Browse through our Interesting Nodes of International Affairs & Organizations Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-05-09

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 09/05/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Νέα Δημοκρατία
  • [3] Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [4] Χρηματιστήριο
  • [5] Ελληνική οικονομία - ΟΝΕ
  • [6] Ελληνοτουρκικά
  • [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [8] Χρηματιστήριο

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, η πορεία της ελληνικής οικονομίας στην ΟΝΕ, το Χρηματιστήριο,οι αποφάσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Νέα Δημοκρατία: Βαρύ κλίμα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Το μυστικό της νοθείας κρατάει ο Αρχηγός. Ομηρος του Γεωργακόπουλου η κυβέρνηση.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Εθαψαν την Γκινάκη για δεύτερη φορά. Τραγωδία Νιόβης- Ολοι αθώοι.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Δεξιά" σύννεφα στη ΝΔ. Πάει για διαγραφή ο Γ. Καρατζαφέρης, που επιμένει και προκαλεί.

    Η ΑΥΓΗ: Ο Χριστόδουλος απειλεί, η κυβέρνηση υποχωρεί. Μετά τις δηλώσεις Σταθόπουλου για σύγχρονες σχέσεις κράτους- Εκκλησίας.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Βαράει διάλυση η ΝΔ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Αποφασισμένος να μην ανεχθεί "αντάρτες" ο κ. Καραμανλής.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ο "Ηρώδης" και η ...Σαλώμη. Αγρίεψε ο Καραμανλής με τον Γ. Καρατζαφέρη.

    ΕΘΝΟΣ: Θέσεις για 4.000 στην Πυροσβεστική. Πως κατανέμονται σε όλη τη χώρα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μέγα το ...της Σαλώμης κράτος. Ο Κ. Καραμανλής σε ρόλο Ηρώδη αποκεφαλίζει τον Γ. Καρατζαφέρη χάριν του Αρούκου του!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αγωνία στη ΝΔ.Νέες μετεκλογικές πληγές στο κόμμα, ενώ δεν έκλεισαν οι προηγούμενες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Επίδειξη πυγμής με διαγραφή Καρατζαφέρη. Μήνυμα Καραμανλή ότι δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Επί πίνακι η κεφαλή Καρατζαφέρη. Χαντζάρα Καραμανλή μετά τα περί Σαλώμης κ.α.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Σοφοκλέους επιστροφή. Ξεπέρασε τα 150 δις η αξία συναλλαγών.

    ΕΣΤΙΑ: Αυτοδιαχειρίζεται η Νέα Δημοκρατία. Η ανεπίτρεπτη δήλωσης του κ. Γ. Καρατζαφέρη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το ολυμπιακό αδιέξοδο και τα ευχολόγια Σημίτη. Ενώ επισείεται η απειλή αφαίρεσης της εντολής διοργάνωσης των Αγώνων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Μαχαίρι στα άκρα...Ο Κ. Καραμανλής απαντάει στις προκλήσεις των ακροδεξιών της ΝΔ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Νοσηλευτές φαντάσματα ψάχνει ο Παπαδόπουλος. Χιλιάδες θέσεις κενές (και) λόγω αποσπάσεων.

    ΝΙΚΗ: Η Ηρωδιάς μαίνεται. Αρχισε η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μαζική ταξική απάντηση των εργαζομένων.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Η Σαλώμη ξεσάλωσε. Σφαγή Ηρώδη. Επεσε το πρώτο κεφάλι...

    Η ΧΩΡΑ: Εκβιάζουν τον υπαρχηγό της Αστυνομίας. Ενώ πιέζουν δικαστικούς να "προσέξουν" τον κ. Γεωργακόπουλο.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 27.000 στρέμματα στο σχέδιο πόλης. Η Θεσσαλονίκη επεκτείνεται ως τα τέλη του χρόνου, κυρίως στα ανατολικά.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Διαγραφή στον αέρα. Ανακατεύεται η πολιτική τράπουλα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Σε κλοιό...ECOFIN η πολιτική παροχών.Αυστηρές συστάσεις για ιδιωτικοποιήσεις και ασφαλιστικό.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πτώση ρεκόρ όλων των εποχών! Εναντι του ...παγκοσμιοποιημένου δολαρίου.

    [2] Νέα Δημοκρατία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "τη διαγραφή του Γ. Καρατζαφέρη προανήγγειλε, χθες, μέσω του MEGA ο Κ. Καραμανλής, αντιδρώντας άμεσα στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ στον "Τύπο της Κυριακής" κατά του Α. Σπηλιωτόπουλου και του ίδιου του προέδρου του κόμματος. Επιδεικνύοντας αποφασιστικότητα και πυγμή, ο κ. Καραμανλής υποστήριξε οτι ο κ. Καρατζαφέρης, με τις θέσεις του, "έθεσε εαυτόν εκτός παράταξης". Η αποξένωση της ΝΔ από στελέχη που ανήκουν στη δεξιά πτέρυγά της ενέχει, πάντως, τον κίνδυνο να επαναληφθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, την προηγούμενη τριετία με τις διαγραφές στο χώρο του κέντρου".

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "η κατάρα που καταδιώκει τη Νέα Δημοκρατία επί 20 περίπου χρόνια, έκανε και πάλιν την εμφάνισή της. Ενα μήνα μετά την αναμέτρηση της 9ης Απριλίου κατά την οποία το κόμμα ηττήθηκε μεν, αλλά ηύξησε σημαντικά την εκλογική του δύναμη, εξέσπασαν έντονες εσωκομματικές αντιπαραθέσεις. Για τις οποίες κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψη πως θα εξελιχθούν, ποιά έκταση θα λάβουν και που μπορεί να οδηγήσουν".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "με μια αιφνιδιαστική κίνηση, ο Κώστας Καραμανλής έθεσε την κεφαλήν του Γιώργου Καρατζαφέρη επί πίνακι! Στην πρωτοβουλία Καραμανλή δεν φαίνεται να συμφωνούν κορυφαία στελέχη, με πλέον χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Γ. Βαρβιτσιώτη, ο οποίος θα ζητήσει να εξαιρεθεί από τη σύνθεση του Πειθαρχικού που θα αποφασίσει για τον Γ. Καρατζαφέρη".

    ΤΟ ΒΗΜΑ ισχυρίζεται ότι "ο κ. Κ. Καραμανλής προχώρησε χθες στη διαγραφή του κ. Γ. Καρατζαφέρη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και όπως όλα δείχνουν, θα επιμείνει και στον εξοβελισμό του από το κόμμα. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανήγγειλε από τηλεοράσεως τη διαγραφή του κ. Γ. Καρατζαφέρη προφανώς για να στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν ανέχεται τη δημιουργία "αντάρτικου" ούτε αμφισβήτηση των πολιτικών επιλογών του".

    [3] Ολυμπιακοί Αγώνες

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "η ώρα των τελικών αποφάσεων έφτασε για την Ολυμπιάδα του 2004 και στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη που συγκαλείται σήμερα ο πρωθυπουργός ζητά ευελιξία και συντονισμό απ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Υπεύθυνος του "Αθήνα 2004" αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Στουρνάρας, ενώ κατά πάσα πιθανότητα δημιουργείται σχήμα από τους γραμματείς των σχετικών με την Ολυμπιάδα υπουργείων, που καλούνται να βοηθήσουν στην προετοιμασία και τη συνεννόηση των φορέων".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "αδράνειες της Διοικήσεως, οργανωτικές αδυναμίες, πολιτικές φιλοδοξίες και αντιπαραθέσεις συμφερόντων φαίνεται να καταδυναστεύουν τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, με αποτέλεσμα να σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις και να διαγράφονται σοβαροί κίνδυνοι για τη χώρα και το κύρος της στο εξωτερικό. Ολες οι πληροφορίες δείχνουν οτι το υπάρχον οργανωτικό σχήμα είναι άβουλο και αναποτελεσματικό και η όποια δυναμική του προσκρούει στις ενδοκυβερνητικές συγκρούσεις για την πρωτοκαθεδρία".

    Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, "τη χρυσή τομή για τον συντονισμό της προετοιμασίας της Ολυμπιάδας φιλοδοξεί οτι βρήκε ο Κώστας Σημίτης και η αντίδραση του Θεόδωρου Πάγκαλου, μετά τη χθεσινή του συνάντηση με τον πρωθυπουργό, δείχνει ότι -επί του παρόντος- την έχει αποδεχθεί".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι "ολοκληρώθηκε χτες ο κύκλος των συναντήσεων του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη με κυβερνητικά στελέχη και άλλους παράγοντες, με αντικείμενο την "επιτάχυνση" της προετοιμασίας για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα. Στη σημερινή συνεδρίαση της αρμόδιας Διυπουργικής Επιτροπής αναμένεται ο πρωθυπουργός να ανακοινώσει τις αποφάσεις του, σηματοδοτώντας τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση θα μοιράσει την πίτα των Ολυμπιακών Αγώνων, με συνοπτικές διαδικασίες, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την απειλή της ΔΟΕ να αποσπάσει την Ολυμπιάδα από την Ελλάδα".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "σήμερα αναμένεται να αποσαφηνιστούν οι σκέψεις και οι αποφάσεις του πρωθυπουργού για το πως θα κινηθεί η κυβέρνηση από εδώ και πέρα στο θέμα των Ολυμπιακών του 2004. Ο Κ. Σημίτης θα προεδρεύσει της διευρυμένης διυπουργικής επιτροπής που θα έχει την πολιτική ευθύνη για τη διοργάνωση".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται ότι "μετά τη σημερινή συνεδρίαση του διυπουργικού οργάνου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την ολοκλήρωση του κύκλου των επαφών του, ο πρωθυπουργός αναμένεται να δημοσιοποιήσει τις αποφάσεις του, εν όψει και της αυριανής επίσκεψης της επιτροπής των "Αθανάτων" στη χώρα".

    [4] Χρηματιστήριο

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "η κατοχύρωση του επιπέδου των 4.500 μονάδων είναι ο κρισιμότερος στόχος για τη χρηματιστηριακή αγορά, που εμφάνισε και χθες σαφείς τάσεις ανάκαμψης των τιμών, οι οποίες μάλιστα συνδυάστηκαν και με ικανοποιητική αύξηση του τζίρου των συναλλαγών".

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά ότι "επανήλθε η αισιοδοξία στο Χρηματιστήριο Αθηνών, όχι μόνο από τη νέα άνοδο κατά 1,32% που σημείωσε ο Γενικός Δείκτης της Σοφοκλέους, φτάνοντας στις 4.475,06 μονάδες, αλλά και από τον κατά πολύ αυξημένο τζίρο συναλλαγών, ο οποίος έφτασε σήμερα στα 153 δις δρχ".

    Σύμφωνα με το ΚΑΡΦΙ, "με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η εβδομάδα για τη Σοφοκλέους, καθώς η βελτίωση του κλίματος που παρατηρήθηκε κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις της περασμένης εβδομάδας, συνεχίστηκε και σήμερα. Η εμπιστοσύνη των επενδυτών αποκαθίσταται σταδιακά, και η αρνητική ψυχολογία υποχωρεί, ενώ σε υψηλότερα επίπεδα κυμάνθηκε και η αξία των συναλλαγών λόγω κυρίως της εισόδου ιδιωτών επενδυτών".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει ότι "το Χρηματιστήριο φαίνεται ότι ανακτά τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Η αναθέρμανση του αγοραστικού ενδιαφέροντος από θεσμικούς και μικροεπενδυτές, ήταν έκδηλη στη χθεσινή συνεδρίαση με αποτέλεσμα ο τζίρος να επιστρέψει στα προ των εορτών του Πάσχα επίπεδα (154 δις δρχ) και ο ΓΔ να σημειώσει άνοδο κατά 1,32% ενώ 54 μετοχές της περιφέρειας κατέγραψαν κέρδη μεγαλύτερα του 8%".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι "έντονες ανοδικές τάσεις επικράτησαν κατά την πρώτη συνεδρίαση της χρηματιστηριακής εβδομάδας στη Σοφοκλέους, με το Γενικό Δείκτη Τιμών στο μεγαλύτερο μέρος της να καταγράφει κέρδη άνω της τάξεως του 2% και το επενδυτικό αγοραστικό ενδιαφέρον να επανέρχεται σταδιακά".

    [5] Ελληνική οικονομία - ΟΝΕ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι "λιτότητα διαρκείας με πραγματικές αυξήσεις μισθών και αποδοχές οι οποίες θα υπολείπονται αισθητά σε σχέση με τις αντίστοιχες των Ευρωπαίων συναδέλφων τους ξεκινά για τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα με την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν χθες στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων της ΕΕ στον Ελληνα ομόλογό τους Γιάννο Παπαντωνίου. Πέντε μέρες μετά τη θετική για την ένταξη της δραχμής στο ευρώ σύσταση της Επιτροπής προς το Συμβούλιο ο κ. Παπαντωνίου έλαβε μέρος στην τακτική μηνιαία συνεδρίαση του ECOFIN στο περιθώριο της οποίας, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά δήλωσε, δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων ανεξαιρέτως των ομολόγων του".

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ, "νευρικότητα εξακολουθεί να διακατέχει την κυβέρνηση στο θέμα της δραχμής, καθώς εντείνονται οι πιέσεις για υποτίμηση του εθνικού μας νομίσματος έναντι του ευρώ, από δύο έως και πέντε δραχμές. Βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις, η κατηγορηματική δήλωση υψηλόβαθμων στελεχών του οικονομικού επιτελείου οτι δεν πρόκειται να αλλάξει η κεντρική ισοτιμία δραχμής - ευρώ, αντί να αμβλύνει τις εντυπώσεις, τροφοδοτεί νέα σενάρια".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "συγχαρητήρια απ όλους τους συναδέλφους του πήρε ο ΥΠΕΘΟ Γιάννος Παπαντωνίου στο χθεσινό συμβούλιο των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών της Κοινότητας για "το θαύμα της πλήρους, απόλυτης και άνετης εκπλήρωσης των κριτηρίων του Μάαστριχτ από την Ελλάδα". Οπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη λήξη των εργασιών του συμβουλίου "η Ελλάδα εντάσσεται στην ΟΝΕ και το ευρώ με πολύ μεγαλύτερη άνεση από πολλές από τις 11 χώρες της ευρωζώνης που μπήκαν πριν από 2 χρόνια, αφού πέτυχε κυρίως ένα ρυθμό πληθωρισμού που βρίσκεται σχεδόν μισή ποσοστιαία μονάδα κάτω από το όριο του κριτηρίου του Μάαστριχτ γι αυτό το μέγεθος".

    [6] Ελληνοτουρκικά

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι "δραστικές εξελίξεις, σύμφωνα τουλάχιστον με πληροφορίες και ανεπίσημες δηλώσεις κυοφορούνται ειδικά κατόπιν της λήξης όλων των πολιτικών εκκρεμοτήτων σε Αθήνα, Αγκυρα και Κατεχόμενα αλλά και τις συνομιλίες της Νέας Υόρκης στα κεφάλαια Αιγαίο και Κύπρο. Χοντρικά η τουρκική πλευρά τουλάχιστον όπως παρουσίασε τις απόψεις της στη Νέα Υόρκη ο Ισμαήλ Τζέμ, φέρεται ανοιχτή στην αναζήτηση κάθε είδους λύσης στο θέμα του Αιγαίου" σε μια περίεργη συνάρθρωση διαδικασιών διαλόγου και Χάγης".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι "η ασταθής ρότα που ακολουθεί η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών ανάμεσα στους υφάλους των ελληνοτουρκικών σχέσεων αρχίζει ήδη να προκαλεί σοβαρές εντάσεις από κύκλους του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, καθώς καθίσταται φανερό πως η επόμενη φάση της διαδικασίας προσεγγίσεως με την Τουρκία θα αφορά τον "εμπλουτισμό" της με θέματα συνεργασίας στον στρατιωτικό τομέα. Κύκλοι του ΥΕΘΑ τόνιζαν χθες πως οι πρώτες πληροφορίες αναφορικώς με το περιεχόμενο των επαφών που είχε την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου με τους ομολόγους του των ΗΠΑ και της Τουρκίας επιβεβαιώνουν πως ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας έχει σιωπηλώς αποδεχθεί μια "σε βάθος" επεξεργασία των τουρκικών προτάσεων περί εφαρμογής διευρυμένων Μέτρων Οικοδομήσεως Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στο Αιγαίο".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι " με μεθοδικό τρόπο προκειμένου μέσα από τον περίφημο ελληνοτουρκικό διάλογο να θέσει τις αξιώσεις της στο Αιγαίο εργάζεται η Αγκυρα. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Ισμαήλ Τζέμ, σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στην εφημερίδα "Γενί Μπινγίλ" άφησε σαφέστατα να εννοηθεί ότι η κυβέρνησή του θα επιδιώξει να θέσει τα θέματα αυτά επί τάπητος στις συζητήσεις με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου και μέσω του διαλόγου να επιδιώξει την ικανοποίησή τους".

    [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ευάλωτη" η βελτίωση. Δέσμια εξωγενών παραγόντων η πορεία του πληθωρισμού".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Κέρδη για 310 μετοχές. Στην περιφέρεια 43 limit up".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Τα βλέμματα στη μεσαία κεφαλαιοποίηση".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Βαθιές ανάσες στα μέτωπα πληθωρισμού και Σοφοκλέους".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Απροσδόκητη "βουτιά" του πληθωρισμού στο 2,6%. Ευχάριστη έκπληξη για τις αγορές".

    [8] Χρηματιστήριο

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "Βρίσκεται σε ανοδική τροχιά η Σοφοκλέους με αιχμή την Παράλληλη τις Κατασκευές και τις Ασφάλειες. Στα 154 δις. ο τζίρος. Περιορίζονται οι ζημιές των επενδυτών. Εντός του Μαΐου τα θεσμικά μέτρα για το Χρηματιστήριο".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 9 May 2000 - 16:39:30 UTC