Browse through our Interesting Nodes of Newsletters & Journals on Hellenic Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-09-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/09/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Επιστολή Μπους
  • [04] Υπερνομαρχία- Δημοσκόπηση
  • [05] Σταθμάρχης CIA
  • [06] Κυπριακό
  • [07] Προϋπολογισμός
  • [08] Οικονομία
  • [09] Ελληνοτουρκικά
  • [10] Τρομοκρατία
  • [11] Ελληνοτουρκικά-ΗΠΑ
  • [12] Κυβέρνηση-Στρατηγική
  • [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [14] Προϋπολογισμός

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/09/2002

    Οι αντιδράσεις από τους ισχυρισμούς του Σάββα Ξηρού στις τηλεφωνικές του συνεντεύξεις, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό και οι ανατιμήσεις σε προϊόντα είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Σάββας Ξηρός: Υπάρχουν και άλλοι 10-15 έξω. Δεν τελείωσε η ''17Ν''.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Κατάντημα! Κάναμε δημοσιογραφία με το 45άρι. Ιταμή δήλωση των τρομοκρατών.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Σκοτώναμε για τα πρωτοσέλιδα. Ο Σ. Ξηρός ''αρθρογραφούσε'' με 45άρι για να δημοσιευθούν αυτούσιες οι προκηρύξεις.

    Η ΑΥΓΗ: Ο Σάββας σε νέο ρόλο... Διαπραγματεύεται τώρα με δύο απανωτές συνεντεύξεις του.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αλλαγή φρουράς στη CIA. Γιατί απομακρύνθηκε η Ελληνοαμερικανίδα σταθμάρχης στην Αθήνα μετά την σύγκρουση με τον Μίλερ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Εκτακτα μέτρα στη σκιά του πολέμου. Οροφή στις τιμές των καυσίμων θέτει η κυβέρνηση.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πινγκ πονγκ με χιλιάδες ιδιοκτήτες δασικών αγρών και αυθαιρέτων. Το ΣτΕ φρέναρε την οικιστική ανάπτυξη και της Λαυρεωτικής.

    ΕΘΝΟΣ: Συμμετοχή ρεκόρ για τις 9.195 θέσεις των εκπαιδευτικών. 90.000 φθάνουν οι υποψήφιοι στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Παίζει... ξερή με την τράπουλα της ''17 Νοέμβρη'. Σε βάρος του Τόπου ο Σάββας Ξηρός.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κόψτε τα προνόμια των τρομοκρατών. Ανάστατη η κοινωνία από τις προκλητικές ανέσεις τους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 3.361 προσλήψεις-εξπρές στο Δημόσιο. Οι θέσεις κατά φορέα και κλάδο. Τα μυστικά για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Φρένο στα Ξηρ-άσματα. Γενική αποδοκιμασία στα ''μανιφέστα'' και τα τρομο-σενάρια.

    ΕΣΤΙΑ: Big Brother στον Κορυδαλλό. Το αίσχος της τηλεοράσεως.

    Espresso: Σάββας Ξηρός: 14 μέλη της 17Ν κυκλοφορούν ελεύθερα. Δεν θα συλληφθούν ποτέ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ως εδώ το παραλήρημα τρομοκρατών και τηλεόρασης. Η Πολιτεία οφείλει να αντιδράσει.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Πολιτικό βήμα αναζητεί ο Σάββας Ξηρός. Νέα ''live'' και ιδεολογικά ''φορτισμένη'' συνέντευξη.

    ΤΑ ΝΕΑ: Φραγή κλήσεων στη 17Ν. Μετά τα τρομο-ριάλιτι. Και νέα τηλεοπτική ...κατάθεση από τον Σάββα.

    ΝΙΚΗ: Στην παγίδα του Ξηρού. Ανοιξαν διάλογο με τους τρομοκράτες. από κοντά και οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κριτήριο ψήφου τα οξυμένα προβλήματα. Επαγγελματίες - Βιοτέχνες - Εμποροι. Συγκέντρωση της ΚΟΑ του ΚΚΕ χτες με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος.

    Traffic news: Ο Μάκης κρύβει δυναμίτες. Ηρθε σε επαφή με ανθρώπους της 17 Νοέμβρη. Αναταραχή από τις συνεντεύξεις του Σάββα.

    Η ΧΩΡΑ: Εκοψαν τα τηλεφωνήματα του Σάββα. Τρέμουν τις αποκαλύψεις.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Στο κόκκινο τα καύσιμα. έως και 0,4 ευρώ ανά λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης, έως και 0,77 ευρώ ανά λίτρο η αμόλυβδη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Με τη βάση βαθμολογούνται οι δήμαρχοι. Τι δείχνει η δημοσκόπηση για τους ΟΤΑ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Καθημερινός εφιάλτης το ''καλάθι της νοικοκυράς''. Η κυβέρνηση υπεύθυνη για τις ανεξέλεγκτες τιμές.

    [03] Επιστολή Μπους

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι ''τη στιγμή που οι δηλώσεις του Σάββα Ξηρού για την επίσκεψη κυβερνητικού στελέχους όταν αυτός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού προκαλούν θύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό κόσμο, δημιουργώντας νέα ερωτηματικά, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Μπους απέστειλε επιστολή στον Ελληνα πρωθυπουργό, εκφράζοντάς του την αμέριστη ευγνωμοσύνη του αμερικανικού λαού για την προσπάθεια πάταξης της τρομοκρατίας''.

    [04] Υπερνομαρχία- Δημοσκόπηση

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι ''προβάδισμα της τάξεως του 14% της Φώφης Γεννηματά έναντι του Γιάννη Τζαννετάκου, καταγράφει νέα δημοσκόπηση η οποία διεξήχθη για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ και θα δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που πραγματοποίησε η Κάπα Research η κ. Γεννηματά στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει το 38% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων για την υπερνομαρχία, έναντι 24% που συγκεντρώνει ο υποψήφιος της ΝΔ Γ. Τζαννετάκος''.

    [05] Σταθμάρχης CIA

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι ''απομακρύνθηκε τελικά η σταθμάρχης της CIA στην Αθήνα, η ελληνοαμερικανίδα Μαρία...μετά από παρέμβαση του Τόμας Μίλερ, ο οποίος την κατηγόρησε ανοιχτά για ανεπάρκεια στην εκτέλεση των καθηκόντων της που είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσουν οι Βρετανοί τη μάχη της εξάρθρωσης της τρομοκρατίας στην Ελλάδα παρά το γεγονός ότι οι αμερικάνικες υπηρεσίες για χρόνια δούλευαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα στην κατεύθυνση αυτή. Ενας δεύτερος λόγος για τον οποίο απομακρύνθηκε η σταθμάρχης της CIA σχετίζεται με την απόκρυψη πληροφοριών που έχουν σχέση με τις δραστηριότητες Ελληνα μεγαλοεπιχειρηματία''.

    [06] Κυπριακό

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ,''ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου στη συνάντησή του με τον Κ. Πάουελ λάμβανε μια ακόμη έμμεση προειδοποίηση, σύμφωνα με την οποία οι ΗΠΑ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να επικρατήσει ηρεμία στην Κύπρο, προφανώς εφόσον η Αθήνα συμμορφωθεί απόλυτα με τις αμερικανικές απαιτήσεις στην υπόθεση του Ιράκ''.

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι ''αποφασισμένη ν΄αποφύγει τις ''πολιτικές κακοτοπιές'' εμφανίζεται η Κομισιόν. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στην έδρα της Ε. Επιτροπής στις Βρυξέλλες θα διαχωρίζει φραστικά τη διαπίστωση, σύμφωνα με την οποία η Κύπρος θα έχει ολοκληρώσει τις ''τεχνικές'' διαπραγματεύσεις της για την ένταξη πριν από τα τέλη του τρέχοντος έτους από τη δυνατότητα ένταξής της χωρίς άλλες προϋποθέσεις στην Ε. Ενωση''.

    [07] Προϋπολογισμός

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι ''στο 4% τίθεται ο στόχος για το ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας το 2003. Το παραπάνω προέκυψε από τη χθεσινή συνάντηση του υπουργού και του υφυπουργού Οικονομίας με τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκαν οι εξελίξεις στην οικονομία εν όψει της κατάρτισης του νέου προϋπολογισμού''.

    [08] Οικονομία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''εντονος προβληματισμός επικρατεί στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Σε συνάντηση που είχε χθες ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Νίκος Χριστοδουλάκης με τον πρωθυπουργό μετά την οριστικοποίηση των βασικών στοιχείων του προϋπολογισμού, αποφασίστηκε να θωρακιστεί η ελληνική οικονομία στο ενδεχόμενο κρίσης στο Ιράκ με στήριξη της επιχειρηματικότητας, επίσπευση των επενδύσεων, απελευθέρωση των αγορών και επιτάχυνση των διαρθρωτικών αλλαγών''.

    [09] Ελληνοτουρκικά

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι '' ο Γιάννος Παπαντωνίου αναχωρεί από την Κωνσταντινούπολη ιδιαίτερα συγκρατημένος για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Και τούτο διότι ο Σ. Τσακμάκογλου δεν ανέλαβε καμία συγκεκριμένη δέσμευση επαναλαμβάνοντας τις γνωστές θέσεις της Τουρκίας, τόσο για το Κυπριακό όσο και για το Αιγαίο. Δεν είναι τυχαίο ότι συνεχίστηκαν κανονικά και οι τουρκικές παραβιάσεις στο FIR Αθηνών καθ΄όλο το τριήμερο παραμονής του Ελληνα υπουργού Αμυνας στην Τουρκία''.

    [10] Τρομοκρατία

    Η Traffic news υποστηρίζει οτι ''ο Σάββας Ξηρός και τα όσα είπε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, εκτός όλων των άλλων επιπτώσεων σε κάθε επίπεδο, προκάλεσε και ρωγμές στην ''ομάδα'' των εγκλείστων του Κορυδαλλού, μερικοί των οποίων φέρονται ως αποφασισμένοι να στραφούν εναντίον του με ανακοίνωση - πιθανότατα μέσω κάποιου εκ των συνηγόρων τους, δεν αποκλείεται δε και μέσω κάποιου συγγενικού προσώπου ενός εξ αυτών. Πάντως, οι περισσότεροι προτίθενται να περιμένουν μέχρις ότου πάρουν κάποιο ''μήνυμα'' από τον Αλέκο Γιωτόπουλο''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει οτι ''δεν τον βοηθάει το μυαλό του τον Σάββα... Χθες προσπαθούσε να πείσει οτι του βάζανε φάρμακα. Τώρα του ξεφεύγουνε λόγια, αφού μέθυσε από την εξουσία του μικροφώνου. Παραληρεί από αίσθηση μεγαλείου τώρα, όπως παραληρούσε από φόβο στην ανάκριση και ύστερα μίλαγε για ''ορούς αληθείας''. Δεν έχει γνώση ο άνθρωπος τι είναι η χημική ανάκριση. Γελοιοποιήθηκε...''

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι ''με νέα τηλεφωνική συνέντευξη, αυτή τη φορά live στην εκπομπή της Λιάνας Κανέλλη ''Επί ξυρού ακμής'', ο Σάββας Ξηρός φαίνεται οτι αναζητεί αγωνιωδώς ''πολιτικό βήμα''.

    Η ΧΩΡΑ επισημαίνει οτι ''ο ''Λάμπρος'' της οργάνωσης φέρεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος τόσο με το ηγετικό ύφος του Κουφοντίνα -όχι επειδή υποβαθμίζει τον ίδιο, αλλά επειδή επιχειρεί ανοιχτά να προκαλέσει την αντίδρασή του- αλλά και ε τις δηλώσεις Ξηρού, ο οποίος στην τελευταία του συνέντευξη αναφέρει οτι γνώριζε τον Γιωτόπουλο ως Οικονόμου και ότι απ' αυτόν έπαιρνε κατευθύνσεις για τη δράση του''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υπογραμμίζει οτι ''σε αξιοποίηση του γενετικού υλικού που συνελέγη από τις γιάφκες της ''17 Νοέμβρη'' προχωρούν οι διωκτικές Αρχές. Χθες ελήφθη αίμα απ' όλους τους συλληφθέντες για συμμετοχή στην οργάνωση, προκειμένου να εντοπισθεί το DNA τους και να συγκριθεί με τα δείγματα που έχουν ήδη απομονωθεί στα εργαστήρια Εγκληματολογικών Ερευνών''.

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει οτι ''τα ΜΜΕ -κυρίως τα τηλεοπτικά- θα πρέπει κάποτε να καταλάβουν οτι τα πράγματα έχουν και όρια. Αλλο είναι η ελευθερία του Τύπου, και άλλο η διαρκής προβολή της τρομοκρατίας. Αυτά που διαδραματίζονται το τελευταίο δίμηνο στον τόπο μας είναι ανήκουστα για δημοκρατική χώρα η οποία σέβεται στοιχειωδώς τις αρχές της. Πουθενά αλλού δεν στήνονται ''κάμερες'' στις εισόδους φυλακών, για να μεταδίδουν καθημερινώς δηλώσεις επισκεπτών των κρατουμένων. Και σε καμμία άλλη χώρα δεν ετόλμησε τηλεοπτικός σταθμός να μεταδώση -εν είδει κεντρικού δελτίου ειδήσεων- τηλεφωνική συνέντευξη με τρομοκράτη, μέσα από τις φυλακές''.

    Στο βασικό της άρθρο η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει οτι "δεν χρειάζεται παρά κοινός νους για να γίνει αντιληπτό από τον καθένα, οτι όσα είπε ο Σάββας Ξηρός δεν συνιστούν αποκαλύψεις, αφού δεν αναιρεί τίποτε απολύτως απ' όσα είπε στις καταθέσεις του. Είναι φανερό οτι θέλει, με όσα δηλώνει τώρα, να αλλάξει τη θέση του απέναντι στους συγκατηγορούμενούς του. Θέλει να τους πείσει οτι δεν τους "κάρφωσε". Πέφτει στο κενό όλη η προσπάθειά του, αφού όλες οι αντιδράσεις στις δήθεν αποκαλύψεις του είναι αρνητικές, παρά την προβολή τους κατά τρόπον απαράδεκτο από τα τρομοκανάλια και από ορισμένα έντυπα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει οτι ''ούτε λίγο ούτε πολύ η κυβέρνηση εμφανίζεται να απαιτεί ''πανηγυρισμούς'' απ' όλα τα πολιτικά κόμματα για τις επιτυχίες των διωκτικών αρχών και να ενοχοποιεί ακόμα και τα απλούστερα των ερωτημάτων που έχουν προκύψει για την συγκεκριμένη υπόθεση''.

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ ''η χρήση των ''μυστικών'' πειστηρίων, η συγκέντρωση επιβαρυντικών στοιχείων για την παρουσία στον Πειραιά και ενός ακόμη μέλους της οικογένειας Ξηρού, όπως η διαλεύκανση της υπόθεσης της έκρηξης σε αστικό λεωφορείο τον Οκτώβριο του 1985 αποτελούν ορισμένες από τις προτεραιότητες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας προκειμένου να διευρύνουν την έρευνά τους και τον κύκλο των συλλήψεων προς περιφερειακά μέλη της 17Ν αλλά και τις οργανώσεις ''1η Μάη'' και ΕΛΑ''. Επίσης,''αρκετοί εκ των κατηγορουμένων ως μελών της 17Ν χαρακτηρίζουν επικοινωνιακό τέχνασμα τις δηλώσεις Ξηρού''. Υποστηρίζουν δε ότι ''η στάση αυτή του Σάββα Ξηρού θα είχε νόημα αν οι καταγγελίες του γίνονταν ενώπιον του εφέτη ανακριτή και κυρίως πριν την παράδοση Κουφοντίνα''.

    [11] Ελληνοτουρκικά-ΗΠΑ

    Η Espresso εκτιμά οτι ''τηλεφωνική γραμμή που θα συνδέει απευθείας το ελληνικό με το τουρκικό υπουργείο Αμυνας αποφάσισαν χθες να εγκαταστήσουν οι υπουργοί Γιάννος Παπαντωνίου και Σαμπαχατίν Τσακμάκογλου. Η απόφαση εντάσσεται στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης που προωθούνται στις δύο χώρες και εκείνο που απομένει πλέον είναι η ρύθμιση των τεχνικών θεμάτων''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ισχυρίζεται οτι ''αντιμέτωπος με τις αμερικανικές πιέσεις, προκειμένου να δώσει η Ευρωπαϊκή Ενωση στην Τουρκία την ημερομηνία έναρξης των ενταξιακών της διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, βρέθηκε χθες ο υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Κόλιν Πάουελ''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει οτι ''η απάντηση της Αγκυρας στην πρόταση του κ. Παπαντωνίου ήρθε μία ημέρα μετά και συγκεκριμένα χθες, όταν 25 οπλισμένα τουρκικά αεροσκάφη πετώντας σε 8 σχηματισμούς παρέβησαν τους κανόνες εναέριας κυκλοφορίας και παραβίασαν δεκάδες φορές τον εθνικό εναέριο χώρο στο Βόρειο, Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο. Προέβησαν μάλιστα σε υπερπτήσεις βραχονησίδων και ενεπλάκησαν σε δύο περιπτώσεις με ελληνικά μαχητικά που απογειώθηκαν για να τα αναχαιτίσουν''.

    [12] Κυβέρνηση-Στρατηγική

    Τα ΝΕΑ αναφέρουν οτι ''ειδική στρατηγική για τις επόμενες 26 ημέρες ως τις εκλογές του Οκτωβρίου πρόκειται να εφαρμόσει το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να μη ''χαλάσει'' το ήπιο πολιτικό κλίμα των ημερών. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, η κυβέρνηση σκοπεύει όχι μόνο να αποφύγει κάθε σύγκρουση με κοινωνικές ομάδες, αλλά επιπλέον προτίθεται να αμβλύνει τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει το επόμενο διάστημα''.

    [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Κόστος; 200 δις. δολάρια! Η πολεμική επιχείρηση κατά του Ιράκ''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Το καλό και το κακό σενάριο για το 2003. Η διεθνής κρίση μπορεί να περιορίσει έως 0,7 μονάδες την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας''.

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Η βιομηχανία θα ''καίει''... πετρέλαιο θέρμανσης. Προσπάθεια ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας με φθηνότερο καύσιμο''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Προϋπολογισμός λιτότητας με σύμφωνη γνώμη ΣΕΒ. Για μισθούς και καταναλωτικές δαπάνες του δημοσίου''.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Ακυβέρνητο σκάφος η Σοφοκλέους βουλιάζει καθημερινά. Στο ναδίρ 4ετίας ο γενικός δείκτης''.

    [14] Προϋπολογισμός

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει οτι "Προϋπολογισμό "λιτότητας" για μισθούς και καταναλωτικές δαπάνες της κρατικής μηχανής, αλλά και με αισθητές αποκλίσεις από τους στόχους του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης, κατήρτισε για το 2003 το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 17 September 2002 - 20:23:09 UTC