Browse through our Interesting Nodes on Secondary Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-05-30

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/05/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ταυτότητες
  • [3] Νέα Δημοκρατία
  • [4] Αλλαγές στη δημόσια διοίκηση
  • [5] Ελληνική οικονομία
  • [6] Ολυμπιάδα 2004
  • [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [8] Χρηματιστήριο ενέργειας

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η διαμάχη κράτους - Εκκλησίας για τις ταυτότητες, οι αλλαγές στη δημόσια διοίκηση, τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, η προετοιμασία για την Ολυμπιάδα του 2004 και η πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Η Βάσω ισοπεδώνει το Νόμο του Πεπονή. Πρόταση στον Σημίτη.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Καταργούν και τα θρησκευτικά από τα σχολεία! Νέο πραξικόπημα κατά της Ορθοδοξίας.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Πραξικόπημα έκανε ο Σημίτης. Σκληρή επίθεση Χριστόδουλου για τις ταυτότητες.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Διορισμοί μόνο πτυχιούχων! και χωρίς διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ. Αλλάζουν όλα στο δημόσιο.

    Η ΑΥΓΗ: Διπλασιάζουν την "Πετρόλα". Πράσινο φως από Λαλιώτη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο με νέο σύστημα. Μονιμοποιούνται και οι συμβασιούχοι.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Μια...θηλυκή "μπουλντόζα" στις δημόσιες υπηρεσίες!

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Η Βάσω "τσάρος" στις προσλήψεις. Με εντολή Σημίτη καπελώνει το ΑΣΕΠ.

    ΕΘΝΟΣ: Μόνο οι πτυχιούχοι θα μπαίνουν στο Δημόσιο. Β. Παπανδρέου: τα σχέδια για αναβάθμιση των υπηρεσιών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αναδιπλώνεται ο υπουργός Δικαιοσύνης και παραδέχεται οτι... Οι καμπάνες για το θρήσκευμα δεν χτυπούν...Ευρωπαϊκά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εντολές για ρουσφέτια. Ξηλώνεται το παπανδρεϊκό κράτος και τίθενται οι βάσεις για το Σημιτικό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Δημόσιο:16.469 προσλήψεις μέσα στον Ιούνιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τεντώνει το σχοινί. Μιλάει για πραξικόπημα Σημίτη ο κ. Χριστόδουλος.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Θρησκευτικό παρακράτος. Ερευνα της "Ε":οι παραεκκλησιαστικές οργανώσεις.

    ΕΣΤΙΑ: Ποιός πρέπει να υπαναχωρήση. Αδικαιολόγητο πείσμα εν μέσω προβλημάτων.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αξιολόγηση στο Δημόσιο βάσει παραγωγικότητας. Η κυβέρνηση υπόσχεται πλήρη αναμόρφωση του κράτους έως το 2004.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Ράμπο" στους δήμους. Οι αλλαγές που θα γίνουν στο πλαίσιο του προγράμματος "Πολιτεία".

    ΤΑ ΝΕΑ: Βαρύ κατηγορώ κατά Μπακούρη και πολιτικών για το 2004. Η Νίκη Τζαβέλα μιλάει στα "ΝΕΑ".

    ΝΙΚΗ: Κινδυνολογούν για το 2004.Σημίτης-Λαλιώτης κλείνουν τα μεγάλα DEALS.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Απόβαση ΝΑΤΟϊκών ορδών στη χώρα. Στην τελική φάση η "DYNAMIC MIX -2000".

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Αρχηγός, Υπαρχηγός Πάνε άπατοι! Τιτανικός η ΝΔ. Ατακτη φυγή.

    Η ΧΩΡΑ: Πραξικόπημα Σημίτη. Χριστόδουλος: Επέβαλαν τη γνώμη του 2%.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Παρέμβαση Σημίτη για τη Θεσσαλονίκη. Εντολή στον υπουργό Γ. Πασχαλίδη να προωθήσει τα λιμνάζοντα έργα.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σύμπλευση ή χρονοτριβή; Θεσσαλονίκη:η "Οδύσσεια" του Δημαρχείου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Απογευματινή εργασία και εθελουσία έξοδος! Ριζικές αλλαγές στο δημόσιο τομέα εξήγγειλαν Σημίτης -Βάσω.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Πραξικόπημα" με τις ταυτότητες. Ανεβάζει κι άλλο τους τόνους ο Χριστόδουλος.

    [2] Ταυτότητες

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "ανεβάζει τους πολεμικούς τόνους ο αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος, πολιτικοποιεί ευθέως την αντιπαράθεσή του με την κυβέρνηση και ομιλεί για "πραξικόπημα που , αν γινόταν πριν από τις εκλογές, ασφαλώς διαφορετικό θα ήταν το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμετρήσεως". Θέλει, λοιπόν, να μετατρέψει την Εκκλησία σε κομματάρχη ο κ. Χριστόδουλος, να τρομοκρατήσει τα κόμματα και να προσελκύσει βουλευτές στη σταυροφορία του κατά του κράτους και των νόμων του".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει ότι "διαστάσεις ιερού πολέμου προσλαμβάνει η αντιπαράθεση Κράτους - Εκκλησίας μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου που έκανε λόγο για "πραξικόπημα" και για διαφορετικό αποτέλεσμα αν το όλο θέμα είχε ανακινηθεί πριν από τις εκλογές, την ίδια στιγμή που ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος δείχνει να διατηρεί αποστάσεις από την τακτική του κ. Χριστόδουλου προκαλώντας αίσθηση στο χώρο της Εκκλησίας".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται ότι "την τακτική της εσκεμμένης υποβάθμισης επιλέγει η κυβέρνηση, η οποία προτιμά την αμυντική τακτική στο θέμα των ταυτοτήτων. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, η Εκκλησία όχι μόνο συντηρεί, αλλά και ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "στροφή 180 μοιρών έκανε χθες από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μιχάλης Σταθόπουλος όσον αφορά το γιατί η κυβέρνηση προχώρησε στην απάλειψη του θρησκεύματος από τις νέες ταυτότητες. Ενώ, δηλαδή μέχρι τώρα ο κ. Σταθόπουλος έβγαινε στα ΜΜΕ και διαλαλούσε ότι η Ελλάδα ήταν αναγκασμένη να συμμορφωθεί με τα πρότυπα της ΕΕ χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ για πρώτη φορά οτι δεν είναι η ΕΕ που μας υπαγόρευσε τις αλλαγές στις Ταυτότητες αλλά λόγοι Ελληνικοί λόγοι Συνταγματικής Εννομης Τάξης".

    ΤΟ ΒΗΜΑ τονίζει ότι "μέσα σε συμπληγάδες δείχνει να βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Χριστόδουλος με αφορμή το θέμα των ταυτοτήτων, καθώς από τη μια προσπάθεια να δείξει ότι παραμένει ανυποχώρητος στις αποφάσεις και στις θέσεις του, προκειμένου να συσπειρώσει και να ενημερώσει τους πιστούς, ενώ από την άλλη πρέπει να αποτρέψει κάθε είδους πιθανή ακραία ενέργεια από μερίδα μοναχών".

    [3] Νέα Δημοκρατία

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ υποστηρίζει ότι "η "ηχηρή σιωπή" στην οποία κατέφυγαν όταν κλήθηκαν να σχολιάσουν το θέμα τα περισσότερα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως σχολίαζαν ψύχραιμοι παρατηρητές, ανέδειξε ένα μείζον πρόβλημα της Ρηγίλλης: αυτό της συνοχής του κόμματος, το οποίο ακόμη ταλανίζεται από εσωτερικές έριδες μετά την εκλογική ήττα".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "σε μακρά περίοδο μιζέριας, γκρίνιας και εσωστρέφειας εισέρχεται η ΝΔ. Οι προσπάθειες του προέδρου της να αλλάξει το κλίμα συγκαλώντας όλα τα όργανα του κόμματος πέφτουν στο κενό. Ενα και μοναδικό είναι το θέμα που κυριαρχεί στις συζητήσεις των βουλευτών των κορυφαίων και μεσαίων στελεχών: Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και το αν θα πρέπει να φύγει ή όχι από τη θέση του εκπροσώπου".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι "το ..."καπάκι του καζανιού που βράζει" επιχειρεί τώρα να σηκώσει με προσεκτικές κινήσεις ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής. Μετά τη γενική απαίτηση των στελεχών του κόμματος για σύγκληση και ενεργοποίηση των κομματικών οργάνων, ο 43χρονος αρχηγός έδειξε να "λαμβάνει το μήνυμα" και να προσπαθεί μέσα από το διάλογο και την εκφορά των (διαφορετικών) απόψεων να εκτονώσει το βαρύ κλίμα της μετεκλογικής περιόδου".

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ, "με πολιτικό "μανδύα" περιέβαλε την υπόθεση της αγωγής κατά του ραδιοσταθμού "Φλάς" και των τριών δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Αρ. Σπηλιωτόπουλος μετά την ανοιχτή στήριξη που του παρέσχε Ο κ. Καραμανλής, κάνοντας λόγο για διαπλεκόμενα και βάλλοντας κατά τον επιχειρηματία κ. Κόκκαλη. Ενώ εξέφρασε τη δυσφορία του για τις αποστάσεις που κρατούν βουλευτές και κορυφαία στελέχη του κόμματος".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "στον απόηχο του δημιουργικού προβληματισμού που αναπτύχθηκε κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στη συνεδρίαση της ΚΟ την Πέμπτη, 1η Ιουνίου. Τα στελέχη και οι βουλευτές του κόμματος θα εκφράσουν τις απόψεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα της 9ης Απριλίου για τη δομή και λειτουργία της οργάνωσης του κόμματος, καθώς και για τη στρατηγική του "μεσαίου χώρου" ανάμεσά τους η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία απουσίαζε στο εξωτερικό στη συνεδρίαση της ΚΕ".

    [4] Αλλαγές στη δημόσια διοίκηση

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι "το πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα θα έχει πλέον η υπουργός Εσωτερικών Βάσω Παπανδρέου, η οποία έλαβε χθες το πράσινο φως από τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, ώστε να προχωρήσει σε προσλήψεις "εξπρές" επιστημονικού και εξειδικευμένου προσωπικού, με κύριο στόχο αφενός τη μείωση του διορισμού εποχικών υπαλλήλων και αφετέρου την αναβάθμιση του μορφωτικού επιπέδου των δημοσίων υπαλλήλων".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι "σε πλήρη "Σημιτοποίηση" του κράτους προχωράει άμεσα η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να ελέγξει τη λειτουργία του. Κάτω από την επίφαση του προγράμματος για τον πολίτη "Πολιτεία" επιχειρείται απροσχημάτιστα η κατάλυση του Παπανδρέϊκού κράτους. Στόχος να δημιουργηθεί μια νέα μορφή δημόσιας διοίκησης, η οποία θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της κυβέρνησης αλλά και του κόμματος".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "δέσμη μέτρων, που, από τη μιά, πλήττουν ευθέως κατακτήσεις και δικαιώματα των εργαζομένων στο δημόσιο, και από την άλλη, εξυπηρετούν, πρώτα και κύρια, την "αποτελεσματικότητα" της αντιλαϊκής της πολιτικής, θα προωθήσει η κυβέρνηση τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με όσα είπε χτες ο Κ. Σημίτης".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "η πόρτα του Δημοσίου για αποφοίτους Λυκείου αρχίζει να κλείνει. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες η υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Βάσω Παπανδρέου, η αναβάθμιση των υπηρεσιών, οι νέες ανάγκες και ο σταδιακός περιορισμός των υπαλλήλων "γενικών καθηκόντων" επιβάλλει τον εμπλουτισμό του Δημοσίου με εξειδικευμένο προσωπικό".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "αλλάζει η πολιτική προσλήψεων στο Δημόσιο, όπου εφεξής, θα διορίζονται μόνο πτυχιούχοι, ενώ εγκρίσεις για πρόσληψη αποφοίτων Γυμνασίου-Λυκείου θα δίδονται με το σταγονόμετρο. Ο ΟΟΣΑ πάντως, ζητεί όπως εξαιρεθούν του νόμου Πεπονή προσλήψεις σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΠΑ".

    [5] Ελληνική οικονομία

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι "συνεχίζεται το ράλυ στις τιμές των καυσίμων. από την Τετάρτη, η βενζίνη θα πωλείται κατά περίπου 7 δρχ ακριβότερα. Οι κανονικές αυξήσεις είναι 2,5 δρχ αλλά αυτή τη φορά θα προστεθούν και οι 4,5 δρχ που είχαν απορροφηθεί την προηγούμενη εβδομάδα. Η ανησυχία για τον πληθωρισμό εντείνεται και θεωρείται πλέον δεδομένο οτι ο Μάιος θα κλείσει με άνοδο του πληθωρισμού στα επίπεδα του Μαρτίου περί του 3%".

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι "νόκ άουτ κινδυνεύει να βγει η κυβέρνηση στη μάχη της με τον πληθωρισμό, ο οποίος κατέβαλε εξαπίνης το οικονομικό επιτελείο και ετοιμάζεται για το μήνα Μάιο να κλείσει στο 3,1% έναντι 2,6% τον Απρίλιο. Παράλληλα για τους επόμενους μήνες οι προβλέψεις δεν είναι ευοίωνες με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να μελετά αναπροσαρμογή του στόχου του προγράμματος σύγκλισης, το οποίο προβλέπει για φέτος μέσο πληθωρισμό 2%".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι "οι γενικές κατευθύνσεις του νέου υπό κατάρτιση προϋπολογισμού, οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η χώρα μας εντός της ΟΝΕ, αλλά και το σχέδιο προώθησης των διαρθρωτικών αλλαγών είναι τα θέματα που "καίνε" το ΥΠΕθΟ. Ιδιαίτερα ικανοποιημένα δηλώνουν κορυφαία στελέχη του υπουργείου από την μέχρι τώρα εκτέλεση του προϋπολογισμού, ο οποίος έχει πλεόνασμα και όπως δηλώνουν άρχισε ήδη σε τεχνικό επίπεδο στο Γενικό Λογιστήριο η σύνταξη του νέου προϋπολογισμού για το 2001, οι δείκτες του οποίου θα είναι σε ευρώ".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "η τιμή των καυσίμων εκτινάσσεται από αύριο το βράδυ σε νέα ύψη. Ο πληθωρισμός εισέρχεται σε περίοδο ανεξελέγκτου ανόδου. Ο ρυθμός πτώσεως των επιτοκίων δεν είναι ικανοποιητικός. Οι διαρθρωτικές αλλαγές πραγματοποιούνται με ρυθμό χελώνας. Η ανταγωνιστικότης των ελληνικών προϊόντων περιορίζεται συνεχώς. Η υπ αυτές τις συνθήκες ένταξις στην ΟΝΕ ενδέχεται να αποβή ολεθρία".

    [6] Ολυμπιάδα 2004

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υποστηρίζει ότι "τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις και το χάος που επικρατεί στην προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, που παρά τις αλλαγές προσώπων δεν έχει προχωρήσει ακόμη τίποτα, θα συζητηθούν εκ νέου στην αυριανή συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής - την τρίτη κατά σειρά - ενώ το απόγευμα στη Βουλή η κυβέρνηση θα δεχτεί τα πυρά της αντιπολίτευσης σε προ ημερησίας συζήτηση που έχει ζητήσει η ΝΔ".

    Σύμφωνα με το ΚΑΡΦΙ, "γκάζι" πατάει το ΥΠΕΧΩΔΕ επιταχύνοντας τις διαδικασίες ολοκλήρωσης των έργων που σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Με σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που κατατέθηκε για επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας, συστήνεται ειδική υπηρεσία που θα είναι αρμόδια για την κατασκευή, μελέτη επίβλεψη και την εποπτεία των έργων".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι "σε στημένους διαγωνισμούς οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια η κινδυνολογία για τις (ούτως ή άλλως υπαρκτές) καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ο Κ. Σημίτης και ο Κ. Λαλιώτης εκμεταλλεύονται την αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με το ενδεχόμενο τέλεσης των Αγώνων στην Αθήνα λόγω της κωλυσιεργίας και καταστρώνουν το σχέδιο για τη νομή της πίτας, αξίας τρισεκατομμυρίων δρχ σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς ομίλους".

    [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Συγκράτηση στα επιτόκια. Σημαντικό φρένο λόγω πληθωριστικών πιέσεων".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ενεργειακό χρηματιστήριο τίθεται σε λειτουργία. Και η Shell στο φυσικό αέριο".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Προθεσμιακή αγορά για καύσιμα και ενέργεια. Χριστοδουλάκης: Περιφερειακός θεσμός και για τα Βαλκάνια".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Χρονιά των "μικρών" της Σοφοκλέους το 2000. Κερδισμένοι και χαμένοι από την καθίζηση της αγοράς".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Μεγάλη πτώση δολαρίου. Ενισχύονται ευρώ - δραχμή".

    [8] Χρηματιστήριο ενέργειας

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "Με γρήγορα βήματα προετοιμάζει ο υπουργός Ανάπτυξης, Α. Χριστοδουλάκης την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας. Εκτός από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η στελέχωση της οποίας ανακοινώθηκε χθες, ανήγγειλε επίσης τη δημιουργία στην Ελλάδα Προθεσμιακής Αγοράς Ενέργειας, η οποία και θα αποτελέσει το "εργαλείο" για τη διασφάλιση καταναλωτών και παραγωγών από τις διακυμάνσεις των τιμών. Σε πρώτη φάση η Προθεσμιακή Αγορά θα λειτουργήσει για τα υγρά καύσιμα και θα ακολουθήσει μετά το 2001 ο ηλεκτρισμός και μετά το 2006 το φυσικό αέριο".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 30 May 2000 - 15:06:09 UTC