Browse through our Interesting Nodes for Legal Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-05-21

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/05/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Παλιννοστούντες-Δάνεια
  • [04] Σύνοδος Ευρωπαίων Αρχηγών Αστυνομιών
  • [05] Κυπριακό
  • [06] Πληροφορίες για τρομοκρατικές επιθέσεις
  • [07] Σημίτης-Συνεδρίαση ΕΓ
  • [08] "17Ν"
  • [09] Στρατηγείο ΝΑΤΟ
  • [10] Οικονομία - επιχειρήσεις
  • [11] ΝΔ
  • [12] Ελληνοτουρκικά
  • [13] Πολεμική Αεροπορία
  • [14] Ελλάδα - ΕΕ - ΗΠΑ
  • [15] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [16] Επιχειρήσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/05/2003

    Η χθεσινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ, οι πρόσφατες πτωχεύσεις επιχειρήσεων, το Κυπριακό, η δίκη της 17Ν και οι πανελλαδικές εξετάσεις, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 8 αλλαγές στο μισθολόγιο του Δημοσίου. Που συγκλίνουν κυβέρνηση και ΑΔΕΔΥ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Καυτός Ιούλιος. Προεκλογικό κλίμα για το καλοκαίρι δημιουργεί ο πρωθυπουργός.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Εκθεση ''κουρελού''. Το υπουργείο Παιδείας έμπλεξε τους υποψηφίους.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Πονηρό ριάλιτι στη Β' Λυκείου. Η ''Απόφαση'' πέτυχε διάνα (από το Σάββατο) το θέμα της Εκθεσης.

    Η ΑΥΓΗ: Η φτώχεια απειλεί έναν στους πέντε. Στην Ελλάδα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Κομισιόν.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Πρωτόπαπα, είσαι ψεύτης! Αν τολμάς δώσε κατάλογο με τα χρέη εφημερίδων, ραδιοφώνων και καναλιών.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Είκοσι ''σήματα συναγερμού'' για την Αλ Κάιντα στην Ελλάδα. Εκτιμήσεις και διαφωνίες των μυστικών υπηρεσιών. Ομάδες τρομοκρατών πέρασαν στην Ευρώπη πριν από την επίθεση στη Ριάντ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Απόλυση: Οδηγός επιβίωσης μετά το σοκ. Κι όμως, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.

    ΕΘΝΟΣ: Ευκολο το πρώτο βήμα. Πανελλαδικές: Μοντέρνο το θέμα της Εκθεσης. Για καλοδιαβασμένους η Ιστορία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Κατεβάζει τα ρολλά η Ελλάδα. Βροχή λουκέτων στην αγορά σπέρνει αγωνία σε χιλιάδες εργαζόμενους που αναρωτιούνται, αύριο, για ποιόν κληρώνει;

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ολοι εναντίον όλων στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού του ΠΑΣΟΚ. Δεν προλαβαίνει να σβήνει ''φωτιές'' ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κυβέρνηση υπό πτώχευση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ''Πλυντήριο'' υπέρ εξαγωγών, κατά απολύσεων και πτωχεύσεων. Ασυλία για καταδίκες, ακάλυπτες επιταγές και άλλες ευκολίες.

    ΕΣΤΙΑ: Ο τρισυπόστατος κ. Σημίτης. Προεδρία, πρωθυπουργία και εσωκομματικά.

    Espresso: Αυτή είναι η γυναίκα που έζησε τον εφιάλτη του SARS. Η αεροσυνοδός που τρόμαξε την Ελλάδα μιλάει από το Σισμανόγλειο αποκλειστικά στην ''Espresso''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οι αριθμοί δείχνουν κρίση. Το δημόσιο χρέος αυξάνει με ταχείς ρυθμούς εντός του 2003, διευρύνεται επικίνδυνα και το έλλειμμα ισοζυγίου πληρωμών.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ''Μαύρος'' μήνας ο Μάιος. Εντονη φημολογία για νέα ''λουκέτα'' στην αγορά.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τρέμω στο τέλος κάθε μήνα. Η ανεργία σε πρώτο πρόσωπο.

    ΝΙΚΗ: Επιχείρηση ανασύνταξης. Τέλος στην εσωστρέφεια ζήτησε ο Σημίτης.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Προκαλεί ξεδιάντροπα η κυβέρνηση. Απολύσεις-λουκέτα.

    Traffic News: Αυτά είναι τα παλάτια του Μίνου. Ευτυχισμένος ''κροίσος'' της ελληνικής τηλεόρασης. Πύργοι με ασανσέρ που κατεβαίνει στη θάλασσα για να κάνει μπάνιο μαζί με την αγαπημένη του Μαρί.

    Η ΧΩΡΑ: Ναυάγησε και ο Περατικός. Ατμόσφαιρα Αργεντινής μυρίζει στην Ελλάδα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Εφιαλτικές προοπτικές. ''Στο κόκκινο'' δεκάδες επιχειρήσεις.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Παιχνίδι στην πλάτη των ανέργων. Οργιο φημών και όξυνση της πολιτικής αντιπαράθεσης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κρύβουν την αλήθεια κυβέρνηση και αντιπολίτευση από τον λαό.

    [03] Παλιννοστούντες-Δάνεια

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι ''ευνοϊκά δάνεια για την αγορά και κατασκευή πρώτης κατοικίας ύψους 60.000 ευρώ το κάθε ένα χορηγούνται με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών σε 35.000 παλιννοστούντες ομογενείς από χώρες της τέως Σοβιετικής Ενωσης''.

    [04] Σύνοδος Ευρωπαίων Αρχηγών Αστυνομιών

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι ''ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες της διήμερης 7ης Συνόδου Task Force των Ευρωπαίων Αρχηγών Αστυνομιών, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στο πλαίσιο των διήμερων εργασιών τονίσθηκε και επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα στενότερης συνεργασίας σε ό,τι αφορά στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος στην Ευρώπη και ειδικά στα Βαλκάνια, στη λαθρομετανάστευση, στη λήψη μέτρων ασφάλειας, κατά τη διεξαγωγή σημαντικών αθλητικών γεγονότων και ιδιαίτερα των Ολυμπιακών Αγώνων, στην προστασία του ευρώ από τη πλαστογράφηση-παραχάραξη και στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας''.

    [05] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υπογραμμίζει οτι ''διπλωματικοί και πολιτικοί κύκλοι στη Λευκωσία εκτιμούν οτι είναι εμφανής και δεδομένη η προσωπική ανάμιξη του προέδρου Μπους στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού. Το γεγονός, τονίζεται, οτι μέσα σε μία εβδομάδα ο Αμερικανός πρόεδρος είχε δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν, κατά τις οποίες, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και το Κυπριακό, είναι ενδεικτικό της πρόθεσής του να ενεργήσει για σύντομη λύση του Κυπριακού με βάση το σχέδιο Αννάν''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ εκτιμά οτι ''Ερντογάν και Ντενκτάς αρνούνται να αντιληφθούν τις απαιτήσεις τις διεθνούς κοινότητας για επίλυση του Κυπριακού στη βάση ομοσπονδίας. Τόσο η Αγκυρα όσο και το ψευδοκράτος έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα άνευ προηγουμένου για αναγνώριση του μορφώματος Ντενκτάς μέσω κινήσεων δήθεν καλής θελήσεως''.

    [06] Πληροφορίες για τρομοκρατικές επιθέσεις

    Το ΒΗΜΑ γράφει οτι ''οι ελληνικές μυστικές και αστυνομικές υπηρεσίες γίνονται αποδέκτες προειδοποιητικών σημάτων για πιθανή τρομοκρατική δράση ισλαμιστών στην Ελλάδα. Ωστόσο τα περισσότερα από τα είκοσι ''σήματα συναγερμού'' που εστάλησαν εδώ από τις ΗΠΑ και από ευρωπαϊκές χώρες κρίθηκαν σχετικά ασαφή και κρατήθηκαν στα αστυνομικά συρτάρια - μόνο σε δύο-τρεις περιπτώσεις υπήρξε επιφυλακή των αρμόδιων υπηρεσιών της ΕΛΑΣ''.

    [07] Σημίτης-Συνεδρίαση ΕΓ

    Το ΕΘΝΟΣ σημειώνει οτι ''σε συμφέροντα, που δεν κατονόμασε, απέδωσε ο πρωθυπουργός το νοσηρό κλίμα που έχει δημιουργηθεί κρατώντας - και στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου - κλειστά τα χαρτιά του, αν και ζήτησε εισηγήσεις από όλα τα στελέχη. Ταυτόχρονα, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και πολλά μέλη του ΕΓ, έδωσαν -έμμεση ή άμεση- κάλυψη στα στελέχη που είχαν καταγγελθεί, προϊδεάζοντας σε μεγάλο βαθμό για την τοποθέτηση του κ. Σημίτη στην κοινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την επόμενη Τρίτη''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται οτι ''σφίγγα'' ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης απέφυγε και κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου να προϊδεάσει έστω τα κορυφαία στελέχη για τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει τον Ιούλιο για την αντιστροφή του ιδιαίτερα δυσμενούς για την κυβέρνηση κλίματος. Ο κ. Σημίτης άφησε, πάντως, να εννοηθεί οτι οι κινήσεις του δεν θα περιοριστούν στον ανασχηματισμό και θα έχουν ως πλαίσιο την πορεία του ΠΑΣΟΚ μέχρι τις εκλογές του 2004''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) προσθέτει οτι ''θολό συνεχίζει να διατηρεί το τοπίο σε σχέση με τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει τον Ιούλιο ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, ο οποίος σε αυτή τη φάση επιλέγει να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και, παράλληλα, να ''ροκανίζει'' το χρόνο με ελιγμούς που στόχο έχουν να συγκρατήσουν τις αντιδράσεις στο εσωτερικό κυβέρνησης και κόμματος''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ επισημαίνει οτι ''την τακτική της ''εργασιοθεραπείας'' μέσα στην περίοδο που γίνονται τα μπάνια του λαού, επέλεξε να ακολουθήσει ο πρωθυπουργός, προκειμένου να κλείσει ο κύκλος της εσωστρέφειας που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα στο κυβερνών κόμμα''.

    [08] "17Ν"

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "η Μαρία Τσιντέρη έλυσε τη σιωπή της και στην κατάθεση χθες στη δίκη της 17 Νοέμβρη αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ήταν η περιβόητη γυναίκα που πληροφόρησε την ΕΛ.ΑΣ. για τις κινήσεις της οργάνωσης που οδήγησε στο φιάσκο της Λ. Ριανκούρ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της τότε ηγεσίας της Αστυνομίας".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) τονίζει ότι "ένταση προκλήθηκε στη δίκη της '17Ν', όταν η Μαρία Τσιντέρη διέψευσε κατηγορηματικά, προσκομίζοντας έγγραφο του ΟΤΕ, την κατάθεση του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Στέφανου Μακρή, σύμφωνα με την οποία εκείνη έδωσε τις πληροφορίες για την υπόθεση της Ριανκούρ. Ο κ. Μακρής επέμεινε στη θέση του, ενώ την κ. Τσιντέρη αναγνώρισε και ο κ. Δημήτρης Αποστολόπουλος".

    Τα ΝΕΑ σε σχόλιό τους αναφέρουν οτι ''συνωμοσία σιωπής καλύπτει το φιάσκο της οδού Λουίζης Ριανκούρ. Μια συνωμοσία που δεν έσπασε, ακόμα και σήμερα, έντεκα χρόνια μετά, ούτε στο δικαστήριο που δικάζονται τα μέλη της 17 Νοέμβρη. Ετσι οι σκιές εις βάρος της τότε ηγεσίας της ΕΛΑΣ, όπως και τα ερωτηματικά παραμένουν: γιατί δεν μπόρεσαν να συλλάβουν τους τρομοκράτες στην πρώτη τους ενέργεια για την οποία είχαν ως φαίνεται αξιόπιστες πληροφορίες; Γιατί κάποιοι καρπώθηκαν σημαντικά χρηματικά ποσά και πως είναι δυνατόν να μην έχει ποτέ μαθευτεί ποιοί είναι και γιατί τα πήραν;

    [09] Στρατηγείο ΝΑΤΟ

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "το ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο στον Τύρναβο κλείνει οριστικά, ενώ παραμένει υποβαθμισμένο το ΝΑΤΟϊκό κέντρο αεροπορικών επιχειρήσεων (CAOC) στη Λάρισα. Το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός άλλου στρατηγείου, στο πλαίσιο της Συμμαχίας στη Θεσσαλονίκη, δεν φαίνεται να εμπλέκεται στη διαμόρφωση της νέας δομής διοίκησης του ΝΑΤΟ, καθώς θα τηρεί τις προδιαγραφές, αλλά θα χρηματοδοτείται από το ελληνικό κράτος".

    [10] Οικονομία - επιχειρήσεις

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά ότι "σε 'μαύρο' μήνα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα φαίνεται ότι εξελίσσεται ο Μάιος, με αποτέλεσμα τα εργατικά συνδικάτα να έχουν τεθεί σε 'συναγερμό' και το υπουργείο Εργασίας να ζητά διέξοδο στο διάλογο με τις εργοδοτικές και συνδικαλιστικές ενώσεις".

    Η ΕΣΤΙΑ υπογραμμίζει ότι "αν είχαν γίνει οι διαρθρωτικές αλλαγές, έστω από το 1994, αν είχαν μειωθή το Κράτος και οι σπατάλες του που απεμύζησαν την υπερφορολόγηση φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, αν υπήρχε γνήσια ανταγωνιστικό περιβάλλον, απόλυτα διαφανές, δεν θα έκλειναν σήμερα οι επιχειρήσεις η μια πίσω από την άλλη. Αλλά αυτά δεν θέλουν να τα καταλάβουν ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει ότι "η τραγωδία που βιώνει ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων, οι οποίοι απολύονται μαζικά από μια σειρά επιχειρήσεις, όχι μόνο δεν ανησυχεί την κυβέρνηση, αλλά, αντίθετα, επιχειρήθηκε χτες να χρησιμοποιηθεί από την ίδια και ως στοιχείο υπεράσπισης της πολιτικής της!".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στη φτώχεια και τη μακροχρόνια ανεργία μεταξύ των 15 Ευρωπαίων εταίρων. Αυτό προκύπτει από τα επίσημα κοινοτικά στοιχεία (Γιούροστατ) για την περίοδο 1999-2001, όπου επιβεβαιώνεται η τραγική έλλειψη ουσιαστικής κοινωνικής πολιτικής".

    [11] ΝΔ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι "επισήμως η Ρηγίλλης αποφεύγει να ζητήσει πρόωρες εκλογές, καθώς όπως υποστηρίζει ο κ. Καραμανλής 'δεν μπορεί να τις προκαλέσει'. Εντούτοις, στο νεοκλασικό όλα λειτουργούν σε ρυθμούς προεκλογικούς".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι "η υποβόσκουσα διαμάχη ανάμεσα στη νέα γενιά στελεχών και στην παλαιά φρουρά συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στη ΝΔ ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Στελέχη που συνομιλούν τακτικά με τον Πρόεδρο του κόμματος Κ. Καραμανλή θεωρούν τις προσεχείς εθνικές κάλπες 'χρυσή ευκαιρία' για την ανανέωση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ".

    [12] Ελληνοτουρκικά

    Η ESPRESSO αποκαλύπτει ότι "κόκκινο χτύπησε χθες πάλι το θερμόμετρο του Αιγαίου. Δεκαπέντε σχηματισμοί από 35 τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν συνολικά 80 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και δεκάδες παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας. Σημειώθηκαν επίσης 10 εμπλοκές - ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα αριθμός από τη δραστηριότητα των τελευταίων ετών".

    [13] Πολεμική Αεροπορία

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ "έντονη αναστάτωση αλλά και προβληματισμό για τις πιθανές αιτίες που μπορεί να οδήγησαν κάποιους να αφήσουν, εσκεμμένα ή όχι, μεταλλικά αντικείμενα και κλειδιά μέσα στους κινητήρες τριών βομβαρδιστικών Α7-Corsair, καθώς και σε δύο άλλους κινητήρες στο συνεργείο επισκευής της αεροπορικής βάσης του Αράξου, επικρατεί μεταξύ της στρατιωτικής ηγεσίας στο Πεντάγωνο".

    [14] Ελλάδα - ΕΕ - ΗΠΑ

    H TRAFFIC NEWS αναφέρει ότι "την πεποίθησή του ότι η επίλυση του παλαιστινιακού προβλήματος με βάση τον οδικό χάρτη του κουαρτέτου (ΗΠΑ, Ρωσία, ΟΗΕ, ΕΕ) είναι το 'κλειδί' για την επίτευξη ειρήνης και προόδου στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, εξέφρασε χθες από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου αφήνοντας ταυτόχρονα να εννοηθεί ότι η ΕΕ δεν είναι διατεθειμένη να υποκύψει στις πιέσεις για 'μποϊκοτάρισμα" του Γιάσερ Αραφάτ".

    [15] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Αριθμοί στο κόκκινο... Για το δημόσιο χρέος και το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Κλείνουν 3, ανοίγουν 4 νέες επιχειρήσεις. Η αλήθεια των αριθμών για τα λουκέτα".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Σημίτης: Συμβαίνουν και... εις Παρισίους. Στην παγκοσμιοποίηση αποδίδει ο πρωθυπουργός τα απανωτά λουκέτα".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Για λουκέτα-απολύσεις φταίνε οι επιχειρήσεις". Πρωτοφανής κυβερνητική αντίδραση στο κύμα πτωχεύσεων".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Αλώβητες οι εισηγμένες από το ντόμινο των πτωχεύσεων. Δεν βλέπουν συστημικό κίνδυνο οι τραπεζίτες".

    [16] Επιχειρήσεις

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει οτι "Για "περίεργες" συμπτώσεις πτωχεύσεων εταιρειών κάνει λόγο ο Ν. Χριστοδουλάκης, συγκυριακές οι πτωχεύσεις, λέει ο ΣΕΛΠΕ. Για εκμετάλλευση του κλίματος κατηγορεί ορισμένους επιχειρηματίες ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ. Σε τρεισήμισι χρόνια ιδρύθηκαν 292.722 εταιρείες και έκλεισαν 221.622. Στο 5μηνο φέτος κήρυξαν πτώχευση 143 εταιρείες, έναντι 208 πέρυσι".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 22 May 2003 - 15:32:18 UTC