Browse through our General Nodes on Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-04-19

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/04/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Οικονομία
  • [04] Απεργία
  • [05] Φορολογικό
  • [06] Μιλάνο - Συντριβή αεροσκάφους
  • [07] Φοιτητικές εκλογές
  • [08] Ολυμπιακά ακίνητα
  • [09] Βαλκάνια - Τριμερής συνάντηση
  • [10] ΠΑΣΟΚ - Δημοτικές εκλογές
  • [11] Αβραμόπουλος - Μπακογιάννη
  • [12] Ευρωστρατός
  • [13] Ελλάδα - Τουρκία
  • [14] ΝΑΤΟ - Βουλγαρία - Ρουμανία
  • [15] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [16] Επενδύσεις - Απασχόληση

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/04/2002

    Ο ευρωστρατός, η οικονομική πολιτική της κυ-βέρνησης, οι χθεσινές απεργιακές κινητο-ποιήσεις, τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών και η συντριβή αεροπλάνου σε κτίριο στο Μιλάνο είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 100-250 ευρώ έξτρα πασχαλινό δώρο σε Στρατό Ξηράς και ΕΛΑΣ. Πασχαλινός μποναμάς για 25.000 απόστρατους.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Κυρίαρχη η ΔΑΠ. Γαλάζιες 147 από τις 164 σχολές. Επεσαν όλα τα παραδοσιακά κάστρα του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ανταρσία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Πέντε ''όχι'' σε νομοσχέδιο-σκάνδαλο.

    Η ΑΥΓΗ: Απεργία-μήνυμα για τα δικαιώματα των ασφαλισμένων. Πέτυχε παρά τις κυβερ-νητικές μεθοδεύσεις.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αν αθωωθεί ο Κόκκαλης θα γελάνε και οι... κότες. Η Δικαιοσύνη δίνει σήμερα εξετάσεις.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τρόμος στο Μιλάνο. Μικρό αερο-πλάνο έπεσε στον ουρανοξύστη της Pirelli. Ζωντανός ο εφιάλτης της τρομοκρατίας.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Δυο παράθυρα για τη νομιμο-ποίηση των αυθαιρέτων.

    ΕΘΝΟΣ: Επείγον σχέδιο για ανάκαμψη της οικονομίας. Με στόχο την ανάπτυξη και την αύξηση του εισοδήματος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τα Αμερικανάκια δεν απαλ-λάσσονται... λόγω βλακείας. Γενναία δήλωση για τα Εθνικά θέματα από τον Απ. Κακλαμάνη στις ΗΠΑ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ρύθμιση σκάνδαλο για τα Ολυμ-πιακά ακίνητα. Ξεσηκώθηκαν οι βουλευτές ολό-κληρου της αντιπολιτεύσεως και του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Παροχές εκλογών με άδεια ταμεία. Κυβέρνηση: Η αρνητική πορεία της οικονομίας ενισχύει το σενάριο του Οκτωβρίου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ''Δεν υπογράφω''. Ο Σημίτης κατηγορηματικός για τον ευρωστρατό.

    ΕΣΤΙΑ: Αργήσατε κ. Πρωθυπουργέ. Δεν επιλύεται τώρα το φορολογικό.

    Espresso: Σκοτεινά σημεία στην τραγωδία. Ερωτηματικά για την παράξενη πτώση αεροσκάφους στον Πύργο του Μιλάνου.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Παρενόχληση στο γραφείο, τέλος. Με οδηγία της ΕΕ θα τιμωρείται η σεξουαλική πίεση, συνήθης στην ελληνική καθημερινότητα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ''Καμπανάκι'' για την ελληνική Οικονομία. Η Κομισιόν για μια ακόμη φορά ζητά από την Ελλάδα να λάβει σειρά μέτρων.

    ΤΑ ΝΕΑ: Η τρίτη φορά ήταν... δυστύχημα. Ξύπνησαν οι μνήμες της 11ης Σεπτεμβρίου.

    ΝΙΚΗ: Πανικός στο Μιλάνο. Ευτυχώς... ήταν δυστύχημα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Πανελλαδική απεργία - Αγωνι-στική λαϊκή απαίτηση για συνέχεια.

    Traffic news: Αϊντα Τζαβέλλα: Με έδειραν αλύπητα. Ολη τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού μου έσκιζαν τις μηνύσεις.

    Η ΧΩΡΑ: ''Δείξτε μας φτωχούς''. Προκλητικοί διάλογοι στο Υπουργικό Συμβούλιο.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πακέτο 1,3 τρις. σε επιχειρήσεις. Αφορά έργα και επενδύσεις σε πληροφορική, γεωργία, μεταποίηση.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Οργή λαού για τα ''φρουτάκια''. Οι Θεσσαλονικείς απαιτούν να μην ανοίξουν πάλι τα καταστήματα με τα τυχερά παιχνίδια.

    [03] Οικονομία

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ''και νέες συστάσεις για την ελληνική οικονομία περιλαμβάνονται στο σχέδιο κειμένου για τις ''Κατευθυντήριες Γραμμές'' της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στο σχέδιο αναγνωρίζεται βελτίωση των βασικών οικονομικών μεγεθών, ωστόσο υπάρχουν επισημάνσεις για την εξέλιξη του δημοσίου χρέους, ενώ για μια ακόμη φορά συστήνεται η επιτάχυνση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και κυρίως της ασφαλιστικής και της φορολογικής μεταρρύθμισης''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''η ''αντεπίθεση'' της κυβέρνησης προς βελτίωση της (προεκλογικής) εικόνας της θα γίνει όμως χωρίς παρεκκλίσεις από τους διακηρυγμένους στόχους της όπως είναι η προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών και η δημοσιονομική σταθερότητα. Μάλιστα το Υπουργικό Συμβούλιο πάρα τις ενστάσεις που ορισμένα μέλη του εξέφρασαν για διάφορους χειρισμούς του υπουργού Οικονομίας κ. Ν. Χριστοδουλάκη ενέκρινε νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις. Με αυτό καθιερώνονται ευέλικτες μορφές πώλησης των κρατικών επιχειρήσεων, δεκατρείς νέοι τρόποι για τη σχετική διαδικασία η οποία θα αποφασίζεται πλέον από διυπουργική επιτροπή''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά ότι ''σημεία ιδιαίτερης σημασίας, σύμφωνα με τον κ. Σημίτη, αλλά και τον υπουργό Οικονομίας και ΟΙκονομικών Νίκο Χριστοδουλάκη είναι η επιτάχυνση των επενδύσεων στον ιδιωτικό τομέα με προκήρυξη έργων που έχουν ενταχθεί στο Γ' ΚΠΣ συνο-λικού προϋπολογισμού 1,3 τρις δρχ το νέο νομικό πλαίσιο για τις αποκρατικοποιήσεις με καθιέρωση της ειδικής μετοχής και ευέλικτες διαδικασίες, τη σύσταση Διυπουργικής Επιτροπής προώθησης μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων, την καθιέρωση νέου πλαισίου ελέγχου και αξιολόγησης δαπανών που θα εφαρμοστεί από τον προϋπολογισμό του 2003 αλλά και την αντιμετώπιση φαινομένων φοροδιαφυγής από off shore επιχειρήσεις''.

    [04] Απεργία

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι ''παρά την αντίθεση του Χρ. Πολυζωγόπουλου και της ΠΑΣΚΕ, η ανταπόκριση των εργαζομένων στο χθεσινό απεργιακό κάλεσμα 42 Εργατικών Κέντρων υπήρξε σημαντική και έστειλε μήνυμα κοινωνικής διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό, που είναι πλέον σαφές ότι έχει να περάσει από συμπληγάδες πριν επιτευχθεί η επιδιωκόμενη από την κυβέρνηση, κοινωνική συναίνεση. Κρίσιμη θεωρείται πλέον η συνεδρίαση της διοίκησης της ΓΣΕΕ, στις 24 Απριλίου''.

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι ''η επιτυχία της έχει διπλή σημασία: αφενός διότι πιέζει την κυβέρνηση να επανεξετάσει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της και αφετέρου θέτει προ των ευθυνών τους τα συνδικαλιστικά κυβερνητικά στελέχη, πολλά από τα οποία επιδόθηκαν σε μεθοδεύσεις προκειμένου να μην γίνει και στη συνέχεια να μην πετύχει η απεργία''.

    [05] Φορολογικό

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι ''παρά τις διαβεβαιώσεις Σημίτη, είναι φανερό ότι η μελέτη της Επιτροπής για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος τίθεται στο ράφι. Αν πρυτανεύση η λογική του ''πολιτικού κόστους'', δεν πρόκειται να εφαρμοσθή καμμία από τις προτάσεις της''.

    [06] Μιλάνο - Συντριβή αεροσκάφους

    Η Traffic news γράφει ότι ''το σύνδρομο των τρομοκρατικών επιθέσεων σε ουρανοξύστες αναβίωσε και πάλι χθες, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, με τη συντριβή του μικρού αεροσκάφους πάνω στον ουρανοξύστη της Pirreli στο κέντρο του Μιλάνου. Η ανθρωπότητα πάγωσε και η αγωνία για το ενδεχόμενο της επανάληψης του ''μοντέλου'' επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου κορυφώθηκε''.

    [07] Φοιτητικές εκλογές

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) ισχυρίζεται ότι ''η ''πρωτιά'' της ΔΑΠ, η αυξημένη προσέ-λευση των φοιτητών - έφτασε περίπου στο 75%- αλλά και η αδυναμία της ΕΦΕΕ για μία ακόμα χρονιά να εκδώσει κοινά εκλογικά αποτελέ-σματα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των φετινών φοιτητικών εκλογών στα Πανεπιστήμια και στα Τεχνολογικά Ιδρύματα''.

    [08] Ολυμπιακά ακίνητα

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι ''θύελλα αντιδράσεων από τη ΝΔ, το ΚΚΕ, τον ΣΥΝ αλλά και αντάρτικο από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσε χθες στη Βουλή, η ρύθμιση που προβλέπει σύσταση ανώνυμης εταιρίας Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ, η οποία θα είναι αρμόδια για τη χρηματοδότηση, τη διοίκηση, τη διαχείριση και την αξιοποίηση όλων των Ολυμπιακών Εργων''.

    [09] Βαλκάνια - Τριμερής συνάντηση

    Το ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι ''η εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου για την Οικονομική Ανασυγκρότηση των Βαλκανίων και η προοπτική ένταξη της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας στις ευρωατλαντικές δομές θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, την Τριμερή Συνάντηση Κορυφής Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας, η οποία διεξάγεται σήμερα στο Βου-κουρέστι με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη''.

    [10] ΠΑΣΟΚ - Δημοτικές εκλογές

    Τα ΝΕΑ τονίζουν ότι ''νέα λίστα υποψηφίων για δήμους και νομαρχίες έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Λαλιώτης, εκφράζοντας την ικανο-ποίησή του γιατί ο στόχος του ενός ψηφοδελτίου επιτυγχάνεται και η συνεργασία με τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς λειτουργεί''. Σε αντίθεση με τη ΝΔ η οποία πλην της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, δεν έχει δώσει ούτε ένα όνομα υποψηφίου στην Αττική, το ΠΑΣΟΚ έκλεισε χθες τις υποψηφιότητες στη μητροπολιτική περιφέ-ρεια της Αθήνας. Στη χθεσινή λίστα και σε πέντε περιπτώσεις (Λιβαδειά, Ηγουμενίτσα, Νέα Σμύρνη, Νέο Ψυχικό, Ρέντης και Νέα Πεντέλη) ο επικεφαλής προέρχεται από τον Συνασπισμό με τον οποίο, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Λαλιώτης, ''υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας, κυρίως σε περιφερειακό επίπεδο''.

    [11] Αβραμόπουλος - Μπακογιάννη

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι ''τα τελευταία διαπραγματευτικά ''χαρτιά'' του επιστρατεύει ο Δ. Αβραμόπουλος τα οποία σχετίζονται με το μέλλον του κόμματός του προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα της Ντ. Μπακογιάννη. Η κ. Ντ. Μπακογιάννη σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, απέσπασε την υπόσχεση από τον Δ. Αβραμόπουλο ότι θα στηρίξει τουλάχιστον ηθικά την υποψηφιότητά της γι το Δήμο Αθηναίων. Η στήριξη θα είναι μεν δεδομένη υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει συνέχεια στο μέλλον σε σχέση με τη στάση που θα κρατήσει η Ρηγίλλης απέναντί του''.

    [12] Ευρωστρατός

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι ''η Ελλάδα δεν δέχεται το κείμενο της Αγκυρας'', δήλωσε χθες σαφώς και κατηγορηματικώς ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης στο γγ του ΝΑΤΟ Τζ. Ρόμπερτσον και στη συνέχεια στον ύπατο εκπρόσωπο της ΕΕ Χαβιέ Σολάνα χωρίς όμως να βρει κατανόηση. Το πρόβλημα του ευρω-στρατού φαίνεται ότι αποκτά διαστάσεις που ενδεχομένως να οδηγήσει την Ελλάδα σε ευθεία ρήξη με την Ε. Ενωση''.

    Η Espresso αναφέρει ότι ''για μια λύση στο πρόβλημα του ευρωστρατού βρέθηκε και πάλι στην Αθήνα ο γγ του ΝΑΤΟ Τζόρτζ Ρόμπερτσον, που ωστόσο άκουσε τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη να του επαναλαμβάνει πως η Ελλάδα δεν αποδέχεται το γνωστό κείμενο της Αγκυρας''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει ότι ''φύκια για μεταξωτές κορδέλες'' πουλά τώρα το ΝΑΤΟ, προκειμένου να πείσει τη χώρα μας να αλλάξει στάση στο θέμα της Ευρωπαϊκής Αμυνας και να αποδεχτεί την αμερικανο-βρετανική πρόταση για τον ευρωστρατό η οποία παίζει το χαρτί της Τουρκίας''.

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι ''τη γραμμή Καραμανλή για μη συμμετοχή κρατών που δεν ανήκουν στην ΕΕ στις επιχειρήσεις του ευρωστρατού υιοθετεί η κυβέρνηση του Κ Σημίτη και απαντά με τα λόγια του προέδρου της ΝΔ στις πιέσεις του γγ του ΝΑΤΟ λόρδου Τζορτζ Ρόμπερτσον και του ύπατου εκπροσώπου της ΕΕ για την κοινή εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφαλείας Χαβιέ Σολάνα, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Αθήνα''.

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ''μήνυμα που ισοδυναμεί με τελεσίγραφο επέδωσαν χτες στον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, στη διάρκεια συναντήσεων που είχαν μαζί του στην Αθήνα, ο γγ του ΝΑΤΟ λόρδος Τζ. Ρόμπερτσον και ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας και Αμυνας Χ. Σολάνα, στα πλαίσια των πιέσεων που ασκούνται στην ελληνική πλευρά σχετικά με το θέμα της ευρωπαϊκής δύναμης ταχείας αντίδρασης του λεγόμενου ευρωστρατού και για την αποδοχή του κειμένου της Αγκυρας, με το οποίο ικανοποιούνται πλήρως οι τουρκικές θέσεις''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται ότι ''το ουσιώδες είναι ότι όσο διαρκεί η εκκρεμότης, το θέμα της συνεργασίας του ευρωπαϊκού μηχανισμού αμύνης με την Ατλαντική Συμμαχία προωθείται με ταχύτατους ρυθμούς στο επιχειρησιακό επίπεδο, βάσει των όσων εξωθεσμικώς συνεφώνησαν οι ΗΠΑ και οι συνεργάτες τους, δίχως τη συμμετοχή της Ελλάδος''.

    [13] Ελλάδα - Τουρκία

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι ''για την κατακόρυφη αύξηση των παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου και των παραβάσεων των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών κατηγόρησε την Τουρκία ο ΥΦΕΘΑ Λ. Αποστολίδης, στις συνομιλίες που είχε με τον Αμερικανό ομόλογό του J.D. Crouch II, στη διάρκεια της ετήσιας ελληνοαμερικανικής συνάντησης υψηλού επιπέδου''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι ''αποδέχθηκε ο Γ. Παπαντωνίου πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του Σ. Τσακμάκογλου, να μεταβεί σε ένα χρόνο στην Αγκυρα για την επανάληψη της συνάντησης των υπουργών Αμυνας Ελλάδας, Τουρκίας Ρουμανίας και Βουλγαρίας με σκοπό τη συνέχιση των συνομιλιών που αφορά στην ένταξη των δύο τελευταίων χωρών στο ΝΑΤΟ''.

    [14] ΝΑΤΟ - Βουλγαρία - Ρουμανία

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι ''πρωτοβουλία για την ένταξη της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας στο μέλλον αναλαμβάνουν από κοινού Ελλάδα και Τουρκία μετά την χθεσινή τετραήμερη συνάντηση στην Αθήνα, των υπουργών Αμύνης των χωρών αυτών''.

    [15] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Αλλαγή "συσκευασίας"... Η κυβέρ-νηση αναζητεί νέο τρόπο παρουσίασης και όχι άλλη οικονομική πολιτική".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Πέντε μέτρα για αναστροφή του κλίματος. Ολοι συμφώνησαν στο Υπουργικό Συμβούλιο ότι η οικονομία παραμένει το "δυνατό χαρτί".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Κονδύλια 1,3 τρις. στην αγορά τους επόμενους μήνες. Αναδίπλωση της κυβέρνησης για να αλλάξει την εικόνα της".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Προσπάθεια για βελτίωση του κλίματος με 5 κινήσεις. Με στόχο την πραγματική σύγκλιση".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Πακτωλός 1,3 τρις. για τις επιχειρήσεις. Επισπεύδονται αναθέσεις έργων του Γ' ΚΠΣ.

    [16] Επενδύσεις - Απασχόληση

    Το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ γράφει ότι "Επιδιώκοντας να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που κυριαρχεί στον χώρο της οικονομίας, να κερδίσει τις εντυπώσεις και να εμφανισθεί συνεπής με τις δεσμεύσεις της, η κυβέρνηση αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την τάχυνση των διαρθρω-τικών αλλαγών που έχουν ήδη αποφασισθεί. Παράλληλα, ετοιμάζει δέσμη μέτρων για την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της απασχόλησης".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 19 April 2002 - 14:42:06 UTC