Read the CSCE Charter for a New Europe (Paris, 21 November 1990) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-05-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/05/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Συντάξεις-Κυβέρνηση
  • [04] 17Ν
  • [05] Σημίτης - Χριστοδουλάκης
  • [06] Συντελεστής δόμησης
  • [07] Εκλογικός νόμος
  • [08] Κυπριακό
  • [09] Οικονομία-Κυβέρνηση
  • [10] Ευρωπαϊκή περιοδεία Σημίτη
  • [11] Ελληνοτουρκικά
  • [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/05/2003

    Η σύλληψη του Κώστα Αβραμίδη, που φέρεται ως μέλος της 17 Νοέμβρη, οι δηλώσεις των υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Εργασίας για τις επιχειρήσεις και την ανεργία, το Κυπριακό και οι συνομιλίες του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με τον Βρετανό ομόλογό του στο Λονδίνο είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Οι αυξήσεις μισθών-συντάξεων σε Στρατό και Σώματα Ασφαλείας. Πώς να υπολογίσετε τις αποδοχές σας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Οι νέοι μισθοί στη Βουλή. Πολιτικών υπαλλήλων, στρατιωτικών, δικαστών, Σωμάτων Ασφαλείας κ.α.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Κατεδάφισαν τη μεταφορά συντελεστή δόμησης. Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε παράνομο το Προεδρικό Διάταγμα.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ:Θέματα SOS για επτά μαθήματα. Ξάφνιασμα χθες στην Εκθεση της Γ΄Λυκείου με θέμα Καστοριάδη.

    Η ΑΥΓΗ:Κανένα μέτρο για την ανεργία! Αποκαλυπτικές οι χθεσινές δηλώσεις Χριστοδουλάκη-Ρέππα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ξεπούλησαν 120 στρέμματα του ΕΟΤ στην Εθνική Τράπεζα αντί του εξευτελιστικού ποσού των 45 εκ.(!) το στρέμμα.Σκάνδαλο Χριστοδουλάκη-Καρατζά.

    ΤΟ ΒΗΜΑ:Διπλό ΟΧΙ: για συντάξεις και την αγορά εργασίας. Η Αθήνα αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των Βρυξελλών.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ολα τα ονόματα των εκπαιδευτικών που πέτυχαν. Διαγωνισμός ΑΣΕΠ.

    ΕΘΝΟΣ: Οι τελικοί πίνακες με τις αυξήσεις στο Δημόσιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:Ενώ οι 19 κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη 17Ν βρίσκονται ήδη στην 12η εβδομάδα ακροαματικής διαδικασίας, με την χθεσινή σύλληψη του Κώστα Αβραμίδη γίνεται: Ποντιακό ανέκδοτο η ''Δίκη του Αιώνα''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Αιφνιδιασμός Σημίτη. Με έκτακτο συνέδριο απαντά ο πρωθυπουργός στους διαφωνούντες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μισθοί: Αυξήσεις εως 2% ...τα υπόλοιπα επί ΝΔ. Ν. Χριστοδουλάκης:Από την επόμενη κυβέρνηση το νέο μισθολόγιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:Πόντιος ....στον Πιλάτο. Μια σύλληψη ξανανοίγει το κεφάλαιο 17Ν.

    ΕΣΤΙΑ: Το ΠΑΣΟΚ υπονομεύει την δημοκρατική εναλλαγή. Οι αλλεπάλληλες μεταβολές του εκλογικού συστήματος.

    Espresso: Ποιος νίκησε. Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τη διαμάχη Σεφερλή-Ελσας. Τι έγινε με την περιουσία που διεκδικούσε η γυναίκα του.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:Πυρετός οικονομίας ταράζει την πολιτική. Οι παραγωγικές τάξεις ανησυχούν για την επερχόμενη κρίση και πιέζουν.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Στο πλευρό των εργαζομένων. Μέτρα στήριξης των απολυμένων από την κυβέρνηση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ρήγμα στο Ιντερνέτ απ΄τα 6,7 ρίχτερ. Μπλακ άουτ σε 200.000 Ελληνες χρήστες.

    ΝΙΚΗ: Χριστοδουλάκης, Ρέππας και Τζιόλας ψάχνουν για ....''Αντικλείδι'' στα λουκέτα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Κυβέρνηση και ΝΔ στηρίζουν την επίθεση του κεφαλαίου. Επερώτηση για τις απολύσεις κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή.

    Traffic News: Μαίνεται ο πόλεμος Τατιάνας-Λαμπίρη. Βολές και καρφιά στις εκπομπές τους. Εντονο παρασκήνιο με καυγάδες, κρυφές κάμερες και αγωγές.

    Η ΧΩΡΑ: Επιδόματα ψίχουλα στους συνταξιούχους. Από 27,8 μέχρι 111,18 ευρώ κάθε μήνα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:Η κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει μέτωπα και .... Τα δίνει όλα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:Εφιάλτης. Σεισμός στην Αλγερία. Πάνω από 1.000 νεκροί -7.000 οι τραυματίες.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η ΕΧΡΟ θα γίνει. Η Θεσσαλονίκη μπορεί. Σημαντικές δηλώσεις-δεσμεύσεις του ΥΜΑ-Θ Γιώργου Πασχαλίδη.

    [03] Συντάξεις-Κυβέρνηση

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''ούτε οι εργασιακές σχέσεις θα γίνουν πιο ''ευέλικτες'' ούτε το Ασφαλιστικό θα μεταρρυθμιστεί περαιτέρω-η κυβέρνηση παρά τις πιέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεσμεύεται οτι τα δικαιώματα στην εργασία και στην κοινωνική ασφάλιση δεν πρόκειται να θιγούν. Η μοναδική μεταβολή που γίνεται αποδεκτή αφορά τον περιορισμό των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων - θα καταργηθεί η υποχρεωτική αποχώρηση των δημοσίων υπαλλήλων από την υπηρεσία''.

    [04] 17Ν

    Η TRAFFIC NEWS υποστηρίζει ότι ''στα χέρια των διωκτικών αρχών της χώρας βρίσκεται πλέον και ο Κώστας Αβραμίδης ο 20ος φερόμενος ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης ''17 Νοέμβρη''. Είναι ο άνθρωπος του οποίου ο ρόλος δεν έχει πλήρως ακόμη αποσαφηνιστεί όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις καταθέσεις δύο κατηγορούμενων για συμμετοχή στη μέχρι πρότινος οργάνωση φάντασμα''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι ''άτομο με ανάπτυξη σημαντικού ρόλου στις ''διαρθρωτικές ''αλλαγές που σημειώθηκαν στο εσωτερικό της οργάνωσης από το 1980 μέχρι το 1985 εμφανίζεται από αξιωματικούς της Αστυνομίας ο Κώστας Αβραμίδης για τον οποίο λένε ότι μπορεί να μην υπήρξε στέλεχος του επιχειρησιακού βραχίονα συνέβαλε ωστόσο με τις στρατολογήσεις που υποστηρίζεται οτι άρχισε να επιχειρεί σε ηλικία 19 χρόνων να διευρυνθεί η 17Ν και να λάβει την επιθετική μορφή με την οποία εμφανίστηκε έκτοτε''.

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ, ''ένα δακτυλικό αποτύπωμα πάνω στο βιβλίο ''Αντάρτικο Πόλεων'' που βρέθηκε στο κρησφύγετο της 17 Νοέμβρη στην οδό Πάτμου και οι αναφορές δύο συλληφθέντων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τις αρχές στην προσαγωγή του 42χρονη Κώστα Αβραμίδη από το Κιλκίς στην Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσία''.

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι ''οι πρώτοι δέκα μάρτυρες υπεράσπισης των φερόμενων ως μελών της 17Ν θα εμφανισθούν σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έπειτα από τη διήμερη διακοπή της δίκης εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε οτι εκκρεμούν ακόμη να εκδικαστούν οι υποθέσεις τριών εκρήξεων που αποδίδονται στη 17Ν, ενώ έχει διαταχθεί και η βίαιη προσαγωγή στο δικαστήριο μαρτύρων οι οποίοι δεν ήταν παρόντες κατά την εκδίκαση προηγούμενων υποθέσεων εκρήξεων και έχουν τιμωρηθεί με πρόστιμο 100 ευρώ ο καθένας''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ τονίζει ότι ''το σίγουρο πάντως είναι ότι οι προσπάθειες των διωκτικών αρχών -με στόχο την πλήρη εξάρθρωση - δεν έχουν σταματήσει. Η ιστορική ηγεσία της ''σπείρας με τα ...σαρανταπεντάρια'' (οι λεγόμενοι ''παππούδες'') μπορεί να βρίσκονται στο απυρόβλητο προς το παρόν για κάποιους λόγους - χωρίς κανείς φυσικά να μπορεί να αποκλείσει και την μεγάλη έκπληξη- κάποιοι ''δυνατοί κρίκοι'' όμως φαίνεται οτι είναι θέμα χρόνου για το ''πότε και ...πως θα σπάσουν''. Πρόκειται για έναν εξηντάχρονο ιατρό-χειρούργο κάτοικο των βορείων προαστίων (κοσμικό και πολυφωτογραφημένο ισχυρίζονται οι γνωρίζοντες) και για μια γυναίκα -με έντονη πολιτική δράση - τη ...διάσημη πια ''Αννα'' της 17 Νοέμβρη. Από τα ....άδυτα του μεγάρου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας οι ''ειδήσεις '' και τα ...υπονοούμενα επιμένουν πως σύντομα θα υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) σημειώνει ότι ''νέες ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο της τρομοκρατία, ακόμα και καινούργιες συλλήψεις μελών όχι μόνο της 17 Νοέμβρη αλλά και άλλων οργανώσεων αναμένονται τις επόμενες μέρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι οι συλλήψεις των ατόμων που έπαιξαν περιφερειακό ρόλο στην οργάνωση μόλις ξεκίνησαν και αναμένονται κι άλλες, όπως αυτή του ''Πάρκινσον'' ενώ άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν οτι πολύ γρήγορα θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι των μικρότερων τρομοκρατικών οργανώσεων ''Επαναστατικοί Πυρήνες '' κλπ με απανωτές συλλήψεις''.

    [05] Σημίτης - Χριστοδουλάκης

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''έμμεσες αλλά σαφείς πιέσεις στον πρωθυπουργό να αντικαταστήσει τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας Νίκο Χριστοδουλάκη ασκούνται αυτές τις μέρες. Μάλιστα οι πιέσεις αυτές ''ενθαρρύνονται '' και από ορισμένα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη! Ομως ο Κώστας Σημίτης κατέστησε χθες απολύτως σαφές οτι δεν λαμβάνει υπόψη του τις πιέσεις αυτές και παρέχει σαφή στήριξη στον πρώτο τη τάξει υπουργό του. ''Ο κ. Χριστοδουλάκης κάνει καλά τη δουλειά του'', έλεγε αρμόδια πηγή μεταφέροντας επί λέξει τη φράση του πρωθυπουργού''.

    [06] Συντελεστής δόμησης

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι ''τέλος στη μεταφορά του συντελεστή δόμησης σε πυκνοκατοικημένες περιοχές θέτει το Συμβούλιο της Επικρατείας και ειδικότερα το Ε τμήμα του, το οποίο επεξεργάστηκε το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα και το έκρινε παράνομο επιστρέφοντας στο ΥΠΕΧΩΔΕ προκειμένου να διορθωθεί σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του''.

    [07] Εκλογικός νόμος

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ,''αν λοιπόν το ΠΑΣΟΚ τολμήση να μεταβάλη τον εκλογικό νόμο για τρίτη φορά η ΝΔ έχει χρέος να αντιδράση. Θα πρέπει να ανατρέψη τον νόμο του ΠΑΣΟΚ, έστω και αν αυτό συνεπάγεται μια επί πλέον εκλογική αναμέτρηση''.

    [08] Κυπριακό

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι "ανοίγει μέτωπο με την ίδια Ευρωπαϊκή Ενωση ο κατοχικός ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς, αδιαφορώντας ταυτόχρονα για τις αντιδράσεις των Τουρκοκυπρίων, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν και αυτοί μέρος από τα ωφελήματα της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ. Πετώντας το "μετριοπαθές προσωπείο" που είχε φορέσει το τελευταίο διάστημα, με τα ψευδεπίγραφα μέτρα της μερικής άρσης της απαγόρευσης της ελεύθερης διακίνησης -λόγω της πίεσης των δεδομένων από την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ- ο κ. Ντενκτάς προανήγγειλε την απόρριψη της δέσμης μέτρων για τους Τουρκοκυπρίους που ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Ενωση και η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα".

    [09] Οικονομία-Κυβέρνηση

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι "στην αντεπίθεση πέρασαν χθες οι Υπουργοί Εργασίας και Οικονομικών με αφορμή το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από συνδικαλιστές και πολιτικά κόμματα, εξαιτίας ορισμένων επιχειρήσεων που αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο, ενώ ταυτόχρονα ανέφεραν μια σειρά από μέτρα για την προστασία και την επανένταξη των εργαζομένων που βρίσκονται αυτή την στιγμή "με το ένα πόδι" στην εργασία και με το άλλο στην ανεργία".

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει οτι "τόνισαν οτι επιχειρείται η δημιουργία ενός ασφυκτικού πλαισίου πίεσης, το οποίο στοχεύει στη μείωση των εργατικών αμοιβών. Υπεραμύνθηκαν της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση, παραθέτοντας τα ακόλουθα: Την τελευταία τριετία οι προσλήψεις ήταν κατά 243 χιλιάδες περισσότερες σε σύγκριση με τις απολύσεις ή τις αποχωρήσεις. από το 1999 έχουμε 125 χιλιάδες λιγότερους ανέργους. Το 2002 βρήκαν δουλειά 220.000 άτομα. Μεταξύ 1999 και 2002 οι επιχειρήσεις που άνοιξαν ήταν κατά 71.000 περισσότερες από εκείνες που έβαλαν "λουκέτο". Το τελευταίο τρίμηνο είχαμε αύξηση της απασχόλησης κατά 2,7%".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά οτι "απόπειρα συνολικής απαξίωσης της εθνικής οικονομίας, με αφορμή την παρουσίαση "μεμονωμένων" περιστατικών πτώχευσης επιχειρήσεων, διαπιστώνει η κυβέρνηση και προκαλεί τη ΝΔ να καταθέσει τις εναλλακτικές προτάσεις της".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι "ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει προσλάβει η κρίση στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς οι πτωχεύσεις συνεχίζονται, η ανεργία αυξάνει και η Οικονομία βουλιάζει".

    Η ΑΥΓΗ ισχυρίζεται οτι "επικοινωνιακό και όχι πραγματικό πρόβλημα θεωρεί η κυβέρνηση την παρατηρούμενη έξαρση απολύσεων και τη συνακόλουθη ανεργία. Επιμένει στη γραμμή οτι στην Ελλάδα υπάρχει... "πλεόνασμα θέσεων εργασίας" και περιορίζεται σε υποσχέσεις προς τους εργοδότες οτι μελλοντικώς θα μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές τους, αναλόγως του περιορισμού της εισφοροδιαφυγής".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει οτι "η επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα δεν είναι πρόσκαιρο και μεμονωμένο φαινόμενο. Η κυβέρνηση, με τη στήριξη της ΝΔ, δρομολογεί νέα αντεργατικά μέτρα. Η κατάσταση της εργατικής τάξης θα χειροτερεύει".

    [10] Ευρωπαϊκή περιοδεία Σημίτη

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επισημαίνει οτι "το υπό επεξεργασία νέο Σύνταγμα της ΕΕ ήταν το βασικό θέμα που συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του γεύματος εργασίας που είχαν χθες στη Ντάουνινγκ Στριτ ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τον Βρετανό ομόλογό του Τόνι Μπλερ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας από την ελληνικής προεδρία της ατζέντας της Διάσκεψης Κορυφής στη Θεσσαλονίκη τον άλλο μήνα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει οτι "την πεποίθησή του οτι στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της Θεσσαλονίκης θα επιτευχθεί ο απαιτούμενος συμβιβασμός των μεγάλων και των μικρών χωρών για τις δρομολογούμενες θεσμικές αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Ενωση, εξέφρασε χθες στο Λονδίνο ο κ. Κ. Σημίτης".

    [11] Ελληνοτουρκικά

    Η Espresso υπογραμμίζει οτι "οι Τούρκοι ανεβάζουν σε επικίνδυνα επίπεδα το θερμόμετρο της έντασης στο Αιγαίο και όταν δεν προκαλούν στον αέρα, παίζουν με τη φωτιά στα Ιμια! Τα γεράκια της Αγκυρας δεν δείχνουν διατεθειμένα να αλλάξουν το χαβά τους".

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ "πλήρης ταύτιση απόψεων, ειδικά σε θέματα που άπτονται της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο, διαπιστώθηκε άλλη μία φορά κατά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Γιάννου Παπαντωνίου και του πρώην προέδρου της ΝΔ Μιλτιάδη Εβερτ".

    Τα ΝΕΑ προσθέτουν οτι "διαστάσεις θρίλερ -και με ενδοτουρκικές πολιτικές πτυχές- λαμβάνει η πτώση τουρκικού F-16 προ επταετίας στο Αιγαίο. Πολιτικοστρατιωτικοί κύκλοι που πρόσκεινται κυρίως στη (κεμαλική) αντιπολίτευση επιχειρούν να "αξιοποιήσουν" μια εκδοχή που θέλει το τουρκικό μαχητικό να καταρρίφθηκε από πύραυλο ελληνικού Μιράζ 2000 κατά τη διάρκεια αερομαχίας. Η Αθήνα παρακολουθεί με προσοχή και ψυχραιμία τους χειρισμούς στην άλλη πλευρά".

    [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Πρόβλημα πολιτικής... Οικονομικές εξελίξεις και εργασιακή αναταραχή".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Προς μείωση οι εργοδοτικές εισφορές. Παράθυρο από τον Δημήτρη Ρέππα".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Εμπλοκή στη μεταφορά του συντελεστή δόμησης. Το ΣτΕ απέρριψε το σχετικό σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Χριστοδουλάκης: Αποτύχαμε στον τομέα των εξαγωγών. Ομολογία στη Βουλή χωρίς εξαγγελία μέτρων".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Τραπεζικοί όμιλοι στηρίζουν την άνοδο της αγοράς. Εθνική και Eurobank πρωτοστατούν στην ανάκαμψη".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 23 May 2003 - 21:02:05 UTC