Read about The Ecumenical Patriarchate of Constantinople Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 01-12-13

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/12/2001
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Δηλώσεις Γρυλλάκη
  • [04] Σημίτης-Μπους
  • [05] Σημίτης-Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
  • [06] Αναφορά Λαλιώτη
  • [07] Δημοσκόπηση
  • [08] Καραμανλής-Γιουγκοσλαβία
  • [09] Εκκλησία
  • [10] Φορολογικό νομοσχέδιο
  • [11] Αγροτικές κινητοποιήσεις
  • [12] Απόφαση δικαστηρίου-Βρετανοί
  • [13] Τουρκία-ΝΑΤΟ
  • [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [15] Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/12/2001

    Ο απόηχος των ισχυρισμών του κ. Γρυλλάκη, η ελληνική θέση για τον ευρωστρατό, η αντιπαράθεση στους κόλπους της Εκκλησίας και ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Επίδομα από 30.000-80.000 σε εκπαιδευτικούς. Ειδική μηνιαία αποζημίωση και σε αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Πράκτορες της CIA οι εκδότες των "Νέων", "Εθνους", "Ελευθε-ροτυπίας" κά. Που πρωτοστατούσαν στην αποκάλυψη της ρεμούλας το '89.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Στο εδώλιο για στημένα ματς. Ασκούνται οι πρώτες ποινικές διώξεις.

    Η ΑΥΓΗ: Οι "15" αποκλείουν την Αριστερά από τη Διακυβερνητική. Νέα ελλείμματα δημοκρατίας στην πορεία της ευρωπαϊκής ενοποίησης.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Οι "μαύρες δουλειές" της CIA με τη ΝΔ. Θύελλα προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του στρατηγού Γρυλλάκη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Οι "αποκαλύψεις Γρυλλάκη" απειλούν με κρίση τη ΝΔ. Αμηχανία και αναστάτωση για όσα είπε ο εξ απορρήτων του κ. Μητσοτάκη.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Κάπνισμα τέλος στους χώρους εργασίας. Πρωτοποριακή απόφαση από τη Δικαιοσύνη.

    ΕΘΝΟΣ: Εξόφληση φόρων με κάρτες. Νομο-σχέδιο-σκούπα στη Βουλή από Χριστοδουλάκη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αρχιεπισκόπου ομιλούντος ... παπαδάκια παυσάτω! Ηττα της ενδοεκκλη-σιαστικής αντιπολιτεύσεως αναμένεται αύριο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Με κλαρίνα απαντούν οι αγρότες. Εκλεισαν τα σχολεία στην Καρδίτσα και οι μαθητές ενώθηκαν με τους αγρότες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μείωση θητείας σε πολυτέκνους-ειδικές κατηγορίες. Αποκλειστική συνέντευξη: Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας ανοίγει τα χαρτιά του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Κόλαση στην Παλαιστίνη. Αγριος βομβαρδισμός Γάζας-Ναμπλούς τη νύχτα για αντίποινα.

    ΕΣΤΙΑ: 52,3% Κεντροδεξιά. Αλλάζει ριζικά ο πολιτικός χάρτης.

    Espresso: "Δράκος" χτυπάει μαθήτριες. 10 επιθέσεις μέχρι σήμερα. Στα ίχνη του η αστυνομία.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Φρένο στο σύγχρονο δουλεμπόριο σαρκός. Νόμος με άριστες προθέσεις, αλλά ανύπαρκτη υποδομή στήριξης.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Διχάζει" τα κόμματα η MRB. Διαφορετικές απόψεις για τη νέα δημοσκόπηση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Εφιάλτης για Μητσοτάκη το βιβλίο Γρυλλάκη. Τι αποκαλύπτει για παρακολου-θήσεις, δωροδοκίες και συνωμοσίες.

    ΝΙΚΗ: ΝΔ-CIA-Εξουσία. Ο Γρυλλάκης έκανε μπάχαλο τη Ρηγίλλης.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Λαϊκές διαδηλώσεις κι εδώ και στις Βρυξέλλες. Οχι στις αντιδημοκρατικές και αντιλαϊκές πολιτικές.

    Traffic news: Γιατί ο Μάκης και ο Αλέξης ανάβουν φωτιές; Ολο το καυτό παρασκήνιο.

    Η ΧΩΡΑ: Οι "Φάκελοι" του Παπαχελά ταχυδρομήθηκαν από το "Πλάζα" Δυο εκπομπές βάζουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πρώτοι στο φαγητό αλλά και στη δίαιτα. Ερευνα του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης σε Ελλάδα, Αγγλία, Ολλανδία, Βέλγιο.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Κομμάτια η ΑΤΕ θα περάσει στα χέρια του ιδιωτικού τομέα. Πωλούνται βιομηχανία Ζάχαρης, ΑΓΝΟ, ΕΛΒΙΖ, ΡΟΔΟΠΗ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Εμπόριο γυναικών: προσβολή για τον πολιτισμό. Ειδικό συνέδριο χθες στη Θεσσαλονίκη.

    [03] Δηλώσεις Γρυλλάκη

    Τα ΝΕΑ τονίζουν ότι "συνωμοσίες, δολο-πλοκίες, εκβιασμοί, παρακολουθήσεις τηλεφώ-νων και προσώπων, δωροδοκίες, περιγράφει στο βιβλίο του ο στρατηγός Γρυλλάκης, ο πιο έμπιστος άνθρωπος του Κ. Μητσοτάκη. Και τον ενοχοποιεί για πολλές από τις πράξεις αυτές, μεταξύ των οποίων και για τη δράση της CIA προκειμένου να πέσει το '89 η κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου. Αποκαλύψεις με στοιχεία-φωτιά για τη δράση ενός ζοφερού παρακράτους, που έδρασε για περίπου τέσσερα χρόνια στη χώρα".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "η CIA οδήγησε τη ΝΔ στην εξουσία το 1989, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη, στρατηγός ε.α. Ν. Γρυλλάκης, προ-καλώντας σοβαρές αναταράξεις στο πολιτικό σύστημα και κυρίως στη Ρηγίλλης".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "βόμβα μεγατόνων ικανή να συνταράξει συθέμελα το πολιτικό σκηνικό αποτελούν οι αποκαλύψεις του στρατηγού Γρυλλάκη για τις συνθήκες και, κυρίως, για τα πρόσωπα που προκάλεσαν ή συνετέλεσαν στην ήττα του ΠΑΣΟΚ (το 1989) και στην πτώση (το 1993) της κυβέρνησης Μητσοτάκη".

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά ότι "φωτιά στη ΝΔ άναψαν οι ισχυρισμοί του Ν. Γρυλλάκη για την περίοδο 1989-1993 και την ανάμειξη της CIA στην άνοδο του κόμματος στην εξουσία. Η κυβέρνηση εκμε-ταλλεύομενη το περιεχόμενό της έθεσε ζήτημα όχι μόνο για εκείνη την περίοδο αλλά και την τωρινή πορεία της χώρας και τη στάση της ΝΔ, ενώ ο Κ. Λαλιώτης επανήλθε στην πολιτική του "σκληρού ροκ" με επίκεντρο τον Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν πρόεδρος της ΝΔ και το '90 έγινε πρωθυπουργός".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι "πολλά ερωτήματα δημιουργούν οι ισχυρισμοί του στρατηγού Ν. Γρυλλάκη στην εκπομπή του Παπαχελά "Οι φάκελλοι" για ανάμιξη της CIA στις εκλογές του 1989. Ο Κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι είναι "αποκυήματα της φαντασίας του", ενώ η Ρηγίλλης εκφράζει υπόνοιες για ένα γεύμα του δημοσιογράφου με την αντιπρόεδρο της Ιντρακόμ Ν. Τζαβέλλα στο "Πλάζα". Πολιτικοί παρατηρητές σημειώνουν ότι η εκπομπή με τον Γρυλλάκη και η συνέντευξη του Μ. Τριαντα-φυλλόπουλου στον Alpha βάζουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "η κυβέρνηση σπεύδει μέσω του κ. Λαλιώτη οχι μόνον να υιοθετήσει χωρίς ενδοιασμό, αλλά και να εκμεταλλευθεί στο έπακρον τα όσα ισχυρίστηκε περί ανάμιξης της CIA στις εκλογές του 1989 ο στρατηγός ε.α. κ. Ν. Γρυλλάκης. Ο κ. Κ. Λαλιώτης, στο πλαίσιο της πολιτικής του "σκληρού ροκ" και στην προσπάθειά του να αναπαλαιώσει τις τριβές στη ΝΔ, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της οικογένειας Μητσοτάκη, φθάνοντας στο σημείο να "συμπεράνει" ότι όσα ισχυρίζεται ο κ. Γρυλλάκης ακυρώνουν τα "ανοίγματα της ΝΔ προς τον κεντρώο χώρο".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "ανέσυραν από την αφάνεια οι "γκαιμπελίσκοι" του ΠΑΣΟΚ τον κ. Γρυλλάκη, ώστε να αλλοιώσουν την πολιτική πραγματικότητα, υποβαθμίζοντας τα αποτελέ-σματα της δημοσκόπησης με κύριο στόχο την αναγωγή σε πρώτο και κυρίαρχο θέμα την τηλεοπτική παρουσία του απόστρατου στρατηγού καθώς και των όσων υποστήριξε".

    Το ΒΗΜΑ σημειώνει ότι "αμηχανία και αναστάτωση, που απειλούν με νέα εσωκομμα-τική κρίση τη ΝΔ, προκαλούν οι αποκαλύψεις του στρατηγού Ν. Γρυλλάκη για την ανάμειξη της CIA στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα κατά την περίοδο 1989-1993, σε συνδυασμό με την εκδοχή του για το ποιός τελικώς ανέτρεψε την κυβέρνηση του κ. Κ. Μητσοτάκη. Οι αλυσιδωτές αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ ξύνουν πληγές του παρελθόντος και φέρνουν ξανά στην επιφάνεια τις σκοτεινές πτυχές της έντασης εκείνης της περιόδου, καθώς οι περισσότεροι εκ των πρωταγωνιστών βρί-σκονται ακόμη στην πολιτική σκηνή. Η υπόθεση, όπως εξελίσσεται, έδωσε την ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνηση να θυμηθούν τους λογαριασμούς τους για το "βρώμικο '89" με τη ΝΔ και πρωτίστως με τον κ. Μητσοτάκη".

    [04] Σημίτης-Μπους

    Το ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι "τον κίνδυνο επιστροφής στο παρελθόν των ελληνο-αμερικανικών σχέσεων επεσήμαναν χθες διπλωματικές πηγές στην Αθήνα, καθώς η πρόσκληση προς τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον στις 9-10 Ιανουαρίου συμπίπτει με μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, όπου "λεπτά" θέματα, όπως η συμμετοχή της Ελλάδας στον αντιτρομοκρατικό συνασπισμό και ο ευρωστρατός, παραμένουν ανοικτά".

    [05] Σημίτης-Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υπογραμμίζει ότι "με ανοιχτό το κεφάλαιο του ευρωπαϊκού Στρατού και του ικανοποιητικού συμβιβασμού που θα επιδιώξει η ελληνική πλευρά, ώστε να υπάρξει μερική επιχειρησιακή ετοιμότητα των ευρω-παϊκών δυνάμεων, μεταβαίνει σήμερα στο Λάεκεν του Βελγίου η ελληνική αντιπροσωπεία για τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "το αμερικανικό 'βέτο' είναι περισσότερο πιθανό από το ελληνικό, μόνη μας σύμμαχος είναι η 'μικρή' Πορτογαλία, η αναβολή είναι η πλέον ανώδυνη λύση. Είναι τα τρία κεντρικά συμπεράσματα από τη χθεσινή συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ελέγχου του ΠΑΣΟΚ με αντικείμενο την δρομολόγηση της εξαίρεσης Αιγαίου-Κύπρου από την ευρωπαϊκή άμυνα".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "στις Βρυξέλλες -όπου αύριο ξεκινά η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ- αλλά και στην Αθήνα και σε μια σειρά ακόμη πόλεις της Ελλάδας, διαδηλώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι και η νεολαία, ενάντια στον πόλεμο και την αντεργατική επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου, στις αντιδημοκρατικές και αντιλαϊκές πολιτικές και μέτρα της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης".

    [06] Αναφορά Λαλιώτη

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ "είναι προς τιμήν του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Διον. Κατσιρέα που έδωσε εντολή να τεθή στο αρχείο ως ουσία αβάσιμος η αναφορά Λαλιώτη κατά του Εισαγγελέως Πρωτοδικών κ. Γ. Γεράκη. Πρόκειται για την αναφορά που ο κ. Λαλιώτης ως υπουργός ΠΕΧΩΔΕ με τυμπανοκρουσίες και ύβρεις είχε δώσει στη δημοσιότητα με ειδική συνέντευξη. Αντικείμενο, η δίωξις που είχε ασκήσει ο κ. Γεράκης κατά των μελών της διοικήσεως του Κτηματολογίου".

    [07] Δημοσκόπηση

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει ότι "ικανοποίηση σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό εξακολουθεί να επικρατεί στη ΝΔ για τα αποτελέσματα της πρόσφατης δημοσκόπησης της MRB, σύμφωνα με την οποία η ΝΔ προηγείται κατά 6,6 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΠΑΣΟK".

    [08] Καραμανλής-Γιουγκοσλαβία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) επισημαίνει ότι "αποφασιστικής σημασίας συνομιλία για την προώθηση των ελληνικών θέσεων σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων θεωρείται από όλες τις πλευρές η συζήτηση που είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας, Βόισλαβ Κοστούνιτσα".

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ "ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την παραμονή του στη Γιουγκοσλαβία, τόνισε ότι η ΕΕ οφείλει να βοηθήσει τη χώρα να προχωρήσει ομαλά στην ενσωμάτωση με ευρωπαϊκούς θεσμούς. Η δεύτερη μέρα της περιοδείας του Κώστα Καραμανλή στα Βαλκάνια σφραγίστηκε με τις επαφές που είχε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκο-σλαβίας κ. Κοστούνιτσα, τον ηγέτη των αλβανο-φώνων του Κοσόβου Ιμπραήμ Ρουγκόβα, ενώ επισκέφτηκε και την ελληνική Ταξιαρχία που εδρεύει στο Πόλιε του Κοσσυφοπεδίου".

    [09] Εκκλησία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι "για αλλαγές στο σύστημα εκλογής και ανάδειξης νέων μητροπολιτών πιέζουν τώρα τον Αρχιεπίσκοπο οι ιεράρχες! Οι αυριανές κρίσιμες εκλογές για τις κενές Μητροπόλεις Χαλκίδος, Σύρου, Σιδηροκάστρου, όχι μόνο έχουν διχάσει την Εκκλησία, (σ.σ. ως προς την επιλογή των προσώπων) αλλά επέφεραν και ... σκέψεις για μελλοντικές τροποποιήσεις στη λειτουργία του Συνοδικού Συστήματος".

    [10] Φορολογικό νομοσχέδιο

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "εντός των επομένων ημερών θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο με το οποίο μειώνονται οι φορολογικοί συντελεστές έως και κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες για τις επιχειρήσεις που προχωρούν σε συγχώνευση. Επίσης στο νομοσχέδιο περιλαμβάνεται η μείωση του φορολογικού συντελεστή για τα νομικά πρόσωπα, στο 32,5%, υπό την προϋπόθεση ότι θα προσλαμβάνουν εργαζόμενους και την αύξηση του αφορο-λόγητου ορίου στα 2.870.000 δρχ."

    [11] Αγροτικές κινητοποιήσεις

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ τονίζει ότι "συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη δρόμων πραγματοποίησαν οι αγρότες, σε πολλές περιοχές της χώρας, χθες, τελευταία ημέρα των κινητοποιήσεων, αφού αποφάσισαν την αναστολή και την συνέχισή τους μετά την περίοδο των γιορτών".

    [12] Απόφαση δικαστηρίου-Βρετανοί

    H TRAFFIC NEWS γράφει ότι "ελευθερώνονται με εγγύηση οι δώδεκα Βρετανοί (ένδεκα άνδρες και μία γυναίκα) και οι δύο Ολλανδοί που είχαν συλληφθεί στις 8 Νοεμβρίου στο πολεμικό αεροδρόμιο της Τανάγρας, να φωτογραφίζουν εγκαταστάσεις και αεροσκάφη και οι οποίοι κρατήθηκαν στη φυλακή με την κατηγορία της κατασκοπίας τη στιγμή που ασκούνταν φοβερές πιέσεις για την απελευθέρωσή τους".

    [13] Τουρκία-ΝΑΤΟ

    Η ESPRESSO αναφέρει ότι "σύγχρονο δορυφορικό κέντρο επικοινωνιών και πληροφοριών στο Εσκί Σεχίρ της Τουρκίας σχεδιάζει να δημιουργήσει το ΝΑΤΟ. Το κέντρο αυτό θα συγκεντρώνει τις πληροφορίες από όλα τα ΝΑΤΟϊκά ραντάρ της νότιας πτέρυγας της Συμμαχίας και τις δορυφορικές εικόνες από τις στρατιωτικές εξελίξεις σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή".

    [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Τα κίνητρα των συγχωνεύσεων. Δόθηκε στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Σπάει" η ΑΤΕ, σε ιδιώτη το μάνατζμεντ".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Ιδιωτική και η ΑΤΕ. Το δημόσιο θα περιορίσει τη συμμετοχή του στο 35%.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Τα φορολογικά κίνητρα για ισχυρές επιχειρήσεις. Μειώσεις συντελεστών, απαλλαγές και μέτρα για την ποντοπόρο ναυτιλία".

    [15] Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "Η δημιουργία ισχυρότερων επιχειρηματικών μονάδων, που θα είναι ικανές να επιβιώσεις στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον της Ευρωζώνης, αλλά και η τόνωση της χρηματιστηριακής αγοράς αποτελούν τους δυο βασικούς στόχους του σχεδίου νόμου "Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και άλλες διατάξεις", που περιλαμβάνει το σύνολο των νέων φορολογικών μέτρων". 
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 13 December 2001 - 15:50:51 UTC