Browse through our Interesting Nodes on the Baltic States Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-01-30

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/01/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ελληνοτουρκικά
  • [04] ΕΕ-Ελλάδα-Πτυχία
  • [05] Ασφαλιστικό
  • [06] Δημόσια έσοδα
  • [07] Συνέντευξη Τσοβόλα
  • [08] Ελλάδα- Αφγανιστάν
  • [09] Αγροτικές κινητοποιήσεις
  • [10] Παράνομος τζόγος
  • [11] ΠΑΣΟΚ-Κυβέρνηση
  • [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [13] ΕΕ-Ελλάδα-Πρόγραμμα Σύγκλισης

  • [01] ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/01/2002

    Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, τα σενάρια για διεργασίες σε ΠΑΣΟΚ και κυβέρνηση, οι αγροτικές κινητοποιήσεις και ο παράνομος τζόγος είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 10 μέτρα-ασπίδα για τις επιχειρήσεις. Εξαγγελίες των υπουργών Ανάπτυξης και Εθνικής Οικονομίας-Οικονομικών.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Δημόσιο: Πόθεν έσχες. Προσλήψεις. Προαγωγές. Αλλαγές για την καταπολέμηση της διαφθοράς εισηγείται ο κ. Σκανδαλίδης.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Δεν πάει άλλο τελείωσαν τ΄ αστεία. Ολομέτωπη επίθεση Ακη στον πρωθυπουργό.

    Η ΑΥΓΗ: Το Αιγαίο στη "φουρτούνα" του ΠΑΣΟΚ ... Αλλη μια αφορμή εντάσεων στο κυβερνών κόμμα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Εκβιάζουν με κρυφές κάμερες τα καζίνο. Να παρέμβει η Δικαιοσύνη για να αποκαλύψει ποιοί κρατάνε τις κασέτες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Οι "δελφίνοι" συμφωνούν - αρχηγός ο κ. Κ. Σημίτης. Το προβάδισμα του κ. Γ. Παπανδρέου και η θέση του κ. Ευ. Βενιζέλου.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ολα τα επιδόματα που χορηγεί ο ΟΑΕΔ.

    ΕΘΝΟΣ: Η τελική πρόταση για το Ασφαλιστικό. Αποκλειστικό: Το 10σέλιδο κείμενο με τις θέσεις της κυβέρνησης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Θολώνει τα νερά η κυβέρνηση για τον "διάλογο" αλλά το Αιγαίο ... πωλείται!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Φύγε γιατί χανόμαστε. Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κυριάκος Σπυριούνης υποδεικνύει στον πρωθυπουργό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τα ΜΑΤ μηνύουν την ΕΛΑΣ για το ωράριο. Αποκάλυψη: Η καταπάτηση των κανονισμών εργασίας και οι κίνδυνοι με χιλιάδες ενστόλους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Απέραντο φρουτοκομείο. Ελλάδα, παραδομένη στο νόμιμο και παράνομο τζόγο.

    ΕΣΤΙΑ: Διαδοχή: Τρία σενάρια. Ψηφίζετε Σημίτη, εκλέγετε Γιωργάκη!

    Espresso: Εκτακτα μέτρα ασφαλείας για τον Μάκη! Χοντραίνει το παιχνίδι. Τον προστα-τεύουν μέρα και νύχτα δύο αστυνομικοί.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Χρέη 3,23 δις ευρώ εκτροχιάζουν τον ΟΣΕ. Αποτέλεσμα πολλαπλών πολιτικών παρεμβάσεων στις διοικήσεις.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ημέρα της κρίσης. Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες.

    ΤΑ ΝΕΑ: Κοινά πτυχία επαγγελματικής κατάρτισης στην Ευρώπη. Μετέχει η Ελλάδα-Πρεμιέρα με τουριστικές σπουδές.

    ΝΙΚΗ: Στα βαθιά νερά του Αιγαίου. Κίνδυνος διολίσθησης σε διάλογο εφ΄ όλης της ύλης.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αγροτικά μπλόκα στις αντιλαϊκές πολιτικές. Αλληλεγγύη από εργάτες - ΕΒΕ - σπουδάζουσα νεολαία.

    Traffic News: 4 Ελληνίδες στο Χόλιγουντ. Το δρόμο άνοιξε η Βίκυ Κουλιανού.

    Η ΧΩΡΑ: Ακίνητα: Παγώνουν σε 28 δήμους οι αυξήσεις στις τιμές. Παίρνουν πίσω τις αντικειμενικές.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Απόρθητα τα φρουτάκια. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε για μιαν ακόμη φορά μέτρα εισπρακτικού χαρακτήρα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Στην κόψη του ... βαμβακιού Τέμπη και Β. Ελλάδα. Μπλόκο στον Δρυ από τους αγρότες.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 18η Agrotica υπό την σκιά αγροτικών εξεγέρσεων.

    [03] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι "ελληνοτουρκικός διάλογος για το Αιγαίο στο προσκήνιο και στο βάθος η Χάγη. Αυτό τουλάχιστον ήταν το πνεύμα της συζήτησης που διεξήχθη χθες στην Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής, σε μια συζήτηση στην οποία συμμετέχει και ο Γιώργος Παπανδρέου".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι "ο υπουργός Εξωτερικών κ. Γ. Παπανδρέου ανέλαβε χθες τη δέσμευση ενώπιον των μελών της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής ότι ο διάλογος με την Τουρκία επί των ουσιαστικών διαφορών που χωρίζουν τις δύο χώρες δεν θα προχωρήσει, εάν η Αγκυρα δεν δεχθεί ως βάση των συνομιλιών τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου, των διεθνών συνθηκών και του ευρωπαϊκού κεκτημένου. Ο κ. Παπανδρέου διαβεβαίωσε, επίσης, ότι δεν πρόκειται να διεξαχθεί διάλογος εφ΄ όλης της ύλης και τόνισε ότι "τα σύνορά μας είναι συγκεκριμένα και τα μόνα που δεν έχουν προσδιορισθεί είναι της υφαλοκρηπίδας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "η Βουλή δεν δίνει εν λευκώ εξουσιοδότηση στον υπ. Εξωτερικών να προχωρήσει σε εφ΄ όλης της ύλης διάλογος για τα εθνικά θέματα με την Τουρκία, υπό το πρόσχημα της σύνταξης του συνυποσχετικού για την υφαλοκρηπίδα. Κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας από τον κ. Παπανδρέου διατυπώθηκε η έντονη ανησυχία βουλευτών απ΄ όλα τα κόμματα".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "η Αθήνα ισχυρίζεται ότι συζητεί μόνον για την υφαλοκρηπίδα, όταν η Τουρκία εγείρει γενικό θέμα Αρχιπελάγους. Πάμε για "συνυποσχετικά" και Χάγη εφ΄ όλης της ύλης".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) τονίζει ότι "οι δύο υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου και Ισμαήλ Τζέμ θα έχουν μια πρώτη ευκαιρία να συζητήσει κατ΄ ιδίαν το θέμα την Παρασκευή, στο περιθώριο των συζητήσεων του Νταβός, στη Νέα Υόρκη, ενώ θα επανέλθουν στις 12 Φεβρουαρίου στην Κων-σταντινούπολη, στο περιθώριο της διάσκεψης της ΕΕ με τις χώρες του Ισλάμ".

    [04] ΕΕ-Ελλάδα-Πτυχία

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι "στην τελική ευθεία για τη δημιουργία Κοινών Διπλωμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης από το επόμενο κιόλας έτος, βρίσκονται 7 χώρες της ΕΕ μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Η πρεμιέρα θα γίνει με δύο ειδικότητες των ΙΕΚ, του ξενοδοχειακού τομέα και της αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ σε επόμενη φάση προβλέπεται ο νέος θεσμός να ισχύσει για όλες τις ειδικότητες των ΙΕΚ. Πρόκειται για το πρώτο συγκεκριμένο βήμα της ΕΕ προς την εκπαιδευτική σύγκλιση, μετά την απόφαση για τα Κοινά Πτυχία των Πανεπιστημίων που είχε ληφθεί πέρυσι στην Πράγα".

    [05] Ασφαλιστικό

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι "μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημ. Ρέππας πρόκειται να στείλει δεκασέλιδη επιστολή στους κοινωνικούς εταίρους με τις τελικές προτάσεις της κυβέρνησης, προκειμένου να αρχίσει ο διάλογος για την επίλυση του ασφαλιστικού".

    [06] Δημόσια έσοδα

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι "μικρή απόκλιση της τάξεως των 35 δις δρχ από τον αρχικά προβλεπόμενο στόχο, εμφάνισαν τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού. Η δυνατότητα της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών να αντισταθμίσει τις απώλειες των εσόδων κυρίως από το φόρο εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων και το χρηματιστήριο από άλλες πηγές (μη φορολογικά έσοδα) οδήγησε ουσια-στικά σε επίτευξη του στόχου του προϋπολο-γισμού προλαμβάνοντας τα χειρότερα για τη δημοσιονομική ισορροπία".

    [07] Συνέντευξη Τσοβόλα

    "Για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις" μιλάει ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας σε συνέντευξή του στη ΒΡΑΔΥΝΗ, "προβλέποντας εθνικές εκλογές και αλλαγή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ πριν από τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές". Επιμένει στην αναγκαιότητα συγκρότησης συμμαχικών κυβερνήσεων, ενώ αντιδρά οργισμένα ακούγοντας κάποιους να προεξοφλούν το τέλος της λειτουργίας του κόμματός του".

    [08] Ελλάδα- Αφγανιστάν

    H Espresso γράφει ότι "αναχωρεί σήμερα με προορισμό το Καράτσι του Πακιστάν το πρώτο ελληνικό αεροσκάφος C-130. Το αεροσκάφος, ύστερα από διανυκτέρευση στο Ντουμπάι, αναμένεται να φτάσει στην πακιστανική πόλη αύριο. Στο αεροσκάφος επιβαίνουν εκτός από τους πιλότους και τους τεχνικούς της αεροπορίας και ολιγομελής ομάδα από τα στελέχη της ελληνικής ειρηνευτικής δύναμης".

    [09] Αγροτικές κινητοποιήσεις

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "με στόχο να δεχθεί η Κομισιόν ότι η φετινή παραγωγή βάμβακος δεν θα υπερβαίνει το 1.146.787 τόνους και επομένως οι αγρότες να εισπράξουν σχετικά υψηλή επιδότηση συναντάται σήμερα στις Βρυξέλλες ο Κ. Σημίτης με τον αρμόδιο επίτροπο Φρ. Φίσλερ. Στην ουσία η ελληνική κυβέρνηση επιδιώκει την ανοχή της Κομισιόν, καθώς το 1.146.787 τόνους ανταποκρίνεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, όχι στην πραγματική παραγωγή, αλλά σε αυτήν που προκύπτει από την καλλιέργεια 3.805.000 στρεμμάτων και με μέση στρεμματική απόδοση 300 κιλά/τόνο".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι "έντονος προβλημα-τισμός για τις αγροτικές κινητοποιήσεις επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, όπως φάνηκε από τη χθεσινή συνεδρίαση του τομέα Αγροτικού του Κινήματος, με τη συμμετοχή της ηγεσίας του υπουργείου Γεωργίας, του Κώστα Λαλιώτη, του Μιχάλη Νεονάκη και εκατό αγροτικών συνδικαλιστικών στελεχών. Κρίσιμη είναι η αυριανή μέρα, καθώς ανακοινώνεται η τελική τιμή του βαμβακιού και οι αγρότες ετοιμάζονται για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Σήμερα, πρόκειται να αποκλείσουν συμβολικά την εθνική οδό για μια ώρα, ενώ την Κυριακή πραγματο-ποιείται πανθεσσαλική σύσκεψη".

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά ότι "οι συνδικαλιστικοί εκπρό-σωποι των αγροτών μεταβαίνουν στα χωριά και πραγματοποιούν συσκέψεις για να προσελκύ-σουν περισσότερους αγρότες σε εκείνα τα σημεία συγκέντρωσης στις εθνικές οδούς, όπου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της πρώτης ημέρας του νέου γύρου κινητοποιήσεων, η συμμετοχή ήταν μικρότερη από την αναμενόμενη".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει ότι "η παραπέρα ενίσχυση των αγροτικών μπλόκων και η αποφα-σιστικότητα των αγροτών να συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις αναδεικνύονται στο κύριο χαρακτηριστικό της χθεσινής, δεύ-τερης μέρας των πανελλαδικών αγωνιστικών κινητοποιήσεων".

    [10] Παράνομος τζόγος

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι "απίθανες διαστάσεις έχει πάρει ο παράνομος Τζόγος στην Ελλάδα, ιδίως με τα κοινώς λεγόμενα "φρου-τάκια". Λειτουργούς περί τις 12.000 επιχει-ρήσεις που διαθέτουν 200.000 μηχανάκια, εν πολλοίς παράνομα, με τζίρο που υπολογίζεται σε 800 δις. το χρόνο. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε εμμέσως τη δυσφορία του. Ο Ν. Χριστοδουλάκης εξήγγειλε 8 μέτρα για αυστηρότερο έλεγχο. Αν δεν αποδώσει, είπε, θα απαγορευτούν τα τεχνικά παιχνίδια".

    Η ΧΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "σε κάθε γωνιά της χώρας μας φαίνεται να έχει απλώσει τα πλοκάμια του ο παράνομος τζόγος, αφού μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τα "φρουτάκια" κλείνουν ένα-ένα τα καταστήματα που λειτουρ-γούσαν όλον αυτόν τον καιρό χωρίς άδεια ηλεκτρονικά παγνιομηχανήματα. Στη Θεσσαλο-νίκη ο θόρυβος με τα απαγορευμένα παιχνίδια προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευάγγελου Ζαχαρή".

    [11] ΠΑΣΟΚ-Κυβέρνηση

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι "κάθε μέρα που περνάει, το ΠΑΣΟΚ πλησιάζει όλο και πιο πολύ στα πρόθυρα της διάλυσης. Ο Ακης Τσοχατζόπουλος εξαπέλυσε - μετά τους 45 βουλευτές, τον Γιάννη Ζαφειρόπουλο και τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο - ολομέτωπη επίθεση κατά του πρωθυπουργού. Ο υπουργός Ανάπτυ-ξης κατέστησε, χθες, σαφές στον Κ. Σημίτη ότι δεν πάει άλλο με την ανάλγητη πολιτική του".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επισημαίνει ότι "πληθαίνουν τα "τελεσίγραφα" που στέλνουν στον πρωθυπουρ-γό βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ο Κυρ. Σπυριούνης ζήτησε ευθέως χθες από τον κ. Σημίτη να αποχωρήσει και να τον διαδεχθεί στην ηγεσία του κόμματος ο Γ. Παπανδρέου. Μετά το αντάρτικο των "45", τις δηλώσεις Πάγκαλου και την αποπομπή Χρυσανθακόπουλου, πληθαί-νουν οι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις. Οι κκ Γ. Αρσένης και Γ. Δασκαλάκης βάλλουν κατά της ηγεσίας και προαναγγέλλουν πολλές άλλες πρωτοβουλίες βουλευτών. Δείπνο με "κεντρογενείς" βουλευτές ετοιμάζει ο κ. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος".

    Το ΒΗΜΑ τονίζει ότι "ο υπουργός Εξωτερικών κ. Γ. Παπανδρέου διαλαλεί προς κάθε κατεύθυν-ση ότι δεν σκέφτεται και δεν λειτουργεί ως διάδοχος του κ. Κ. Σημίτη, ωστόσο αρκετοί άλλοι μέσα στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ δεν κρύβουν την πεποίθησή τους ότι αυτός θα είναι ο επόμενος ηγέτης της παράταξης. Αποτελεί δε γενική πεποίθηση στον πολιτικό κόσμο ότι ο κ. Παπανδρέου έχει το προβάδισμα, έστω και αν δεν έχει αρχίσει η κούρσα της διαδοχής".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ "οι εκλογές διενεργούν-ται τον Απρίλιο 2004 και ο κ. Σημίτης κατέρχεται ως "εγγυητής" της επιτυχούς τελέσεως των Ολυμπιακών Αγώνων. Αλλά δεσμεύεται ότι μετά τους Αγώνες θα δρομολογήση ο ίδιος την διαδοχή του, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητός του για την Προεδρία της Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο 2005. Οπότε ζητεί την λαϊκή ψήφο ως "μεταβατικός" πρωθ-υπουργός, που θα παραδώση στον Γ. Πα-πανδρέου".

    Η Traffic news υπογραμμίζει ότι "το ΠΑΣΟΚ δεν ζει και δεν πρόκειται να ζήσει ξανά μέρες Ιουνίου", δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Κώστας Σκανδαλίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι το κυβερνών κόμμα δεν θα επιστρέψει στην εσωστρέφεια".

    [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Χρέος και ασφαλιστικό. Σε δυο τομείς η ΕΕ επικεντρώνει τις συστάσεις για το πρόγραμμα σταθερότητας".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Συγνώμη, λάθος η αύξηση στις αντικειμενικές. Το υπουργείο Οικονομικών ακυρώνει απόφασή του για τις τιμές των ακινήτων σε 28 δήμους".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Ανακλήθηκαν οι αυξήσεις των αντικειμενικών τιμών. Προβληματισμό προκα-λούν οι παλινωδίες και οι αντικρουόμενες από-φάσεις".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ναι μεν αλλά..." από Κομισιόν για το Πρόγραμμα Σύγκλισης. Σκληρή κριτική για ασφαλιστικό και δημόσιο χρέος".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Διψάει" για Deals η χρηματιστηριακή αγορά. Προεξοφλούνται θετικές εξελίξεις".

    [13] ΕΕ-Ελλάδα-Πρόγραμμα Σύγκλισης

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "Το νέο ελληνικό πρόγραμμα οικονομικής σταθερότητας και σύγκλισης αναμένεται να εγκρίνει σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία το θεωρεί μεν ρεαλιστικό, αλλά θα απευθύνει προς την κυβέρνηση και κρίσιμες παρατηρήσεις για το δημόσιο χρέος και το ασφαλιστικό".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 30 January 2002 - 18:24:20 UTC