Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 2) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-09-07

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 07/09/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] TΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [03] Κοινωνικός διάλογος
  • [04] Ελληνική οικονομία
  • [05] Χρηματιστήριο
  • [06] Ταυτότητες
  • [07] Διαπλοκή
  • [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [09] Χρηματιστήριο

  • [01] TΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Ο κοινωνικός διάλογος, η πορεία του χρηματιστηρίου, η ελληνική οικονομία, η διαμάχη κυβέρνησης-κράτους για τις ταυτότητες, η διαπλοκή και η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση είναι βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ο Αβραμόπουλος σε αρχηγική εμφάνιση: Καταργήστε τον Δακτύλιο!

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Φέρτε τους βαθμούς όλων των Λυκείων στη Βουλή. Μετά την αποκάλυψη της μεγάλης νοθείας.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ρήγματα στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ. Ψυχρές οι σχέσεις Σημίτη-Παπαντωνίου.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ξεπουλάνε Ολυμπιακή, ΟΤΕ, ΕΛ.ΤΑ. Αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης.

    Η ΑΥΓΗ: Ξεχασμένοι στα λυόμενα. Εναν χρόνο μετά τον σεισμό.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Γερμανική κατοχή στα Σπάτα. Εκτός ανάθεσης έργων οι ελληνικές εταιρίες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Δολάριο και πετρέλαιο πνίγουν την Ευρώπη. Εκρηκτικό μείγμα για τον πληθωρισμό (και) στην Ελλάδα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ανταρσία για 8ωρο-απολύσεις. Μανιφέστο 660 στελεχών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ.

    ΕΘΝΟΣ: Αμεση επέμβαση στο ανάπηρο ΕΣΥ. Πρεμιέρα σήμερα για τις αλλαγές στην υγεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ο εγκέλαδος θα είναι "συνεπής" στις 12 Σεπτέμβρη. Ενεργοποιήθηκε το ιταλικό ηφαίστειο Στρόμπολι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ξεσηκωμός στο ΠΑΣΟΚ. Εξακόσια εξήντα στελέχη (11 μέλη της Εκτελεστικής) αντιδρούν στην ανατροπή των εργασιακών σχέσεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Δάνεια: οι νέες δόσεις για στεγαστικά-καταναλωτικά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Εξω Β΄ Λυκείου και προφορικά. Νέες αλλαγές:εξετάσεις με 5 μαθήματα γενικά, 4 κατεύθυνσης.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Σε κλοιό οι μεγαλομέτοχοι.Αγώνας δρόμου για την αγορά μετοχών.

    ΕΣΤΙΑ: Σεισμός και εμπαιγμός. Περυσινές εξαγγελίες,σημερινή πραγματικότης.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ευρώ και πετρέλαιο απειλούν με κρίση. Ανησυχούν οι Ευρωπαίοι-Εφησυχάζει η ελληνική κυβέρνηση.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Απεργία στο τραπέζι του διαλόγου. Η ΓΣΕΕ απέρριψε ομόφωνα τις προτάσεις του Yπ. Εργασίας.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τρία όχι στις αλλαγές για το ωράριο. Από ΓΣΣΕ, Βιομήχανους, ΠΑΣΚΕ.

    ΝΙΚΗ: Μπρος ΓΣΕΕ και πίσω ΣΕΒ. Και οι Βιομήχανοι απέρριψαν τις προτάσεις Γιαννίτση.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ενας χρόνος μετά...απολογισμός πόνου και εγκατάλειψης.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Τώρα τρέμει την πτώση του ΧΑΑ. "Ο πρώτος διαπλεκόμενος".

    Η ΧΩΡΑ: Μονομαχία στον πράσινο ήλιο. Το ΠΑΣΟΚ κατά της..κυβέρνησης για τα εργασιακά.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Εντός σχεδίου 13.000 στρέμματα. Μέχρι τα Χριστούγεννα, σε Φίλυρο, Τρίλοφο, Ν. Ρύσιο, Καρδιά και Πλαγιάρι.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Φθήνια δανείων κατοικίας. Νέα τραπεζικά προϊόντα στο τέλος του έτους.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Σε θέση μάχης 662 στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τα εργασιακά.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Και ο Κ. Σημίτης ανάμεσα στους πολλούς της μεγάλης φιέστας του ΟΗΕ.

    [02] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "αποσυνδέει τον βαθμό του απολυτηρίου Από τη Β' Λυκείου και Από την προφορική επίδοση, το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, που παρουσιάζει αύριο ο υπουργός Παιδείας Π. Ευθυμίου. Οι υποψήφιοι θα διαγωνίζονται σε 9 μαθήματα (5 γενικής παιδείας και 4 κατεύθυνσης) σε πανελλαδικές εξετάσεις. Στη Β΄ Λυκείου διατηρούνται, πάντως, οι πανελλαδικές (σε λιγότερα μαθήματα) για λόγους προσαρμογής των μαθητών".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει ότι "μορφή χιονοστιβάδας που απειλεί να γκρεμίσει το εισαγωγικό στα πανεπιστήμια σύστημα των εξετάσεων, παίρνουν οι αποκαλύψεις για εκτεταμένη νοθεία στη βαθμολόγηση. Χθες ο "Αδέσμευτος" αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες καταγγελίες και αποκαλύψεις για νόθευση βαθμολογιών, είτε αυτές έγιναν στα απολυτήρια και ενδεικτικά, είτε στις επί μέρους προφορικές ή γραπτές βαθμολογίες".

    [03] Κοινωνικός διάλογος

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι "με κείμενο θέσεων και προτάσεων, που θα απαντά στις κυβερνητικές θέσεις για την ελαστικοποίηση του ωραρίου απασχόλησης με τροπολογία για την σταδιακή εφαρμογή του 35ώρου, καθώς και με 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 10 Οκτωβρίου, θα προσέλθει αύριο η ΓΣΕΕ στην εκκίνηση του κοινωνικού διαλόγου".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "σε αγώνες με ανεβασμένες μορφές πάλης, σωστή κλιμάκωση και συντονισμό με την αγροτιά και τους επαγγελματοβιοτέχνες καλεί τους εργαζόμενους το ΠΑΕΜ, ενώ η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ προχώρησε χτες σε νέο ελιγμό, Μπρος στην οξύτητα των κυβερνητικών αντεργατικών θέσεων και τη γενικότερη αντίθεση των εργαζομένων. Κείμενο διαφοροποίησης Από εκατοντάδες συνδικαλιστικά και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ ισχυρίζεται ότι "συμφωνούν πάγια ότι διαφωνούν μεταξύ τους. Τώρα και οι δύο συμφωνούν ότι ... διαφωνούν με την κυβέρνηση! Εστω και Από διαφορετική κατεύθυνση, εργοδότες και εργαζόμενοι εμφανίζονται μια μέρα πριν Από τον δεύτερο γύρο του κοινωνικού διαλόγου να συμφωνούν...ότι διαφωνούν με τις προτάσεις του υπουργού Εργασίας Τάσου Γιαννίτση και με το νέο - αναθεωρημένο- πακέτο εργασιακών σχέσεων και αντιμετώπισης της ανεργίας".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "τριπλό όχι λένε η ΓΣΕΕ, ο ΣΕΒ (βιομήχανοι) και η ΠΑΣΚΕ (η συνδικαλιστική παράταξη του ΠΑΣΟΚ) στα μέτρα του υπουργού Εργασίας-Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Τ. Γιαννίτση για τις αλλαγές στην αγορά εργασίας (διευθέτηση χρόνου εργασίας, αλλαγή στις απολύσεις κ.α.). Μάλιστα η ΓΣΕΕ θα οργανώσει απεργία τον Οκτώβριο". Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι "αδιέξοδο ενόψει διαφαίινεται στα εργασιακά, καθώς εκτός της διαφαινόμενης μετωπικής της κυβέρνησης με τα συνδικάτα με χθεσινή ανακοίνωσή του ο ΣΕΒ παρενέβη απορρίπτοντας με τη σειρά του τις κυβερνητικές προτάσεις".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι "διπλό "όχι" στο πακέτο μέτρων Γιαννίτση για τις εργασιακές σχέσεις, Από εργοδότες και συνδικάτα. ΓΣΕΕ και ΣΕΒ ορμώμενοι Από διαφορετική αφετηρία , ρίχνουν τορπίλη στη διαδικασία του κοινωνικού διαλόγου, απορρίπτουν τις κυβερνητικές προτάσεις για τη λειτουργία της αγοράς εργασίας και δηλώνουν ότι θα προσέλθουν στο διάλογο μόνο για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους για την αύξηση της απασχόλησης και την καταπολέμηση της ανεργίας".

    [04] Ελληνική οικονομία

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "στα ύψη βρίσκονται οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου, ενώ αντίστοιχη πορεία ακολουθούν και οι τιμές των υγρών καυσίμων και στην εγχώρια αγορά. Οι πληθωριστικές πιέσεις στην ελληνική οικονομία είναι πολύ ισχυρές και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να οδηγήσουν τον πληθωρισμό για τον περασμένο μήνα σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο και συγκεκριμένα στο 2,9% και ίσως και υψηλότερα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται ότι "τέσσερις μήνες πριν Από την αντικατάσταση της δραχμής Από το ευρώ, το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα αμφισβητείται εντόνως Από τις αγορές, πολλαπλασιάζοντας τα βάρη που δημιουργεί η εν εξελίξει εδώ και μήνες πετρελαϊκή κρίση. Το ευρώ κατέγραψε Χθες αρνητικό ρεκόρ έναντι του δολαρίου και για πρώτη φορά Από τον Ιανουάριο του 1999 έπεσε κάτω Από τα 87 σέντς. Τα στοιχεία είναι άκρως επιβαρυντικά για την ελληνική οικονομία, παρά τις καθησυχαστικές δηλώσεις των αρμοδίων, οι οποίοι επιμένουν πως ο πληθωρισμό θα παραμείνει κάτω του 3% φέτος".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "απειλή για την οικονομία της Γηραιάς Ηπείρου και της Ελλάδος συνιστά η εκρηκτική για τον πληθωρισμό χρονική σύμπτωση της εκτινάξεως των τιμών πετρελαίου (μπρέν και αργού-34,45 δολάρια ανά βαρέλι η τιμή του ) και του καλπασμού του δολαρίου (το ευρώ κατακρημνίστηκε κάτω Από τα 87 σέντς). Στην Αθήνα η ισοτιμία του δολαρίου έκλεισε , στο fixing, στις 383 δρχ και προκάλεσε την εύλογη ανησυχία του οικονομικού επιτελείου".    

    [05] Χρηματιστήριο

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι "μια ακόμη καλή μέρα ήταν για τη Σοφοκλέους η χθεσινή, καθώς ο γενικός δείκτης τιμών εξακολούθησε την ανοδική του πορεία, αποκομίζοντας σημαντικά κέρδη της τάξης του 2,49%. Η συνεχιζόμενη ευφορία στο ΧΑΑ, η οποία όμως αυτή τη φορά δείχνει να μην έχει την υπερβολή που γνώρισε το Χρηματιστήριο άλλες εποχές, είτε στην άνοδο είτε στην πτώση, ενδυναμώνει την αίσθηση ότι η κρίση πέρασε και οι επόμενες μέρες θα είναι ακόμη καλύτερες".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι "με προσεκτικά βήματα θα πραγματοποιηθεί η περαιτέρω μείωση των επιτοκίων, ούτε ώστε να συγκλίνουν με αυτά της ζώνης του Ευρώ, όπως απαιτεί το χρονοδιάγραμμα του Μάαστριχτ. Στο μεταξύ, οι εμπορικές τράπεζες, ακολούθησαν , άμεσα με δραστικές μειώσεις των βασικών επιτοκίων τους κατά μια μονάδα στα χορηγήσεων και κατά μισή μονάδα στα καταθέσεων. Οι κινήσεις αυτές των τραπεζών, ωφέλησαν και την Σοφοκλέους, δεδομένου ότι ο γενικός δείκτης τιμών προσέγγισε Χθες τις 3.900 μονάδες".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ τονίζει ότι "η Σοφοκλέους καλύπτει το χαμένο έδαφος του καλοκαιριού με αμείωτους ρυθμούς, καθώς κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε συνεδριάσεων έχει κερδίσει 505 μονάδες. Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Σεπτέμβριος έχει μπεί "με το δεξί" (προς το παρόν τουλάχιστον) για το ελληνικό Χρηματιστήριο, το οποίο σημειώνει άνοδο ενισχυόμενο διαρκώς Από το εντεινόμενο αγοραστικό ενδιαφέρον".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτιμά ότι "σε ράλι ανόδου εξελίσσονται οι συνεδριάσεις της Σοφοκλέους, καθώς ο Γενικός Δείκτης συνέχισε Χθες για πέμπτη φορά, το δρόμο προς την κορυφή, ξεπερνώντας τις 3.900 μονάδες. Εκτός αυτών, η αγορά κατάφερε να απορροφήσει και δύο κύματα ρευστοποιήσεων τα οποία εκδηλώθηκαν. Το πρώτο εκδηλώθηκε στην πρώτη ώρα συναλλαγών και το δεύτερο περί τα μέσα της συνεδρίασης".

    [06] Ταυτότητες

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι "παράταση παίρνει το ενδεχόμενο της ανταπόδοσης της επίσκεψης στον υπουργό Παιδείας Από μέρους της Εκκλησίας, η οποία διαμήνυσε Χθες στην κυβέρνηση να μη θεωρεί λήξαν το θέμα των ταυτοτήτων, διότι..."ο Λάιος με την ψήφο του αναδεικνύει κυβερνήσεις". Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "απροκαλύπτως ευλογεί πλέον το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, μέσω της ετησίας εκθέσεως για την θρησκευτική ελευθερία, τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο ζήτημα των ταυτοτήτων, το οποίο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (ΔΙΣ)κατά την χθεσινή της συνεδρίαση χαρακτήρισε ως "μείζον εθνικό θέμα".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ ισχυρίζεται ότι "νέα ρήξη ανάμεσα στην Εκκλησία και την κυβέρνηση επήλθε μετά την οριστική απόφαση του υπουργού Παιδείας Πέτρου Ευθυμίου να αφαιρέσει το μάθημα των Θρησκευτικών Από τις πανελλαδικές εξετάσεις. Ο κ. Ευθυμίου μόλις έλαβε την επιστολή της Ιεράς Συνόδου γι το θέμα των θρησκευτικών επικοινώνησε με τον Αρχιγραμματέα της Συνόδου Θεολόγο και του είπε να μεταφέρει στον Αρχιεπίσκοπο και στους Αρχιερείς μήνυμα ότι το θέμα θεωρείται λήξαν για την κυβέρνηση".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι "το θέμα των ταυτοτήτων μπορεί για την κυβέρνηση να έχει κλείσει - όπως επανέλαβε Χθες και ο υπουργός Παιδείας - αλλά η Εκκλησία προχωρά στη συλλογή υπογραφών για τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Στη χθεσινή της συνεδρίαση, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ασχολήθηκε με το θέμα αυτό καθώς και με το θέμα των Θρησκευτικών, το οποίο και αυτό - όπως δήλωσε ο υπουργός Παιδείας έχει κλείσει - και διατύπωσε το σκεπτικό της για τη συλλογή υπογραφών".

    [07] Διαπλοκή

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "πολιτικό "τρίκ" της κυβέρνησης χωρίς να λύνει το πρόβλημα της διαπλοκής αποτελεί η χθεσινή πρόταση του ΠΑΣΟΚ, που εισηγήθηκε ο κ. Ευαγ. Βενιζέλος, για τη συνταγματική κατοχύρωση του ασυμβίβαστου μεταξύ ιδιόκτητη ΜΜΕ και εργολήπτη ή προμηθευτή του Δημοσίου. Κάτω Από την πίεση της αντιπολίτευσης, αλλά και Από τις τοποθετήσεις πολλών βουλευτών της εσωκομματικής αντιπολίτευσης για τη γιγάντωση της διαπλοκής και τη συμμετοχή της κυβέρνησης σε αυτήν, η κυβέρνηση εμφανίστηκε Χθες να υποχωρεί με την προτεινόμενη ρύθμιση". Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ,"το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό σε προτάσεις για την αντιμετώπιση της διαφθοράς, δήλωσε Χθες ο εισηγητής της πλειοψηφίας για τη συνταγματική αναθεώρηση Ε. Βενιζέλος, ενώ ουσιαστικά, απέκλεισε το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να αιφνιδιάσει με νέο εκλογικό νόμο ως τον Μάρτιο, αν και διευκρίνισε πως μόνος αρμόδιος για το θέμα είναι ο πρωθυπουργός".

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι "βήμα - βήμα αναγκάζεται να υποχωρήσει η κυβέρνηση Από τους ισχυρισμούς της ότι δεν υφίσταται θέμα διαπλοκής και ότι δήθεν επαρκεί η υφιστάμενη νομοθεσία. Χθες ο Ε. Βενιζέλος, εισηγητής του ΠΑΣΟΚ για τη συνταγματική αναθεώρηση, κατέθεσε πρόταση για τα άρθρα 14 και 15 με την οποία καθιερώνει ασυμβίβαστο ιδιοκτήτη ΜΜΕ και εργολάβου του δημοσίου". 

    [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών οικονομικών εφημερίδων έχουν ως εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ακραίες καταστάσεις. Δολάριο 385δρχ.Γιέν (100) 364 Δρ. Πετρέλαιο 33 δολ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Η άνοδος διαπερνά και την περιφέρεια. "Ξυπνούν" χιλιάδες κωδικοί".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Πόσο θα κρατήσουν τα "ΧΑΑμόγελα;". Σοφοκλέους: Νέα άνοδος-αποδίδεται και στις αγορές των ιδιοκτητών".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Οι θεσμικοί δίνουν τόνο και ελπίδες στο ΧΑΑ"

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Οι "μικροί" επιστρέφουν για να πάρουν τη ρεβάνς".  

    [09] Χρηματιστήριο

    Το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ γράφει ότι "Στην αφετηρία ενός κύκλου αυτοτροφοδοτούμενης ανόδου βρίσκεται τώρα η Σοφοκλέους, καθώς η συνεχής ενίσχυση των τιμών αναθερμαίνει το αγοραστικό ενδιαφέρον και προσελκύει πάλι κεφάλαια στην αγορά, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι τοποθετήσεις ξένων θεσμικών χαρτοφυλακίων και επενδυτικών οίκων. Χρηματιστηριακοί παράγοντες εκτιμούν ότι το αγοραστικό ενδιαφέρον θα ενισχύεται σταδιακά, καθώς βαθμιαία εξαλείφονται η επιφυλακτικότητα και η δυσπιστία".  
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 7 September 2000 - 15:54:42 UTC