Check-out What's New on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 01-11-20

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/11/2001
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ευρω-Αστυνομία
  • [04] Ολυμπιάδα 2004
  • [05] Αγροτικές κινητοποιήσεις
  • [06] Οικονομία - Επενδύσεις
  • [07] Συνέντευξη Σκανδαλίδη
  • [08] Οικοδόμηση
  • [09] Ελληνοποιήσεις
  • [10] ΠΑΣΟΚ-Δημοτικές εκλογές
  • [11] Ασφαλιστικό
  • [12] Ευρω-στρατός
  • [13] ΠΑΣΟΚ-Δημοτικές εκλογές
  • [14] Κυπριακό
  • [15] ΕΥΠ
  • [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [17] Χρηματιστήριο

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/11/2001

    Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ για τις δημοτικές εκλογές, οι αγροτικές κινητοποιήσεις, ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, η ελληνική συμμετοχή στον ευρωστρατό είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Εργαζόμενες με δικαίωμα πρόωρης σύνταξης. Ολα όσα ισχύουν σήμερα για την πρόωρη συνταξιο-δότηση.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Έρχονται τα τρακτέρ. Πανικόβλητη η κυβέρνηση προσπαθεί να σταματήσει την εξέγερση με υποσχέσεις και απειλές!

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Θα κτίζουν και τα μικρά οικόπεδα.

    Η ΑΥΓΗ: Οι αγρότες πληρώνουν τα κυβερνητικά αδιέξοδα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Συναγερμός στο ΠΑΣΟΚ για τις δημοτικές. Επιθετικό σχέδιο Σημίτη-Λαλιώτη για κόμμα και κυβέρνηση.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ποιοι ασφαλισμένοι δεν θα θιγούν από τη μεταρρύθμιση. Η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει "μαζική έξοδο".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Επιληψία χτυπά τους ανήλικους παίκτες των video games.

    ΕΘΝΟΣ: Ετοιμάζω 7 αλλαγές για τις προσλήψεις. Αποκαλυπτική συνέντευξη Κ. Σκανδαλίδη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Το Κυπριακό τελευταίο στον ..μύλο του Μίλερ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τα τρακτέρ της οργής στους δρόμους του αγώνα.Συγκλόνισε την κοινωνία, τρόμαξε την κυβέρνηση ο χθεσινός ξεσηκωμός της αγροτιάς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 2.439 προσλήψεις σε υπουργεία-δήμους και ΔΕΚΟ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ευρω-στρατός με 6.500 Έλληνες. Και ευρω-Αστυνομία με 180 δικούς μας. Από το 2003:Στόχος η τρομοκρατία, με έγκριση του ΟΗΕ.

    ΕΣΤΙΑ: Άθλιο σχέδιο για το 2004. Θα κατηγορήσουν τη Νέα Δημοκρατία!

    Espresso: Συμβόλαιο θανάτου. Κατηγορούν γνωστό κοσμηματοπώλη ότι έδωσε την εντολή . Σκοτώστε τον αδελφό μου! Ασκήθηκε δίωξη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Επενδύστε στην Ελλάδα λησμονήστε το παρελθόν". Έκκληση Χριστο-δουλάκη προς ξένους να εκμεταλλευθούν τις νέες ευκαιρίες.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Εκ βάθρων η αναδιοργάνωση της ΕΥΠ. Συντονίζεται με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

    ΤΑ ΝΕΑ: Αναταράξεις προκαλούν τα τρακτέρ σε κυβέρνηση, ΝΔ. Πρόβα σε Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα με χιλιάδες αγρότες.

    ΝΙΚΗ: Εκλογομαγειρέματα. Ο Σημίτης εξετάζει αιφνιδιασμό, παρά τις διαψεύσεις.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δυναμική αγροτο-πλημμύρα οργής.

    Traffic News: Τα μυστικά ραντεβού τεσσάρων αστέρων. Αλλάζει η ζωή το 2002 των Χατζηνικολάου-Κατρίτση και Ευαγγελάτου-Στεφανίδου.

    Η ΧΩΡΑ: Σκαστή νοθεία. Η Ευρώπη πήρε χαμπάρι την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος τον Απρίλιο του 2000.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Φάση δεύτερη:τρακτέρ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πλαστογράφησαν υπογραφές ιατρών για να κατευθύνουν προμήθειες (στο Ιπποκράτειο).

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κέντρο των νέων αγροτικών αγώνων η Θεσσαλονίκη.

    [03] Ευρω-Αστυνομία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι "τα ατομικά και συλλογικά δικαιώματα και ελευθερίες των εργαζομένων βρίσκονται στο στόχαστρο του προωθούμενου από την ΕΕ "αντιτρομο-κρατικού" πακέτου, με τη σύμφωνη γνώμη και της ελληνικής κυβέρνησης. "Ευρώ-αστυνομία" 5.000 ατόμων για "αποστολές διαχείρισης κρίσεων" και επιβολής της "κοινωνικής ειρήνης", εντός και εκτός της Ευρώπης, αποφάσισαν οι υπουργοί Εξωτερικών, Άμυνας, Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι "στους ρυθμούς της παγκο-σμιοποίησης βαδίζει πλέον και η Ελληνική ΑΣτυνομία, καθώς θα συμμετάσχει στην "Ευρωαστυνομία" ,την οποία δημιουργούν τα κράτη - μέλη της Ένωσης και θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί εκτός της ΕΕ αστυνομικές αποστολές διαχείρισης κρίσεων, είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με άλλους διεθνείς οργανισμούς που έχουν τους ίδιους στόχους".

    [04] Ολυμπιάδα 2004

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει ότι "ο ένας λόγος που χάθηκαν 1.537 ημέρες προετοιμασίας, είναι οτι ο πρωθυπουργός δεν ενδιαφέρθηκε σοβαρά τους Ολυμπιακούς. Την 5η Σεπτεμβρίου 1997 (ημέρα της αποφάσεως της Λωζάννης) ο κ. Σημίτης μάλλον δεν επίστευε ότι θα είναι πρωθυπουργός το 2004. Σήμερα γνωρίζει ότι οι επόμενες εκλογές -με ή χωρίς Ολυμπιακό εκβιασμό- είναι μάλλον χαμένες. Και με εναπομένουσες 996 ημέρες προετοιμασίας, έχει πλέον λόγους να την υπονομεύση".

    [05] Αγροτικές κινητοποιήσεις

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "προβλήματα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση προκαλούν οι επαπειλούμενες αγροτικές κινητοποιήσεις εξαιτίας των χαμηλών τιμών στο βαμβάκι και στην περικοπή των επιδοτήσεων στα καπνά. Η κυβέρνηση τρέχει να προλάβει με αντίπαλο τον χρόνο, επιδιώκοντας ευνοϊκές τιμές για το βαμβάκι και πιέζοντας την Κομισιόν για τον καπνό με τη συμμετοχή επισήμως του ΠΑΣΟΚ στα συλλαλητήρια. Στη ΝΔ η επαμφοτερίζουσα στάση του κόμματος προκαλεί οξύτατες επιθέσεις στην ηγεσία από συνεταιριστές, οι οποίοι επιδιώκουν την πλήρη και με κάλυψη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις."

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "με μεγάλη συλλαλητήρια απάντησαν οι αγρότες στις συνεχείς αναβολές και τους ελιγμούς της κυβέρνησης για τις επιδοτήσεις στον καπνό και το βαμβάκι".

    Σύμφωνα με την Traffic News, "οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις που έχουν ξεκινήσεις τις τελευταίες ημέρες κλιμακώνονται στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα με τους αγρότες να στέλνουν το μήνυμα οτι θα σκληρύνουν σταδιακά τη μορφή του αγώνα τους, αν η κυβέρνηση δεν αποδείξει οτι έχει τη βούληση να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους" .

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι "σε απόγνωση ο αγροτικός κόσμος από την αδιαφορία και την αδυναμία της κυβέρνησης να διασφαλίζει τα συμφέροντά τους. Μέρες '96 ετοιμάζουν οι αγρότες στην κυβέρνηση. Κατόπιν εορτής ο Σημίτης παραδέχθηκε οτι υπάρχει πρόβλημα με τον καπνό και το βαμβάκι. Ζητάει διάλογο ο Δρυς με τους αγρότες για να διασωθεί".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά ότι "σε εμφύλιο πόλεμο οδηγούν τη ΝΔ οι επικείμενες κινητοποιήσεις των αγροτών, αφού η μεν ηγεσία τάσσεται κατά των ακραίως μορφών αγώνα (κλείσιμο δρόμων) οι δε συνδικαλιστές και αρκετοί βουλευτές του κόμματος όπως ο κ. Σωτήρης Χατζηγάκης δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν αγώνα μέχρι τέλους, αν αυτό αποφασίσει η πλειοψηφία των αγροτών".

    [06] Οικονομία - Επενδύσεις

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι "πλήρεις ιδιωτικοποιήσεις χρηματοδοτούμενα από ιδιώτες δημόσια έργα, μετοχοποιήσεις και στρατηγικές συμμαχίες κρατικών επιχειρήσεων με μεγάλες ευρωπαϊκές, προέταξε χθες στο Λονδίνο ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νικ. Χριστοδουλάκης προ-κειμένου να πείσει τη μεγάλη διεθνή επιχειρη-ματική κοινότητα της Βρετανίας ότι "η Ελλάδα αποτελεί παράθυρο επενδυτικών ευκαιριών" και ότι η οικονομία της δεν μοιάζει πια "με την αβέβαιη και υστερούσα της προηγούμενης δεκαετίας".

    [07] Συνέντευξη Σκανδαλίδη

    "Βελτιωτικές αλλαγές στο σύστημα προσλήψεων, μέτρα για την ανανέωση των υπηρετούντων στα υπουργεία και άμεση ενίσχυση με προσωπικό των αποκεντρωμένων υπηρεσιών του δημοσίου προαναγγέλλει ο Κώστας Σκανδαλίδης. Ο νέος υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης "ανοίγει τα χαρτιά του " στο ΕΘΝΟΣ -Εργασία για όλα τα θέματα προσωπικού του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Ο υπουργός αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του για την αποκέντρωση και σύντμηση των διαδικασιών προσλήψεων. Τη δημιουργία 600 νέων θέσεων στις νεοσύστατες υπηρεσίες αλλοδαπών. Την καταγραφή όλων των υπαλλήλων στους Δήμους και τη σύσταση Μητρώου Εργαζομένων κατά δήμο. Την εφαρμογή νέου προγράμματος απασχόλησης για 5.000 φύλακες στα σχολεία. Την άμεση ενίσχυση με προσωπικό των υπουργείων Άμυνα, Εξωτερικών, Δικαιοσύνης και Υγείας (ΕΚΑΒ). Την ανανέωσή του "γερασμένου- όπως υποστηρίζει- προσωπικού στον δημόσιο τομέα, με νέο, εξειδικευμένο από τον χώρο του επιστημονικού προλεταριάτου. Την εφαρμογή αυστηρού τριετούς προγράμματος προσλήψεων στα υπουργεία και τους Δήμους".

    [08] Οικοδόμηση

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "οικοδομική άδεια και δυνατότητα να αξιοποιήσουν την περιουσία τους εξασφαλίζουν μέσα στο 2002 χιλιάδες ιδιοκτήτες μικρών οικοπέδων που κινδύνευσαν να χάσουν τα δικαιώματά τους. Ο δρόμος ανοίγει με την απόφαση της νέας υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Βάσως Παπανδρέου και την ανάθεση στις νομαρχίες των αρμοδιοτήτων έκδοσης των αδειών".

    [09] Ελληνοποιήσεις

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "η ελληνική κυβέρνηση αρνείται να δώσει στοιχεία για τις παράνομες ελληνοποιήσεις το 1999. Την απάντηση-κόλαφο για την κυβέρνηση Σημίτη έδωσε ο επίτροπος για θέματα μετανάστευσης της ΕΕ Αντόνιο Βιτορίνο, σε ερώτημα δύο ευρωβουλευτών της ΝΔ του Αντώνη Τρακατέλλη και της Ρόδη Κράτσα, αφήνοντας έτσι εκτεθειμένη την κυβέρνηση όσον αφορά τους αλλοδαπούς που απέκτησαν παράνομα την ελληνική ιθαγένεια και εξασφάλισαν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του 2000".

    [10] ΠΑΣΟΚ-Δημοτικές εκλογές

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι "επιθετική πολιτική, με φόντο τις Δημοτικές εκλογές αλλά και το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών την άνοιξη του 2002, ακολουθούν τόσο η κυβέρνηση όσο και το ΠΑΣΟΚ, συντονίζοντας τις κινήσεις τους για τον όσο δυνατόν καλύτερη προετοιμασία του κυβερνώντος κόμματος για τις επερχόμενες εκλογικές προκλήσεις".

    [11] Ασφαλιστικό

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "εν όψει της έναρξης (περί τα μέσα Ιανουαρίου) του κοινωνικού διαλόγου για το Ασφαλιστικό, η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε μεταρρυθμιστικές επιλογές ηπιότερες σε σχέση με τον αρχικό "σαρωτικό " σχεδιασμό του κ. Αν. Γιαννίτση, καθώς ούτε τον αιφνιδιασμό επιθυμεί ούτε το επιβαρυντικό για τα Ταμεία κύμα μαζικής εξόδου προς την "αποστρατεία".

    [12] Ευρω-στρατός

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "με 6.500 άντρες, επιθετικά ελικόπτερα, 13 πολεμικά πλοία, 42 μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους Πάτριοτ και το επιτελείο του Γ' Σώματος Στρατού θα συμμετέχει από το 2003 η Ελλάδα στον υπό ίδρυση Ευρωστρατό, μετά τις χθεσινές αποφάσεις στις Βρυξέλλες. Θα διαθέσει επίσης 180 αστυνομικούς στην υπό ίδρυση ευρωαστυνομία με 5.000 συνολική δύναμη και θα δρα μόνο εκτός ΕΕ ύστερα από αποφάσεις του ΟΗΕ. Στόχος κυρίως η τρομοκρατία. Το νομικό καθεστώς θα καθοριστεί τους επόμενους μήνες. Αποκλείστηκε να έχει λόγο η Τουρκία"

    [13] ΠΑΣΟΚ-Δημοτικές εκλογές

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι "επιθετική πολιτική, με φόντο τις Δημοτικές εκλογές αλλά και το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών την άνοιξη του 2002, ακολουθούν τόσο η κυβέρνηση όσο και το ΠΑΣΟΚ, συντονίζοντας τις κινήσεις τους για τον όσο δυνατόν καλύτερη προετοιμασία του κυβερνώντος κόμματος για τις επερχόμενες εκλογικές προκλήσεις".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζεί ότι "οι νέες κυβερνητικές διαβεβαιώσεις οτι δεν πρόκειται να υπάρξει εκλογικός αιφνιδιασμός, κάθε άλλο παρά αμβλύνουν τη γενικότερη αίσθηση οτι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πορεύεται προς τη λήξη της θητείας της με το βλέμμα στραμμένο στο ενδεχόμενο ενός εκλογικού αιφνιδιασμού, μόλις εκτιμήσει οτι οι συγκυρίες την ευνοούν. Πρώτος στόχος η άνοιξη του 2002".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά ότι "ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ανήσυχος για την επικείμενη μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, θέτοντας ως βασικές προϋποθέσεις την παροχή χρίσματος σε νέα πρόσωπα, ευρύτερου κύρους, και τη σύναψη ευρύτερων συμμαχιών".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "παρά τις ενστάσεις που σύμφωνα με πληροφορίες διατυπώθηκαν στην τακτική Λαλιώτη στη διάρκειας πεντέμισι ωρών κοινή σύσκεψη της κυβερνητικής επιτροπής και του ΕΓ υιοθετήθηκε τελικά στρατηγική σύγκρουσης με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που όπως ειπώθηκε θα ξεδιπλώνεται από τον κομματικό και κυβερνητικό μηχανισμό με τη λογική "βεντάλιας".

    [14] Κυπριακό

    Η Espresso σημειώνει οτι "καζάνι που βράζει η Τουρκία! Η πολιτική της ηγεσία εμφανίζεται χωρισμένη σε δυο στρατόπεδα όσον αφορά τη στάση που πρέπει τελικά να τηρήσει η Άγκυρα στο Κυπριακό, πολύ περισσότερο τώρα που γίνεται αντιληπτό οτι "τα περιθώρια στενεύουν".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) αναφέρει οτι "οι προθέσεις πίσω από την πρωτοβουλία του Ραούφ Ντενκτάς προβληματίζουν την κυπριακή πλευρά, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις ο Τουρκοκύπριος ηγέτης δεν επιθυμεί την επίλυση του προβλήματος, αλλά στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι εξαναγκασμένος από την Άγκυρα να προχωρήσει σε διάλογο προκειμένου να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί στη διεθνή κοινότητα κατά του τουρκικού καθεστώτος, λόγω της στάσης που τηρεί στο Κυπριακό.

    [15] ΕΥΠ

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει οτι "σχέδια για τη ριζική αναδιάρθρωση της ΕΥΠ, που πέρασε πλέον στον πολιτικό έλεγχο του υπουργείου Δ. Τάξης, μελετά ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης και συστρατεύοντας την υπηρεσία στις έρευνες για την τρομοκρατία. Ο παλιός αυτόνομος τρόπος λειτουργίας της, δίνει τη θέση του σε ένα συντονισμένο τρόπο δράσης με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία".

    [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Έλλειμμα ανταγωνιστικότητας. Επιδείνωση εμφανίζουν οι ελληνικές εξαγωγές στο Α' εξάμηνο του 2001".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Άνοδος 37% του Δείκτη σε 60 ημέρες. Εντυπωσιακή αλλαγή του επενδυτικού κλίματος. Έλληνες και ξένοι θεσμικοί αγοράζουν σταδιακά".

    ΚΕΡΔΟΣ:"17% έπεσαν οι εξαγωγές στο Α' εξάμηνο του 2001. Οι εξαγωγείς ζητούν διαρθρωτικά μέτρα στήριξης των ελληνικών προϊόντων".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Τα blue chips πόλος έλξης ξένων επενδυτών. Με υψηλό τζίρο το ΧΑΑ άγγιξε τις 2.800 μονάδες".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:"FRONT RUNNING από ξένους. Εν όψει διπλασιασμού του ειδικού βάρους της Σοφοκλέους στον MSCI".

    [17] Χρηματιστήριο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει οτι "Το ισχυρό αγοραστικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε όχι μόνο από εγχώριους αλλά και από ξένους επενδυτές οδήγησε χθες το γενικό δείκτη του ΧΑΑ στις 2.796,96 μονάδες, σημαντικά ενισχυμένο κατά 1,22% στην πέμπτη κατά σειρά ανοδική συνεδρίαση. Σημαντικά αναμένεται να ενισχύσει το ΧΑΑ η παρατεινόμενη αγοραστική διάθεση από πλευράς ξένων, οι οποίοι χθες επικεντρώθηκαν στον τηλεπικοινωνιακό τομέα και άλλα blue chips".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 20 November 2001 - 16:15:55 UTC