκαθιδρύσει κλίμα "αμοιβαίας εμπιστοσύνης" με τη μονίμως προκλητική Τουρκία, η εφαρμογή της περιβόητης νέας δομής του ΝΑΤΟ απο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο προοιωνίζεται (όπως προ πολλού έχει προειδοποιήσει η "Β") την έναρξη περιόδου αναταραχής στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αφού η Αγκυρα έχει προ πολλού προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τις νέες ρυθμίσις στο εσωτερικό της Συμμαχίας, προκειμένουνα προωθήσει τις παγίως επεκτατικές διαθέσεις της είς βάρος της ελληνικής κυριαρχίας".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει οτι "κλιμακώνονται οι πιέσεις που ασκούνται στην Αθήνα απο αμερικανικούς και ΝΑΤΟϊκούς παράγοντες για τα όρια επιχειρησιακής ευθύνης στο Αιγαίο και τον έλεγχο της Νότιας πτέρυγας της Συμμαχίας, που προβλέπει η αποφασισθείσα εδώ και μήνες νέα δομή του ΝΑΤΟ. Σημείο τριβής αποτελεί η λεγόμενη "χρήση των κοινων επιχειρησιακών περιοχών" σε θάλασσα και αέρα κατά τη διάρκεια ΝΑΤΟϊκών ασκήσεων με συμμετοχή ελληνικών και τουρκικών δυνάμεων".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "στους αμερικανούς και το ΝΑΤΟ έχει αναθέσει η κυβέρνηση τη διαχείριση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο. Μετά την αποδοχή της νέας δομής του ΝΑΤΟ και τη δρομολόγηση της λειτουργίας των ΝΑΤΟϊκών στρατηγείων, η χώρα είναι δέσμια των "ακλών " υπηρεσιών αυτών που υποδαυλίζουν και τροφοδοτούν τις τουρκικές διεκδικήσεις. Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν την εκτίμηση οτι η Ελάδα με την εφαρμογή της νέας δομής του ΝΑΤΟ έχει παραδοθεί στην εξουσία της "νέας τάξης".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει οτι "στα ύψη εκτινάχθηκε χθες το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης και της ΝΔ με αφορμή πληροφορίες που είδαν το φώς της δημοσιότητας για την πρόθεση της Αγκυρας να διεκδικήσει στο πλαίσιο του νέου δόματος του ΝΑΤΟ τον επιχειρησιακό έλεγχο του μισού Αιγαίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ κατέθεσε προχθές στην αρμόδια επιτροπή ένα σχέδιο το οποίο σε περιόδους κρίσεως ή πολέμων προβλέπει ο αεροπορικός έλεγχος σε 15 ελληνικά νησιά όπως η Μυτιλήνη, η Χίος, η Λήμνος, η Σαμοθράκη, η Κάρπαθος κα και άλλες 25 ελληνικές βραχονησίδες να περάσει στην Αγκυρα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει οτι "μεγάλα ερωτηματικά δημιουργεί η στάση της κυβέρνησης, η οποία απέφυγε να διαψεύσει επί της ουσίας δημοσιεύματα που εμφανίζουν την Αγκυρα να εγείρει θέμα νέων προκλητικών, διεκδικήσεων στο Αιγαίο, επιδιώκοντας την ανατροπή του ισχύοντος καθεστώτος εις βάρος της χώρας μας".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι εκτιμήσεις για το χρόνο μείωσης των επιτοκίων, οι νέες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου εισηγμένων εταιριών, τα επικείμενα μέτρα για την αποκλιμάκωση του πληθωρισμού και η άνοδος του δολαρίου στις ευρωπαϊκές αγορές είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Μετά από ένα χρόνο μείωση στα επιτόκια λόγω ρευστότητας. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Μετοχές 47 τρισ! παίζονται στη Σοφοκλέους - Στο 124% του ΑΕΠ η αξία των εισηγμένων. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Ζητούνται 700 δισ. για νέες μετοχές - Σοφοκλέους: Εντυπωσιακές αυξήσεις κεφαλαίου το φθινόπωρο από 51 εταιρίες. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Υπό επιτήρηση οι περίεργες μετοχές - Θα διαπραγματεύονται με ειδικό καθεστώς. ''

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ``"Εκλειψη"... μετοχών φοβούνται τώτα οι επενδυτές - Νέα εισαγγελική παρέμβαση. ''

    [7] Επιτόκια Αποκλιμάκωση - Εκτιμήσεις

    Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι: ``Από τον Ιούνιο του 2000 πρέπει να αναμένεται η σημαντική αποκλιμάκωση των επιτοκίων στη διατραπεζική αγορά, καθώς η Τράπεζα της Ελλάδος υποχρεούται εκ των πραγμάτων να διατηρεί τα επιτόκια σε υψηλά επίπεδα και να απορροφά την περιρρέουσα, άνω του 1 τρισ. δρχ, ρευστότητα στην οικονομία, σημαντικό τμήμα της οποίας οφείλεται σε εισαγόμενα κεφάλαια. ''

    (Γ. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 12 August 1999 - 10:37:14 UTC