Browse through our Interesting Nodes of Greek Sports & Clubs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-09-12

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/09/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] 17Ν
  • [04] Ελληνοτουρκικά
  • [05] Σχέδια Πόλης
  • [06] Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [07] Πολιτικό κλίμα
  • [08] Κυπριακό
  • [09] Πανεπιστημιακοί
  • [10] Εκλογικός νόμος
  • [11] ΝΔ
  • [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ 12/09/2003
  • [13] Βιομηχανική παραγωγή

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/09/2003

    Οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, το Κυπριακό, οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, ο θάνατος της υπουργού Εξωτερικών της Σουηδίας Ανα Λιντ, η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Νοικιάστε τώρα το σπίτι σας για το 2004. Υπογράφτηκε χθες η σύμβαση με τους αναδόχους.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ελληνοποιούν 300.000 Αλβανούς. Με αφορμή 20.000 Βορειοηπειρώτες. Σε εξέλιξη νέο όργιο νοθείας για τις προσεχείς εκλογές.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Δάνεια 50.000 ευρώ χωρίς δικαιολογητικά. Η απελευθέρωση της πίστης ανοίγει τα ταμεία των τραπεζών.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: ΠΑΣΟΚλοπή. Τα επίσημα στοιχεία και οι αριθμοί που ακυρώνουν τις ''δεσμεύσεις'' α λα... Χαρτ.

    Η ΑΥΓΗ: Άνοιξαν τα σχολεία, κλείνουν τα πανεπιστήμια. Ο αγιασμός δεν ξορκίζει τα προβλήματα της παιδείας.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Πως άρπαξε ο Λάτσης την Τράπεζα Κρήτης. Φως στο μεγάλο σκάνδαλο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Οι αλλαγές στους φόρους. Τα σενάρια για κατάργηση των φοροαπαλλαγών. Πως δεν θα εξανεμισθούν οι παροχές της Χάρτας. Μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού οι τεχνοκράτες επί το έργον.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Φοιτητικά δάνεια: Έως και 50.000 ευρώ για δίδακτρα και πρώτες αγορές. Χρηματοδότηση των σπουδών με νέα χαμηλότοκα τραπεζικά προϊόντα.

    ΕΘΝΟΣ: Σούπερ χτύπημα κατά της ακρίβειας. Τρόφιμα: Πάγωμα τιμών για 4 μήνες. Τον χορό άνοιξε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ακολουθούν και οι υπόλοιποι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Βάζουν... προφυλακτικά για να μην γίνουν τα ''δίδυμα''... τετράδυμα. Η Ουάσιγκτον προειδοποιεί κάθε Αμερικανό, οπουδήποτε στον κόσμο, οτι είναι πιθανός στόχος της Αλ Κάιντα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Φουλ για εκλογές τον Νοέμβριο. Ανεφάρμοστες οι υποσχέσεις αποσκοπούν στη βελτίωση του κλίματος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σχολεία ολοήμερα... άνευ παιδείας. Πρεμιέρα: Θετικός για κοινωνικούς λόγους ο νέος θεσμός αλλά...

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Αραφάτ: ''Δεν φεύγω. Ας με σκοτώσουν''. Μετά την απόφαση για απέλασή του.

    ΕΣΤΙΑ: Σύγκρουσις με τον κρατισμό. Ο αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας μετά τις εκλογές.

    Espresso: Ο Νίκος και η Τατιάνα λίγο πριν το χορό του Ησαΐα. Όλες οι λεπτομέρειες του αυριανού γάμου. Που και πότε θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος. Έγκυος τεσσάρων μηνών η Στεφανίδου.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η ακρίβεια ''παγώνει'' τις τιμές. Πόλεμος ανταγωνισμού στα σούπερ μάρκετ μετά την επιθετική κίνηση του Carrefour.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Πολιτική αντιπαράθεση με ''φόντο'' τα... θρανία. Κόντρα ''προεκλογικού τύπου''. Σύγκρουση Σημίτη-Καραμανλή για το ολοήμερο σχολείο.

    ΤΑ ΝΕΑ: 57 περιοχές στο Σχέδιο σε 18 μήνες. Πριμοδοτήσεις με διαδικασίες εξπρές.

    ΝΙΚΗ: Το τελικό σχέδιο για τον εκλογικό νόμο. Στο Μαξίμου ο Σκανδαλίδης. Σίγουρη η κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κριτήριο προόδου η μείωση της δύναμης και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Συνέντευξη Τύπου της Ελ. Παπαρήγα στη Θεσσαλονίκη.

    Traffic News: Συμμορίες ανηλίκων σε ραντεβού θανάτου. Μακελειό ξημερώματα στο Φάληρο. Άγριες συμπλοκές 60 16ρηδων για τον έλεγχο της ''αμαρτωλής'' περιοχής της προβλήτας του Φλοίσβου.

    Η ΧΩΡΑ: Δάνεια: Μέχρι 50.000 ευρώ χωρίς δικαιολογητικά. Όλοι οι όροι και τα νέα πακέτα από τις τράπεζες.

    MetroRAMA: Τρομοκρατικά σενάρια από τους Αμερικανούς. Προειδοποιούν για νέες, σφοδρότερες επιθέσεις από μέλη της ''Αλ Κάιντα''.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Το κρυφό σχολειό... Ολοήμερο Δημοτικό στο δεύτερο υπόγειο.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ''Οχι'' της ΕΕ στην Olympic Airlines. Ελλιπής ο φάκελος της Ελλάδας προς την Κομισιόν.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Με ελλείψεις τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη. Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

    Σημείωση:Η εφημερίδα City Press δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [03] 17Ν

    Η Traffic news υποστηρίζει οτι ''εισαγγελικός πέλεκυς'' για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο. ''Εύνοια'' για τον Σωτήρη Κονδύλη. Ο αναπληρωτής εισαγγελέας της έδρας Βασίλης Μαρκής, σε μια προσπάθεια να αποδώσει ''τα του Καίσαρος το Καίσαρι'' εισηγήθηκε για το μεν πρώτο την ενοχή του για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σχεδόν σε όλες τις ενέργειες της ''17Ν'' ενώ για το δεύτερο -εμμέσως πλην σαφώς'' πρότεινε τη μη επιβολή της ποινής της ισόβιας κάθειρξης. Όσο για τον ''Λουκά'', ''θα τρελαθεί ή θα αυτοκτονήσει'' αν κατανοήσει το μέγεθος των εγκλημάτων που διέπραξε (!) και τον πόνο που προκάλεσε, τόνισε με έμφαση ο εισαγγελικός λειτουργός''.

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει οτι ''σε βασικά σημεία του κατηγορητηρίου διαφοροποιήθηκε χθες ο αναπληρωτής εισαγγελέας της έδρας Βασίλης Μαρκής, στην πρότασή του προς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ενώ εισηγήθηκε για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο την ενοχή του για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σχεδόν σε όλες τις ενέργειες της 17Ν και πρότεινε τη μη επιβολή της ποινής της ισόβιας κάθειρξης για τον Σωτήρη Κονδύλη''.

    [04] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει οτι ''εξακολουθούν να προκαλούν οι εξ Ανατολών γείτονες. Το στρατιωτικό κατεστημένο της Τουρκίας εγκλωβισμένο στην πολιτική της ανεπιφύλακτης προκλητικότητας και δείχνοντας για μία ακόμη φορά οτι ''δεν επιτρέπει'' δημοκρατικές πρακτικές που θα βγάλουν τη χώρα αυτή από το αδιέξοδο στο οποίο έχει προέλθει, έχει διαλέξει το δρόμο της πόλωσης. Παρά τις πρόσφατες παρενοχλήσεις ελληνικών πολιτικών αεροσκαφών, αλλά και τις κλιμακούμενες εμπλοκές πάνω από τη θάλασσα του Αιγαίου, η Άγκυρα συνέχισε και χθες την ίδια τακτική''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει οτι ''δύο τουρκικά μαχητικά F-16 παρενόχλησαν, χθες στις 11.38πμ, το ελληνικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας, το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση. Τα δύο τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω και δεξιά του ελληνικού αεροσκάφους, σε ''απόσταση αναπνοής''. Να σημειωθεί οτι το συγκεκριμένο ελληνικό αεροσκάφος μετείχε σε νατοϊκή άσκηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο αεροσκάφος είχε παρενοχληθεί ακόμη πέντε φορές από τουρκικά μαχητικά, το τελευταίο τρίμηνο''.

    Η Espresso σημειώνει οτι ''η δήμευση 11.000 ακινήτων ελληνικής ιδιοκτησίας, μεταξύ των οποίων και το προξενείο της χώρας μας, στην Κωνσταντινούπολη, με τεράστια οικονομική και ιστορική αξία, από το τουρκικό Δημόσιο φαίνεται οτι προχωρά ''σιωπηλά''. Η Τουρκία προχωρά στο προκλητικό της σχέδιο, το οποίο έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις του υπουργείου Εξωτερικών του Πατριαρχείου και κυρίως των Κωνσταντινοπολιτών που ετοιμάζονται να δώσουν τη δική τους απάντηση''.

    [05] Σχέδια Πόλης

    Τα ΝΕΑ εκτιμούν οτι ''στο σχέδιο πόλης θα μπουν χιλιάδες ιδιοκτησίες σε ολόκληρη τη χώρα τους επόμενους 18 μήνες. Η κυβέρνηση αποφάσισε να ''πριμοδοτήσει'' την εκπόνηση Πολεοδομικών Σχεδίων σε περιοχές που είτε δεν έχουν καθόλου είτε ζητούν την επέκταση του υπάρχοντος Σχεδίου. Στη λίστα έχουν μπει ήδη δήμοι και κοινότητες από 57 περιοχές, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες.

    [06] Ολυμπιακοί Αγώνες

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ επισημαίνει οτι ''το μήνυμα οτι η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα και λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, στέλνει η Αθήνα σε κάθε γωνιά του κόσμου. Το πολύκροτο θέμα της ασφάλειας καθώς και οι επιθέσεις που δέχεται η Αθήνα από τον ξένο Τύπο αποτέλεσαν το αντικείμενο της χθεσινής σύσκεψης που έγινε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στο Μέγαρο Μαξίμου''.

    [07] Πολιτικό κλίμα

    Το ΒΗΜΑ ισχυρίζεται οτι ''ήλθε τώρα η ώρα της περιφέρειας'' είπε χθες ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης και έδωσε εντολή να ετοιμασθούν πάραυτα άλλες 13 συνολικά ''μικρές Χάρτες Σύγκλισης'' μία για κάθε διοικητική περιφέρεια της χώρας''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υπογραμμίζει οτι ''με το βλέμμα στραμμένο στις εν εξελίξει δημοσκοπήσεις, που θα αρχίσουν να δημοσιοποιούνται περί τα τέλη της προσεχούς εβδομάδας, κινείται η κυβέρνηση, ενώ ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης προετοιμάζει μετά τον πρόσφατο ''κύκλο της οικονομίας'', το άνοιγμα της συζήτησης για τη μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος''.

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει οτι ''πολιτική αντιπαράθεση, σε προεκλογικό ''κλίμα'' υπό τους ήχους του... πρώτου κουδουνιού της νέας σχολικής χρονιάς. Την ώρα που 1.500.000 μαθητές περνούσαν το κατώφλι των σχολικών αιθουσών τους, στα 10.500 σχολεία της χώρας και παρελάμβαναν τα νέα τους βιβλία και το σχολικό τους πρόγραμμα, ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΝΔ διασταύρωναν τα ξίφη τους με αφορμή το ολοήμερο σχολείο, θυμίζοντας στον ελληνικό λαό οτι... οι εκλογές είναι κοντά''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι ''κατώτερη του αναμενόμενου ήταν η απήχηση στην κοινή γνώμη της Χάρτας Σύγκλισης που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση, η οποία με επιθέσεις εναντίον της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί να πείσει οτι οι ''υποσχέσεις'' του πρωθυπουργού είναι... ''δεσμεύσεις''.

    [08] Κυπριακό

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ ''εκστρατεία ενημέρωσης σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στις ΗΠΑ θα ξεκινήσουν Αθήνα και Λευκωσία αναζητώντας συμμάχους για στήριξη της θέσης της δικής μας πλευράς για αλλαγές επί του σχεδίου Αννάν, ώστε η λύση που θα προκύψει οταν επαναρχίσουν οι συνομιλίες να είναι λειτουργική και βιώσιμη''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά οτι ''σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Γκιούλ παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των πρεσβευτών της ΕΕ στην Άγκυρα. Σε ομιλία του είπε οτι το μόνο σχέδιο που υπάρχει στο Κυπριακό είναι εκείνο του Ανάν, διαψεύδοντας έτσι ισχυρισμούς του Ντενκτάς περί νέου σχεδίου''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "με δύο 'ανοίγματα' και μια 'διάψευση' ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη εργασίας του Γιώργου Παπανδρέου στη Λευκωσία. Τα ανοίγματα αφορούσαν στην τουρκική και στην τουρκοκυπριακή πλευρά και για την ακρίβεια σε εκείνους που δεν συμφωνούν με την 'πολεμική' Ντενκτάς. Όσο για την διάψευση, αυτή στόχευε στο να διασκεδάσει τις πληροφορίες που θέλουν Αθήνα και Λευκωσία να κινούνται, αν όχι μονίμως, αρκετά συχνά, σε διαφορετικές γραμμές πλεύσης αναφορικά με την διπλωματική πρακτική που τα δύο μέρη πρέπει να ακολουθήσουν στην προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) προσθέτει ότι "αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των τριών Ελλήνων από τα Ανώγεια Κρήτης, που κρατούνταν από το κατοχικό καθεστώς με την κατηγορία της κατασκοπείας. Οι τρεις συλληφθέντες - ο αντιδήμαρχος Ανωγείων, Ιωάννης Χαιρέτης, ο Σοφοκλής Χαιρέτης και ο Εμμανουήλ Σκανδάλης- αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι χθες το απόγευμα, αφού το ψευτοδικαστήριο του κατοχικού καθεστώτος έκρινε ότι η βιντεοκάμερα που έφεραν μαζί τους είχε χρησιμοποιηθεί μόνο για τουριστικό σκοπό και όχι για κατασκοπεία".

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι "η Τουρκία έκανε φανερό ότι παγώνει την προοπτική της Τελωνειακής Ένωσης της με την κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο, που είχε υπογράψει μόλις το καλοκαίρι, αφού η κυβέρνηση Ερντογάν ξεπέρασε τις αναστολές της, που εδράζονται στον φόβο ότι η Συμφωνία θα έβλαπτε την ευρωπαϊκή πορεία της Άγκυρας".

    [09] Πανεπιστημιακοί

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επισημαίνει ότι "κρίσιμη είναι η σημερινή συνάντηση των πανεπιστημιακών με τον υφυπουργό Οικονομικών Νίκο Φαρμάκη. Σε περίπτωση που οι καθηγητές των ΑΕΙ δεν λάβουν οριστική κυβερνητική απάντηση ως προς την επίλυση των οικονομικών τους αιτημάτων τότε θα υλοποιήσουν τις απειλές τους περί απεργίας διαρκείας και μάλιστα μέσα στην εξεταστική περίοδο".

    [10] Εκλογικός νόμος

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι "οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με την τελική μορφή των κυβερνητικών προτάσεων για το νέο εκλογικό νόμο, αναμένεται να ληφθούν κατά τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με τον υπουργό Εσωτερικών Κώστα Σκανδαλίδη".

    [11] ΝΔ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "απάντηση στον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και στις εξαγγελίες του για το κοινωνικό πακέτο και τη Χάρτα Σύγκλισης, αναμένεται να δώσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα παρουσιάσει τις βασικές κατευθύνσεις του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το βήμα της ΔΕΘ".

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ "άκρως απογοηγευτικά, τα στοιχεία της 'Χάρτας Απόκλισης' που παρουσίασε η ΝΔ καταδεικνύουν την πραγματική εικόνα της κοινωνικής και της οικονομικής θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη. Ο Κώστας Καραμανλής πηγαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς 'πακέτα' και 'αμπαλαρισμένες υποσχέσεις', αλλά με όραμα και υπευθυνότητα για το αύριο, αποφασισμένος να μιλήσει στις καρδιές των Ελλήνων...".

    Το Metrorama υποστηρίζει ότι "συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής, αναμένεται να παρουσιάσει τις βασικές κατευθύνσεις του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματός του από το βήμα της ΔΕΘ".

    Η ΕΣΤΙΑ υπογραμμίζει ότι "ως κόμμα που πρεσβεύει τον φιλελευθερισμό η ΝΔ πρέπει να πράξη όλα αυτά που αδυνατούν να συλλάβουν οι αμετανόητοι κράτιστες. Οφείλει να εξαγγείλει την γενναία τομή. Μετά τις εκλογές αυτός θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος. Η γραφειοκρατία, ο συνδικαλισμός και η δημοσιϋπαλληλία".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει ότι "με την κλιμάκωση των φραστικών επιθέσεων κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Κ. Σημίτη, ώστε να πείσει πως δεν είναι 'σοβαρός και αξιόπιστος' διαχειριστής, κλιμακώνει την ψηφοθηρική τακτική της η ηγεσία της ΝΔ".

    [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ 12/09/2003

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Κόλλησαν'' οι πωλήσεις... Σύμφωνα με την έρευνα της ICAP για την επιχειρηματική δράση το 2002''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Πόλεμος τιμών στην αγορά για τα μερίδια. Ευνοϊκές επιπτώσεις στον τιμάριθμο''.

    ΚΕΡΔΟΣ:''Σημάδια ανάκαμψης στη βιομηχανική παραγωγή. Τον Ιούλιο αυξήθηκε κατά 1,7%''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Μόλις 1,11% αυξήθηκαν τα επιχειρηματικά κέρδη. Ενώ οι πωλήσεις εμφάνισαν το 2002 άνοδο 6,65%''.

    [13] Βιομηχανική παραγωγή

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει οτι "Σημαντική ανάκαμψη σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή το μήνα Ιούλιο, όπου σημειώνει αύξηση κατά 1,7% εξουδετερώνοντας πλήρως τις αρνητικές επιδόσεις των προηγούμενων μηνών του έτους".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 12 September 2003 - 20:33:16 UTC