Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-05-16

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/05/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Χρηματιστήριο
  • [04] ΠΑΣΟΚ
  • [05] ΝΔ - Δημοτικές εκλογές
  • [06] Ευρωστρατός
  • [07] Ασκηση ''Νικηφόρος''
  • [08] Φοροδιαφυγή
  • [09] Αυτοκίνητα
  • [10] ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
  • [11] Προσλήψεις στο Δημόσιο
  • [12] Κυπριακό
  • [13] Σημίτης για ευρωστρατό - Κυπριακό
  • [14] OIKONOMIKOΣ ΤΥΠΟΣ
  • [15] Ταμεία - ΧΑΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/05/2002

    Οι δημοτικές εκλογές, ο ευρωστρατός, το Κυπριακό και η πορεία του Χρηματιστηρίου είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Τα ''παρά-θυρα'' για μονιμοποίηση στο Δημόσιο. Οδηγός για συμβασιούχους και αναπληρωτές εκπαι-δευτικούς.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Και ... ''παπούδες'' στο δημόσιο! Θα διορίζονται ακόμη και 55άρηδες!

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ: Νέο έγκλημα με τα λεφτά των ταμείων στο ΧΑΑ. Οργιάζει η παραοικονομία-Το ''μαύρο χρήμα'' έφθασε τα 24 τρις δρχ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Στα 55 το όριο για το δημόσιο. Δημόσιο: Το νέο νομοσχέδιο.

    Η ΑΥΓΗ: Παραπαίουν οι ''15'' για τη φιλοξενία των Παλαιστινίων.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Κλάταρε πάλι ο Κόκκαλης. ''Μαϊμού'' όλες οι δουλειές που έχει παραδώσει στο Δημόσιο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Αλλάζουν όλα για τα ΙΧ. Πλήρης ανατροπή τα επόμενα δύο χρόνια μετά τις παρεμβάσεις της ΕΕ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Φρίκη από θυσίες στον Αντίχριστο! Ξανά στο προσκήνιο οι ''Αρχάγγελοι του Σκότους''.

    ΕΘΝΟΣ: Αύξηση εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Πολυνομοσχέδιο: Ευνοϊκή ρύθμιση για τις κενές θέσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ''Γαλάζια σφυροδρέπανα'' και πράσινα ... κλαδευτήρια. Στης Αριστεράς την ... ποδιά, σφάζονται παλληκάρια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Προσλήψεις και στα 55. Όλα όσα προβλέπει το νομοσχέδιο για τις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι αλλαγές σε επιδόματα και υπερωρίες. ΕΛ.ΑΣ.: Ολόκληρο το πολυνομοσχέδιο του υπ. Δημόσιας Τάξης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ανοίγουν πόρτες. Στο δημόσιο οι 55άρηδες. Πώς, διορισμοί εκπαιδευτικών. Νομοσχέδια: Αλλάζουν όλα στις προσλήψεις-Γραπτές εξετάσεις τέλος.

    ΕΣΤΙΑ: Σημίτης: Θα παραιτηθή; Όλα κρίνονται από τις Δημοτικές.

    Espresso: Επρεπε να θυσιάσω ένα παιδί 9-14 ετών! Τάμα φρίκης!

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Δεξιά στροφή και στην Ολλανδία. Παγιώνεται η τάση αλλαγής στην Ευρώπη και όλοι αναμένουν τώρα την αναμέτρηση στη Γερμανία.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Η μεταρρύθμιση του ΠΑΣΟΚ. Τι σημαίνει η εκλογή Προέδρου από τη βάση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Δύο βέτο Σημίτη για Κύπρο-ευρωστρατό. Σκληρή γλώσσα προς τους ''14''.

    ΝΙΚΗ: Προσλήψεις δίχως όρια. Ριζικές αλλαγές προωθεί ο Σκανδαλίδης.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Απεργιακό κάλεσμα για τις 29 Μάη. Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

    Traffic News: Η Μαρία θυσία στον Σατανά. ''Τη σκότωσα για να σώσω άλλες ψυχές''.

    Η ΧΩΡΑ: Ξεπέρασε τη φρίκη. Εκανε θυσία στον Σατανά την 11χρονη Μαρία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Προσλήψεις: νέα εποχή. Ολο το σχέδιο με το οποίο τροποποιείται έως και ανατρέπεται ο ''Νόμος Πεπονή''.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Καταρρέουν ΠΑΟΚ-Αρης. Θέμα τιμής η σωτηρία τους για τη Θεσσαλονίκη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δρα κύκλωμα απάτης με κινητά τηλέφωνα;

    [03] Χρηματιστήριο

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι '' με τονωτική ένεση 800 δις δρχ (που αντιστοιχεί στο 13,8% του συνόλου των αποθεματικών των 6 τρις δρχ) η κυβέρνηση επιχειρεί να κινητοποιήσει το Χρηματιστήριο και να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που κυριαρχεί στην οικονομία''.

    Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ αναφέρει ότι ''σχέδιο ενίσχυσης του ΧΑΑ που θυμίζει έντονα τις προσπάθειες του 2000, θέτει σε εφαρμογή η κυβέρνηση. Σε χθεσινή σύσκεψη στο υπ. Οικονομίας οι διοικητές των ασφαλιστικών ταμείων έλαβαν εντολή να προχωρήσουν από τον Ιούνιο σε τοποθέτηση περίπου 700 εκ. ευρώ (240 δις δρχ) από τα αποθεματικά τους σε μετοχές''.

    [04] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι ''σε δυναμικές κινήσεις για την εκτόνωση της εσωστρέφειας δια της εκσυγχρονιστικής ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ προχωρεί η ηγεσία του κόμματος. Η εκλογή του εκάστοτε προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την κομματική βάση και η εκλογή μελών του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής, καθώς και του προέδρου του οργάνου από τα μέλη του εκάστοτε συνεδρίου, που αποφασίστηκε από το Εκτελεστικό Γραφείο θα επισημοποιηθεί από την Οργανωτική Συνδιάσκεψη της 5ης και 6ης Ιουλίου''.

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, ''το ΠΑΣΟΚ καταβάλλει ύστατη προσπάθεια να διασωθή στις δημοτικές εκλογές. Ωστε να αποφευχθη μείζων εσωκομματική κρίσις η Κυβέρνησις να αντέξη και ο κ. Σημίτης να ηγηθή του κόμματος και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές''.

    [05] ΝΔ - Δημοτικές εκλογές

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι ''κοινή γραμμή ''έχουν ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής και η υποψήφια για το Δήμο Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη, όσον αφορά τη συνεργασία της ΝΔ με προσωπικότητες και στελέχη απ΄ άλλους πολιτικούς χώρους εν όψει των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στη χθεσινή συνεργασία τους, με αφορμή το θέμα που προέκυψε με τη Νίτσα Λουλέ και τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι ''σε σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνηση - αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ποιός λεηλατεί περισσότερο την Αριστερά εξελίχθηκε χθες στη Βουλή η συζήτηση για την ετήσια έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το 1999''.

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι ''πλήρη κάλυψη στην Ντ. Μπακογιάννη για την πρόσκλησή της προς τη Ν. Λουλέ να ενταχθεί στο συνδυασμό της έδωσε χθες η Ρηγίλλης παρά την προσπάθειά της, προχθές το βράδυ, να κρατήσει αποστάσεις από τις κινήσεις της υποψηφίας δημάρχου Αθηναίων. Παράλληλα με την κάλυψη της ηγεσίας στην Ντ. Μπακογιάννη οι Μ. Εβερτ και Σ. Δήμας με δηλώσεις τους επιτέθηκαν στον πρόεδρο του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλο για το διάβημα διαμαρτυρίας προς τον Κ. Καραμανλή''.

    [06] Ευρωστρατός

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι ''σε λύση που θα παρακάμπτει τις ελληνικές αντιρρήσεις και δεν θα θίγει κατ΄ ελάχιστον τα τουρκικά συμφέροντα, προσανατολίζονται οι ''15'' για το θέμα του Ευρωστρατού λίγα μόλις 24ωρα μετά την άσκηση νέων πιέσεων προς την Αθήνα να δώσει λύση το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο''.

    Η Espresso αναφέρει ότι ''έντονη ανησυχία επικρατεί στην κυβέρνηση λόγω των πληροφοριών που φτάνουν στην Αθήνα για επιδίωξη της ισπανικής προεδρίας να κλείσει οπωσδήποτε το ζήτημα του ευρωστρατού μέχρι τον Ιούνιο. Οι πιέσεις που ασκούνται στην Ελλάδα έχουν ενταθεί τον τελευταίο καιρό''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ κάνει λόγο για ''ωμή παρέμβαση ΗΠΑ για τον ευρωστρατό'' και προσθέτει ότι ''το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μέσω του εκπροσώπου του ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς από την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί το αμερικανοβρετανικό κείμενο για τον ευρω-στρατό, βάσει του οποίου το Αιγαίο και η Κύπρος αποκλείονται από την ευρωπαϊκή άμυνα. Είχε προηγηθεί η διατύπωση μιας τελευταίας συμβιβαστικής πρότασης από τον Ισπανό πρωθυπουργό προς τον κ. Σημίτη''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ στο σχόλιό του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι ''στην ουσία, δρομολογείται ένα είδος θεσμοθέτησης, και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, της αμφισβήτησης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο και της επικυριαρχίας της Τουρκίας επί της Κύπρου. Η πολυσυζητημένη αγγλοτουρκική συμφωνία της Αγκυρας μεταφέρει τη ΝΑΤΟική λογική περί μη εμπλοκής της συμμαχίας σε περίπτωση διένεξης μεταξύ δύο ΝΑΤΟικών συμμάχων και στον υπό συγκρότηση ευρωστρατό, καθώς επίσης και επιβάλλει τον αποφασιστικό ρόλο της Τουρκίας για επιχειρήσεις ή ασκήσεις στον περίγυρό της''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι ''ο κύβος ερρίφθη! Η υποχώρηση της Ελλάδος απέναντι στην αξίωση της γειτονικής Τουρκίας και την απαίτηση των εταίρων και συμμάχων να παίρνει μέρος στις διαδικασίες λήψης των αποφάσεων για τη δράση του Ευρωστρατού είναι γεγονός. Με μια συμβιβαστική λύση, η οποία συζητήθηκε μεταξύ του Γ. Παπανδρέου, του Ισπανού ομολόγου του Χ. Πικέ και του ύπατου εκπροσώπου της ΕΕ Χαβιέ Σολάνα, στο περιθώριο του προηγού-μενου Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων και για την οποία ενημερώθηκε η Αγκυρα παρα-κάμπτεται η τυπική παρουσίαση του βρετανο-τουρκικού κειμένου όχι όμως και η ουσία του''.

    [07] Ασκηση ''Νικηφόρος''

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι ''νέο διπλό αυστηρό διάβημα των Αμερικανών, με το οποίο ζητούν ανοικτά τη ματαίωση της ετήσιας κοινής στρατιωτικής άσκησης Κύπρου-Ελλάδας ''ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ'' που είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο του 2002''.

    [08] Φοροδιαφυγή

    Η Traffic News τονίζει ότι '' αυξάνονται και πληθύνονται ... οι φοροδιαφεύγοντες, αφού στο 23,6% αυξήθηκε το μέσο ποσοστό φορολογικών παραβάσεων το 2001 από 17,9% το 2000. Αυτό προκύπτει από τους ελέγχους που έκανε το ΣΔΟΕ στους διάφορους τομείς της οικονομίας πέρσι, καθώς μια στις τέσσερις επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν το 2001 εντοπίστηκαν να φοροδιαφεύγουν, όπως αποκάλυψε χθες το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος''.

     

    [09] Αυτοκίνητα

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει ότι ''δραματικές αλλαγές επέρχονται στην αγορά αυτοκινήτου, έπειτα από σειρά παρεμβάσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Σύμφωνα με ανώτατο παράγοντα του υπουργείου Οικονομικών, η χώρα μας θα προχωρήσει καταρχήν σε μείωση των τελών ταξινόμησης για τα μεταχειρισμένα ΙΧ, με βάση τις οδηγίες των Βρυξελλών. Θα ακολουθήσει η μείωση φόρων για τα αυτοκίνητα αντιρρυπαν-τικής τεχνολογίας που, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα γίνει περισσότερο αισθητή στις τελικές τιμές των ΙΧ άνω των 1.800 κυβικών''.

    [10] ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''σε άτυπη μακρά προεκλογική περίοδο φαίνεται πως μπαίνει η χώρα, αν τουλάχιστον κρίνουμε από την επιχειρηματολογία που χρησιμοποιείται στη Βουλή από τα δύο μεγάλα κόμματα, σε συζητήσεις αλλότριων θεμάτων''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) προσθέτει ότι ''ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε χθες στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής. Ανεβάζοντας τους τόνους, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέδειξε τα νοσηρά φαινόμενα αδιαφάνειας, ασυδοσίας, σήψης και διαπλοκής που εκτρέφονται με αποκλειστική ευθύνη της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και προειδοποίησε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να δεχθεί μεθοδεύσεις και παρατυπίες στους εκλογικούς καταλόγους''.

    [11] Προσλήψεις στο Δημόσιο

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) εκτιμά ότι ''το δρόμο προς τη μονιμοποίηση θα ακολου-θήσουν σύντομα δεκάδες χιλιάδες εργαζο-μένων, ύστερα και από την ειδική ρύθμιση του υπουργείου Εσωτερικών για την εξειδικευμένη παροχή ενός σημαντικού bonus μορίων. Το καθεστώς ομηρίας υπό το οποίο τελούσε η τεράστια αυτή ομάδα εργαζόμενων σε ποικίλους κλάδους, φαίνεται να διαλύεται σταδιακά εφόσον εδώ και αρκετές εβδομάδες το ΥΠΕΣΔΔΑ επεξεργάστηκε το ζήτημα και έκρινε ότι θα πρέπει να δώσει ευκαιρίες ''τακτο-ποίησης'' μέσω γενναίων προσαυξήσεων των μορίων''.

    [12] Κυπριακό

    Η ΝΙΚΗ ισχυρίζεται ότι "με βέτο στη διεύρυνση της ΕΕ στην περίπτωση που κάποιοι εμποδίσουν την ένταξη της Κύπρου με το α' κύμα των χωρών, απείλησε χθες ο πρωθυπουργός, ενώ στη Λευκωσία ο Κ. Ανάν αναζητά στις συναντήσεις του με τους Κληρίδη-Ντενκτάς τρόπους επιτάχυνσης των συνομιλιών για αποτελέσματα μέχρι τον Ιούνιο, χωρίς όμως, όπως φαίνεται, να κάμπτει την τουρκοκυπριακή αδιαλλαξία. από τις Βρυξέλλες ο επίτροπος Γκ. Φερχόιγκεν εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι το χρονοδιάγραμμα ένταξης της Κύπρου θα τηρηθεί ανεξάρτητα της πορείας των διακοινοτικών συνομιλιών".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι "έντονο προβληματισμό, αλλά και ανησυχία προκαλούν οι πληροφορίες ότι μεταξύ των κυρίων Κληρίδη και Ντενκτάς έχει επιτευχθεί καταρχήν συμφωνία επί τριών σημείων, ώστε να λειτουργεί μόνον μία Κεντρική Τράπεζα Κύπρου, η οποία θα ελέγχεται από τους οικονομικά ισχυρότερους, δηλαδή από την ελληνοκυπριακή πλευρά. Στο πλαίσιο αυτής της διαπραγμάτευσης έγινε καταρχήν δεκτή η παραμονή στο νησί μιας τουρκικής δύναμης 3-5 χιλιάδων ανδρών μετά την επίλυση του προβλήματος, ενώ ήδη αναζητάται το καθεστώς παραμονής της, το οποίο πιθανόν να είναι σχετικό με αυτό των βρετανικών βάσεων".

    [13] Σημίτης για ευρωστρατό - Κυπριακό

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει ότι "σαφή προειδοποίηση ότι η διεύρυνση δεν πρόκειται να προχωρήσει εάν στην ομάδα των υπό ένταξη χωρών δεν είναι και η Κύπρος, καθώς και ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να κάνει αποδεκτό το υπάρχον κείμενο για τον ευρωστρατό, απηύθυνε χθες ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης".

    Τα ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "διπλό "όχι" για ευρωστρατό και Κυπριακό, αναμένεται να απευθύνει "προς κάθε ενδιαφερόμενο" ο Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής. Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρόκειται να δηλώσει ξεκάθαρα, και χωρίς να αφήνει το παραμικρό περιθώριο παρερμηνειών, ότι: Η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποδεχθεί το κείμενο ΗΠΑ-Βρετανίας-Τουρκίας για τον ευρωστρατό, ούτε όπως είναι σήμερα ούτε μετά τη διατύπωση ερμηνευτικών προτάσεων της ισπανικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να συναινέσει στη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αν μεταξύ των υπό ένταξη χωρών δεν περιλαμβάνεται η Κύπρος".

    [14] OIKONOMIKOΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Πιέσεις στα Ταμεία για ΧΑΑ. από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Διευρύνουν το μετοχολόγιο τα Ταμεία. Σχέδιο για αύξηση του ποσοστού 13,8% των αποθεματικών που επενδύονται σε μετοχές''.

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Σιωπηρές'' αυξήσεις στεγαστικών επιτοκίων. Προμηνύματα γενικότερων αυξήσε-ων βοηθούσης και της ΕΚΤ''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Συνάφεια με πρόστιμο παρά τις υποσχέσεις. Προσαυξήσεις στις δηλώσεις που υποβάλλονται από σήμερα''.

    [15] Ταμεία - ΧΑΑ

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι ''Σταθερή στην πολιτική της για ενίσχυση του χρηματιστηριακού περιβάλλοντος η κυβέρνηση, λίγο πριν από την επιλογή από τα ασφαλιστικά ταμεία των συμβούλων διαχείρισης των αποθεματικών τους, μελετά το ενδεχόμενο αύξησης του ποσοστού των διαθεσίμων που θα μπορούν να επενδύουν στο Χρηματιστήριο οι ασφαλιστικοί φορείς''.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 16 May 2002 - 13:55:08 UTC