Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-12-13

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/12/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Δημοσκοπήσεις
  • [03] Ασφαλιστικό
  • [04] Δήλωση Μητσοτάκη
  • [05] Χρηματιστήριο
  • [06] Αμερικανικές εκλογές
  • [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [08] Επιτόκια

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων, η ψήφιση των επίμαχων άρθρων για το ασφαλιστικό, η πορεία του Χρηματιστηρίου, οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές και η δήλωση Μητσοτάκη για την απόφαση της Νίκαιας είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Λάθος κατάσχεση, ενώ το κράτος χρωστάει 3 τρις στα ταμεία.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 42,1% ΝΑΙ και μάλλον ΝΑΙ ... Αρχισαν οι ωδίνες του τοκετού για το νέο κόμμα Αβραμόπουλου.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Εμφύλιος "εκσυγχρονιστών". Στήνονται νέα μέτωπα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 5 αλλαγές στο Ασφαλιστικό. Ποιές δεσμεύσεις αναλαμβάνει η κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

    Η ΑΥΓΗ: Κυβερνητικοί ελιγμοί για το συνταξιοδοτικό. Με πρόσχημα την απόφαση των "15" στη Νίκαια.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ιστορική ανατροπή προκαλεί ο δήμαρχος. Σαρώνει ψηφοφόρους το 48,4% της ΝΔ το 36,7% του ΠΑΣΟΚ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Και 2η έρευνα - καμπανάκι. Μόνο το 18% θεωρεί ότι τα πράγματα πάνε καλά. Καταλληλότερος πρωθυπουργός παραμένει ο κ. Σημίτης.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Φωτιά η αγορά των Χριστουγέννων. 30% πιο ακριβά φέτος τα βασικά είδη διατροφής.

    ΕΘΝΟΣ: Λευκή επιταγή δίνει ο 1 στους 5 στον Αβραμόπουλο. Το νέο κόμμα κλείνει το δρόμο της ΝΔ προς την εξουσία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Νίκαια της Βιθυνίας, ο Θεός. Νίκαια της Γαλλίας, η αθεΐα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Συνωμοσία βλέπει ο Γιωργάκης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αλλαγές - εξπρές στις συντάξεις. Νίκαια: επισπεύδονται η αναπροσαρμογή των ορίων ηλικίας και οι μειώσεις των αποδοχών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ψήφοι σε αόρατο κόμμα. Γκάλοπ. Αίνιγμα Αβραμόπουλου.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Γεννάται ο νέος Μεσσίας. Αποκαλυπτική δημοσκόπηση της MRB.

    Εspresso: Ετοιμάζουν συλλήψεις για τη 17Ν ίσως μέχρι τις γιορτές. Βρετανοί και Αμερικανοί.

    ΕΣΤΙΑ: Τα "βαρίδια" του κ. Σημίτη. Συνεχώς απειλεί αλλά δεν τολμά.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το εισόδημα τόκων αγγίζει το μηδέν. Ωστόσο το επιτόκιο δανεισμού παραμένει έως 8 μονάδες υψηλότερο.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ιστορική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. Σε υψηλά επίπεδα παραμένει η δημοτικότητα Αβραμόπουλου.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ατού Σημίτη δείχνει για το ΠΑΣΟΚ η MRB. Παρά το προβάδισμα της ΝΔ.

    ΝΙΚΗ: Πρώτος ο Ακης. Το γκάλοπ "καμπανάκι" για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συνέδριο ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο. ΚΚΕ ισχυρό μέτωπο λαϊκό.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Το μήνυμα του γκάλοπ: Υπάρχει ελπίδα ... ακόμη για το ΠΑΣΟΚ. Μαύρα κι άραχνα για τη Νέα Δημοκρατία.

    Η ΧΩΡΑ: Η 17Ν φωλιάζει στο υπουργείο Δημ. Τάξης. Σκοτεινά τρομο-παιχνίδια στον ουρανοξύστη της Κατεχάκη. Τι κρύβουν οι μυστικές υπηρεσίες.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 5 τομές στο ποδόσφαιρο. Οι Ε. Βενιζέλος και Γ. Φλωρίδης καταθέτουν νομοσχέδιο για το "πόθεν έσχες" στον αθλητισμό.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ψάχνουν και τρίτο μέλος. Νέα σύλληψη για τη γιάφκα και έπεται συνέχεια.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΧΑΑ: Φιλί ζωής από ασφαλιστικά ταμεία. Σε μετοχές έως και το 30% των διαθεσίμων τους.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πολιτική κρίση για την εξωτερική πολιτική.

    [02] Δημοσκοπήσεις

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "για το επίμαχο θέμα των ημερών, το "προετοιμαζόμενο" κόμμα του δημάρχου Αθηναίων κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα. Η χθεσινή δημοσκόπηση φέρει το 21,1% των ερωτηθέντων να δηλώνει ότι θα το "ψήφιζε σίγουρα" και ένα άλλο 21% ότι "μάλλον θα το ψήφιζε". Παραμονές των ευρωεκλογών τ αντίστοιχα ποσοστά ήταν 33,8% και 20,5% ισχυρότερα από τα σημερινά".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι "δημοσκόπηση- πρόκριμα για την ίδρυση κόμματος από τον δήμαρχο Αθηναίων Δημ. Αβραμόπουλο αποτελεί το γκάλοπ της εταιρίας MRB που δημοσιεύτηκε χθες και θεωρείται από τις εγκυρότερες αφού διενεργείται κάθε έξι μήνες σε δείγμα 2000 ατόμων και είναι πανελλαδικό και διαστρωματικό".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά ότι "ένα εκλογικό σώμα που άρχισε να κουράζεται, δείχνει και η νέα δημοσκόπηση της MRB για το "Μέγκα". Το 47% απάντησε ότι βλέπει απολύτως ή και μάλλον θετικά τη δημιουργία νέων πολιτικών κομμάτων. Απ αυτούς όμως το 21% δηλώνει ότι θα ψήφιζε ένα κόμμα που δεν έχει ακόμη ιδρυθεί, δηλαδή του Αβραμόπουλου. Η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ με 2,6% αλλά ο Σημίτης είναι πιο επιθυμητός του Καραμανλή για πρωθυπουργός".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "εξαιρετικά ευνοϊκή για το υπό δημιουργίαν "Κόμμα Αβραμόπουλου" είναι η δημοσκόπηση της εταιρίας MRB που έγινε μεταξύ 22 Νοεμβρίου -5 Δεκεμβρίου σε πανελλαδικό δείγμα 2.000 ατόμων και δημοσιοποιήθηκε χθες. Ο δήμαρχος Αθηναίων εμφανίζεται να "κλέβει" ψήφους τόσο από τη ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ επισημαίνει ότι "αλλαγή του πολιτικού σκηνικού προοιωνίζεται πανελλαδική έρευνα της MRB καθώς σύμφωνα με αυτήν το 46,6% των ερωτηθέντων έχει θετική γνώμη για τη σύσταση νέου κόμματος, έναντι 32,2% πριν από ένα χρόνο. Δεξαμενή ψήφων για το κόμμα Αβραμόπουλου αποτελεί το ΠΑΣΟΚ και ακόμα μεγαλύτερη η ΝΔ".

    ΤΑ ΝΕΑ τονίζουν ότι "επιστρέφει ταχέως στα δεδομένα της περιόδου πριν από τις εκλογές του περασμένου Απριλίου η πολιτική μας ζωή, σύμφωνα με τις εξαμηνιαίες "Τάσεις" της MRB:Η ΝΔ παίρνει και πάλι το προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου, αλλά ο κ. Κ. Σημίτης προηγείται πάντοτε ως ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Επίσης, το ΠΑΣΟΚ θεωρείται πάντοτε ικανότερο από τη ΝΔ για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας, αλλά η αξιωματική αντιπολίτευση (ξανά) βγαίνει μπροστά στα μεγάλα θέματα της κοινωνικής πολιτικής".

    [03] Ασφαλιστικό

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "δυσοίωνες αλλαγές που θα δρομολογηθούν το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους και δεν θα επηρεάσουν μόνο τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, αλλά και εκείνους που έχουν περάσει περισσότερα από δεκαπέντε ως είκοσι χρόνια στον εργασιακό βίο τους και θα στερηθούν θεμελιωμένα ασφαλιστικά δικαιώματα. Το στίγμα των αλλαγών που είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσουν μεγάλη κοινωνική αναταραχή, το έδωσαν χθες ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αλλά και ο υπουργός Τύπου".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, "πριν προλάβει να "στεγνώσει το μελάνι" της καθαρογραφής της απόφασης του Συμβούλιου Κορυφής της Νίκαιας η ελληνική κυβέρνηση έσπευσε από όλα τα ζητήματα να αναδείξει το σημείο 21 στο οποίο αναφέρεται ότι "τα κράτη - μέλη καλούνται σε συνεργασία με την Κομισιόν να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους και να παρουσιάσουν τη στρατηγική τους στο θέμα των συνταξιοδοτικών συστημάτων".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "επισπεύδονται οι αλλαγές στους όρους συνταξιοδότησης μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Νίκαιας. Στα τέλη Ιανουαρίου η ηγεσία του Yπ. Εργασίας θα παραλάβει το πόρισμα του βρετανικού οίκου για το ασφαλιστικό και έως το Μάρτιο θα έχει διαμορφώσει τις προτάσεις της για τα όρια ηλικίας , τις αποδοχές και το ύψος των συνταξιοδοτικών εισφορών".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τονίζει ότι "τη στιγμή που κλείνει η "αυλαία" της συζήτησης του αντεργατικού νομοσχεδίου στη Βουλή με την ψήφισή του, οι εργαζόμενοι της χώρας, με μπροστάρη το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, ετοιμάζουν τη νέα τους αγωνιστική απάντηση ενάντια στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει ότι "με σημαντικές απουσίες βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που προέρχονται από το χώρο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης και μεταφράζονται έμμεσα ως ψήφοι "κατά" κι άλλες τόσες παρουσίες από τον ίδιο χώρο που συμμορφώθηκαν παρά τις αρχικές αντιδράσεις με την κυβερνητική γραμμή, η ελληνική Βουλή με 138 ψήφους υπέρ και 128 κατά έδωσε χθες το πράσινο φως για την ψήφιση των επίμαχων άρθρων 5 και 9 του εργασιακού νομοσχεδίου που αφορούν στη διευθέτηση του χρόνου εργασίας και στο όριο των απολύσεων".

    Η ΧΩΡΑ επισημαίνει ότι "νέα "ανταρσία" στο κυβερνητικό στρατόπεδο εκδηλώθηκε χθες βράδυ στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου Γιαννίτση για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις. Επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια ονομαστικής ψηφοφορίας που είχε ζητήσει η ΝΔ σε άρθρα του νομοσχεδίου που αφορούν στη διευθέτηση του χρόνου εργασίας και το όριο απολύσεων διαφοροποιήθηκαν συνειδητά από την επίσημη κομματική γραμμή".

    [04] Δήλωση Μητσοτάκη

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι "διαφορετικές θέσεις από εκείνες που εξέφρασε ο Κώστας Καραμανλής για το αποτέλεσμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της Νίκαιας διατύπωσε χθες το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι χρειάζεται ρεαλισμός και αλήθεια, σημειώνοντας ότι στη Νίκαια έγινε ο,τι ήταν αναπόφευκτο και πως η Ελλάδα τα κατάφερε καλά".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης τάραξε για μια ακόμη φορά χθες βράδυ την ηγεσία της ΝΔ διαφοροποιούμενος για τα αποτελέσματα της Συνόδου της Νίκαιας και "αδειάζοντας" τον κ. Καραμανλή".

    [05] Χρηματιστήριο

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ υποστηρίζει ότι "μια φήμη που κυκλοφόρησε περίπου στη μία το μεσημέρι περί αναβολής της μείωσης των επιτοκίων από την Τράπεζα της Ελλάδος ήταν αρκετή για να χαλάσει το κλίμα στη Σοφοκλέους και να οδηγήσει σε πτώση τον γενικό δείκτη σχεδόν κατά 2%".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ προσθέτει ότι "με μεγάλες απώλειες έκλεισαν και χθες οι μετοχές, καθώς εντάθηκαν οι πληροφορίες για αναστολή της μείωσης των επιτοκίων της ΤτΕ. Ισχυρές πιέσεις δέχθηκαν οι μετοχές των εταιριών μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης, ενώ για άλλη μια φορά τη μεγαλύτερη αντίσταση την έδειξαν οι μετοχές του τραπεζικού τομέα".

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει ότι " η έλλειψη αγοραστικού ενδιαφέροντος ενίσχυσε τη νευρικότητα στη Σοφοκλέους και οδήγησε τελικά σε σημαντικές ρευστοποιήσεις, καθώς οι επενδυτές έσπευσαν να κεφαλαιοποιήσουν κέρδη των προηγούμενων ανοδικών συνεδριάσεων".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) ισχυρίζεται ότι "το κακό κλίμα κυριάρχησε καθόλη τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με αποτέλεσμα η Σοφοκλέους να καταγράψει μια εξαιρετικά αρνητική συνεδρίαση σε όλα τα επίπεδα. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό, η έλλειψη αγοραστικού ενδιαφέροντος που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία νευρικότητα στο επενδυτικό κοινό".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "με μεγάλες απώλειες έκλεισαν οι τιμές των μετοχών χθες στο Χρηματιστήριο, καθώς ενετάθησαν οι ρευστοποιήσεις υπό το βάρος "πληροφοριών" για αναβολής της αναμενόμενης μείωσης των επιτοκίων από την Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και της αδυναμίας πολλών επενδυτών κυρίως θεσμικών να έχουν την εικόνα της αγοράς, για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω τεχνικών προβλημάτων στην διάχυση των πληροφοριών από το Χρηματιστήριο".

    [06] Αμερικανικές εκλογές

    Η Espresso υποστηρίζει ότι "στο κατακόρυφο είχε φθάσει η αγωνία χθες όχι μόνο επειδή αναμενόταν η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, η οποία ωστόσο δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, αλλά και επειδή το Κογκρέσο επρόκειτο να ανακοινώσει την απόφασή του για το ποιοί θα είναι οι 25 εκπρόσωποι στο Σώμα των Εκλεκτόρων".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι " σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται Μπους και Γκόρ καθώς επίσης και ολόκληρος ο αμερικανικός λαός, αφού είναι ζήτημα πλέον ωρών η ανακοίνωση της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που θα ανοίξει σε έναν εκ των δύο υποψηφίων την πύλη του Λευκού Οίκου".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) τονίζει ότι "ένα βήμα πριν από το Λευκό Οίκο βρίσκεται πλέον ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Τζόρτζ Μπούς μετά τη χθεσινή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Φλόριντα, που απέρριψε την προσφυγή των Δημοκρατικών για την ακύρωση περίπου 25.000 επιστολικών ψήφων στις κομητείες Μάρτιν και Σέμινολ".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "στο αποκορύφωμά της είχε φθάσει τα ξημερώματα ( ώρα Ελλάδος ) η αγωνία στις ΗΠΑ με την κρίσιμη απόφαση του Ανώτατου Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου σχετικώς με το αν θα συνεχιστεί η δια χειρός ανακαταμέτρηση των αμφισβητούμενων ψήφων της Φλόριντα να αναμένεται από στιγμή σε στιγμή. Ως νωρίς το πρωί δεν υπήρχε σαφής ένδειξη για το πότε θα εδημοσιοποιείτο η απόφαση, η οποία θα κρίνει εμμέσως και τον νικητή της πολυτάραχης εκλογικής αναμέτρησης των ΗΠΑ".

    [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Πιο ελεύθερα τα ταμεία κατά 7%. Αυξάνεται από 23% σε 30% το ποσοστό των διαθεσίμων που τοποθετούνται σε χρηματιστηριακές αξίες".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Παράταση για τις νέες τιμές ακινήτων. Δεν θα ισχύσουν από 1η Ιανουαρίου".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Προτελευταίος γύρος μείωσης επιτοκίων. Κάτω και από το 4% πέφτουν τα επιτόκια καταθέσεων-Αρνητικές αποδόσεις".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Οι ΕΥΡΩαλλαγές στην αγορά συναλλάγματος. Το νέο καθεστώς για τράπεζες και πελάτες από 1/1/2001".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Διεργασίες στις Τράπεζες. Προς αναδιάταξη δυνάμεων στον κλάδο".

    [08] Επιτόκια

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "Μια μονάδα είναι πλέον η διαφορά των παρεμβατικών επιτοκίων της Τραπέζης της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής να μειώσει από σήμερα κατά 0,75 μονάδες το σχετικό επιτόκιο. Η επόμενη μείωση των επιτοκίων θα γίνει στο τέλος του μηνός, οπότε αναμένεται να διαμορφωθεί στο επίπεδο των 4,75% που είναι το επιτόκιο παρέμβασης 14 ημερών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 13 December 2000 - 16:17:33 UTC