Browse through our Interesting Nodes of Diplomatic Missions in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-04-08

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 08/04/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΚΚΕ - ΔΗΚΚΙ
  • [04] Προσλήψεις
  • [05] Συνέντευξη Ρόγκ
  • [06] Τουρκικές προκλήσεις
  • [07] Διεύρυνση ΕΕ- Ελληνική προεδρία
  • [08] Δίκη 17Ν
  • [09] Θεσμικό πλαίσιο ΤΑ
  • [10] Γ΄ΚΠΣ
  • [11] Κυπριακό
  • [12] Πορεία Οικονομίας
  • [13] Ελληνική εξωτερική πολιτική
  • [14] Πόλεμος-Ιράκ-ΗΠΑ-Ελλάδα
  • [15] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [16] Πόλεμος Ιράκ-Χρηματιστήρια

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 08/04/2003

    Οι ραγδαίες εξελίξεις στον πόλεμο του Ιράκ, η χθεσινή συζήτηση στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ, οι εξαγγελίες του υπουργού Εσωτερικών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πως θα γίνουν χιλιάδες προσλήψεις στους Δήμους. Ανακοινώσεις Σκανδαλίδη για όλες τις αλλαγές.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Πόθεν έσχες για 55.000 δημοτικούς υπαλλήλους. Συγχωνεύσεις και αλλαγές σε 1.033 δήμους.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Βουτιά του πετρελαίου. Αρχισε η πρώτη μεταπολεμική μάχη για την τιμή του ''μαύρου χρυσού''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Αίμα και χρήμα. Οι αγορές ''προβλέπουν'' το τέλος του πολέμου. Πάρτι στα διεθνή χρηματιστήρια, αλλά και στη Σοφοκλέους.

    Η ΑΥΓΗ: Χιλιάδες εγκλήματα στη Βαγδάτη. Επιδρομές, αλλά και υποχώρηση των Αμερικανών στο δυτικό τμήμα της πόλης.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στρατιωτικό αεροπλάνο γεμάτο όπλα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Με εντολή της κυβέρνησης οι αρμόδιες αρχές έκρυψαν το γεγονός.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Κυνηγούν τον Σαντάμ, γκρεμίζουν τα αγάλματά του. Σποραδικές συγκρούσεις με άρματα μάχης από δρόμο σε δρόμο. Ψυχορραγεί η Βαγδάτη...

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ:Αυθαίρετα: Νομιμοποίηση σε τρεις άξονες. Λύτρωση για χιλιάδες ιδιοκτήτες.

    ΕΘΝΟΣ: Πακέτο με 12.628 συμβασιούχους. Εγκρίθηκαν οι προσλήψεις σε δήμους - υπουργεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Επαρχία των ΗΠΑ το Ιράκ, για έξι μήνες και έχει ...ο Διάολος! Ενώ μαίνονται οι μάχες σώμα με σώμα μέσα στη Βαγδάτη, με ...έπαρχους Αμερικανούς στρατηγούς και έναν πρώην διευθυντή της CIA, θα κυβερνηθεί το Ιράκ, κατά την μετά-Σαντάμ εποχή!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τρύπιες οι τσέπες των Ελλήνων. Καλπάζει η φτώχεια στην Ελλάδα σύμφωνα με τη Γιούροστατ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις 2.246 νέες θέσεις σε Δημόσιο - δήμους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τα γεράκια σκεπάζουν τη Βαγδάτη αλλά μετά...Χίλιες και μία νύχτες έρχονται.

    ΕΣΤΙΑ:Το μεγάλο έγκλημα εις βάρος της Αθήνας. Η κυβερνητική απόφασις για το Αεροδρόμιο Ελληνικού.

    Espresso: Από το INTERNET και τις αισθησιακές εμφανίσεις στο THE WALL! Αναστάτωση με τη νέα παίχτρια του ριάλιτι.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πρόκληση η επόμενη μέρα. Η διεθνής κοινότητα αναζητεί λύση για την μετά Σαντάμ εποχή.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Φτάσαμε στο σημείο....Ο. Σε εξέλιξη η μάχη για τη Βαγδάτη.

    ΤΑ ΝΕΑ:Αττίλας made in USA στη Βαγδάτη. Θερίζουν τα τάνκς στο κέντρο της πόλης.

    ΝΙΚΗ: Η Βαγδάτη γράφει ιστορία. Σκληρές οδομαχίες σώμα με σώμα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αντίσταση λαών στη βαρβαρότητα των ιμπεριαλιστών! Σκληρές μάχες στο Ιράκ.

    Traffic News: Βιασμοί και σατανικά σύμβολα με τη Σαμπρίνα. Σοκ και δεος θα προκαλέσει το βιντεοκλίπ της τραγουδίστριας.

    Η ΧΩΡΑ:Εν δράσει το παρακράτος. Μπροστά στη συντριβή του ΠΑΣΟΚ στις φοιτητικές εκλογές.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:Και ο καιρός...τρελάθηκε. Χαριστική βολή για 250.000 αγρότες σε Μακεδονία - Θράκη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Τελειώνουν τα ψέματα. Αντίστροφη μέτρηση για τη Βαγδάτη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Τον όλεθρο σκορπούν οι Αμερικανοί για να αλώσουν τη Βαγδάτη.

    [03] ΚΚΕ - ΔΗΚΚΙ

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι ''δοκιμάζεται το (πολιτικό) ειδύλλιο ανάμεσα στο ΔΗΚΚΙ και στο ΚΚΕ. Οσοι μάλιστα από το κόμμα του κ. Δ. Τσοβόλα έβλεπαν εξαρχής επιφυλακτικά τα ...τετ α τετ της Χαλκοκονδύλη με τον Περισσό, θεωρούν ότι το αδιέξοδο στις σχέσεις τους ''είναι μονόδρομος''. Και αυτό διότι όπως πιστεύουν η κυρία Αλέκα Παπαρήγα εμμένει στον αποκλεισμό άλλων δυνάμεων (ΣΥΝ, ΚΕΔΑ κτλ) από την κοινή δράση σε διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων και ο πόλεμος''.

    [04] Προσλήψεις

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι ''τις 12.628 φτάνουν οι θέσεις εποχικών υπαλλήλων που εγκρίθηκαν από τους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομίας Κ. Σκανδαλίδη και Ν. Χριστοδουλάκη. Οι 11.000 θα απορροφηθούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι υπόλοιποι σε φορείς υπουργείων. Οι προκηρύξεις αναμένεται να εκδοθούν τις αμέσως επόμενες μέρες, ώστε οι υπηρεσίες να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού''.

    [05] Συνέντευξη Ρόγκ

    ''Αισιόδοξος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας παρά τις καθυστερήσεις στην προετοιμασία εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΔΟΕ κ. Ζακ Ρογκ σε συνέντευξή του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ''. ''Πιστεύω ότι τον Αύγουστο του 2004 θα είναι όλα έτοιμα'' επισημαίνει ο κ. Ρογκ. Είμαι σίγουρος επισημαίνει οτι στο τέλος της ημέρας όλα θα είναι έτοιμα και στην Αθήνα. Και αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα όχι τα λόγια''.

    [06] Τουρκικές προκλήσεις

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει ότι ''αλώνισαν'' χθες στο Αιγαίο τα τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποιώντας συνολικά 50 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Αριθμός ιδιαίτερα αυξημένος τουλάχιστον για το τελευταίο διάστημα που προκαλεί ανησυχία στους επιτελείς του Πενταγώνου''.

    [07] Διεύρυνση ΕΕ- Ελληνική προεδρία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) σημειώνει ότι ''την Τετάρτη 16 Απριλίου η κυβέρνηση θεωρεί ως μια εξαιρετικά σπουδαία ημέρα για την Ελλάδα. Το γεγονός ότι η ΕΕ θα υποδεχθεί στους κόλπους της δέκα ακόμη χώρες και ιδιαιτέρως την κυπριακή δημοκρατία συνιστά την προοπτική και την ασφάλεια της νήσου. Κατά την κυβέρνηση ''είναι μια μεγάλη ημέρα - σταθμός για την Ευρώπη και για την Ελλάδα. Για την Ελλάδα κυρίως για την ένταξη στην ΕΕ της Κυπριακής Δημοκρατίας και για την Ευρώπη γιατί η είσοδος των 10 αλλάζει τη ρότα της και δημιουργεί νέα δεδομένα. Είναι μια ιστορική στιγμή''.

    [08] Δίκη 17Ν

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''Ο ''Μάρκος'' αποδέχεται για άλλη μια φορά τη φυσική του παρουσία στα ...χτυπήματα που συμμετείχε για λογαριασμό της ''17 Νοέμβρη''! Ο εκπαιδευτικός από τη Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνος Τέλιος, δεν κόμπιασε και απάντησε ευθέως στην ερώτηση του εισαγγελέα της έδρας σχετικά με τη δολοφονία του εισαγγελέα Κωνσταντίνου Ανδρουλιδάκη στις 10 Ιανουαρίου του 1989, στην περιοχή του Ζωγράφου''.

    [09] Θεσμικό πλαίσιο ΤΑ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι ''στην εφαρμογή ενός Καποδίστρια 2 στους δήμους της χώρας προχωρά η κυβέρνηση , βαπτίζοντας τις νέες εθελοντικές- όπως διατείνεται - συνενώσεις δήμων και κοινοτήτων αλλά εμμέσως υποχρεωτικές ως ''συμπολιτείες''.

    [10] Γ΄ΚΠΣ

    Η TRAFFIC NEWS ισχυρίζεται ότι ''συνωστισμός επικρατεί στο υπουργείο Ανάπτυξης καθώς μετά τους νέους και τις γυναίκες άλλη μια ειδική ομάδα πληθυσμού εκείνη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, εντάσσεται στο ευεργετικό καθεστώς επιδοτήσεων από τα κονδύλια του Γ'ΚΠΣ και του Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας του υπουργείου Ανάπτυξης προκειμένου να αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα''.

    [11] Κυπριακό

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει οτι ''σαφές μήνυμα προς την Αγκυρα ν' αλλάξει στάση απέναντι στο Κυπριακό αν θέλει να συνεχιστεί η πορεία της προς τους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ενωσης έστειλε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ''.

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει οτι ''αρνητική απάντηση στις προτάσεις της τουρκικής και τουρκοκυπριακής πλευράς για την έναρξη διαλόγου εκτός του πλαισίου του ΟΗΕ, προκειμένου να εξευρεθεί λύση στο Κυπριακό πρόβλημα, έδωσε χθες ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει οτι ''δυσαρεστημένος με την έκθεση του γενικού γραμματέα Κόφι Αννάν, εξοργισμένος με τον ειδικό σύμβουλό του για το Κυπριακό Αλβαρο Ντε Σότο και απειλητικός έναντι του Τ. Παπαδόπουλου εμφανίστηκε χθες ο Ραούφ Ντενκτάς''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά οτι ''ο Ραούφ Ντενκτάς θα ενημερώσει σήμερα τη Βουλή του ψευδοκράτους σχετικά με τις εξελίξεις για το Κυπριακό. Εν τω μεταξύ, στις 16.00 συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου, υπό την προεδρία του Τάσσου Παπαδόπουλου, προκειμένου να αξιολογήσει την έκθεση Αννάν. Υπενθυμίζεται οτι η έκθεση θα συζητηθεί την Πέμπτη στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει οτι ''νέο σχέδιο απόφασης για λύση του Κυπριακού, το οποίο θα υποβληθεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας προς έγκριση και υιοθέτηση, έχουν συντάξει οι Ηνωμένες Πολιτείες. Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει βασικά σημεία του σχεδίου Αννάν και επιδιώκεται να ανακοινωθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ως δική του απόφαση, πριν από τις 16 Απριλίου, ημέρα υπογραφής της Συμφωνίας για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης με τη συμμετοχή βεβαίως και της Κύπρου''.

    [12] Πορεία Οικονομίας

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει οτι 'στο όριο της φτώχειας βρίσκεται το 15% των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, δηλαδή περίπου 55 εκατομμύρια άνθρωποι. Τα μεγαλύτερα ποσοστά εμφανίζουν η Ελλάδα και η Πορτογαλία, αφού το 21% των πολιτών τους βρίσκονται στο όριο της φτώχειας''.

    [13] Ελληνική εξωτερική πολιτική

    Η Espresso υπογραμμίζει οτι ''στην ''καρδιά'' των μεταπολεμικών εξελίξεων επιδιώκει να βρεθεί η Ελλάδα και κάνει ό,τι μπορεί γι αυτό. Με προσδοκίες για την αναβάθμιση της στην εποχή που θα ακολουθήσει την αντιμετώπιση του ''άξονα του κακού'' δίνει η χώρα μας τις διπλωματικές της μάχες. Οσο για την κατάσταση στα Βαλκάνια, που όπως υπολογίζεται θα παραμείνει για αρκετό ακόμη καιρό σε αστάθεια, επιφυλάσσεται στην Ελλάδα ρόλος σημαντικής οικονομικής περιφερειακής και σταθεροποιητικής δύναμης''.

    [14] Πόλεμος-Ιράκ-ΗΠΑ-Ελλάδα

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "ασαφής είναι η κατάσταση στη Βαγδάτη, όπου χθες το πρωί εισέβαλαν αμερικανικές δυνάμεις αιφνιδιάζοντας την ιρακινή άμυνα, η οποία χρειάστηκε ώρες για να ανασυνταχθεί".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι "οι δολοφόνοι ιμπεριαλιστές, που έλπιζαν να στήσουν παράσταση 'απελευθέρωσης', αναγκάζονται να δείξουν το αληθινό βάρβαρο πρόσωπό τους. Δολοφονούν, γκρεμίζουν, κάνουν μαζικά πογκρόμ, απειλούν με τα όπλα μωρά παιδιά και φροντίζουν να μεταδίδουν τις εικόνες, για να τρομοκρατήσουν ένα λαό που αντιστέκεται στην κυριολεξία με ό,τι έχει στα χέρια του".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ "η ευφορία που καλλιεργείται από την αμερικανική πλευρά λόγω της ευκολότερης του αναμενόμενου ανάπτυξης των τανκς στα περίχωρα της πόλης, ουδείς είναι σε θέση να βεβαιώσει εάν είναι δικαιολογημένη, ιδιαίτερα τη στιγμή που το ιρακινό καθεστώς δίνει μία εντελώς διαφορετική εικόνα της κατάστασης".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά ότι "η τυχοδιωκτική επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράκ θα έχει, πέραν του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ένα ακόμη θύμα: τον ΟΠΕΚ. Αν τα σχέδια των ΗΠΑ ευοδωθούν, τότε η ιρακινή παραγωγή θα ανέβει στα τρία εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα, πράγμα που θα είναι σφιγκτήρας στο λαιμό των απολυταρχικών καθεστώτων της περιοχής, αλλά και θα ευνοήσει όλη την παγκόσμια οικονομία".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "μαζί με το καθεστώς του Σαντάμ καταρρέουν και οι τιμές του πετρελαίου, ενώ τα χρηματιστήρια πανηγυρίζουν για τη διαφαινόμενη τελική πτώση της Βαγδάτης. Στη μεγάλη πτώση των τιμών του 'μαύρου χρυσού' συνέβαλαν εκτός από τα νέα του μετώπου και οι πολιτικές εξελίξεις όσον αφορά το μεταπολεμικό Ιράκ και ιδίως η συμφωνία για παραμονή του στον ΟΠΕΚ χωρίς ... όριο παραγωγής. Εξέλιξη που ενδέχεται να υπονομεύσει το σύστημα ποσοστώσεων του ΟΠΕΚ και τον κυρίαρχο ρόλο της Σαουδικής Αραβίας στο καρτέλ του πετρελαίου, κάτι που όπως άλλωστε λένε οι κακές γλώσσες είναι ένας από τους κρυφούς στόχους της αμερικανικής εισβολής στο Ιράκ".

    ΤΑ ΝΕΑ τονίζουν ότι "εκρηκτικό περιβάλλον για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής δημιουργεί η στρατιωτική επιχείρηση στο Ιράκ. Η δήλωση ανήκει στον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου και διατυπώθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση ου Εκτελεστικού Γραφείου. Ο κ. Παπανδρέου μάλιστα χαρακτήρισε 'μονομερή' τη στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ και επισήμανε 'την απουσία νομιμοποίησής της από τον ΟΗΕ'".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "επικαλούμενος τα 'εθνικά συμφέροντα' ο υπουργός Εξωτερικών Γ.Α. Παπανδρέου, με παρέμβασή του στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ, προτρέπει η κυβέρνηση να κάνει ανοικτή στροφή υπέρ των ΗΠΑ, αναγνωρίζοντας, κατά παραχώρηση, στο ΠΑΣΟΚ να ρητορεύει αντιπολεμικά. 'Γέφυρα' για τη νέα πολιτική αποτελεί η εκτιμώμενη 'αποστασιοποίηση Μπλερ' από τις ΗΠΑ και οι γαλλογερμανικοί προσεκτικοί τόνοι".

    [15] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Αναδιαρθρώσεις μέσω τραπεζών. Σε διάφορους "ευαίσθητους" τομείς της οικονομίας".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Λήξη του πολέμου "βλέπουν" οι αγορές. Ράλι στα Χρηματιστήρια Ευρώπης και Αμερικής".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Επινίκιο" πάρτι στις αγορές. Ανοδος στα Χρηματιστήρια-Πτώση σε ευρώ, πετρέλαιο και χρυσό".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Οι αγορές προεξοφλούν τη λήξη του πολέμου. Ανοδος σε όλα τα Χρηματιστήρια - Στο +2,48 η Σοφοκλέους".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Οι αγορές πανηγυρίζουν την κατάκτηση της Βαγδάτης. Παραγκωνίζουν τα θεμελιώδη και ακούνε... το συναίσθημα".

    [16] Πόλεμος Ιράκ-Χρηματιστήρια

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει οτι "Οι επενδυτές των χρηματιστηρίων "πανηγύρισαν" χθες με μεγάλες τοποθετήσεις το τέλος του δεύτερου κύκλου των αμφιβολιών για τη διάρκεια του πολέμου. Οι δείκτες υποχωρούσαν λόγω των συνθηκών αβεβαιότητας που επικρατούσαν το Φλεβάρη και το Μάρτη, ενώ ο πόλεμος φάνηκε χθες οτι θα είναι βραχυχρόνιος".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 8 April 2003 - 15:44:49 UTC