Read the OECD Report on Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-07-30

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/07/2003
  • [02] Απεργία ιδιοκτητών βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων
  • [03] Εκλογικός νόμος
  • [04] Ελεγχοι-Τρόφιμα-Υγεία
  • [05] Οικονομικά υπουργείων
  • [06] Προσλήψεις
  • [07] Δίκη 17Ν
  • [08] Σχέσεις Πατριαρχείου-Ελληνικής Εκκλησίας
  • [09] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/07/2003
  • [10] Αναπτυξιακός νόμος

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/07/2003

    Η απεργία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων μεταφοράς καυσίμων, ο εκλογικός νόμος και οι σχετικές συζητήσεις, οι έλεγχοι τροφίμων, τα οικονομικά των υπουργείων, οι προσλήψεις, οι σχέσεις Πατριαρχείου-Εκκλησίας της Ελλάδος και η δίκη της 17Ν, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 16.000 προσλήψεις σε περιφέρεια, ΔΕΗ, ΚΕΠ και μεγάλα έργα. Νέες θέσεις από τα υπουργεία Ανάπτυξης και Εργασίας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ξεπουλάνε ΕΥΔΑΠ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Γενική Τράπεζα κ.ά. Με το πρόσχημα των δήθεν ιδιωτικοποιήσεων.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Διορίζει ο Ακης μονιμοποιεί ο Μπίστης. Αμόκ εξαγγελιών από τους σύγχρονους Μαυρογυαλούρους.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Το τελευταίο ανέκδοτο. Το... αφεντικό τρελάθηκε: Σχέδιο Δράσης κατά της ανεργίας για γέλια και για κλάματα. Βροχή από ''θα'' για 900.000(!) νέες θέσεις εργασίας.

    Η ΑΥΓΗ: 350 δήμοι κινδυνεύουν να κλείσουν. Σήμερα οι συναντήσεις Σημίτη με ΚΕΔΚΕ-ΕΝΑΕ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Κώστα, ξύπνα γιατί θα χάσεις τις εκλογές. Ενώ το ΠΑΣΟΚ τα δίνει όλα, η ΝΔ... κοιμάται...

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Θερινός εκβιασμός. Απειλούνται οι διακοπές των Ελλήνων. Ομηροι των βυτιοφόρων και των εταιρειών πετρελαιοειδών οι πολίτες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Μονιμοποίηση συμβασιούχων σε δήμους και νομαρχίες. Προεκλογικό παράθυρο ανοίγει η κυβέρνηση.

    EΘΝΟΣ: Ανοιξαν οι διακόπτες για 1,253 προσλήψεις στη ΔΕΗ. Μονιμοποιούνται και 2.000 συμβασιούχοι των ΚΕΠ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ''Ειρήνη υμίν'' από Γ. Παπανδρέου προς Χριστόδουλο και Φανάρι. Πυροσβεστική μεσολάβηση του Υπουργού Εξωτερικών στην ένταση των σχέσεων Αρχιεπισκοπής με Πατριαρχείο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Νέο κύμα ακρίβειας. Τιμές-φωτιά και κερδοσκοπικά παιγνίδια. Προανήγγειλε για τον Αυγουστο ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Κίμων Κουλούρης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Βιομηχανία μονιμοποιήσεων και διορισμών. Δημόσιο: ''Φωτογραφικές'' προκηρύξεις για τακτοποίηση 3.500 συμβασιούχων των ΚΕΠ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Καμπανάκι για τα τρόφιμα. Παραβάτης μία στις τρεις βιομηχανίες κρέατος-γαλακτοκομικών.

    ΕΣΤΙΑ: Ποιός φοβάται το ''πόθεν έσχες''. Η Κυβέρνησις περιορίζει τον ουσιαστικό έλεγχο.

    Espresso: Βιαστής χτύπησε σε πλαζ του ΕΟΤ. Θύμα 18χρονη με στρινγκ μέρα μεσημέρι.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αδειασαν τα ταμεία σε πολλά υπουργεία. Εχουν ήδη εξαντλήσει τα κονδύλια του Προϋπολογισμού 2003.

    Ο ΛΟΓΟΣ: STOP στις αντλίες. Σοβαρά προβλήματα αναμένονται στα πρατήρια καυσίμων.

    ΤΑ ΝΕΑ: Στον αέρα λίστα και διπλή ψήφος. Σημίτης: Σημασία έχει ο διάλογος και η σύνθεση.

    ΝΙΚΗ: ''Αιχμάλωτα'' τα νησιά εν μέσω τουριστικής περιόδου. Παρέμβαση του υπ. Ανάπτυξης για την ομαλοποίηση της αγοράς.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Γενικεύουν τη μερική απασχόληση σε νέους και γυναίκες. Κυβερνητικά σχέδια δράσης.

    Traffic News: Ετοιμος για πολιτική δράση ο Δημήτρης (Αβραμόπουλος). Ολο το παρασκήνιο για την επιστροφή του πρώην δημάρχου. Οργάνωσε το πολυτελές πολιτικό του γραφείο και θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών.

    Η ΧΩΡΑ: Δουλειές εξπρές για τους ανέργους. Ολα τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για εργασία μέσα στο καλοκαίρι.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Μπλόκο στις διακοπές. Απο την απεργία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων υγρών καυσίμων.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Βόμβα στα αγροτικά ιατρεία. Υπ. Υγείας: Πρώτα ειδικότητα, το αγροτικό μετά.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αγωνία για βενζίνη στη Θεσσαλονίκη. Παρατηρείται μεγάλη έλλειψη στα υγρά καυσίμων.

    [02] Απεργία ιδιοκτητών βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων

    Σύμφωνα με ΤΟ ΒΗΜΑ ''στην καρδιά του καλοκαιριού και στο απόγειο των θερινών διακοπών εκατομμύρια αυτοκινητιστές τελούν υπό ομηρεία, αφού οι ιδιοκτήτες των 2.500 βυτιοφόρων δημοσίας χρήσεως κήρυξαν απεργία διαρκείας με αίτημα την αύξηση των κομίστρων μεταφοράς καυσίμων. Ο εκβιασμός όμως στους πολίτες είναι διπλός, αφού οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών, τα κέρδη των οποίων είναι ιλιγγιώδη, αρνούνται να πληρώσουν το αυξημένο κόμιστρο και παραπέμπουν τους βυτιοφορείς στα αρμόδια υπουργεία Οικονομίας, Μεταφορών και Ανάπτυξης με επιδίωξη να περάσει η αύξηση αυτή στην τελική τιμών των καυσίμων, να την πληρώσει δηλαδή ο καταναλωτής''.

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει ότι ''ο κίνδυνος έλλειψης υγρών καυσίμων, είναι ιδιαίτερα έντονος στις τουριστικές περιοχές, όπου υπάρχει μεγάλη κίνηση''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει ότι ''ο υπουργός Ανάπτυξης Ακης Τσοχατζόπουλος ερωτηθείς χθες για την απεργία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων και το πρόβλημα που δημιουργείται ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές, σημείωσε ότι συχνά δημιουργούνται δυσκολίες, όταν ο διάλογος μεταξύ ιδιωτικών φορέων της οικονομίας δεν είναι επιτυχής. Ο υπουργός ζήτησε από τις δύο πλευρές να πραγματοποιήσουν έναν πιο αποτελεσματικό και σοβαρό διάλογο ώστε να υπάρξει λύση στο πρόβλημα''.

    [03] Εκλογικός νόμος

    Τα ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι ''στον ''αέρα'' βρίσκονται δύο σημαντικές ρυθμίσεις του κυβερνητικού σχεδίου για τον εκλογικό νόμο -η λίστα και διπλή ψήφος- ύστερα από τις έντονες αντιδράσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ. Ο Πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης είπε χαρακτηριστικά στη συνεδρίαση οτι ''σημασία έχει ο διάλογος και η σύνθεση'' και να μη μεταβληθεί η υπόθεση σε εσωτερικό θέμα του ΠΑΣΟΚ''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει οτι ''σε ''δήλωση νομιμοφροσύνης'' αναγκάστηκε να προβεί ουσιαστικά ο Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης προκειμένου να αποφευχθεί η σύγκρουση με το Μέγαρο Μαξίμου για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ενώ την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος κατηγορεί την κυβέρνηση για ''πολιτικά κόλπα'' εις βάρος του ΣΥΝ''.

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει οτι ''οι συνεχείς αντιδράσεις βουλευτών, αλλά ακόμη και υπουργών, στην προώθηση διαφόρων πρωθυπουργικών ή υπουργικών αποφάσεων είχαν τις ημέρες αυτές την κορωνίδα τους με τις αντιδράσεις για καίρια σημεία της προτάσεως του κ. Σημίτη για τον εκλογικό νόμο. Κορυφαία δε αντίδρασις για το θέμα αυτό θεωρήθηκαν -και ήταν- οι επισημάνσεις του Προέδρου της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνη εναντίον της διπλής κάλπης και της κομματικής λίστας''.

    Η Espresso προσθέτει οτι ''κυβέρνηση και Απόστολος Κακλαμάνης απο χθες επιχειρούν να ρίξουν τους τόνους που προκάλεσαν οι απόψεις του προέδρου της Βουλής για τις αλλαγές του εκλογικού νόμου''.

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει οτι ''σε αναδίπλωση υποχρεώθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης για τη διαφωνία του με τις κυβερνητικές προτάσεις για τον εκλογικό νόμο, μετά τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε στο Μαξίμου. Ο Απ. Κακλαμάνης υποστηρίζει οτι σχόλια του Τύπου ''δεν υπερβάλλουν απλώς, αλλά παρερμηνεύουν τόσο τις απόψεις του όσο και τις προθέσεις του'', παραπέμπει όμως ''στο διάλογο από τον οποίο θα προκύψει η καλύτερη δυνατή σύνθεση'', επιμένοντας εμμέσως οτι υφίσταται θέμα αλλαγών''.

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά οτι ''δριμύ κατηγορώ'' κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης θα διατυπώσει απόψε ο Καραμανλής στον Αλιμο. Θα τους καταγγείλει για την πρωτοφανή έκταση της διαπλοκής και της διαφθοράς και την πρόθεση να αλλάξουν ''πραξικοπηματικά'' το εκλογικό σύστημα της χώρας σε προεκλογική περίοδο''.

    [04] Ελεγχοι-Τρόφιμα-Υγεία

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει οτι ''τον κώδωνα για την ασφάλεια των τροφίμων, και ιδίως των ζωικής προελεύσεως, κρούει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Μία στις τρεις βιομηχανίες-βιοτεχνίες μεταποίησης κρέατος και γαλακτοκομικών παραβιάζει τους κανόνες υγιεινής, σύμφωνα με τους ελέγχους το πρώτο εξάμηνο. Το υψηλό ποσοστό αποδίδεται στο ότι μόλις πρόσφατα ξεκίνησαν οι συστηματικοί έλεγχοι στις βιομηχανίες αυτές, που ωστόσο δεν καλύπτουν ακόμη το σύνολο της χώρας''.

    [05] Οικονομικά υπουργείων Athens 29/7/03(ANA)

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται οτι ''ένα δύσκολο γρίφο καλείται να επιλύσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Πρέπει να συμβιβάσει την εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού εφέτος με όσα προβλέπονταν κατά την ψήφισή του και να προετοιμάσει τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους, ενα δυσχερέστερο εγχείρημα. Και τούτο γιατί ήδη τα αιτήματα των υπουργείων για τις δαπάνες του ερχόμενου έτους είναι κολοσσιαία και αναφέρονται υπουργεία που διεκδικούν αύξηση δαπανών που αγγίζουν το 30%''.

    [06] Προσλήψεις

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει οτι ''ανοίγουν οι πόρτες της ΔΕΗ για 2.963 θέσεις εργασίας σε 24 μονάδες της επιχείρησης. Η πρώτη φάση αρχίζει τον Σεπτέμβριο με την πρόσληψη 1.253 μονίμων και συμβασιούχων. Παράλληλα, ο υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης κ. Νίκος Μπίστης ανακοίνωσε τη μονιμοποίηση 2.000 συμβασιούχων των ΚΕΠ''.

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ ''παράθυρο'' στη μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων που εργάζονται σε υπηρεσίες των δήμων και των νομαρχιών ανοίγει η κυβέρνηση για τη στελέχωση των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Η αρχή θα γίνει με τη μονιμοποίηση περίπου 3.500 συμβασιούχων που απασχολούνται σήμερα στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών και αναμένεται να συνεχιστεί και σε άλλες ομάδες συμβασιούχων''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τονίζει οτι ''τη μαζική εισαγωγή νέων και γυναικών στην αγορά εργασίας με όρους μερικής απασχόλησης και την παραμονή των ηλικιωμένων στη δουλειά και μετά την ηλικία συνταξιοδότησης, προωθεί η κυβέρνηση, μέσω του ''Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση-2003'' (παρουσιάζεται σήμερα στο Ζάππειο), ισχυριζόμενη οτι έτσι θα επιτευχθεί η αύξηση της απασχόλησης''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ αναφέρει οτι ''με την κατάθεση πρότασης ονομαστικής ψηφοφορίας απο τη ΝΔ συνεχίστηκε η συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορά τη μερική απασχόληση''.

    [07] Δίκη 17Ν

    Η Traffic news γράφει οτι ''τα... χνάρια του μεγάλου αδερφού ακολούθησε χθες ο Χριστόδουλος Ξηρός. Μέσω του συνηγόρου του Γιώργου Αγιοστρατίτη υπέβαλε ένσταση ακυρότητας των προανακριτικών και ανακριτικών του ομολογιών''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) προσθέτει οτι ''η ιστορία επαναλαμβάνεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας. Πρώτος ο Σάββας Ξηρός αρνήθηκε να απολογηθεί, εάν πρώτα οι λειτουργοί της Θέμιδος δεν έκαναν δεκτό το αίτημά του, ώστε να αποσυρθούν από τη δικογραφία οι λεπτομερείς ομολογίες του στις διωκτικές Αρχές, με τις οποίες ''έκαιγε'' τους συντρόφους του στη ''17Ν''.

    [08] Σχέσεις Πατριαρχείου-Ελληνικής Εκκλησίας

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι ''την ανένδοτη στάση του Προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας να μην αποδεχθεί την πρωτοφανή απαίτηση του Πατριαρχείου για αποστολή λίστας με τα ονόματα των υποψηφίων για την κάλυψη της χηρεύουσας θέσης στη Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης, επιβεβαίωναν χθες κύκλοι της Αρχιεπισκοπής, μη κρύβοντας την δυσφορία τους για το περιεχόμενο της επιστολής Βαρθολομαίου''.

    Κατά τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ''ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι 'Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο και αυτόνομο των πνευματικών θεσμών', και πρόσθεσε: 'Θεωρούμε ότι τέτοια θέματα με τον διάλογο, τη συνεννόηση και την ηρεμία μπορούν να λυθούν επ' ωφελεία της ορθοδοξίας, κάτι που και εμείς ως Πολιτεία θέλουμε να δούμε, διότι αποτελεί οπωσδήποτε μία πολύ σημαντική εικόνα της χώρας μας, η ίδια η Ορθοδοξία και η λειτουργία των θεσμών αυτών''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά ότι '''Ειρήνη υμιν' από Γ. Παπανδρέου προς Χριστόδουλο και Φανάρι. Στο ίδιο μήκος κύματος και η σχετική δήλωση του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Χάρη Καστανίδη''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''η 22α Αυγούστου χαρακτηρίζεται από εκκλησιαστικούς κύκλους ως ημερομηνία καθοριστικής σημασίας για τις σχέσεις Οικουμενικού Πατριαρχείου και Εκκλησίας της Ελλάδος, αλλά και για τις ισορροπίες στο εσωτερικό της ελλαδικής Ιεραρχίας. Την ημέρα εκείνη ο κ. Βαρθολομαίος θα επισκεφθεί τη Μητρόπολη Ζακύνθου''.

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι ''η αλήθεια είναι ότι η τήρηση των όρων του τόμου του 1928, για το καθεστώς των μητροπόλεων των Νέων Χωρών, στην οποία προβλέπεται με απλά λόγια ότι το Πατριαρχείο έχει 'λόγο' στη διαδικασία ανάδειξης των Μητροπολιτών αυτών, φαντάζει λίγο υπερβολική και ουδέποτε είχε εφαρμοστεί μέχρι σήμερα. Ομως φαίνεται ότι το όλο θέμα μάλλον ξεκίνησε από τους 'παλικαρισμούς' κάποιων φανατικών υποστηρικτών του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, παραμένοντας άγνωστο έαν γνώριζε τις προθέσεις τους, ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος''.

    [09] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/07/2003

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Οι Γάλλοι κυρίαρχοι στην Εμπορική. Εντός του Αυγούστου οι εξελίξεις".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Στην Αττικής το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Από ώρα σε ώρα κλείνει η συμφωνία".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Οικονομία-Σοφοκλέους τα ισχυρά μας χαρτιά. Μιλάει στο "Κέρδος" ο Διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Η κερδοφορία προϋπόθεση για το "αφορολόγητο αποθεματικό". Κίνητρα για διεθνοποιημένη δραστηριότητα".

    Σημείωση:Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [10] Αναπτυξιακός νόμος

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει οτι "Η δυνατότητα ενίσχυσης από τον Αναπτυξιακό Νόμο των επενδύσεων που πραγματοποιούν "παλαιές" επιχειρήσεις (άνω της πενταετίας) εναλλακτικά με κεφαλαιακά κίνητρα για τις επενδύσεις επέκτασης και ειδικά φορολογικά κίνητρα (ειδικό αφορολόγητο αποθεματικό) τόσο για τις επενδύσεις επέκτασης όσο και για τις επενδύσεις εκσυγχρονισμού επιχειρήσεων, αποτελεί τη βασική καινοτομία του νέου επενδυτικού πλαισίου, το οποίο θα παρουσιάσει στην οριστική του μορφή ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νικ. Χριστοδουλάκης".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 30 July 2003 - 20:25:59 UTC