Browse through our Collection of Internet Directories by Country Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-06-05

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/06/20002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Σκανδαλίδης - Περιφέρειες Αττικής
  • [04] Συνέντευξη Καραμανλή
  • [05] Ευρωπαϊκή Δικαστήριο - Χρυσή Μετοχή
  • [06] Ελληνοτουρκικά
  • [07] Κυπριακό
  • [08] Στεφανόπουλος - Επίσκεψη Αυστραλία
  • [09] Παπαδόπουλος - Σημίτης - Σενάρια
  • [10] Ασφαλιστικό
  • [11] Ευρωστρατός
  • [12] Κίνα - Επίσκεψη Σημίτη
  • [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [14] Ασφαλιστικό

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/06/20002

    Η κατάθεση του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό, η τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, τα σενάρια για ανασχηματισμό με αφορμή τις δηλώσεις Παπαδόπουλου, το Κυπριακό και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Μείωση συντάξεων-εφάπαξ σε Στρατό και Σ.Α. Στρατιωτικοί, αστυνομικοί, Λιμενικοί θύματα της μεταρρύθμισης.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Κατατέθηκε στη Βουλή το ασφαλιστικό. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ολοι στο ΙΚΑ. Στη Βουλή το Ασφαλιστικό: Οι 50άρηδες πληρώνουν το ''λογαριασμό''.

    Η ΑΥΓΗ: Οι πλούσιοι επιμένουν στην κατα-στροφή του περιβάλλοντος. Παγκόσμια Ημέρα σήμερα με ανησυχητικά νέα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αυξήσεις φωτιά στα επιτόκια των στεγαστικών δανείων. Στον αέρα ο προϋπο-λογισμός για εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Σενάρια ανασχηματισμού. Ζυμώσεις και ''πηγαδάκια'' για 2+1 θέσεις. Ραγδαίες οι εξελίξεις αμέσως μετά την επιστροφή Σημίτη από την Κίνα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Προσωποκράτηση τέλος για χρέη σε ΙΚΑ-Δημόσιο. Απόφαση βόμβα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

    ΕΘΝΟΣ: Ανεβαίνει ο πυρετός για τη Β' Λυκείου. Πανελλαδικές: Δύσκολα τα θέματα και στην Ιστορία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Δεν τον σκιάζει φοβέρα καμμία κι ανοίγεται πιο Δεξιά. Ο Κ. Καραμανλής δεν ... αφορίζει φιλοβασιλικούς και ακροδεξιούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Σε πορεία διάλυσης η κυβερνώσα παράταξη. Συγκλονίζεται το ΠΑΣΟΚ από την αυτοαπόσυρση Παπαδόπουλου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Καραμανλής: Ναί στον Αβραμόπουλο, όχι στο ΚΕΠ. Συνέντευξη: Προαιρετικά το θρήσκευμα στις ταυτότητες/ Δεν απειλεί τη Δημοκρατία ο Κωνσταντίνος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ολο-11 άρθρα το νομοσχέδιο. Ασφαλιστικό: Κατατέθηκε για ταχύτατη ψήφιση.

    ΕΣΤΙΑ: Το αίσχος με τον ΦΜΑΠ. Και το ''φιάσκο'' με το περιβόητο Ε-9.

    Espresso: Ο κρυφός χαρακτήρας της Μαίρης. Τι αποκαλύπτουν ψυχολόγοι, παλιοί συμπαίκτες και ο φυσιογνωμιστής FOTIS.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Επικίνδυνη διαρροή αρχείων των ασθενών. Γίνονται αντικείμενο παρανόμου εμπορικής εκμετάλλευσης.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Στη Βουλή το Ασφαλιστικό. Αντιδράσεις για τον τρίτο πυλώνα.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ολος ο νόμος για το ασφαλιστικό. Αργά χθες το βράδυ κατατέθηκε στη Βουλή.

    ΝΙΚΗ: Τι αλλάζει με το νέο ασφαλιστικό. Πολιτικό όφελος προσδοκά το ΠΑΣΟΚ από τα ήπια μέτρα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Στη Βουλή το έκτρωμα στους δρόμους οι εργαζόμενοι. Συναγερμός για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.

    Traffic News: Αστυνομικοί στο σκαμνί. Βίαζαν και ''πουλούσαν'' Ουκρανές.

    Η ΧΩΡΑ: 28 μεγάλα ονόματα στο σκαμνί. Για τη ''φούσκα'' των Αθηναϊκών Συμμετοχών.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Χαμηλές οι βαθμολογίες. Κοντά στη βάση κυμαίνονται τα περισσότερα γραπτά στις πανελλαδικές εξετάσεις.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Νύχτα έφεραν το ασφαλιστικό. Ενθετο όλο το νομοσχέδιο.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Καλαμαριά: Επί ώρες έτρεχε ... λάσπη απ΄ τις βρύσες. Αγανά-κτηση από τις ''δραστηριότητες'' της ΕΥΑΘ''.

    [03] Σκανδαλίδης - Περιφέρειες Αττικής

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''αιφνιδίασε χθες το βράδυ ο υπουργός Εσωτε-ρικών Κώστας Σκανδαλίδης προαναγγέλλοντα αλλαγές στα σημερινά διοικητικά όρια των σημερινών νομαρχιών της χώρας, οι οποίες θα συγχωνευτούν μεταξύ τους, γεγονός που θα επιφέρει αυξομείωση των βουλευτικών εδρών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εσωτερικών ετοιμάζει παράλληλα και τον ''κατακερματισμό'' του Λεκανοπεδίου Αττικής σε εννέα εκλογικές περιφέρειες και εθελούσιες συνενώσεις μέσω του προγράμματος των συμπολιτειών μεταξύ των καποδιστριακών εδρών''.

    [04] Συνέντευξη Καραμανλή

    Η Espresso υποστηρίζει ότι ''συνέντευξη-ποταμό παραχώρησε αργά χθες βράδυ ο Κώστας Καραμανλής στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και στη δημοσιογράφο Ολγα Τρέμη. Λίγο πριν ξημερώσει για το ταξίδι του στις Βρυξέλλες και στις ΗΠΑ, ξεκαθάρισε τη θέση του κόμματός του για όλα σχεδόν τα θέματα της επικαι-ρότητας, αλλά και την πολιτική που θα ακολουθήσει στην περίπτωση που εκλεγεί πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές. Διαβε-βαίωσε για μια ακόμη φορά πως δεν πρόκειται να ανεχθεί από τα στελέχη του ''φαινόμενα αλαζονείας και έπαρσης''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι ''ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι συζήτηση με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο είναι νοητή μόνο αν αναστείλει του λειτουργία του ΚΕΠ, απέκλεισε κάθε συζή-τηση για τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ για τον τέως βασιλιά Γλιξμπουργκ είπε ότι μπορεί να επιστρέψει μόνο αν αποκτήσει ονοματε-πώνυμο''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά ότι έκανε ''εντυπωσιακό ''άνοιγμα'' προς τους Βασιλό-φρονες και τους πάσης φύσεως Δεξιούς ψηφοφόρους χθες τα μεσάνυχτα ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κώστας Καραμανλής μιλώντας στην εκπομπή της δημοσιογράφου κ. Ολγας Τρέμη στον τηλεοπτικό σταθμό ''Σταρ''. Απαντώντας σε ερώτηση αν το ενδεχόμενο δημιουργίας ακροδεξιού φιλοβασιλικού κόμματος στην Ελλά-δα με τις ευλογίες του Κωνσταντίνου φοβίζει τη ΝΔ, ο κ. Καραμανλής είπε ότι :''η ΝΔ δεν έχει να φοβάται κανέναν''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι ''για τις σχέσεις του με την Αριστερά, ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι θεωρεί στα όρια του ανέφικτου το να τοποθετηθούν αριστεροί υπουργοί, πρόσθεσε όμως ότι ''εάν κρίνουμε ότι κάποιοι είναι έντιμοι και ικανοί σε μια σειρά επιλογών για την ευρύτερη Δημόσια διοίκηση δεν θα ψάξουμε τι ψήφισαν με βάση το γενεαλογικό τους δέντρο''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ''αντιλαϊκή ''συνέ-πεια'' και δημαγωγία. Τα αδιέξοδα της πολιτικής αλλά και της ''αντιπολιτευτικής'' τακτικής του φάνηκαν με ανάγλυφο τρόπο στη χτεσινο-βραδινή τηλεοπτική συνέντευξη του Κ. Καρα-μανλή''.

    [05] Ευρωπαϊκή Δικαστήριο - Χρυσή Μετοχή

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι ''το σχέδιο της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αποκρατικο-ποιήσεις ΔΕΚΟ διατηρώντας αυξημένα δικαιώματα σε ό,τι αφορά τη λήψη αποφάσεων στρατηγικής σημασίας μέσω της λεγόμενης ''χρυσής'' μετοχής τορπιλίζεται πριν ακόμη εφαρμοστεί από μια απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Η λεγόμενη χρυσή μετοχή δίνει στις κυβερνήσεις τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις που διατηρούν μειοψηφικά ποσοστά- οι οποίες τυπικά έχουν αποκρατικοποιηθεί- να ελέγχουν σημαντικές αποφάσεις με ειδικά δικαιώματα ψήφου''.

    [06] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι ''σε διπλωματικό ελιγμό που αποσκοπεί στο να ακυρωθούν τα επιχειρήματα της Αθήνας για αλλαγές στο κείμενο της Αγκυρας για τον Ευρωστρατό αποδίδουν έγκυρες διπλωματικές και στρατιωτικές πηγές την απόφαση των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων να ματαιώσουν τη στρατιωτική άσκηση ΕΦΕΣ που είχαν αποφασίσει να διεξαγάγουν στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου''.

    [07] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι ''η Λευκωσία φαίνεται ικανοποιημένη από τις διευκρινίσεις που έχει δώσει ο πρωθυπουργός της Δανίας Αντερς Φογκ Ρασμούσεν στον πρόεδρο Κληρίδη αναφορικά με την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ. Στο μεταξύ, θεαματικά παρεμβαίνει στο Κυπριακό και η ΕΕ. Αύριο έρχονται στη Λευκωσία οι απεσταλμένοι της τρόικας της ΕΕ για να έχουν επαφές τόσο με τον πρόεδρο Κληρίδη όσο και με τον κατοχικό ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς''.

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι ''πρώτα λύση για ευρω-στρατό και μετά το Κυπριακό. Ο πρόεδρος του κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης υποστήριξε πως ''η Τουρκία στηρίζει μια δίκαιη και μόνιμη λύση στην Κύπρο, αλλά δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί την ύπαρξη και τα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού'', προσθέτοντας πως ''οι εκτιμήσεις που δεν λαμβάνουν υπόψη την άποψη αυτή πλήττουν την Τουρκία και ενισχύουν τις θέσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς''.

    [08] Στεφανόπουλος - Επίσκεψη Αυστραλία

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ''χέρια που απλώνονται, αγκαλιές που ανοίγονται μάτια που βουρκώνουν. Οι ομογενείς της Μελβούρνης Ελληνες πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενιάς, ένωσαν τη συγκίνησή τους με αυτή του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλου, ο οποίος βρίσκεται από χθες στων Ελλήνων τις κοινότητες στη μακρινή Αυστραλία. Ομως παράλληλα με τη συγκίνηση υπάρχει η προσδοκία. Οι ομογενείς ελπίζουν και πάλι μήπως αυτή τη φορά λυθεί επιτέλους το συνταξιοδοτικό, το οποίο χρόνια τώρα ταλανίζει τους συμπατριώτες μας που έφυγαν κάτω από αντίξοες συνθήκες για τη μακρινή, άγνωστη τότε, Αυστραλία, ζητώντας μια καλύτερη τύχη''.

    [09] Παπαδόπουλος - Σημίτης - Σενάρια

    Το ΒΗΜΑ ισχυρίζεται ότι ''σενάρια για αλλαγές στη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου πυροδοτούν η διαφαινόμενη απομάκρυνση του υπουργού Υγείας κ. Αλ. Παπαδόπουλου και η επικείμενη αντικατάσταση των υφυπουργών - και υποψήφιων δημάρχων ήδη - Μεταφορών κ. Σπ. Βούγια και Πολιτισμού κ. Ι. Κουράκη. Παρ΄ ότι η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της προσπάθησε χθες να αποτρέψει τη συζήτηση για τον ''μίνι ανασχηματισμό'', στην Κοινοβου-λευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος επικρατεί κλίμα αναμονής καθώς αναζωπυ-ρώνονται οι ελπίδες όσων δεν απέκτησαν χαρτοφυλάκιο τον περασμένο Οκτώβριο''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι ''πολιτικές και εσωτερικές (στο χώρο του ΠΑΣΟΚ) εξελίξεις ενδέχεται να τροφοδοτήσει η επιστροφή του πρωθυπουργού από την Κίνα. Η επόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται να κυοφορήσει αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα''.

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι ''η θέσις του κ. Αλ. Παπαδόπουλου στην Κυβέρνηση έχει πλέον καταστή εξαιρετικά επισφαλής. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι στο ΠΑΣΟΚ που βλέπουν την περίπτωση ως ιδανική ευκαιρία για ανασχη-ματισμό, αλλά και για επάνοδο του κ. Πάγκαλου στην Κυβέρνηση, ώστε να μη αρθρογραφή και ενοχλή με δηλώσεις''.

    Η Traffic news υποστηρίζει ότι ''την απομάκρυνση του Αλέκου Παπαδόπουλου από το κυβερνητικό σχήμα φέρεται να εξετάζει ο Κ. Σημίτης, ο οποίος δυσκολεύεται να κρύψει την εντονότατη ενόχλησή του από την ενέργεια του υπουργού Υγείας να δημοσιοποιήσει την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την πολιτική μέσω συνεντεύξεως''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει ότι ''ως ένδειξη της ηττοπάθειας και του πανικού που έχουν καταλάβει το ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζουν στη Ρηγίλλης τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο κυβερνών κόμμα, με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Υγείας και το σάλο που προκάλεσε''.

    [10] Ασφαλιστικό

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι ''χωρίς εκπλήξεις και με ρυθμίσεις σαφώς ηπιότερες από εκείνες που περιελάμβανε το περσινό ''πακέτο Γιαννίτση'', είναι το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό που αναμενόταν αργά χθες το βράδυ -ή το αργότερο σήμερα το πρωί- να κατατεθεί στη Βουλή από τον υπουργό Εργασίας Δημήτρη Ρέππα''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι ''επικίνδυνα ασαφές παραμένει το χρηματοδοτικό κόστος των ρυθμίσεων του σχεδίου νόμου για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Σύμφωνα με τη 18σέλιδη έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου που το συνοδεύει, ''η ετήσια δαπάνη είναι ακαθόριστη'' τουλάχιστον για τις οκτώ από τις βασικές ρυθμίσεις''.

    Η ΑΥΓΗ επισημαίνει ότι ''απεργιακό κάλεσμα στους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αλλά και έκκληση στην κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό με το οποίο διαφωνούν οι εργαζόμενοι και τα Συνδικάτα, απευθύνει η ΓΣΕΕ''.

    [11] Ευρωστρατός

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι ''διπλωματι-κοί μαραθώνιοι διεξάγονται εκ παραλλήλου με σκοπό την επίτευξη συμβιβαστικής λύσης στο ζήτημα του ευρωστρατού και προόδου στις συνομιλίες για το Κυπριακό. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι ΗΠΑ έχουν δώσει το πράσινο φως μόνο για την προσθήκη παραγράφου που θα αποκλείει επίθεση εκ μέρους μέλους του ΝΑΤΟ εναντίον χώρας που συμμετέχει στο σύστημα της ευρωπαϊκής άμυνας. Διπλωματικοί κύκλοι εκτιμούν ότι αυτή είναι μια μη ικανοποιητική αλλαγή δεδομένου ότι παραμένει ως έχει το υπόλοιπο κείμενο και ειδικά το άρθρο 12 που υπαγορεύει την πραγματοποίηση διαβουλεύσεων μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας όταν πρόκειται για σχεδιασμούς, ασκήσεις, επιχειρήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε περιοχή με γεωγραφική εγγύτητα προς την Τουρκία ή όταν θα θεωρηθεί ότι αφορούν εθνικά της συμφέροντα''.

    [12] Κίνα - Επίσκεψη Σημίτη

    Τα ΝΕΑ υπογραμμίζουν ότι "συνάντηση με τον πρόεδρο της κινεζικής Εθνοσυνέλευσης Λι Πενγκ είχε χθες ο κ. Σημίτης στο Πεκίνο και αργότερα μίλησε στο φόρουμ των επιχειρη-ματιών. Αναφέρθηκε στις δυνατότητες οικονο-μικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας-Κίνας, επι-σημαίνοντας πέντε συγκεκριμένους τομείς. Πρόκειται για: τους Ολυμπιακούς Αγώνες (η Ελλάδα ενδιαφέρεται να αναλάβει ενεργό ρόλο στην προετοιμασία του Πεκίνου για τους Ολυμπιακούς του 2008), τον τουρισμό (Κινέζοι τουρίστες στην Ελλάδα), το εμπόριο (το εμπορικό ισοζύγιο είναι ελλειμματικό εις βάρος της Ελλάδας, που εξάγει μόνο μάρμαρα, λιπάσματα και ενδιαφέρεται να εξάγει ελαιόλα-δο, καπνό, φρούτα), τη ναυτιλία (ναυπήγηση και επισκευή ελληνικής πλοιοκτησίας πλοίων σε κινεζικά ναυπηγεία), την τεχνογνωσία (μεταφο-ρά τεχνογνωσίας για την απελευθέρωση της κινεζικής οικονομίας).

    [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Διαφορετικές φιλοσοφίες'' στον διάλογο για το φορολογικό''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Σε ανάκαμψη η οικονομία στην ευρωζώνη. Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, κλίμα αισιοδοξίας στην Ευρώπη δημιουργούν οι οικονομικοί δείκτες''.

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Στον αέρα η πολιτική Χριστοδου-λάκη. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ''ακυρώνει'' τις χρυσές μετοχές στις ΔΕΚΟ ''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Πρόταση συμβιβασμού το ν/σ για το ασφαλιστικό. Κατατέθηκε στη Βουλή τη νύχτα από τον Δ. Ρέππα''.

    [14] Ασφαλιστικό

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι ''το ασφαλιστικό νομοσχέ-διο κατατέθηκε αργά χθες το βράδυ στη Βουλή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των κοινωνικών εταίρων. Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Ρέππας όπως και το Κοινοβούλιο άλλωστε βρίσκονται αντιμέτωποι με τον χρόνο καθώς το νομοσχέδιο πρέπει να ψηφιστεί από την Ολομέλεια''.

     


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 5 June 2002 - 17:17:48 UTC